brak logo

BAKKER DETACHERING

Zwaag

Opinie o BAKKER DETACHERING

m92 2014-11-20 20:27:15
Hej a wiesz moze jak sie dostac do tej firmy mieszkam niedaleko i zadnej pracy znalezc nie moge od dłuzszego czasu masz jakies namiary na biuro albo bezposrednio czy co jakis adres???Czekam na odpowiedz i z gory dziekuje:)
2
m92 2014-11-20 20:28:26
Hej a wiesz moze jak sie dostac do tej firmy mieszkam niedaleko i zadnej pracy znalezc nie moge od dłuzszego czasu masz jakies namiary na biuro albo bezposrednio czy co jakis adres???Czekam na odpowiedz i z gory dziekuje:) moj e mail m92@onet.pl
ona 2014-11-20 22:49:14
NIE POLECAM !! Ściemniacze max na początku mówią, że praca jest więc jedziesz gdy tam jesteś wszystko ładnie, pięknie. Pracujesz miesiąc dadzą ci zarobić, no bo ma się te 200 h a później zonk firma się zamyka i siedzisz na wolnym ... i siedzisz....i siedzisz 3 tygodnie. Wreście przychodzi moment, że niby praca jest to idziesz no bo chcesz zarobić a nie kolejny miesiąc być na minusie jak ci wszystko odtrącą. Dobra nawet bardzo dobra praca jest dla tzw "lizusów", dobre znajomości, kilka miłych słów i pracę masz zajebistą a tak to nula - szału nie ma bo kolejne miesiące zarabiasz po 130 euro a dadzą cię do pracy tylko po to byś zarobił na opłaty na hotel u Belind-ki. Co do hotelu to może nie będę się wypowiadać i do obiadów, również zachowam opinie/zdanie co do biura w Holandii i osób pracujących w nim. Nie będę ukrywać, ale co niektórych szkoła szacunku i podejścia do ludzi by się przydała - samo dno. Pojechałam, zobaczyłam, przetestowałam i sądzę, że nie warto poświęcać uwagi dla tej firmy. Nie wspomnę już o urlopie, z którym robią straszny problem. Na początku owszem nie ma sprawy, zanotowane, a jeśli przychodzi co do czego to jedna z drugą osobą gada, że nic nie mówiła na 100% itd itd żenada. Fajnie by było gdyby lepiej były obeznane w prawie holenderskim i nie tylko, ale to tak na marginesie. Wiadomo każdy ma prawo do swojego zdania, więc ja też się nim z Wami dziele, oby Wam poszło lepiej.
6
Radosław 2014-12-04 14:39:59
buda Nibbixwoud, szanujący się cygan nie mieszka w takiej norze. patologia, tępe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] puny z biedolandii ( śląsk, opole). Przeżyj to sam... Na Belindzie mądra holenderka ździera z polaczków jak za hotel 3 gwiazdkowy, plus obowiązkowo wliczone obiadki, którego nie tknie zwierzę. Na domach z zależności od stopnia natężenia cebulactwa da się żyć, jak wchodzisz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierowcy albo jesteś po znajomości pracę masz gwarantowaną. Wypłaty co miesiąc, ucięte, żadnych dodatków, uwalają za nieposkładany koc w norze po kilkadziesiąt Euro. Przeżyj to sam
5
pracownicaaa 2015-01-26 09:52:54
Ja pracowałam w firmie Bakker, nie długo, bo tylko 3 miesiące, później musiałam wracać do Polski. Jedyne co mogę zarzucić, to to, że jest bałagan, brak informacji. Ja np. wyjeżdżałam pierwszy raz do Holandii i nie mogłam uzyskać informacji, gdzie będę mieszkać-hotel czy domek itd. co z wyżywieniem, wszystkiego dowiedziałam się na miejscu. Jeżeli chodzi o pracę, to jak ktoś jest w miarę "normalny", można się z nim dogadać, to pracę ma, a jak ktoś podpadnie, to wiadomo, że jest brany pod uwagę na końcu. W biurze też można się dogadać, ja np. musiałam wyjechać 3 dni wcześniej i udało się, fakt, że osobiście byłam w biurze pogadać i trzeba kulturalnie, bo jak ktoś z mordą wyskoczy, to nic nie załatwi. Pieniądze wypłacane na czas, przez te 3 miesiące odłożyłam tyle, ile w Polsce musiałabym pracować 8 miesięcy, a w NL nie oszczędzałam zbytnio, np. w Amsterdamie byłam 2 razy i zwiedziliśmy z pół Holandii :)
1
faxmilian 2015-02-02 11:40:33
firma Bakker Detachering jest firma taka jak kazdy widzi i tak samo traktuje swoich pracownikow jak nie powinna. Przekonany ze 50%-60% ludzi tam pracujacych --> musi błąkać się <--- od firmy do firmy i zalepia sie nimi --->> dziury w grafiku <<--- w grafiku. Z 60% tych osob znajduja chyba prace dla 30%, i tak na zmiane. Prawdopodobnie jakies 40% pracuje na stale -->> JEST NA STALE <<--- tzn. nie podlega rotacji.

Prosze nie muwic jesli o pracy stalej jesli sie nie jest w firmie -nie mniej- niz 3 lata. ROZSMIESZA MNIE TO podniacanie sie 6 miesieczna praca zielonych mlodych i gloryfikacja ,jak to nie bylo tam.
2
janek 2015-02-02 21:36:55
Uwaga dla tej Holenderskiej firmy w Polsce wyszukuje ludzi do pracy człowiek o nazwisku Kędzierski Cezary. Poczytajcie o tym typie sobie.
1
czarny 2015-02-15 14:56:03
bakker tragedia, pacowalem tam pol roku, wywalili mnie z domku pod pretekstem (bo miejsce dla znajomego pani z biura trzeba bylo zwolnic) jedyny plus to przelewy punktualne nic wiecej dobrego o tej firmie nie powiem. traktuja ludzi jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierowcy co rozwoza ludzi to glaby nieprzecietne kazdy cwaniakuje i donosi o byle piedoly (np ze infolinia dla sciemy bo nie mozna sie dodzwonic) jak pogadalem z szefem na hessingu (wielka firma) to sam bakker do niego pojechal i naklamal na moj temat. jesli masz noz na gardle jedz tam i zamurzyniaj dla nich inaczej nie wyjezdzaj. tamm potrzeba miesni do roboty ktore nigdy w niczym sie nie sprzeciwiaja. nie polecam zdecydowanie wystrzegac sie tej firmy do wykorzystywania ludzi. jak ktos napisal wyzej maja prace dla 40% osob rszta siedzi i czeka zeby za kogos zalatac dziure w grafiku, mlode dziewczyny, widzialem, siedzialy w domu caly miesiac i po 100€ przelewy dostawaly nie mialy nawet na zycie i powrot do polski. mialem spoko prace i szefa ale posrednik bakker mnie wykonczyl psychicznie i wrocilem.
3
czarny 2015-02-15 15:20:23
kłamstwo kłamstwo i jeszcze raz kłamstwo!!!!! mieszkalem na nibbixie!! wystroj jak w kanale sciekowym poltora metrowa dowodzaca drze ryj na kazdego kto stapa glosniej, zero szacunku dla ludzi I WLASNIE GRZEBIA PO SZAFKACH PRZY KAZDEJ KONTROLI!!!!! zero szacunku dla czlowieka jak bydlo w polu masz zrec, orac i zamknac ryj a jak nie to zjazd do polski! NIE POLECAM FUNKY KŁAMIE JAK Z NUT!!!!
3
justine525 2015-02-23 20:55:36
Kiedy jedziesz ponownie i skąd jesteś jeśli można wiedzieć?Potrzebuje trochę szczerych porad m.in.jak tam jest z językiem,czy jest faktycznie potrzebny?Jestem za śląska i nie wiem od czego zacząć w ewentualnym wyjeździe do pracy w NL. Z góry dzięki za szczerość,Pozdrawiam.
haks 2015-02-24 14:31:45
W tej firmie naogul nie ma stalej pracy i mozna liczyc na powrot do polski nawet po 2 tygodniach od przyjazdu. Takie obiecanki w Czestochowie, dla jadnych nie bedzie stalej pracy nawet przez caly rok, popracuja 2 lub 3 dni w tygodniu i koniec, albo i jeden jak sie komus nie spodobaja i beda codzienie chodzic do innej pracy az sie sami znicheca a na dodatek najgoszej - wyczerpujacej fizycznie i psychicznie w takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ich wpakuja ze beda uciekac do polski w podskokach, jest nadzieja jednak ze trafi sie na dobra prace ale niewilka
dabek2 2015-02-28 22:42:55
tak duma do kieszeni i kilka godzn pracy w tygodniu. haaaaa haaaa
1
aldi 2015-03-07 11:11:54
Witam Wszystkich. Mam ogromną prośbę. Czy ktoś z Was mógłby polecić mi jakąś godną zaufania agencję pracy? Z góry dziękuję.Mój e-mail aldi221@op.pl
merry28 2015-03-28 15:00:31
witam wraz znarzyczonym poszukujemy pilnie pracy mamy doświadczenia na produkcji z tej firmy wysylaja pary jakie sa warunki czy sa wypłacalni prosimy o odp pozdrawiam
1
lena95 2015-03-31 12:31:40
Nie polecam tej firmy a szczegulnie na swieta . W biurze w Czestochowie nie powiedza wam zadnych konketow , wlasciwie to jada w ciemno, pani w burze nie ie nawet do jakij pracy wysyla pracowniko do holandji ! ???. Trudno jechc do pracy jezeli nawt iuro nie jestw stanie sie okreslc kiedy bedzie praca
MOZE BEDZIE ZA MIESIAC
A MOZE ZA DWA A MOZE
ZA ROK A MOZE NIGDY. jesli nie jestescie sie w stanie sie okreslic to nie zawracajcie DUPY ludzia.
A jesli nie wiecie jaka macie prace dla ludzi i na ile czasu.
Jesli ktos chce byc idiata i da sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Gizeli Justynie Agnieszce Ajxowi i innym kirowczykom z biura w Holadii to niech jedzie, zarobi 500 euro na miesic to zobaczy ,a tak jest wiem bo tu jestem. Siedze juz kilka tygodni i obiecuje mi sie prace ze bedzie miesiaca na miesiac, biuro nie odbire telefonu zwodzi pracowniko , ostnio wyslno durza grupe ludzi do polski a byli zadwie kilka tygodni.
Nie sluchajcie sciemniaczy z biura.

Jasia 2015-04-29 18:46:55
Szczerze odradam zostalm zmnewrowan w wyjad i teraz zaluje, mam kila godzin w tygodniu i cigle nie mam pracy.
ela zywczanka 2015-06-11 15:58:40
Pracowałam przez Bakkera 6 miesięcy. Byłam pierwszy raz dostałam się bez żadnych koneksji na świetny domek, praca zawsze w dobrej firmie, owszem parę razy siedziałam w domku ale nawet na parę godzin znależli mi pracę i Ajax zawsze zadzwonił. W biurze w sposób kulturalny można porozmawiać o wszystkich problemach. Podkreślam, że byłam wtedy pierwszy raz i nie miałam żadnych znajomości. Mawet ze sławną Barbii - Kornelią miałam świetny kontakt, więc czytam i nie rozumiem tych zajadłych opinii. Pracowałam u Bauera w polu w Niemczech i ktoś kto tego nie przeżył nie zrozumie naprawdę ciężkiej ponad siły pracy.
1
pytanie 2015-07-09 13:13:51
Dzisiaj dostałem telefon właśnie z tej agencji pracy,zastanawiam się czy wyjechać. Po tych opiniach wątpię.Może ktoś napisze więcej ?
