brak logo

BAKKER DETACHERING

Zwaag

Opinie o BAKKER DETACHERING

justine525 2015-02-23 20:55:36
Kiedy jedziesz ponownie i skąd jesteś jeśli można wiedzieć?Potrzebuje trochę szczerych porad m.in.jak tam jest z językiem,czy jest faktycznie potrzebny?Jestem za śląska i nie wiem od czego zacząć w ewentualnym wyjeździe do pracy w NL. Z góry dzięki za szczerość,Pozdrawiam.
haks 2015-02-24 14:31:45
W tej firmie naogul nie ma stalej pracy i mozna liczyc na powrot do polski nawet po 2 tygodniach od przyjazdu. Takie obiecanki w Czestochowie, dla jadnych nie bedzie stalej pracy nawet przez caly rok, popracuja 2 lub 3 dni w tygodniu i koniec, albo i jeden jak sie komus nie spodobaja i beda codzienie chodzic do innej pracy az sie sami znicheca a na dodatek najgoszej - wyczerpujacej fizycznie i psychicznie w takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ich wpakuja ze beda uciekac do polski w podskokach, jest nadzieja jednak ze trafi sie na dobra prace ale niewilka
tobiasz 2015-02-28 14:00:12
Wiele osób tak narzeka tutaj i w sumiem mogę to zrozumieć, bo przecież nie zawsze nie dogdzi się każdemu, to fakt. Tylko może ktoś na razie na bok położy swoją dumę i będzie mógłmi powiedzieć jakie wymagania mają zeby zatrudnić się w Bakker Detachering? jakieś konkretne i specjalne czy jak? licze na was
dabek2 2015-02-28 22:42:55
tak duma do kieszeni i kilka godzn pracy w tygodniu. haaaaa haaaa
aldi 2015-03-07 11:11:54
Witam Wszystkich. Mam ogromną prośbę. Czy ktoś z Was mógłby polecić mi jakąś godną zaufania agencję pracy? Z góry dziękuję.Mój e-mail aldi221@op.pl
merry28 2015-03-28 15:00:31
witam wraz znarzyczonym poszukujemy pilnie pracy mamy doświadczenia na produkcji z tej firmy wysylaja pary jakie sa warunki czy sa wypłacalni prosimy o odp pozdrawiam
1
lena95 2015-03-31 12:31:40
Nie polecam tej firmy a szczegulnie na swieta . W biurze w Czestochowie nie powiedza wam zadnych konketow , wlasciwie to jada w ciemno, pani w burze nie ie nawet do jakij pracy wysyla pracowniko do holandji ! ???. Trudno jechc do pracy jezeli nawt iuro nie jestw stanie sie okreslc kiedy bedzie praca
MOZE BEDZIE ZA MIESIAC
A MOZE ZA DWA A MOZE
ZA ROK A MOZE NIGDY. jesli nie jestescie sie w stanie sie okreslic to nie zawracajcie DUPY ludzia.
A jesli nie wiecie jaka macie prace dla ludzi i na ile czasu.
Jesli ktos chce byc idiata i da sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Gizeli Justynie Agnieszce Ajxowi i innym kirowczykom z biura w Holadii to niech jedzie, zarobi 500 euro na miesic to zobaczy ,a tak jest wiem bo tu jestem. Siedze juz kilka tygodni i obiecuje mi sie prace ze bedzie miesiaca na miesiac, biuro nie odbire telefonu zwodzi pracowniko , ostnio wyslno durza grupe ludzi do polski a byli zadwie kilka tygodni.
Nie sluchajcie sciemniaczy z biura.

Jasia 2015-04-29 18:46:55
Szczerze odradam zostalm zmnewrowan w wyjad i teraz zaluje, mam kila godzin w tygodniu i cigle nie mam pracy.
ela zywczanka 2015-06-11 15:58:40
Pracowałam przez Bakkera 6 miesięcy. Byłam pierwszy raz dostałam się bez żadnych koneksji na świetny domek, praca zawsze w dobrej firmie, owszem parę razy siedziałam w domku ale nawet na parę godzin znależli mi pracę i Ajax zawsze zadzwonił. W biurze w sposób kulturalny można porozmawiać o wszystkich problemach. Podkreślam, że byłam wtedy pierwszy raz i nie miałam żadnych znajomości. Mawet ze sławną Barbii - Kornelią miałam świetny kontakt, więc czytam i nie rozumiem tych zajadłych opinii. Pracowałam u Bauera w polu w Niemczech i ktoś kto tego nie przeżył nie zrozumie naprawdę ciężkiej ponad siły pracy.
1
pytanie 2015-07-09 13:13:51
Dzisiaj dostałem telefon właśnie z tej agencji pracy,zastanawiam się czy wyjechać. Po tych opiniach wątpię.Może ktoś napisze więcej ?
zerg 2015-07-10 00:11:57
Ogulnie muwiac nie ma tu wogule pracy bo kilka godzin w tygodniu i zapwnienia cigle ze bedzie praca i ze sie poprawi to za malo, zreszta przyznacie racje. A to ci w biurze powiedza ze bedzie lepiej- Lepij to juz bylo 10 lat temu, teraz to jest mogila z praca. A kto teraz grzeje tyleek na stalej robocie to wychwala ale wikszosc to jak ktos tu napisal , to zapchaj dziury a jak sie nie podoba to do polski. 20scia godzin i i masz cos odlozyc, heee. Ale mi saxy .45 albo 52 to jest praca to wiesz po co jedziesz. Ale dobrze ze to sie rospadnie bo ten bajzel nie mugl nidy trwac w backker non stop i sie skonczy a wszyscy z biura powini ostro jeba...c na galerach i kierowczyki tez albo na polu. Ale panowie i panie z biura juz nidlugo tak bedzie i skoncza sie zlote czasy wszystko sie odruci i teraz wiekszosc z was zasteka z rozgoryczeniem. Koniec Bajki Waszej
1
zerg 2015-07-10 00:13:22
Ogulnie muwiac nie ma tu wogule pracy bo kilka godzin w tygodniu i zapwnienia cigle ze bedzie praca i ze sie poprawi to za malo, zreszta przyznacie racje. A to ci w biurze powiedza ze bedzie lepiej- Lepij to juz bylo 10 lat temu, teraz to jest mogila z praca. A kto teraz grzeje tyleek na stalej robocie to wychwala ale wikszosc to jak ktos tu napisal , to zapchaj dziury a jak sie nie podoba to do polski. 20scia godzin i i masz cos odlozyc, heee. Ale mi saxy .45 albo 52 to jest praca to wiesz po co jedziesz. Ale dobrze ze to sie rospadnie bo ten bajzel nie mugl nidy trwac w backker non stop i sie skonczy a wszyscy z biura powini ostro jeba...c na galerach i kierowczyki tez albo na polu. Ale panowie i panie z biura juz nidlugo tak bedzie i skoncza sie zlote czasy wszystko sie odruci i teraz wiekszosc z was zasteka z rozgoryczeniem. Koniec Bajki Waszej
2
gaston 2015-07-20 22:24:14
myślę , że w opinii @zerga jest dużo prawdy, ale na pewno przesadza z określeniami których używa wobec bakker detachering. Ja również mam z nimi różne wspomnienia, ale przyznam , że zamieszanie z moją osobą akurat było także trochę moją winą. Niemniej nie wróciłbym do nich ponownie do pracy. pozdro
mebelek 2015-11-04 10:32:33
przez ta firme nie proponuje nikomu zdjecia co widzicie na ich stronie to nie takie pokoje jak widac tragedia myszy biegaja po hotelu jedzenie hotelowe tragedia bez smaku bez przypraw na paze gotowane dwa dwa jak podpiszesz teraz umowe płacisz dwa razy wiecej niz normalnie po za tym 1 e i 70 centów zabieraja ci od kazdej godziny za sztalkapy 30 euro za kalosze 40 euro przyjezdzasz roboty nie bedziesz miał albo bedziesz miał 3 dni a 7 dni nie zebys tylko zarobił na hotel i belindy jedzenie hotelowe a dwa firma baker a wankopen to ta sama firma i ten sam szef a ludzi zmieniaja jak rekawiczki zarty normalnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i cwaniaki wszytsko co pisze to jest prawda w innych firmach sa warunki i wogule a u nich tylko zeby człowieka zgnoic i mysle o sobie a zeby bylo malo zlozylem im sprawe do sadu pracy w polsce i w niemczech
mebelek 2015-11-04 10:42:11
wankopen i baker to ta sama firma jedz do holandi zarobisz 200 euro za cały miesiac a w twoj pokoju bedzie pachniało jak z kanału dwa nie ogladajcie zdjec jakie ci przedstawiaja na stronie baker ze tak wygladaja pokoje bo tak nie jest baker madafaker [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i cwaniaki masz prace jest praca tak 2 dni robisz reszte siedzisz na hotelu pozdrawiam wszystkich znajomych z holandi staska alberta rafala i reszte znajomych dobrze ze ludzie normalni na hotelu bo firma zlodzieje
Iza 2015-11-04 13:35:48
Wydaje mi się @mebelek, że jako agencja pracy tymczasowej, firma Bakker współpracuje nie tylko z jednym hotelem.. Przecież to niemożliwe, by wszyscy zatrudnieni przez agencję, mieszkali tylko w jednym hotelu. Może akurat kiepsko trafiłeś i raczej nie zwalałabym winy na firmę, co na samo miejsce zakwaterowania.
piotrek 2015-11-09 14:33:31
witam zgadzam sie z mebelkiem pracowałem tydzien tam tylko po prosiłem że moze bede potrzebował 2 dni wolnego bo mam ciężko sytułacje rodzina to nie mineło 30 minut a juz mi podstawili busa i kazali mi jechać do polski [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cały vankopen i baker to ta sama firma a w biurze mówią co innego i mydlą oczy polacy nie nabierajcie sie na tą firme [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jeszcze zabierali mi 1,70 euro za kazdą godzine moja
mala 2015-11-10 10:13:07
Mebelek firma jest ok a zarobiłeś 200 € bo w ciągu miesiąca trzy razy zaliczkę brałeś po 150 € w hotelu nie śmierdzi wystarczy sprzątać pokuj i myc się codziennie a jak obiad Ci nie smakował to niedaleko jest kebab mogłeś tam iść jeść i nie mów ze pracy nie miałeś bo prace miałeś dobra ale jak nie chciało ci się robić to co chwile zglaszales chorobowe bo na kacu do roboty nie chciało ci się wstać. A po hotelu to chodziłeś jak ksiądz po kolędzie od pokoju do pokoju od jednego chciałeś ba chleb 2€ od drugiego fajke od innych jeszcze coś innego. Zebrakow tu nie potrzeba. TO JEST PRAWDA O TOBIE A NIE TO CO PISZESZ
ksenofont 2015-11-10 20:52:16
(usunięte przez administratora) proszę strona do zgłoszenia skarg. Co do zapachów to nie wiadomo, każdy pokój ma inna kanalizacje, wentylacje ,to kulturalnie ten aspekt przemilczeć ... ( pokój chyba można zmienić).Co do obiadów to fakt, przymus płacenia 120E na 30dni ...hmmm a nie można 20E dla "belindi"(musi z czegoś żyć przecież) i zrezygnować z obiadów, bądźmy tolerancyjni mamy jaroszy,wegetarian, wegan itp... choć niektórzy to na pewno by i tak chcieli w środku nocy mieć coś ciepłego dlatego dobry by był wybór. Jak każda firma nie jest doskonała, np wstępny tygodniowy grafik, a jak ci wolne zabiorą to wiesz przez kogo bo "zachorował" na kaca xD dużo można by udoskonalić to prawda ale w innych firmach podobnie jest z organizacja pracy bo dużo ludzi....chyba bakker nie czyta tego i propozycje organizacyjne sa tu zbędne.
