brak logo

Ys Poland Autoparts Sp. z o.o

Pyskowice

Opinie o Ys Poland Autoparts Sp. z o.o

kicia 2016-06-24 21:14:19
Firma nie dość,że chora to baba z administracji wraz z tą drugą jest przykra jak świeża kupa!!!zna sią na administracji jak kura na organach kościelnych.PORAŻKA!!!
3
Madzia 2016-06-24 21:26:14
Powiedzcie czy ochrona ysp to ta sama firma,bo chyba nie,byłam z CV i Pan z ochrony nie wpuścił mnie ,ale za to był bardzo miły i kulturalny!!!
Piotr 2016-06-24 22:14:19
Odnośnie tematu Ochrony.Doszły mnie słuchy że na branie pracuje jakiś GAY,czy to prawda???i mam pytanko jak się można tam złapać się na pracownika ochrony???
Zbycho 2016-06-25 20:24:39
Jest taki gość, jest spoko.Jest miły i nie wadzi nikomu ot spoko człowieczek zawsze elegancko ubrany wygląda jak prawdziwy ochroniarz, a nie jak reszta ekipy w dzinsach i trampkach,dlaczego pytasz
???
Marek 2016-07-24 20:58:01
Największy patologiczny zakład polaczków jaki mógł istnieć ponieważ Koreańczycy nie chcą zarządzać tylko żądzą patałachami którzy nie mają predyspozycji na jakie kol wiek inne stanowiska nawet do łopaty :) tam awansują Adam.S Dawid.S Kaśka.S Mariusz.M i cała zarząd produkcji beztalencie:) Jakość Tadek.P i jakiś paweł.k podobno bez mózgu mięśniak :) bo normalni poodchodzili Logistyka to banda beztalencia konfidenci każdy jeden na drugiego nadaje nawet zwalają winy na siebie. Jeśli ktoś chce tam iść to na okres próbny może iść ale przyszłościowo nie polecam patologicznych rodzinnej firmy zresztą poczujecie zobaczycie Pozdrawiam. M
10
Iza 2016-08-01 12:17:07
Potwierdzam i zobaczycie zrozumiecie....
1
adi 267 2016-08-23 12:53:37
tako prawda ta firma jesdt do bani ludzie na zmianie A jak lider i Wiolka są wredni i falszywi tam się liczy tylko wynnik nić innegoi zeby nie było dubli to wiadomo bo żołdki się wkurwiają na pracownika nikomu nie polecam tam składać aplikacji po tam jest obóż pracy jezeli się uczysz zaocznie to im nie pasuje jak masz praktyki to ci powie przełożony masz wybór albo praktyki albo praca wybierasz tam jest wyżysk i to na maxsa najgorszo firma jako jest tak samo trw
9
Gosia 2016-08-27 23:42:30
Na drugim zakładzie jest to samo. Jeden taki został przeniesiony z Pyskowic do Gliwic i myśli że jest dyrektorem i chciał by rządzić każdym . Tylko pytanie dlaczego Koreańczyk rzuca w niego telefonem...Przyjemniej by się pracowało gdyby nie trzeba było oglądać jego wrednej miny. Stanowisko jakie posiada nie upoważnia go do obgadywania i wyśmiewania się z pracowników. Zero szacunku. Na siłę szuka o co się doczepic i wystawić upomnienie. Ciągle słychać słowa krytyki,źle to,źle tamto. Pracownicy z Ukrainy są uważani za lepszych,a krytykuje Polaków . Próbuje udawać jaki jest fajny ale nie wychodzi mu to. Zero kompetencji. To pewne,że przez ogromną pomyłkę objął to stanowisko,ewentualnie brak chętnych. Chyba wiadomo o kogo chodzi.
5
Max 2016-09-02 23:43:54
Wiesz co mogę zrozumieć że komuś firma nie pasuje , że praca mu nie odpowiada. Ale jak czytam, że ktoś pisze że cała zmiana jest do bani, to mam wrażenie że jest albo idiotom i nikt go nie akceptuje albo do niczego się nie nadaje . Jest też jeszcze jedna możliwość jest to jego pierwsza praca i myśli że to jak w domu że mamusia mu będzie wszystko pod buzie dawać i robić za niego . A co do nauki , to nie słyszałem żeby ktoś komuś zabraniał się uczyć , wielu ludzi w tym zakładzie się uczy i jakoś nikomu to nie przeszkadza .
1
Shame 2016-09-14 09:09:50
Witajcie, Szybkie pytanie: w najbliższym czasie mam rozmowę rekrutacyjną na stanowisko : asystenta ds. zakupów. Czy w związku z tym macie jakieś porady , opinie ? Na czym polega praca ? Jakie są warunki pracy ? za każda odpowiedź będę wdzięczny.
Jaro 2016-09-14 12:52:28
Kapuj na każdym kroku i awans pewny :-) Też tak zaczynałem.
5
Tomek 2016-09-16 21:40:00
Tak to jest jak wykształcenie przewyższa inteligencje ;-)
3
Logistycs 2016-09-19 19:01:50
Witam wszystkim,
Dostrzegłem ofertę pracy na stanowisku Asystent ds. logistyki w Pyskowicach, czy warto zaaplikować , jak wygląda sytuacja w firmie. ile można zarobić i jakie są obowiązki. Z góry dziękuje za odpowiedz.



