Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BAKKER DETACHERING

Pracowałeś w firmie BAKKER DETACHERING i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Sick Angel - 2013-07-21 19:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wiola - 2013-07-10 19:15:54

BEZ PRZESADY OBIADY U BELINDY SA OKEJI A CO CHODZI DO CHOROBY TO KAZDY MOZE BYC CHORY WYSTARCZY ZADZWONIC IU ZGŁOSIC I JESLI JEST SIE MIŁYM DLA KOGOS TO KTOS DLA CIEBIE TEZ JA NIE MAM ZADNYCH PROBLEMÓW Z TA FIRMĄ I Z KIEROWCAMI ANI Z DZIEWCZYNAMI Z BIURA ZAWSZE SA MIŁE I OC BY SIE JE NIE POPROSIŁO TO ZAWSZE SURZA POMOCA WIEC POLECAM TA FIRME JAK MAJBARDZIEJ

Chcę wyjechać z tej firmy do pracy. Na stronie pisze:
-mile widziany angielski w stopniu dobrym
Jak jest z testem językowym?
Czy ktoś może udzielić mi tej informacji? będę bardzo wdzięczna
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-27 11:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ty chyba nie jadlas obiadow belindy 3 lata temu ktore nadawaly sie do smieci a nie do zjedzenia.A dziewczyny z biura mowisz ze sa mile to chyba nie mialas do czynienia jeszcze z (usunięte przez administratora),ktora zawsze odsylala ludzi z kwitkiem i nie mozna z nia nic zalatwic,nie wiem za co oni jej placa ,chyba tylko za to ze siedzi i odbiera tel,bo co do jej kultury to ona nie powinna pracowac w biurze.Chyba ze zmienila swoje nastawienie do ludzi.Sama zapomniala jak pracowala jako zwykly pracownik .Nie polecam tej firmy.Ludzi traktuja jak smieci,wyrzucaja i przyjmuja nowych
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-03 17:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy nadal jest taka atmosfera czy da sie cos zrobic zeby bylo lepiej pracownikom i szefom w firmie BAKKER DETACHERING??czy jakis zmiany sie szykuja??
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-30 18:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co powiecie o pracy w Hessingu?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-01 20:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jakie sa zarobki w tej chwili w firmie BAKKER DETACHERING czy warto aplikowac jakie warunki trzeba spelniac zeby sie dostac do pracy dzieki:)))
zdjecie uzytkownika
Tomaszek - 2013-09-19 06:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze to interesuje mnie zarobek w tej robocie idzie się pracować żeby zarabiać dla siebie a nie ogladac sie na innych czy ktos powie jaka płąca bede wdzieczny:)
zdjecie uzytkownika
Tomaszek - 2013-09-19 06:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze to interesuje mnie zarobek w tej robocie idzie się pracować żeby zarabiać dla siebie a nie ogladac sie na innych czy ktos powie jaka płąca bede wdzieczny:)
zdjecie uzytkownika
mm - 2013-09-26 19:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej .. kto jesdzie przez Bakkera w piatek czyli 26..??? (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Patrolf - 2013-09-27 22:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka stawke na wyjazd zaproponowali wiadomo cos na ten temat jaka kasa ile platne za wyjazd po ile godzin dziennie?Prosze o info bede wdzieczny dzieki!
zdjecie uzytkownika
JANA - 2014-01-04 11:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
PRACOWALAM W TEJ FIRMIE & LAT KASA NA CZAS BEZ PROBLEMU BYLAM ZADOWOLONA Z PRACY MIESZKANIE SPOKO :LUDZIE WY JWDZIECIE PRACOWAC ANIE NA WCZASY :POLECAM FIRME JEST OK POZDRAWIAM PANIE I KIEROWCZYKOW
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-03-17 16:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez pracuje juz kilka lat w tej firmie i jest ok, wyplacaja na czas, nie tak jak inne firmy w ktorych bylam. Warunki mieszkaniowe tez sa fajne. Jak dla mnie firma jest godna polecenia.
zdjecie uzytkownika
bolo42 - 2014-04-04 13:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie zastanówcie sie(usunięte przez administratora) czy chcecie jechac do pracy. ja pracowalem w twj firmie i to ze sa wypłacalni to nie znaczy ze to jest dobra firma. sami szefowie sa podobno ok ale nie wiedza o 90 % rzeczy (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
BUREK72 - 2014-04-05 21:37:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora).DALEJ POZWALAJCIE ZEBY BAKKER SIE NA WAS DORABIAŁ I KUPOWAŁ SOBIE NOWE FURY ZA WASZE PIENIADZE.hee
zdjecie uzytkownika
B - 2014-04-12 16:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naciągacze, zdzieracze, kłamcy i cwaniaczki - tyle można o nich powiedzieć. Ale rozwinę temat. Właścicielem agencji jest Holender, ale rządzą Polacy. Albo raczej, niestety, polaczki. Cwaniactwo i buractwo jest na porządku dziennym, a pracownika traktują jak śmiecia. Mieszkałem w hotelu w Nibbixwoud i to co tam widziałem przechodzi ludzkie pojęcie. Po pierwsze, upychają ludzi w pseudomieszkaniach (dwie sypialnie, łazienka, minikuchnia i coś jakby salon) po 4 osoby i każą płacić 150 euro tygodniowo od osoby, odciągają z wypłaty. Kilka razy w tygodniu, pod twoją nieobecność, wchodzą ci do pokoju i grzebią po szafkach pod pretekstem sprawdzania czystości. Jeśli w ich mniemaniu będzie brudno, to zabiorą ci z wypłaty 50 euro, jako że niby będą musieli opłacić sprzątaczkę. Sprzątaczkę-widmo, której nikt nigdy nie widział i która za kilkanaście minut pracy (bo ile może trwać posprzątanie już i tak posprzątanego pokoju?) zarabia 50 euro. Dalej - w pokojach i na korytarzach są czujniki dymu i ciepła, na czym polaczki postanowiły trzepać sobie hajs. Za fałszywy alarm pożarowy zabierają - uwaga - 1000 euro. Rzekomo tyle sobie życzy straż pożarna za interwencję. I teraz najlepsze - jedyna w budynku kuchenka mikrofalowa stoi na półce na wysokości około 180cm i zaraz nad nią jest czujnik dymu i ciepła. Przypadek? A teraz szczyt pazerności polactwa: Każą sobie płacić za... pralkę! Tak jest! W pseudomieszkaniu, za które już i tak przepłacasz, musisz płacić 1 euro za skorzystanie z pralki i 1 euro za suszarkę! Mało? To pomówmy o tym jak wygląda droga do pracy. Po pierwsze, o tym czy i o której pracujesz jutro dowiadujesz się dzisiaj o godzinie 19. Zaplanować coś? Bez szans. Masz do roboty na godzinę 8? No i co z tego? Kierowca weźmie cię o 6, zawiezie na "spęd" (spędza to się bydło, a w Bakkerze jesteście właśnie bydłem) i będziesz sterczał 2 godziny. Skończyłeś robotę i musisz wrócić do domu? Kierowca przyjedzie... jak nie zapomni. Czasem zapominają. Częściej niż czasem. Wtedy trzeba do nich dzwonić. Może odbiorą, a może nie. Jak odbiorą to powiedzą, że przyjadą. Może przyjadą, może za godzinę, może za dwie. Oprócz tego kierowcy są strasznymi tłukami i wiejskimi burakami, nijak z nimi się nie dogadasz. Z biurem też się nie dogadasz, straszne chamówy tam siedzą. Ogólnie na samym początku okazuje się, że jest całkiem inaczej niż mówili w Polsce. Na starcie dają ci do zrozumienia, że jesteś tu nikim, nie masz żadnych praw, nic ci nie wolno i masz się cieszyć, że możesz łaskawie dla nich pracować. Niektórzy mi tu nawet mówili, że jak masz wolne to żebyś nie pił piwa ani nie palił zioła, bo cię mogą wywalić z roboty. Rozumiecie to? Nieważne... W każdym razie nie polecam tej agencji, wszystko jest lepsze niż praca u nich.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-04-12 19:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednym slowem powiem ci jestes ze tak powiem (usunięte przez administratora)przez duze C.i nic wiecej
zdjecie uzytkownika
Edgard - 2014-04-26 08:43:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam nadzieję że będzie możliwość pracy przynajmniej 35/h tygodniowo, bo inaczej rzeczywiście wyjazd nie ma sensu.Na wyjazd trzeba wyłożyć te 250 euro( jedzenie, fajki, pieniądze na przeżycie do pierwszej wypłaty)Proszę o opinię ludzi którzy już pracują jak sytuacja wygląda na obecną chwilę. Na jaką kwotę można liczyć po wszystkich potrąceniach(zakwaterowanie, ubezpieczenie itp.)?Z góry dziękuje za odpowiedzi(jeśli będą).Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Eloelo111 - 2014-05-11 11:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam firmę ocenię na 3 ... Gdyby nie mój wiek pewnie został bym do końca kontraktu. 1 tydzień chodziłem do pracy na ekstra ale potem dostłem stałą pracę:-)To nie prawda że ludzie siedzą na domkach po 2 tygodnie bez pracy po prostu im sie nie chce pracować... Wiadomo nie którzy jadą do pracy a niektórzy na wakacje:-)Warunki mieszkaniowe też sa ok na na domkach jak i na hotelach pracowniczych:-) Jak bd potrzebowali jakiś informacji piszcie... Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-05-11 11:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
{B} nie pisz bzdur i nie strasz ludzi. Pewnie byłeś tam tydzień i jechałeś tam żeby sie Zjarać a nie pracować. Mieszkania może i sa drogie ale wszystko sie w nich znajduje .Sa dobrze wyposażone. W 1 tygodniu wystarczy pokazać ze sie chce pracować pytac ludzi którzy już tam są {Najlepiej starszych ktorzy pracuja tam kilka lat } co i do kogo dzwonić . A co do kierowców to nie ma z nimi żadnych problemów zawsze odbieraja a jak nie to oddzwaniają. A to że do pracy masz na 8 a kierowca jest po cb o 7 to nic wszyscy spotykacie sie na spędzie. Zrozum to że ludzie maja 10 km do pracy a inni 50 . i muszą mieć czas żeby dojechać. A co do tych czujników. To jest Twoje bezpieczeństwo.Nawet jak sie właczy to masz spokojnie 2 minuty na wyłączenie tego. Nawet jak sie włączy to ktoś wybiegnie zobaczyć co sie stało i to wyłaczy. OK co do pralki i suszarki na hotelach to mogę sie zgodzić że Ci się to nie podobało ale przecież nie pierzesz codziennie. A jak ci szkoda 2 euro na tydzień zeby sobie uprać to juz nie moja wina. To wsadź sobie te 2 Euro do skarpetki bd bogatszy ale śmierdzący. EDGARD- Twoja wypłata zależy tylko od Twojego wieku. Zbliża sie lato wiec bd dużo pracy i spokojnie bd miał wypłate ... Polecam zabrać 2 telefon bo kierowcy daja Holenderski starter za free nie odtrącają za niego z wypłaty. pozdro :-)
zdjecie uzytkownika
leser - 2014-06-16 22:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile teraz kasują za ubezpieczenie i mieszkanie w 2001 roku dawali 6 euro netto i nie pląciłeś za mieszkanie i ubezpieczenie ,robiło si po 60-90 godzin tygodniowo
byli też tacy co mieli po 100 godzin tacy jak Batman ,kto chciał to robił

Z moich informacji i doświadczenia jak nie robisz na Hessingu na nocki to tyle samo zarobisz w Polsce ,pracuje w Polsce mam 3-4 tysie plus premie pozatym mam swoją działalność i barbórka i 14 po 25 latach emeryturka ,ale jakby się skonczyło pojechał bym do Edka.Holandia uczy jednego pięniądze się da wszędzie zarobić trzeba chcieć i pracować na swoje konto,napewno nie jeden dom w Opolskim
jest wybudowany z Holandii ,i jest to najlepszy kraj dla polaków do pracy ,W Polsce teraz nawet żul nie pojdzie robić poniżej 100 zł na dniówka ,więc u nas tez stawki poszły do góry
W niemczech pracują za 3 euro/h
zdjecie uzytkownika
leser - 2014-06-16 22:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aha dodam tyle że ,w dzisiejszych czasach ,jak chcesz żyć na jakimś poziomie i nie zdechnąc z głodu ,to trzeba trzymać morde w kubeł nawet na prywatnym bo konkurencja spora i niema ludzi nie zastąpoionych pracowałem w firmie bakker Detachering mając 17 lat i jakoś dałem radę a byli tez tacy co mieli 16 lat i też dawali radę ,powiem wam tyle jak wam żle przyjedzcie na kopalnie do przodka zobaczycie co to praca , a zarobki takie sobie pod firmami 1700 netto -2500 netto a ludzie pracują i są szcześliwi.

Pozdrawiam]
ludzi pracy i w Pl i w
NL
zdjecie uzytkownika
stokrotka - 2014-06-25 19:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja opinia jest taka ten kto chce pracowac bedzie pracował. ten kto chce sie bawic bawi sie, ale krudko wiec nie nazekajcie ci co sie zala to raczej wylecieli i nie maja powrotu do firmy,a dlaczego bo zasypiali byli pod wpływem alkoholu lub sie awanturowali lub byli oduzeni wiadomo czym, Pracuje w tej firmie dosc dłogo i moge polecic ta firme jest wypłacalna i da sie zarobic jesli sie chce a chiec to moc, powodzenia dla tych co sie wybieraja
zdjecie uzytkownika
stokrotka - 2014-06-25 19:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [B - 2014-04-12 16:05:05]:
Mam pytanie do Ciebie Gdybyś miał firme nie chiał bys sie dorobic?
odpowiec tak szczeze? :)
zdjecie uzytkownika
bella22 - 2014-06-25 20:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatni raz pracowałam dla Bakkera w 2007 roku za czasów Obelixa. Ciekawa jestem czy nadal tam kwaterują ludzi w tych spartańskich . Póżniej mieszkałam z Zwaag'u i było OK. Myślę o ponownym wyjeździe. Czy ktoś może mi powiedzieć jak teraz tam jest? Czy dalej szefów kierowczyków jest Marek? Najlepiej wyjechać w jakim czasie? zimą na tulipany? czy teraz latem?
zdjecie uzytkownika
bcbcbcbcb - 2014-07-02 20:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2014-04-12 19:53:15]:
to ja nie wiem gdzie ty mieszkales,ja tam mieszkam i z niczym takim sie nie spotkalam...
zdjecie uzytkownika
Mariano - 2014-07-17 20:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Mam podpisany kontrakt na 6 miesiecy i w umowie jest zawarta notka ze w przypadku zerwania place koszty utrzymania mieszkania do konca umowy, czyli 70€ tygodniowo. Czy na prawde potracaja te pieniadze, czy jak sprawe zalatwi sie grzecznie, wczesniej uprzedze ze z jakis powodow musze wrocic to nie bd takich przykrych konsekwencji? pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BAKKER DETACHERING
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski