Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Europol meble S.A.

Pracowałeś w firmie Europol meble S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
A - 2013-01-30 12:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
M - 2010-12-11 12:05:49

40 godzin pracy to za dużo?

A w soboty to kto Cię zmuszał? Chodzą Ci którzy chcą mieć dodatkową kasę.

Fakty:

-płaca zawsze 10 na koncie,

-Ci którzy chcą pracować zarabiają dobre pieniądze,

-nieudolni i leniwi są wszędzie i zawsze będą narzekać.
Święte słowa.Leniwcy tylko potrafią bzdety wypisywac a przeciez nikt nikogo na siłe nie trzyma,wiec nie wiem po co narzekaja poprostu niech ida w (usunięte przez administratora):)
zdjecie uzytkownika
bocian - 2013-04-01 14:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do pana prezesa nic nie mam bo dzieki prezesowi ten zaklad istnieje a (usunięte przez administratora) wlasnie mnie zwolnil w piatek za chorobowe chcialem zmiany stanowiska bo na tamtym chorowallem to powiedzial ze nie ma stanowiska w tak duzym zakladzie smieszne jak jaki czlowiek moze zadzic zakladem na same swieta mnie zwolnil i zadowolonny oby mu zycie dalo tez w kosc karierowicz alle ja mu zato jeszcze odplace jest sad pracy oby jak najszybciej znikl do tego wagrowca tam jego miejsce bo w chodziezy dos narobil zla
zdjecie uzytkownika
ozo - 2013-04-05 11:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Major kiedy w końcu dobierzesz się do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] największego idioty w tym zakładzie. Pora już na powrót do jego wyuczonej profesji czyli mechanika bo tylko to potrafi robić dobrze i tam jest jego miejsce. Niestety jako kierownik nic nie potrafi , a brak szacunku do pracowników którzy pracują na jego pensje to już duże nadużycie. Jednym słowem Ślot wracaj na stare śmieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo po zawodówce tam jest twoje miejsce...
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2013-05-07 14:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak się pracuje w tej firmie? Możecie napisać coś więcej na temat pracy w Europol meble S.A.?Zaprosili mnie na rozmowę i za parę dni idę. Ile mogę tam miesięcznie kasy wyciągnąć? Jaką tam jest z umową? Jaki dają socjal? W jakich godzinach się pracuje? Jak traktują pracowników? Czy jakiś awans jest możliwy, jakiś rozwój zawodowy? Z góry dziękuje wszystkim za pomoc.
zdjecie uzytkownika
mn - 2013-05-30 00:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to prawsa (usunięte przez administratora) dzieli premie na gebe.swoim ludzia daje tyle by byli zadowoleni a reszta sie nie liczy.ludzie kapusty nie pracuja w swieta nie musza byc w srody na placu.to jemu prezes powinien dobrac sie do (usunięte przez administratora) i pokazac gdzie jego miejsce.w dobre tury jezdza tylko jego ludzie i wracaja o przyzwoitej porze.a jak syn ma dobrze i chwali sie za jaka dobra kase jezdzi.oszczednosci tez szuka tylko u tych ktorych wyzyskuje i za to ma pochwale od pani dyrektor ale czy ona wie ze to sa ludzi uczciwie zarobione pieniadze a nie (usunięte przez administratora) oszczednosci!!!!!!!!!jak (usunięte przez administratora) spadnie ze stolka to jego ludzia dopiero sie oczy otworza.szacun dla uczciwych kierowcow
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-04 17:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mn widzę że wiesz coś więcej na temat pracy w Europol meble ale możesz napisać ile mniej więcej się tam zarabia? Będę bardzo wdzięczny za pomoc bo zastanawiam się czy składać tam CV. Czy jest tam jakiś socjal?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-08 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Regulowany czy nieregulowany czas pracy?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-23 22:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto to ta pani Ko ?
zdjecie uzytkownika
Karol Fistaszek - 2013-09-24 10:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam do Was pytanie odnośnie mebli chciałem zakupić sobie do nowego domu kilka rzeczy ale nie jestem pewien czy warto więc myśle że dobrze dowiedzieć się u źródłą czy mi się one nie rozpadną po 2 latach jak meble innej firmy jednej ...
zdjecie uzytkownika
%%%% - 2013-10-08 21:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Już jej nie ma na szwalni. Jest na modelarni.
zdjecie uzytkownika
german - 2013-11-29 13:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że w Chodzieży ludzie się nie zmienią tylko narzekać nic nie robić i kasę za darmo dostawać by chcieli,jak wam się nie podoba ta praca to KARTON I POD MOST!
zdjecie uzytkownika
xxxxxxx - 2013-12-02 22:16:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Panie dyrektorze wiecej szacunku do ludzi
zdjecie uzytkownika
KASIULA - 2013-12-04 20:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAKI DYREKTOR PÓKI CO ZASTĘPCA DYREKTORA- NO WIECIE ON NIGDY NIE SZANOWAŁ LUDZI. JEDNAK BÓG JEST RYCHLIWY ALE SPRAWIEDLIWY. UWAGA!!!! JAK SA JAKIEŚ ZAŻALENIA W PRZYSZŁYM TYGODNIU PRZYJEŻDŻA SZEF GERD HEMMERLING MOŻNA ZŁOŻYĆ SKARGĘ.
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
zdjecie uzytkownika
frania - 2013-12-12 11:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dzięki kierowniku.Teraz wiem kto jaką ma normę ha,ha,ha.
zdjecie uzytkownika
słodka - 2013-12-28 19:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
może ktoś by się zabrał za te kobiety z kontroli robią co chcą ,zmiana Go i Do ,komu chcą dadzą zarobić,wszystkie powinny być wywalone razem z Go jest pustą osobą ,która nie ma własnego zdania tylko kabluje i dzwoni zaraz do kierownikowa.Uważajcie kobiety
zdjecie uzytkownika
dziunia - 2013-12-31 18:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE POLECAM !!! Jednym słowem (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nowyyyy - 2014-01-19 18:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wszyscy czepiają się kierownictwa a nikt nie wspomni o "starych" pracownikach jacy są zawzięci i podli, ile nowych osób odeszło krótko po zatrudnieniu przez zachowanie starych pracowników, wjezdżają na psychikę, trzeba być twardym, jestem poprostu bezradny, żadnej pomocy z ich strony tylko utrudniają
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-02-12 20:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DZIEKI ZE NIE MA MAJORKA,BO TYCH KIEROWNICZNKÓW MOŻNA OWINĄĆ W KOŁO PALCA- SA NAPRAWDE T...I HA,HA,HA

ALE KIEROWNICTWO DAJE SIĘ ROBIĆ W ......... DOPISYWANIE DALEJ TRWA. JAKIES GŁOWY POLECIAŁY I CO Z TEGO. PRACA NA AKORD JEST ZA...FAJNA.

POZDRAWIAM NIEDOUCZONYCH KIEROWNICZKÓW EUROPOLU W PODANINIE.
zdjecie uzytkownika
tapicer - 2014-02-24 22:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
apel. panie dyrektorze nalezaloby przywolac narzedziowcow do porzadku. zwlaszcza jeden,ktory zawsze odklada pistolety zamiast je naprawic albo dac inny. to nie ma czesc,nie teraz i tak w kolo. jak chce wymachiwac rekami i sie madrzyc to niech to robi w swojej grupie cwiczeniowej. jak byl major /nie ublizajac panu/ to chociaz udawal ze cos robi a teraz...masakra. czy nikt tego nie widzi,.
zdjecie uzytkownika
maharadza - 2014-03-19 19:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co zrobił Pan Ślęzak że zwolnił się skor Jego ojciec jest kierownikiem /
Robił wałki na magazynie ???
pilne
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-03-25 18:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze dalej jest tam ciekawie hahaa ci sami ludzie i te same problemy jakby kilku ludzi wymieniono pewnie wrocilbym ale na razie nie warto ....i troche za malo placa .pozdrawiam stara ekipe ze zmiany Jurkojcia
zdjecie uzytkownika
qqqq - 2014-04-06 17:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno będzie kasa na święta.
zdjecie uzytkownika
stach - 2014-04-10 21:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qqqq - 2014-04-06 17:30:04]:
śnisz!!! jaja sobie robisz?? kasa nie dla takich roboli, albo my albo góra?chyba znasz odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-04-21 17:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tym zakladzie jest super wyzysk praca po 10 godz nawet przed swietami szkoda tylko ze w swieta nie kazali nam przyjsc to dopiero byloby cos swieconka i sniadanie wielkanocne w europolu
zdjecie uzytkownika
Karola07041 - 2014-06-25 14:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co sadzicie o tej imprezie w Margoninie co tym razem bedzie sie działo ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europol meble S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski