Multidekor Sp. K.

• Duchnice
  • Ostoja
  • Pęcice
Reguły - Multidekor

3. Opinie o pracodawcach Piastów
  5. Opinie o Multidekor Sp. z o.o. Sp. K.

Opinie o Multidekor Sp. K. Piastów

Nie przegap nowości o Multidekor Sp. z o.o. Sp. K.!

4fun

18.02.2026 17:27

+ Pomimo umowy zlecenia, pracę czy dzieło $ się zgadza (niektórzy na czarno) + Dobry dojazd -pracownicy i kierownictwo -w sezonie harówka ponad normę -z góry traktowanie pomimo że obiecują gruszki to musisz słuchać się ludzi którzy są tam po znajomości w "rodzinnej" firmie a sami nie mają pojęcia o robocie i się ociągają
    #Magazynier

Jokic

03.07.2025 23:19

Nie polecam. Pracowałem ponad miesiąc i dostałem bardzo pozytywny feedback od pracodawcy, ale nie przedłużono mi umowy, bo "szukali kogoś z Warszawy", chociaż podkreślałem, że mogę się przeprowadzić natychmiast. Dostałem również negatywny feedback odnośnie zadania, które wykonałem tylko raz (na początku pracy) i pomimo zapewnień, że będę mógł pracować nad nim przez kolejny miesiąc (żeby poprawić ten obszar współpracy), nigdy do tego nie doszło. Zadanie to nie było nigdy powtórzone, a feedback pozostał negatywny.

Piotrek

23.01.2025 16:33

Fajna praca w sezonie polecam. Praca tymczasowa ale na jasnych zasadach.
    mm

23.11.2023 11:51

Nie polecam tego pracodawcy. Osoby są zatrudniane rzekomo na stałe, ale po zakończeniu okresu świątecznego albo nawet w trakcie są zwalniane. Tak też było w moim przypadku i jak się później dowiedziałam w przypadku kilku osób które były przede mną i po mnie. Opiszę wam całą sytuację. W okolicach września i października są zatrudniane osoby do biura na czas próbny z obietnicą stałego zatrudnienia. Podczas trwania zatrudnienia są składne obietnice, awansu, podwyżki stałego zatrudniania, itp, itd. No i wszystko wydaje się SUPER. Niestety pod koniec okresu próbnego to jest przed samymi świętami. Z wielkim żalem zapada decyzja o "redukcji etatu" i następuje wypowiedzenie. Bez uprzedzenia praktycznie z dnia na dzień. I nie jest to pojedyncza sytuacja powtarza się to z co roku. Co roku jest szukana osoba na stanowisko zatrudniana i zwalniana jak już skończy się gorący okres zamówień dla MULTIDEKOR. I nie chodzi mi o to że straciłam pracę w tak okropny sposób 5 dni przed. Ale uważam że jest to nieuczciwa praktyka. Ponieważ powinno być od początku powiedziane że osoby sa szukane tylko na okres 2-3 mc. max do świąt. Ja nie szukałam pracy tymczasowej i tak mi powiedziano że jest to praca na stałe. I tylko dlatego się zdecydowałam na pracę po drugiej stronie Wawy. Gdzie dojeżdżałam do niej ponad godzinę w jedną stronę. I ktoś może mi zarzucić że może się nie sprawdziłam, że byłam słabym pracownikiem. Tylko dlaczego zatem dzień wcześniej rozmawiałam z przełożoną, że chce mnie wziąć na swoją asystentkę, a następnego dnia przyszła kadrowa i dała mi wypowiedzenie. Wiem że jest tak co roku czy to praca w biurze czy na hali jest to praca do świąt kiedy jest najwięcej roboty a później wyrzucą cię jak niepotrzebną rzecz. NIE POLECAM TEGO PRACODAWCY Z CAŁEGO SERCA!!!!!

