logo Sitel Polska

Sitel Polska

Warszawa

Opinie o Sitel Polska

Mika 2015-10-20 14:08
Pracuję na niemieckim eBayu. Wypłata to w zależności od ilosci godzin w miesiącu ponad 3 tysie na rękę. Czasem bywa ciężko, czasem jest lekko. Najważniejsze w Sitel to atmosfera. Ludzie są zajebiści. No i można awansować. CZekam na swoją kolej. W grudniu następna impreza w MIrage. MI sie tu podoba i wypłata zawsze na czas i mozna zgarnąć premię. Przynajmniej na eBayu jest to dodatkowo kilka stówek do przodu oprócz 3000! Kocham tych ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
customer service 2015-11-01 19:24
Pracowałem w SITEL rok. Praca na pewno nie gwarantuje możliwości rozwoju co powoduje olbrzymią rotację pracowników. Dodatkowo jest to praca na ogromych obrotach. Przerwy są regulowane co-do-minuty. Kadra zarzadzajaca niekompetentna, co chwile patrząca na ręce pracownika i "motywująca" do zwiększenia obrotów... Typowy kołchoz. Od warunków pracy boli głowa - duży i głośny open space, niekończące się kolejki na linii, a obiecywane wyposażenie dla pracowników w postaci np. dobrych słuchawek jest wybiórcze, nie dla wszystkich. Zarobki mierne, prowizje nie osiągalne, przypisywane nadgodziny pracy bez zgody pracownika - praca po 10 godzin to "normalka". Czas pracy 8-20 od pn do soboty... Pracę poleciłbym jedynie osobom zdesperowanym, które szukają czegoś na krótki okres czasu.
10
ANTYSITEL 2015-11-11 23:36
Odradzam wszystkim podjęcia pracy w tej firmie. Przyjęli mnie na kurs językowy choć test napisałem za słabo i byłem zdziwiony, że mnie przyjęli. Ale wszystko się wyjaśniło potem. Kurs był prowadzony tylko w obcym języku, gdy nie wiedziało się co znaczy dane słówko to lektor prowadzący zajęcia próbował opisać to słowo, użyć jego nie 100% synonimów i wszystko w języku obcym. Sposób prowadzenia kursu był nieodpowiedni, wszystko tylko w języku obcym. A co jeśli przy opisie jakiegoś słowa nie rozumiało się kolejnych słów? Zajęcia były bardzo stresujące i prowadzone w zły sposób więc zrezygnowałem ale zgodnie z podpisaną umową musiałem zapłacić ponad 1000 zł za kurs, który gdybym nie zrezygnował byłby opłacony przez nich. I teraz wszystko jasne. Choć poszło mi słabo na teście kwalifikacyjnym to mnie przyjęli bo wiedzieli, że nie dam rady i zrezygnuje a co za tym idzie będę musiał zapłacić za kurs z własnej kieszeni. To działanie było celowe, żeby wyciągnąć ode mnie kasę i tyle.Poza tym pracownicy tej firmy sami nie wiedzą jak żyją, w firmie panuje chaos i nieporządek. Odradzam wszystkim tego źródła stresu i oszustwa bo inaczej nie da się tego określić. Uciekajcie od tych oszustów jak najdalej!!!!!!!!!!!
4
jur 2015-11-15 23:50
A jak z bonami na świeta-ile daja dla nowo przyjętych na umowę o prace na Media Markt?i ie można faktycznie wyciagnac realnie z tej prowizji?
asx 2015-11-16 10:07
Witam. Czy ktos sie orientuje ile jest na projektach anglojęzycznych ? , na niemieckim z tego co zrozumiałem 2500 netto do 3000 i podobnych.
asx 2015-11-16 10:11
Już się doczytałem, czyli na infoliniach w innym języku niż polski tzn. angielski/niemiecki masz min. 2500 ? netto
Kuba 2015-11-16 10:21
Jeśli uważasz, że w Sitel nie ma możliwości rozwoju to znaczy, że nie masz ambicji. Pracowałem tam przez rok. Odchodząc w CV miałem pozycję managerską.
Teraz nie schodzę poniżej tej pozycji.
Proponuję iść do Biedry. Tam awansujesz.
niepracownik 2015-11-18 00:23
Ja byłem dzisiaj na rozmowie rekrutacyjnej w Sitel. Czas spędzony: trochę ponad 2 godziny. Spotkanie składało się z z dwóch części: 1) na dzień dobry test, na który była godzina czasu (bardzo dziwny test) i druga część rozmowa z bezpośrednim przełożonym, który również zadawał do rozwiązania różne zadania. Po rozmowie z potencjalnym przełożonym (w tym miejscu warto nadmienić, że nie zerknął on nawet na moment w test który pisałem) podjął pozytywną decyzję odnośnie mojego zatrudnienia. I tu się zaczęły schody - rozmowa o kasie. Wyrazie podczas rozmowy telefonicznej powiedziałem jakie są moje oczekiwania finansowe a mimo tego mnie zaprosili na spotkanie - wniosek, że akceptowalna moja propozycja. Ale nie.
Proponują na początek (do póki się nie wykażesz, cokolwiek ma to oznaczać) stawkę 12 zł brutto na godzinę, co daje netto podstawy w miesiącu ok 1080zł. Jest premia, % od sprzedaży (ale tutaj obowiązuje tajemnica zawodowa) więc nie wiem jaki to procent, ale kwotowo od 0 zł do max 1800 zł... Więc szału nie było. Bardzo żałuję, że rozmowa nie odbyła się w odwrotnej kolejności, nie straciłbym 2 godzin tylko po 5 minutach już bym wyszedł..
11
kabi 2015-11-22 18:01
Czy ktoś mógłby mi napisać ile można zarobić w firmie Sitel w ramach umowy o pracę? Chodzi mi o stanowisko agenta lub TM. Będę wdzięczna za ospowiedź ponieważ zatsnawiam się czy podjąć pracę w tej firmie
Barry 2015-11-26 10:27
Si. Na niemieckich projektach masz około 3 tysi na rękę
1
Syllweq 2016-03-04 14:41
Jaką pensje dają na projekcie Phillips w języku angielskim? ? Bo nie powiedział gościu na rozmowie kwalifikacyjnej. ..
Syllweq 2016-03-06 22:35
Jakbyś czytał ze zrozumieniem to zauwazylbys że chodzi o projekt techniczny Phillips w języku angielskim. Natomiast na rozmowie pytałam się o zarobki to tylko usłyszałam wymijajace odpowiedzi plus moje oczekiwania finansowe. Natomiast już się tego dowiedziałam także jest ok. Zobaczymy wszystko jak wyjdzie w praniu bo opinie są różne i jakby wierzyć we wszystko co piszą w Internecie to człowiek nigdzie by nie kandydował. Czy to złe czy dobre.
jolka 2016-05-19 14:57
Dostałam propozycję pracy w Sitel. Proszę o informacje ile wynoszą progi prowzyjne, bo tego się nie dowiedziałam ? ciezko zarobic ta prowizje ?
aaa1 2016-05-31 22:15
no właśnie tez się wybieram na rozmowe, obsługa w jeżyku polskim? jak to wygląda, pomoże ktoś?
wkurzony 2016-07-03 23:13
Jeśli jesteś osobą szanującą swój czas i chcącą w życiu zarabiać to nie polecam Sitela ! wymagają dyspozycyjności, małej ilości przerw (na 1 h masz 5 minut z zegarkiem w ręku, czepiają się jak ktoś nie odbiera połączenia jednego za drugim) pracy w weekendy (musisz pracować pod rząd 2 soboty i niedziele) a w zamian....dają ci podstawę wysokości najniższej krajowej + kilkadziesiąt do kilkaset zł prowizji brutto wypłacanej .... 30-go kolejnego miesiąca. Odpowiada praca za grosze i brak czasu na życie prywatne ? idź do Sitela !
2
adger 2016-07-04 12:09
Potwierdzam , Sitel szuka frajerów godzących się pracować za najniższą krajową. Jak ktoś chce więcej informacji to zapraszam na meila karim_21@interia.pl . W tytule koniecznie proszę o dopisanie "Sitel"
2
Prawda o Sitel 2016-07-29 16:31
Zdecydowanie nie polecam pracy w tej firmie, w której zatrudniają na stawki godzinowe (przy pełnym etacie jest to najniższa krajowa) a prowizja o której podczas rekrutacji nikt nie chce mówić (chyba sami się wstydzą!) wynosi na rękę maksymalnie 50% najniższej krajowej ! Oczywiście tylko jednostki taką wyrabiają. Inni muszą pracować za prowizję o wiele niższą. Sporo osób pracuje na 3/4 etatu za mniej niż najniższa krajowa ! Firma zatrudnia masę Ukraińców, Hindusów i innych obcokrajowców, którzy są po prostu najtańsi. Podsumowując najlepsi zarabiają na miesiąc.... 2200 zł (bez nadgodzin i pracy w dni wolne)
4
Prawda o Sitel 2016-07-31 19:12
mówimy o stanowisku specjalista ds. obsługi klienta z jęz. polskim. Na innych językach jest lepiej, ale niewiele
1
Prawda o Sitel 2016-08-01 22:31
co ty bredzisz ? twoja wypowiedź brzmi jak osoby po udarze - bez ładu , składu, przykładów i konkretnego odniesienia....
Marek 2016-08-08 10:25
DO 2000 . Oho hoho -ho! 12 złnetto za godzinę? To tyle samo co na wózku widłowym podstawowym, po przeszkoleniu. Tyle samo, co na recepcji w lepszej firmie. Interesujace są oferty na naszym rynku pracy.
Ależ my jestesmy żałosnym krajem.
nico 2016-08-12 17:47
hahahaha Panie Boże widzisz i nie grzmisz ?!?! "jedyny obowiązek to znajomość języka obcego, więc za co ma dostawać więcej niż 2 tys. zł" i już wszyscy widzą co to za pracodawca !!
nico 2016-08-28 19:57
Sam nie masz wykształcenia zakompleksiony chłystku. Inteligencji też nie masz. A skoro zatrudniacie ludzi bez wykształcenia to znaczy , że odwalacie fuszerkę. Ale już nawet tacy nie przychodzą , bo macie braki kadrowe
AD 2016-10-19 01:15
Pracuję w Sitel, zarobki rzeczywiście nie porywają. Jest UP, regularna wypłata, fajna atmosfera na projektach. Awansować też można o ile to kogoś w ogóle interesuje. Wykształcenie wyższe nie ma tutaj nic do rzeczy - wymagane jest średnie.
alan 2016-10-19 08:10
Ale to wykształcenie średnie @AD to minimum więc wyższe też można mieć i wtedy negocjować jakiś bonus dla siebie z tego tytułu a odnoście dodatków jeszcze to jak ktoś zna języki obce to teraz szukają do obsługi klienta np. z włoskim czy z tureckim ludzi
pawciuTM 2016-10-28 19:53
Praca nudna, przełożeni nie mają pojęcia jak kierować zespołem, od ponad miesiąca nie mam zaplaconych nadgodzin
1
PiotrReznar 2016-10-29 10:55
@pawciuTM - proszę o bezpośredni kontakt ze mną w sprawie nadgodzin - pierwsze słyszę aby były jakieś opóźnienia. Jeśli jesteś pracownikiem Sitel to znasz mój adres mailowy...
PiotrReznar 2016-10-29 21:43
@pawciuTM - proszę skontaktuj się ze mną bo pierwsze słyszę abyśmy w SITEL mieli opóźnienia. Ocenę pracy jako nudną tak jak ocenę przełożonego trudno mi ocenić bo nie podałeś żadnego argumentu.
Jeśli rzeczywiście jesteś pracownikiem Sitel to znasz mój adres mailowy...

Pozdrawiam
Piotr Reznar
Były pracownik 2016-11-04 16:50
Daję ocenę: Dostateczny tj. 3/6

Praca, kasa i atmosfera zależą bardzo od działu w którym się pracuje!
W tej firmie jest dużo różnych działów i ciężko uogólniać. Poza tym każdy może co innego lubić. Są ludzie co pracują tam po 5-6 lat i są bardzo zadowoleni. Widać kwestia gustu i działu i szczęścia (tj. układów)w awansie.

Podsumowując + i -

Plusy:
+Wypłata zawsze o czasie.
+Socjal (pakiet medyczny, prezenty na święta, prezenty dla dzieci itp).
+Możliwość brania nadgodzin.
+Możliwość dopasowania grafiku do studiów czy innej pracy.
+Jak dajesz z siebie 200% i masz do tego dryg możesz liczyć na dobre prowizje (w zależności od tego czy twój dział je przewiduje).
+Mieszany wiekowo i narodowościowo zespół, dużo młodych ludzi, ale też starsi, dużo z Ukrainy i innych krajów co dodaje różnorodności i dla mnie na duży plus.


Minusy:
-Masa ludzi z małych miast z ciśnieniem awansu, atmosfera wyścigu szczurów (niektórzy mogą to lubić, dla mnie ogromny minus). Rekrutacja z zespołu to fajny pomysł niestety przy takiej ilości pracowników tylko parę osób ma szanse na awans w przeciągu lat, w związku z czym wśród starających się o awans jest straszne napięcie i zwykle niezdrowa rywalizacja.
-Duża rotacja pracowników (niby sami odchodzą, ale to niefajne, rozbija bardzo zespół, spadają morale).
-Dziwne układziki towarzyskie i awanse często z tych układów.
-Team Menadżerowie w większości bez umiejętności zarządzania tak dużą grupą, bez umiejętności motywowania, czepiający się o byle co, patrzący ci non stop przez ramię, niektórych można szczerze znienawidzić za ich zachowanie. Niby młodzi i rekrutowani z pośród pracowników co niby powinno być na plus, niestety często rekrutowani dzięki układzikom towarzyskim i podlizywaniu się, zwykle bez wiedzy jak zarządzać zespołem, niepotrafiący docenić pracownika, nieumiejący zmotywować go do ciężkiej pracy, zdarzało się, że z jakimiś osobistymi utarczkami z czasów gdy jeszcze byli zwykłymi pracownikami. Wielu z nich , że tak się wyrażę, po awansie odbijała palma.
-Imprezy integracyjne gdzie większość się zachlewa do porzygu, a sam prezes robi konkursy kto szybciej wypije piwo (większość je polubi, mnie obrzydzały).
-Niskie pensje i mimo wszystko niskie prowizje.
-Praca w strasznym natężeniu, telefon za telefonem. Ciężkie dla gardła i psychiki. Nie dało się tam na luzie popracować bo ciągle doprowadzano do sytuacji w której musisz po prostu zaiwaniać jak robot w fabryce, a najlepiej jakbyś ty jeden robił za trzy osoby - co jak można się domyślić przekładało się na niską jakość i efektywność pracy.
- Liczone co do minuty przerwy na które trzeba się zapisywać (specyfika pracy na słuchawkach - wszyscy na raz nie mogą wyjść na papierosa, ktoś musi być na posterunku zawsze), na których ciężko odpocząć na Open Space'sie.
-Ciągła presja na wyniki.
-Często za mało ludzi do pracy, w związku z czym jeszcze większa presja i ilość obowiązków spadająca na tych co pracują.
-Praca na Open Space w hałasie, gdzie każdy non stop patrzy ci przez ramie.
-Atmosfera jak w fabryce (słabo opłacani, niedocenieni pracownicy bez nadziei na lepsze jutro zmuszeni do ciężkiej harówki + kilka takich co chcą za wszelką cenę zabłysnąć i są niesamowicie wkurzający), co za tym idzie ogromna frustracja pracowników i narzekactwo (uzasadnione), które się udzielają jak pracuje się tam dłużej niż 3 miesiące.




3
Aldi 2016-11-22 22:56
Witaj.............
Szukam pracy,i dostałam właśnie ofertę ze Stilu. Nie bardzo mam zaufanie po przeczytaniu opinii.
Gdybym zarabiała 1400 zł,tak jak ktoś napisał,to nie wyżyłabym z tego. Muszę zarobić te 2000netto.
Nie znam języka obcego na wysokim poziomie.Chciałabym linię Polską,ale przychodzącą.
Napisz coś o swojej nowej firmie,i daj namiary jeśli to możliwe.
piesio1159@gmail.com
Pozdrawiam
1
Niezadowolona 2016-12-12 20:38
Ponieważ mój komentarz usunięto (dzięki) zamieszczam skrót:

Philips angielski

Plusy - pieniądze, umowa, część ludzi, luz, nic nierobienie

Minusy - ustawione assesmenty (CTT, bo koleżanka dała pytania za wczasu, manager z ulicy, backapy i asystentki od tak - zazwyczaj dzien - dwa po imprezie), kolesiostwo, grupki wzajemnej adoracji, specjaliści po sympatiach bez wiedzy

Jeżeli nie masz ambicji i nie przeszkadza ci wyscig szczurow to śmiało. Jak przeszkadza to po kilku miesiacach wymienią cie na tanią ukrainkę z większym biustem.

Panie PB, jeżeli prawda w oczy kole to zapraszam do dyskusji na open space miast usuwać komentarze.

3
PiotrReznar 2016-12-19 12:13
@Niezadowolona: Po pierwsze - posty weryfikuje administrator strony a nie ktoś z SITEL ... prośba o wzięcie tego pod uwagę (czasem za szybko oskarżamy - choć rozumiem, że tak to może wyglądać)

Co do Assesmentów, udostępniania pytań itp - nie pierwszy raz to słyszę ale jeszcze nigdy takie oskarżenia nie potwierdziły się. Jeśli masz jakieś dowody / szczegółowe infomracje to proszę skontaktuj się ze mną bezpośrednio lub skorzystaj z Ethic Points gdzie każdy pracownik może anonimowo zgłosić nieprawidłowości.

Z góry dziękuję Ci za kontakt ze mną.
Pozdrawiam
(usunięte przez administratora)
4
Były rozczarowany ambitny pracownik 2017-01-17 22:54
Nie polecam !,kolesiostwo ,słoiki,grupki wzajemnej adoracji ,idziesz na przerwę musisz na tel nacisnąć 1 idziesz do wc to 2 , masz za dobre wyniki to ci menagerka mówi ze za dobre wyniki i inni wyglądają jak by nic nie robili :),i zeby troszkę mniej sie wysilać .Starasz sie to osoby ktore juz dluzej pracują zaczynają ciebie podgryzać bo widza ze masz np lepsze wyniki lub lepiej potrafisz język obcy.Mobing .Zglaszasz przełożonym a oni ciebie zaprosza na rozmowę a potem nic sie nie zmienia.Przez to ze średni szczebel przełożonych na projektach jest regularnie oceniany przez agentów próbują byc mili dla wszystkich i przez to nic sie nie zmienia ,patologie kwitną .Tam gdzie jest duża rotacja pracownikow tam jest zle !.Szkolenia są ok.Pieniadze małe czy średnie ale w porę .Ale klimat pracy jest nie do wytrzymania !!! Filmik na youtubie przedstawia fajną,miłą atmosferę a rzeczywistość to przeciwieństwo !,po kilku godzinach pracy nie ma sie ochoty na spotkanie z tymi ludźmi np na jakiś sport .Pomieszczenia pracy jak w fabryce ,włączysz klime to zaraz ktoś wyłącza i juz sie awantura zaczyna , no chyba ze chcesz w pomieszczeniu siedzieć bez cyrkulacji powierza w którym boli głowa po 5 min.Praca dla desperatów którzy szukają cos na juz i nie na długo.Poszedlem do tej pracy bez jakichkolwiek uprzedzeń ,po szkoleniach byłem pełen entuzjazmu i chciałem sie wykazać !,szybko zorientowałem sie ze najlepsze wyniki i pracowitość i sumienność to cechy ktore przeszkadzają w kolesiostwie grupek osób dluzej pracujących i jeżeli sie po pracy nie pije razem piwa lub nie chodzi razem pograć w piłkę to jest sie anty zespołowy i zaczyna sie Mobing ,oszczerstwa,kłamstwa i podkładanie świń .Reasumjąc bo mugłbym jeszcze duzo pisac ale to bez sensu .Wiecznie szukają nowych pracownikow bo nikt tam nie wytrzyma długo .Mordor jest miejscem okropnym.Indywidum sa przez kolektywne społeczności słoikowe nie zależnie od dobrych wyników nie mile widziane !.Odradzam zdecydowanie !!!!! Ps . Nigdy więcej praca w Mordor lub innej formie Callcenter czy jak niektórzy to pięknie tak amerykańsko nazywają Customerservice .Pozdrawiam i jeszcze raz odradzam !!!!
2
Nowinka 2017-01-18 15:37
Cieszę się że mam tu pracować. Zarobki jak na początek sa dobre imam nadzieję, że później bezie tylko lepiej. Generalnie to trzeba się przygotować na ostrą pracę.?
* 2017-02-06 21:18
Niekompetentne zarządzanie ludźmi, np. Tomas Svrcek (OPS), który dodatkowo ma problemy z ortografią. Brak szkoleń. Brak możliwości rozwoju i awansu. Brak podwyżek, niskie zarobki. Ciągłe problemy z urlopami. Duża rotacja pracowników z winy HR. Zasyfiona klimatyzacja. Lizusostwo, kolesiostwo, chamstwo, za dużo osób z prowincji, nieprzyjemna atmosfera pracy. Brak zainteresowania ze strony team managerów, lenistwo, zamiatanie problemów pod dywan, unikanie odpowiedzialności, arogancja, szantażowanie osób wytykających im błędy. Z roku na rok coraz gorsze warunki pracy i coraz większy chaos w zarządzaniu. Stary, wolny, zniszczony sprzęt. Większość pracowników i team managerów to albo dresiarze albo słoiki. Zdarza się, że niektórzy przychodzą do pracy na kacu, co jest tolerowane przez team managerów. Mobbing, kłamstwa.
2
Nina 2017-02-12 09:38
Słyszałem, że firma spoko ale czytając wpisy można odnieść wrażenie iż inaczej. Najlepiej kierować się swoim rozumem.
1
Work Service 2017-02-13 10:00
Praca od zaraz! Konsultant ds Sprzedaży. Lokalizacja: warszawa Mokotów

Opis stanowiska:
• Praca dla Lidera usług gospodarczych w Polsce
• Sprzedaż produktów prawniczych
• Realizacja planów sprzedażowych
• Systematyczne doskonalenie warsztatu sprzedażowego i wiedzy produktowej

Wymagania:
• Otwartość na potrzeby Klienta
• Umiejętność nawiązywania relacji biznesowych
• Chęć do rozwoju w sektorze sprzedaży
• Komunikatywność

Oferujemy:
• Wynagrodzenie podstawowe: 2800 brutto/miesiąc
• Premie od sprzedaży,
• Stałe premie za późniejsze utrzymanie Klienta
• Pracę od pon. – pt. w pełnym wymiarze godzin
• Szkolenia podnoszące umiejętności sprzedażowe
• Wsparcie trenerów sprzedaży
• Owoce w biurze

zainteresowanych zapraszam do kontaktu prywatnego lub na adres mailowy: magdalena.grochowska@workservice.pl
1
elo 2017-02-24 19:47
ops 10 000 chciałbym buahahahahah
Viola 2017-02-24 19:56
Ludzie a co wy byście chcieli za prace na słuchanie???

Tu aż roi się od magistrów marketingu, psychologi i stosunków m. po takich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] studiach i bez doświadczenia ciesz się matołku że masz jakąkolwiek prace!!!!!!

Naucz się jeden z drugim mosty budować, albo leczyć raka to zarobisz miliony LOL
Iza 2017-03-07 09:29
@Viola Sitel Polska ma oferty pracy dla ludzi ze znajomością języków, chcących sie dalej rozwijać
1
Alzacja 2017-03-08 20:10
Sitel Polska to banda, bo inaczej tego nie można nazwać. Banda rodzin i kolegów. Nie jesteś w świcie to cie nie ma. Idzie przeżyć mimo wszystko.
1
blablabal 2017-03-20 18:00
Absolwent kierunku humanistycznego w twoim mniemaniu jest idiotą? Głupkiem? Kimś kto nic nie potrafi? Zastanów się trochę nad mądrościami, które wypisujesz.

W call center psychologia czy marketing to bardzo fajna sprawa - nie pomyślałaś o tym? Czytałam już komentarze, że jacyś teamowie gdzieś kiedyś zastąpili kogoś, kto miał świetne podejście właśnie z uwagi na ukończoną psychologię - a im pewnych umiejętności właśnie brakowało bo nie posiadali takiej wiedzy.

Skąd w ludziach ten totalny brak szacunku dla absolwentów kierunków humanistycznych? Nauczmy się wszyscy budować mosty - potem usłyszymy, że powinniśmy iść na jakieś cyberstudiakosmiczne bo wszystko inne jest już niepotrzebne.
KawalkadaJelenichKarłów 2017-03-22 06:54
Krótko i na temat

Plusy:
+ Hajs na czas
+ Praca niewymagająca żadnych umiejętności
+ Multisport i mały ale zawsze pakiet LuxMed
+ Dobra lokalizacja

Minusy:
- Lizusostwo i faworyzowanie przez managerów i OPS`ów swoich ludzi
- "Lipne" konkursy
- Multikulti syf - brud w toaletach, kuchniach i na open space (taka kultura)
- Parcie na tarcie (znaczy awans)
- Podpierdzielanie się nawzajem za premie
- Niejasne warunki premiowania bez żadnej możliwości wglądu
- Dużo ukraińców dwulicowo pchających się przed szereg i awansujących po trupach
- "Dziwne" konszachty kierownictwa

Dobra praca na przeczekanie. Słaba jeżeli chodzi o rozwój przy zachowaniu resztek człowieczeństwa i dobrego smaku.
Natalia 2017-03-23 09:31
Widziałam nowe oferty pracy w Sitel-u, to dobre znaki.
SPO 2017-04-24 22:24
Jaki jest liepszy call centr???
Lena 2017-04-29 13:35
To spoko firma, nie rozumiem niektórych osób. Firma poszerza zakres swoich usług to powinno być dobrym sygnałem.
Były pracownik 2017-05-08 19:50
Fatalna organizacja pracy, zarządzający nie mają pojęcia jak to profesjonalne robić, fakt, że lecą cały czas miłymi formułkami za którymi nic się nie kryje, mówią, że są do dyspozycji a jak pójdziesz z jakimś problemem do rozwiązania to nałożą na ciebie jeszcze więcej ciężarów, czyli masz więcej kłopotów. Sami wyglądają na zrelaksowanych, no ale przecież mają roboli to po co się przemęczać.
Zaletą jest miła atmosfera i fajni ludzie ale generalnie praca frustrująca z nasilającym uczuciem bezsilności wobec otaczających absurdów
Były pracownik 2017-05-08 19:52
Fatalna organizacja pracy, zarządzający nie mają pojęcia jak to profesjonalne robić, fakt, że lecą cały czas miłymi formułkami za którymi nic się nie kryje, mówią, że są do dyspozycji a jak pójdziesz z jakimś problemem do rozwiązania to nałożą na ciebie jeszcze więcej ciężarów, czyli masz więcej kłopotów. Sami wyglądają na zrelaksowanych, no ale przecież mają roboli to po co się przemęczać.
Zaletą jest miła atmosfera i fajni ludzie ale generalnie praca frustrująca z nasilającym uczuciem bezsilności wobec otaczających absurdów
Norbert 2017-05-10 10:23
Pracuję w firmie , jest mi dobrze a te wpisy to chyba robią hejterzy.
Wolfi 2017-05-11 15:17
Generalnie to SITEL jest świetną firmą i dobrze płacą... ale studentom...
Jeśli jesteś studentem i chcesz wykorzystać znajomość języka obcego zeby dorobić na studia, to jest to praca idealna - dużo zalezy od projektu, ale u nas na eBayu jest niemal 100% możliwość dopasowania sobie grafiku.
Zarobić nawet na mailach można 2,5 na całym etacie na początek (umowa o zlecenie), ale ilość godzin można sobie dopasować, bo prawie miesiąc w miesiąc są nadgodziny.

(najwiekszy minus)Najgorsze jest to, ze firma w ogole nie premiuje doświadczonych pracowników, jeśli nie awansujesz, to masz szansę na jedną podwyżkę po 6 mscach i nic więcej. Premie też nie do końca są premiami, tylko raczej konkursem, gdzie wygrywają osoby z najlepszymi wynikami, a premia wynosi 200 zł, więc chyba nie ma co się spinać o taką sume.

(największy plus) masz pewność, że choćbys się mega obijał, przyszedł z kacem to i tak Cię nie wyleją, bo jest takie zapotrzebowanie na pracowników. Co najwyżej zrobią Ci szkolonko jakieś, ale czas szkoleń jest płatny - więc jeśli Ci się nie chce, to nie musisz się starać.

Generalnie jeśli człowiek się trochę stara, to jest to dobra praca na rok, maksymalnie dwa, chyba że awansujesz. Ale niestety wypłaty couchów i managerów też nie są porywające (około 3,5 tys na Umowie o prace, powiedzmy sobie szczerze - żaden szał w Wawie na stanowisku kierowniczym). Łatwo jest potem przejść do firm, gdzie płacą lepiej. ja cały czas dostaję oferty, jeszcze nie zmieniłam tylko dlatego, ze jeszcze studiuję.
Generalnie polecam, jeśli nie macie na siebie pomysłu i szukacie korpo na start.
Toni 2017-05-16 13:34
Zawsze uważam, że najpierw należy popatrzeć w lustrze na siebie. Czy zawsze jesteśmy sumienni wobec innych ? Szukanie błędów i wad u innych dobrze nam idzie, gorzej ze swoimi. Pracuję w firmie i jak na razie nie narzekam ale ale widzę jak niektórzy pracują.
Zostaw swoją opinię o Sitel Polska - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sitel Polska