brak logo

Hessing

Hoorn

Opinie o Hessing

anonim 2009-03-05 19:20:41
hej.pracowalem u bakkera i wcale tak zle tam niema jak to niektorzy mowia.tylko,ze niema stalej pracy i rzucaja gdzie popadnie.ale mieszkac na38 to dopiero rarytas.
Pracaowałam i przyjechałam ... 2010-10-30 13:55:23
O nie !
Nigdy więcej do tej firmy !,pracowałam przez 6 miesięcy przez firmę E&A
Stawka ok.8 Euro ,niestety na najgorszym dziale Continju-czyli robienie sałatek z kapusty,sałaty,jarmużu
W hessingu koło Medemblik'a jest parę działów m.in.tzw.Akarium-czyli robienienie sałatek z owoców,czyli krojenie arbuzów,obieranie ich ze skórek ,także melonów ,jako "Kapo" stoi tam chinka,która wymaga by człowiek stał się maszyną i robił wszystko maszynowo,stoi i patrzy się na każdego[zawsze stoi parę minut przy każdym pracowniku]i wydaje polecenia(usunięte przez administratora) Schall - najlepsza praca , najłatwiejsza,niemęcząca ,przy wkładaniu pomidorków cherry do sałatek i innych lekkich rzeczy,bardzo przyjemna robota ,wymiana pracowników tzn stary--> nowy prawie tam nie istnieje,bo wiadomo każdy się tam trzymie rękami i nogami tej roboty
Spedycja - idzie ich odróżnić bo noszą niebieskie kurtki ,fajny dział , głównie ładowanie TIR'ów gotowymi sałatkami tzn.masz taki wózek bierzesz skrzynki które ważą ok.1 kg z sałatkami i dajesz sobie je na wózek ,potem pchasz go do TIR'a i tak w kółko ogólnie to tam jest najwięcej pracowników nie-polaków,wszędzie indziej dominują polacy...

Pod spedycje podchodzi plus ,C1000 i inne sklepy wymiana pracowników prawie nie istnieje bo praca super...

Continju...największa wymiana pracowników,odchodza i przychodzą i tak non stop ,czasami zwalniają po 2 dniach,czasami po tygodniu a czasami miesiącu , bo nie wyrabiasz normy czyli pracujesz za wolno
Praca jak za jakąś karę,zapieprz totalny , baby mają takie palce[grube] jak faceci paznokcie zniszczone,temperatura ok 5 stopni C
Faceci latają wszędzie ze skrzynkami warzącymi ok 15 kg i tak 12 godzin ;) , także jeśli pracowałeś na budowie , to jest praca dla Ciebie !
I nei myślcie że kobiety mają łatwiej,też skrzyneczki z kapustą czerwoną po ok 15 kg będziecie dzwigać , sałatę tną stare baby [pracownice] w parę sekund , jak roboty normalnie [trza wykrawać głąby i wyrzucać już nadgniłe liście]
Jarmuż na Continju ... leci sobie jarmuż na tasmie a ty patrzysz czy nie jest zżółknięty po ok 15 min zaczyna Ci świat wirować wokół Ciebie , bo jarmuż na taśmie zapieprza a Ty patrzysz się tylko na niego
Faceci : wyrzucanie ok 10 kg skrzynek z sałatą na taśmę [wyrzucanie sałaty z tych skrzynek]
20 kg skrzynki z marchewką + 20 kg skrzynki z cebulą i to wrzucać do takiego metalowego pojemnika który napełnia dystrybutory do odmierzania wagi i pakowania już gotowych sałatek
przed kazdą przerwą trza sprzątać [choc to jest najłatwiejsza z prac tam wykonywanych :P]
Przerwy : godz 2.30 -30 min schodzi się do kantyny , w kantynie za darmo kawa ,herbata , a gdy robicie 12 godz. jakiś obrzydliwy fast food
Potem przerwa 5.30 też 30 min
Praca nocna to 150 % stawki , czyli zarabiasz 50 % więcej np.jak masz 8.00 Euro to zarabiasz 50% więcej
Zmiany : nocka : 0.00 - 9.00 lub dwunastogodzinna zmiana : od 21.00 do 9.00 , czasami też od 22.00 do 9.00 lub 23.00 do 9.00
Ranna zmiana od 9.00 do 18.00 lub 21.00
Ogólnie zapieprza się non-stop czasami się po prostu nie wytrzymuje ,bardzo cieżko na Continju jest dlatego ludzie się tak zmieniają
Majstrowie mają czerwone płaszcze z poliestru ,wy macie zielone
Majstrowie : (usunięte przez administratora),łazi i sie zawsze gapi jak szybko robisz , jak mu coś nie pasuje podlatuje do Ciebie i zaczyna pracować z Tobą , choć i nic nie powie ,co źle robisz , czy robisz za wolno,ale sie domyślisz ,zawsze łazi po fabryce i trzyma ręce w tyle
(usunięte przez administratora)- całkiem ok,gada dobrze po angielsku
i jeszcze dwóch których imion nie pamiętam jeden starszy ok 60 lat drugi młodszy i bardzo miły ;)
+ Tzw. liniowi z czerwonym paskiem koło szyi i takich ciemnozielonkawych płaszczach - oni rozdzielają ludzi na maszyny
Ich szef : (usunięte przez administratora) -polka która gada z nimi po angielsku , nie jest wyrozumiała dla polaków to z góry mówię ,dla niej liczy sie Hessing...
(usunięte przez administratora) Portugalczyk którego niekt tam nie lubi , jeśli trafisz na zmianę na której on będzie [ a na pewno trafisz bo zmieniają się majstrowie co tydzień,także nie ma cały czas dwóch tych samych na nockach],to będziesz latać po 10 maszynach na jednej zmianie , każdy Ci to powie ;) , strasznie pojebany facet , gada bdb. po angielsku , nic po holendersku choć pracuje tam ok 5 lat :|
Pracują tam chińczycy [chinka stoi na zmianę z polką na jarmużu]
murzyni hindusi i wszystko inne...
Poziom kulturalno-intelektualny tych ludzi jest poniżej dna ;):):)
Faceci myślą tylko o jaraniu marychy i wypiciu kilku piw,aa i zapomniałam do DEEN'a [supermarketu gdzie kupuja polacy z Hess'a w Medemblik] sprowadzono specjalnie z polski chyba Żywiec lub Tyskie
Warunki mieszkaniowe są bardzo ok gdy się jedzie przez E&
1
EDYT 2011-03-21 18:10:06
HEJ MOŻESZ NAPISAĆ PRZEZ JAKĄ FIRMĄ ALBO JAK ZAŁATWIŁAŚ SOBIE TAM PRACE?
anonim 2011-07-18 10:33:26
To zależy gdzie się trafi czemu odradzać komuś coś co samemu sie niepodobalo kazdy jest inny i kazdemu pasować będzie coś innego. Ja pracowałem na myjce i powiem, że najlepsza robota jaką miałem w Holandii no ale przyczyn prywatnych musiałem zjechac do polski i tak juz zostałem. Ja polecam tą firme bardzo są godziny stawki 25% 50% 100% więc idzie pięknie zarobic! a praca jak praca czasami lekko a czasami zapieprz takze tj normalne a do wszystkiego idzie nabrac wprawy, że pozniej bedzie się to robic z palcem w nosie ;]. pozdrawiam
praca w hessing.byłam widziałam.. 2012-01-25 10:53:44
