ZOK Sp. z o.o. Zakład Odmetanowania Kopalń

Jastrzębie-Zdrój

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 237 ocen.

Opinie o ZOK Sp. z o.o. Zakład Odmetanowania Kopalń

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZOK Sp. z o.o. Zakład Odmetanowania Kopalń

Edek

Teraz to kasa będzie jak z tygodnia na tydzień wiertaczy ubywa, tylko jak długo, pewnie kasa będzie do momentu kiedy przestaną do sigu przyjmować, tera będą wiertacze z 3 miesięcznym stażem metry walić, i kluczami rzucać, haha. Dziwna sprawa front robót mniejszy, metrów mniej a kasa się zgadza? Może będzie teraz lepiej, ale to tylko zamydlanie oczu, czas pokaże, tak już było nie raz, więc nie myślcie że sobie życie ułożycie z kasy z Zoku. Bo to jest tylko na chwilę i twoja premia z 260 może spaść w momencie na 150, zero stabilności, system plac w tej firmie do (usunięte przez administratora) pozdrawiam

5LOleja

4 lata stazu wiertacz od roku 4800 z 3 sobotami....da sie ??

Piątka oleju
@5LOleja 14.04.2018 23:32

Zrob 4 bo malo

jestem_najlepszy

Do 5LOleja, i Zokooool, nie musicie się chwalić jak ciągniecie z jajem pedały je....ne... po prostu szkoda gadać żeby się cieszyć za z 3 lub więcej weeeeekendami zarobili niewiadomo ile 4800 czy więcej, to jest Wasz sukces to ku....wa gratuluje !!! Chyba ORDER jaki dostaniecie !!! Jednym słowem w firmie nie ma jedności, ludzie podpier.....dalają się za wzajem za 5% więcej, katują wiertnice żeby tylko udup.....czyć jak najwięcej metrów ... ale że sprzęt to odczuwa to hu....j z tym przecież można wymienić "to nie moje".... ale takich ludzi firma i odziały wykształciły... a Prezes to naprawdę nie ma pojęcia co się na oddziałach dzieje....

Zokol

I co to mają być za wypłaty? Kierownicy nie powinni dzielić premia! Dlaczego pomocnicy mają takie same premie jak przodowi albo też większe! Panie prezesie prosimy o zastosowanie grup ze stażem żeby były uczciwie rozdzielone premie

Piątka oleju
@Zokooool 14.04.2018 08:16

"High life" chyba

Zokol

Podwyższyli premie pracownikom do10 lat i myślą że to wszystko załatwi. Trzeba się zwalniać z tej chorej firmy która idzie powoli na dno.

powodzenia:D
@Zokol 11.04.2018 21:30

juz się zwolniłem:D:D:D

Zokol

Do wszystkich. Proponuję przy przyjęciu do zoku wprowadzić psychotesty.

Zokol
@Zokol 22.03.2018 18:20

Przyjmują oszolomow z lintera i z ekojasu. Tragedia.

Rety

Poczekaj do 10 zaś będzie atak

Rudy Kojot
@Bar 08.04.2018 20:50

Taka wyplate to ja rozumiem. Z 18 weekendami 3100. Nowe zycie. Nowy ja.

Zokol

Co wy tak narzekanie? Za m-c luty 5833 brutto

Michau

Chodźcie pojedziemy sobie po kimś, bo nudno tu jakoś.

faza

czekajta z osadami do paskow, mniej dniowek roboczych i prawdipodobie podatek za bony

M
@Do "B" 17.03.2018 11:31

Jasne, tylko że jak dostaniesz pasek za marzec to okaże się, że Twoje wyliczenia (usunięte przez administratora) strzelił. Mylisz się gościu.

Ja

5290 luty

ktoś

panowie jak zarobki w ZSRG na Szczygłowicach? Mam możliwość przejścia z innej firmy.Mam przepracowane w odmetanowaniu 14lat.pozdr

K
@ktoś 23.03.2018 14:38

Dostaniesz ok 2500.

Nowoprzyjety

Wiecie moze kiedy beda dawac te kartki swiateczne?

Nick Cave
@Nowoprzyjety 19.03.2018 15:25

Jesteś upośledzony ? Zapytaj w kadrach

Bobo

7200 luty

Szczęśliwy po podstawówce
@Bobo 17.03.2018 14:08

Gdybyś gościu zdał sobie sprawę jak jesteś nędzną osobą, to byś na pewno popełnił samobójstwo.

bony

Aby opodatkować kwotę z bonów należy ją dodać w danym miesiącu kiedy będą bony wydawane do brutta.. Wtedy zostanie ściągnięty podatek. Należy również tę samą kotę odjąć ponieważ nie dostajesz jej na rękę tylko w innym terminie w postaci bonów. A wartość bonów jest kwotą brutto. Prościej się nie da tego wytłumaczyć.

Zainteresowany

Podpowiedzcie jak się pracuje? Jaka atmosfera?

Zokol
@Zainteresowany 13.03.2018 17:08

(usunięte przez administratora) na Pniowku. Ludzie czekają na podwyżki.

Pan premia

I co mamy te zaje...fajne podwyżki.... Nigdy nie będzie dobrze jeśli wysokość wypłaty będzie zależała w ogromnej części od premii... A ta będzie zależała od kaprysu kierowniczka na oddziale albo jak głęboko potrafisz wejść w du...pe... Porażka

Zokol
@Pan premia 09.03.2018 23:46

Taka jest prawda

Kultowy wiertacz

Szanowni koledzy w czym problem . Przyjmują pod kopalnie Jsw, Pgg . Troszkę odwagi i biegania i bd ok :) Pozdrawiam załogę

anonim

(usunięte przez administratora)

Zokol

Widziałem sms z przelewem i czy to normalne że przelew był na kwotę 4650 zl

Robię 7 lat

A u mnie bardzo dobra wypłata o ile nie najlepsza w życiu, ludzie w tych waszych pretensjach, uwzględniacie potrącenia? Już słyszałem teksty ,,ale (usunięte przez administratora) wypłata tylko tyle i tyle " ale nie dodaje do tego jeden z drugim 2x ubezpieczenie + pkzp. Pozdrawiam, i panowie róbmy swoje, jakoś to będzie !

Frodo
@Robię 7 lat 11.03.2018 20:21

jakoś to będzie to może starczyć jakiemuś tłukowi.... wypłaty tak cienkie, że nawet nadsztygar z Pniówka się pochorował, biedactwo ma kaszelek i katarek od zjazdów.

rozsadny

pierdo...e marudy, ręce opadają, dorośli ludzie, wstyd

Szmyra
@rozsadny 10.03.2018 22:50

To ze ty jeźdisz z kierownikiem to twoja sprawa wiec się nie wypowiadaj ... Było mowione że mialy być podwyżki gdzie one są ?! nie jest wstyd kierownictwu?... inne firmy mają podwyżki ludzi zatrudniają a my? Walimy na dole jak woły nosimy na placach sprzęt jesteśmy niedoceniani bo mamy nadzieję że coż ruszy z tymi płacami obudzie się bo za chwilę nie będzie mial kto robić i wtedy już bedzie za poźno na podwyzki i bajery, nawet te blokady nie pomogą...

MarcinZSRG

O co wam chodzi..przeciez bony swiateczne beda to musieli uwalic hahahaha...a czlowiek sie stara i je..ie na nich...porazka wyplaty

Trump fi65

Nie licz pieniędzy których nie masz !! Po co te obiecywanki ?Trzeba się zwolnić na 3 mce bo mamy blokadę, a drzwi otwarte pod sig (jsw) i pgg . Czujemy się oszukani żal

Zokol

To se spółka strzeliła w kolano. Na razie w jedno.

Menel

Ja to p.......e!!! Przez miesiąc gadanie człowiek się cieszy i żonie pochwalił że podwyżki i dzieci miały iść do kina a teraz co? Żona ze mną nie gada dzieci płaczą a ja w weekend sie nie napije a to mnie wk......ia najbardziej!!!

Zawiedziony

Pieniądze mniejsze niż w tamtym miesiącu poprostu masakra ręce opadają a tyle było obiecywane

Oszukany

Wypłata taka sama a nawet mniej niz ostatnio bo było mniej szycht i po co było to gadanie Ktoś pisał 1000plus ciekawe czy jest chociaz 100plus?

Zgwałcony Przekładnią

No wkoncu godziwe pieniądze oby tak dalej :)

JO

A co ty myślałeś że ci taaaaaką kupę nasrają , A CIEKAWE CO ZROBIĄ CWANIAKI Z PNIÓWKA JUŻ WIDZĘ TE TŁUMY POD SPÓŁKĄ Z WYPOWIEDZENIAMI. PAMIĘTAJ PIES CO DUŻO SZCZEKA MAŁO GRYZIE, pozdrawiam powodzenia w nowej pracy.

Mudzin

Niby miało być lepiej... A jest jak było widze no coż...

Zostaw opinię o ZOK Sp. z o.o. Zakład Odmetanowania Kopalń - Jastrzębie-Zdrój

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZOK Sp. z o.o. Zakład Odmetanowania Kopalń