brak logo

Europol meble S.A.

Chodzież

Opinie o Europol meble S.A.

Tygrysek 2015-09-29 22:38:40
Miła atmosfera??? Yyyy...nie pisz bzfur.chyba o innej firmie piszesz.dyrekcja,kierownictwo i majstrowie bardzo szybko Cię ustawią do pionu..
króliczek 2015-10-07 15:57:38
Ta firma to jedna wielka pomyłka.Przeważnie lizusy zostają,albo koleżaneczki brygadzistek.Jak nie masz pleców to do widzenia.
6
mała 2015-10-27 11:44:35
zgadzam się.trzeba mieć twardą dupe.
króliczek 2015-10-29 19:21:14
Jakoś niektóre osoby się prześlizgują jeśli chodzi o L-4,dziwne,że kierownictwo nie widzi jak ktoś dziwnym trafem choruje tylko w postój i to od kilku lat a jeśli chodzi o wydajność to są też osoby co nawet 100% nie wyrabiają i nikt się za nie też nie zabiera a co do nieuczciwości to lepiej to przemilczę.
1
Mała 2015-11-05 11:19:02
Pracuję obecnie w Polinova Polska ,jako szwaczka.Nie wyrabiam normy,ponieważ ciężko ją wyrobić,stare szwaczki podniosły poprzeczkę zbyt wysoko i teraz ciężko się przebić.Pracuję tam przeszło rok,ale mówią że trzeba sobie dać ten rok na sprawdzenie swoich możliwości i wydajności.Może gdyby co chwilę nie obcinali czasu na kompletach nie byłoby tego typu problemu.Szwaczka która wyrabia normę 100% zarabia 2,400 zł.Jest umowa na początku przez Agencję pracy ,ale potem jest przez Polinova Polska,są pieniądze na gwiazdkę,wczasy pod gruszą,piknik w lipcu firmowy i można brać pożyczki bez procentowe.Wypłata jest na czas,jest ciepło a ludzie wiadomo ,wszystko zależy od charakteru ,wychowania i podejścia do pracy.Jak to powiedział na zebraniu pan Majorczyk ;szanujmy się na wzajem".Majstrowe są ok ,wszystko zależy jak to mówią ;jak ty do mnie tak ja do ciebie.Wiadoma rzecz jak ktoś często choruje to sam się prosi o negatywne podejście od strony przełożonych.Nadal przyjmują ,więc zainteresowanych zapraszam.
3
zainteresowany praca 2015-11-29 14:16:48
Witam. Moze ktos sie wypowiedziec ile zarabiaja nabiałowcy?(klejarze pianek)
maharadza 2015-12-08 16:44:48
kolego zejdz na ziemnię nie znasz nikogo co pracuje w tej wspaniałej firmie
3
xxxx 2015-12-14 20:43:06
liderka zamieniła się w monstrum.łał.......
2
maharadza 2015-12-15 11:00:47
Europolczycy a wasze szefostwo znowu bawi się za wasze ciężko wypracowane pieniądze w SYPNIEWIE jak co roku a wam coś na odczepne rzucili.
Od nowego roku wszystkie umowy śmieciowe będą ozusowane ciekawe jak teraz was będą walic w rogi
,,,,, 2015-12-16 18:49:42
tak.tak , firma wyśmienita .palce lizać....
MK 2015-12-18 22:54:27
Co Ci do tego.Jak zapraszają to sie nie odmawia jak wpływa na konto za wyniki to się bierze. kierownictwo jest najważniejsze drogi kolego!!!
maharadza 2015-12-30 18:46:23
I już po imprezie w SYPNIEWIE jaka Pani tańczyła po stole ktoś się pochwali?
maharadza 2016-01-02 19:16:30
jakośc to jakoś to będzie i wszystko w temacie reklamacje będą po świętach pełne tiry rekalmacji
Ok 2016-01-03 21:04:25
Było kulturalnie. Jedna osoba musi się nauczyć zasady savoir-vivre. Narzucania, święcenia oczkami i zabkami , witanie sie jak z rodzina nie jest droga do sukcesu liczyć się wiedza ktorej młodej damie brakuje ale jest mamusia która przytuli dzieciątko.
1
ola 2016-01-06 13:50:56
opis ten pasuje mi do xxxxx .
piotr 2016-01-06 14:05:12
zwolnienia,zwolnienia,zimno,zimno a kiedy wymiana kierowika,czas iść z postępem.przdałoby się wywietrzyć pomieszczenie.
2
pracownik 2016-02-02 08:18:15
Jesteś w błędzie pracy za te pieniądze jest dużo i to bez nadgodzin w normalnym zakładzie. Jak ktoś chce pracować to niema problemu.
1
pracownik 2016-02-03 23:09:02
Trzymaj się z daleka od tej firmy , dobrze Ci radze . Mowa była o innych normalnych zakładach. A w Europolu
awansują tylko przydupasy.
7
pracownik 2016-02-03 23:52:04
Jesteś idiotą !!! to co piszesz jest żałosne
misia 2016-02-09 19:24:10
podobno szykują się zmiany na kierowniczych stanowiskach.
pracownik 2016-02-09 22:17:44
A dokładnie jakie zmiany? Morze w końcu dobiorą się do dupy kierownikowi szwalni. już wielki czas na niego !!
1
mat 2016-02-11 22:11:19
oczywiście że zarobki sięgają 2000 zł ale tylko wtedy kiedy przypada długi miesiąc i z nadgodzinami na okrągło . Powodzenia życze A i jeszcze trzeba wspomnieć że w tych 2000 tyś jest 400zł nagrody za dyspozycyjność więc proszę sobie przeliczyć ile wynosi zarobek na gołych godz.
4
Lolek 2016-02-13 16:23:05
Kierownik szwalni dawno powinien być wypier...cała nadzieja w Niemcach.
6
maharadza 2016-02-15 10:48:57
Panie i Panowie nie dziwię się że tak was traktują i słabo wynagradzają
piszecie 2000 na rękę z nadgodzinami około 40 godzin nadgodzin .
Słabeusze z was są i nic poza tym .
Zarobek 2000 zł odejmij 300 zł na dojazdy jak z LIPIEJ GÓRY lub NOWEGO DWORU a nawet i SMOGULCA to więcej wyjdzie .
Więc nawet najniższej krajowej nie macie w normalnych godzinach .
Miłej pracy do emerytury w europolu
Wasi majstrowie i kierownicy zarabiają dwa raz więcej i nic nie robią tylko was obserwują i donoszą na wasz
