Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BAKKER DETACHERING

Pracowałeś w firmie BAKKER DETACHERING i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ada - 2012-04-10 14:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej wszystkim ,mam pytanie ..czy jesli mam zaklepany termin na wyjazd to jak zadzwonia to czy nie bedzie problemu jesli bede chciala go przelozyc?Moze ktos cos wie na ten temat ,bardzo prosze o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
benek - 2012-06-04 14:30:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ada - 2012-04-10 14:24:10

hej wszystkim ,mam pytanie ..czy jesli mam zaklepany termin na wyjazd to jak zadzwonia to czy nie bedzie problemu jesli bede chciala go przelozyc?Moze ktos cos wie na ten temat ,bardzo prosze o odpowiedz
Witam mam termin na piątek 8,06,2012 jadę do horn napiszcie coś jak tam jest acha prawdopodobnie na cebulki.Bede wdzięczna za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
taki jeden - 2012-06-28 20:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobryt bardzo zaczne od razu bo po co te niepotrzebne szopki tylko w tym biurze takie rzeczy chces tu pracowac to zastanow sie 2 razy bo albo trafisz na robote albo bedziesz wysylany albo nawet nie na jakis dzien lub 2 zeby zrobic na lokal i ubezpieczenie moze na sucha bulke ci zostanie ale gwarancji nie daje bo jeszcze w miedzy czasie mozesz wylapac kare za balagan badz tez jakis inny wyimaginowany problem przy czym jeszcze te zarekwirowane pieniadze nie koniecznie musza trafic do biurowej kasy najlepiej wcale nie dzwonic do biura bo szkoda czasu nerwow bo i tak tam nik nic nie wie kategoryczny zakaz chorowania bo paracetamolem to jest (usunięte przez administratora) nie leczenie pod warunkiem jeszcze ze uda ci sie kogos uprosic o wizyte u lekarza (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-08-08 15:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Mam pytanie czy wyjechałaś bo ja czekam na wyjazd kolejny tydzień... i tak naprawdę nie wiem ile można czekać czy ktoś coś wie??
zdjecie uzytkownika
miłek - 2012-10-02 15:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się odezwałam, kierowcom nazdałam i jakoś pracowałam... No, ale to od zawsze wiadomo, że (usunięte przez administratora) ma się dość, prawda? Normalny człowiek jak się odezwie, to nic nie staje na przeszkodzie, by pracować dalej... Nie chciało mi się dalej w Holandii pracować, to wróciłam do Polski. Mam fajną pracę i nie żałuję tej decyzji. Gdybym chciała jechać do Holandii, to wyjechałabym przez tę samą firmę.
zdjecie uzytkownika
??? - 2013-03-06 23:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warunki takie proponują 6,5 na godzine netto i 35 godzin tygodniowo ponat 85 euro kosztów mieszkanie +ubezpieczenie niewiem jak trafisz na godziny to zarobisz ale jak godzin nie będzie to (usunięte przez administratora)w Polsce też tyle zarobisz
zdjecie uzytkownika
kasiorek1411 - 2013-06-11 13:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos może udzielic mi info na temat zerwania kontraktu z Bakker detachering? jestem na urlopie i mam kontuzję kręgosłupa i lekarz zabronił mi wysiłkowej pracy, co robic? zostały mi jeszcze dwa m-ce do końca kontraktu, a nie moge wrócić, nie chcę też zostać ukarana.
