Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-02-22 17:09:05 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Iron Mountain Polska Sp. Z o.o. - Piastów. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2009-06-22 13:37:22 odpowiedz | cytuj
były pracownik - 2009-05-07 11:19:15Firma o niskiej kulturze zarządzania. Wynagrodzenie bardzo skromne, brak jakiegokolwiek socjalu. ( usunięte przez administratora ) Brak systemów motywacyjnych. Brak szkoleń. Brak dofinansowania do studiów. Handlowcy muszą korzystać ze swoich prywatnych samochodów i to się zbyt szybko nie zmieni. A na roczną premię czeka się do maja, choć powinna być w styczniu. Plus jest taki, że pracują sympatyczni, mało roszczeniowi ludzie.Potwierdzam opinię poprzednika. Nie jest to ciekawa firma dla młodych i ambitnych ludzi.
współparacownik - 2009-07-26 22:55:30 odpowiedz | cytuj
Ja też odradzam ludziom, którzy liczą na rozwój i awans. Nie ma szans niczego się tam nauczyć, ani zarobić solidnych pieniędzy. Poszukajcie innej pracy.
anonim - 2009-11-21 19:23:06 odpowiedz | cytuj
jetem to znaczy byłam tam na szkoleniu porażka jednym słowem
były pracownik magazynu - 2010-10-09 15:10:44 odpowiedz | cytuj
Nikt nie mówił ze praca będzie lekka i przyjemna.
x