brak logo

"Market spożywczy" u Grzesia

Sierakowice

Opinie o "Market spożywczy" u Grzesia

anonim 2011-01-23 14:58:34
Ogólnie to może byc,z tym że niektóre z pracownic chyba pracują tam za karę,a klienci czyli również ja są przez nie traktowani jak zło konieczne.Też pracuję w sklepie i wiem jak należy traktowac klienta.Na miejscu właściciela przyglądnęłabym się im bliżej.
gooo 2011-02-06 22:11:02
sklep nawet ok ale kiedyś byl lepszy wybor towaru.Pracownice natomiast takie sobie czasem bardzo opryskliwe w szczególności dla osób które również pracują w tej branży ale np.w konkurencyjnym sklepie,powinny mieć świadomość że klient jest klientem nie ma znaczenia gdzie się pracuje.Radziłbym żeby szefostwo zwróciło uwagę na zachowania swojej "wykwalifikowanej" załogi.
WYKWALIFIKOWANA ZAŁOGA 2011-02-10 13:31:06
Witamy,
nie bardzo rozumiemy sformułowanie "kiedyś byl lepszy wybór towaru" - kiedyś to znaczy kiedy? Z pewnością zwiększyliśmy swój asortyment. Pracownice opryskliwe? W jakim sensie? Przydałby się tutaj przykład z życia wziety, gdyż inaczej trudno nam to ocenić. Uważamy, że każdego klienta traktujemy w ten sam sposób - z szacunkiem. Nie ma dla nas różnicy czym nasz klient się zajmuje lub gdzie pracuje.
anonim 2011-02-11 12:59:42
nie zgadzam sie z opiniami wyżej, sklep jest na poziomie ekspedientki są bardzo miłe zawsze slużą pomocą towar jest ładnie ułożony na polkach panuje tam bardzo mila obsluga i wiem to z wlasnego spostrzezenia bo robie tam każdego dnia zakupy i z moim zdaniem zgadza się bardzo duzo ludzi zaprzyjażnionych z tym miejscem.
MEG 2013-05-28 17:54:18
MOGLIBY MIEC STRONE INTERNETOWA NIBY ARDES JEST ALE NIE DZIALA.A SPRZEDAWCZYNIE TAKIE SOBIE PATRZA Z BYKA JAKBY BYLY NIBY LEPSZE NIZ INNI(KLIENCI)
Pan młody 2014-05-25 08:58:13
A ja mam 2 zastrzeżenia. Wódka jakaś lewa, zamarza całkowicie, nie mówię tu o tym że gęstnieje, ale ZAMARZA. Opinia często powielana przez różnych znajomych, i nie ma "akurat jakaś się trafiła". Drugie to że właściciel dał sobie w agencji reklamowej dorobić pieczątkę do zmiany dat - info jak najbardziej wiarygodne bo mój kumpel go obsługiwał :) Reszta OK, promocje całkiem dobre, ciekawe tylko czy nie po terminie.
1
anonim 2014-12-13 19:42:53
do pana młodego każda wódka zamarza w wódce jest 40% alkoholu a reszta to woda jeżeli w zamrażarce jest za niska temperatura to wódka musi zamarznąć
mik 2016-05-30 17:39:12
Witam.Jako sklep wszystko ok.Ale....sa tam trzy pracownice ktore sa oschle dla klientow.Pierwsza jest to panie o nazwisku B...k
Druga jest to kuzynka wlasciciela o nazwisku P....a
Trzecia jest mala i przy tuszy
Wszystkie siadza tam za kare
km 2016-06-23 21:37:27
@mik co do ich oschłości jak to sam określiłeś wydaje mi sie ze to szefowi powinno zależeć najbardziej, żbey były miłe dla klientów, bo przecież ich odstarazą. Nie wiem czemu tego nie widzi, zwłaszcza jak to jego kuzynka. dziwi mnie i to nawet bardzo
Zostaw swoją opinię o "Market spożywczy" u Grzesia - Sierakowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Market spożywczy" u Grzesia