brak logo

Ruland EC - Tychy

Tychy

Opinie o Ruland EC - Tychy

anonim 2010-07-10 20:28:21
Pracuje tu w Rulandzie juz ponad pół roku, firma w sumie spoko, szefostwo bardzo kompetentne i pomocne. Ludzie i atmosfera cudowna, zarobki moze nie z najwyzszej półki ale calkiem znosne. Generalnie polecam...... :))
2
Ruland Tychy 2010-10-27 20:53:17
Firma z polotem i tzw. jajem dobrze zarządzana, z bardzo fachowym i kompetentnym szefostwem,.....atmosfera wsrod pracownikow wiecej niz swietna ! :)) generalnie polecam :))
3
abcd 2014-08-10 15:23:10
traktowanie ludzi poziom szmaciarze, nie wiem kto pisal te pochwalne opinie, zarobki na rachunki wystarczy
1
kk 2014-09-28 09:27:24
zarobki-koszmar, traktowanie ludzi jak maszyny, praca w delegacji po 16-18 godzin
i jeszcze maja pretensje z zaplata
2
mk 2014-12-13 07:19:00
Nie jest tak źle. Są gorsze firmy. Wypłaty zawsze na czas. Premie + 13 też są.
1
alojz 2015-05-28 20:18:34
Jak się chce to się da zarobić :) nie ma nic za darmo firma ok dobrze sie pracuje atmosfera super !
1
Lucky Man 2016-02-19 20:13:04
Juz tam nie pracuje od ponad 1.5 roku, ale to co moge powiedziec to atmosfera faktycznie w miare w porzadku, natomiast zarobki,zarzadzanie i szefostwo do bani.
2
Andrzej 2016-06-15 07:49:42
Świetna firma z profesjonalnym podejściem do klienta. Bogate, wieloletnie doświadczenie w maszynach dla spożywki. Projekty, warsztat, elektryka, automatyka, wszystko jest. Najlepsi dostawcy podzespołów. Prawie 100 pracowników, firma ciągle się rozwija, świetna atmosfera, itd.
Są oczywiście jakieś zgrzyty, ale w jakiej firmie ich nie ma?
pasta 2016-10-16 16:03:14
o jakich zgrzytach przyjacielu piszesz konkretnie? chętnie się dowiem. ciekawi mnie także czy jako osoba dopiero po studiach mam szansę dostać już u was jakąś pracę
Zostaw swoją opinię o Ruland EC - Tychy - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ruland EC - Tychy