Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fibris S.A.

Pracowałeś w firmie Fibris S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Bezrobontny. - 2014-01-26 13:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam!Niewie któś z was czy som jakież pzyjecia do pracy na tych płytah w tym fibrisie?z gory dzieki za informancję!Pozdraiwiam!
zdjecie uzytkownika
Majster pipa - 2014-01-27 13:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!Tak!Mają być przyjęcia do Fibrisu w lutym!Około 10 wakatów!Tak że proszę sie pośpieszyc i złożyć cv i podanie o przyjęcie do pracy.Jak cos to słuzę pomocą!Pozdrawiam!Majster Pipa!
zdjecie uzytkownika
hdgda - 2014-01-28 08:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to ruszyło to padło?
zdjecie uzytkownika
Mały Pampers - 2014-01-29 13:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca na produkcji w Fibris nie należy do najcięższej. Jeśli jesteś człowiekiem na tyle mądrym i pracowitym by można było Ci powierzyć dozór i eksploatacje maszyn to nie narobisz się tam. Gorzej, gdy okażesz się człowiekiem mniej rozumnym, który nie nadaje się do niczego lub co gorsza masz swoje zdanie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
rychu - 2014-02-05 13:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wyglada sprawa dojazdu pracownikow z pobliskich wsi , organizacja dojazdu , holel robotniczy ?
zdjecie uzytkownika
produkcja - 2014-02-06 09:57:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam na to taki patent śpie w opakowaniu wstaję o 4:30 nie myję się i nie golę idę na PKS po pół godzinie jestem w przemyślu potem przesiadka na mzk i przed 6:00 jestem w fibrisie .
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Grzegorz Brzenczyszczykiewicz. - 2014-02-06 11:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie dojazdy?jaki hotel?(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Majster Pipa. - 2014-02-08 11:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakwaterowanie w Albatrosie.Firma opłaca noclegi!Wyżywienie w McDonaldzie.Niedługo otwarcie.Za dojazdy też zwracają.Trzeba złożyć podanie do Prezesa.Ale lepiej opłaci się nocować w tym hotelu.Płaca 1574pln plus 367pln premii.Wszystko netto na rękę!Polecam!!!
zdjecie uzytkownika
helmutowicz - 2014-02-11 08:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma uprosiła prezydenta miasta o odroczenie płatności podatku od nieruchomości , jest w nędzy i nie ma pieniędzy ...
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-03-07 20:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałbym się przyjąć do tej pracy ale nadal nie wiem ile bym zarabiał netto. Czy może mnie ktoś poinformował? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Majster Pipa. - 2014-03-08 13:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!Z premią i dodatkami za zmiany ok.1840 netto!
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-03-08 18:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aha, to dobrze wiedziec. Dzięki
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
antoni nikt mnie nie dogoni - 2014-03-10 10:07:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [młody - 2014-03-08 18:53:49]:
ta, za dwa miesiące chyba ...
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-03-10 11:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponoć właśnie słyszałem że piszą netto a przychodzi co do czego to wynika ze niestety miesięcznie wychodzi ledwo 1200 i to jeszcze do jesteś traktowany jak przynieś wyniesie pozamiataj.. ale to szczegól. Niech PAN MAJSTER PIPA NAPISZE ile wychodzi naprawdę bardzo nie ludzi oszukują. Powinno się napisać konkretnie 1200 i ani grosza więcej i jesteś w najgorszej chlewni.. ze każdy stamtąd ucieka jak tylko może bo to co oni tam proponują to moja noga jak o tym usłyszała to z łóżka wyjść nie chciała. POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
Majster Pipa. - 2014-03-10 13:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nie opowiadajcie jakichś bzdur!Przecież najniższa krajowa to 1280 netto!Więc jakie 1200?Do tego dochodzi premia,dodatek za nocne zmiany i za pracę w warunkach szkodliwych!Jak wziałes jeden z drugim pożyczkę bezprocentową w zakładzie to się nie dziw że masz ne rękę 1000zł lub mniej!Wam to nikt nie dogodzi!Szkoda na was czasu!
zdjecie uzytkownika
antoni nikt mnie nie dogoni - 2014-03-10 14:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [młody - 2014-03-10 11:16:53]:
heh, ściema jak cholera z dodatkami - jak włazisz w zadek jakiemuś majstrowi lub innemu to coś z ochłapów pseudo premiowych dorzucą,lub jak masz rozum jak jeden /żeby tylko jeden ?/ pajac z działu na 'l' i będziesz łupać do upadłego,wcinać paracetamol i latać jak poparzony po ścianach. nocne i szkodliwe - owszem ale w stawce prosto z gułagu. wszystko jest wrzucone do jednego worka pod nazwą 'najniższa średnia' i po zapłaceniu podatków masz swoje 1280. o zniszczonym zdrowiu i innych walorach estetyczno-zapachowych na stałe wpisanych w krajobraz tego zakładu nie wspomnę. jest to miejsce dla przegranych, lub o myślach samobójczych. region jest bez pracy więc takie warunki i płace niestety mają racje bytu. a jak jesteś pod ścianą i musisz mieć ma miskę z starym ryżem to pójdziesz. jeśli nie - to omijaj to miejsce.
zdjecie uzytkownika
zadzior - 2014-03-10 22:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [antoni nikt mnie nie dogoni - 2014-03-10 14:06:45]:
He he to akurat masz racje. Omijać to miejsce jak najbardziej z daleka. Bo to co tam się dzieje na tzw PRODUKCJI to przechodzi ludzkie pojęcie. Zdrowia potem nie odzyskasz za te psie grosze które oni tam proponują.
zdjecie uzytkownika
Majster Pipa. - 2014-03-11 12:09:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nareszcie!W koncu ktoś rzeczowo i dosadnie napisał co tam się dzieje(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-03-11 20:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Panie Majsterku widzę ze nareszcie się obudziłes. Jak chcesz ludzi na ta usłana rozami ciepła posadke zwana PRODUKCJA, to sie rozmnóż, wytresuj pozbieraj rodzinke i hajda do roboty :D

jak wytrzymasz i zarobisz te swoje 1680 to ja ci dorzuce na trumne.
zdjecie uzytkownika
Majster Pipa. - 2014-03-13 07:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie muszę się rozmnażać!Do czarnej roboty mam takich( usunięte przez administratora ) jak ty!A sam zarabiam dwa razy tyle co napisałeś misiu kolorowy!
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-03-15 19:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz mi skoczyć Cipko co najmniej . Jak tam pucuje sie buty kierownika, czy wylizane na poniedzialek? Mam nadzieje ze tak bo WLASNIE TAKICH JAK TY TAM POTRZEBUJA..
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-03-16 15:40:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mózgu po pierwsze sie pisze przez Ó tak w ogóle..
zdjecie uzytkownika
Majster Pipa. - 2014-03-18 16:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naucz się składać poprawnie zdania bezmÓzgu!!!
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-03-19 21:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aż, dziwne, że takiego analfabetę jak Ty przyjęli do pracy wyżej niż produkcja, ale z drugiej strony jak tak patrze co pisałeś to w ogóle mnie to nie irytuję, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
stary - 2014-03-20 15:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie tu mocno prl-em...milicja? O zgrozo!! rozumiem, że to wszystko dla niepoznaki bo ktoś z samej góry tu pisze. W ostatnim czasie zmieniły się przepisy odnośnie hejterów żeby nie czuli się bezkarni, ale to nie jest wcale takie proste, przepisy częściowo martwe. Proste raczej jest to, że ktoś co trzeci post straszy tym przepisem. Słabość?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
32 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fibris S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x