Pozdrawiam

Logistycs
byly 2016-10-17 09:41:18
jak po chilwce zostaja suportami to zaklad schodzi na psy
3
1 2016-10-17 15:14:16
Jeżeli chcesz i ty aplikować to teraz inżyniera procesu potrzebują do pyskowic.
byly 2016-10-24 19:41:03
napewno sie znajdzie jakis po podstawowce na inzynierka
byly 2016-10-24 19:41:41
napewno sie znajdzie jakis po podstawowce na inzynierka
3
były pracownik 2016-10-24 21:27:18
Ta firma wykańcza psychicznie ludzi.
3
123 2016-10-26 14:43:37
Tadek zostaw ;)
1
gruby 2016-10-26 22:32:30
najbardziej przerąbane mają zakupy, ciekawe kiedy nową wykończy;) to już trzecia?
4
anonim 2016-10-28 20:54:21
Koreanka już ją wykończyła. Dziwne, że firma trzyma Managera który psychicznie wykańcza swoich pracowników.
4
anonim 2016-10-28 21:35:32
i na dodatek superwisiory nioeudaczniki przez nich ludzie uciekaja
4
były pracownik 2016-10-29 20:14:16
ta kobieta zatrudnia ludzi nie do pracy ale po to żeby miała się nad kim znęcać psychicznie - najgorsze jest to, że firma nic z tym nie robi i nic nie zrobi:( zatrudnią kolejną specjalistkę i po 2-3 miesięcy będzie to samo...wykończyła trzy... wykończy i czwartą:(
3
były pracownik 2016-10-29 20:14:26
ta kobieta zatrudnia ludzi nie do pracy ale po to żeby miała się nad kim znęcać psychicznie - najgorsze jest to, że firma nic z tym nie robi i nic nie zrobi:( zatrudnią kolejną specjalistkę i po 2-3 miesięcy będzie to samo...wykończyła trzy... wykończy i czwartą:(
4
Johnny 2016-11-02 18:57:46
Czego wymagacie od firmy? Sprawiedliwego traktowania pracowników? Skoro Polak nowo zatrudniony ma stawkę wyższą od kilkuletniego i doswiadczonego pracownika to o czym tu pisać...Temat rzeka.
4
dora 2016-11-02 23:13:31
to za jaką stawkę pracujesz to sam się na to godzisz, ty i pracodawca, a na szarganie nerwów... nikt nie powinien się godzić i tak nie powinno być!!! szacunek dla pracy i ludzi... w tej firmie to fakt, temat rzeka:(
1
kicia 2016-11-07 23:37:59
nie idź do zakupów!!! chyba, że chcesz aby sobie zszargać nerwy! szefowa poprzednią specjalistkę i asystentkę wykończyła, szkoda bo super dziewczyny były:( mobbing, na który firma przymyka oko
1
Majster 2016-11-14 10:35:14
Dokładnie tak! Jak masz z czymś lub kimś problem słyszysz: To się zwolnij ale nigdzie nie zarobisz tyle co tu.Żenada.Na strefie tyle firm i w niejednej lepiej płacą niż tu.Myślą,że u nich jak u Pana Boga za piecem.Rotacja straszna.Zresztą kto przyjdzie pracowac za taki zasiłek.Zero socjalu.Zero motywacji.
2
robert 2016-11-14 20:33:51
Ciekawe dlaczego niektóre komentarze znikają.
3
Gimnazjalista 2016-11-17 06:48:53
Niebawem w Gliwicach szykuje się awans z produkcji do biura. Widocznie wykształcenie i doświadczenie nie jest brane pod uwagę w tej firmie. Przez takich ludzi zakład padnie. Po gimnazjum na krzesło jaki wstyd. Jak to mówią,się buja się ma, UR jednak się na coś przydało
4
Władimir 2016-11-17 11:25:48
Nic nie poradzisz, kapitalista, jak będzie chciał, to i ze sprzątaczki zrobi dyrektorkę
2
ziutek 2016-11-17 23:14:22
Ciekawe kiedy padnie. Na Pyskowicach jest taki bu***rdel, że szok. Magazyn zawalony, nowej z zakupów już nie ma od jakiegoś czasu, Koreanka musiała ją dojechać jak poprzednie. Goscia z logistyki też nie widać. Jak przeniosą zakład do Zabrza to już w ogóle będzie dramat, połowa ludzi się zwolni. Za niedługo to tam nikt pracować nie będzie.
4
Manager 2016-11-18 22:40:38
Tak, nawet z produkcji wrzucają do biura i takie osoby mają wielkie mniemanie o sobie i myślą, że chwycili Boga za nogi. W firmie można wskazać na takie osoby. nie , które z tych osób to mogły sprzedawać jajka na handlu a nie, irytować swoją osobą w biurze.
3
Władimir 2016-11-18 23:29:04
Jak to nikt? Mało ukrainców? - takich przeciez solidnych, pracowitych, dokładnych
3
anonim 2016-11-19 22:07:00
Ta firma schodzi na samo dno. Zero szacunku dla ludzi i ich pracy.
2
123 2016-11-20 21:26:35
Śmieszna firma, wykańcza własnych specjalistów na życzenie a potem się dziwi, że pozostali ludzie obarczeni pracą uciekają.

jedyna opcja dla tej firmy żeby się utrzymała na rynku to zwolnic koreańców
2
bro 2016-11-20 23:14:30
And this will never happen :( Koreance wykończą polskich pracowników, a potem pojadą sobie do innego kraju wykańczać inne nacje.
1
Władimir 2016-11-23 21:24:44
Dobrze opłacony Polak więcej by z siebie dał niz dwóch leserów ukrainców
2
anonim 2016-11-23 22:08:22
ja to wiem i chyba każdy kto pracuje w tej firmie, ale co zrobisz jak Koreańczycy mają inny to myślenia i rozumowania:(zamiast trzymać wykwalifikowaną kadrę i ją docenić wolą człowieka zniszczyć i wywalić - ot koreańskie a nie europejskie myślenie:(
1
Irena 2016-11-24 22:48:07
Najnowszy news : za 2 tyg. firmowa impreza wigilijna. Nie czujcie się zaproszeni.
1
Irek 2016-11-25 21:28:00
Irenko baw się dobrze:) Nawet z zaproszeniem bym olał:) A tak na marginesie to na pracuj.pl firma szuka nowego Specjalisty do Zakupów - czy na prawdę zamiast szanować ludzi lepiej wykańczać ich i wymieniać co 2-3 miesięcy??? Ten dział to jakaś patologia.
1
Irena 2016-11-27 14:11:11
Irek wez przestań. Moze się zle wyraziłam. Miało być nie czujmy sie zaproszeni.
pytający 2016-11-27 20:24:20
cześć, są już jakieś oficjalne informacje na temat przenosin zakładu do innego miejsca ?
Wszystko co się słyszy to tylko plotki, ktoś wie kiedy podadzą oficjalną informację?
Marek 2016-11-27 21:02:47
Nie ma oficjalnej informacji.Ale skoro są plotki to prędzej czy później zakład się przeniesie jak w przypadku drugiej hali w Łabędach.
pracujący 2016-11-28 09:11:48
Przyszły rok - są już oficjalne informacje na onecie np. w lato przenoszenie wszystkiego
Ciekawy 2016-11-29 13:18:55
Jak wygląda sytuacja z przełożonymi? Są jakieś problemy? Zastanawiam się nad zatrudnieniem w tej firmie. Proszę o krótką informację
Benek 2016-11-29 21:49:45
Jakieś problemy? Jeśli chcesz aby twój przełożony się na ciebie codziennie wydzierał, tobą poniewierał i robił z ciebie debila to... przestań się zastanawiać i sobie odpuść, ta firma to jakaś kpina i chyba najgorszemu wrogowi nie polecam się tam zatrudniać:(
2
Mieciu 2016-12-02 18:54:53
Wiecie coś na temat przerwy świątecznej? W Pyskowicach była lista dla chętnych osób a w Gliwicach cisza
1
Marcin 2016-12-02 20:40:24
Mietek jest lista chętnych na przerwę poswiateczna wszystko zależy od chętnych ilu będzie dziś już ta lista została oddana do wglądu....
Ktoś u was zawalił i nie dotarło do was przecież maile zostały wysłane więc co jest średniowiecze czy ktoś ma w tym interes
2
Elvis 2016-12-02 23:32:51
I jak tu sie nie wk.....ć
Zostaw swoją opinię o Ys Poland Autoparts Sp. z o.o - Pyskowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ys Poland Autoparts Sp. z o.o