Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fibris S.A.

Pracowałeś w firmie Fibris S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
stary - 2014-03-20 15:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie tu mocno prl-em...milicja? O zgrozo!! rozumiem, że to wszystko dla niepoznaki bo ktoś z samej góry tu pisze. W ostatnim czasie zmieniły się przepisy odnośnie hejterów żeby nie czuli się bezkarni, ale to nie jest wcale takie proste, przepisy częściowo martwe. Proste raczej jest to, że ktoś co trzeci post straszy tym przepisem. Słabość?
zdjecie uzytkownika
stary - 2014-04-25 14:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Węsołych Świont!!!
zdjecie uzytkownika
antoni nikt mnie nie dogoni - 2014-05-27 10:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patrzę i co widzę? piknik czerwcowy bez głównego sponsora? nie będzie kiszki i padliny na taloniki? co się stało ?! no jak to tak...
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2014-05-31 20:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli Fibris robi jakies pikniki integracyjne dla pracowników, cos jeszcze działaja w temacie poprawy atmosfery i integracji?
zdjecie uzytkownika
Maniek. - 2014-06-01 10:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Działajom!Chcą poprawić wizerónek zakładó!
zdjecie uzytkownika
antoni nikt mnie nie dogoni - 2014-06-02 12:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pewnie, szczególny piknik jest jak na lakierni kaziuk mordę drze: WóZKOWY!!!, a na poważnie - pikniki integracyjne ? większego bełkotu nikt nie słyszał w galaktyce!
zdjecie uzytkownika
Maniek. - 2014-06-03 12:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Som!Som!A kazik wcale nie drze mordę bo fajny i kultura koleś jest z niego!Tylko ten smród na lakierni nie do wytrzymania!
zdjecie uzytkownika
marcin lakiernik 8 lat - 2014-06-03 17:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale te warunki na lakierni to zgodne z BHP? wiesz maniek w tej branży fiołkami nie pachnie :). dzieki za odp
zdjecie uzytkownika
antoni nikt mnie nie dogoni - 2014-06-04 09:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warunki BHP są zgodne z wszystkimi wytycznymi, żadnego smrodu, zapylenia, zimna czy gorąca, nowoczesna klimatyzowana hala, wszystkie maszyny spełniają normy i certyfikaty, nawet NASA może się uczyć..itd w tym bełkocie. kaziuk się nie drze ? coś takiego...pewnie się zakochał w babie jadzi
zdjecie uzytkownika
marcin lakiernik 8 lat - 2014-06-04 16:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@antonii. co komentarz to inna opinia. Fibris wciaz zatrudnia, na co mam sie nastawic w piewrszym dniu?
zdjecie uzytkownika
antoni nikt mnie nie dogoni - 2014-06-08 12:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na zapachy rodem z francuskiej perfumerii a na powitanie kawior z jesiotra!
zdjecie uzytkownika
ciężko jest tu - 2014-06-18 14:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ważne że jakoś to się kula .. i na nową furę dla właścicieli zarabia
zdjecie uzytkownika
antoni nikt mnie nie dogoni - 2014-06-20 14:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
że jakoś się kula ? bez jaj, baza ludzi umarłych - bez ambicji, tylko kłapać i jęczeć że źle i ciężko! a kto powiedział że życie będzie łatwe ? jak komuś na zdrowiu zależy to spada jak tylko się da. byłem, zobaczyłem , uciekłem. można? można!
zdjecie uzytkownika
aplikant - 2014-06-25 10:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem w Fibris na rozmowie na kierownika zakupów w końcu Maja. Rekrutacja rozpoczęła się już niefortunnym przełożeniem terminu spotkania z uwagi na fakt, iż Prezes nie może się dostosować do zaproponowanego raptem tydzień wcześniej, terminu spotkania-dla mnie lekceważące. Jak na tak frywolne podejście do zatrudnienia najważniejszego pracownika dla spółki, który ma rzetelnie i transparentnie zarządzać wszystkimi wydatkami firmy już wydało mi się niefachowe.
Po tygodniu od rozmowy w Przemyślu Dyrektor zakładu składa mi propozycję pracy za marne pieniądze(okres próbny) co do odpowiedzialności, oraz niby mieszkanie, które de facto okazuje się pustymi pokojami biurowymi po remoncie z dostępem do "łazienki" na korytarzu.
Po prawie trzech tygodniach od zaakceptowania przeze mnie powyższych warunków i przeprowadzeni z owym Dyrektorem zakładu rozmów telefonicznych i przesłaniu listów referencyjny z poprzednich zakładów w których współzarządzałem oraz kierowania merytorycznych pytań co do charakteru pracy, poprosiłem o przesłanie mi projektu umowy, tak abym nie został postawiony przed faktem dokonanym po 300 kilometrowej podróży do bądź co bądź dużego, niby rokującego zakładu pracy.
Oczywiście umowę otrzymałem na trzy dni przed przyjazdem na warunkach samozatrudnienia w proponowanych pieniądzach, a o niby mieszkaniu już nie było mowy. z zaproponowanej kwoty po opłaceniu pobytu, podatków i vatu nie zostało by mi nic! Wnioskuję z całego procesu naboru, że komuś zależy na niegospodarnym rekrutancie a nie na fachowcu, który mógłby coś wnieść a nie wynieść z Fibris S.A.. Może się mylę, ale...
zdjecie uzytkownika
marcin lakiernik 8 lat - 2014-06-26 18:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie oczekuję wcale takiego powitania, ale widzę, że żartujecie z tym kawiorem i perfumerią. :). @aplikant: a moze problem tkwił w tym, że dostał Pan pensję, ale nie uwzglednil Pan opłat jakie są potrzebne przy umowie o dzieło. na to mi to wyglada, bo watpie zeby pracownik umyslowy dostal takie warunki.
zdjecie uzytkownika
Ja Chcieć Praca!!! - 2014-06-30 10:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja chcieć praca!!!Czy są jakieś przyjęcia?
zdjecie uzytkownika
marcin lakiernik 8 lat - 2014-06-30 14:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ja chciec Praca: Kali jeść, Kali pracować :). Zobacz w necie czy nie ma ofert pracy, moze w sumie ktos tez Ci odpisze??
zdjecie uzytkownika
krystyjan - 2014-07-17 19:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcin lakiernik 8 lat - 2014-06-30 14:37:21]:
No pefnie, rze niema
zdjecie uzytkownika
up - 2014-08-25 10:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skierowanko z urzed upracy i 750 na miesiąc. pasuje?
zdjecie uzytkownika
gonzo - 2014-08-25 14:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [up - 2014-08-25 10:34:06]:
@up: mi tam pasuje, bo jak przyjechałem po studiach do domu rodzinnego to się mozna za głowę złapać. Dajesz wiarę, że nie ma pracy dla studentów takich kierunków jak stosunki międzynarodowe oraz marketing i zarządzanie? Ja też nie mogłem uwierzyć, ale taka prawda. Dlatego weznę to co dają z Urzędu Pracy.
zdjecie uzytkownika
hkfifriorweo - 2014-08-25 15:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca poniżej godności człowieka
zdjecie uzytkownika
SZEF PROD - 2014-08-31 12:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do płyt to przyjmują z urzędu pracy za najniższe pieniądze, człowiek który ma jakieś ambicje tam nie pójdzie ... a właściwie nie pojedzie bo to jest 5 km od centrum. Zakład zadłużony na maksa i nie ma pieniędzy na pracowników tylko na spłacanie kredytów.
zdjecie uzytkownika
Majster Pipa. - 2014-09-01 09:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To nieprawda!To wszystko oszczerstwa i kalumnie!Tymi wypowiedziami powinna zająć się milicja i prokurator!To niedopuszczalne!Dowiemy się kto to pisze!Te osoby zostaną pociągnięte do odpowiedzialnośći i surowo ukarane przez wymiar sprawiedliwośći!!!
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-09-09 14:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja znalazłam na ich stronie informacje, że sprzedaż roczna to 0 mln PLN (22 mln Euro),a Export to 85% - do prawie 40 krajów świata, więc nie widzę, żeby firma miała jakieś problemy finansowe..a przynajmniej o tym nic nie mówi, więc sytuacja troche dziwna nam teraz wychodzi, ktoś się wypowie z pracowników?
zdjecie uzytkownika
koja - 2014-09-10 15:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaja - 2014-09-09 14:56:20]:
I pewnie wszystko się zgadza. poza jednym na stronie nie ma informacji o kredytach. Sprzedaż to jedno a koszty to drugie. Przecież to proste, że jak to się nie bilansuje to du..pa!! I to ciemna! I tu się kłania umiejętność zarządzania. Bo przy takiej sprzedaży to powinna byś kraina miodem i mlekiem płynąca a jest?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fibris S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x