mebelek 2015-11-12 08:17:28
suchaj mała jesli tak uważasz ze firma jest ok to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na nia kłade jesli chodzi o zaliczki to wziołem 2 razy a nie trzy własnie wy to umiecie pierdołami sie zajmować polacy a 200 e zarobiłem bo 3 dni robiłem a 4 dni miałem wolne grafikowo a pokoj miałem sprzatany co dzien za objad płać i plus kebab na kacu nie chodziłem do roboty no jak sie zarobiło 198 euro za cały miesiac bo mi wszystko otrocili i głowno wiesz o mnie dla mnie ta firma jest zjebana a dwa nie można nikomu narzucic ze bedzie jadł to co mu dają na hotelu i zmuszac
piotrek 2015-11-12 14:07:54
mała na temat mebelka to sie nie wypowiadaj bo najwidoczniej interesuj sie swoj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie chłopakiem widziałem jego tygodniówki i jak pracował charował jak wuł i został bez podstawnie zwolniony i gosc jest w porządku to nie z pracownikami jest problem tylko z firmą a dwa mała przestan cpać bo nie raz cie widziałem najaraną tym guwnem jak skargi lub sąd pracy podaje stronke http://www.sncu.nl/pl/zloz-skarge/krok/end trzeba ujebac ta firme traktuja i szanuja polaków jak rękawiczki
tomc 2015-11-13 07:36:51
A logo backker sciagnol juz z busow , po fuzji w lipcu, i biuro istnieje na zwagu
piotrek 2015-11-14 22:57:30
tak jak zawsze najlepiej upier polaka no nie tania siła robocza za 1000 euro to ja w niemczech znajde i nikt mnie nie zmusza do jedzenia hotelowego pozdraw szefa bakkera i vankopen kiedys chu dostaniesz po ry.... i sie skonczy biznes za tych ludzi co w chu.. robisz pajacu a pierwszy ajax amsterda za podpier... cwel
Kevin 2015-11-18 15:26:48
ja tam zadowolony, godziny miałem nawet, udało się coś extra załapać choć jak dla mnie to bym dużo więcej chciał XD w pracy w miarę, wiadomo od dnia zależy raz lepiej raz gorzej. Fakt trochę lepszy przepływ informacji mógłby być. Wynagrodzenie na czas, tak jak w umowie, ponad 1k za te trochę godzin to nawet. Z przyczyn osobistych (nie zależnych odemnie) musiałem na trochę wrócić do PL, ale to nie znaczy ze będę obijał się tu!. Bo chętnie wrócę i śmiało mogę zachęcić do pracy, wiadomo szału nie ma ,ale ważne że w miarę wynagrodzenie na czas no i w miarę przejrzyste warunki. Bo są gorsze firmy co tak ciągną ze boże, naprawdę problem coś zarobić... Ważne chyba to być miłym i robić swoje to na pewno da się pracować. Pozdro dla mebelka!!! hmm spróbuj recykling, ta sama kasa + jak pomyśli się to bonusy sa XD Tez bym chciał w Berlinie pracować bo za darmo mieszkanie mam tam ale problem z ofertami trochę... nie znam niemieckiego a za 1945r. to na pewno nie będę się go uczył!!!
michał 2015-11-26 22:12:52
witam wszystkich to co tu piszeciet o jest prawda pokjechałem i przez 2 tygodnie 2 razy byłem w pracy i tyle po robiłem w biurze gadaja co innego przyjezdzasz i siedzisz i po wyrokach ludzi przyjmują odradzam komu kolwiek jechac przez tą agencje moj kolega miala 209 godzin i zarobił 1100 euro za cały miesiac w koncu polak tania sila robocza a pajace maja z tego kase pozdrawiam tą kurwe zosie z tym palcem pocietym z hotelu horn to przez ciebie ludzie wylatują bo kur podpier do biura zebys suk... zdechł...razem z tym mężem wąsatym buraki z wioski powinas ciągnąc smoczka szef holendrowi
eods 2015-12-07 19:19:01
no nie, masz na starcie już ustalone jakieś stawki i nie za bardzo można ich zmienić, bo poza tym jest jeszcze opcja premii i te owszem są różne, ale podstawa masz taka jak na umwowie.
