brak logo

ANIMEX

Opole

Opinie o ANIMEX

altae 2013-08-25 00:33
A gdzie ty w Nysie masz tyle pracy?
kl 2013-10-27 12:06
co tam nowego
1
Tatus 2013-11-25 13:11
siemano co tam slychac w swiecie kurczaków hehe jest tam lepiej czy gorzej w tej firmie;)))))) zmienily sie perspektywy firmy na lepsze czy dalej nie:))))
hahahaha 2014-04-07 20:23
Lepiej nie pytaj,wierzysz w cuda?
1
kandydat 2014-05-09 21:18
Witam. Napiszcie coś o pracy na stanowisku PH. Atmosfera, warunki itp. ?
tata 2014-07-15 14:05
Tam zawsze bedzie (usunięte przez administratora). :) Powodzenia robole. Hahahaha. :)
1
pracownik 2014-07-20 21:05
prcaca ciezka
4
Zainteresowany 2014-08-07 10:44
Mam pytanie, jak dokładnie wygląda proces rekrutacji na stanowisko PH (ile etapów, czego wymagają, czy to jest tylko rozmowa czy jakieś podróże po sklepach z rekruterem i sprzedawanie towarów?). Dzięki za info.
6
promileos 2014-08-25 16:25
zajebista firma
1
PH 2014-11-16 23:06
widzę że raczej zadowoleni jesteście z pracy w ANIMEXie, a nie wiecie czy potrzebują jeszcze jakiś osób do pracy, bo tak poszukuję od jakiegoś czasu i nie mogę nic znaleźć ciekawego, albo pracodawca nieciekawy albo warunki itp. Skończyłem marketing i zarządzanie więc sadzę że bym się sprawdził w PH, wiecie jakie warunki dają?
arek 2014-11-18 01:12
W firmie specjalistów od marketingu było wielu. Tu potrzebni są specjaliści. Ci co mają siłę i odwagę prcować w niskich temperaturach i śmierdzących halach produkcyjnych. Bo tu właśnie brakuje ludzi. To im trzeba zapłacić. Dochodzi element logicznego myślenia a nie ilości języków i fakultetów. Zawsze zadaje. Sobie pytanie dlaczego walczycie o prace uciekacie a potem wypisujecie na portalach bzdury jacy to z was fachowcy. Animex to upadają a firma. Tu nawet jako sp. Z o.o. Nie mogą sobie poradzić. Prezes zwiał a Chińczyk kupił firmę. Oby się nieskonczylo tak jak z autostradami.
3
gosc 2015-01-02 19:41
Podziwiam tych,którzy nadal tam pracują i szczerze współczuję... Pozdrawiam ;)
zielony 2015-01-22 18:39
Zgadzam się z tobą Arek w 100%%%%%%%%%%%%%%%
Koko 2015-01-22 23:13
I jak tam robole? Dajecie rade? :) Bedziecie zaper... ac tam az do smierci. Hahahahah. Jak komus nie chce sie znalesc innej pracy to bedzie tyrac tam w tym kolchozie. Powodzenia nieroby. Hahahahah.
1
HANS 2015-01-23 12:28
hejka brygado:) Pracuje jeszcze u was Łukasz HAŁASA :)...TRZYMAJTA SIE:)
4
zielony 2015-01-26 09:31
hej czy mozna kupic tanio filety
kiol 2015-01-26 09:34
kiedys mozna bylo teraz w sklepie
michuał 2015-03-29 18:48
Szczerze wam powiem że gdyby nie to że poszukuje pracy to pewnie jeszcze długo nie słyszał bym o animexie, nie wiem czym to jest spowodowane że o nich tak cicho, no albo to ja po prostu jestem słabo zorientowany w branży. Czy opolskie zakłady drobiarskie animex prowadzą może sprzedaż detaliczną, tzn wprost od nich jako od producenta, czy tylko taką hurtową
white nyger 2015-05-16 12:12
gdy byla kasa za overtimy bylo ok choc to zadna laska ateraz bedziemy za.....lac za wolne ktore czlowiekowi bez pieniedzy sa na (usunięte przez administratora) i tak 2etat i pracuj murzynie bialy zeby przetrwac na zielonej wyspie dobrobytu laczmy sie w bulu i beznadzieji
1
Jarek 2015-06-20 10:02
Witam,
Pracowałem jakiś czas temu na stanowisku Drobiarz w tej firmie. Było to dość dawno bo 2004 roku. Praca jak każda inna pracować trzeba, a jak się pracuje sumiennie to jakiegoś problemu nigdy nie było. 2004 rok - wtedy zaczęły się wyjazdy do Anglii Irlandii brakowało pracowników. Niemal każdego dnia byłem na innych maszynach.
Od układania mięsa na tackach, układania produktu na paletach po wieszanie kurczaków bez piór na hakach - Tutaj praca była dość ciężka dużo się dźwigało, taśma przesuwała się dość szybko nie mógł być żaden hak pusty. No i ta temperatura + zapachy - tutaj było ciężko. Praca na zmiany jeden tydzień pierwsza zmiana następny druga i tak w kółko. Niedziela wolna. Jak wygląda teraz nie wiem.
Klient 2015-11-08 16:49
Tak czytam te wszystkie Wasze narzekania w komentarzach i nie wierzę... Dzisiaj kupiłam fileta w Biedronce wyprodukowanego w Opolu i po odpakowaniu go w domu oniemiałam. Same kości i tłuszcz! A filet tak sparzony, że rozlatywał się wrękach!!! Powinniście się wziąc do roboty nieroby cholerne!! Tak sie czyści fileta? Kierownictwo dobrze robi trzymając Was tak krótko!! Wstyd! A macie się za renomowaną markę w Polsce! Tzrymać ich tam krótko!
nowa 2015-11-16 19:28
Dobry wieczór. Czy orientuje się ktoś z Państwa, jak wygląda praca w dziale eksportu? Jakie studia trzeba mieć ukończone by móc się ubiegać o stanowisko i jaki minimalny poziom znajomości języka oraz ew. doświadczenia? Będę wdzięczna za podpowiedzi...
Fizyczni 2015-12-11 16:04
Robota mierna, atmosfera też nietęga, do tego co niektórzy młodzi umysłowi bardziej zajmują się grupowym paleniem papierosków a nie pracowaniem. Jak zyc ludzie jak zyć?
3
Anka 2015-12-12 17:39
A co nietęgie umysly potrzebują az tyle nikotyny? hehe, może powinni zamiast w biurze na halę wejść...
Fizyczni 2015-12-14 14:17
ile razy ide do biurowca to widze jak pannice i panicze smieja sie i papieroski palą
Hanka 2015-12-16 19:27
Ile razy jestem w iławskich marketach typu Lidl widuję w godzinach pracy pracowników zakładu kupujących produkty użytku domowego, nie wydaje mi się, by osoby te były w supermarketach służbowo.
1
Pracownicy z Ukrainy 2015-12-16 22:32
Gdyby ktoś potrzebował wykwalifikowanej kadry pracowniczej z Ukrainy ( również osoby mówiące po Polsku ) zapraszamy do kontaktu: ekotoja@wp.pl Zapewniamy ogarnięcie wszelkich formalności urzędowo prawnych. Zero problemów. Zero nielegalnych rozwiązań i zbędnych kontroli. Wszystko w porozumieniu z samorządami i władzami wojewódzkimi.
1
zen 2015-12-20 22:22
haha, w lidlu tera sa promocje swiąteczne moze się skusili, bo tak mało placą
1
baba 2015-12-26 04:33
Obniżyliście loty . Gdzie wasz smaker obecnych czasów? tak cudowna gesina tak spie......a? Maskra! kogo Wy zatrudniacie ? Hallo ,o co chodzi? Zawiedziona i wsciekła!!!
tomek tel. 728136159 2015-12-27 16:11
Pilne! Oddam w dobre ręce pięć (5) zdrowych,młodziutkich 3 - miesięcznych szczeniąt rasa Husky. Pięknie umaszczone,oczy dwu-kolorowe.Do oddania 3 samce i 2 samiczki. Tylko poważne telefony! Zależy mi na czasie z powodu wyjazdu z kraju. Czekam na koontakt cała Polska. Zapraszam.
olka 2016-04-01 10:40
Jak kształtują się zarobki specjalisty ds. sprzedaży w Biurze Obsługi Klienta w Animex Opole?
7
julek 2016-04-29 13:08
Do robboty i tyle. Dom, kolacja, wstać, wysrać się i umyć i do robotty itd.
qwerty 2016-09-14 16:40
Coraz więcej ukraińców, coraz mniej polaków. Pracy coraz więcej, pensje niskie.
Tyle o odziale w Opolu mogę powiedzieć.
4
qwerty 2016-09-15 16:05
Istotne jest to, że pod zarządami obecnej kadry kierowniczej polacy nie chcą pracować w tej firmie. Bo zarobki za niskie, praca ciężka. Firma w ogóle nie konkuruje z innymi pracodawcami w okolicy.
PH 2016-09-15 18:32
Witam,