też pracowałam na hesie,przy bonach tzn.bierzesz bon i wozek do ktorego ładujesz skrzynki z gotowymi sałatkami,warzywami,najcięższe były skrzynie z marchwią wyrobiłam sobie niezłe muskuły..praca cięzka i w temperaturze ok 0 c.i oczywiście pełno niebieskich holendrów patrzących się na ręce i na to jak szybko pracujesz.a babki stere weteranki narzucają straszne tępo.za te pieniądze praca zdecydowanie za ciężka,faceci mieli troche lepiej dokladali tylko paleciakiem kolumny skrzyń(dosuwali skrzynki zeby były w równym rzędzie jak babki chodziły je zbierać) i pożniej gotowe wozki ładowali na tita.ja byłam przez firmę P&P z Gliwic,wiem ze teraz zmieniła ona nazwe na inna ale pozatym wszystko jest tak samo.warunki mieszkaniowe miałam bardzo dobre fajne zadbane domki w pięknych miasteczkach,mieszkałam w herhugowaard,Andijku i Purmerrend.ogólnie pracy tam nie polecam,nie za taką kasę!pozdrawiam
edyt 2012-03-05 18:54:17
witam '
jak można dostać się na tą firmę do pracy ma ktoś jakieś namiary??
info 2012-03-06 12:45:25
biuro było na ul.okopowej w gliwicach koło dworca pkp
piotrek2850 2012-03-06 13:04:56
jakiś może numer telefonu lub meila ma ktoś do nich?
pe people 2012-03-06 13:12:58
Gliwice, ul. Bytomska 15
śląskie
(usunięte przez administratora)
bleeeee 2013-08-22 14:49:04
Tak, jakby coś to Polacy tam pracujący Ci pomogą, spokojnie bez znajomości języka sobie poradzisz ;).
madzia1991 2013-12-11 16:25:43
witam wszystkich,do sałetek w Helmond przez biuro pracy Hobij Opole a z stamtad wysyłaja cie do Veghel..zarobki sa wiekowe,ja sie dostałam dzisiaj do nich do pracy...
1
pracownik 2013-12-30 09:52:22
to jest zakład pracy chronionej poniewaz pracuje sie tam z (usunięte przez administratora), ktorzy sa tam czesto majstrami i myslenie im sprawia bol. Praca jest ciezka i trzeba (usunięte przez administratora). Broncie sie od tego (usunięte przez administratora)pracy.
RaStyx 2014-11-20 10:51:18
NI CHU. nie jest lepije, pracowałem trzy miesiące od sierpnia do listopada , zjechałem właśnie na urlop i za cholereeee nie hce tam wracac, choć kasa może i dobra, ale jakby była 4x większa to tez bym się zastanawiał, straty w psychice jaka powoduje ta praca są niewyobrażalne jk i zapierdziel tam ;]
1
m92 2014-11-20 20:39:37
witam wszystkich czy ma ktos moze namiary na ta prace przez biuro w holandi albo czy bezposrednio przez pracodawce mozna sie tam dostac??? chodzi mi o zwaag koło hoornu.Jeżeli ktos coś wie to prosze o jakieś namiary na emaila m92@onet.pl z gory dziękuje i pozdrzwiam
2
Stiks90 2014-12-07 18:53:37
Weźcie nie straszcie. Naprawdę jest tam tak ciężko? Ja jadę tam pierwszy raz do pracy i przeraziłam się kiedy przeczytałam te komentarze.
cytrynka 2015-02-06 15:05:22
Hej naprawdę jest tam tak strasznie?Dostałam ofertę do pracy przy sałatkach owocowych a robiłam to w Norwegii i aż tak strasznie nie było.Polacy jak to polacy za granicami zachowują się jakby rozumy pozjadali. Proszę o szczerą opinię bo juz teraz zaczęłam się poważnie zastanawiać czy tam jechać.
1
-ciekawa 2015-02-07 22:27:08
hej.Też jestem ciekawa Waszej opinii. Dostałam właśnie ofertę pracy w Hessing w Zwaagdjk i mam obawy po przeczytaniu komentarzy..
Pracowałam i przyjechałam.... 2015-02-17 12:40:31
Pisałam tutaj komentarz (u góry strony), przeczytaj go sobie jeszcze raz przed wyjazdem. W drugim wątku na tej stronie (go work) o Hessing'u też jakiś chłopak opisuje jak się tam pracuje, z tego co czytałam nic się nie zmieniło. W tej chwili kończę już prawie studia, dla mnie praca tam to była trauma na całe życie, patrzę z jednej strony z niedowierzaniem, z drugiej z podziwem na ludzi, którzy tam pracują, jak szybko i ciężko potrafią tam pracować. Jedyne co zostało, to dwa zdjęcia z hali i wspomnienia tej ciężkiej pracy, ale to my Polacy narzuciliśmy sobie takie tempo, aby wyrobić normę w 150 procentach. Dobrze, że wykonuję lżejszy zawód w Polsce.
Jedyny plus jaki widzę w tym zakładzie, to wypłaty - mogłeś/aś tam zarobić bardzo dużo, tyle, że nadgarstki i kręgosłup na tym bardzo cierpiał.
1
P 2015-06-13 04:14:00
Przejrzałem pobieżnie te komentarze i stwierdzam, że piszą je prawie(!) sami idioci, nieroby i ćpuny, których faktycznie pełno na Hessingu.

Jeśli ktoś jest ogarnięty, ma IQ większe od świni, potrafi się dogadać z czerownym, nie daje sobą pomiatać i najzwyczajniej w świecie dobrze pracuje (nie mylić z "pracuje na wyścigi")może liczyć na stałą (często ciężką) pracę fizyczną 7dni w tygodniu 24h na dobę (zależnie od działu, funkcji i aktualnej zmiany- zwykle między 35-45h tygodniowo.

Wszyscy tak narzekają że obóz pracy i szybkie tempo, a my sami do tego doprowadziliśmy, prowadząc między sobą zwykły wyścig szczurów ;) Na Hessie najłatwiej odróżnić polaka od holendra (piszę też o takich zwykłych pionach jak my)po szybkości kroku, w naszym przypadku często prawie biegu :D

Nie wiem jak tam na produkcji, ale na ekspedycji jak ktoś mi czegoś nie wyjaśnił to najzwyczajniej w świecie pytałem się jak coś działa lub funkcjonuje, proste?

Na samym Hessie, atmosfera koleżeńska w pracy (przerwy, kantyna, szatnia, etc.) jest jak najbardziej na plus, szczególnie z holendrami.Sporo polaków też się znajdzie w porządku, ale wiadomo to jaki jesteś ma wpływ na to z kim się zadajesz ;) Frajerzy i cebulaki są na całym świecie ale co zrobisz?

Co do agencji pośrednictwa pracy to sprawa jest bardzo prosta. Każda (każda bez wyjątku!) została otworzona bo najzwyczajniej w świecie pośredniczenie między polskimi pracownikami(tymi nie znającymi niderlandzkiego) a holenderskimi pracodawcami to bardzo dochodowy interes.
Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie, żeby radzić sobie samemu w kwestii mieszkania, transportu do pracy, ubezpieczenia, odzieży roboczej, transportu NL-PL i PL-NL pracując przez te agencje.

Wiadomo że są plusy hoteli, bungali(ahh Helmond :D), szeregowców itd! Fajne osobowości i niezłych wykrętów można czasem poznać hehe.

AA no i np grafik to i na tydzień można poznać, poprosić o wolne od czasu do czasu też.. oczywiście bez "pomocy" agencji.. :))

Nie napiszę wprost, ale myślę ze odpowiedziałem tak, że każdy łatwo rozwiąże swój dylemat czy warto tam pracować.


ps. POZDRO TRIO JUMBO!!/SPAR/PLUS
ps.2 C100 we'l miss you :D
anima 2015-06-19 16:34:20
byłaś? jak wrażenia?
baranek 2015-11-04 09:02:54
hessing HELMMOND to jedno wielkie "ręka ręke myje" albo jesteś nikim , albo należysz do elity.
Dział maltaji i pozostałe linie , tam rządzi spalona solarium królowa, ma dobre układy z dyrekcją , nie wnikam dlaczego.... ale dlatego może wszystko ,
jeśli jesteś z nią , tez możesz wszystko, wiele ci ujdzie na słucho , jej przyjaciele , czyli elita, mogą więcej niż inni zwykli pracownicy,
Do elity nalezy napewno linie maltaji , i macdonalda. większa ilosc osob tam pracujacych to rodzina , przyjaciele , albo dziewczyny operatorow , ktore z zalozenia moga wszystko . te osoby moga do pracy sie spozniac, pic w pracy, zostawac po godzinach, dla nich zawsze znajdzie sie miejsce, . Elita spotyka sie w pracy i po pracy, moga wszystko i nikt z biura nie reaguje , tylko po cichu sie na to godzi. mimo ze na jednej maszynie jest wyszkolonych kilku operatorow, zawsze stoi ten sam, zarabiaja najwiecej, stac ich na knajpy, imprezy i wspolne focie na fb., pozostali to zwykle szaraki, po kilka dni mozesz nei pracowac, nikt nie zna twojego imienia i nazwiska, .
W hezsie rzadza uklady i przyjaznie. jesltes z nimi , albo przeciwko nim.
szefowie ruchaja na potege, pija na potege, a reszta ich kryje.
sa specjalne linie na ktorych najwiecej hess zarabia , tam pracuja te osoby z elit, jak jestes nowa, gnoja cie, daja najgorsza robote.
wszystkie laski, zrobione po solarium , sztuczne rzeczy, brwi, paznokcie itd. przyjaciolki dziewzyny operatora na maltajach chwala sie gdzie nim byly, albo gdzie pojada, wspolne weekendy to norma.
nie polecam tej pracy jesli masz zasady. jesli nie spodobasz sie elicie, jestes brzydka , to nie masz szans ani na godziny ani na lepsza linke.
2
Chuck Norris 2015-11-12 11:20:13
Co sie tyczy tej krolowej funkcja w firmie hessingowej , przy ekipie %%% procentowej zdradza białego bo marzyla miec czarnego. Okularnik alkoholik zwierza w sobie chce wyzwolić. Jest tez wirus jak wenera, narzyczona od bez zębnego boksera, wieści szefów chce rozdzielac.
intelligent 2015-11-12 11:22:35
Ludzie nie tradcie zdrowia, nerwów na tak patologiczny zakład w ktorym sie pije i na to pozwalają wszyscy ,operatorzy ich stuczne dziewczyny i ich przyjaciele mogą wszystko,brak szacunku.
1
pizdalona 2015-11-13 20:23:02
wszystko to prawda polskie zjebane myslenie, a holenderscy panowie sie ciesza z latwych dupek. nie liczy sie praca tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i sprzedawczyk.
Plastik 2015-11-13 21:14:34
Prawdziwe aż do bólu. Można mieć swoje zasady i tam pracować,ale nie ma szans na dłuższe utrzymanie się w pracy. Podziękują Ci,jak masz szczęście po fazie A,a jak nie to wcześniej. Jesteś nikim jeśli nie zaliczasz się do ELITY !
2
lala 2015-11-29 12:23:32
kolejny idiotyzm napisan przez Polaka. Jak można twiedrdzić, że praca ponad normę daje wiecej pieniędzy. Tak zwany wyścig szczurów, bieganie po magazynie jak kretyn. Czyste niewolnictwo, poniewieranie sobą i dawanie przykładu innym Polakom jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mamy. Ja pracuje na magazynie retour Z AH z Polakami, Holendrami, jest też Węgier i znajda sie inne narodowości. Praca jest grupowa, nikt nie mówi o normach, pracujemy normalnie nie przemeczając sie, bo każdy dostanie taka samą wypłate. Pozdrawiam ludzi, którzy pracowali na Hessingu, ale zmądrzeli. Naprawde nie warto zarabiąc pieniedzy, by pożniej je wydawać na masaże, fizjoterapię czy innych lekarzy, by znowu wrócic na Hessing i zacząć mordowanie samego siebe od poczatku.
kaktus 2015-11-29 20:44:07
Co do tych komentarzy co tu pisz to cała prawda!!Banda alkoholików i panienek szukających wrażeń na każdym kroku!!Szefostwo trzyma z nimi wiec nie ponoszą żadnych konsekwencji .Mały, łysy greg chodzi i pomiata ludźmi.Byłem pracownikiem tego obozu i powiem że lepsza praca na ulicy przy zbieraniu śmieci niż praca z ta zgrają fałszywców!!!!!pozdrawiam gruby;)
nowy 2015-11-30 20:36:57
siema po tych waszych opiniach to nie zabardzo tam chcę jechać a są jakieś wogole plusy mnie tam już chca wysłać w piątek żebym od poniedziałku pracował
1
chuck Norris 2015-12-06 09:10:12
Opinia o e&a jest wan znana [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] syf I brak pomocy z strony kordynatorow.kazdy tam ma cie za numerek.co do hessinga a raczej he%%inga to dluga histora.
1
chuck Norris powraca 2015-12-06 09:27:22
Hessing firma alkoholikow I kretynow.procz kilku osob ktore sumiennie tam pracuja nie majac szans na kontrakt. to jest grupa osob ktorych mi zal! Krolowa-plastik , ale osoba z ktora da sie cos zalatwic jedyna ktora jest na odpowiednim stanowisku,osmieszana przez jej pseudo kopie sztuczne rzesy ktora rozpowiada o niej wszystko np. Jak czesto ma obdarte kolana i ile razy ja kryla przed mezem zeby ta mogla isc wiadomo do kogo.
Krolowo chcesz znac prawde zapytaj laski z lini R ,nazyczona oboksera przekazuje im wszystko.
Linia R czesc lasek ktore ciezko pracuja i czesc ktore przypominaja rozowe plastikowe cukiereczki na czele wenera ktora nie tylko sprzedaje krolowa ale wlasne kolezanki.maltale alkoholizm , i bzykanie tu na czele okularnik i bokser ,ktory tez wierny platkarze nie jest. LUDZIE DZIS WYJEZDZAM Z TAD I CZUJE ULGE STRACILEM TYLKO CZAS.UWAZAJCIE NA E&A I TAKIE FIRMY JAK HESSING
1
PINK 2015-12-10 12:44:19
Praca na hessie nie jest zła sama w sobie. To ludzie , Polacy , zgotowali rodakom taki los , że piekło przy tej pracy to wakacje.
dziewczyny które pracują dłużej na danej lince są fałszywe zakłamane i w życiu ci w niczym nie pomogą. Dają cię na najgorsza i na nudna prace typu dawanie pustych szali na linie przez 7 godz. Ja pracowalam z taką trojka siostry blizniaczki i taka blond grubsza agata chyba. non stop marudziły. non stop paplały na inne, a najlepsze bylo to ze z jedna laska gadaly smialy sie do niej , wchodzily w dupe jej i jej mezowi zeby za chwilke gdy odeszla obgadaly ja i komentowały. POlmozgi brzydkie , zenada.
PINK 2015-12-10 12:54:50
Smiac mi sie chce jak to czytam.
glupcza falszoty na glupocie .paraca na hessie to prca fizyczna wiec ciezka.
i nikt nikomu nie bedzie pomagal.
kazdy musi sie nauczyc pracy, tych przepisow i salatek. ale poza tymjest ok to chyba nie za duzo. Inna sprawa to ze polacy polakom zgotowali ten los , zwlasza falszywe laski ktore plotkuja obgaduja sie a w 4 oczy nie maja odwagi powiedziec prawdy kolezankom, falszywe zaklamane, udaja przyjazn a jak tylko sie odwrocisz to na ciebie gadaja innym prawdy , najgorsze sa siostrzyczki i ich blond gruba kolezanka , ta na starcie ostrzega przed ukladami itd, chodz takie rzedzy jesli sa , to sa dyskretnie zalatwione. spoko firma, spoko ludzie, czasami malo godzin.
magdalena m. 2015-12-10 16:34:05
Czesc czytam i nie wieze ,w przeciwienstwie do was nie boje podac sie imienie .jakis czas temu pracowalam na liniu u z siostrami i Agata wspominam je bardzo dobrze pomagaly mi bo ja nie bardzo nadazalam za nie dlugo wracam i z checia spotkam sie z dziewczynami. Agata bardzo szybko pracyje pomagala mi zawsze na malych szalach a siostry super mile osobki . Oraz alicja juz byla operatorka lini u rowniez bardzo mila kobieta ktora wie czego chce!! Ci do
hessinga nie jest zle wiadomo jest tempo ale sa i gorze zaklady. Najgorzej wspomnam tylko dwie dziewczyny ktore rownuez sue nie lubialy....karolina i Agniesza.pozdrawiam i nie sluchahcie opin lubidz dopoki sami sie nie przekonacie
1
anti 2015-12-10 16:42:11
Pinki gdzie masz mozg chuck norris tez go zgubil. Kazdy kto tam prscuje wie jak jest.do poki pracujesz chcesz pracowac to prace masz.........pinki piszesz o innych dziewczynach napisz cos o sobie...chuck norris chyba poeta powinienes zostac.glupoty wypisujecie ludziska zajmijcie sie soba.Alicje znam osobiscie. Ladna i mila kobieta to samo kamila martyna i agata . Piniki i chuck jak wam zal dupe sciska ...poluzujcie! Bleesss dla biedynych dziewczyn ktore jeszcze was znosza.
tomi 2015-12-10 16:50:02
Brawo hesing wiesc o opiniach rozniosla sie jak ten wirus wenera karolina nazyczona plotek
prawda zaboli 2015-12-10 17:02:38
Czesc , jesli juz tylo tu wychodz napisze tak. Szczerzcie sie wenery slowa kieruje do alicji agnieszki kamili martyny agaty kasi operatorki rozowych warkoczy z lini r i inni kazdy wie jaki przekaz ma pani Karolina .sama od niej wiem wiecej o dziewczynach niz one same.
bomba atomowa 2015-12-10 17:16:31
Prawda zaboli, cos w tym jest Karolina mowi wszystko o wszystkich i to na kantynie gdzie kazdy slyszy.nakgorsze jest to ze nawet o swoich kolezankach.
Pierwsze kierowane do operatorki Agnieszko-Karolina ktora byla na urodzinach u ciebie i twojego meza na caly zaklad opowoadala jak sie upilas dzieci biegaly brudne zaniedbane ty i alicja spalyscie narabane na kanapie i ze agnieszka to patologia! O alicji kazy wie co gada! Kazdy blizniaczka i agacie mowi i oszczega ze maja ja nie zabierac na impreze bo zaraz wszyscy beda wiedziec co sie dzialo.kolejna na jezykach u karoliny byla operatorka Kasia kazdy wie jaka jej ksywe dala .nastepnie byla rozowa agata i jej nowy chlopak max o ktorych na lewo i prawo trobila i jak bardzo oszukala kamila.pozdrawian wenere !zamiast chlac wino przed praca zajmj sie dziecmi i swoim ciezkim losem!
1
mow mi Pani 2015-12-10 17:49:02
Dzien dobry! Mialam okazje pracowac na hessingu na lini " u" u mlodej operatorki w olularach byla bezczelna krzyczala po dziewczynach popychala.ja mam juz swoj wiek jestem starsza osoba i nie pozwole na takie traktowanie jest to mobbing i mam nadzieje ze po mojej interwencjo cos soe zmieni
pracownik 2015-12-10 18:47:30
Od jakiegos czasu na lini u jest ciezko ja pracuje na kole ale wiem jakie podejscie ma Operatorka Patrycja do dziewczyn.az przykro mi jak to widze.krzyki szarpanie.prosze zrobcie cos z tym to normalne nie jest
2
t&t 2015-12-11 12:23:33
pracana hessie jak w kazdej fabryce ciezka,nudna i monotonna,
ciezko pracuje sie fizycznie w roznych godzinach
to jest meczace
a coo do atmosfery w pracy miedzy ludzmi , dla mnie bylo ok, spoko, nie zauwazylam zeby ktos sie z kims klocil i tak dalej.
Nowa 2015-12-12 10:39:51
Ale dramat.
Opinie o firmie i pracy a zrobilo sie obgadywanie, oczernianie i plotkowanie. DZIECINADA.
Praca ogolnie nie jest zla, nie jest ciezka i wcale nikt tu nikogo na starcie nie gnoi!
Jak ktos umie znalezc miedzy tym calym obrzucaniem sie blotem rzetelne opinie to wyczyta ze wcale nie jest to zaden oboz pracy.
Ludzie przestancie wyciagac na wierzch wszystkie brudy. Na X ludzi tam pracujacych znalazlo sie kilka ktore zyja plotkami i OPINIA WYSTAWIONA.
To tylko element, 99% osob tam pracujacych jest NORMALNA!
Skonczcie juz ta zenade bo az przykro...
1
Kamilo xD 2015-12-12 17:57:36
Praca jak praca do ogarniecia ...na moim stanowisku bylo oki :D wiadomo ...praca to sie prrrraaaaacuuuuje .....co do traktowania pracownikow to troche lipa co nieco ludzie po....ani troche bardzo lol ale tylko wiekszosc co do obgadywania to trzeba miec wyj.....ne .......widocznie ktos ma tak nedzne zycie ze malo mu wrazen badz sa wredni i zepsuyci od srodka glowy ...itd ...spotkalem tam nie wielu ludzi ogarnietych do pogadania posmiania i do pracy w dobrej atmosferze ...... milo wspominam czas tam spedzony a na minusy pobytu tam nie ma co patrzec pamietajcie ludzie ...niech wasz swiat wyglada tak jak wy chcecie a nie tak jak go innni kreuja ......peas :D
1
ladnemu zawsze trudniej 2015-12-15 16:20:49
No czesc! Pracuje na hessingu jaks czas .jesli chodzi o prace nie jest ciezka,jesli jestes ladna w srod dziewczyn masz ciezko, nie lubia cie! Za to faceci adoruja na kazdym kroku i mozesz wszystko zalatwic! Ja pracowalam na lini r i mialam przej...u dziewczyn, bo jak ktos mi napisal jestem ladna lalunia i bede miec ciezko, dziewczyny zaczely sie mieszac w moj zwiazek bo jest on z operatorem i kazda zazdrosci! Obsmarowywuja ci plecy i nazywaja beatch. Jak jestes slilniejszy pozbywasz sie takich osob z lini i masz spokoj. Mi zostaly jeszcze takie siostry plastikowe blizniaczki ich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;przyjaciolka" agacia juz nie musze ogladac.wystarczy ze nie nadazasz np. Z jajkami juz sa krzywe spojrzenia. Karolcia derektorka i pingwin pracujac na lini r musisz z nimi dobrze trzymac inaczej w biurze bedzie o tobie glosno.
2
lupa 2015-12-16 11:45:26
Jakie głupoty ludzie piszecie! Tam tylko ludzi po podstawówce/gimnazjum biorą?
Angela 2015-12-17 22:38:59
Witam wszystkich. Plotki plotunie zawsze były i będą alkohol też i bzykanie.....z tego co słyszałam Ale nie chodzi tu o to bo to wszystko zależy od człowieka i jakie się ma podejście do siebie. Jesli sie zna swoją wartość to nie ulegniesz. Jeśli chodzi o pracę to wcale nie jest zle i nie sluchajcie glupich opini po prostu trzeba chcieć i robić a jak się chce to można wszystko. Szefowa Alicja wiadomo jest dobrze kiedy Ty będziesz pracować starać się i będzie widziała że warto kogos takiego jak Ty zostawić. Nie nadarmo dali ja na to stanowisko !!! Dali by Holendra to byście nic nie zrozumieli i mielibyscie gorzej bo wylecielibyscie za byle co. Także nie oczerniajcie ja za byle co !!! Bo kiedy ktoś jest dobry to Stara się aby ta osoba za wszelką cenę została i zawsze pomoże. Jeśli chodzi o młodą operatorke z lini u to nie prawda że krzyczy po ludziach ! To nie prawda ze popycha czy gnoi ludzi ! Ale uwierzcie mi że ludzie potrafią mieć dwie lewe ręce nawet do tak prostych prac jak wkładanie dwóch pomidorów do szali !!! Pamiętaj człowieku jeśli wiesz że umiesz pracować to będziesz pracować a jeśli brak Ci piatej klepki to się tam nie garnij! !! Pozdrawiam ;)
ja 2015-12-21 13:19:28
Dlaczego tyle ludzi teraz agencje szukają do pracy w Hessingu? Tak duża rotacja pracowników tam jest? Czy zwalniają po roku starą ekipę? Dziwie się bo widzę, że kilka agencji ma oferty pracy w Hessingu w róznych miastach. Dajcie jakieś info jeśli wiecie coś na temat.
shakira 2015-12-21 20:34:28
bo ty tam po podstawówce pracowała!!!
malgotka 2016-05-24 19:54:17
Proszę o pomoc Jeśli ktoś zna Jolantę lat 23 pracowała w Horn i mieszkała w hotelu z moim mężem Klaudiuszem T. Obecnie mieszkają w Zwaag. Potrzebne są mi jej dane do pozwu rozwodowego z winy męża oczywiście.PROSZE WSZYSTKICH O POMOC I KONTAKT na sonia252@wp.pl
1
bm 2016-06-19 22:57:58
@malgotka współczuje z powodu zaistniałej sytaucji, ale to chyba nie to forum niestety i obawiam sie że nikt Ci nei pomoże :/ a czy ktoś widział od Hessing nowe oferty pracy? Jak tam niech da znać !!!
1
ddd 2016-11-29 14:13:30
chodzi o Jolę K. ? :)
Zostaw swoją opinię o Hessing - Hoorn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hessing