Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fibris S.A.

Pracowałeś w firmie Fibris S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
up - 2014-08-25 10:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skierowanko z urzed upracy i 750 na miesiąc. pasuje?
zdjecie uzytkownika
gonzo - 2014-08-25 14:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [up - 2014-08-25 10:34:06]:
@up: mi tam pasuje, bo jak przyjechałem po studiach do domu rodzinnego to się mozna za głowę złapać. Dajesz wiarę, że nie ma pracy dla studentów takich kierunków jak stosunki międzynarodowe oraz marketing i zarządzanie? Ja też nie mogłem uwierzyć, ale taka prawda. Dlatego weznę to co dają z Urzędu Pracy.
zdjecie uzytkownika
hkfifriorweo - 2014-08-25 15:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca poniżej godności człowieka
zdjecie uzytkownika
SZEF PROD - 2014-08-31 12:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do płyt to przyjmują z urzędu pracy za najniższe pieniądze, człowiek który ma jakieś ambicje tam nie pójdzie ... a właściwie nie pojedzie bo to jest 5 km od centrum. Zakład zadłużony na maksa i nie ma pieniędzy na pracowników tylko na spłacanie kredytów.
zdjecie uzytkownika
Majster Pipa. - 2014-09-01 09:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To nieprawda!To wszystko oszczerstwa i kalumnie!Tymi wypowiedziami powinna zająć się milicja i prokurator!To niedopuszczalne!Dowiemy się kto to pisze!Te osoby zostaną pociągnięte do odpowiedzialnośći i surowo ukarane przez wymiar sprawiedliwośći!!!
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-09-09 14:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja znalazłam na ich stronie informacje, że sprzedaż roczna to 0 mln PLN (22 mln Euro),a Export to 85% - do prawie 40 krajów świata, więc nie widzę, żeby firma miała jakieś problemy finansowe..a przynajmniej o tym nic nie mówi, więc sytuacja troche dziwna nam teraz wychodzi, ktoś się wypowie z pracowników?
zdjecie uzytkownika
koja - 2014-09-10 15:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaja - 2014-09-09 14:56:20]:
I pewnie wszystko się zgadza. poza jednym na stronie nie ma informacji o kredytach. Sprzedaż to jedno a koszty to drugie. Przecież to proste, że jak to się nie bilansuje to du..pa!! I to ciemna! I tu się kłania umiejętność zarządzania. Bo przy takiej sprzedaży to powinna byś kraina miodem i mlekiem płynąca a jest?
zdjecie uzytkownika
Osama Omelelele - 2014-09-22 10:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziń dobry!Cy siom jakiś pszyjeć do pracia w fibrisia?
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-09-24 14:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fakt, że na stronie nie ma słowa na ten temat.. o kredytach cicho, aż za cicho, chyba powinni o tym normalnie informować, nie sądzicie? niby powinno być tak jak pisze @koja, ale niestety rzeczywistość faktycznie weryfikuje wiele rzeczy. Jak u Was wyglądają zarobki mniej więcej, moze chociaż ta wypłata rekonpensuje?
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-09-28 14:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc, pracowałam w tym zakładzie prawie rok czasu na stanowisku w biurze - praca umysłowa. To co ludzie piszecie wyżej to aż żal czytac naprawde. Płaca - zawsze na czas ! chocby nie wiem co mieli do placenia zbliza sie 5tego i pieniadze na pracownikow zauz sa przygotowane ! jesli chodzi o zarobki to indywidualna kwestia kazdego po dogadaniu z Prezesem !! nie wypowiadam sie jesli chodzi o produkcje , pisze o pracy w biurze zeby bylo jasne bo zaraz posypie sie znowu setka komentarzy. atmosfera w pracy swietna, ludzie mili i pomocni, oczywiscie ty tez musisz nie byc gburem i coś z siebie w pracy dac - bo wiadomo nie ma nic za darmo ! na wszystko trzeba sobie zapracowac. ja jak najbardziej polecam prace w tym zakładzie, drugiego takiego w przemyślu poprostu NIE MA. Pozdr wszystkich pracownikow biura.
