brak logo

Vigoz

Jastrzębie-Zdrój

Opinie o Vigoz

Mimi 2010-03-17 21:33:55
5- Dniowe szkolenie za które nic nie wypłacają. Szefowa kazała przyjść na otwarcie postałyśmy paru osobą powiedziała że skontaktuje się w weekend żeby poinformować czy zatrudni czy nie. Zero odzewu z jej strony nawet niełaska podziękować za pomoc w dniu otwarcia ani za dojeżdżanie na szkolenie który odbywało się jakieś 25km od jastrzębia!!!!!!!!!!! Całkowicie nieprzyjemna osoba, popieram opinie o tym sklepie z innych miast!!!!!!!!!!!!!!!! Niewiem czy mają prawo do takiego czegoś do traktowania tak ludzi!!
vigoz bigos 2010-03-17 21:48:36
uwaga oszusciii!!!!! nie kupujcie tych szmat w tym sklepieee!! kupują na zwykłej giełdzie i niby ze z Francji hahaha !! nie polecam pracy w tym tandetnym sklepie!!! no chyba ze chcecie sie nerwicy nabawic i stac po 12h za DARMOOO!!!! "Szkolenie" to sama powinnas przejsc śmieszna "szefowo"!!!!!! ciekawe, która naiwna Ci tam długo wytrzymaaa?! [usunięte przez moderatora]PRACOWNIKAAAAAA!!!!!
anonim 2010-03-18 15:53:21
Ja rownierz mialam sposobnosc pojawienia sie na rozmowie kwalifikacyjnej ktora raczej tego nie przypominala :| Grono kobiet stojacych przy blacie sklepowej lady i jakas mala blondyneczka stojaca za lada ktora cierpi na przerost oczekiwan powtarzajaca jak mantre ze jeseli ktos CHCE PRACOWAC TO NIECH POSWIECI STUDIA i z trudnoscia przyjmuje odmowe jak i jakakolwiek konwersacje ...na oczach klientow i innych ubiegajacych sie o prace poklocila sie z kandydatka na stanowisko sprzedawcy infomujac ze oni nie czytaja wcale tych cv a studia nie sa w zyciu potrzebne :| i ich 11 sklepow ma sie dobrze a opinia jaka krazy po internecie o niczym nie swiadczy ale chyba jednak swiadczy skoro zderzylam sie twarza w twarz z tym na zywo :) Z wypowiedzi owej farbowanej blondyny wynikalo ze w ciagu 5 dniowego szkolenia musisz sie nauczyc wszystkich kodow towaru i rozmiarow jakie posiadacie na sklepie Zostalo tez powiedziane ze jezeli kandydat chce to moze zaklacic za to 5 dniowe szkolenie 50zl a wzamian dostanie jakis papierek ze nadaje sie na sprzedawce Praca w owej firmie nie zapowiada sie obiecujaco , jakos oferowanego towaru tez a tym samym NIE POLECAM PRACY W OWYM SKLEPIE
anonim 2011-01-29 15:16:29
Jest miła atmosfera, fajny grafik, miłe szefostwo , dobre wypłaty.Nie mam zastrzeżeń. Szkolenie umożliwiło mi dobry kontakt z klientem. Jest wpożądku polecam.
1
aa 2011-01-29 15:19:43
dobrze że jest szkolenie bo można się czegoś nauczyć, pokazałam że jestem pracowita i zatrudnili mnie, jestem zadowolona z pracy i z szefów. Dobre zarobki,i fajna atmosfera.Polecam
Antyvigoz 2014-07-18 18:14:03
Beznadzieja. Dziewczyny uważajcie! Praca za darmo to jest ich szkolenie. Przez 5 dni wszystkie dziewczyny pracują bez umowy. Następnie z tych wszystkich dziewczyn wybierają jedną na umowe zlecenie. śmiechu warte. Zgłaszam to do PIP-u. Jastrzębie Zdrój - Galeria a gorzej jak na targowisku.
1
wymagający_klient 2014-12-11 08:09:48
Miałem okazję zostać klientem sklepu w Jastrzębiu. Niestety, obsługa bardzo kiepska, mało fachowa. Już nie wspomnę o szefowej - wypudrowanej lalce, która myśli, że pozjadała wszelkie rozumy. Fatalny sklep - mocno nie polecam. Kupiony towar nie można zwrócić, wymiana jedynie na produkty sklepu, które są kiepskiej jakości i niestety w zaniżonej rozmiarówce. DOBRA WOLA SPRZEDAJĄCEGO - w sensie ewentualnych zwrotów - NIE ISTNIEJE.
ki 2015-01-06 21:10:56
Mam jutro rozmowę kwalifikacyjną w Jastrzębiu i po przeczytaniu tych opini zaczynam się zastanawiać czy tam iść;/ jest naprawdę tak żle?
Marta 2015-04-17 13:02:44
Poszłam na rozmowę o pracę (zostałam o niej powiadomiona przez sms i potwierdziłam). Gdy przyszłam na umówioną godzinę okazało się, że szefowej nie będzie, a sprzedawczyni nie wiedziała co ze mną zrobić. Kazała mi czekać i dzwoniła do szefowej co ma robić. Ta dyktowała jej przez telefon jakie ma mi zadać pytania - sprzedawczyni notowała.. Widzę, że nie ma mojego CV, więc się pytam czy chce zobaczyć - chociaż nie wiem na jakiej podstawie sprzedawczyni miałaby mnie zatrudnić i jak niby mam z nią rozmawiać o warunkach zatrudnienia. Pierwsze pytanie: Czy pracowała Pani w sklepie? Drugie: Czy jest Pani dyspozycyjna? Tu mówię, że jestem na studiach podyplomowych co jest na pierwszym miejscu w moim CV, więc wiadomo, że niektóre weekendy mam zajęte. A ona do mnie, że praca byłaby we wszystkie weekendy po 12h! + 2dni w tygodniu.. i że czasem jak jest wesele czy coś, to może by się dało zamienić, ale tylko może.. Ja się pytam czy szefowa, która nie była łaskawa się zjawić czyta w ogóle te CV? Zmarnowałam tylko swój czas, o nic już więcej nie pytałam.. W sklepie atmosfera grobowa, zero klientów, no i ciekawa jestem kto im będzie pracował wszystkie weekendy po 12h:)
lanko 2016-05-15 17:30:35
inga,tylko kombinowanie w ten sposób cały czas raczej stresu ci w pracy nie zmniejszy. Każdy chyba wolałby z wolną głową do pracy przystępować. Czy naprawdę nie da się z szefostwem wprowadzić takich zmian które na stałe mogłyby zmienić warunki pracy?
Zostaw swoją opinię o Vigoz - Jastrzębie-Zdrój
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vigoz