logo zakłady  miesne  animex

zakłady miesne animex

Ełk

Opinie o zakłady miesne animex

anonim 2010-11-23 23:27:42
pracodawcy ( usunięte przez administratora )a siebie a od ludzi wymagaja bardzo duzo zawyzaja normy produkcja jest wieksza niz kiedy kolwiek a podwyzek dla pracownikow nie chca dac zyski dziela miedzy pionem kierowniczym
2
pracownik 2010-11-23 23:39:39
dlaczego nowi dyrektorzy obiecuja dobre wynagrodzenie za dobra prace a po miesiacu wykrecaja sie od tego mamy najnizsze zarobki wzgledem innych zakladow miesnych animeks a produkcja nasz jest wysoka pracownik duzym stazem i duzymi kfalifikacjami oraz zaangazowaniem i produkcyjnoscia jest malo wynagrodzany to wszystko jest wyzysk czlowieka przez czlowieka To my wypracowujemy wszystkie zyski dla zaladu a co my z tego mamy nic nawet nam jeszcze zabieraja a od nowego roku kosztem pracownika zaklad bedzie mial duze zyski palacac pracownikowi fizycznemu stale wynagrodzenie miesiecznie to jest oszustwo dlaczego nikt za to sie nie wezmie
2
anonim 2010-11-23 23:41:23
Zgadzam się z wypowiedzią powyżej.
Nie polecam tej firmy jako pracodawcy, chyba że aplikujemy na stanowisko kierownicze od szefa produkcji w górę.
1
pracownik 2010-11-23 23:52:05
niech ktos mi powie dlaczego majac ponad 30 lat pracy w tej firmie zarabiam tylko ( usunięte przez administratora )ale nikogo to nie obchodzia na koniec roku dyrektorzy dostaja premie za zyski w tysiecznych sumach a my fige to jest sprawiedliwosc??????????????/dlaczego nikt ym sie nie zainteresuje
2
ego 2010-12-17 17:58:21
zaklady miesne w elku sa dobrymi zakladami mamy przychodnie stomatologa zadarmo mamy zupy regerenacyjne paczki zaklad dba o pracownika a zarzad jaki dobry wyrozumialy fajnie jest pracowac lubie ten zaklad
pracownik 2011-04-28 20:52:27
człowieku, spójrz na to jak piszesz, chociażby z tego można wywnioskować że te ( usunięte przez administratora )o dla ciebie aż nadto świnie pchać, na tyle cie stać ale rym mi sie udał ja mam( usunięte przez administratora )ajwyższym wynagrodzeniem nie należę brygadzistą też nie jestem
1
pakowacz 2011-08-14 21:27:20
praca jak praca, wypłata na czas, płacone nadgodziny
rynek pracy w ełku nie należy do największych, osobiście uważam, że do wszystkiego można się przyzwyczaić, na pewno do pracy tutaj, są stanowiska gdzie praca jest ciężka, ale w większości przypadków trzeba poprostu pracować szybko - co nie oznacza ciężko
takie są uroki pracy na produkcji, atmosfera w pracy zależy prawdopodobnie od działu na którym się pracuje, ja nie mam na co narzekać
pozdrawiam
karol 2011-12-05 22:36:47
ciekawe dlaczego nie wszystkie opinie się pojawiają na ekranie?
1
Kandydat 2013-05-04 14:27:27
Ocena działu personalnego ANIMEX Ełk - mniej niż zero. Pani z działu personalnego (po 50, blondyna, włosy średniej długości) wypalona zawodowo, strasznie nieuprzejma, dyskryminuje kobiety. Będąc kilka razy z zapytaniem o pracę, trafiłam na tą panią. Za każdym razem impertynencka, nieuprzejma, złośliwa. To nie był jej gorszy dzień w pracy, chamstwo i nieuprzejmość to u niej codzienność. Stwierdziła, iż kobiet nie przyjmują, tylko mężczyzn. Nie ma pracy dla kobiet, proszę szukać innej pracy - powiedziała. Ona chyba nie zdaje sobie sprawy, że łamie prawo. Najwyraźniej jest tak słabo wykształcona, że nie wie jakie konsekwencje mogą spotkać jej pracodawcę za taką dyskryminację ze względu na płeć. Powinna się tym zainteresować(usunięte przez administratora) a przede wszystkim kierownictwo. Najwyraźniej tej firmie nie zależy na opinii osób z zewnątrz skoro do bezpośredniego kontaktu z osobami z zewnątrz wystawiają taki niekompetentny personel. Tyle co mam do powiedzenia na temat działu personalnego ANIMEX Ełk (dawne Zakłady Mięsne "Mazury" Ełk). To nie tylko moja wyłączna opinia, tą Panią i jej nieuprzejmość zapamiętali również znajomi, którzy starali się tam o pracę. Ta Pani poniesie konsekwencję za dyskryminację kobiet, bo nieuprzejmość to już cecha wrodzona pracownika wypalonego zawodowo i nic tego nie zmieni (z wyjątkiem prezesa dbającego o wizerunek firmy).