zdjecie uzytkownika
szponica - 2014-10-06 10:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownica - 2014-09-28 14:42:16]:
Kto cię zatrudnił do tego biura jak ty zamiast po polsku to piszesz po polskiemu? Czemu tam dalej nie pracujesz jak było tak słodko?
zdjecie uzytkownika
Peja - 2014-10-07 19:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Myśle ze z prezesem to każda pracownica biurowa sie dogada he
zdjecie uzytkownika
stary znajomy - 2014-10-08 12:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10 lat temu firma obchodziła 45-lecie swojej działalności. Jubel był w Marko. Był Daukszewicz, była wódka, szampan ... nawet medale ludzie podostawali. A teraz to co tam można g...o świętować? Pętla zadłużenia niestety zaciska się. Zastanawiam się kto go namówił na te kredyty? Dlaczego tak łatwo dał się im omamić.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-08 19:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie twój interes dlaczego tam już nie pracuje .... a po polskiemu to może piszesz ale ty :) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Osama Omelelele - 2014-10-09 09:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wy gupi fszytskie!!!Ja ciec tam pracia!!!
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2014-10-09 12:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no trochę to dziwne, faktycznie, że ktoś najpierw pisze tak a nie inaczej i potem nie chce powiedzieć dlaczego już nie pracuje.. podejrzana sytuacja, a taka wypowiedz jak dla mnie traci na autentyczności, więc każdy może z tego wyciągnąć wnioski... szkoda, że takie osoby sie tutaj wypowiadają, wolę dowiedzieć się prawdziwych informacji.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-11 17:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zmusiła mnie sytuacja PRYWATNA. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Osama Omelelele - 2014-10-13 10:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-10-11 17:56:53]:
w cionsze zaslaś?
zdjecie uzytkownika
Osama Omelelele - 2014-10-14 12:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja osiama!Ty nie pisiac za mie.Ty osiust!Ne obraziac ty praciownik!Nie twoje gdzie ona zasla cionsze!gupiu!!!
zdjecie uzytkownika
Drggghhvsd - 2014-10-21 22:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ciąże? To chyba kolejna kochanka
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2014-10-23 17:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
o boże, jacy ludzie sa złośliwi, naprawde. Ciekawe czy która byłaby taka odważna na żywo, w oczy tak mówić, a nie w internecie, gdzie niby ma tylko jakiś nick. No ciekawa jestem naprawde. Oby tylko było wszystko w porządku, że nic powaznego się nie sało, że pani musiała odejść z pracy. Pozdrawiam Was!
zdjecie uzytkownika
Osama Omelelele - 2014-10-24 09:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja Osiama pożdlawi pania Ilonka!
zdjecie uzytkownika
stary znajomy - 2014-10-26 10:20:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wpompowanie 2 baniek i dodruk akcji też na niewiele się tutaj zdało. Istnieje realna groźba ogłoszenia upadłości tej firmy. W lipcu biegły wycenił "Płyty" na 2,3 mln zł. Dla porównania Polna wata jest 40 mln zł. Jakie pieniądze może płacić potencjalny bankrut? Jakie są tam gwarancje zatrudnienia?
zdjecie uzytkownika
Wladen - 2014-11-04 19:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Baby być drogie
zdjecie uzytkownika
Antoni nikt mnie dogoni - 2014-12-29 13:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem o czym tutaj pisać, przecież ogólnie wypowiadają się tzw. 'beduini' z produkcji, żale i utyskiwania bo to bo tamto, jednak sami sobie wybraliście to miejsce, a poza tym trzeba było się uczyć, albo jechać w świat. jednak kiedy wymiernikiem atrakcyjności pracy jest możliwość wypicia flaszki wódki to nie ma o czym rozmawiać.
zdjecie uzytkownika
kutafon - 2014-12-29 18:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
I Brawo!Antoni ma rację!W końcu ktoś powiedział prawdę!U mnie masz flachę!Tylko powiedz kiedy?
zdjecie uzytkownika
Pablo - 2015-01-16 14:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bzdury piszecie ludzie,pracowałem w tym zakładzie prawie 2 lata i powiem tak praca ogólnie nie jest ciężka,warunki trudne hałas wysoka temp wibracje ale za to wypłata zawsze na czas.Atmosfera na zmianie ok czego chcieć więcej.
zdjecie uzytkownika
lad - 2015-02-04 13:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hehe. Wszedlem na stronke z ciekawosci. Pracuje pod Londynem i zdziwilo mnie ze uzywamy tutaj plyt produkowanych w polsce. Ale nie zaluje, ze tutaj wszedlem, zabawna lektura :))
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-02-10 14:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zauważyłem ogłoszenie dla dyrektora handlowego w tej firmie, możecie napisać co się stało z poprzednim? Nie popracował zbyt długo? Pamiętam, że zakład szukał na niniejsze stanowisko dokładnie rok temu. Z góry dziękuję za info. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ktosiek - 2015-02-13 17:36:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2015-02-10 14:31:18]:
nie zatrudnili żadnego, więc szukają dalej.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-02-16 12:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcesz powiedzieć, że zakład od ponad roku działa bez dyrektora handlowego? hehe
zdjecie uzytkownika
ktosiek - 2015-02-16 19:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2015-02-16 12:16:04]:
a co? nie znasz firm co działają bez stanowiska dyrektora handlowego?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-02-18 12:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak znam np. kioski ruchu, hehe po co teraz szukają jak tak im się udaje super prosperować przez rok, to idąc dalej pewnie działu handlowego też nie ma, technolodzy handlują - produkują, jednym słowem to musi być świetna firma ;-) powodzenia
zdjecie uzytkownika
roms - 2015-02-26 01:39:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dlaczego nie zatrudnili nowego dyrektora? Trudno sprostac ich wymaganiom, czy tez mało kogo interesuje oferta jaką przedstawiają? Bo wiecie co takiego oferują na tym stanowisku? Dziwi mnie też, że nie dbają o obstawienie tego stanowiska, bo jak dla mnie jest potrzebne, ale co ja tam się znam, raczej problem Fibris.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-02-26 13:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to na co im prezes niech sprzątaczka zarządza
zdjecie uzytkownika
Antoni nikt mnie dogoni - 2015-03-02 07:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i jak już kiedyś pisałem co do atrakcyjności pracy w tej hm hm firmie - O laboga! ale trwoga ! w balonika dmuchać dali i Blacika wyłupali. Szkoda że tylko jednego, znalazło by się więcej yntelygentów do kopa w . . . .
zdjecie uzytkownika
muzin - 2015-03-13 11:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co to płyt nikt nie zamawia? tylko na magazyn produkujecie że firma nie jest zainteresowana żadnym transportem? czy po prostu wszystkie frachty już wyprzedane do końca roku hehe ??
zdjecie uzytkownika
pogromca doopowłazów - 2015-04-17 11:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a gudzelak to w ogóle wychodzi z doopy golika czy raczej rzadko ?:D
zdjecie uzytkownika
nocóż - 2015-05-26 23:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tomki to już w tej hucie tak mają :D
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-07-12 11:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pogromca doopowłazów - 2015-04-17 11:59:17]:
raczej rzadko wychodzi :P
zdjecie uzytkownika
kociamber - 2015-07-14 09:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
... zatrudnili jakiegoś dyrektora handlowego? Jestem ciekaw bo aplikowałem ale moje 10 letnie doświadczenie jako manager było widocznie niewystarczające.... z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
badi - 2015-08-30 16:54:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kociamber, również mnie to bardzo interesuje, też widziałem tę ofertę pracy ale ani widu, ani słychu co tam aktualnie się dzieje, może ktoś z obecnych pracowników mógłby dać znać nam tutaj czy wiadomo coś w sprawie wyboru dyrektora handlowego, czego tak naprawdę spodziewają się po kandydacie na to stanowisko
zdjecie uzytkownika
Press - 2015-09-26 22:17:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie uciekają z fabryki!!!
zdjecie uzytkownika
golik - 2015-09-29 21:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmawiałem ostatnio z kolegą na temat tego jak pracuje się w tej firmie. Mówił o nich wiele dobrego. Dla mnie w sumie wydaje się to dość dziwne jak mam być szczery, zwłaszcza , że na forach jak na przykład tutaj trafić można na wypowiedzi podobne do tych @pressa. Zdecydowanie trzeba chyba swoją decyzje wcześniej przemyśleć
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2016-01-24 19:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla UR (utrzymanie ruchu). Wiem, że nie macie teraz łatwo.
zdjecie uzytkownika
:)) - 2016-02-03 10:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie praca w Fibris jest OK , pracuje na dziale mechanicznym i jestem zadowolony
zdjecie uzytkownika
tongo - 2016-02-04 10:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
:)) mozesz powiedziec jakie sa wymagania od pracownikow na dziale mechanicznym ? Teraz co prawda firma potrzebuje specjalisty ds zakupow - nie wiem czy nie aplikowac...
zdjecie uzytkownika
4t5r - 2016-02-07 16:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
probouj w sumie czmeu nie @tongo, zawsze przeciez na takim stnapwisku mozna sie czegos ciekawego naucyzc/ dowiedziecn co moze sie przydac w dalszej pracy
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja rozpoczęła się już niefortunnym przełożeniem terminu spotkania z uwagi na fakt, iż Prezes nie może się dostosować do zaproponowanego raptem tydzień wcześniej, terminu spotkania-dla mnie lekceważące. Jak na tak frywolne podejście do zatrudnienia najważniejszego pracownika dla spółki, który ma rzetelnie i transparentnie zarządzać wszystkimi wydatkami firmy już wydało mi się niefachowe.
Po tygodniu od rozmowy w Przemyślu Dyrektor zakładu składa mi propozycję pracy za marne pieniądze(okres próbny) co do odpowiedzialności, oraz niby mieszkanie, które de facto okazuje się pustymi pokojami biurowymi po remoncie z dostępem do "łazienki" na korytarzu.
Po prawie trzech tygodniach od zaakceptowania przeze mnie powyższych warunków i przeprowadzeni z owym Dyrektorem zakładu rozmów telefonicznych i przesłaniu listów referencyjny z poprzednich zakładów w których współzarządzałem oraz kierowania merytorycznych pytań co do charakteru pracy, poprosiłem o przesłanie mi projektu umowy, tak abym nie został postawiony przed faktem dokonanym po 300 kilometrowej podróży do bądź co bądź dużego, niby rokującego zakładu pracy.
Oczywiście umowę otrzymałem na trzy dni przed przyjazdem na warunkach samozatrudnienia w proponowanych pieniądzach, a o niby mieszkaniu już nie było mowy. z zaproponowanej kwoty po opłaceniu pobytu, podatków i vatu nie zostało by mi nic! Wnioskuję z całego procesu naboru, że komuś zależy na niegospodarnym rekrutancie a nie na fachowcu, który mógłby coś wnieść a nie wynieść z Fibris S.A.. Może się mylę, ale...
Pytania: Pytania były bardzo ogólne,odnoszę wrażenie, że Prezes i Dyrektor nie wiedzieli o podstawowym funkcjonowaniu działu i generowanych wydatkach.
zdjecie uzytkownika
Majster Pipa - 2016-02-07 17:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tacy analfabeci niech się lepiej nie wypowiadają!!!Do łopaty a nie do poważnej i szanowanej firmy!!!
zdjecie uzytkownika
golik - 2016-02-09 18:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Majster Pipa - 2016-02-07 17:20:45]:
już tu się lepiej wszyscy nie wymądrzajcie bo nic z tego mądrego nie wychodzi. Jest oferta to aplikujcie albo dajcie spokój. Szukają teraz tych specjalistów ds zakupów - spróbujcie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Fibris S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fibris S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert