Opinie o Zakłady Mięsne Sobkowiak
Słyszałam że od poniedziałku mamy nową Rejonowa. ..wiecie coś .
zmądrzały i odeszły. tak jak ja i jestem zadowolona. Już tam nie wróce. od poniedziałku mam nową prace za 2 tyś na rękę. Powodzenia a nie ha ha
Nie 5 tylko 10 haha
Nie ma co się dziwić. Jeśli Sz.P. Małgorzata F. ma pracowników w dupieto tak jest. Teraz widziałam że na rynku w Szamotułach pracują dwie i w netto też dwie a ogłoszenie o pracę wisi pół roku. Na rozmowy się nie umawia p. Kierownik Rejonu i dziewczyny później chodzą wymęczone. Że jeszcze jej nie wywalili z tego stanowiska to bardzo dziwne...
Dziewczyny-a słyszałyscie może co sie dzieje w Szamotułach?ponoc 5 os rzuciło l4...
Rozmowa konkretna, szybka i rzeczowa.
Czy znam rodzaje mięsa? Co można zrobić jak się kończy termin ważności? W jakich godzinach mogę pracować?
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Dostałem pracę
Moje drogie Panie Mańka się same nie zrobią. O towar trzeba dbać.
A skąd te manka?
Ha ha ha
te Jolka jeszcze wrócisz do Sobkowiaka z płaczem i po kolanach!!!!
wszystkie moje koleżanki już zwolniły się i pracują w innych zakładach. Są bardzo zadowolone. Teraz ja zrobię to samo. Daje wypowiedzenie w przyszły piątek rano i zobaczę co robi kierowniczka. Pracy jest dużo tylko trzeba dobrze popatrzyć. Tzn trzeba osobiście pójść a nie wysyłać cv. Powodzenia
a ja sie zwolnilam i zmienilam prace-mozna-zycze wszystkim niezadowolonym i rozczarowanym powodzenia,nie dajcie sie i pamietajcie-to Wy-szeregowi pracownicy jestescie najwazniejsi bo bez Was firmy po prostu nie ma
pracuje w tej firmie i naprawde to co sie dzieje to jest kpina z pracownika i niczym nie różni sie od obozu pracy a panie z monitoringu to sa dopiero małpy stare
nie wymienią nas bo nikt już tam nie chce pracować. Jest coraz więcej ofert a o takie za 1500 zł nie ma problemu. zobaczcie np górników. Jak jest coś nie tak to strajk.I zawsze coś wywalczą. Więcej odwagi.
słyszałam że to prawda. a też o tym, że bony były ale tylko dla biura i kierowników rejonowych. to samo dotyczy socjalu. oni co rok z tego korzystają i wyjeżdzają nad morze. a my co? do roboty. Ale to wszystko mają tylko dzięki naszej pracy. zarabiają bardzo dużo a dla nas ochłapy. czas z tym skończyć. jesli wszystkie zaczniemy się buntować to będą musieli cos zrobić.
popieram Magdę.Zacznijmy się buntować bo nas zarżną.I tak nikt nowy nie chce przyjść do pracy za takie pieniądze.W niektórych sklepach stoją kierownicy regionalni bo nie mogą znależc personelu.A mięso jest z Hiszpani i Niemiec a na miejscu pakowane w firmowe worki.Zresztą to widać po jakości tego mięsa.Nie opłaca się firmie trzymać ubojni to tak jest.
czy to prawda że nasza firma kupuje wszystkie mięsa za granicą? ktoś może coś wie?
co z umowy o prace jak pieniązde marne. Dostaniesz najniższą krajową i nic po za tym,a kierownicy rejonowi potrafią tylko pokazywać swoje zza uszu i maja 5 tys. KPINA!!!
witam a ja mam dobre zdanie o firmie pracowałam z koleżankami z pod inowrocławia wspaniali ludzie a w samej firmie nigdy niebyło problemów pani Stenia życzliwy człowiek jak jesteście normalni to możecie pracować życze miłej pracy w nowym roku pracownik roku z Poznania
to w końcu dawny pracownik czy teraźniejszy pracownik roku ? chyba ktoś pogubił się w pisaniu.... kłamczuszek....
W tej firmie możesz się dorobić ale jedynie garba godzin 200 a wypłaty 1500 zł nie wspomnę o bonach świątecznych których jak zwykle nie było a może ktoś dostał?
Wszystkim ekspedientkom sklepów Sobkowiaka spokojnych i radosnych Świąt.Też ekspedientka,z Dolnego Śląska ,
Nie za free bo jak sobie wpiszesz w listę obecności godzinę 5 to ci za nią zapłacą i nie pisz bzdur ,że za darmo robisz nadgodziny,a jeśli nie płacą to znaczy ,że się dajesz wykręcać,bo nam płacą na Dolnym Slasku
Dobrze piszesz towar sam nie wskoczy do lady roboty co nie miara rano żeby zdążyć wszystko samemu zrobić przychodzi się na 5 czyli godzina za free a jak sprzątaczki sama i chowasz towar to kolejna godzina za free bo jak ktoś nie pracował na takim stoisku to nie ma wyobraźni i niech się nie wypowiada
Jak się pracuje w Zakłady Mięsne Sobkowiak?
Zobacz opinie na temat firmy Zakłady Mięsne Sobkowiak tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 104.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Zakłady Mięsne Sobkowiak?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 97, z czego 9 to opinie pozytywne, 59 to opinie negatywne, a 29 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Zakłady Mięsne Sobkowiak?
Kandydaci do pracy w Zakłady Mięsne Sobkowiak napisali 5 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.