4
bezrobotna 2013-09-05 20:06:20
Na tą blondynę to i ja ostatnio się natknęłam szukając pracy,powiedziała że i tak mają zbyt dużo kobiet-myślałam że ją zjem,więc nie przyjmują.........
Kandydat 2013-09-24 11:12:26
A to dlatego, iż tą Panią cechuje depersonalizacja czyli poczucie bezduszności, bezosobowości, cyniczne patrzenie na innych ludzi, obniżenie wrażliwości wobec innych. Odczułam to osobiście na mojej skórze i jak widać z poniższych wpisów nie tylko mnie to spotkało ... Moi znajomi też chętne się wypowiedzą w tej sprawie, jeśli zajdzie potrzeba.
2
widek 2015-01-21 18:27:37
no widzisz tato - chociaz nie mowj, ja jak szukam pracy to najbardziej mi zalezy na pracy ktora da mi stale godziny pracy a nie takie rzeczy z doskoku. wiecie moze cos wiecej na temat tej rpacy. oczywiscie jak male wahania sa z godzinami to ja dam rade tylko prosilbym o informacje w tym temacie. pozdrawiam w
amero 2015-02-07 18:21:02
Na jakim stanowisku w zakładach miesnych animex jest niby ciężko? Tak się rodza czesto plotki, ktoś coś słyszał, napisze, a prawda jest taka, że to normalna praca. Ja pracuje teraz w innych zakładach na rozbiorze, ale w związku z przeprowadza będe szukał nowego miejsca pracy, nie wiecie, czy potrzebują osób i na ile mozna tu liczyć?
ksiezyc 2015-04-20 20:20:16
wykozystuja pracownikow karaja za zwolnienia niemaja szacunku dla ludzi pracujacych czlowiek sie stara nie daja podwyzek niedlugo bedo pracowac za miske ryzu
life 2015-04-26 21:22:57
jakie kary za zwolnienia?!po prostu na koniec roku nie dostajesz premii!!!a ta premia to nagroda!w kazdym zakladzie trzeba pracowac nie tylko w elku.ja na poczatku owszem wracalam padnieta i obolala ale nie dla tego ze jakos strasznie ciezko tylko dla tego ze organizm musial sie przyzwyczaic do tego(wczesniej pracowalam w sklepie a teraz na tasmie).poza tym tam pracuja naprawde fajni ludzie(ja ciagle na takich trafialam),zyczliwi,wytlumacza,pokaza nie ganiaja,na poczatku nie oczekuja Bog wie czego,rozumieja,ze wprawa przyjdzie po czasie
magda 2015-05-11 10:01:34
sluchajcie a ile płacą bo chcę zmienic pracę i niewiem jakie wogle stawki chodza w zakladach czy sie wyciagnie 1900?
3
ktos 2015-06-14 21:09:29
ja robie szesc lat i mam tysiac osiemset
ja 2015-12-15 19:49:17
ludzie z którymi się pracuje fajni ,tylko co niektórą kadrę na produkcji wymienić.....
1
Ja 2016-04-05 20:34:03
To chyba jakaś kpina. Za darmo? Nic nie jest za darmo. Na jeliciarni ludzie pracują jak roboty, jak niewolnicy po kilkanaście godzin dziennie. Zero szacunku i godnego wynagrodzenia.
Gość 2016-07-24 16:58:49
Tak Tak Tak.... Ubój zarabiał najwięcej ale co zachciało się ukraińców dwóch zmian i co zarobki dużo niższe ... Zarabialem 2300 -2500 zł a teraz niestety tylko 1600-1700 zł. Ukraina może pracować po 16 godzin my już nie i gdzie tu sprawiedliwość ?
edek 2016-11-27 15:24:43
Witam, a ile tam bijecie dziennie? albo na jednej zmianie? ile weteryniorzy na zmianie?
Zostaw swoją opinię o zakłady miesne animex - Ełk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zakłady miesne animex