Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
normalny - 2010-08-19 12:15:14 odpowiedz | cytuj
Żenada!!! Wynagrodzenia jak KOT napłakał ! wymagania kosmiczne ! Przyszłościowy obóz pracy. Dobra mina do złej gry !!!
eee - 2010-10-25 17:44:40 odpowiedz | cytuj
nic do zazucenia naprawde znam mnustwo gorszych firm
Rik - 2010-11-05 12:48:51 odpowiedz | cytuj
Tam to Inspektorów trzeba posłać niech płacą.
tragedia.
gici - 2010-12-06 16:57:36 odpowiedz | cytuj
Co niektórzy myślą ze są tam prezesami, poza tym rygor dopierd... się o byle co. OGÓLNIE NIECIEKAWIE
Kier - 2011-03-07 21:56:05 odpowiedz | cytuj
gici - 2010-12-06 16:57:36

prawda prawda do tego zarobki niskie ale praca lekka przerzuca się garnki:) powoli się robi lepiej ale zeby tam pracować to trzeba w pyskowicach mieszkac bo dojazd nie wchodzi w grę. ale atmosfera nie do zniesienia sami nie wiedza czego chcą . I tylko chodzą i płaczą a pomocy nie ma żadnej
stefan - 2011-03-17 21:06:02 odpowiedz | cytuj
zgroza otwieraja nawet twoje szafki ubraniowe w szatni nic wiecej w temacie
ktoś - 2011-06-03 15:15:44 odpowiedz | cytuj
bo gdy szefowie znajdują CODZIENNIE puste butelki po wódce, to chyba coś jest nie tak? dlatego sprawdzają pracowników. ja jestem jednym z tych nie pijacych i ciesze sie ze wywalili alkoholików
stefan - 2011-06-09 10:19:39 odpowiedz | cytuj
po pierwsze to nie co dziennie po drugie to niektóre butelki wyrzuca firma zewnętrzna a po trzecie to nie powód żeby ludziom grzebać w ich prywatnych rzeczach nic schować do szafki nie można nie chodzi o alkohol nie można nic zostawić powiedzmy idąc do pracy na drugą zmianę kupuje w sklepie prezerwatywy by po pracy po godz. dwudziestej drugiej nie biegać za tym produktem tylko udać się prosto do ukochanej -:) i teraz problem gdzie zostawić ten produkt może zabrać na hale lub schować do szafki jednak chowając do szafki narażam się że może ktoś ten produkt zobaczy co było by dla mnie krepujące Dlatego nie życzę sobie żeby ktoś przeglądał moją szafkę kto to widział żeby przeglądali twoje ubrania itd. żeby zobaczyć czy może ktoś tam ma coś schowanego między ubraniami zero prywatności
anonim - 2011-07-01 10:28:07 odpowiedz | cytuj
Ludki nie przesadzajcie. O zarobkach mówili otwarcie przy przyjęciu.
Jedyne, czego wymagają to żeby chodzić do pracy, pracować i sobie nie \"bimbać\". Jeśli to dla Ciebie kosmiczne wymagania, to skąd Ty się urwałeś?
mały - 2011-07-07 14:16:57 odpowiedz | cytuj
Może kasa żadna rewelka, ale do roboty mogę w kapciach chodzić, pot mi po ja..ch nie cieknie, z batem też nikt nie stoi. Jak sobie policzę czas i koszty dojazdu na przykład na strefę do Gliwic, to czuję się jak u Pana Boga za piecem.
anonim - 2011-07-20 20:52:31 odpowiedz | cytuj
powinni wprowadzic premie uznaniowa bo duzo osob sie opierda.... a tyle sama zarabiaja co ci co pracuja i nadganiaja za innych... ale tak wogole to jest ok
eryk - 2011-10-03 15:37:48 odpowiedz | cytuj
to od pierwszego pazdziernika wprowadzili premie za wyrobienie wiec do roboty robociki szybko szybko a 50zl wpadnie {he he kpiny} pamietajcie tez o jakosci {he he} wiec super jakosc w minimalnym czasie powodzenia i wylewania potu za 50 zeta
anonim - 2011-11-23 20:10:05 odpowiedz | cytuj
zmienili zasady premi tylko. ze zlego premiowania na jeszcze gorszy. chorujesz masz w d,,e cala.
PIT - 2012-02-28 16:58:55 odpowiedz | cytuj
Firma nie rzetelna nawet "pitu" nie potrafią byłym pracownikom dostarczyć na czas poza tym praca monotonna (siedem sekund na operacje prasowania komponentu) a płaca (tania siła robocza)
x