zdjecie uzytkownika
68picasso - 2013-06-11 15:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli jestes chora najlepiej idz do lekarza wez l-4 i im wyslij ale kopie i niech ci zaplaca chorobowe bo sie wtedy bedzie nalezalo a jak nie to odszkodowanie nie wiem dokladnie ale na l-4 idz a kto wie mozesz na tym zyskac musi byc pismo urzedowe
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-20 01:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma ktoś doświadczenie z BAKKER DETACHERING na operatora wózka widłowego? Zastanawiam się nad wyjazdem. Dzięki
zdjecie uzytkownika
wiola - 2013-07-10 19:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BEZ PRZESADY OBIADY U BELINDY SA OKEJI A CO CHODZI DO CHOROBY TO KAZDY MOZE BYC CHORY WYSTARCZY ZADZWONIC IU ZGŁOSIC I JESLI JEST SIE MIŁYM DLA KOGOS TO KTOS DLA CIEBIE TEZ JA NIE MAM ZADNYCH PROBLEMÓW Z TA FIRMĄ I Z KIEROWCAMI ANI Z DZIEWCZYNAMI Z BIURA ZAWSZE SA MIŁE I OC BY SIE JE NIE POPROSIŁO TO ZAWSZE SURZA POMOCA WIEC POLECAM TA FIRME JAK MAJBARDZIEJ
zdjecie uzytkownika
Sick Angel - 2013-07-21 19:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wiola - 2013-07-10 19:15:54

BEZ PRZESADY OBIADY U BELINDY SA OKEJI A CO CHODZI DO CHOROBY TO KAZDY MOZE BYC CHORY WYSTARCZY ZADZWONIC IU ZGŁOSIC I JESLI JEST SIE MIŁYM DLA KOGOS TO KTOS DLA CIEBIE TEZ JA NIE MAM ZADNYCH PROBLEMÓW Z TA FIRMĄ I Z KIEROWCAMI ANI Z DZIEWCZYNAMI Z BIURA ZAWSZE SA MIŁE I OC BY SIE JE NIE POPROSIŁO TO ZAWSZE SURZA POMOCA WIEC POLECAM TA FIRME JAK MAJBARDZIEJ

Chcę wyjechać z tej firmy do pracy. Na stronie pisze:
-mile widziany angielski w stopniu dobrym
Jak jest z testem językowym?
Czy ktoś może udzielić mi tej informacji? będę bardzo wdzięczna
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-27 11:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty chyba nie jadlas obiadow belindy 3 lata temu ktore nadawaly sie do smieci a nie do zjedzenia.A dziewczyny z biura mowisz ze sa mile to chyba nie mialas do czynienia jeszcze z (usunięte przez administratora),ktora zawsze odsylala ludzi z kwitkiem i nie mozna z nia nic zalatwic,nie wiem za co oni jej placa ,chyba tylko za to ze siedzi i odbiera tel,bo co do jej kultury to ona nie powinna pracowac w biurze.Chyba ze zmienila swoje nastawienie do ludzi.Sama zapomniala jak pracowala jako zwykly pracownik .Nie polecam tej firmy.Ludzi traktuja jak smieci,wyrzucaja i przyjmuja nowych
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-03 17:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy nadal jest taka atmosfera czy da sie cos zrobic zeby bylo lepiej pracownikom i szefom w firmie BAKKER DETACHERING??czy jakis zmiany sie szykuja??
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-30 18:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co powiecie o pracy w Hessingu?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-01 20:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jakie sa zarobki w tej chwili w firmie BAKKER DETACHERING czy warto aplikowac jakie warunki trzeba spelniac zeby sie dostac do pracy dzieki:)))
zdjecie uzytkownika
Tomaszek - 2013-09-19 06:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze to interesuje mnie zarobek w tej robocie idzie się pracować żeby zarabiać dla siebie a nie ogladac sie na innych czy ktos powie jaka płąca bede wdzieczny:)
zdjecie uzytkownika
Tomaszek - 2013-09-19 06:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze to interesuje mnie zarobek w tej robocie idzie się pracować żeby zarabiać dla siebie a nie ogladac sie na innych czy ktos powie jaka płąca bede wdzieczny:)
zdjecie uzytkownika
mm - 2013-09-26 19:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej .. kto jesdzie przez Bakkera w piatek czyli 26..??? (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Patrolf - 2013-09-27 22:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka stawke na wyjazd zaproponowali wiadomo cos na ten temat jaka kasa ile platne za wyjazd po ile godzin dziennie?Prosze o info bede wdzieczny dzieki!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-23
Żródło: Gowork.pl
Hoorn
( )
Bakker Detachring BV jest firma mieszczaca sie w polnocnej czesci Holandii. Posiada wszelkie certyfikaty potrzebne do prowadzenia tej dzialalnosci. Partnerem naszym w Polsce jest firma POL-NED Sp. z o.o. mieszczaca sie w Czestochowie. Firma Bakker Detachring BV oferuje prace w Holandii w przetworstwie spozywczym oraz ogrodnictwie. Prace odbywaja sie na halach produkcyjnych, magazynach, chlodniach oraz szklarniach. Zapewniamy atrakcyjne
zdjecie uzytkownika
JANA - 2014-01-04 11:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
PRACOWALAM W TEJ FIRMIE & LAT KASA NA CZAS BEZ PROBLEMU BYLAM ZADOWOLONA Z PRACY MIESZKANIE SPOKO :LUDZIE WY JWDZIECIE PRACOWAC ANIE NA WCZASY :POLECAM FIRME JEST OK POZDRAWIAM PANIE I KIEROWCZYKOW
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-03-17 16:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez pracuje juz kilka lat w tej firmie i jest ok, wyplacaja na czas, nie tak jak inne firmy w ktorych bylam. Warunki mieszkaniowe tez sa fajne. Jak dla mnie firma jest godna polecenia.
zdjecie uzytkownika
bolo42 - 2014-04-04 13:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie zastanówcie sie(usunięte przez administratora) czy chcecie jechac do pracy. ja pracowalem w twj firmie i to ze sa wypłacalni to nie znaczy ze to jest dobra firma. sami szefowie sa podobno ok ale nie wiedza o 90 % rzeczy (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
BUREK72 - 2014-04-05 21:37:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora).DALEJ POZWALAJCIE ZEBY BAKKER SIE NA WAS DORABIAŁ I KUPOWAŁ SOBIE NOWE FURY ZA WASZE PIENIADZE.hee
zdjecie uzytkownika
B - 2014-04-12 16:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naciągacze, zdzieracze, kłamcy i cwaniaczki - tyle można o nich powiedzieć. Ale rozwinę temat. Właścicielem agencji jest Holender, ale rządzą Polacy. Albo raczej, niestety, polaczki. Cwaniactwo i buractwo jest na porządku dziennym, a pracownika traktują jak śmiecia. Mieszkałem w hotelu w Nibbixwoud i to co tam widziałem przechodzi ludzkie pojęcie. Po pierwsze, upychają ludzi w pseudomieszkaniach (dwie sypialnie, łazienka, minikuchnia i coś jakby salon) po 4 osoby i każą płacić 150 euro tygodniowo od osoby, odciągają z wypłaty. Kilka razy w tygodniu, pod twoją nieobecność, wchodzą ci do pokoju i grzebią po szafkach pod pretekstem sprawdzania czystości. Jeśli w ich mniemaniu będzie brudno, to zabiorą ci z wypłaty 50 euro, jako że niby będą musieli opłacić sprzątaczkę. Sprzątaczkę-widmo, której nikt nigdy nie widział i która za kilkanaście minut pracy (bo ile może trwać posprzątanie już i tak posprzątanego pokoju?) zarabia 50 euro. Dalej - w pokojach i na korytarzach są czujniki dymu i ciepła, na czym polaczki postanowiły trzepać sobie hajs. Za fałszywy alarm pożarowy zabierają - uwaga - 1000 euro. Rzekomo tyle sobie życzy straż pożarna za interwencję. I teraz najlepsze - jedyna w budynku kuchenka mikrofalowa stoi na półce na wysokości około 180cm i zaraz nad nią jest czujnik dymu i ciepła. Przypadek? A teraz szczyt pazerności polactwa: Każą sobie płacić za... pralkę! Tak jest! W pseudomieszkaniu, za które już i tak przepłacasz, musisz płacić 1 euro za skorzystanie z pralki i 1 euro za suszarkę! Mało? To pomówmy o tym jak wygląda droga do pracy. Po pierwsze, o tym czy i o której pracujesz jutro dowiadujesz się dzisiaj o godzinie 19. Zaplanować coś? Bez szans. Masz do roboty na godzinę 8? No i co z tego? Kierowca weźmie cię o 6, zawiezie na "spęd" (spędza to się bydło, a w Bakkerze jesteście właśnie bydłem) i będziesz sterczał 2 godziny. Skończyłeś robotę i musisz wrócić do domu? Kierowca przyjedzie... jak nie zapomni. Czasem zapominają. Częściej niż czasem. Wtedy trzeba do nich dzwonić. Może odbiorą, a może nie. Jak odbiorą to powiedzą, że przyjadą. Może przyjadą, może za godzinę, może za dwie. Oprócz tego kierowcy są strasznymi tłukami i wiejskimi burakami, nijak z nimi się nie dogadasz. Z biurem też się nie dogadasz, straszne chamówy tam siedzą. Ogólnie na samym początku okazuje się, że jest całkiem inaczej niż mówili w Polsce. Na starcie dają ci do zrozumienia, że jesteś tu nikim, nie masz żadnych praw, nic ci nie wolno i masz się cieszyć, że możesz łaskawie dla nich pracować. Niektórzy mi tu nawet mówili, że jak masz wolne to żebyś nie pił piwa ani nie palił zioła, bo cię mogą wywalić z roboty. Rozumiecie to? Nieważne... W każdym razie nie polecam tej agencji, wszystko jest lepsze niż praca u nich.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-04-12 19:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednym slowem powiem ci jestes ze tak powiem (usunięte przez administratora)przez duze C.i nic wiecej
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
31 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BAKKER DETACHERING
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x