Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Europol meble S.A.

zdjecie uzytkownika
Bodek - 2012-09-16 11:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No właśnie Panie (usunięte przez administratora). Chciałem być żołnierzem w Pana zakładzie ale w tym momencie oszukano nas na kasę tłumacząc się"za dużo poprawiania by było w systemie aby wypłacić pensję po nowych czasach. -Tekst pewnego kierownika pod koniec miesiąca kiedy zmieniono czasy akordowe za element... zarobki spadły o 25%
zdjecie uzytkownika
maharadza - 2012-09-17 11:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sami sobie taki los zgotowaliście śmieszne by 100 ludzi z kierownictwa rządziło siłą ludzi okoo 800 to śmieszne ale każdy tu sie odzywa a w zakładzie cicha myszka . Traktują was jak pieczarki
Trzymią w ciemności (umysłowej) rzucają obornik( [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] )na głowe i jak który wystawi głowe to go ścinają (zwalniają) Miłej pracy ja tam wytrzałem 15 lat A WY ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-10-05 23:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pięknie napisane, jednak prawda jest taka, że to nie (usunięte przez administratora) tutaj może o wszystkim decydować. Nie pozwolono mu zrobić tak jak zrobił w Wagrowcu- cała elite (usunięte przez administratora), patrzcie ludzie troche wyżej, kogo tu ludzie rzadzą? kto ich nie pozwala ruszyć? dlaczego kłada mu kłody pod nogi? mało wiecie. jak można cokolwiek zmienić jak się ma stary zespoł który działa wbrew jemu ? jak ktoś nie nauczył sie rządzenia przez 15 lat to sie już nie nauczy - no ale w europolu dają szansę - tylko popatrzcie komu!
zdjecie uzytkownika
ozo - 2012-10-10 18:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie a zwłaszcza kobiety ze szwalni jeśli pani Ko... was tak traktuje jak opisujecie to dlaczego nie pójdziecie do (usunięte przez administratora) , on was wysłucha tylko trzeba mieć troche odwagi i powiedzieć mu co was boli. Jeśli się nie odważycie to nigdy nie poprawicie swojej sytuacji. Więc do dzieła wszystko w waszych rękach !!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-01-04 20:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widze ze cos sie tu ruszyło, chciałbym żeby tą stronę przeglądał inspektor pracy, bo przecież za czas kiedy firma nie miała dla nas roboty nalezy się postojowe a tu nic, zobaczymy na wypłatę 10-tego stycznia co bedzie, ale mysle ze marne szanse bo ludzie biegali do lekarzy po zwolnienie na ten okres.
Tak inspekcja pracy do dobry pomysł.
zdjecie uzytkownika
maharadza - 2013-01-05 15:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zapierniczać tak jak ja zapierniczałem po 14 godzin na dobe w tym SYFIE (super firma dla czytających chodzieżanina i tygodnik nowy)
W głowach sie wam poprzewracało z dobrobytu pracujecie po 8 godzin i wam zle ?
Już przed moim zwolnienem za pisanie do inspektora mówiłem WAM że bedziecie wkrótce zarabiać najnizszą krajową i wszyscy będziecie na zebraniu klaskać panu Prezesowi i Dyrektorowi .
I co nie myliłem sie juz tak jest i życze wam jak najdłuższej pracy w tym (usunięte przez administratora) sorki Najlepszej firmie w regionie .
Z całego serca wam to zycze jesteście tego godni takiej pracy i takiego traktowania
zdjecie uzytkownika
miodzio - 2013-01-07 12:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dobrze, że nakreśliłeś specyfikę pracy kierowcy w firmie. Jakiś czas temu miałem nadzieję przenieść się do transportu z produkcji, ale widzę, że trzeba jednak szukać pracy gdzie indziej. Z tym czasem pracy, to jakaś ściema, przecież macie tez potwierdzenie na kartach cyfrowych, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
A - 2013-01-30 12:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
M - 2010-12-11 12:05:49

40 godzin pracy to za dużo?

A w soboty to kto Cię zmuszał? Chodzą Ci którzy chcą mieć dodatkową kasę.

Fakty:

-płaca zawsze 10 na koncie,

-Ci którzy chcą pracować zarabiają dobre pieniądze,

-nieudolni i leniwi są wszędzie i zawsze będą narzekać.
Święte słowa.Leniwcy tylko potrafią bzdety wypisywac a przeciez nikt nikogo na siłe nie trzyma,wiec nie wiem po co narzekaja poprostu niech ida w (usunięte przez administratora):)
zdjecie uzytkownika
bocian - 2013-04-01 14:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do pana prezesa nic nie mam bo dzieki prezesowi ten zaklad istnieje a (usunięte przez administratora) wlasnie mnie zwolnil w piatek za chorobowe chcialem zmiany stanowiska bo na tamtym chorowallem to powiedzial ze nie ma stanowiska w tak duzym zakladzie smieszne jak jaki czlowiek moze zadzic zakladem na same swieta mnie zwolnil i zadowolonny oby mu zycie dalo tez w kosc karierowicz alle ja mu zato jeszcze odplace jest sad pracy oby jak najszybciej znikl do tego wagrowca tam jego miejsce bo w chodziezy dos narobil zla
zdjecie uzytkownika
ozo - 2013-04-05 11:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Major kiedy w końcu dobierzesz się do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] największego idioty w tym zakładzie. Pora już na powrót do jego wyuczonej profesji czyli mechanika bo tylko to potrafi robić dobrze i tam jest jego miejsce. Niestety jako kierownik nic nie potrafi , a brak szacunku do pracowników którzy pracują na jego pensje to już duże nadużycie. Jednym słowem Ślot wracaj na stare śmieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo po zawodówce tam jest twoje miejsce...
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2013-05-07 14:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak się pracuje w tej firmie? Możecie napisać coś więcej na temat pracy w Europol meble S.A.?Zaprosili mnie na rozmowę i za parę dni idę. Ile mogę tam miesięcznie kasy wyciągnąć? Jaką tam jest z umową? Jaki dają socjal? W jakich godzinach się pracuje? Jak traktują pracowników? Czy jakiś awans jest możliwy, jakiś rozwój zawodowy? Z góry dziękuje wszystkim za pomoc.
zdjecie uzytkownika
mn - 2013-05-30 00:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
to prawsa (usunięte przez administratora) dzieli premie na gebe.swoim ludzia daje tyle by byli zadowoleni a reszta sie nie liczy.ludzie kapusty nie pracuja w swieta nie musza byc w srody na placu.to jemu prezes powinien dobrac sie do (usunięte przez administratora) i pokazac gdzie jego miejsce.w dobre tury jezdza tylko jego ludzie i wracaja o przyzwoitej porze.a jak syn ma dobrze i chwali sie za jaka dobra kase jezdzi.oszczednosci tez szuka tylko u tych ktorych wyzyskuje i za to ma pochwale od pani dyrektor ale czy ona wie ze to sa ludzi uczciwie zarobione pieniadze a nie (usunięte przez administratora) oszczednosci!!!!!!!!!jak (usunięte przez administratora) spadnie ze stolka to jego ludzia dopiero sie oczy otworza.szacun dla uczciwych kierowcow
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-04 17:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mn widzę że wiesz coś więcej na temat pracy w Europol meble ale możesz napisać ile mniej więcej się tam zarabia? Będę bardzo wdzięczny za pomoc bo zastanawiam się czy składać tam CV. Czy jest tam jakiś socjal?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-08 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Regulowany czy nieregulowany czas pracy?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-23 22:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto to ta pani Ko ?
zdjecie uzytkownika
Karol Fistaszek - 2013-09-24 10:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam do Was pytanie odnośnie mebli chciałem zakupić sobie do nowego domu kilka rzeczy ale nie jestem pewien czy warto więc myśle że dobrze dowiedzieć się u źródłą czy mi się one nie rozpadną po 2 latach jak meble innej firmy jednej ...
zdjecie uzytkownika
%%%% - 2013-10-08 21:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Już jej nie ma na szwalni. Jest na modelarni.
zdjecie uzytkownika
german - 2013-11-29 13:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że w Chodzieży ludzie się nie zmienią tylko narzekać nic nie robić i kasę za darmo dostawać by chcieli,jak wam się nie podoba ta praca to KARTON I POD MOST!
zdjecie uzytkownika
xxxxxxx - 2013-12-02 22:16:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Panie dyrektorze wiecej szacunku do ludzi
zdjecie uzytkownika
KASIULA - 2013-12-04 20:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAKI DYREKTOR PÓKI CO ZASTĘPCA DYREKTORA- NO WIECIE ON NIGDY NIE SZANOWAŁ LUDZI. JEDNAK BÓG JEST RYCHLIWY ALE SPRAWIEDLIWY. UWAGA!!!! JAK SA JAKIEŚ ZAŻALENIA W PRZYSZŁYM TYGODNIU PRZYJEŻDŻA SZEF GERD HEMMERLING MOŻNA ZŁOŻYĆ SKARGĘ.
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
zdjecie uzytkownika
frania - 2013-12-12 11:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dzięki kierowniku.Teraz wiem kto jaką ma normę ha,ha,ha.
zdjecie uzytkownika
słodka - 2013-12-28 19:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
może ktoś by się zabrał za te kobiety z kontroli robią co chcą ,zmiana Go i Do ,komu chcą dadzą zarobić,wszystkie powinny być wywalone razem z Go jest pustą osobą ,która nie ma własnego zdania tylko kabluje i dzwoni zaraz do kierownikowa.Uważajcie kobiety
zdjecie uzytkownika
dziunia - 2013-12-31 18:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE POLECAM !!! Jednym słowem (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nowyyyy - 2014-01-19 18:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wszyscy czepiają się kierownictwa a nikt nie wspomni o "starych" pracownikach jacy są zawzięci i podli, ile nowych osób odeszło krótko po zatrudnieniu przez zachowanie starych pracowników, wjezdżają na psychikę, trzeba być twardym, jestem poprostu bezradny, żadnej pomocy z ich strony tylko utrudniają
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-02-12 20:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DZIEKI ZE NIE MA MAJORKA,BO TYCH KIEROWNICZNKÓW MOŻNA OWINĄĆ W KOŁO PALCA- SA NAPRAWDE T...I HA,HA,HA

ALE KIEROWNICTWO DAJE SIĘ ROBIĆ W ......... DOPISYWANIE DALEJ TRWA. JAKIES GŁOWY POLECIAŁY I CO Z TEGO. PRACA NA AKORD JEST ZA...FAJNA.

POZDRAWIAM NIEDOUCZONYCH KIEROWNICZKÓW EUROPOLU W PODANINIE.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europol meble S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Europol meble S.A.?
Zadaj pytanie