7
melnet 2016-02-15 20:47:53
nikt nic nie pisze o zarobkach tapicerów chce tam isc do pracy jako tapicer ale po waszych wypowiedziach to musze sie zastanowic moze ktos mi napisac ile zarabiają bede wdzieczny 508030426 dzieki
lol 2016-02-16 10:39:38
co wy chcecie od kierownika to spoko facio......
1
mat 2016-02-16 23:21:01
W jakim ty zakładzie pracujesz? chyba mówimy o dwóch różnych osobach!!. Więc zanim coś napiszesz to dwa razy pomyśl!!!!!!!!!!!!!!!
2
lol 2016-02-17 00:59:42
co niepodoba ci się kiero... szwalni.przystojniaczek......
4
kiero 2016-02-17 16:03:29
Nie polecam kierowca zarobi sie jazda i kasa slaba a wirtualne podwyzki wlasnie byly.
bella 2016-03-02 01:34:32
co za nudy.
maharadza 2016-03-06 01:04:07
kobietki a co napiszecie o romansach w europolu?
Pani R-ka z pianki Pani G-ska Pani R-ska i wiele innych
jestem bardzo ciekawy
3
/ 2016-03-13 20:52:47
jakieś konkrety.?
maharadza 2016-03-14 23:51:04
Kochana to ja właśnie pytam o konkrety
Słyszy się tu i tam ze ta i tamta z tym i tamtym a ja właśnie proszę o konkrety
Yoley 2016-03-15 20:38:01
Piszecie, że kierownicy nic nie robią ale nie bierzecie pod uwage tego, że kiedyś zapieprzali jak woły i robili nadgodziny za które im nie płacili tyle co nam...Są tam ludzie którzy zasłużyli na stanowiska, a gdyby każdy kierownik był przemiły i niereagował na łamanie zasad w firmie to co z niego za kierownik?! Pracujcie to może kiedyś Was też awansują, liczy się doświadczenie i ciężka praca. Nikt za darmo was nie awansuje!!!!
swój 2016-03-22 21:54:29
Kierownikiem zostaje się za lizakowanie a nie za umiejętności . Ciekawe jaką ciężką pracą sobie pobrudzili łapki , jakoś nikt tego nie widział.Śmiechu warte...
6
jeden z niewielu 2016-04-02 09:13:04
Ja osobiście nie mogę powiedzieć złego słowa o tej firmie Kasa jest na czas zus jest zapłacony premia na święta. Wczasy tez dostajemy. A co do ludzi w kadrach to jak byście byli na ich miejscu to też byście tacy byli albo i nawet gorsi. wiadomo nikt nie jest ideałem. No ale co Jeżeli komuś się nie chce pracować to za biurkiem będzie mu niewygodnie. Bo będzie miał fotel za twardy. pozdrawiam jeden z niewielu
1
to 2016-04-19 20:04:01
Czy przyjmoja kierowcow
bambbo 2016-05-11 22:59:55
A Dyrektor Dziadek czyli Bartkowiak jeszcze tam pracuje????
fach 2016-05-31 18:21:10
o jakich romansach mówicie?? Przecież pracujemy na akord nie ma czasu na takie rzeczy w pracy....
3
mmm 2016-07-14 13:37:54
Kontrola jakości zapomniała już co to jest akord...zapraszam na maszyne:)
10
NIc 2016-08-04 15:07:29
A stosunek pracy do wypłaty jest obrażający
1
xc 2016-08-05 11:46:40
ale wypisuje prawde kolo bo ja robie w europolu i jest masakra......
Melnet 2016-08-22 11:37:02
Tak czytam opinie naharadzy kolej jakis jebniety pochwal sie ile ty masz ja tam pracowalem ale chce wrocic pracuje codziennie po 12 godz przy asfaltowaniu 400km od domu caly tydzien poza domem i mam okolo 3000tys. W europolu mam kumpli tapicerow co zarabiaja 3000tys bez najmniejszych problemow ale są w domu nawet po 10godz pracy komu sie nie chce robic to nie moja wina .pracują tam osoby ktore nie maja pojecia o ciezkiej pracy a ty maharadza tez nie masz pojecia o ciezkiej pracy patrz tez na wyksztalcenie 70% ludzi w europolu to zawodowa szkola [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie urywa i dlatego beda pracowac nawet za 2000tys
maharadza 2016-08-25 00:50:15
Stary mówisz że miodzik tam mają
Pracowałem tam 15 lat i wiem swoje .
Pracują po 10 godzin dziennie co daje 50 godzin w tygodniu
miesięcznie ile ???
Odlicz od pensji dodatek za dyspozycyjność 400 zł od tych 3 tysi co piszesz że twoi koledzy zarabiają
Podziel to przez godziny pracy i co i wyjdzie za wynik a najniższa płaca teraz to 12 zł za godzinę brutto .
Oni tam dużo więcej nie mają a jaką wartość produkcji robią miliardy złotych.
Budzyń niedaleko i też po zawodówce zatrudniają i na początek płacą 2.5 tysia za normę godzin .
A kto tam pracuje ci co pobrali kredyty (czytaj pętle na szyję ) na całe życie i słowem nie piską na warunki i zarobki .
A Ty tez jesteś zdolny skoro w delegacji tylko 3 tysiaki zarabiasz
1
budowlany 2016-08-25 22:18:20
Pracuję 10 lat na budowie ,zima,deszcz zero obiadu hot-dog z orlenu, obiad w domu z kolacją o 20 tej. o ciężarach dziennych nie wspomnę bo plecy pękają,niema czasu na kibel i użerka z klientami kto się ze mną zamieni na pracę chętnie pujdę do europolu ,święta macie wolne urlop na wakacje 3 tyg. kasa pod gruszą i 8gdz. dziennie no ku...wa co jeszcze chcecie.Budowlańców nie potrzebują ku..wa!!!
maharadza 2016-08-26 01:21:05
Każdy jest kowalem swojego losu i jakie 8 godzin w europolu ????
Popytaj się ludzi co tam pracują ile mają godzin tygodniowo.
A co za firmę budowlaną masz że w zimie pracujesz??
Znam kilku co w budowlance robią i nie narzekają na warunki pracy i kasę jaką zarabiają .
Jedyny minus to dojazd do Poznania co zabiera dwie godziny .

