Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fibris S.A.

Pracowałeś w firmie Fibris S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Majster Pipa. - 2014-03-11 12:09:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nareszcie!W koncu ktoś rzeczowo i dosadnie napisał co tam się dzieje(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-03-11 20:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Panie Majsterku widzę ze nareszcie się obudziłes. Jak chcesz ludzi na ta usłana rozami ciepła posadke zwana PRODUKCJA, to sie rozmnóż, wytresuj pozbieraj rodzinke i hajda do roboty :D

jak wytrzymasz i zarobisz te swoje 1680 to ja ci dorzuce na trumne.
zdjecie uzytkownika
Majster Pipa. - 2014-03-13 07:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie muszę się rozmnażać!Do czarnej roboty mam takich( usunięte przez administratora ) jak ty!A sam zarabiam dwa razy tyle co napisałeś misiu kolorowy!
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-03-15 19:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz mi skoczyć Cipko co najmniej . Jak tam pucuje sie buty kierownika, czy wylizane na poniedzialek? Mam nadzieje ze tak bo WLASNIE TAKICH JAK TY TAM POTRZEBUJA..
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-03-16 15:40:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mózgu po pierwsze sie pisze przez Ó tak w ogóle..
zdjecie uzytkownika
Majster Pipa. - 2014-03-18 16:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naucz się składać poprawnie zdania bezmÓzgu!!!
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-03-19 21:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aż, dziwne, że takiego analfabetę jak Ty przyjęli do pracy wyżej niż produkcja, ale z drugiej strony jak tak patrze co pisałeś to w ogóle mnie to nie irytuję, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
stary - 2014-03-20 15:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie tu mocno prl-em...milicja? O zgrozo!! rozumiem, że to wszystko dla niepoznaki bo ktoś z samej góry tu pisze. W ostatnim czasie zmieniły się przepisy odnośnie hejterów żeby nie czuli się bezkarni, ale to nie jest wcale takie proste, przepisy częściowo martwe. Proste raczej jest to, że ktoś co trzeci post straszy tym przepisem. Słabość?
zdjecie uzytkownika
stary - 2014-04-25 14:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Węsołych Świont!!!
zdjecie uzytkownika
antoni nikt mnie nie dogoni - 2014-05-27 10:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patrzę i co widzę? piknik czerwcowy bez głównego sponsora? nie będzie kiszki i padliny na taloniki? co się stało ?! no jak to tak...
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2014-05-31 20:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli Fibris robi jakies pikniki integracyjne dla pracowników, cos jeszcze działaja w temacie poprawy atmosfery i integracji?
zdjecie uzytkownika
Maniek. - 2014-06-01 10:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Działajom!Chcą poprawić wizerónek zakładó!
zdjecie uzytkownika
antoni nikt mnie nie dogoni - 2014-06-02 12:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pewnie, szczególny piknik jest jak na lakierni kaziuk mordę drze: WóZKOWY!!!, a na poważnie - pikniki integracyjne ? większego bełkotu nikt nie słyszał w galaktyce!
zdjecie uzytkownika
Maniek. - 2014-06-03 12:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Som!Som!A kazik wcale nie drze mordę bo fajny i kultura koleś jest z niego!Tylko ten smród na lakierni nie do wytrzymania!
zdjecie uzytkownika
marcin lakiernik 8 lat - 2014-06-03 17:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale te warunki na lakierni to zgodne z BHP? wiesz maniek w tej branży fiołkami nie pachnie :). dzieki za odp
zdjecie uzytkownika
antoni nikt mnie nie dogoni - 2014-06-04 09:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warunki BHP są zgodne z wszystkimi wytycznymi, żadnego smrodu, zapylenia, zimna czy gorąca, nowoczesna klimatyzowana hala, wszystkie maszyny spełniają normy i certyfikaty, nawet NASA może się uczyć..itd w tym bełkocie. kaziuk się nie drze ? coś takiego...pewnie się zakochał w babie jadzi
zdjecie uzytkownika
marcin lakiernik 8 lat - 2014-06-04 16:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@antonii. co komentarz to inna opinia. Fibris wciaz zatrudnia, na co mam sie nastawic w piewrszym dniu?
zdjecie uzytkownika
antoni nikt mnie nie dogoni - 2014-06-08 12:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na zapachy rodem z francuskiej perfumerii a na powitanie kawior z jesiotra!
zdjecie uzytkownika
ciężko jest tu - 2014-06-18 14:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ważne że jakoś to się kula .. i na nową furę dla właścicieli zarabia
zdjecie uzytkownika
antoni nikt mnie nie dogoni - 2014-06-20 14:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
że jakoś się kula ? bez jaj, baza ludzi umarłych - bez ambicji, tylko kłapać i jęczeć że źle i ciężko! a kto powiedział że życie będzie łatwe ? jak komuś na zdrowiu zależy to spada jak tylko się da. byłem, zobaczyłem , uciekłem. można? można!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-28
Żródło: pracuj.pl
Przemyśl
(podkarpackie Zobacz lokalizację na mapie »)
FIBRIS S.A.FIBRIS  Spółka Akcyjna z siedzibą w Przemyślu ul. Ofiar Katania 17  poszukuje osób  na stanowisko:Dyrektor Handlowy Miejsce pracy: Przemyśl Region: podkarpackieOpis stanowiska:nadzór nad pracą pionu handlowego,długoterminowe planowanie działań handlowych i marketingowych w odniesieniu do uzgodnionych tematów i projektów,zwiększanie udziału w rynku - rozwój sprzedaży w kraju i za granicą,inicjowanie działań podnoszących efektywność spr
zdjecie uzytkownika
aplikant - 2014-06-25 10:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem w Fibris na rozmowie na kierownika zakupów w końcu Maja. Rekrutacja rozpoczęła się już niefortunnym przełożeniem terminu spotkania z uwagi na fakt, iż Prezes nie może się dostosować do zaproponowanego raptem tydzień wcześniej, terminu spotkania-dla mnie lekceważące. Jak na tak frywolne podejście do zatrudnienia najważniejszego pracownika dla spółki, który ma rzetelnie i transparentnie zarządzać wszystkimi wydatkami firmy już wydało mi się niefachowe.
Po tygodniu od rozmowy w Przemyślu Dyrektor zakładu składa mi propozycję pracy za marne pieniądze(okres próbny) co do odpowiedzialności, oraz niby mieszkanie, które de facto okazuje się pustymi pokojami biurowymi po remoncie z dostępem do "łazienki" na korytarzu.
Po prawie trzech tygodniach od zaakceptowania przeze mnie powyższych warunków i przeprowadzeni z owym Dyrektorem zakładu rozmów telefonicznych i przesłaniu listów referencyjny z poprzednich zakładów w których współzarządzałem oraz kierowania merytorycznych pytań co do charakteru pracy, poprosiłem o przesłanie mi projektu umowy, tak abym nie został postawiony przed faktem dokonanym po 300 kilometrowej podróży do bądź co bądź dużego, niby rokującego zakładu pracy.
Oczywiście umowę otrzymałem na trzy dni przed przyjazdem na warunkach samozatrudnienia w proponowanych pieniądzach, a o niby mieszkaniu już nie było mowy. z zaproponowanej kwoty po opłaceniu pobytu, podatków i vatu nie zostało by mi nic! Wnioskuję z całego procesu naboru, że komuś zależy na niegospodarnym rekrutancie a nie na fachowcu, który mógłby coś wnieść a nie wynieść z Fibris S.A.. Może się mylę, ale...
zdjecie uzytkownika
marcin lakiernik 8 lat - 2014-06-26 18:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie oczekuję wcale takiego powitania, ale widzę, że żartujecie z tym kawiorem i perfumerią. :). @aplikant: a moze problem tkwił w tym, że dostał Pan pensję, ale nie uwzglednil Pan opłat jakie są potrzebne przy umowie o dzieło. na to mi to wyglada, bo watpie zeby pracownik umyslowy dostal takie warunki.
zdjecie uzytkownika
Ja Chcieć Praca!!! - 2014-06-30 10:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja chcieć praca!!!Czy są jakieś przyjęcia?
zdjecie uzytkownika
marcin lakiernik 8 lat - 2014-06-30 14:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ja chciec Praca: Kali jeść, Kali pracować :). Zobacz w necie czy nie ma ofert pracy, moze w sumie ktos tez Ci odpisze??
zdjecie uzytkownika
krystyjan - 2014-07-17 19:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcin lakiernik 8 lat - 2014-06-30 14:37:21]:
No pefnie, rze niema
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fibris S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x