zerg 2015-07-10 00:11:57
Ogulnie muwiac nie ma tu wogule pracy bo kilka godzin w tygodniu i zapwnienia cigle ze bedzie praca i ze sie poprawi to za malo, zreszta przyznacie racje. A to ci w biurze powiedza ze bedzie lepiej- Lepij to juz bylo 10 lat temu, teraz to jest mogila z praca. A kto teraz grzeje tyleek na stalej robocie to wychwala ale wikszosc to jak ktos tu napisal , to zapchaj dziury a jak sie nie podoba to do polski. 20scia godzin i i masz cos odlozyc, heee. Ale mi saxy .45 albo 52 to jest praca to wiesz po co jedziesz. Ale dobrze ze to sie rospadnie bo ten bajzel nie mugl nidy trwac w backker non stop i sie skonczy a wszyscy z biura powini ostro jeba...c na galerach i kierowczyki tez albo na polu. Ale panowie i panie z biura juz nidlugo tak bedzie i skoncza sie zlote czasy wszystko sie odruci i teraz wiekszosc z was zasteka z rozgoryczeniem. Koniec Bajki Waszej
1
zerg 2015-07-10 00:13:22
Ogulnie muwiac nie ma tu wogule pracy bo kilka godzin w tygodniu i zapwnienia cigle ze bedzie praca i ze sie poprawi to za malo, zreszta przyznacie racje. A to ci w biurze powiedza ze bedzie lepiej- Lepij to juz bylo 10 lat temu, teraz to jest mogila z praca. A kto teraz grzeje tyleek na stalej robocie to wychwala ale wikszosc to jak ktos tu napisal , to zapchaj dziury a jak sie nie podoba to do polski. 20scia godzin i i masz cos odlozyc, heee. Ale mi saxy .45 albo 52 to jest praca to wiesz po co jedziesz. Ale dobrze ze to sie rospadnie bo ten bajzel nie mugl nidy trwac w backker non stop i sie skonczy a wszyscy z biura powini ostro jeba...c na galerach i kierowczyki tez albo na polu. Ale panowie i panie z biura juz nidlugo tak bedzie i skoncza sie zlote czasy wszystko sie odruci i teraz wiekszosc z was zasteka z rozgoryczeniem. Koniec Bajki Waszej
2
mebelek 2015-11-04 10:32:33
przez ta firme nie proponuje nikomu zdjecia co widzicie na ich stronie to nie takie pokoje jak widac tragedia myszy biegaja po hotelu jedzenie hotelowe tragedia bez smaku bez przypraw na paze gotowane dwa dwa jak podpiszesz teraz umowe płacisz dwa razy wiecej niz normalnie po za tym 1 e i 70 centów zabieraja ci od kazdej godziny za sztalkapy 30 euro za kalosze 40 euro przyjezdzasz roboty nie bedziesz miał albo bedziesz miał 3 dni a 7 dni nie zebys tylko zarobił na hotel i belindy jedzenie hotelowe a dwa firma baker a wankopen to ta sama firma i ten sam szef a ludzi zmieniaja jak rekawiczki zarty normalnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i cwaniaki wszytsko co pisze to jest prawda w innych firmach sa warunki i wogule a u nich tylko zeby człowieka zgnoic i mysle o sobie a zeby bylo malo zlozylem im sprawe do sadu pracy w polsce i w niemczech
mebelek 2015-11-04 10:42:11
wankopen i baker to ta sama firma jedz do holandi zarobisz 200 euro za cały miesiac a w twoj pokoju bedzie pachniało jak z kanału dwa nie ogladajcie zdjec jakie ci przedstawiaja na stronie baker ze tak wygladaja pokoje bo tak nie jest baker madafaker [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i cwaniaki masz prace jest praca tak 2 dni robisz reszte siedzisz na hotelu pozdrawiam wszystkich znajomych z holandi staska alberta rafala i reszte znajomych dobrze ze ludzie normalni na hotelu bo firma zlodzieje
piotrek 2015-11-09 14:33:31
witam zgadzam sie z mebelkiem pracowałem tydzien tam tylko po prosiłem że moze bede potrzebował 2 dni wolnego bo mam ciężko sytułacje rodzina to nie mineło 30 minut a juz mi podstawili busa i kazali mi jechać do polski [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cały vankopen i baker to ta sama firma a w biurze mówią co innego i mydlą oczy polacy nie nabierajcie sie na tą firme [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jeszcze zabierali mi 1,70 euro za kazdą godzine moja
mala 2015-11-10 10:13:07