2
Tapicer 2016-09-28 17:05:48
Witam chciałbym podjąć prace jako tapicer. Mogłby ktoś szczerze sie wypowiedzieć jak u was w firmie jest ? Chodzi mi o atmosfere prace i zarobki. Z góry dziekuje za odpowiedz
2
pracownica 2016-10-10 11:28:48
napiszcie ludzie jakie sa zarobki na tapicerni czy krojowni. chcialabym przejsc tam do pracy z innej fabryki mebli.
XXXX 2016-11-28 13:38:53
Pisze się PÓJDĘ a nie PUJDE
1
XXX 2016-11-28 13:51:38
PRAWDA JEST TAKA IŻ TEN KTÓRY PRACOWAŁ W TAK WSPANIAŁEJ FIRMIE NIGDY TAM NIE WRÓCI I DOPIERO DOCENIA CZY COŚ STRACIŁ CZY ZYSKAŁ.PRACOWAŁEM W TEJ FIRMIE 20 LAT,SAM SIĘ ZWOLNIŁEM I TYLE CO MOGĘ POWIEDZIEĆ ŻE NIE UMARŁEM Z GŁODU,NIE JESTEM ŻEBRAKIEM,ŻYJĘ NA POZIOMIE NIE GORSZYM CO POPRZEDNIO,FAKT JEST LEPIEJ BO PRACUJĘ NA SIEBIE ,ROZWIJAM SIĘ NA CO KIEDYŚ NIE MIAŁEM CZASU,NIE MÓWIĄC JUŻ O STANIE ZDROWIA,W EUROPOLU KRĘGOSŁUP NIE MIŁOSIERNIE DOSTAŁ PO DU...E

W EUROPOLU POTRZEBUJĄ LUDZI MAŁO MYŚLĄCYCH,MYŚLISZ JESTEŚ NIEBEZPIECZNY,POTRZEBUJĄ OSÓB ODPORNYCH NA WIEDZĘ TRUDNYCH DO ZAJEB....

CO DO KIEROWNICTWA --PODANIN CZYLI ŚLOT,BŁACHOWICZ NIE WYMAGAJMY WIELE PO ZAWODÓWCE,KUTNIK UCZYŁ SIĘ ALE NIE NAUCZYŁ ZBYT WIELE,DZIEKAN KOLEŚ OK ALE STRACH GO ZABIJA,SZYMKOWIAK GDYBY NIE KOLOR WŁOSÓW (ZMIENI GO NA RUDY) TO WIECIE CO TO ZA ZWIERZE,IDZIEMY DALEJ SIUREK BEZ KOMENTARZA,MATUSZAK -SZOK.

PRZEPRASZAM ŻĘ BYĆ MOŻE KOGOŚ OPUŚCIŁEM,HM NIE PRACUJĘ JUŻ TAM 5 LAT.PRZEPRASZAM JEŚLI KTOŚ PRZEZ MOJĄ NIEWIEDZĘ CZUJE SIĘ URAŻONY,PROSZĘ NAPISAĆ UZUPEŁNIĘ OPINIĘ
3
Zostaw swoją opinię o Europol meble S.A. - Chodzież
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europol meble S.A.