Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Europol meble S.A.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-04 17:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mn widzę że wiesz coś więcej na temat pracy w Europol meble ale możesz napisać ile mniej więcej się tam zarabia? Będę bardzo wdzięczny za pomoc bo zastanawiam się czy składać tam CV. Czy jest tam jakiś socjal?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-08 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Regulowany czy nieregulowany czas pracy?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-23 22:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto to ta pani Ko ?
zdjecie uzytkownika
Karol Fistaszek - 2013-09-24 10:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam do Was pytanie odnośnie mebli chciałem zakupić sobie do nowego domu kilka rzeczy ale nie jestem pewien czy warto więc myśle że dobrze dowiedzieć się u źródłą czy mi się one nie rozpadną po 2 latach jak meble innej firmy jednej ...
zdjecie uzytkownika
%%%% - 2013-10-08 21:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Już jej nie ma na szwalni. Jest na modelarni.
zdjecie uzytkownika
german - 2013-11-29 13:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że w Chodzieży ludzie się nie zmienią tylko narzekać nic nie robić i kasę za darmo dostawać by chcieli,jak wam się nie podoba ta praca to KARTON I POD MOST!
zdjecie uzytkownika
xxxxxxx - 2013-12-02 22:16:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Panie dyrektorze wiecej szacunku do ludzi
zdjecie uzytkownika
KASIULA - 2013-12-04 20:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAKI DYREKTOR PÓKI CO ZASTĘPCA DYREKTORA- NO WIECIE ON NIGDY NIE SZANOWAŁ LUDZI. JEDNAK BÓG JEST RYCHLIWY ALE SPRAWIEDLIWY. UWAGA!!!! JAK SA JAKIEŚ ZAŻALENIA W PRZYSZŁYM TYGODNIU PRZYJEŻDŻA SZEF GERD HEMMERLING MOŻNA ZŁOŻYĆ SKARGĘ.
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
zdjecie uzytkownika
frania - 2013-12-12 11:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dzięki kierowniku.Teraz wiem kto jaką ma normę ha,ha,ha.
zdjecie uzytkownika
słodka - 2013-12-28 19:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
może ktoś by się zabrał za te kobiety z kontroli robią co chcą ,zmiana Go i Do ,komu chcą dadzą zarobić,wszystkie powinny być wywalone razem z Go jest pustą osobą ,która nie ma własnego zdania tylko kabluje i dzwoni zaraz do kierownikowa.Uważajcie kobiety
zdjecie uzytkownika
dziunia - 2013-12-31 18:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE POLECAM !!! Jednym słowem (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nowyyyy - 2014-01-19 18:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wszyscy czepiają się kierownictwa a nikt nie wspomni o "starych" pracownikach jacy są zawzięci i podli, ile nowych osób odeszło krótko po zatrudnieniu przez zachowanie starych pracowników, wjezdżają na psychikę, trzeba być twardym, jestem poprostu bezradny, żadnej pomocy z ich strony tylko utrudniają
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-02-12 20:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DZIEKI ZE NIE MA MAJORKA,BO TYCH KIEROWNICZNKÓW MOŻNA OWINĄĆ W KOŁO PALCA- SA NAPRAWDE T...I HA,HA,HA

ALE KIEROWNICTWO DAJE SIĘ ROBIĆ W ......... DOPISYWANIE DALEJ TRWA. JAKIES GŁOWY POLECIAŁY I CO Z TEGO. PRACA NA AKORD JEST ZA...FAJNA.

POZDRAWIAM NIEDOUCZONYCH KIEROWNICZKÓW EUROPOLU W PODANINIE.
zdjecie uzytkownika
tapicer - 2014-02-24 22:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
apel. panie dyrektorze nalezaloby przywolac narzedziowcow do porzadku. zwlaszcza jeden,ktory zawsze odklada pistolety zamiast je naprawic albo dac inny. to nie ma czesc,nie teraz i tak w kolo. jak chce wymachiwac rekami i sie madrzyc to niech to robi w swojej grupie cwiczeniowej. jak byl major /nie ublizajac panu/ to chociaz udawal ze cos robi a teraz...masakra. czy nikt tego nie widzi,.
zdjecie uzytkownika
maharadza - 2014-03-19 19:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co zrobił Pan Ślęzak że zwolnił się skor Jego ojciec jest kierownikiem /
Robił wałki na magazynie ???
pilne
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-03-25 18:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widze ze dalej jest tam ciekawie hahaa ci sami ludzie i te same problemy jakby kilku ludzi wymieniono pewnie wrocilbym ale na razie nie warto ....i troche za malo placa .pozdrawiam stara ekipe ze zmiany Jurkojcia
zdjecie uzytkownika
qqqq - 2014-04-06 17:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno będzie kasa na święta.
zdjecie uzytkownika
stach - 2014-04-10 21:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qqqq - 2014-04-06 17:30:04]:
śnisz!!! jaja sobie robisz?? kasa nie dla takich roboli, albo my albo góra?chyba znasz odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-04-21 17:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w tym zakladzie jest super wyzysk praca po 10 godz nawet przed swietami szkoda tylko ze w swieta nie kazali nam przyjsc to dopiero byloby cos swieconka i sniadanie wielkanocne w europolu
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-06-25 14:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
Karola07041 - 2014-06-25 14:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co sadzicie o tej imprezie w Margoninie co tym razem bedzie sie działo ?
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-09-30 19:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czesc ,a wiecie kto to jest maharadza bo ja wiem gość pracuje w Kablonexie i to on wypisuje różne dziwne rzeczy na temat Europolu
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-10-07 15:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a kiedy przed świętami jest mało pracy, jak trzeba ponadrabiać za wolne, nadchodzące dni? Takie zycie, nie ma co narzekać. Chcesz jakoś żyć, trzeba pracować
zdjecie uzytkownika
bil - 2014-12-21 16:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wie ktos cos na temat pracy w europolu w podaninie a dokladnie o stanowisko tapicerskie! ale tak wszystko tez i zarobki
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-01-06 20:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-01-06 20:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
fajny zakład,tapicer może zarobić nawet 5000 musi tylko chcieć.Tym którym się nie chce nie mają tyle.
zdjecie uzytkownika
były - 2015-02-01 20:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abc - 2015-01-06 20:05:55]:
Zakład rzeczywiście super, poza zespołem kierującym nim. Atmosfera pracy bardzo zła, przysłowiowy wyścig szczurów, płaszczenie się przed kierownictwem. Super!!
Jesteś kierownikiem, dyrektorem wszystko Ci wolno, a cała reszta ma się tylko cieszyć że daje pracę. Zapominają o jednym żeby nie właściciel i strona niemiecka to byłoby po zakładzie.Pozdrawiam wszystkich którzy tam wytrzymują. Alternatywa to Polinowa w Wagrowcu tam jest teraz super.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europol meble S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Europol meble S.A.?
Zadaj pytanie
alert