Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Europol meble S.A.

Pracowałeś w firmie Europol meble S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
german - 2013-11-29 13:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że w Chodzieży ludzie się nie zmienią tylko narzekać nic nie robić i kasę za darmo dostawać by chcieli,jak wam się nie podoba ta praca to KARTON I POD MOST!
zdjecie uzytkownika
xxxxxxx - 2013-12-02 22:16:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Panie dyrektorze wiecej szacunku do ludzi
zdjecie uzytkownika
KASIULA - 2013-12-04 20:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAKI DYREKTOR PÓKI CO ZASTĘPCA DYREKTORA- NO WIECIE ON NIGDY NIE SZANOWAŁ LUDZI. JEDNAK BÓG JEST RYCHLIWY ALE SPRAWIEDLIWY. UWAGA!!!! JAK SA JAKIEŚ ZAŻALENIA W PRZYSZŁYM TYGODNIU PRZYJEŻDŻA SZEF GERD HEMMERLING MOŻNA ZŁOŻYĆ SKARGĘ.
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
zdjecie uzytkownika
frania - 2013-12-12 11:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dzięki kierowniku.Teraz wiem kto jaką ma normę ha,ha,ha.
zdjecie uzytkownika
słodka - 2013-12-28 19:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
może ktoś by się zabrał za te kobiety z kontroli robią co chcą ,zmiana Go i Do ,komu chcą dadzą zarobić,wszystkie powinny być wywalone razem z Go jest pustą osobą ,która nie ma własnego zdania tylko kabluje i dzwoni zaraz do kierownikowa.Uważajcie kobiety
zdjecie uzytkownika
dziunia - 2013-12-31 18:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE POLECAM !!! Jednym słowem (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nowyyyy - 2014-01-19 18:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wszyscy czepiają się kierownictwa a nikt nie wspomni o "starych" pracownikach jacy są zawzięci i podli, ile nowych osób odeszło krótko po zatrudnieniu przez zachowanie starych pracowników, wjezdżają na psychikę, trzeba być twardym, jestem poprostu bezradny, żadnej pomocy z ich strony tylko utrudniają
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-02-12 20:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DZIEKI ZE NIE MA MAJORKA,BO TYCH KIEROWNICZNKÓW MOŻNA OWINĄĆ W KOŁO PALCA- SA NAPRAWDE T...I HA,HA,HA

ALE KIEROWNICTWO DAJE SIĘ ROBIĆ W ......... DOPISYWANIE DALEJ TRWA. JAKIES GŁOWY POLECIAŁY I CO Z TEGO. PRACA NA AKORD JEST ZA...FAJNA.

POZDRAWIAM NIEDOUCZONYCH KIEROWNICZKÓW EUROPOLU W PODANINIE.
zdjecie uzytkownika
tapicer - 2014-02-24 22:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
apel. panie dyrektorze nalezaloby przywolac narzedziowcow do porzadku. zwlaszcza jeden,ktory zawsze odklada pistolety zamiast je naprawic albo dac inny. to nie ma czesc,nie teraz i tak w kolo. jak chce wymachiwac rekami i sie madrzyc to niech to robi w swojej grupie cwiczeniowej. jak byl major /nie ublizajac panu/ to chociaz udawal ze cos robi a teraz...masakra. czy nikt tego nie widzi,.
zdjecie uzytkownika
maharadza - 2014-03-19 19:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co zrobił Pan Ślęzak że zwolnił się skor Jego ojciec jest kierownikiem /
Robił wałki na magazynie ???
pilne
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-03-25 18:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze dalej jest tam ciekawie hahaa ci sami ludzie i te same problemy jakby kilku ludzi wymieniono pewnie wrocilbym ale na razie nie warto ....i troche za malo placa .pozdrawiam stara ekipe ze zmiany Jurkojcia
zdjecie uzytkownika
qqqq - 2014-04-06 17:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno będzie kasa na święta.
zdjecie uzytkownika
stach - 2014-04-10 21:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qqqq - 2014-04-06 17:30:04]:
śnisz!!! jaja sobie robisz?? kasa nie dla takich roboli, albo my albo góra?chyba znasz odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-04-21 17:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w tym zakladzie jest super wyzysk praca po 10 godz nawet przed swietami szkoda tylko ze w swieta nie kazali nam przyjsc to dopiero byloby cos swieconka i sniadanie wielkanocne w europolu
zdjecie uzytkownika
Karola07041 - 2014-06-25 14:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co sadzicie o tej imprezie w Margoninie co tym razem bedzie sie działo ?
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-09-30 19:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czesc ,a wiecie kto to jest maharadza bo ja wiem gość pracuje w Kablonexie i to on wypisuje różne dziwne rzeczy na temat Europolu
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-10-07 15:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a kiedy przed świętami jest mało pracy, jak trzeba ponadrabiać za wolne, nadchodzące dni? Takie zycie, nie ma co narzekać. Chcesz jakoś żyć, trzeba pracować
zdjecie uzytkownika
bil - 2014-12-21 16:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wie ktos cos na temat pracy w europolu w podaninie a dokladnie o stanowisko tapicerskie! ale tak wszystko tez i zarobki
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-01-06 20:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajny zakład,tapicer może zarobić nawet 5000 musi tylko chcieć.Tym którym się nie chce nie mają tyle.
zdjecie uzytkownika
były - 2015-02-01 20:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abc - 2015-01-06 20:05:55]:
Zakład rzeczywiście super, poza zespołem kierującym nim. Atmosfera pracy bardzo zła, przysłowiowy wyścig szczurów, płaszczenie się przed kierownictwem. Super!!
Jesteś kierownikiem, dyrektorem wszystko Ci wolno, a cała reszta ma się tylko cieszyć że daje pracę. Zapominają o jednym żeby nie właściciel i strona niemiecka to byłoby po zakładzie.Pozdrawiam wszystkich którzy tam wytrzymują. Alternatywa to Polinowa w Wagrowcu tam jest teraz super.
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-02-10 09:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [były - 2015-02-01 20:49:04]:
"mozesz zarobic 5 tyś"-kto wypisuje takie bzdury,ale dla każdego jest tam szansa,ja osobiscie nie polecam,zapytajcie ile jest osob ze starej ekipy tej z 1993 roku,podziekowalem firmie po 20 latach pracy,nie zaluje, malo tego smiesza mnie takie propozycje WROC DO NAS BEDZIESZ MIAL LEPIEJ-paradoks i akt desperacji kierownictwa ale coz jakie kierownictwo taka ekipa, a skoro wam sie tam nie podoba praca po jakiego grzyba tam pracujecie i narzekacie,ja od ladnych paru lat pozegnalem sie ze stresem wracam do domu i moge zalaj sie dzieckiem bez nerwow,a zrobki zapewniam iz nie sa najwyzsze jak na niemiecka firme owszem byly wyzsze w Europolu
zdjecie uzytkownika
maharadza - 2015-02-10 17:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram Pana co prawde pisze jako były ja też jestem były i z samego początku
pracowało się po 12 godzin ale atmosfera była lepsza jedni podkopują drugich i to naród co podobno wojnę wygral płaszczy sie dla 2 tyś z sobotami drugimi listami dla niemca który zawsze powie S..... POLE
zdjecie uzytkownika
Abc - 2015-02-15 17:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maharadza - 2015-02-10 17:05:59]:
Ja tam pracuje i o ile mi wiadomo zarobki sa wyższe niż 2 tys.z sobotami.maharadza złe jestes poinformowany.a jak komuś sie nie podoba to wypad ,a nie tylko narzekać każdy umie ale nadal pracuje nikt nikogo tam nie trzyma na sile
zdjecie uzytkownika
OLA - 2015-02-24 19:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Abc - 2015-02-15 17:21:46]:
uważasz,że za pracę w tygodniu po 10 h i soboty 2 zmiany 2 tys. czy trochę więcej to dużo - to jesteś chory!!!
Jesteś pewnie jednym z kierowników którzy takim wpisem chcą przyciągnąc ludzi do roboty - a tu klops coraz gorzej z nowymi do pracy!!
zdjecie uzytkownika
dawido - 2015-02-28 18:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powaznie pracujecie w tygodniu po 10 godzin? Wówczas ile przysługuje przerwy podczas takiego dnia pracy? Soboty tez sa wszystkie pracujące? Jesli wypada pracująca sobota, to macie wolne jakos w tygodniu? W ogóle stawka sobotnia i owe nadgodziny, czyli wszystko liczone powyżej 8 godzin pracy sa płacone 150%?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europol meble S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Europol meble S.A.?
Zadaj pytanie