Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Europol meble S.A.

zdjecie uzytkownika
maharadza - 2014-03-19 19:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co zrobił Pan Ślęzak że zwolnił się skor Jego ojciec jest kierownikiem /
Robił wałki na magazynie ???
pilne
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-03-25 18:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widze ze dalej jest tam ciekawie hahaa ci sami ludzie i te same problemy jakby kilku ludzi wymieniono pewnie wrocilbym ale na razie nie warto ....i troche za malo placa .pozdrawiam stara ekipe ze zmiany Jurkojcia
zdjecie uzytkownika
qqqq - 2014-04-06 17:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno będzie kasa na święta.
zdjecie uzytkownika
stach - 2014-04-10 21:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qqqq - 2014-04-06 17:30:04]:
śnisz!!! jaja sobie robisz?? kasa nie dla takich roboli, albo my albo góra?chyba znasz odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-04-21 17:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w tym zakladzie jest super wyzysk praca po 10 godz nawet przed swietami szkoda tylko ze w swieta nie kazali nam przyjsc to dopiero byloby cos swieconka i sniadanie wielkanocne w europolu
zdjecie uzytkownika
Karola07041 - 2014-06-25 14:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co sadzicie o tej imprezie w Margoninie co tym razem bedzie sie działo ?
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-09-30 19:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czesc ,a wiecie kto to jest maharadza bo ja wiem gość pracuje w Kablonexie i to on wypisuje różne dziwne rzeczy na temat Europolu
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-10-07 15:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a kiedy przed świętami jest mało pracy, jak trzeba ponadrabiać za wolne, nadchodzące dni? Takie zycie, nie ma co narzekać. Chcesz jakoś żyć, trzeba pracować
zdjecie uzytkownika
bil - 2014-12-21 16:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wie ktos cos na temat pracy w europolu w podaninie a dokladnie o stanowisko tapicerskie! ale tak wszystko tez i zarobki
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-01-06 20:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
fajny zakład,tapicer może zarobić nawet 5000 musi tylko chcieć.Tym którym się nie chce nie mają tyle.
zdjecie uzytkownika
były - 2015-02-01 20:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abc - 2015-01-06 20:05:55]:
Zakład rzeczywiście super, poza zespołem kierującym nim. Atmosfera pracy bardzo zła, przysłowiowy wyścig szczurów, płaszczenie się przed kierownictwem. Super!!
Jesteś kierownikiem, dyrektorem wszystko Ci wolno, a cała reszta ma się tylko cieszyć że daje pracę. Zapominają o jednym żeby nie właściciel i strona niemiecka to byłoby po zakładzie.Pozdrawiam wszystkich którzy tam wytrzymują. Alternatywa to Polinowa w Wagrowcu tam jest teraz super.
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-02-10 09:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [były - 2015-02-01 20:49:04]:
"mozesz zarobic 5 tyś"-kto wypisuje takie bzdury,ale dla każdego jest tam szansa,ja osobiscie nie polecam,zapytajcie ile jest osob ze starej ekipy tej z 1993 roku,podziekowalem firmie po 20 latach pracy,nie zaluje, malo tego smiesza mnie takie propozycje WROC DO NAS BEDZIESZ MIAL LEPIEJ-paradoks i akt desperacji kierownictwa ale coz jakie kierownictwo taka ekipa, a skoro wam sie tam nie podoba praca po jakiego grzyba tam pracujecie i narzekacie,ja od ladnych paru lat pozegnalem sie ze stresem wracam do domu i moge zalaj sie dzieckiem bez nerwow,a zrobki zapewniam iz nie sa najwyzsze jak na niemiecka firme owszem byly wyzsze w Europolu
zdjecie uzytkownika
maharadza - 2015-02-10 17:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram Pana co prawde pisze jako były ja też jestem były i z samego początku
pracowało się po 12 godzin ale atmosfera była lepsza jedni podkopują drugich i to naród co podobno wojnę wygral płaszczy sie dla 2 tyś z sobotami drugimi listami dla niemca który zawsze powie S..... POLE
zdjecie uzytkownika
Abc - 2015-02-15 17:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maharadza - 2015-02-10 17:05:59]:
Ja tam pracuje i o ile mi wiadomo zarobki sa wyższe niż 2 tys.z sobotami.maharadza złe jestes poinformowany.a jak komuś sie nie podoba to wypad ,a nie tylko narzekać każdy umie ale nadal pracuje nikt nikogo tam nie trzyma na sile
zdjecie uzytkownika
OLA - 2015-02-24 19:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Abc - 2015-02-15 17:21:46]:
uważasz,że za pracę w tygodniu po 10 h i soboty 2 zmiany 2 tys. czy trochę więcej to dużo - to jesteś chory!!!
Jesteś pewnie jednym z kierowników którzy takim wpisem chcą przyciągnąc ludzi do roboty - a tu klops coraz gorzej z nowymi do pracy!!
zdjecie uzytkownika
dawido - 2015-02-28 18:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Powaznie pracujecie w tygodniu po 10 godzin? Wówczas ile przysługuje przerwy podczas takiego dnia pracy? Soboty tez sa wszystkie pracujące? Jesli wypada pracująca sobota, to macie wolne jakos w tygodniu? W ogóle stawka sobotnia i owe nadgodziny, czyli wszystko liczone powyżej 8 godzin pracy sa płacone 150%?
zdjecie uzytkownika
maharadza - 2015-03-01 16:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam u niewolników Europolu słychac?
Widzę ze nawet w sobotę druga zmiana pracuje i pochwalcie się ile macie ?
zdjecie uzytkownika
Abc - 2015-03-14 21:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maharadza - 2015-03-01 16:07:37]:
Jesteś już nudny maharadza zajmij się czymś innym niż wypisywaniem bzdur
zdjecie uzytkownika
pablo - 2015-03-16 23:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Abc - 2015-03-14 21:21:57]:
zgadzam się z Tobą , że @maharadża jest jakimś sfrustrowanym byłym pracownikiem który nie może chyba przeżyć tego , że mu tu nie wyszło. Sam jestem zainteresowany pracą w Europolu na stanowisku modelarza. Mam pewne doświadczenie na tym stanowisku i znam nieźle niemiecki więc jest szansa z tego co widzę po ogłoszeniu ;)
zdjecie uzytkownika
Abc - 2015-03-22 19:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do dyrekcji. Czy będą paczki lub gotówka na święta wielkanocne. Parę lat temu były a teraz co.?praca pracą ale też coś się nam należy
zdjecie uzytkownika
maharadza - 2015-03-25 18:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I CO ABC tak ci dobrze w tej wspaniałej firmie i o paczki świąteczne żebrzesz ???
Trochę ludzkiej godności Niemiec daje kasę ale WY tego nie widzicie
Pamiętam jak na początku nawet pracownikom płacili premie eksportowe.
Miłego zapierniczania po 10 godzin i w soboty .
zdjecie uzytkownika
hio - 2015-04-05 17:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abc - 2015-01-06 20:05:55]:
znacie tapicera szczepana tego dziecioroba
zdjecie uzytkownika
www - 2015-04-12 07:31:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz jest afera ludzi zwalniaja przenosza mi juz na tej pracy nie zalezy tam jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] podobny jak w Oswiecimiu Kutnik i Slot wyleci na zbity pysk tylko niemcy przjada i zobacza ze zaklad staje bo nie ma komu pracowac pozdrawiam wszystkich ktorzy w tym syfie pracuja
zdjecie uzytkownika
adi - 2015-04-12 12:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
najciekawsze jest to ze za co nas ukarali a teraz Kutnik i Slot pozwalaja robic chore jest to wszystko panie prezesie prosze zalozyc okulary i zobaczyc co wyrabiaja twoi podwladni mam na mysli Slota i Kutnika
zdjecie uzytkownika
Junek - 2015-04-18 22:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sflustrowanym ludka,ktorzy oczekuj złotych gor proponuje najpierw nauczyc sie uczciwie pracowac a pozniej oczekiwac czegos wiecej! Pracuje tu od 7 lat i uwazam ,ze do obozu pracy jest nam bardzo daleko!!! A tak na marginesie nikt wam tu pracowac nie kazal,to na cholere te zale? Kazdy jest kowalem swojego losu,nie podoba sie to odchodzisz a nie beczysz i ryczysz.
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-05-10 17:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Junek - 2015-04-18 22:31:40]:
racja ja pracuje prawie 18 lat i jak widac mozna tylko trzeba chciec
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-05-17 22:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ile dostanie na początek tapicer do przyuczenia?
zdjecie uzytkownika
hektor - 2015-06-19 19:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@olo też jestem tego zdania, że firma mebli Europol daje dobre warunki do pracy i spokojnie można w niej pracowac bez wiekszych przeszkod. Miła atmosfera oraz dobre wynagrodzenie powoduja, że szybko sie przyzwyczajasz do nielatwej, ale za to przyjemnej pracy. Szkoda, ze nie przyjmują nowych pracowników, bo znajomi bezrobotni chętnie by spróbowali swoich sił
zdjecie uzytkownika
chętny do pracy - 2015-06-23 20:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hektor - 2015-06-19 19:28:52]:
przyjmują tylko na rozmowie taki szpakowaty gościu ocenia ludzi....jak gość po zawodówce,masz dosyć po rozmowie.
zdjecie uzytkownika
stolarz - 2015-07-05 17:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie zarobki maja stolarze
zdjecie uzytkownika
maharadza - 2015-07-06 18:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Junek - 2015-04-18 22:31:40]:
Można wytrzymac jak sie mówi tak jak kierwonictwo białe jest czarne a czarne jest białe ma sie kredyt na mieszkanie dom do końca życia lub jest się fajtłapą życiową .
Albo jesteś co najmniej brygadzista największym nierobem w firmie.
zdjecie uzytkownika
kiero - 2015-07-14 19:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ile zarabiaja kierowcy
zdjecie uzytkownika
qwe - 2015-08-16 22:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiero - 2015-07-14 19:26:18]:
zarobki zarobkami a slyszalem ze dali podwyzki
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-08-24 21:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta praca to porażka życiowa ...
zdjecie uzytkownika
reki - 2015-08-25 23:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałem, że wlaśnie trwa spora rekrutacja do europol - meble. Poszukują praconików działu prawnego, mechaników, pracowników działu HR i technologów drewna, którzy mają być konstruktorami. Widać, że firma się rozrasta. Jeśli jednocześnie jest tyle ogłoszeń to dobry omen dla pracowników. Ja widziałem te ogłoszenia i chciałbym zaaplikować bo warunki dobre.
zdjecie uzytkownika
maharadza - 2015-09-01 19:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie robole z Europolu!!!!!!!!!!
W gazecie piszą że dostaliście podwyżki a tak wogóle nie jest żadnej większej kasy tylko drugie zmiany do 24 lub dłużej oraz soboty
To ile macie godzin przepracowanych w miesiącu pewnie z 250 to ile wam wychodzi na godzinę ??? Licząc średnią roboli a produkcji 3 tyś zł podzielmy przez 250 godzin to na godzinę wychodzi 12 zł na godzinę brawo !!!!!!!! płaca minimalna to 11zł na godzinę ale wam płacą.miłej pracy
zdjecie uzytkownika
JaniTom - 2015-09-10 00:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U was tez afera CPD-owa??
zdjecie uzytkownika
PalomaBlanca - 2015-09-14 15:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam tej firmy do pracy!szczególnie na dziale szwalni,gdzie kierownik stosuje mobbing.dziwię się że kobiety to wytrzymują i nie zrobiły mu jeszcze procesu.
zdjecie uzytkownika
Mecenas - 2015-09-15 06:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Podaninie dził transportu tez jest syf młodemu na dole władza bije i nikt tego nie widzi a wypłaty coraz mniejsze.Polowa kierowcow to tacy gdzie nigdzie wiecej nie jezdzili i zadowoleni z zyca a meble noszą az miło za smieszne pieniądze.
zdjecie uzytkownika
kiero - 2015-09-16 19:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
smieszne pieniadze to jakie
zdjecie uzytkownika
JL - 2015-09-17 00:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [PalomaBlanca - 2015-09-14 15:48:13]:
Mobbing stosuje majstrowa z brygadzistką
zdjecie uzytkownika
mecenas - 2015-09-18 18:58:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Od 3.5tys do 4 tys ale jazda nocą,niedziela wyjazd i meble targasz.
zdjecie uzytkownika
kiero - 2015-09-20 17:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to super
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-09-23 07:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie 3.5 tys płacą od 1800 do 2200 reszta to delegacja to ile jesteś na zachodzie.Nie mylcie pojecia robiłem i wiem jakie grosze płacą bo max 2200 to smieszne pieniądze.
zdjecie uzytkownika
norek - 2015-09-25 02:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kierowca, może robiliście na innych stanowiskach, albo to faktycznie chodziło o diety i dodatki. Jednakze jest spora róznica w tym co piszecie, bo zarobek 3,5-4 tysiące, a 1,8-2,2 tysiąca to dwukrotna róznica. niech się moze ktoś jeszcze wypowie, bo może jest tak, ze wysokość pensji ulegla zmianie i autorem jednego posta jest juz nieaktualny pracownik.
zdjecie uzytkownika
kiero - 2015-09-26 20:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyplaty dostaniesz od 1800 do 2200zl to wszystko. Płacą delegacje jak jesteś na zachodzie jeszcze
zdjecie uzytkownika
bob - 2015-09-27 08:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty chyba jestes kierowca osobowki tyle to nieplaca nawet najgorsze dziady na krajowce.Plus delegacje to wychodzi ok 4
zdjecie uzytkownika
Tygrysek - 2015-09-29 22:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miła atmosfera??? Yyyy...nie pisz bzfur.chyba o innej firmie piszesz.dyrekcja,kierownictwo i majstrowie bardzo szybko Cię ustawią do pionu..
zdjecie uzytkownika
króliczek - 2015-10-07 15:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ta firma to jedna wielka pomyłka.Przeważnie lizusy zostają,albo koleżaneczki brygadzistek.Jak nie masz pleców to do widzenia.
zdjecie uzytkownika
omegared - 2015-10-25 07:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wydaje mi sie, że lizusostwo nie ma tu nic do rzeczy, tylko próbujecie usprawiedliwic jakos swoje zwolnienia. Raczej nie zwolnia przeciez wydajnego i uczciwego pracownika. Jak ktoś pracuje wolno, ma problemy z normami, czy też bierze co chwile L-4 albo sie spóźnia, to go raczej zadna firma długo nie utrzyma.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Europol meble S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europol meble S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert