logo Sitel Polska

Sitel Polska

Warszawa

Opinie o Sitel Polska

Były pracownik 2016-11-04 16:50
Daję ocenę: Dostateczny tj. 3/6

Praca, kasa i atmosfera zależą bardzo od działu w którym się pracuje!
W tej firmie jest dużo różnych działów i ciężko uogólniać. Poza tym każdy może co innego lubić. Są ludzie co pracują tam po 5-6 lat i są bardzo zadowoleni. Widać kwestia gustu i działu i szczęścia (tj. układów)w awansie.

Podsumowując + i -

Plusy:
+Wypłata zawsze o czasie.
+Socjal (pakiet medyczny, prezenty na święta, prezenty dla dzieci itp).
+Możliwość brania nadgodzin.
+Możliwość dopasowania grafiku do studiów czy innej pracy.
+Jak dajesz z siebie 200% i masz do tego dryg możesz liczyć na dobre prowizje (w zależności od tego czy twój dział je przewiduje).
+Mieszany wiekowo i narodowościowo zespół, dużo młodych ludzi, ale też starsi, dużo z Ukrainy i innych krajów co dodaje różnorodności i dla mnie na duży plus.


Minusy:
-Masa ludzi z małych miast z ciśnieniem awansu, atmosfera wyścigu szczurów (niektórzy mogą to lubić, dla mnie ogromny minus). Rekrutacja z zespołu to fajny pomysł niestety przy takiej ilości pracowników tylko parę osób ma szanse na awans w przeciągu lat, w związku z czym wśród starających się o awans jest straszne napięcie i zwykle niezdrowa rywalizacja.
-Duża rotacja pracowników (niby sami odchodzą, ale to niefajne, rozbija bardzo zespół, spadają morale).
-Dziwne układziki towarzyskie i awanse często z tych układów.
-Team Menadżerowie w większości bez umiejętności zarządzania tak dużą grupą, bez umiejętności motywowania, czepiający się o byle co, patrzący ci non stop przez ramię, niektórych można szczerze znienawidzić za ich zachowanie. Niby młodzi i rekrutowani z pośród pracowników co niby powinno być na plus, niestety często rekrutowani dzięki układzikom towarzyskim i podlizywaniu się, zwykle bez wiedzy jak zarządzać zespołem, niepotrafiący docenić pracownika, nieumiejący zmotywować go do ciężkiej pracy, zdarzało się, że z jakimiś osobistymi utarczkami z czasów gdy jeszcze byli zwykłymi pracownikami. Wielu z nich , że tak się wyrażę, po awansie odbijała palma.
-Imprezy integracyjne gdzie większość się zachlewa do porzygu, a sam prezes robi konkursy kto szybciej wypije piwo (większość je polubi, mnie obrzydzały).
-Niskie pensje i mimo wszystko niskie prowizje.
-Praca w strasznym natężeniu, telefon za telefonem. Ciężkie dla gardła i psychiki. Nie dało się tam na luzie popracować bo ciągle doprowadzano do sytuacji w której musisz po prostu zaiwaniać jak robot w fabryce, a najlepiej jakbyś ty jeden robił za trzy osoby - co jak można się domyślić przekładało się na niską jakość i efektywność pracy.
- Liczone co do minuty przerwy na które trzeba się zapisywać (specyfika pracy na słuchawkach - wszyscy na raz nie mogą wyjść na papierosa, ktoś musi być na posterunku zawsze), na których ciężko odpocząć na Open Space'sie.
-Ciągła presja na wyniki.
-Często za mało ludzi do pracy, w związku z czym jeszcze większa presja i ilość obowiązków spadająca na tych co pracują.
-Praca na Open Space w hałasie, gdzie każdy non stop patrzy ci przez ramie.
-Atmosfera jak w fabryce (słabo opłacani, niedocenieni pracownicy bez nadziei na lepsze jutro zmuszeni do ciężkiej harówki + kilka takich co chcą za wszelką cenę zabłysnąć i są niesamowicie wkurzający), co za tym idzie ogromna frustracja pracowników i narzekactwo (uzasadnione), które się udzielają jak pracuje się tam dłużej niż 3 miesiące.




6
Aldi 2016-11-22 22:56
Witaj.............
Szukam pracy,i dostałam właśnie ofertę ze Stilu. Nie bardzo mam zaufanie po przeczytaniu opinii.
Gdybym zarabiała 1400 zł,tak jak ktoś napisał,to nie wyżyłabym z tego. Muszę zarobić te 2000netto.
Nie znam języka obcego na wysokim poziomie.Chciałabym linię Polską,ale przychodzącą.
Napisz coś o swojej nowej firmie,i daj namiary jeśli to możliwe.
piesio1159@gmail.com
Pozdrawiam
1
Niezadowolona 2016-12-12 20:38
Ponieważ mój komentarz usunięto (dzięki) zamieszczam skrót:

Philips angielski

Plusy - pieniądze, umowa, część ludzi, luz, nic nierobienie

Minusy - ustawione assesmenty (CTT, bo koleżanka dała pytania za wczasu, manager z ulicy, backapy i asystentki od tak - zazwyczaj dzien - dwa po imprezie), kolesiostwo, grupki wzajemnej adoracji, specjaliści po sympatiach bez wiedzy

Jeżeli nie masz ambicji i nie przeszkadza ci wyscig szczurow to śmiało. Jak przeszkadza to po kilku miesiacach wymienią cie na tanią ukrainkę z większym biustem.

Panie PB, jeżeli prawda w oczy kole to zapraszam do dyskusji na open space miast usuwać komentarze.

5
PiotrReznar 2016-12-19 12:13
@Niezadowolona: Po pierwsze - posty weryfikuje administrator strony a nie ktoś z SITEL ... prośba o wzięcie tego pod uwagę (czasem za szybko oskarżamy - choć rozumiem, że tak to może wyglądać)

Co do Assesmentów, udostępniania pytań itp - nie pierwszy raz to słyszę ale jeszcze nigdy takie oskarżenia nie potwierdziły się. Jeśli masz jakieś dowody / szczegółowe infomracje to proszę skontaktuj się ze mną bezpośrednio lub skorzystaj z Ethic Points gdzie każdy pracownik może anonimowo zgłosić nieprawidłowości.

Z góry dziękuję Ci za kontakt ze mną.
Pozdrawiam
(usunięte przez administratora)
4
Były rozczarowany ambitny pracownik 2017-01-17 22:54
Nie polecam !,kolesiostwo ,słoiki,grupki wzajemnej adoracji ,idziesz na przerwę musisz na tel nacisnąć 1 idziesz do wc to 2 , masz za dobre wyniki to ci menagerka mówi ze za dobre wyniki i inni wyglądają jak by nic nie robili :),i zeby troszkę mniej sie wysilać .Starasz sie to osoby ktore juz dluzej pracują zaczynają ciebie podgryzać bo widza ze masz np lepsze wyniki lub lepiej potrafisz język obcy.Mobing .Zglaszasz przełożonym a oni ciebie zaprosza na rozmowę a potem nic sie nie zmienia.Przez to ze średni szczebel przełożonych na projektach jest regularnie oceniany przez agentów próbują byc mili dla wszystkich i przez to nic sie nie zmienia ,patologie kwitną .Tam gdzie jest duża rotacja pracownikow tam jest zle !.Szkolenia są ok.Pieniadze małe czy średnie ale w porę .Ale klimat pracy jest nie do wytrzymania !!! Filmik na youtubie przedstawia fajną,miłą atmosferę a rzeczywistość to przeciwieństwo !,po kilku godzinach pracy nie ma sie ochoty na spotkanie z tymi ludźmi np na jakiś sport .Pomieszczenia pracy jak w fabryce ,włączysz klime to zaraz ktoś wyłącza i juz sie awantura zaczyna , no chyba ze chcesz w pomieszczeniu siedzieć bez cyrkulacji powierza w którym boli głowa po 5 min.Praca dla desperatów którzy szukają cos na juz i nie na długo.Poszedlem do tej pracy bez jakichkolwiek uprzedzeń ,po szkoleniach byłem pełen entuzjazmu i chciałem sie wykazać !,szybko zorientowałem sie ze najlepsze wyniki i pracowitość i sumienność to cechy ktore przeszkadzają w kolesiostwie grupek osób dluzej pracujących i jeżeli sie po pracy nie pije razem piwa lub nie chodzi razem pograć w piłkę to jest sie anty zespołowy i zaczyna sie Mobing ,oszczerstwa,kłamstwa i podkładanie świń .Reasumjąc bo mugłbym jeszcze duzo pisac ale to bez sensu .Wiecznie szukają nowych pracownikow bo nikt tam nie wytrzyma długo .Mordor jest miejscem okropnym.Indywidum sa przez kolektywne społeczności słoikowe nie zależnie od dobrych wyników nie mile widziane !.Odradzam zdecydowanie !!!!! Ps . Nigdy więcej praca w Mordor lub innej formie Callcenter czy jak niektórzy to pięknie tak amerykańsko nazywają Customerservice .Pozdrawiam i jeszcze raz odradzam !!!!
6
Nowinka 2017-01-18 15:37
Cieszę się że mam tu pracować. Zarobki jak na początek sa dobre imam nadzieję, że później bezie tylko lepiej. Generalnie to trzeba się przygotować na ostrą pracę.?
* 2017-02-06 21:18
Niekompetentne zarządzanie ludźmi, np. Tomas Svrcek (OPS), który dodatkowo ma problemy z ortografią. Brak szkoleń. Brak możliwości rozwoju i awansu. Brak podwyżek, niskie zarobki. Ciągłe problemy z urlopami. Duża rotacja pracowników z winy HR. Zasyfiona klimatyzacja. Lizusostwo, kolesiostwo, chamstwo, za dużo osób z prowincji, nieprzyjemna atmosfera pracy. Brak zainteresowania ze strony team managerów, lenistwo, zamiatanie problemów pod dywan, unikanie odpowiedzialności, arogancja, szantażowanie osób wytykających im błędy. Z roku na rok coraz gorsze warunki pracy i coraz większy chaos w zarządzaniu. Stary, wolny, zniszczony sprzęt. Większość pracowników i team managerów to albo dresiarze albo słoiki. Zdarza się, że niektórzy przychodzą do pracy na kacu, co jest tolerowane przez team managerów. Mobbing, kłamstwa.
5
Nina 2017-02-12 09:38
Słyszałem, że firma spoko ale czytając wpisy można odnieść wrażenie iż inaczej. Najlepiej kierować się swoim rozumem.
2
Work Service 2017-02-13 10:00
Praca od zaraz! Konsultant ds Sprzedaży. Lokalizacja: warszawa Mokotów

Opis stanowiska:
• Praca dla Lidera usług gospodarczych w Polsce
• Sprzedaż produktów prawniczych
• Realizacja planów sprzedażowych
• Systematyczne doskonalenie warsztatu sprzedażowego i wiedzy produktowej

Wymagania:
• Otwartość na potrzeby Klienta
• Umiejętność nawiązywania relacji biznesowych
• Chęć do rozwoju w sektorze sprzedaży
• Komunikatywność

Oferujemy:
• Wynagrodzenie podstawowe: 2800 brutto/miesiąc
• Premie od sprzedaży,
• Stałe premie za późniejsze utrzymanie Klienta
• Pracę od pon. – pt. w pełnym wymiarze godzin
• Szkolenia podnoszące umiejętności sprzedażowe
• Wsparcie trenerów sprzedaży
• Owoce w biurze

zainteresowanych zapraszam do kontaktu prywatnego lub na adres mailowy: magdalena.grochowska@workservice.pl
1
elo 2017-02-24 19:47
ops 10 000 chciałbym buahahahahah
Viola 2017-02-24 19:56
Ludzie a co wy byście chcieli za prace na słuchanie???

Tu aż roi się od magistrów marketingu, psychologi i stosunków m. po takich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] studiach i bez doświadczenia ciesz się matołku że masz jakąkolwiek prace!!!!!!

Naucz się jeden z drugim mosty budować, albo leczyć raka to zarobisz miliony LOL
1
Iza 2017-03-07 09:29
@Viola Sitel Polska ma oferty pracy dla ludzi ze znajomością języków, chcących sie dalej rozwijać
1
Alzacja 2017-03-08 20:10
Sitel Polska to banda, bo inaczej tego nie można nazwać. Banda rodzin i kolegów. Nie jesteś w świcie to cie nie ma. Idzie przeżyć mimo wszystko.
3
blablabal 2017-03-20 18:00
Absolwent kierunku humanistycznego w twoim mniemaniu jest idiotą? Głupkiem? Kimś kto nic nie potrafi? Zastanów się trochę nad mądrościami, które wypisujesz.

W call center psychologia czy marketing to bardzo fajna sprawa - nie pomyślałaś o tym? Czytałam już komentarze, że jacyś teamowie gdzieś kiedyś zastąpili kogoś, kto miał świetne podejście właśnie z uwagi na ukończoną psychologię - a im pewnych umiejętności właśnie brakowało bo nie posiadali takiej wiedzy.

Skąd w ludziach ten totalny brak szacunku dla absolwentów kierunków humanistycznych? Nauczmy się wszyscy budować mosty - potem usłyszymy, że powinniśmy iść na jakieś cyberstudiakosmiczne bo wszystko inne jest już niepotrzebne.
1
KawalkadaJelenichKarłów 2017-03-22 06:54
Krótko i na temat

Plusy:
+ Hajs na czas
+ Praca niewymagająca żadnych umiejętności
+ Multisport i mały ale zawsze pakiet LuxMed
+ Dobra lokalizacja

Minusy:
- Lizusostwo i faworyzowanie przez managerów i OPS`ów swoich ludzi
- "Lipne" konkursy
- Multikulti syf - brud w toaletach, kuchniach i na open space (taka kultura)
- Parcie na tarcie (znaczy awans)
- Podpierdzielanie się nawzajem za premie
- Niejasne warunki premiowania bez żadnej możliwości wglądu
- Dużo ukraińców dwulicowo pchających się przed szereg i awansujących po trupach
- "Dziwne" konszachty kierownictwa

Dobra praca na przeczekanie. Słaba jeżeli chodzi o rozwój przy zachowaniu resztek człowieczeństwa i dobrego smaku.
2
Natalia 2017-03-23 09:31
Widziałam nowe oferty pracy w Sitel-u, to dobre znaki.
SPO 2017-04-24 22:24
Jaki jest liepszy call centr???
Lena 2017-04-29 13:35
To spoko firma, nie rozumiem niektórych osób. Firma poszerza zakres swoich usług to powinno być dobrym sygnałem.
Były pracownik 2017-05-08 19:50
Fatalna organizacja pracy, zarządzający nie mają pojęcia jak to profesjonalne robić, fakt, że lecą cały czas miłymi formułkami za którymi nic się nie kryje, mówią, że są do dyspozycji a jak pójdziesz z jakimś problemem do rozwiązania to nałożą na ciebie jeszcze więcej ciężarów, czyli masz więcej kłopotów. Sami wyglądają na zrelaksowanych, no ale przecież mają roboli to po co się przemęczać.
Zaletą jest miła atmosfera i fajni ludzie ale generalnie praca frustrująca z nasilającym uczuciem bezsilności wobec otaczających absurdów
4
Były pracownik 2017-05-08 19:52
Fatalna organizacja pracy, zarządzający nie mają pojęcia jak to profesjonalne robić, fakt, że lecą cały czas miłymi formułkami za którymi nic się nie kryje, mówią, że są do dyspozycji a jak pójdziesz z jakimś problemem do rozwiązania to nałożą na ciebie jeszcze więcej ciężarów, czyli masz więcej kłopotów. Sami wyglądają na zrelaksowanych, no ale przecież mają roboli to po co się przemęczać.
Zaletą jest miła atmosfera i fajni ludzie ale generalnie praca frustrująca z nasilającym uczuciem bezsilności wobec otaczających absurdów
3
Norbert 2017-05-10 10:23
Pracuję w firmie , jest mi dobrze a te wpisy to chyba robią hejterzy.
Wolfi 2017-05-11 15:17
Generalnie to SITEL jest świetną firmą i dobrze płacą... ale studentom...
Jeśli jesteś studentem i chcesz wykorzystać znajomość języka obcego zeby dorobić na studia, to jest to praca idealna - dużo zalezy od projektu, ale u nas na eBayu jest niemal 100% możliwość dopasowania sobie grafiku.
Zarobić nawet na mailach można 2,5 na całym etacie na początek (umowa o zlecenie), ale ilość godzin można sobie dopasować, bo prawie miesiąc w miesiąc są nadgodziny.

(najwiekszy minus)Najgorsze jest to, ze firma w ogole nie premiuje doświadczonych pracowników, jeśli nie awansujesz, to masz szansę na jedną podwyżkę po 6 mscach i nic więcej. Premie też nie do końca są premiami, tylko raczej konkursem, gdzie wygrywają osoby z najlepszymi wynikami, a premia wynosi 200 zł, więc chyba nie ma co się spinać o taką sume.

(największy plus) masz pewność, że choćbys się mega obijał, przyszedł z kacem to i tak Cię nie wyleją, bo jest takie zapotrzebowanie na pracowników. Co najwyżej zrobią Ci szkolonko jakieś, ale czas szkoleń jest płatny - więc jeśli Ci się nie chce, to nie musisz się starać.

Generalnie jeśli człowiek się trochę stara, to jest to dobra praca na rok, maksymalnie dwa, chyba że awansujesz. Ale niestety wypłaty couchów i managerów też nie są porywające (około 3,5 tys na Umowie o prace, powiedzmy sobie szczerze - żaden szał w Wawie na stanowisku kierowniczym). Łatwo jest potem przejść do firm, gdzie płacą lepiej. ja cały czas dostaję oferty, jeszcze nie zmieniłam tylko dlatego, ze jeszcze studiuję.
Generalnie polecam, jeśli nie macie na siebie pomysłu i szukacie korpo na start.
Toni 2017-05-16 13:34
Zawsze uważam, że najpierw należy popatrzeć w lustrze na siebie. Czy zawsze jesteśmy sumienni wobec innych ? Szukanie błędów i wad u innych dobrze nam idzie, gorzej ze swoimi. Pracuję w firmie i jak na razie nie narzekam ale ale widzę jak niektórzy pracują.
Zniszczony pracownik 2017-05-28 20:41
Jeśli bez refleksji chciałbyś (potencjalny agencie) tylko przetrwać - zapraszamy. Gwarantowana stawka głodowa a nawet l4 jak podupadniesz na zdrowiu, tak żebyś nie umarł. Ślimak przynieśie ci pod koniec dnia kanapki za pół ceny, których w innych firmach nikt nie chciał a za 50zł kartę empik na urodziny kupisz sobie jakiś prezent także nie zginiesz. Nie wymagaj jednak więcej, nie myśl tutaj zbyt wiele i nie oczekuj aby traktowano cie lepiej niż mebel. pamiętaj, jesteś tylko czymś co chce jeść, mieć gdzie spać i dlatego idzie takie coś do pracy. takie firmy nie bez powodu są outsorcingowane do krajów trzeciego świata (w tym polski) gdzie ludzie nie trapią się niepotrzebnie myśleniem na zapas. Zdrowy i myślący człowiek jeśli jakoś tutaj trafi to tylko na chwilę a margines, ludzie z kompleksami, chorzy, w depresji, wypaczeni oraz reszta pozostaje w 'przetrwalniku' tworząc wyśmienitą atmosferę #biohazards
2
Kadaryna 2017-06-01 11:53
Czy na infolinii polskojezycznej umowa o prace jest od 1 dnia?
PiotrReznar 2017-06-02 19:10
Tak - od pierwszego dnia.
Nowinka 2017-06-11 20:21
@Zniszczony pracownik Ale pojechałeś teraz po bandzie. Myślisz, że ktoś uwierzy w te Twoje wypociny? Wiem z własnego doświadczenia, że jak człowiek dobrze pracuje to nie narzeka. Mało tego dostaje sie podwyżki!
Bartek z Łodzi 2017-06-25 17:42
W SiTELu zaczynałem swoją karierę prawie 11 lat temu, pracowałem tam przez 2 lata i wspominam ten czas bardzo dobrze. Wiele się nauczyłem, poznałem świetnych ludzi, z którymi do dzisiaj utrzymuję kontakt. Pozdrawiam serdecznie wszystkich SiTELowiczów :)
Nowinka 2017-06-25 17:46
Czy na obsłudze klienta z językiem francuskim da sie zarobić jakieś przyzwoite pieniądze? Jaka jest atmosfera w pracy? Może jeszcze jest coś co dobrze wiedzieć?
rafał 2017-07-14 13:55
zgadzam się. ta firma to matrix dla ślepych. pracodawca batdzo mierny
2
Norbert 2017-07-16 20:40
Widzę, że firma ma duże potrzeby kadrowe. Czytam opinie i dowiaduję się , że jest ciężko. Czy nie możecie prowadzić rozmów z dyrekcją, zgoda buduje pamiętajcie.
szymon 2017-07-18 10:17
Firma słaba , brak socjalu. Bardzo wysokie wymagania, bardzo niskie płace. Praca dla mało ambitnych studentów. Nie polecam.
1
szymon 2017-07-18 10:18
Firma słaba , brak socjalu. Bardzo wysokie wymagania, bardzo niskie płace. Praca dla mało ambitnych studentów. Nie polecam.
1
Olga 2017-07-22 16:53
Bardzo zainteresowała mnie oferta pracy dla "Customer Service Professional – Polish speaker Sofia / Bulgaria". Czy mógłby ktoś dodać więcej informacji? Z góry dzięki.
Barbara 2017-07-25 23:44
Ludzie w moim dziale fajni. Mile wspominam pracę w Sitel choć przełożona potrafi "urozmaicić" dzień pracy. Za niskie zarobki, żeby pracować dłużej.
2
Papirex 2017-08-01 20:42
Firma moze dobra, malo socialow. Wyplata zalezna od projektu w ktorym pracujesz. Znajomosc jezykow jest plusem. Jak wszedzie. Spoznienie = kara wypowiedzeniem. Starac sie mozna, ale to jednak korporacja i callcenter obslugujace z 20 projektow, wiec wiadomo, jak moze byc.
Papirex 2017-08-01 20:44
No ale jaki projekt? :D
ad33 2017-08-02 20:14
Powiesz coś nt. projektu ebay? W języku niemieckim.
Oleńka 2017-08-02 22:10
Mają sporo nowych ofert pracy, można coś dobrego wybrać?
Zaza 2017-08-07 10:32
Jest jedna oczywista prawda, jak się ma spore umiejętności i człowiek przykłada się do pracy to będzie mu dobrze w firmie. Leserka czy olewka zawsze będą rzuważone.
Rozczarowana wredota 2017-08-17 19:20
Zapomniałam w poprzednim wpisie dodać, ze rzeczywistość rozmywa się z tymi obiecankami podczas rekrutacji o miesięcznym wdrożeniu/szkoleniu czy cokolwiek oni tam "próbują" robić. Po tygodniu od dnia wejścia do firmy sadzają do samodzielnej pracy. Jak dla mnie nie do przyjęcia, zwłaszcza gdy technika to nie twój świat.
MASAKRA 2017-08-17 19:33
Mówią podczas rekrutacji, ze angielski nie jest potrzebny a wszystko: system, raporty i komunikacja jest w tym właśnie jezyku. Mają presje na rekrutowanie jak największej liczby osób z niemieckim, bo brakuje im ludzi z tym jezykiem i kłamią że ang nie jest wymagany a przychodzisz i okazuje się coś zupełnie innego. Szkolenie - robi masakrę w głowie bo oczywiście materiały też są po angielsku i nic nie rozumiesz. Mentor tłumaczy wszytsko na tyle ile mu się chce. SŁABE TO WSZYSTKO JEST JAK NIESZCZĘŚCIE i cieszą się że uda im się kogoś z niemieckim "złapać". "Mądra" Pani która robi dzień wprowadzający/adaptacyjny do firmy jeszcze potrafi powiedzieć "że ludzie z niemieckim są w cenie". Pewnie dlatego dali pracownikom niemieckojęzycznym niedawno podwyżki, bo starzy pracownicy zaczęli się zwalniać. Nawet nie chce myśleć o ile im podnieśli stawki, skoro było aż tak źle, że część została. Sytuacja sama za siebie mówi, Dodatkowo jakby nie znasz planu szkolenia, O wszytsko trzeba dopytywać, bo inaczej raczej się nie dowiesz: na którą masz przyjść i o której kończysz danego dnia. Ja jestem mega mega mega rozczarowana i zniesmaczona tym wszystkim.
Waldi 2017-08-17 23:14
Jeśli ktoś przeszedł rekrutację to poradzi sobie z pracą. Be z napięcia kwestia krótkiego czasu i praca ogarnięta.
Rozczarowana wredota 2017-08-18 14:47
@Waldi: Przejście rekrutacji w tej firmie to nie jest żaden wyczyn.
Rozczarowana wredota 2017-08-18 14:49
@Waldi: Przejście rekrutacji w tej firmie to nie jest żaden wyczyn.
Robert 2017-08-18 21:12
Zgadzam się z tą wypowiedzią choć w firmie jestem od niedawna. Tam pracują studenci dla ktorych to pierwsze doswiadczenie zawodowe w zyciu, ludzie bez pomyslu na siebie. Nom ... faktycznie firma dobra na przeczekanie gdy szuka sie innej pracy.
Ania 2017-08-18 21:14
Zgadzam sie z tym brakiem umiejetnosci kierowania zespolem. Powinni wyslac to towarzystwo "z wyzszej polki" na porzadne szkolonko.
Robert 2017-08-18 21:26
W 100% prawda!
Karolinazgogolina 2017-08-21 10:04
Bardzo żałuję, że kierownicy nie piszą na tym forum. Zastanawiam się dlaczego osoby podległe kierownikom ciągle oceniają ich. Może czas ocenić pracę osób podległych i zobaczymy co z tego wyniknie!
Zostaw swoją opinię o Sitel Polska - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sitel Polska