Mebelek firma jest ok a zarobiłeś 200 € bo w ciągu miesiąca trzy razy zaliczkę brałeś po 150 € w hotelu nie śmierdzi wystarczy sprzątać pokuj i myc się codziennie a jak obiad Ci nie smakował to niedaleko jest kebab mogłeś tam iść jeść i nie mów ze pracy nie miałeś bo prace miałeś dobra ale jak nie chciało ci się robić to co chwile zglaszales chorobowe bo na kacu do roboty nie chciało ci się wstać. A po hotelu to chodziłeś jak ksiądz po kolędzie od pokoju do pokoju od jednego chciałeś ba chleb 2€ od drugiego fajke od innych jeszcze coś innego. Zebrakow tu nie potrzeba. TO JEST PRAWDA O TOBIE A NIE TO CO PISZESZ
ksenofont 2015-11-10 20:52:16
(usunięte przez administratora) proszę strona do zgłoszenia skarg. Co do zapachów to nie wiadomo, każdy pokój ma inna kanalizacje, wentylacje ,to kulturalnie ten aspekt przemilczeć ... ( pokój chyba można zmienić).Co do obiadów to fakt, przymus płacenia 120E na 30dni ...hmmm a nie można 20E dla "belindi"(musi z czegoś żyć przecież) i zrezygnować z obiadów, bądźmy tolerancyjni mamy jaroszy,wegetarian, wegan itp... choć niektórzy to na pewno by i tak chcieli w środku nocy mieć coś ciepłego dlatego dobry by był wybór. Jak każda firma nie jest doskonała, np wstępny tygodniowy grafik, a jak ci wolne zabiorą to wiesz przez kogo bo "zachorował" na kaca xD dużo można by udoskonalić to prawda ale w innych firmach podobnie jest z organizacja pracy bo dużo ludzi....chyba bakker nie czyta tego i propozycje organizacyjne sa tu zbędne.
mebelek 2015-11-12 08:17:28
suchaj mała jesli tak uważasz ze firma jest ok to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na nia kłade jesli chodzi o zaliczki to wziołem 2 razy a nie trzy własnie wy to umiecie pierdołami sie zajmować polacy a 200 e zarobiłem bo 3 dni robiłem a 4 dni miałem wolne grafikowo a pokoj miałem sprzatany co dzien za objad płać i plus kebab na kacu nie chodziłem do roboty no jak sie zarobiło 198 euro za cały miesiac bo mi wszystko otrocili i głowno wiesz o mnie dla mnie ta firma jest zjebana a dwa nie można nikomu narzucic ze bedzie jadł to co mu dają na hotelu i zmuszac
piotrek 2015-11-12 14:07:54
mała na temat mebelka to sie nie wypowiadaj bo najwidoczniej interesuj sie swoj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie chłopakiem widziałem jego tygodniówki i jak pracował charował jak wuł i został bez podstawnie zwolniony i gosc jest w porządku to nie z pracownikami jest problem tylko z firmą a dwa mała przestan cpać bo nie raz cie widziałem najaraną tym guwnem jak skargi lub sąd pracy podaje stronke http://www.sncu.nl/pl/zloz-skarge/krok/end trzeba ujebac ta firme traktuja i szanuja polaków jak rękawiczki
tomc 2015-11-13 07:36:51
A logo backker sciagnol juz z busow , po fuzji w lipcu, i biuro istnieje na zwagu
piotrek 2015-11-14 22:57:30
tak jak zawsze najlepiej upier polaka no nie tania siła robocza za 1000 euro to ja w niemczech znajde i nikt mnie nie zmusza do jedzenia hotelowego pozdraw szefa bakkera i vankopen kiedys chu dostaniesz po ry.... i sie skonczy biznes za tych ludzi co w chu.. robisz pajacu a pierwszy ajax amsterda za podpier... cwel
Kevin 2015-11-18 15:26:48
ja tam zadowolony, godziny miałem nawet, udało się coś extra załapać choć jak dla mnie to bym dużo więcej chciał XD w pracy w miarę, wiadomo od dnia zależy raz lepiej raz gorzej. Fakt trochę lepszy przepływ informacji mógłby być. Wynagrodzenie na czas, tak jak w umowie, ponad 1k za te trochę godzin to nawet. Z przyczyn osobistych (nie zależnych odemnie) musiałem na trochę wrócić do PL, ale to nie znaczy ze będę obijał się tu!. Bo chętnie wrócę i śmiało mogę zachęcić do pracy, wiadomo szału nie ma ,ale ważne że w miarę wynagrodzenie na czas no i w miarę przejrzyste warunki. Bo są gorsze firmy co tak ciągną ze boże, naprawdę problem coś zarobić... Ważne chyba to być miłym i robić swoje to na pewno da się pracować. Pozdro dla mebelka!!! hmm spróbuj recykling, ta sama kasa + jak pomyśli się to bonusy sa XD Tez bym chciał w Berlinie pracować bo za darmo mieszkanie mam tam ale problem z ofertami trochę... nie znam niemieckiego a za 1945r. to na pewno nie będę się go uczył!!!
michał 2015-11-26 22:12:52
witam wszystkich to co tu piszeciet o jest prawda pokjechałem i przez 2 tygodnie 2 razy byłem w pracy i tyle po robiłem w biurze gadaja co innego przyjezdzasz i siedzisz i po wyrokach ludzi przyjmują odradzam komu kolwiek jechac przez tą agencje moj kolega miala 209 godzin i zarobił 1100 euro za cały miesiac w koncu polak tania sila robocza a pajace maja z tego kase pozdrawiam tą kurwe zosie z tym palcem pocietym z hotelu horn to przez ciebie ludzie wylatują bo kur podpier do biura zebys suk... zdechł...razem z tym mężem wąsatym buraki z wioski powinas ciągnąc smoczka szef holendrowi
rodos 2015-12-08 18:14:10
eods masz racje ale ja mam jedno pytanko dlaczego Kobiety za granicą sie tak poniżaja zostawiają rodzine wszystko i tworzą nowy wizerunek kobiet lekkich oddaja sie kazdemu Ja mam pytanie czy w Bakkerze sa normalne kobiety jak mozna o nich tak powiedziec Ja byłem pracowałem w Bakkerze 2 lata super zarobki mi pasowały praca też ale nie moge pojąć jak kobiety mogą sie aż tak poniżac oddawac za piwo dlaczego za uśmiech
Bożena 2015-12-29 16:10:03
Rozwód za rozwodem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co rozwalają małżeństwa. Patologia w jednej rodzinie tyle rozwodów oni się chyba przyciągają. To po co się żenią te patole, trzeba ich chyba segregować. Poprzyjeżdżały ze wsi zgniłe zęby poniszczone twarze ale na alkohol mają i na papierosy. PATOLOGIA.
1
x 2016-01-05 18:02:39
Jeśli para ma już dość siebie nawzajem i decydują się na rozwód to tak, to jest ich osobista decyzja. Ale jeśli ktoś zdradza notorycznie i robi z związku nieprzemyślany cyrk ( małżeństwa 1,2,3 miesięczne) i podnosi statystyki rozwodów to to jest wtedy patologia a nie rodzina. Cwaniaki wyjadą z Polski i myślą że tu im wszystko wolno. Nie szkoda wam dzieci.
? 2016-01-15 21:24:53
Obrazić??? A czemu by się miała obrazić kobieta która ma czyste sumienie i szuka pracy za granicą bo chce podreperować budżet rodzinny?????? Co ty piszesz ????? Nie porównuj patologi do normalnych ludzi.
1
Byla pracownica 2016-01-17 22:22:23
To prawda. Wszystko przeczepia gdzie die fa. Biuro pozal sie boze masakra. Warunki mieszkalne w niektorych doomkach tragedia. Nie wspomne hotelu pani B. Totalne nie porozumienie !
bakker 2016-01-19 15:15:53
eods masz racje ale ja mam jedno pytanko dlaczego Kobiety za granicą sie tak poniżaja zostawiają rodzine wszystko i tworzą nowy wizerunek kobiet lekkich oddaja sie kazdemu Ja mam pytanie czy w Bakkerze sa normalne kobiety jak mozna o nich tak powiedziec Ja byłem pracowałem w Bakkerze 2 lata super zarobki mi pasowały praca też ale nie moge pojąć jak kobiety mogą sie aż tak poniżac oddawac za piwo dlaczego za uśmiech

Daniel ćpunie to ty piszesz? rodos?
ktos 2016-01-21 01:02:00
czy ktos mi szczeze powie jak jest teraz w tej firmie ? Kto tam teraz juz jest lub nie dawno worcil
prawda 2016-01-26 22:43:51
Jak ko tam jest? Rozwodniki i ćpuny!
1
? 2016-02-11 15:07:48
A kto teraz pracuje na czarno przez biuro pracy @egrus ? Co ty piszesz? Kto by ci dał dzisiaj wejść na szklarnie czy inne miejsca pracy bez umowy?
? 2016-02-20 23:55:08
Wez chłopie nie pisz bzdur. Która firma teraz by ryzykowała chyba jakaś bardzo tandetna. Prędzej czy pózniej szef da ci umowę. No chyba że zgadzasz się na pracę bez umowy czyli na czarno (budowlanka,rolnictwo)
xgfy 2016-03-24 23:24:38
Przeciez firma bakker juz nie istnieje, pozatym i tak byl kijowa, towarzystwo wzajemnej adoracji.
xgfy 2016-03-24 23:25:19
Przeciez firma bakker juz nie istnieje, pozatym i tak byl kijowa, towarzystwo wzajemnej adoracji.
ada 2016-04-28 16:57:01
ja teraz mam zamiar wyjechac do holandi do filetowania ryb przez bakiera jak jest powiecicie prawde pozdrawiam wszystkich rodakow...
Japodrzej 2016-05-01 11:52:25
ada, zasuwaj tam czym prędzej.Bakker jest jedną z najlepszych agencji w Holandii.Zobaczysz,nie będziesz żałować.
małgotka 2016-05-24 19:47:14
PROSZĘ O POMOC. Poszukuje niejakiej Jolanty lat 23 mieszka teraz w Zwaag, wcześniej mieszkała w Horn w hotelu z Klaudiuszem T. potrzebne sa mi jej dane do pozwu rozwodowego. PROSZE JESLI KTOS JA ZNA O informacje na sonia252@wp.pl
3
małgotka 2016-05-27 19:35:00
czy ktoś może mi pomóc jak usunąc te moje wpisy, musze to zrobić i nie wiem jak wrrr
simson 2016-07-25 18:59:16
rowniez pracowalam w bakkerze i nie polecam ;) Kordynatorzy sa straszni w niczym nie pomagaja. przezucaja ludzi z domkow do domkow . zajechalam na miejsce gdzie mial byc kordynator nie bylo nikogo musialam sama szukac recepcji i domku w ktorym bede mieszkac . z tygodnia na tydzien byly nizsze wyplaty a oplaty za domek wzrastaly ;)
benjamin 2016-07-29 13:05:38
Witam wszystkich o firmie baker można powiedzieć wiele nieprzyjemnego wyjechałem z ta firma i żałuję do dziś jedyna korzyścią było otrzymanie sofi co ułatwia znalezienie pracy w innej firmie , to lecimy z krótką charakteryzacja. Warunki mieszkalne tragedia pierwszy tydzień domek następnie hotele rzucają człowiekiem gdzie i jak popadnie - praca podobnie jeśli jest oczywiście :) na spędach tak nazywają to kierowcy busów otrzymujesz co dzień nowa informacje gdzie do pracy pojedziesz jeśli niema dla ciebie pracy to leżysz w pokoju z 5 innymi osobami na koi wymiary pokoju hm 2 może 2,5 m na 3 do 4 metrów koje oczywiście 2 piętrowe łazienki wspólne prysznice również (oczywiście na żetony) pranie podobnie na + mogę napisać jedno kasa była terminowo reszta życia to po prostu slamsy
45 2016-09-02 22:09:32
Kolego to ze nie miałes pracy wynika z tego jakim jesteś pracownikiem.Nie sprawdziłeś się na jednej firmie,to nie chcieli Cię na innej , myślisz że oni mają kręcone zęby.Pracowałem tam dwa lata.Fakt warunki mieszkaniowe nie były szałowe,ale złego słowa nie mogę na tę firmę powiedzieć .Ps. Jakbyś trafił na dick vijn- a na myjke to dwa dni i sam poleciałbyś do domu.(Nażekają tylko nieroby zawsze tak było jest i będzie
1
Zostaw swoją opinię o BAKKER DETACHERING - Zwaag
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BAKKER DETACHERING