rodos 2015-12-08 18:14:10
eods masz racje ale ja mam jedno pytanko dlaczego Kobiety za granicą sie tak poniżaja zostawiają rodzine wszystko i tworzą nowy wizerunek kobiet lekkich oddaja sie kazdemu Ja mam pytanie czy w Bakkerze sa normalne kobiety jak mozna o nich tak powiedziec Ja byłem pracowałem w Bakkerze 2 lata super zarobki mi pasowały praca też ale nie moge pojąć jak kobiety mogą sie aż tak poniżac oddawac za piwo dlaczego za uśmiech
Lot 2015-12-17 22:35:44
@rodos wydaje mi się, że nie każda kobieta, która wyjeżdża za granicę tak postępuje. Szkoda, że tak się dzieje, ale to nie ode mnie ani od Ciebie zależy. A Bakker chyba patrzy na umiejętności i doświadczenie, a nie prywatne życie :)
Bożena 2015-12-29 16:10:03
Rozwód za rozwodem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co rozwalają małżeństwa. Patologia w jednej rodzinie tyle rozwodów oni się chyba przyciągają. To po co się żenią te patole, trzeba ich chyba segregować. Poprzyjeżdżały ze wsi zgniłe zęby poniszczone twarze ale na alkohol mają i na papierosy. PATOLOGIA.
1
ludi 2016-01-03 19:19:06
Cześć Wam. jeśli chodzi o rozwody to wszystko i tak zależy od osób, które w małżeństwie są bo nikt im nie każe tego związku niszczyć. To ich osobiste decyzje.
x 2016-01-05 18:02:39
Jeśli para ma już dość siebie nawzajem i decydują się na rozwód to tak, to jest ich osobista decyzja. Ale jeśli ktoś zdradza notorycznie i robi z związku nieprzemyślany cyrk ( małżeństwa 1,2,3 miesięczne) i podnosi statystyki rozwodów to to jest wtedy patologia a nie rodzina. Cwaniaki wyjadą z Polski i myślą że tu im wszystko wolno. Nie szkoda wam dzieci.
kowalska 2016-01-07 13:39:48
@x nie ma co uogólniać bo mozecie obrazić kobiety które robia wszystko dla swoich rodzin nawet szukają pracy za granicą! z tego co wiem takie przypadki kobiet lekkich obyczajow w Bakker zdarzaly sie rzadko tylko ludzie lubia to naglasniac
? 2016-01-15 21:24:53
Obrazić??? A czemu by się miała obrazić kobieta która ma czyste sumienie i szuka pracy za granicą bo chce podreperować budżet rodzinny?????? Co ty piszesz ????? Nie porównuj patologi do normalnych ludzi.
Byla pracownica 2016-01-17 22:22:23
To prawda. Wszystko przeczepia gdzie die fa. Biuro pozal sie boze masakra. Warunki mieszkalne w niektorych doomkach tragedia. Nie wspomne hotelu pani B. Totalne nie porozumienie !
bakker 2016-01-19 15:15:53
eods masz racje ale ja mam jedno pytanko dlaczego Kobiety za granicą sie tak poniżaja zostawiają rodzine wszystko i tworzą nowy wizerunek kobiet lekkich oddaja sie kazdemu Ja mam pytanie czy w Bakkerze sa normalne kobiety jak mozna o nich tak powiedziec Ja byłem pracowałem w Bakkerze 2 lata super zarobki mi pasowały praca też ale nie moge pojąć jak kobiety mogą sie aż tak poniżac oddawac za piwo dlaczego za uśmiech

Daniel ćpunie to ty piszesz? rodos?
ktos 2016-01-21 01:02:00
czy ktos mi szczeze powie jak jest teraz w tej firmie ? Kto tam teraz juz jest lub nie dawno worcil
prawda 2016-01-26 22:43:51
Jak ko tam jest? Rozwodniki i ćpuny!
egrus 2016-02-05 20:21:19
Na samą firmę @ktos narzekać nie możesz, czasem jest lepiej, a czasem gorzej, praca na ogół ciężka, no ale masz normalnie umowę, więc nie robisz na czarno co ma duże znaczenie.
? 2016-02-11 15:07:48
A kto teraz pracuje na czarno przez biuro pracy @egrus ? Co ty piszesz? Kto by ci dał dzisiaj wejść na szklarnie czy inne miejsca pracy bez umowy?
Za1 2016-02-16 20:29:49
Wiesz co @? to co pisze @egrus nie jest głupie, ponieważ ja pracowałem np. w agencji reklamowej bez umowy i nikt nie umiał mi nic powiedziec, więc to że praca jest z umową to plus
? 2016-02-20 23:55:08
Wez chłopie nie pisz bzdur. Która firma teraz by ryzykowała chyba jakaś bardzo tandetna. Prędzej czy pózniej szef da ci umowę. No chyba że zgadzasz się na pracę bez umowy czyli na czarno (budowlanka,rolnictwo)
igor 2016-03-05 20:21:39
ja bym nawet nie próbował myśleć, że Bakker umów nie oferuje. @? ma rację, teraz to spore ryzyko, wiecznie są kontrole w takich firmach, a to jednak zapewnienie stabilności zatrudnień
xgfy 2016-03-24 23:24:38
Przeciez firma bakker juz nie istnieje, pozatym i tak byl kijowa, towarzystwo wzajemnej adoracji.
xgfy 2016-03-24 23:25:19
Przeciez firma bakker juz nie istnieje, pozatym i tak byl kijowa, towarzystwo wzajemnej adoracji.
ada 2016-04-28 16:57:01
ja teraz mam zamiar wyjechac do holandi do filetowania ryb przez bakiera jak jest powiecicie prawde pozdrawiam wszystkich rodakow...
Japodrzej 2016-05-01 11:52:25
ada, zasuwaj tam czym prędzej.Bakker jest jedną z najlepszych agencji w Holandii.Zobaczysz,nie będziesz żałować.
małgotka 2016-05-24 19:47:14
PROSZĘ O POMOC. Poszukuje niejakiej Jolanty lat 23 mieszka teraz w Zwaag, wcześniej mieszkała w Horn w hotelu z Klaudiuszem T. potrzebne sa mi jej dane do pozwu rozwodowego. PROSZE JESLI KTOS JA ZNA O informacje na sonia252@wp.pl
małgotka 2016-05-27 19:35:00
czy ktoś może mi pomóc jak usunąc te moje wpisy, musze to zrobić i nie wiem jak wrrr
simson 2016-07-25 18:59:16
rowniez pracowalam w bakkerze i nie polecam ;) Kordynatorzy sa straszni w niczym nie pomagaja. przezucaja ludzi z domkow do domkow . zajechalam na miejsce gdzie mial byc kordynator nie bylo nikogo musialam sama szukac recepcji i domku w ktorym bede mieszkac . z tygodnia na tydzien byly nizsze wyplaty a oplaty za domek wzrastaly ;)
benjamin 2016-07-29 13:05:38
Witam wszystkich o firmie baker można powiedzieć wiele nieprzyjemnego wyjechałem z ta firma i żałuję do dziś jedyna korzyścią było otrzymanie sofi co ułatwia znalezienie pracy w innej firmie , to lecimy z krótką charakteryzacja. Warunki mieszkalne tragedia pierwszy tydzień domek następnie hotele rzucają człowiekiem gdzie i jak popadnie - praca podobnie jeśli jest oczywiście :) na spędach tak nazywają to kierowcy busów otrzymujesz co dzień nowa informacje gdzie do pracy pojedziesz jeśli niema dla ciebie pracy to leżysz w pokoju z 5 innymi osobami na koi wymiary pokoju hm 2 może 2,5 m na 3 do 4 metrów koje oczywiście 2 piętrowe łazienki wspólne prysznice również (oczywiście na żetony) pranie podobnie na + mogę napisać jedno kasa była terminowo reszta życia to po prostu slamsy
Zostaw swoją opinię o BAKKER DETACHERING - Zwaag
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BAKKER DETACHERING