logo Hipermarket REAL

Hipermarket REAL

Mysłowice

Opinie o Hipermarket REAL

anonim 2009-03-11 15:28:59
hehehe i wszystko jasne
.... 2010-06-20 16:36:49
Praca w tym markecie to koszmar od kiedy przyszła nowa pani dyrektor. Wyprawia takie rzeczy z ludźmi, że to się w głowie nie mieści. Takiego poniewierania, gardzenia ludźmi i bezczelnego zachowania w stosunku do pracowników jeszcze nigdzie nie widziałam. Myśli, że ten market to jej prywatny folwark, a my jesteśmy jej (usunięte przez administratora)to mało powiedziane, bardziej pasuje tu słowo (usunięte przez administratora). Podobnie jest zresztą z jej pupilkiem i pierwszym donosicielem - (usunięte przez administratora) Nadają się razem, żeby je wywalić z pracy by nawet smród po nich nie pozostał.
1
anonim 2010-07-23 14:34:24
Jesto jeden z najgorszych marketów,największy bałagan robi tam pani dyrektor,nie interesuje ją dobro sklepu tylko wlasne EGO,nie wspomne już o cenach,które różnią się między półką,a kasą.Jednym słowem ludzie robiący tam zakupy musicie na ten market uważać.
nick 2010-07-23 14:53:57
Od kiedy nadeszły RZĄDY dyrektorki terrorystki,pracownicy są znerwicowani,a ci którzypróbowali się jej przeciwstawić i ograniczyć straty są przez Paną dyrektor straszeni.Real w Mysłowicach to jeden wielki burdel,którym zarządza osoba bez kultury osobistej .Mam tylko jedno pytanie co na to wszystko jej przełożeni
anonim 2011-07-29 13:32:46
Smiechu warte dzisiaj w Real mysłowice jest otwarcie chińskiego super marketu w markecie real tego jeszcze nie było dwa super markety w jednym gratuluję pomysłowości jako jeden jedyny market real w Polsce wpuszcza chińczyków buhaha
izydor 2011-07-29 13:37:35
to przecież kolejna zasługa Pani dyrektor tylko ona ma tak udane pomysły ciekawe jak barzdo spadną obroty na markecie real a po dupie znów dostaną pracownicy jak tak dalej bedzie to sklepy na pasażu się pozamykają a market doprowadzi do upadłości chyba że w końcu w grudniu odejdzie tak wszyscy na to liczą ale trudno będzie posprzątać po takim bajzlu jaki narobiła
ja 2012-01-21 18:30:04
dokładnie istny burdel na tym sklepie w tym zasługa pani dyrektor która ma chyba wieczy okres.
Specjalista ds kadr i płac 2012-10-05 10:19:39
Real w Mysłowicach.To sklep w ,którym traktują klijena w sposób nie godny i nie humanitarny.Za niedopatrzenia ze strony obsługi odpowiedzialność ponosi klijent.Panuje tam haos i bezkarność ,klijenci są poniżani i traktowani nie godnie .Nie będe robić już zakupów w Realu w Mysłowicach to najgorszy sklep jaki znam.
Psycolog społeczny 2012-10-05 10:35:37
To nie bywałe aby odnosić się z taką swobodą ,brakiem szacunku do człowieka.A czym jest spowodowana ignorancja nowego dyrektora ,który nie raguje na apele klijentów lekceważy ich i traktuje kolokwialnie ujmując z buta?
Marek 2012-10-05 10:40:30
Ochroniarz w sklepie Real zamknął klijentke i zatarasował jej drzwi ,ponieważ dziewczyna oteorzyła perfumy do,których nie było testera.Na zajutrz okazało się,że tester jest...Przywłaszczyła go sobie kobieta ,która zadzwoniła na ową dziewczyne do monitoringu,gdzie została ta potraktowana bez szacunku i wezwano na Nią policje.Upokarzono ją ,dziewczyna uniosła się honorem i zapłaciła za te perfumy za rzekome zniszczenie mienia.Policjanci wchodzacy byli na ,,cześć cześć"z obsługą reala.Zamiast ścigać [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i upokarzają uczciwych,bezbronnych obywateli.A co ze stratami moralnymi?
1
Piotr Dyrektor handlowy 2012-10-05 10:44:24
Klijenci Reala są zbywani przez obsługe tam pracującą,jedno kryje drugiego.Na kierownika trzeba czekać godzine...albo wcale nie przychodzi.Traktują ludzi bez szacunku a na Nas zarabiają...Ignorancja niesprawiedliwość,zadufanie...Real w Mysłowicach to beznadziejny sklep w którym jest pełno prostactwa, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwa,taniego cwaniactwa.
dawid 2013-03-23 15:09:00
obecnie przed przejęciem przez auchan sprowadzono do marketu ludzi o ograniczonym aq. aby zwolnić jak najwięcej pracowników , za naturalnie aprobatą dyrektora . jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Adi 2013-09-27 06:49:05
Chcesz wiedzieć co na to przełożeni to polecam film "DZIEŃ KOBIET",tam jest wszystko.
ala1111 2014-01-04 10:16:14
ochroniarze, kasjerki wyjadaczki, kierowniczki kas wszyscy do wymiany
ala11111 2014-01-04 10:22:49
sama byłam świadkiem jak kierowniczka kasjerek wydzierała się na klienki!! ta sytuacja powtarzała się bardzo często, mieszkam niedaleko i wpadam na zakupy czasem widzę i obserwuje jak traktuje się tam pracowenikow. nie wszystkie kasjerki sa zle znajdzie się pare uprzejmych Pań do których zazwyczaj podchodzę do kasy..kiedyś przy mnie ta sama kierwoniczka wydzierala się na nia przy innych klientach..widać ze jak ktoś jest o szczebel wyzej od kasjerek to ma się za bog wie kogo i pomiata wszyskimi dookoła.. widać ze większość pracuje tam po znajomościach i nie boja się niczego
ala1111 2014-01-04 10:52:24
a już nie wspomnę o pracownikach na pasażach, oczywiście nie wszystkich, niektóre panie w sklepach odzieżowych są bardzo sympatyczne ale jest taka jedna pani na stanowisku z gumkami, no to co ta kibieta wyrabia to jakas czysta kpina, czekałam kiedyś za jedna gumka przeszlo pol godziny az w końcu sympatyczna pani ze stoiska z ubraniami obok sprzedala mi gumke za 1,50 zl!! przecież to jakiś absurd tak traktować klienta, ja rozumiem każdy ma potzrebe by wyjść siku czy pojsc po cos do jedzenia ale to zajmuje kilka minut do 10 ciu ale pol godziny? poza tym jest bardzo nie mila krzyczy na dzieciaczki które biegają kolo stanowiska..ze nikt jej jeszcze z tamtad nie zwolnil to jakiś cud a tyle porządnych ludzi nie ma pracy.. takie rzeczy tylko w polsce
alalal 2015-01-16 17:29:48
taak, też słyszałem o tym, że jak jesteś zatrudniony przez agencję to oni pobierają jeszcze prowizję z tego i dlatego tak mało wychodzi Ci w ostatecznym rozliczeniu.... niestety to prawda, moja koleżanka miałą to samo tak naprawde. Nie wiem czy w takim razie jest dobrze się zatrudnić u nich, a nie w innym sklepie.
Klientka 2015-01-23 10:09:05
Znam real w Mysłowicach od strony zakupów, niestety kilka razy zostałam tam bardzo brzydko potraktowana. Pół roku nie kupowałam tam wogóle, teraz znów zaczęłam, jednak kolejny raz pracownicy okazali swoją niekompetencję i brak szacunku dla klienta. Dziwne,że nie dbają o klienta w czasach dużej konkurencji - w Mysłowicach jest gdzie robić zakupy, a w realu ani nie jest tanio, ani przyjemnie. Ja tam w każdym bądź razie kupować nie muszę. Nie wiem jak traktują pracowników, ale słyszałam, że mało im płacą - na kasie na pół etatu podobno 400-450zł. Spora odpowiedzialność za takie pieniądze...
1
Były pracownik 2015-02-24 17:17:18
Nie mogą zarabiać tak mało na pół etatu. Obecnie najniższa stawka przy pracy na pół etatu wynosi 621 zł.
mp 2015-03-27 11:03:38
mysłowice to dno w trakcie przejęcia ,kryterium doboru kadry , żenada , ochrona poniżej minimum , żeby zostać filarem wystarczy odpowiedzieć na pytanie : jak sprawdzamy gaśnice? odpowiedz : czy wisi !!!!!!! i jest awans !!!!! test przeprowadzał senior ochrony !!!!!
5
koncesioner 2015-04-20 12:07:01
obecna ochrona to dno i metr mułu !!!! żenada kto to zatrudnia , kompetencje zerowe !!!!! ludzie co to jest!!!!
2
klient 2015-05-05 13:33:02
masakra , kompetencje żenujące , ochrona ? dzieci specjalnej TROSKI!!!!!!
2
Yo 2015-06-02 23:56:26
tam nie ma seniora ochrony, chyba bajki ci się po***kręciły... jak nie wiesz, o czym piszesz, to lepiej nie pisz w ogóle
taka tam 2015-06-03 00:01:59
siedzisz i wypisujesz pierdoły o stawce 450 na pół etatu... weź doczytaj najpierw nieuku, ile wynosi najniższa krajowa...
1
mp 2015-06-16 12:56:31
czytaj ze zrozumieniem senior to regionalny ale co wymagać z niskim iq !!!!
potwierdza się opinia !!!!!! q...a myśl !!!!!
3
klientka 2015-06-16 13:02:52
nieuku chodzi o godziny a nie etat tak się przelicza umowa zlecenie np. etat 180h:2 90 h razy 5zl = 450 . żenada w tym realu , ja pitole !!!!!!!!! macie 3cie grupy inwalidzkie ?????
1
obserwator 2015-06-16 13:38:03
taka tam jestem psychicznie załamany twymi wpisami , chciało by się za wieszczem powiedzieć ,,PRZESTAŃ WSTYDU OSZCZĘDZ!!!!!! NIE OGARNIAM NIEDOUCZENIA
1
ona 2016-02-04 15:10:57
Nie wiem jak jest w Realu ale ja pracowałam na śmieciówce i też na zlecenie i jak autor postu napisał to ja tak właśnie zarabiałam. Znaczy się im więcej godzin to większa wypłata. Przykład 180 h * 6 zł = 1080 zł. Zdarzały się miesiące że nie miałam 180 h przepracowanych więc wypłata była niższa niż 1080 zł. Teraz trzeba odliczyć od tego składki, podatek to ile mi wyszło? Jedno co mogę doradzić to nigdy nie pchać się do pracy jako opiekun w NZOZ Zespół Medyczno-Opiekuńczy (również w Mysłowicach na Katowickiej) Wyzysk jak nic.
Koleś 2016-05-13 15:00:14
Powiem Wam, że pracowałem kiedyś w Hipermarket REAL i muszę powiedziec, że naprawdę te stawki nie są takie niskie jak mówicie, więc generalnie ja polecam najlepiej samemu sprawdzić jak się tam ludzie mają, bo nie można całe życie bazować na opinii innych
Zostaw swoją opinię o Hipermarket REAL - Mysłowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hipermarket REAL