Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Europol meble S.A.

zdjecie uzytkownika
maharadza - 2013-01-05 15:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zapierniczać tak jak ja zapierniczałem po 14 godzin na dobe w tym SYFIE (super firma dla czytających chodzieżanina i tygodnik nowy)
W głowach sie wam poprzewracało z dobrobytu pracujecie po 8 godzin i wam zle ?
Już przed moim zwolnienem za pisanie do inspektora mówiłem WAM że bedziecie wkrótce zarabiać najnizszą krajową i wszyscy będziecie na zebraniu klaskać panu Prezesowi i Dyrektorowi .
I co nie myliłem sie juz tak jest i życze wam jak najdłuższej pracy w tym (usunięte przez administratora) sorki Najlepszej firmie w regionie .
Z całego serca wam to zycze jesteście tego godni takiej pracy i takiego traktowania
zdjecie uzytkownika
miodzio - 2013-01-07 12:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dobrze, że nakreśliłeś specyfikę pracy kierowcy w firmie. Jakiś czas temu miałem nadzieję przenieść się do transportu z produkcji, ale widzę, że trzeba jednak szukać pracy gdzie indziej. Z tym czasem pracy, to jakaś ściema, przecież macie tez potwierdzenie na kartach cyfrowych, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
A - 2013-01-30 12:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
M - 2010-12-11 12:05:49

40 godzin pracy to za dużo?

A w soboty to kto Cię zmuszał? Chodzą Ci którzy chcą mieć dodatkową kasę.

Fakty:

-płaca zawsze 10 na koncie,

-Ci którzy chcą pracować zarabiają dobre pieniądze,

-nieudolni i leniwi są wszędzie i zawsze będą narzekać.
Święte słowa.Leniwcy tylko potrafią bzdety wypisywac a przeciez nikt nikogo na siłe nie trzyma,wiec nie wiem po co narzekaja poprostu niech ida w (usunięte przez administratora):)
zdjecie uzytkownika
bocian - 2013-04-01 14:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do pana prezesa nic nie mam bo dzieki prezesowi ten zaklad istnieje a (usunięte przez administratora) wlasnie mnie zwolnil w piatek za chorobowe chcialem zmiany stanowiska bo na tamtym chorowallem to powiedzial ze nie ma stanowiska w tak duzym zakladzie smieszne jak jaki czlowiek moze zadzic zakladem na same swieta mnie zwolnil i zadowolonny oby mu zycie dalo tez w kosc karierowicz alle ja mu zato jeszcze odplace jest sad pracy oby jak najszybciej znikl do tego wagrowca tam jego miejsce bo w chodziezy dos narobil zla
zdjecie uzytkownika
ozo - 2013-04-05 11:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Major kiedy w końcu dobierzesz się do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] największego idioty w tym zakładzie. Pora już na powrót do jego wyuczonej profesji czyli mechanika bo tylko to potrafi robić dobrze i tam jest jego miejsce. Niestety jako kierownik nic nie potrafi , a brak szacunku do pracowników którzy pracują na jego pensje to już duże nadużycie. Jednym słowem Ślot wracaj na stare śmieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo po zawodówce tam jest twoje miejsce...
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2013-05-07 14:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak się pracuje w tej firmie? Możecie napisać coś więcej na temat pracy w Europol meble S.A.?Zaprosili mnie na rozmowę i za parę dni idę. Ile mogę tam miesięcznie kasy wyciągnąć? Jaką tam jest z umową? Jaki dają socjal? W jakich godzinach się pracuje? Jak traktują pracowników? Czy jakiś awans jest możliwy, jakiś rozwój zawodowy? Z góry dziękuje wszystkim za pomoc.
zdjecie uzytkownika
mn - 2013-05-30 00:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
to prawsa (usunięte przez administratora) dzieli premie na gebe.swoim ludzia daje tyle by byli zadowoleni a reszta sie nie liczy.ludzie kapusty nie pracuja w swieta nie musza byc w srody na placu.to jemu prezes powinien dobrac sie do (usunięte przez administratora) i pokazac gdzie jego miejsce.w dobre tury jezdza tylko jego ludzie i wracaja o przyzwoitej porze.a jak syn ma dobrze i chwali sie za jaka dobra kase jezdzi.oszczednosci tez szuka tylko u tych ktorych wyzyskuje i za to ma pochwale od pani dyrektor ale czy ona wie ze to sa ludzi uczciwie zarobione pieniadze a nie (usunięte przez administratora) oszczednosci!!!!!!!!!jak (usunięte przez administratora) spadnie ze stolka to jego ludzia dopiero sie oczy otworza.szacun dla uczciwych kierowcow
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-04 17:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mn widzę że wiesz coś więcej na temat pracy w Europol meble ale możesz napisać ile mniej więcej się tam zarabia? Będę bardzo wdzięczny za pomoc bo zastanawiam się czy składać tam CV. Czy jest tam jakiś socjal?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-08 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Regulowany czy nieregulowany czas pracy?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-23 22:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto to ta pani Ko ?
zdjecie uzytkownika
Karol Fistaszek - 2013-09-24 10:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam do Was pytanie odnośnie mebli chciałem zakupić sobie do nowego domu kilka rzeczy ale nie jestem pewien czy warto więc myśle że dobrze dowiedzieć się u źródłą czy mi się one nie rozpadną po 2 latach jak meble innej firmy jednej ...
zdjecie uzytkownika
%%%% - 2013-10-08 21:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Już jej nie ma na szwalni. Jest na modelarni.
zdjecie uzytkownika
german - 2013-11-29 13:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że w Chodzieży ludzie się nie zmienią tylko narzekać nic nie robić i kasę za darmo dostawać by chcieli,jak wam się nie podoba ta praca to KARTON I POD MOST!
zdjecie uzytkownika
xxxxxxx - 2013-12-02 22:16:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Panie dyrektorze wiecej szacunku do ludzi
zdjecie uzytkownika
KASIULA - 2013-12-04 20:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAKI DYREKTOR PÓKI CO ZASTĘPCA DYREKTORA- NO WIECIE ON NIGDY NIE SZANOWAŁ LUDZI. JEDNAK BÓG JEST RYCHLIWY ALE SPRAWIEDLIWY. UWAGA!!!! JAK SA JAKIEŚ ZAŻALENIA W PRZYSZŁYM TYGODNIU PRZYJEŻDŻA SZEF GERD HEMMERLING MOŻNA ZŁOŻYĆ SKARGĘ.
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
zdjecie uzytkownika
frania - 2013-12-12 11:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dzięki kierowniku.Teraz wiem kto jaką ma normę ha,ha,ha.
zdjecie uzytkownika
słodka - 2013-12-28 19:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
może ktoś by się zabrał za te kobiety z kontroli robią co chcą ,zmiana Go i Do ,komu chcą dadzą zarobić,wszystkie powinny być wywalone razem z Go jest pustą osobą ,która nie ma własnego zdania tylko kabluje i dzwoni zaraz do kierownikowa.Uważajcie kobiety
zdjecie uzytkownika
dziunia - 2013-12-31 18:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE POLECAM !!! Jednym słowem (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nowyyyy - 2014-01-19 18:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wszyscy czepiają się kierownictwa a nikt nie wspomni o "starych" pracownikach jacy są zawzięci i podli, ile nowych osób odeszło krótko po zatrudnieniu przez zachowanie starych pracowników, wjezdżają na psychikę, trzeba być twardym, jestem poprostu bezradny, żadnej pomocy z ich strony tylko utrudniają
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-02-12 20:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
DZIEKI ZE NIE MA MAJORKA,BO TYCH KIEROWNICZNKÓW MOŻNA OWINĄĆ W KOŁO PALCA- SA NAPRAWDE T...I HA,HA,HA

ALE KIEROWNICTWO DAJE SIĘ ROBIĆ W ......... DOPISYWANIE DALEJ TRWA. JAKIES GŁOWY POLECIAŁY I CO Z TEGO. PRACA NA AKORD JEST ZA...FAJNA.

POZDRAWIAM NIEDOUCZONYCH KIEROWNICZKÓW EUROPOLU W PODANINIE.
zdjecie uzytkownika
tapicer - 2014-02-24 22:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
apel. panie dyrektorze nalezaloby przywolac narzedziowcow do porzadku. zwlaszcza jeden,ktory zawsze odklada pistolety zamiast je naprawic albo dac inny. to nie ma czesc,nie teraz i tak w kolo. jak chce wymachiwac rekami i sie madrzyc to niech to robi w swojej grupie cwiczeniowej. jak byl major /nie ublizajac panu/ to chociaz udawal ze cos robi a teraz...masakra. czy nikt tego nie widzi,.
zdjecie uzytkownika
maharadza - 2014-03-19 19:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co zrobił Pan Ślęzak że zwolnił się skor Jego ojciec jest kierownikiem /
Robił wałki na magazynie ???
pilne
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-03-25 18:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widze ze dalej jest tam ciekawie hahaa ci sami ludzie i te same problemy jakby kilku ludzi wymieniono pewnie wrocilbym ale na razie nie warto ....i troche za malo placa .pozdrawiam stara ekipe ze zmiany Jurkojcia
zdjecie uzytkownika
qqqq - 2014-04-06 17:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno będzie kasa na święta.
zdjecie uzytkownika
stach - 2014-04-10 21:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qqqq - 2014-04-06 17:30:04]:
śnisz!!! jaja sobie robisz?? kasa nie dla takich roboli, albo my albo góra?chyba znasz odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-04-21 17:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w tym zakladzie jest super wyzysk praca po 10 godz nawet przed swietami szkoda tylko ze w swieta nie kazali nam przyjsc to dopiero byloby cos swieconka i sniadanie wielkanocne w europolu
zdjecie uzytkownika
Karola07041 - 2014-06-25 14:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co sadzicie o tej imprezie w Margoninie co tym razem bedzie sie działo ?
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-09-30 19:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czesc ,a wiecie kto to jest maharadza bo ja wiem gość pracuje w Kablonexie i to on wypisuje różne dziwne rzeczy na temat Europolu
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-10-07 15:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a kiedy przed świętami jest mało pracy, jak trzeba ponadrabiać za wolne, nadchodzące dni? Takie zycie, nie ma co narzekać. Chcesz jakoś żyć, trzeba pracować
zdjecie uzytkownika
bil - 2014-12-21 16:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wie ktos cos na temat pracy w europolu w podaninie a dokladnie o stanowisko tapicerskie! ale tak wszystko tez i zarobki
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-01-06 20:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
fajny zakład,tapicer może zarobić nawet 5000 musi tylko chcieć.Tym którym się nie chce nie mają tyle.
zdjecie uzytkownika
były - 2015-02-01 20:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abc - 2015-01-06 20:05:55]:
Zakład rzeczywiście super, poza zespołem kierującym nim. Atmosfera pracy bardzo zła, przysłowiowy wyścig szczurów, płaszczenie się przed kierownictwem. Super!!
Jesteś kierownikiem, dyrektorem wszystko Ci wolno, a cała reszta ma się tylko cieszyć że daje pracę. Zapominają o jednym żeby nie właściciel i strona niemiecka to byłoby po zakładzie.Pozdrawiam wszystkich którzy tam wytrzymują. Alternatywa to Polinowa w Wagrowcu tam jest teraz super.
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-02-10 09:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [były - 2015-02-01 20:49:04]:
"mozesz zarobic 5 tyś"-kto wypisuje takie bzdury,ale dla każdego jest tam szansa,ja osobiscie nie polecam,zapytajcie ile jest osob ze starej ekipy tej z 1993 roku,podziekowalem firmie po 20 latach pracy,nie zaluje, malo tego smiesza mnie takie propozycje WROC DO NAS BEDZIESZ MIAL LEPIEJ-paradoks i akt desperacji kierownictwa ale coz jakie kierownictwo taka ekipa, a skoro wam sie tam nie podoba praca po jakiego grzyba tam pracujecie i narzekacie,ja od ladnych paru lat pozegnalem sie ze stresem wracam do domu i moge zalaj sie dzieckiem bez nerwow,a zrobki zapewniam iz nie sa najwyzsze jak na niemiecka firme owszem byly wyzsze w Europolu
zdjecie uzytkownika
maharadza - 2015-02-10 17:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram Pana co prawde pisze jako były ja też jestem były i z samego początku
pracowało się po 12 godzin ale atmosfera była lepsza jedni podkopują drugich i to naród co podobno wojnę wygral płaszczy sie dla 2 tyś z sobotami drugimi listami dla niemca który zawsze powie S..... POLE
zdjecie uzytkownika
Abc - 2015-02-15 17:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maharadza - 2015-02-10 17:05:59]:
Ja tam pracuje i o ile mi wiadomo zarobki sa wyższe niż 2 tys.z sobotami.maharadza złe jestes poinformowany.a jak komuś sie nie podoba to wypad ,a nie tylko narzekać każdy umie ale nadal pracuje nikt nikogo tam nie trzyma na sile
zdjecie uzytkownika
OLA - 2015-02-24 19:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Abc - 2015-02-15 17:21:46]:
uważasz,że za pracę w tygodniu po 10 h i soboty 2 zmiany 2 tys. czy trochę więcej to dużo - to jesteś chory!!!
Jesteś pewnie jednym z kierowników którzy takim wpisem chcą przyciągnąc ludzi do roboty - a tu klops coraz gorzej z nowymi do pracy!!
zdjecie uzytkownika
dawido - 2015-02-28 18:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Powaznie pracujecie w tygodniu po 10 godzin? Wówczas ile przysługuje przerwy podczas takiego dnia pracy? Soboty tez sa wszystkie pracujące? Jesli wypada pracująca sobota, to macie wolne jakos w tygodniu? W ogóle stawka sobotnia i owe nadgodziny, czyli wszystko liczone powyżej 8 godzin pracy sa płacone 150%?
zdjecie uzytkownika
maharadza - 2015-03-01 16:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam u niewolników Europolu słychac?
Widzę ze nawet w sobotę druga zmiana pracuje i pochwalcie się ile macie ?
zdjecie uzytkownika
Abc - 2015-03-14 21:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maharadza - 2015-03-01 16:07:37]:
Jesteś już nudny maharadza zajmij się czymś innym niż wypisywaniem bzdur
zdjecie uzytkownika
pablo - 2015-03-16 23:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Abc - 2015-03-14 21:21:57]:
zgadzam się z Tobą , że @maharadża jest jakimś sfrustrowanym byłym pracownikiem który nie może chyba przeżyć tego , że mu tu nie wyszło. Sam jestem zainteresowany pracą w Europolu na stanowisku modelarza. Mam pewne doświadczenie na tym stanowisku i znam nieźle niemiecki więc jest szansa z tego co widzę po ogłoszeniu ;)
zdjecie uzytkownika
Abc - 2015-03-22 19:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do dyrekcji. Czy będą paczki lub gotówka na święta wielkanocne. Parę lat temu były a teraz co.?praca pracą ale też coś się nam należy
zdjecie uzytkownika
maharadza - 2015-03-25 18:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I CO ABC tak ci dobrze w tej wspaniałej firmie i o paczki świąteczne żebrzesz ???
Trochę ludzkiej godności Niemiec daje kasę ale WY tego nie widzicie
Pamiętam jak na początku nawet pracownikom płacili premie eksportowe.
Miłego zapierniczania po 10 godzin i w soboty .
zdjecie uzytkownika
hio - 2015-04-05 17:44:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abc - 2015-01-06 20:05:55]:
znacie tapicera szczepana tego dziecioroba
zdjecie uzytkownika
www - 2015-04-12 07:31:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz jest afera ludzi zwalniaja przenosza mi juz na tej pracy nie zalezy tam jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] podobny jak w Oswiecimiu Kutnik i Slot wyleci na zbity pysk tylko niemcy przjada i zobacza ze zaklad staje bo nie ma komu pracowac pozdrawiam wszystkich ktorzy w tym syfie pracuja
zdjecie uzytkownika
adi - 2015-04-12 12:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
najciekawsze jest to ze za co nas ukarali a teraz Kutnik i Slot pozwalaja robic chore jest to wszystko panie prezesie prosze zalozyc okulary i zobaczyc co wyrabiaja twoi podwladni mam na mysli Slota i Kutnika
zdjecie uzytkownika
Junek - 2015-04-18 22:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sflustrowanym ludka,ktorzy oczekuj złotych gor proponuje najpierw nauczyc sie uczciwie pracowac a pozniej oczekiwac czegos wiecej! Pracuje tu od 7 lat i uwazam ,ze do obozu pracy jest nam bardzo daleko!!! A tak na marginesie nikt wam tu pracowac nie kazal,to na cholere te zale? Kazdy jest kowalem swojego losu,nie podoba sie to odchodzisz a nie beczysz i ryczysz.
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-05-10 17:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Junek - 2015-04-18 22:31:40]:
racja ja pracuje prawie 18 lat i jak widac mozna tylko trzeba chciec
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-05-17 22:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ile dostanie na początek tapicer do przyuczenia?
zdjecie uzytkownika
hektor - 2015-06-19 19:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@olo też jestem tego zdania, że firma mebli Europol daje dobre warunki do pracy i spokojnie można w niej pracowac bez wiekszych przeszkod. Miła atmosfera oraz dobre wynagrodzenie powoduja, że szybko sie przyzwyczajasz do nielatwej, ale za to przyjemnej pracy. Szkoda, ze nie przyjmują nowych pracowników, bo znajomi bezrobotni chętnie by spróbowali swoich sił
zdjecie uzytkownika
chętny do pracy - 2015-06-23 20:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hektor - 2015-06-19 19:28:52]:
przyjmują tylko na rozmowie taki szpakowaty gościu ocenia ludzi....jak gość po zawodówce,masz dosyć po rozmowie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Europol meble S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europol meble S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert