Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fibris S.A.

Pracowałeś w firmie Fibris S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ja Chcieć Praca!!! - 2014-06-30 10:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja chcieć praca!!!Czy są jakieś przyjęcia?
zdjecie uzytkownika
marcin lakiernik 8 lat - 2014-06-30 14:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ja chciec Praca: Kali jeść, Kali pracować :). Zobacz w necie czy nie ma ofert pracy, moze w sumie ktos tez Ci odpisze??
zdjecie uzytkownika
krystyjan - 2014-07-17 19:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcin lakiernik 8 lat - 2014-06-30 14:37:21]:
No pefnie, rze niema
zdjecie uzytkownika
up - 2014-08-25 10:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skierowanko z urzed upracy i 750 na miesiąc. pasuje?
zdjecie uzytkownika
gonzo - 2014-08-25 14:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [up - 2014-08-25 10:34:06]:
@up: mi tam pasuje, bo jak przyjechałem po studiach do domu rodzinnego to się mozna za głowę złapać. Dajesz wiarę, że nie ma pracy dla studentów takich kierunków jak stosunki międzynarodowe oraz marketing i zarządzanie? Ja też nie mogłem uwierzyć, ale taka prawda. Dlatego weznę to co dają z Urzędu Pracy.
zdjecie uzytkownika
hkfifriorweo - 2014-08-25 15:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca poniżej godności człowieka
zdjecie uzytkownika
SZEF PROD - 2014-08-31 12:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do płyt to przyjmują z urzędu pracy za najniższe pieniądze, człowiek który ma jakieś ambicje tam nie pójdzie ... a właściwie nie pojedzie bo to jest 5 km od centrum. Zakład zadłużony na maksa i nie ma pieniędzy na pracowników tylko na spłacanie kredytów.
zdjecie uzytkownika
Majster Pipa. - 2014-09-01 09:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To nieprawda!To wszystko oszczerstwa i kalumnie!Tymi wypowiedziami powinna zająć się milicja i prokurator!To niedopuszczalne!Dowiemy się kto to pisze!Te osoby zostaną pociągnięte do odpowiedzialnośći i surowo ukarane przez wymiar sprawiedliwośći!!!
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-09-09 14:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja znalazłam na ich stronie informacje, że sprzedaż roczna to 0 mln PLN (22 mln Euro),a Export to 85% - do prawie 40 krajów świata, więc nie widzę, żeby firma miała jakieś problemy finansowe..a przynajmniej o tym nic nie mówi, więc sytuacja troche dziwna nam teraz wychodzi, ktoś się wypowie z pracowników?
zdjecie uzytkownika
koja - 2014-09-10 15:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaja - 2014-09-09 14:56:20]:
I pewnie wszystko się zgadza. poza jednym na stronie nie ma informacji o kredytach. Sprzedaż to jedno a koszty to drugie. Przecież to proste, że jak to się nie bilansuje to du..pa!! I to ciemna! I tu się kłania umiejętność zarządzania. Bo przy takiej sprzedaży to powinna byś kraina miodem i mlekiem płynąca a jest?
zdjecie uzytkownika
Osama Omelelele - 2014-09-22 10:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziń dobry!Cy siom jakiś pszyjeć do pracia w fibrisia?
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-09-24 14:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fakt, że na stronie nie ma słowa na ten temat.. o kredytach cicho, aż za cicho, chyba powinni o tym normalnie informować, nie sądzicie? niby powinno być tak jak pisze @koja, ale niestety rzeczywistość faktycznie weryfikuje wiele rzeczy. Jak u Was wyglądają zarobki mniej więcej, moze chociaż ta wypłata rekonpensuje?
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-09-28 14:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc, pracowałam w tym zakładzie prawie rok czasu na stanowisku w biurze - praca umysłowa. To co ludzie piszecie wyżej to aż żal czytac naprawde. Płaca - zawsze na czas ! chocby nie wiem co mieli do placenia zbliza sie 5tego i pieniadze na pracownikow zauz sa przygotowane ! jesli chodzi o zarobki to indywidualna kwestia kazdego po dogadaniu z Prezesem !! nie wypowiadam sie jesli chodzi o produkcje , pisze o pracy w biurze zeby bylo jasne bo zaraz posypie sie znowu setka komentarzy. atmosfera w pracy swietna, ludzie mili i pomocni, oczywiscie ty tez musisz nie byc gburem i coś z siebie w pracy dac - bo wiadomo nie ma nic za darmo ! na wszystko trzeba sobie zapracowac. ja jak najbardziej polecam prace w tym zakładzie, drugiego takiego w przemyślu poprostu NIE MA. Pozdr wszystkich pracownikow biura.
zdjecie uzytkownika
szponica - 2014-10-06 10:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownica - 2014-09-28 14:42:16]:
Kto cię zatrudnił do tego biura jak ty zamiast po polsku to piszesz po polskiemu? Czemu tam dalej nie pracujesz jak było tak słodko?
zdjecie uzytkownika
Peja - 2014-10-07 19:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myśle ze z prezesem to każda pracownica biurowa sie dogada he
zdjecie uzytkownika
stary znajomy - 2014-10-08 12:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10 lat temu firma obchodziła 45-lecie swojej działalności. Jubel był w Marko. Był Daukszewicz, była wódka, szampan ... nawet medale ludzie podostawali. A teraz to co tam można g...o świętować? Pętla zadłużenia niestety zaciska się. Zastanawiam się kto go namówił na te kredyty? Dlaczego tak łatwo dał się im omamić.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-08 19:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie twój interes dlaczego tam już nie pracuje .... a po polskiemu to może piszesz ale ty :) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Osama Omelelele - 2014-10-09 09:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wy gupi fszytskie!!!Ja ciec tam pracia!!!
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2014-10-09 12:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no trochę to dziwne, faktycznie, że ktoś najpierw pisze tak a nie inaczej i potem nie chce powiedzieć dlaczego już nie pracuje.. podejrzana sytuacja, a taka wypowiedz jak dla mnie traci na autentyczności, więc każdy może z tego wyciągnąć wnioski... szkoda, że takie osoby sie tutaj wypowiadają, wolę dowiedzieć się prawdziwych informacji.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-11 17:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zmusiła mnie sytuacja PRYWATNA. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Osama Omelelele - 2014-10-13 10:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-10-11 17:56:53]:
w cionsze zaslaś?
zdjecie uzytkownika
Osama Omelelele - 2014-10-14 12:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja osiama!Ty nie pisiac za mie.Ty osiust!Ne obraziac ty praciownik!Nie twoje gdzie ona zasla cionsze!gupiu!!!
zdjecie uzytkownika
Drggghhvsd - 2014-10-21 22:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ciąże? To chyba kolejna kochanka
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2014-10-23 17:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o boże, jacy ludzie sa złośliwi, naprawde. Ciekawe czy która byłaby taka odważna na żywo, w oczy tak mówić, a nie w internecie, gdzie niby ma tylko jakiś nick. No ciekawa jestem naprawde. Oby tylko było wszystko w porządku, że nic powaznego się nie sało, że pani musiała odejść z pracy. Pozdrawiam Was!
zdjecie uzytkownika
Osama Omelelele - 2014-10-24 09:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja Osiama pożdlawi pania Ilonka!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fibris S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x