brak logo

Europol meble S.A.

Chodzież

Opinie o Europol meble S.A.

Lolek 2016-02-13 16:23
Kierownik szwalni dawno powinien być wypier...cała nadzieja w Niemcach.
10
maharadza 2016-02-15 10:48
Panie i Panowie nie dziwię się że tak was traktują i słabo wynagradzają
piszecie 2000 na rękę z nadgodzinami około 40 godzin nadgodzin .
Słabeusze z was są i nic poza tym .
Zarobek 2000 zł odejmij 300 zł na dojazdy jak z LIPIEJ GÓRY lub NOWEGO DWORU a nawet i SMOGULCA to więcej wyjdzie .
Więc nawet najniższej krajowej nie macie w normalnych godzinach .
Miłej pracy do emerytury w europolu
Wasi majstrowie i kierownicy zarabiają dwa raz więcej i nic nie robią tylko was obserwują i donoszą na wasz
12
melnet 2016-02-15 20:47
nikt nic nie pisze o zarobkach tapicerów chce tam isc do pracy jako tapicer ale po waszych wypowiedziach to musze sie zastanowic moze ktos mi napisac ile zarabiają bede wdzieczny 508030426 dzieki
lol 2016-02-16 10:39
co wy chcecie od kierownika to spoko facio......
1
mat 2016-02-16 23:21
W jakim ty zakładzie pracujesz? chyba mówimy o dwóch różnych osobach!!. Więc zanim coś napiszesz to dwa razy pomyśl!!!!!!!!!!!!!!!
4
lol 2016-02-17 00:59
co niepodoba ci się kiero... szwalni.przystojniaczek......
6
kiero 2016-02-17 16:03
Nie polecam kierowca zarobi sie jazda i kasa slaba a wirtualne podwyzki wlasnie byly.
bella 2016-03-02 01:34
co za nudy.
maharadza 2016-03-06 01:04
kobietki a co napiszecie o romansach w europolu?
Pani R-ka z pianki Pani G-ska Pani R-ska i wiele innych
jestem bardzo ciekawy
7
/ 2016-03-13 20:52
jakieś konkrety.?
maharadza 2016-03-14 23:51
Kochana to ja właśnie pytam o konkrety
Słyszy się tu i tam ze ta i tamta z tym i tamtym a ja właśnie proszę o konkrety
Yoley 2016-03-15 20:38
Piszecie, że kierownicy nic nie robią ale nie bierzecie pod uwage tego, że kiedyś zapieprzali jak woły i robili nadgodziny za które im nie płacili tyle co nam...Są tam ludzie którzy zasłużyli na stanowiska, a gdyby każdy kierownik był przemiły i niereagował na łamanie zasad w firmie to co z niego za kierownik?! Pracujcie to może kiedyś Was też awansują, liczy się doświadczenie i ciężka praca. Nikt za darmo was nie awansuje!!!!
2
swój 2016-03-22 21:54
Kierownikiem zostaje się za lizakowanie a nie za umiejętności . Ciekawe jaką ciężką pracą sobie pobrudzili łapki , jakoś nikt tego nie widział.Śmiechu warte...
11
jeden z niewielu 2016-04-02 09:13
Ja osobiście nie mogę powiedzieć złego słowa o tej firmie Kasa jest na czas zus jest zapłacony premia na święta. Wczasy tez dostajemy. A co do ludzi w kadrach to jak byście byli na ich miejscu to też byście tacy byli albo i nawet gorsi. wiadomo nikt nie jest ideałem. No ale co Jeżeli komuś się nie chce pracować to za biurkiem będzie mu niewygodnie. Bo będzie miał fotel za twardy. pozdrawiam jeden z niewielu
2
to 2016-04-19 20:04
Czy przyjmoja kierowcow
bambbo 2016-05-11 22:59
A Dyrektor Dziadek czyli Bartkowiak jeszcze tam pracuje????
fach 2016-05-31 18:21
o jakich romansach mówicie?? Przecież pracujemy na akord nie ma czasu na takie rzeczy w pracy....
4
mmm 2016-07-14 13:37
Kontrola jakości zapomniała już co to jest akord...zapraszam na maszyne:)
14
NIc 2016-08-04 15:07
A stosunek pracy do wypłaty jest obrażający
6
xc 2016-08-05 11:46
ale wypisuje prawde kolo bo ja robie w europolu i jest masakra......
4
Melnet 2016-08-22 11:37
Tak czytam opinie naharadzy kolej jakis jebniety pochwal sie ile ty masz ja tam pracowalem ale chce wrocic pracuje codziennie po 12 godz przy asfaltowaniu 400km od domu caly tydzien poza domem i mam okolo 3000tys. W europolu mam kumpli tapicerow co zarabiaja 3000tys bez najmniejszych problemow ale są w domu nawet po 10godz pracy komu sie nie chce robic to nie moja wina .pracują tam osoby ktore nie maja pojecia o ciezkiej pracy a ty maharadza tez nie masz pojecia o ciezkiej pracy patrz tez na wyksztalcenie 70% ludzi w europolu to zawodowa szkola [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie urywa i dlatego beda pracowac nawet za 2000tys
maharadza 2016-08-25 00:50
Stary mówisz że miodzik tam mają
Pracowałem tam 15 lat i wiem swoje .
Pracują po 10 godzin dziennie co daje 50 godzin w tygodniu
miesięcznie ile ???
Odlicz od pensji dodatek za dyspozycyjność 400 zł od tych 3 tysi co piszesz że twoi koledzy zarabiają
Podziel to przez godziny pracy i co i wyjdzie za wynik a najniższa płaca teraz to 12 zł za godzinę brutto .
Oni tam dużo więcej nie mają a jaką wartość produkcji robią miliardy złotych.
Budzyń niedaleko i też po zawodówce zatrudniają i na początek płacą 2.5 tysia za normę godzin .
A kto tam pracuje ci co pobrali kredyty (czytaj pętle na szyję ) na całe życie i słowem nie piską na warunki i zarobki .
A Ty tez jesteś zdolny skoro w delegacji tylko 3 tysiaki zarabiasz
2
budowlany 2016-08-25 22:18
Pracuję 10 lat na budowie ,zima,deszcz zero obiadu hot-dog z orlenu, obiad w domu z kolacją o 20 tej. o ciężarach dziennych nie wspomnę bo plecy pękają,niema czasu na kibel i użerka z klientami kto się ze mną zamieni na pracę chętnie pujdę do europolu ,święta macie wolne urlop na wakacje 3 tyg. kasa pod gruszą i 8gdz. dziennie no ku...wa co jeszcze chcecie.Budowlańców nie potrzebują ku..wa!!!
1
maharadza 2016-08-26 01:21
Każdy jest kowalem swojego losu i jakie 8 godzin w europolu ????
Popytaj się ludzi co tam pracują ile mają godzin tygodniowo.
A co za firmę budowlaną masz że w zimie pracujesz??
Znam kilku co w budowlance robią i nie narzekają na warunki pracy i kasę jaką zarabiają .
Jedyny minus to dojazd do Poznania co zabiera dwie godziny .

