logo Żabka Polska

Żabka Polska

Plewiska

Opinie o Żabka Polska

kolega 2010-08-31 13:34:59
szkoda,że w wypowiedziach akcentowane są nazwiska odbiera to w szczególny sposób charakter dobrej zabawy a anonimowości wyrażanych przez forumowiczów swoich odczuć ?!
1
prac. 2010-09-17 12:50:44
Obie wypowiedzi powyrzej są prawdziwe.
pracownik 2011-01-25 13:22:53
Najlepsza jest św.Trójca na Monitoringu i ich szef ! Ci to już wogóle nic nie robią.Na magazynie można robić wszystko nikt nic nie widzi bo osoby które są odpowiedzilne za monitoring są zajęci zupełnie czymś innym....
polanin 2011-01-29 18:32:04
ktoś (usunięte przez administratora) kierownika lodówki i facet wyjechał. szkoda, dobry był z niego herbatnik, shrekqu dokarmiał i był dokarmiany, a inni o głodzie i chłodzie (usunięte przez administratora). kubki smakowe palą ryj i piana z mordy do (usunięte przez administratora) sięga, ale nic nie przekąsisz. (:-)-O= a tyle jedzonka się marnuje...
1
anonim 2011-02-03 09:05:24
Nareście! Teraz sie weżcie za Ekipe Sprzątającą która psuje wizerunek firmy! Totalne lenie tylko kawa stołówka papieros i od nowa.Zółw sie szybciej porusza! A w biurze do klawiatur sie można przykleić.Myjką myją na magazynie razem ze śmieciami bo po co sie męczyć i zamiatać.W łażni sie nie umyjesz bo prysznice brudne.Bierzecie sie za wszystkich to róbcie to sprawiedliwie.
2
mała 2013-10-30 09:53:54
jako firma mhyyy bez komentarza,obsługa miła , tower ......
polecam
była ajentka 2014-09-15 10:28:52
MOTTEM FIRMY POWINNO BYĆ :

*CHCESZ STRACIĆ WSZYSTKO A NAWET JESZCZE WIĘCEJ?
ZOSTAŃ AJENTEM ŻABKI :)*

OCENA OGÓLNA?
*MNIEJ NIŻ 0
2
micky 2014-11-28 12:39:15
Firma chce upasc i do tego dazy otwieeraja i zamykaja brak pomyslu zenada
Paweł 2015-09-16 12:56:41
Praca w centrali firmy - być może ciekawa, choć podobno stresująca.

Praca jako ajent - dno, płacz i zgrzytanie zębów. Jeśli ktoś się nad tym zastanawia, to proponuję sobie wylać zimny kubeł wody na głowę (operację należy powtarzać, do momentu, aż pomysł przejdzie)

Praca jako kasjer to praca u ajenta Żabki, który wiecznie jest spłukany, na śmieciowej umowie na 1/8 etatu (jeśli w ogóle jakaś umowa jest), po niskich stawkach, a roboty naprawdę sporo.

Ogólnie pracę w sklepach bardzo odradzam ze względów zarobkowych, natomiast pracę w centrali firmy ze względów etycznych.

Pozdrawiam.
Adam 2015-12-03 13:37:53
Oj zdzwiwiła byś się gdzie ludzie po studiach pracują :) Na całe szczęście Polska ma Ciebie Panno Mileno - czyli nieskalaną inteligęcje naszego kraju z ambicjami. Dlatego życzę Ci powodzenia :D
1
Kukiz 2016-03-22 13:52:07
I jak tam ,czy dyrekcja w koncu może przyjrzec sie pracy mikserow na czarnucha ? czy my jako mikserzy jestesmy takim odpadem , ze nie moze za nas lider normalnie placic zusu i innych skladek ??? Hallo -dyrekcjo !!!
pancia 2016-05-26 09:26:26
PANNO MILENO : czytam twoje opinie i az mi sie plakac chce ze tacy tepi studenci zostaja w pl. Pojdziesz na centrale i jak do slupa bedzie sie gadalo o zamowieniach czy innych rzeczach bo jestes na to za glupio madra. Taka po studiach i wielce na centrali zabki chce pracowac hahaha bo kasjerem nie chce byc :) ciekawe tylko czy ty masz jakies doswiadczenie ... a no tak zapomnialam po szkole sredniej od razu studia to szkoda marnowania wg na ciebie czasu i pisania zbednych komentarzy :) nie doroslas jeszcze aby pracowac jako normalny czlowiek w PL idz jeszcze raz na studia haha :)
miles 2016-06-02 10:01:11
Wg ciebie jestem za głupia bo jestem po studiach ?Gratuluje !!! nie osmieszaj się ,żal mi ciebie,nadajesz sie jedynie na to stanowisko , na ktorym jestes i to juz szczyt twoich mozliwosci i kariery zarazem.
Pozdrawiam cieplutko
1
illie 2016-06-15 11:10:47
Milena?
Ty chyba nie kumasz. Same studia nie robią z nikogo dobrego pracownika, na żadnym stanowisku. To, że ktoś po studiach czasowo pracował fizycznie, nie znaczy, że jest głupi czy do czegoś się nie nadaje. Natomiast brak doświadczenia czyli same studia mogą być przeszkodą.
Niektórym przydałoby się przejść ścieżkę od pracownika fizycznego do menadżera, przynajmniej wiedzieliby czym zarządzają.
To, że ktoś pracuje przy kompletacji towaru czy na wózku widłowym nie oznacza, że ma mierne doświadczenie albo że nie będzie kierasem w przyszłości.
Ludzie myślcie, to nie boli.
1
wks 2016-06-19 22:29:40
może wykształcenie nie, ale doświadczenia na stanowisku Managera sprzedaży w branży spożywczej wymagane jest
PanCichy 2016-11-12 00:31:56
Szczerze to NIKOMU ale to NIKOMU nie polecam tej pracy.. Ludzie tam są kompletnie zacofani, nie myślą, robią wszystko na odwal i mają brak szacunku dla innego człowieka. Co do wynagrodzenia to obiecują złote góry, a dostaniesz czarne doły.. Czyli nic praktycznie nie zarobisz... Jak chodzi o grzeczne odejście to już masz problem bo zaczynają się szantaże, niewypłacanie pieniędzy, matactwa, krętactwa i okradanie... Pracowałem tam i nigdy tam nie wrócę... Wolę już żebrać na ulicy niż tam robić... Jak Ci ktoś zaproponuje tam pracę to dla własnego dobra nie idź tam bo stracisz czas, nerwy i pieniądze.. Co do liderów to to patologia, jeden siedzi i nic nie robi bo patrzy jak robole za niego robią, inny szantażuje, jeszcze inny pogania itp... Polecam inną pracę!
1
Zostaw swoją opinię o Żabka Polska - Plewiska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Żabka Polska