Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2010-06-28 23:30:47 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Agryf - Szczecin. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
nik - 2010-08-26 19:38:54 odpowiedz | cytuj
czytam te wasze wpisy na temat uboju i zastanawiam sie nad jednym czy ktory z was napisal na temat samych pracownikow tj; ze przychodza podpici do pracy ,sa tacy ze chodza w kratke do pracy bo nie wiedza ze pracuje sie 5 dni w tygodniu [ w taki sposub brakuje ludzi aby uzupelnic zmiany ] to ze nie lubicie mistrza i brygadzistow poniewaz maja taka funkcje jak sie sami nazwaliscie ROBOLAMI waszym zadaniem jest pracowac poniewaz sie tam sami zatrudniliscie nikt was nie zmuszal albo sie zwolnijcie -- proponuje zatrudnic sie w sektorze prywatnym i tam sprubowac szczescia ROBALE
emma - 2010-10-26 04:00:07 odpowiedz | cytuj
kazdy nazeka na prace w tych zakladach a wcale nie jest tam tak zle popracujcie prywatnie to zobaczycie jak sie pracuje!!!
yoko - 2010-10-26 04:18:07 odpowiedz | cytuj
prawda jest taka ze czym tam dluzej pracujesz tym mniej zarabiasz , przychodza mlodzi silni i oni dostaja lepsze stawki a ci starzy wyeksplatowani na maksa gdzie poswiecili kawal swojego zycia dla tej firmy cienko maja bo mlody i silny wiecej zrobi tylko zapomina sie ze on kiedys tez bedzie stary !!! niesprawiedliwe ze nie walczy sie o starych pracownikow!!! a mlody malo ze pije , nawala do pracy to jeszcze zada wiecej i wiecej ...i im sie idze na reke bo brak ludzi !
j/23 - 2011-01-14 17:13:37 odpowiedz | cytuj
czesc murzyni teraz to zarobicie na suchy Chleb i wiecie co ja Mysle ze teraz to tylko Durnie i Pupilki Agryfu powinni pracowac w Soboty i Niedziele bo przy tym Systemie Placy normalnemu Czlowiekowi nie oplaca sie Tyrac w Weekend. Madrzy pomyslcie o tym. Wezcie sie do Kupy i albo przywroca normalne Place albo niech Szefostwo samo Tyra nadgodziny Pozdrawiam i wspolczuje
anonim - 2011-01-22 22:29:10 odpowiedz | cytuj
tak na zamrażalni siedzi stary trep [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] który straszy ludzi i wprowadza różne zmiany tak jak mu się podoba a kto się sprzeciwi to wróg po prostu esesman tylko mu karabin dać i sprawa załatwiona a w dodatku wszystkich w koło okłamuje i podpiepsza KIEROWNICY INNYCH DZIAŁÓW UWAŻAJCIE NA NIEGO
anonim - 2011-01-28 20:14:01 odpowiedz | cytuj
agryf to nie zakład pracy tylko obóz pracy.pomiatają ludzmi jak szmatami.nikt sie z nikim nie liczy,to co sie tam dzieje to jest makabra,nowa majstrowa,nowe zasady-pracowałem na różnych działach ale na pakowni konserw to co sie zaczeło dziac to jest nie dopomyślenia,pani justynka takie tam rządy wprowadziła,ze każdy sie boij postawić bo sie boją ze ich wywali.s...a,wszyscy ci mają tam dobrze co włażą jej w d...pe .
KOALA - 2011-02-15 08:34:34 odpowiedz | cytuj
Witajcie Robole i co znowu sie jednemu Mistrzowi nie udalo w Agryfie Slisko trzeba uwazac kazdy moze sie przejachac i to szybko.
Ciekawe KTO nastepny na Slizgawke do Pakowni ha ha
anonim - 2011-02-18 07:20:50 odpowiedz | cytuj
W AGRYFIE JEST JEDEN WIELKI BURDEEEEEL I TAK BEDZIE NIESTETYYYYY
anonim - 2011-02-19 19:57:59 odpowiedz | cytuj
Witam, zgadzam się z wypowiedziami poprzedników, w Agryfie jest wyścig szczurów. Zatrudniają na etaty kierownicze ludzi młodych, nie mających pojęcia o kierowaniu zespołami i o produkcji.Każdego nowego traktują jak zero. I wynik jest jeden, brak zgrania rozbioru z wykrawalnią i w końcowym efekcie z pakownią. Gratuluję wyboru takich kierowników....i życzę więcej takich kierowników!!! Firma w końcu pójdzie z torbami, chyba o to chodzi
trenka1 - 2011-02-19 20:00:38 odpowiedz | cytuj
hihi
anonim - 2011-02-19 20:18:01 odpowiedz | cytuj
To mi się nie udało, ale do końca nie wiem, bo wydaje mi się, że to kierownik jest mało udolny. U niego tylko liczą się papiery. Zero wprowadzenia w pracę i ciągle obrażona mina. Jak był na wyjeździe to cały towar wyjeżdżał. Ale spoko przy takim kierowaniu pakownia niedługo upadnie. Kto widział przełożonego, który nie rozmawia o problemach w dziale???Mój były kolego z pracy Koalo???