3
Tapicer 2016-09-28 17:05
Witam chciałbym podjąć prace jako tapicer. Mogłby ktoś szczerze sie wypowiedzieć jak u was w firmie jest ? Chodzi mi o atmosfere prace i zarobki. Z góry dziekuje za odpowiedz
5
pracownica 2016-10-10 11:28
napiszcie ludzie jakie sa zarobki na tapicerni czy krojowni. chcialabym przejsc tam do pracy z innej fabryki mebli.
XXXX 2016-11-28 13:38
Pisze się PÓJDĘ a nie PUJDE
2
ja 2017-01-12 00:06
stary radze ci sie tam niepchań to chyba najgorsza robota w europolu a ludzie i majstrowie masakra tam jedzą żywcem ...Jednym słowem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a zeby zarobic 3000 zł to trzeba wyrabiac 130 procent normy czyki dzienie jakie s 90 kompletow skleic buhaha szok i te nadgodziny na popołudniówkach...
12
Sara 2017-02-07 21:00
Zgadzam się, ludzie boją się odezwać bo szpieg krąży.
9
Była pracownica 2017-02-10 19:53
Uwaga na Tomka z produkcji pianki szuja
4
Egon 2017-03-01 19:14
Czy przyjmuja kierowcow
maharadza 2017-03-02 11:15
chłopie ile firm poszukuje kierowców i więcej płacą zastanów się
4
maharadza 2017-07-03 20:16
Jak po imprezie w Sypniewie ???
maharadza 2017-07-23 10:33
ciekawość
maharadza 2017-08-25 15:35
Kochana tam jest taka rotacja że ogłoszenie o zatrudnieniu jest stałe na OLX ie
Lidia 2017-10-02 23:19
@maharadza skąd posiadasz takie informacje? Wiesz czym może być to spowodowane? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w Europol meble.
maharadza 2017-10-03 12:16
W Europolu pracują ofiary losu lub osoby co mają kredyty do końca życia .
Zarabiają 2 tyś na rękę ale nie liczą 400zł za dyspozycyjność odejmij to to masz najniższą płacę czyli 1500 zł .
A tyrać trzeba i to mocno
5
ok 2017-10-06 13:31
Podobno Dziadek już niedługo odchodzi!?
1
Widzę 2017-10-06 22:04
Obserwuję Magdę uczącą nowe pracownice na szwalni to jest jakieś nieporozumienie co ona z nimi wyrabia .....ciągle ją wołają proszą o wytłumaczenie ,pokazanie co do czego , a ona je olewa.... w ogóle nie podchodzi.... ciągle tylko się słyszy zaraz,zaraz i tak w końcu nie podejdzie...kobiety same dochodzą do tego co z czym , a jak nie to proszą o pomoc szwaczki.... nie pokazuje jak maja to zrobić ,ale kazać im poprawiać choć nie do końca wiedza jak maja to zrobić to od razu....dla jednej znajduje tylko czas głaszcze ja po włosach chyba się zakochała w niej ha ha ha , ale psychicznie znęcać się nad kobietami szyderczo ich traktując to tak na to od razu ma czas, chociaż nie wszystkie tak traktuje.... ma sentyment do pewnej grubaski, która obrabia koleżankom d..ę. To ta co ją głaszcze po włosach heheheh. Tak traktując nowych oni chcą mieć ludzi do pracy zapomniała jedna z drugą jak same zaczynały. A ja pamiętam to doskonale .Magda zamiast ułatwić kobietom , pokazać , bo za to ma zapłacone to ona im celowo utrudnia nie powinna mieć zapłacone za ludzi których nie chce uczyć zawodu.Powinna być ukarana za takie postępowanie i odsunięta od nowych ludzi.
10
spy 2017-10-07 11:11
Dziadek Bartkowiak?
opi 2017-10-09 09:23
Z tego co wiem idzie na emeryturę w październiku!
pati 2017-10-09 17:31
bo to jest jedna z tych nie do ruszenia (od str kier) . to dziwne ze tam tyle czasu spędza bo zawsze miała tyle zajęć ze potrafila ulotnić sie nawet na dwie godz gdzies zaszyc na ploty i tyle ja widzieli. szmaci ludzi od dawna jak zastepowała majstrowa kasie to myslała ze już tam zostanie niestety jej sie nie udało bo tamta szybko wróciła i teraz jest tam tylko bo nie ma dla niej miejsca za taką kase jak zgarnia no z takim poparciem kier to może wiele i nie na temat. nie każdy potrafi przekazać nowym jak pracować zeby sobie ulatwic usprawnić pracę i tak już samą w sobie ciężką co niektóre to w pysku tylko mądre jak ktoś zanimi stoi (broni)i wiedzą ze mogą sobie na takie coś pozwolić. tam jest więcej takich co gnębią i szmacą ludzi ale mają za to odpowiednio płacone i kochają tą prace, i nią żyją . szaraczki nie mają szans z nimi
12
jar 2017-10-12 14:56
ale wy tu bzdury piszecie
szwaczka 2017-10-12 18:06
wszyscy narzekają na europol lekko nie jest każdy to wie szycie jest ciężkie nadgodziny ale zawsze można iść do porcelany na jedną zmianę za 1500zł. najwięcej narzekają ci co tylko obserwują co inni robią a nie zajmują się swoją pracą tylko obgadywaniem majstrowych i swoich koleżanek. Do majstrowych słodkie miny a za plecami ich obgadują. MATKĘ BOSKĄ na piersi a diabeł pod skórą wiele takich jest co jeżdżą po sanktuariach a nóż w plecy by wbiły dziwię się że jeszcze się własnym jadem nie zatruły. Co niektóre chcą żeby NIEMCY się wzięli za porządek może to czas na kierowników i majstrów niemieckich to co nie którym by się oczy otworzyły jak było tak dobrze jak w OŚWIĘCIMIU Niemiec by polakiem się nie przejmował SZNELA !!!
3
maharadza 2017-10-13 13:09
Lalunia otwórz oczy
To ile Ty zarabiasz ???
Większość mi mówi że ma trochę ponad 2 tyś zł odlicz sobie 400zł za dyspozycyjność to ile masz podstawowej pensji ?
Nie wiele więcej od tych z porcelany ale oni pracują po 8 godzin a Ty po 10 godzin .
4
Xy 2017-10-13 21:15
Czy przyjmują ludzi bez wykształcenia zawodowego?
Pracownik 2017-10-14 23:01
Tak,ale pracują tam zflustrowane kobiety nieznające drogi wyjścia.
1
obserwuje 2017-10-18 08:38
Zgadzam się całkowicie
1
obserwuje 2017-10-18 08:46
Sam jesteś sfrustrowany .Nie walczymy o lepsze jutro bo nie mamy żadnego poparcia ,co mamy wstać i odejść od maszyn żeby co stracić prace.Taki mądry jesteś to walcz a nie tu bzdury wypisujesz
maharadza 2017-10-19 14:27
Słonko dwa dni przestoju i całują was po rękach byście wróciły do pracy zwłaszcza teraz przed szczytem świątecznym .
Ale jak się narzeka poza pracą i po cichu nikt sam wam podwyżki nie da .
W KUPIE SIŁA .
Ale połowa z pracowników to kapusie pracowałem tam 15 lat i sam się o tym przekonałem.
Współczuję normalnym pracownikom innym życzę wszystkiego naj ?
Zostaw swoją opinię o Europol meble S.A. - Chodzież
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europol meble S.A.