Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BAKKER DETACHERING

Pracowałeś w firmie BAKKER DETACHERING i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mat - 2014-09-28 19:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam za pare dni mam rozmowe o pracy przez tą agencje prosze o opinie jak tam jest czy opłaca sie wyjezdzać pozdrawia
zdjecie uzytkownika
gibon - 2014-10-10 19:12:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wydaje mi sie, ze nie ma na co narzekac, kazdy kto wyjechal za granice do pracy, wie ze nie jest lekko, my robimy tam za miejscowych za pensje, za ktora oni nie chca sie ruszyc. to samo u nas w kraju. Przyjedzie Ukrainiec i zrobi to samo za mniejszy hajs niz Polak. Proste i logiczne, tylko trzeba sie rozejrzec
zdjecie uzytkownika
beata - 2014-10-12 15:06:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam 3 miesiące przez firmę Bakker Detachering, ok firma jest wypłacała nie ma z tym żadnych problemów tylko co mają wypłacić skoro 3-4 tygodnie siedzi się na wolnym dają Cię tylko raz w tygodniu do pracy żebyś zarobił na ubezpieczenie i domek. A wiekówka? Szkoda słów pracujesz jak normalny pracownik a dostajesz 3.50 netto miesięcznie wychodziło Ci 500 € i jak za takie pieniądze żyć a co dopiero odłożyć. śmieszne... Chciałam wyjechać na 3 dni do Polski miałam pilną sprawę rodzinną do załatwienia to powiedzieli mi że powinnam zgłosić to 4 tygodnie wcześniej skąd mialam wiedzieć że moja mama będzie miała wypadek i będę musiała zjechać do Polski? Gdy zagrozilam im zerwaniem umowy powiedzieli mi że urlop mam sobie sama załatwić więc zrezygnowalam z tej firmy... Nie będę więcej wypowiadała się na temat tej firmy bo aż tak długo tam nie pracowałam.
zdjecie uzytkownika
mona - 2014-10-13 16:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-05-11 11:49:43]:
masz m oze adres do biura w holandi gdzie mozna dostać tą prace???
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-26 08:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [taka jedna onaaa - 2014-09-22 15:57:47]:
grzebia grzebia nawet o tym nie wiesz zrob sobie ciche zabezpieczenie na drzwiczkach od szafek o ktorym ty bedziesz wiedziala i sprawdzaj po inspekcji ajaxa nawet nie wiesz jak bardzo sie mylisz zero intymnosci
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-11-18 15:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale to co jest złego w tym, że kontrolują to co ma się w szafkach, a jakby tak można było mieć co się chce i jakby mieli tam na przykład jakąś broń czy alkohol, to co wtedy byście zrobili? a tak to przynajmniej czujecie się w miare bezpiecznie, bo wiecie, że ktoś nad tym czuwa i to ogarnia, więc nie wiem o co pretnsje.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-11-20 14:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma nie godna uwagi, traktują ludzi jak śmieci, byłem pracowałem i posmakowałem. są o wiele lepsze firmy w załatwianiu pracy.

złodzieje i oszuści żerują na czyjejś biedzie.Życze im żeby wszyscy pozdychali z biura detachering. do dnia dzisiejszego wiszą mi 1300 euro.Pazerne hieny.
zdjecie uzytkownika
m92 - 2014-11-20 20:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-05-11 11:49:43]:
Hej a wiesz moze jak sie dostac do tej firmy mieszkam niedaleko i zadnej pracy znalezc nie moge od dłuzszego czasu masz jakies namiary na biuro albo bezposrednio czy co jakis adres???Czekam na odpowiedz i z gory dziekuje:)
zdjecie uzytkownika
m92 - 2014-11-20 20:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-05-11 11:49:43]:
Hej a wiesz moze jak sie dostac do tej firmy mieszkam niedaleko i zadnej pracy znalezc nie moge od dłuzszego czasu masz jakies namiary na biuro albo bezposrednio czy co jakis adres???Czekam na odpowiedz i z gory dziekuje:) moj e mail m92@onet.pl
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-11-20 22:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
NIE POLECAM !! Ściemniacze max na początku mówią, że praca jest więc jedziesz gdy tam jesteś wszystko ładnie, pięknie. Pracujesz miesiąc dadzą ci zarobić, no bo ma się te 200 h a później zonk firma się zamyka i siedzisz na wolnym ... i siedzisz....i siedzisz 3 tygodnie. Wreście przychodzi moment, że niby praca jest to idziesz no bo chcesz zarobić a nie kolejny miesiąc być na minusie jak ci wszystko odtrącą. Dobra nawet bardzo dobra praca jest dla tzw "lizusów", dobre znajomości, kilka miłych słów i pracę masz zajebistą a tak to nula - szału nie ma bo kolejne miesiące zarabiasz po 130 euro a dadzą cię do pracy tylko po to byś zarobił na opłaty na hotel u Belind-ki. Co do hotelu to może nie będę się wypowiadać i do obiadów, również zachowam opinie/zdanie co do biura w Holandii i osób pracujących w nim. Nie będę ukrywać, ale co niektórych szkoła szacunku i podejścia do ludzi by się przydała - samo dno. Pojechałam, zobaczyłam, przetestowałam i sądzę, że nie warto poświęcać uwagi dla tej firmy. Nie wspomnę już o urlopie, z którym robią straszny problem. Na początku owszem nie ma sprawy, zanotowane, a jeśli przychodzi co do czego to jedna z drugą osobą gada, że nic nie mówiła na 100% itd itd żenada. Fajnie by było gdyby lepiej były obeznane w prawie holenderskim i nie tylko, ale to tak na marginesie. Wiadomo każdy ma prawo do swojego zdania, więc ja też się nim z Wami dziele, oby Wam poszło lepiej.
zdjecie uzytkownika
Radosław - 2014-12-04 14:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
buda Nibbixwoud, szanujący się cygan nie mieszka w takiej norze. patologia, tępe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] puny z biedolandii ( śląsk, opole). Przeżyj to sam... Na Belindzie mądra holenderka ździera z polaczków jak za hotel 3 gwiazdkowy, plus obowiązkowo wliczone obiadki, którego nie tknie zwierzę. Na domach z zależności od stopnia natężenia cebulactwa da się żyć, jak wchodzisz w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierowcy albo jesteś po znajomości pracę masz gwarantowaną. Wypłaty co miesiąc, ucięte, żadnych dodatków, uwalają za nieposkładany koc w norze po kilkadziesiąt Euro. Przeżyj to sam
zdjecie uzytkownika
pracownicaaa - 2015-01-26 09:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałam w firmie Bakker, nie długo, bo tylko 3 miesiące, później musiałam wracać do Polski. Jedyne co mogę zarzucić, to to, że jest bałagan, brak informacji. Ja np. wyjeżdżałam pierwszy raz do Holandii i nie mogłam uzyskać informacji, gdzie będę mieszkać-hotel czy domek itd. co z wyżywieniem, wszystkiego dowiedziałam się na miejscu. Jeżeli chodzi o pracę, to jak ktoś jest w miarę "normalny", można się z nim dogadać, to pracę ma, a jak ktoś podpadnie, to wiadomo, że jest brany pod uwagę na końcu. W biurze też można się dogadać, ja np. musiałam wyjechać 3 dni wcześniej i udało się, fakt, że osobiście byłam w biurze pogadać i trzeba kulturalnie, bo jak ktoś z mordą wyskoczy, to nic nie załatwi. Pieniądze wypłacane na czas, przez te 3 miesiące odłożyłam tyle, ile w Polsce musiałabym pracować 8 miesięcy, a w NL nie oszczędzałam zbytnio, np. w Amsterdamie byłam 2 razy i zwiedziliśmy z pół Holandii :)
zdjecie uzytkownika
faxmilian - 2015-02-02 11:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma Bakker Detachering jest firma taka jak kazdy widzi i tak samo traktuje swoich pracownikow jak nie powinna. Przekonany ze 50%-60% ludzi tam pracujacych --> musi błąkać się <--- od firmy do firmy i zalepia sie nimi --->> dziury w grafiku <<--- w grafiku. Z 60% tych osob znajduja chyba prace dla 30%, i tak na zmiane. Prawdopodobnie jakies 40% pracuje na stale -->> JEST NA STALE <<--- tzn. nie podlega rotacji.

Prosze nie muwic jesli o pracy stalej jesli sie nie jest w firmie -nie mniej- niz 3 lata. ROZSMIESZA MNIE TO podniacanie sie 6 miesieczna praca zielonych mlodych i gloryfikacja ,jak to nie bylo tam.
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-02-02 21:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga dla tej Holenderskiej firmy w Polsce wyszukuje ludzi do pracy człowiek o nazwisku Kędzierski Cezary. Poczytajcie o tym typie sobie.
zdjecie uzytkownika
czarny - 2015-02-15 14:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bakker tragedia, pacowalem tam pol roku, wywalili mnie z domku pod pretekstem (bo miejsce dla znajomego pani z biura trzeba bylo zwolnic) jedyny plus to przelewy punktualne nic wiecej dobrego o tej firmie nie powiem. traktuja ludzi jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierowcy co rozwoza ludzi to glaby nieprzecietne kazdy cwaniakuje i donosi o byle piedoly (np ze infolinia dla sciemy bo nie mozna sie dodzwonic) jak pogadalem z szefem na hessingu (wielka firma) to sam bakker do niego pojechal i naklamal na moj temat. jesli masz noz na gardle jedz tam i zamurzyniaj dla nich inaczej nie wyjezdzaj. tamm potrzeba miesni do roboty ktore nigdy w niczym sie nie sprzeciwiaja. nie polecam zdecydowanie wystrzegac sie tej firmy do wykorzystywania ludzi. jak ktos napisal wyzej maja prace dla 40% osob rszta siedzi i czeka zeby za kogos zalatac dziure w grafiku, mlode dziewczyny, widzialem, siedzialy w domu caly miesiac i po 100€ przelewy dostawaly nie mialy nawet na zycie i powrot do polski. mialem spoko prace i szefa ale posrednik bakker mnie wykonczyl psychicznie i wrocilem.
zdjecie uzytkownika
czarny - 2015-02-15 15:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Funky - 2014-09-18 15:00:14]:
kłamstwo kłamstwo i jeszcze raz kłamstwo!!!!! mieszkalem na nibbixie!! wystroj jak w kanale sciekowym poltora metrowa dowodzaca drze ryj na kazdego kto stapa glosniej, zero szacunku dla ludzi I WLASNIE GRZEBIA PO SZAFKACH PRZY KAZDEJ KONTROLI!!!!! zero szacunku dla czlowieka jak bydlo w polu masz zrec, orac i zamknac ryj a jak nie to zjazd do polski! NIE POLECAM FUNKY KŁAMIE JAK Z NUT!!!!
zdjecie uzytkownika
justine525 - 2015-02-23 20:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownicaaa - 2015-01-26 09:52:54]:
Kiedy jedziesz ponownie i skąd jesteś jeśli można wiedzieć?Potrzebuje trochę szczerych porad m.in.jak tam jest z językiem,czy jest faktycznie potrzebny?Jestem za śląska i nie wiem od czego zacząć w ewentualnym wyjeździe do pracy w NL. Z góry dzięki za szczerość,Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
haks - 2015-02-24 14:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie naogul nie ma stalej pracy i mozna liczyc na powrot do polski nawet po 2 tygodniach od przyjazdu. Takie obiecanki w Czestochowie, dla jadnych nie bedzie stalej pracy nawet przez caly rok, popracuja 2 lub 3 dni w tygodniu i koniec, albo i jeden jak sie komus nie spodobaja i beda codzienie chodzic do innej pracy az sie sami znicheca a na dodatek najgoszej - wyczerpujacej fizycznie i psychicznie w takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ich wpakuja ze beda uciekac do polski w podskokach, jest nadzieja jednak ze trafi sie na dobra prace ale niewilka
zdjecie uzytkownika
tobiasz - 2015-02-28 14:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele osób tak narzeka tutaj i w sumiem mogę to zrozumieć, bo przecież nie zawsze nie dogdzi się każdemu, to fakt. Tylko może ktoś na razie na bok położy swoją dumę i będzie mógłmi powiedzieć jakie wymagania mają zeby zatrudnić się w Bakker Detachering? jakieś konkretne i specjalne czy jak? licze na was
zdjecie uzytkownika
dabek2 - 2015-02-28 22:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak duma do kieszeni i kilka godzn pracy w tygodniu. haaaaa haaaa
zdjecie uzytkownika
aldi - 2015-03-07 11:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Wszystkich. Mam ogromną prośbę. Czy ktoś z Was mógłby polecić mi jakąś godną zaufania agencję pracy? Z góry dziękuję.Mój e-mail aldi221@op.pl
zdjecie uzytkownika
merry28 - 2015-03-28 15:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam wraz znarzyczonym poszukujemy pilnie pracy mamy doświadczenia na produkcji z tej firmy wysylaja pary jakie sa warunki czy sa wypłacalni prosimy o odp pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lena95 - 2015-03-31 12:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy a szczegulnie na swieta . W biurze w Czestochowie nie powiedza wam zadnych konketow , wlasciwie to jada w ciemno, pani w burze nie ie nawet do jakij pracy wysyla pracowniko do holandji ! ???. Trudno jechc do pracy jezeli nawt iuro nie jestw stanie sie okreslc kiedy bedzie praca
MOZE BEDZIE ZA MIESIAC
A MOZE ZA DWA A MOZE
ZA ROK A MOZE NIGDY. jesli nie jestescie sie w stanie sie okreslic to nie zawracajcie DUPY ludzia.
A jesli nie wiecie jaka macie prace dla ludzi i na ile czasu.
Jesli ktos chce byc idiata i da sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Gizeli Justynie Agnieszce Ajxowi i innym kirowczykom z biura w Holadii to niech jedzie, zarobi 500 euro na miesic to zobaczy ,a tak jest wiem bo tu jestem. Siedze juz kilka tygodni i obiecuje mi sie prace ze bedzie miesiaca na miesiac, biuro nie odbire telefonu zwodzi pracowniko , ostnio wyslno durza grupe ludzi do polski a byli zadwie kilka tygodni.
Nie sluchajcie sciemniaczy z biura.

Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja przez dwie rozmowey telefoniczne, jedna z pania z pol-ned cze-wa po polsku o warunkach (zero konkretow), druga po ang na wybadanie stopnia znajomosci jezyka. umowa ktora sie w NL podpisuje jest skonstruowana tak, ze nie gwarantuje praktycznie nic w zamian za wygorowane wymogi i oplaty.
Pytania: baba o 6 rano wpuscila nas do biura, kazala podpisac umowy (byla zdziwiona ze ktos to wogole chce przeczytac), rozwiezli nad na domki gdzie czekalem po 10h podrozy nastepne 8h az zwolni sie moj pokoj, a dopiero po 7 dniach znalezli dla mnie prace.
zdjecie uzytkownika
Jasia - 2015-04-29 18:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze odradam zostalm zmnewrowan w wyjad i teraz zaluje, mam kila godzin w tygodniu i cigle nie mam pracy.
zdjecie uzytkownika
ela zywczanka - 2015-06-11 15:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam przez Bakkera 6 miesięcy. Byłam pierwszy raz dostałam się bez żadnych koneksji na świetny domek, praca zawsze w dobrej firmie, owszem parę razy siedziałam w domku ale nawet na parę godzin znależli mi pracę i Ajax zawsze zadzwonił. W biurze w sposób kulturalny można porozmawiać o wszystkich problemach. Podkreślam, że byłam wtedy pierwszy raz i nie miałam żadnych znajomości. Mawet ze sławną Barbii - Kornelią miałam świetny kontakt, więc czytam i nie rozumiem tych zajadłych opinii. Pracowałam u Bauera w polu w Niemczech i ktoś kto tego nie przeżył nie zrozumie naprawdę ciężkiej ponad siły pracy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BAKKER DETACHERING

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BAKKER DETACHERING?
Zadaj pytanie
alert