anonim - 2011-02-19 20:51:43 odpowiedz | cytuj
anonim - 2011-02-19 20:18:01

I dodam jeszcze , że p.. Jola to musi sie wiele nauczyć na tej pakowni,bo samo stanie nie poprawi niczego
anonim - 2011-02-19 20:51:43 odpowiedz | cytuj
anonim - 2011-02-19 20:18:01

asia - 2011-05-13 15:54:13 odpowiedz | cytuj
agryf niby teraz dostal podwyzke to ma byc niby podwyzka taka podwyzke to niech sobie wsadza w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a i jeszcze jedno nie jaki pan p to najgorszy mistrz jaki jest w tym beznadziejnym zakladzie pracy
anonim - 2011-06-20 09:30:26 odpowiedz | cytuj
Witam Czy ktoś moze powiedziec cos o brygadziscie który pracował w tej firmie mana imie Ernest.L.-bardzo prosze o wiadomości.Serdecznie pozdrawiam wszystkich i niedajcie sie zastraszać.
anonim - 2011-07-05 01:26:04 odpowiedz | cytuj
To co zrobiliście tej kobiecie to wielką krzywdę i wiecie o tym dobrze. Jeśli takich ludzi degraduje sie tylko poto by zastąpić go swoim kolegą od kieliszka to AGRYF nigdy nie będzie firmą rozwojową. Na taki szacunek jaki ona ma wśród swoich pracowników nigdy nie zasłużycie. Dla nas biędziecie tylko kierownikami czy dyrektorami o których zapomni sie w dniu którym dostaniecie meila (w piątek), że was już niema. O tej kobiecie bedziemy zawsze pamiętac i nikt tego nie zmieni bo ONA osiągneła to o czym WY możecie tylko śnić.
plasterek - 2011-08-25 17:31:13 odpowiedz | cytuj
Na plastrrkach mamy rezim. Nowy majster o imieniu Mariusz to psychopata.Jego zasada to terror psychiczny . Nie dał sobie rady na początku działów agryfu jako kierownik to wcisnęli go na plastrki jako mistrza. Osoba która nie orientuje się na specyfice pracy tego działu i brak jej jakiegokolwiek doświadczenia nie nadaje się tu.Straszenie pracowników,czepianie się spraw o których on nie ma zielonego pojęcia to paranoja pewności siebie ,że nie jest tykalny przez swoje koneksje.Kto go wogóle popiera albo chociaż lubi . To gbur , ignorant , człowiek o samouwielbieniu siebie z mózgiem małpy .Wymaga wszystkiego naj przy urządzeniach które ledwo ciągną.Nie rozumie że nie da się więcej , lepiej .Powinien poznać ludzi maszyny ich możliwości i dać coś z siebie. On tylko żąda od nas coraz więcej dodając nam obowiązków , nakazów , zakazów i porządku wokół. Młody H.j bez doświadczenia za to z szerokimi plecami. Panie prezesie może pan jednak zrezygnuje z kumpla psychopaty. bo nie tędy droga do ludzi i wyników w pracy.
anonim1 - 2011-08-28 20:15:25 odpowiedz | cytuj
Czy to ten Mariusz...były kierownik produkcji w okularkach????
anonim - 2011-08-30 14:32:04 odpowiedz | cytuj
agryf to jeden wielki burdel,tylko norma sie liczy a nie człowiek,zapierdalasz za dwuch bo reszte pozwalniali,a ci co zostali to padaja na ryj bo tak trzeba zapierdalac,a zarobki lepjej nie mówic,brygadziści to wogule pozal sie boze
anonim - 2011-09-08 11:11:05 odpowiedz | cytuj
Janusz pozdrawiam cię to ty co byłeś na wykrawalni i cię zwolnili jeżeli tak pozdrawiam cię.To ja ostatnią osobą byłam jak mi powiedziałeś że cię mają zwolnić ja też byłam na wykrawlni.Gratulację że wygrałeś sprawę.
anonim - 2011-09-09 20:01:22 odpowiedz | cytuj
Odkąd pojawił sie ten psychopata Mariusz nie jest dobrze na plasterkach. Basia jak była u nas majstrowa było całkowicie inaczej człowiek nie czuł sie tyranizowany tylko spokojnie podchodził do pracy. A jak dali nam tego debila to człowiek cały czas sie stresuje czy nie zwolni za byle głupote.
anonim - 2011-11-17 14:17:46 odpowiedz | cytuj
Wcześniej też nie było lepiej. Podkładanie świń, kłamstwa aby tylko ochronić swój tyłek to była normalka.
robol - 2011-11-23 17:28:19 odpowiedz | cytuj
na pakowni konserw to sie dopiero cyrki dzieją.brygadziści to dopiero tam mają zryte gary,jeden przez drugiego drze morde na pracowników,zeby jebac jak najwięcej bo popszednia zmiana zrobiła tyle i tyle,a my musimy zrobic jeden karton więcej,zeby byc lepszym,tylko czyjm to kosztem napewno nie pomaranczowych tylko nas roboli,traktuja nas jak niewolników nawet do kibla wyjsc nie można bo krzywo patrzą,a ludzie to tez tu niby wszystko dobrze a odejdziesz kawałek dalej i ci dupe tak obrąbia,ze az ryczec sie chce,wielkie koleżaneczki za dyche.pracowałam na kilku działach i tam jest najgorsze towarzystwo
anonim - 2011-11-23 17:29:28 odpowiedz | cytuj
x