brak logo

Termeko

Warszawa

Opinie o Termeko

2009-03-17 21:32
Słowa kojarzące się z Termeko solidna, profesjonalna, rozwojowa,
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako bardzo dobrą .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są wspaniali .

konrad 2011-03-05 19:11
Panowie [usunięte przez moderatora] obiecują gruszki na wierzbie, nie można im wierzyć na słowo, trzeba żądać wszystkiego na pismie, bo dziwnym trafem panowie \"zapominają\" że w ogóle o czymkolwiek z kimś rozmawiali. Stawka początkowa to tak naprawdę stawka przez pierwszy rok tak więc trzeba mocno uważać. I nie podpisywać żadnych dokumentów \"in blanco\" bo można się przejechać mocno.
bartka stary 2012-10-23 12:54
nie polecam zero profesjonalizmu szarpanie o pieniadze [usunięte przez moderatora] i tyle
qw 2013-06-18 15:02
Nie wiem o co wam chodzi panowie. W termeko pensje zawsze byly placone na czas a to ze wiekszosc ludzi kompletnie nie zna sie na wentylacji to juz inna kwestia.
paweł 2013-06-18 15:08
qw - 2013-06-18 15:02:38

Nie wiem o co wam chodzi panowie. W termeko pensje zawsze byly placone na czas a to ze wiekszosc ludzi kompletnie nie zna sie na wentylacji to juz inna kwestia.
Zgadzam się z przedmówcą. Panowie i tak są cierpliwi płacąc takie pensje zwykłym nieudacznikom. Przez kilka lat obserwowałem jak osoby pracujące w obu firmach wykorzystują pracodawców nie dając nic w zamian.niestety branża budowlana powoduje że dwóch przyzwoitych facetów morduje się w większości z tabunem patałachów którzy nie mają pojęcia o solidnej uczciwej pracy. Nie wiem czy firma nadal funkcjonuje ale jeśli tak to polecam w ciemno. PP
nowy 2014-02-25 11:34
Witam
1- jakie są płace dla doświadczonego z kilkuletnim stażem montera ?
2- czy jest umowa o pracę i na jaką sumę rejestrują ?
3- jak wyglądają sprawy socjalne (odzież ochronna bhp, sprzęt, kontener socjalny itp...)
4- ogólna atmosfera i stosunki międzyludzkie w firmie ?
Info z Pierwszej Reki 2015-07-02 11:18
Witam! Ich ludzie pracuja w Szwecji.Polega to na wypozyczeniu ich na roznego rodzaju projekty. Jesli chodzi o profesjonalizm wszycy
nadaja sie na monterow a malo tego robia bardzo dobra robote.Wiem to bo dowodzilem na jednym z projektow w 2011 roku. Lecz nadal mam kontkakt z chlopakami. Stawki jak dla kur... Zuli z pod sklepu. Ostatnio byla bardzo przykra sytuacja, jeden z chlopakow zachorowal na zoladek okazalo sie ze firma nie ma ubezpieczenia i biedak bedzie musial zaplacic sam.Liczcie jakies 11 tys kr (kolo 5 tys zl) Malo tego po wyjsciu ze szpitala zostal zwolniony. NIe znam osobiscie wlasciciela ale to nie jest czlowiek a zwykla k... INFORMACJA Z PIERWSZEJ REKI !
1
erffff 2016-05-14 20:17
no nie jest lekko z ta praca powiem Ci @Krol niby wszedzie ejst tak ze oferty sa ale to jest tak ze albo za duze wymagania ktorym nie sprzyjamy albo jest duzo innych ososb ktore maja od nas lepsze kwalifiakcje albo dluzsze dosiwadczenie na przyklad..
Aaaalaaaan 2016-12-13 10:56
Ta firma to jedna wielka porażka. Nie sa slowni!! Obiecują obiecują i na tym sie kończy. Maksymalne zarobki to 4000zl przy 200h nie płacą urlopu. Za chorujesz zwalniają.
Pracuja tam sami alkoholicy!
Ciągle awantury rozruby.
Pracowałem tam kilka mięs więc wiem jak to wygląda.

Nie polecam!!!
Elffffooo 2016-12-13 11:25
4000zl???!! Jakie 4000zl??! Dostaniesz 20zl (to max ptzyjezdzali nawet za 18zl na h)na godzinę w delegacji w Szwecji przy zjazdach raz na 3 miesiące!!
Pozytywne opinie o tej firmie piszą samo właściciele. A to banda oszustów i zlodzieji!!
Biorą pijakow i ludzi bez doświadczenia żeby robili dla nich za grosze!
Nic im nie podpisujcie inblanko!!


Ts 2017-02-20 18:53
Piszesz bzdury, wszyscy są ubezpieczeni koszty pokrywa pracodawca a ten Pan sam odszedł gdyż uznał że musi podleczyć sie w Polsce.
Aa 2017-02-20 18:56
A ja zarabiam tam o wiele wiecej, najwyraźniej byłeś pomocnikiem nie monterem.
zadowolony 2017-02-23 20:21
Znam firme znam ludzi pensja zawsze na czas. A ty najwyrazniej nie nadawales sie do wentylacji. Nikt za darmo nie placi.
Seb 2017-03-03 00:33
Dokładnie, znam sytuacje facet ukrył chorobę. Pracodawca pokrył koszty leczenia. Nie siać popeliny, pracodawcy uczciwi a to ze wymagają. Nie wiem dziwne to czy co?
Zostaw swoją opinię o Termeko - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Termeko