Czy może ktoś odpowiedzieć, jak wyglądają warunki zatrudnienia dla PH ds detalu/sieci?
Większość warunków znam z ogłoszenia, natomiast chodzi mi tutaj oczywiście o pensję:)
Obecnie mam podstawy około 2500 netto plus premie, czyli wyciągam średnio około 3000 netto/mc.
Wiem, że pewnie nikt nie poda konkretnej kwoty, natomiast osoby zorientowane proszę o info, czy można zarobić mniej, podobnie czy więcej?
Dzięki
Pablo 2016-09-20 17:18
Witam nie znacie może jakiegoś przedstawiciela przez którego mógł bym się ubiegać o pracę w zakładzie będę wdzięczny
Dada 2016-09-20 20:55
Nie chcą mnie przyjąć za chorobowe kiedyś byłam dawno jak mogę z powrotem wrócić proszę o rady
Jokoko 2016-10-17 12:05
Jedna tylko zaleta "wypłata" na czas .. reszta poniżej ludzkiej godności ..
3
chore 2016-10-19 08:08
Dlatego że tam liczy sie spółka a nie człowiek , człowiek jest tam na ostatnim miejscu , w kadrze kierowniczej, umowa w Opolu to wyglada tak że jest na czas określony z 2 tygodniowym okresem wyp..
A najlepsze jest to że to Polak Polakowi gotuje los taki ,chore
3
pop 2016-10-21 08:59
Dobra rada. Nie wracaj tam Dada. :)
niewolnik 2016-12-03 13:46
Jak ktoś chce zobaczyć jak wygląda dzisiejsze niewolnictwo to tu jest najlepsze miejsce do tego. Groźby, szantaże, itd.. Jak już nie dasz radę to kop w d..., Nie masz prawa się męczyć, myśleć i mieć własną inicjatywę, masz zapier......... Jedynym plusem tej pracy jest to, że gorszej już mieć nie będziecie.
6
lird 2017-01-21 15:23
Witam, mam takie pytanie-w Dębicy nie mają uboju ale czy mają linie dzielenia, czy dostarczają tam całe kurczaki i zawieszaja na lini czy tylko produkują wędliny itp. Dzięki za info.
Rutery 2017-04-26 13:49
Jakie warunki na pH oferują na start dla pH z doświadczeniem oraz jakie auto . Dzięki
PH 2017-04-27 12:40
okropna firma i straszne wynagrodzenia
vxda 2017-05-18 13:20
buhaha :D coz za podejscie.
brak słóww 2017-06-23 15:55
Paweł G. co odpowiada za Opole to taki mały chytrusek i do czego doprowadził zwolnił najlepszych ludzi byle być w korpo. brak słów
3
Lidia 2017-07-20 11:22
@PH - skąd taka opinia? Możesz konkretniej? Jest nowa oferta w Krakowie na asystenta ds. sprzedaży - warto tam aplikować? Jakie są warunki zatrudnienia?
AL, KK, TH 2017-07-26 21:38
Groźby, szantaże, kłamstwa, podłe podchody rownież istnieją w SUR-ze dziale kierowanym przez obłudnych i nieutrzciwych panów.
7
PH 2017-08-22 11:01
Generalnie nie polecam pracy jako PH w firmie Animex
Niskie wynagrodzenia na tym stanowisku- plany sprzedaży bardzo wysokie- nie realne do osiągnięcia w rynku tradycyjnym
Zła polityka cenowa- klient hurtowy może kupić taniej towar w sieciach niz u Ciebie:)
Po kilku miesiącach zwalniają ludzi- dobrych ludzi -z branży mięsnej nikt nie chce tam pracować
Kiepska flota- fordy i ople które maja po 200 tyś przejechane
Klienci w rynku tradycyjnym nie mają w ogóle zaufania do firmy oraz ludzi ponieważ są częste rotacje
Kierownicy- KRS- na południu jest Kamila CZ- laska która nie powinna w ogóle pracować na tym stanowisku- brak kompetencji,oszustka nikt jej nie traktuje poważnie z klientów- po trupach do celu...
Brak szacunku do ludzi- jesteś traktowany jako kolejny numer na liści płac- dzis jesteś jutro Cie może nie być..
1
Lidia 2017-08-22 22:57
@PH - jak wygląda kwestia wyjazdów służbowych na stanowisku przedstawiciela handlowego? Czy trasy są długie? Na jaki okres czasu pracownicy są poza domem? Będą to cenna informacje dla osób zainteresowanych potencjalnymi ofertami pracy od ANIMEX.
Zostaw swoją opinię o ANIMEX - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ANIMEX