Duchnice

05.01.2024 17:14

Witaj. Kiedys pracowalem na magazynie w Konotopie. Ale na szczęście nie dałem im tego co potrzebują bo przyszedłem we wrześniu a sam ucieklem juz gdzieś przed koncem listopada. Niektorzy inni nowi nawet szybciej niz ja. Po prostu nie dało się tu już wtedy wytrzymać. Ludzie toksyczni nie wiadomo skąd, żadnej znajomej twarzy z okolicy a przecież tu mieszkam. Niektórzy niedomyci i roznoszący zarazki. Ciągła kontrola na kamerach, zatrudnienie przez jakąś zewnętrzna spółkę z o.o z wpisana fikcyjna czynnoscia na umowie zlecenie, po miesiącu UOP też na te spółkę. Do tego praca ze szkodliwymi odczynnikami chemicznymi po parę godzin dziennie gdzie nie było nic takiego na skierowaniu na medycynie pracy. Dodam że nie mogłem doprosić sie o odzież roboczą i zmarnowałem swoją własną. Nie otrzymalem wynagrodzenia za nadgodziny ktore jest z reszta pod stolem a nie w glownej wyplacie. Szczerze odradzam. Jest tyle lepszej pracy w tej okolicy i wystarczy znaleźć te właściwą metodą prób i błędów. Mnie na szczęście się udało. Wreszcie dobrze zarabiam i pracuje w nowoczesnej branzy. Nie warto marnować czasu na taka firme jak Multidekor gdzie kultura pracy stanęła na poziomie lat 90.
    Kierownik magazynu

20.02.2023 18:15

3/5 + Pomimo umowy zlecenia,pracę czy dzieło $ się zgadza + Dobry dojazd -pracownicy i kierownictwo -w sezonie harówka ponad normę -z góry traktowanie pomimo że obiecują gruszki to musisz słuchać się ludzi którzy są tam po znajomości w "rodzinnej" firmie a sami nie mają pojęcia o robocie i się (usunięte przez administratora)
    Nieznany

26.03.2022 09:35

Ruskim też robią
    Kik

11.11.2021 10:16

Z perspektywy spawacza montera perspektywa wygląda tak że trafiasz do ekipy która trzyma za pałe brygadzistów i kierownika i zaczynają się schody. Pieniądze nie kiepa ale atmosfera w pracy tragedia starzy pracownicy kij w (usunięte przez administratora) i wszystkie rozum posiadali arogancja i traktowanie z góry .
    Maciek

31.03.2021 19:02

Opowiem wszystkim o pracy w tej firmie. Jeżeli chodzi o atmosferę w firmie jest bardzo fajna dużo bardzo pozytywnych ludzi. Zawsze pomogą podpowiedzą jak czegoś nie potrafisz ( mówię z perspektywy pracy jako elektryk ). W okresie swiątecznym praca jest po 12h, ale każda godzina jest premiowana wiec tutaj z ich strony bardzo fajnie. Problem zaczyna się z podejściem do pracownika ich zdaniem każdego pracownika da się zastąpić pracownikiem z Ukrainy. Jeżeli ktoś chce nauczyć sie rzeczy które wykorzysta kiedyś przy czymś innym to musi mieć szczęście. Miło wspominam 1,5 roku pracy w tej firmie i pozdrawiam wszystkich z którymi pracowałem.

21.03.2021 18:53

Czym Multidekor Sp. z o.o. Sp. K. zachęcają? Jakie mają dodatki?
    Maciek

31.03.2021 18:51

Niczym
    Piokam

01.11.2020 13:11

Jak widać wszystko sie zgadza, bespodstawne oskarżenia pracowników firmy przeciwko dowodom. Zdecydowanie mobbing ale są jeszcze instytucje które sie tym zajmują a całkiem sporo tam uchybień

Kontakt - Multidekor Sp. z o.o. Sp. K.

Noakowskiego 4 05-820 Piastów

Branża główna: Instalacje elektryczne

02.11.2019 17:41

Czy zdarzają się nadgodziny w Multidekor Sp. z o.o. Sp. K.?
    Sąsiad

05.11.2019 14:44

Zdarzają się. I to w wymiarze przekraczającym sumę godzin pracy 12 na dobę, czyli z naruszeniem przepisów prawa pracy
    Juka

08.07.2019 00:36

Czy ktoś wie co się stało, że drugi raz wisi ogłoszenie na specjalista ds. Kadr. Coś nie tak z działem HR?
    Multidekor Sp. z o.o. Sp. K.

08.07.2019 08:27

Ogłoszenie jest już nieaktualne.
    Jarzynka

06.01.2019 19:17

Wszystko dokładnie słowo w słowo jak Pan niżej opisał, Praca straszna !!! nie Polecam nikomu
    Porządny obywatel

06.01.2019 19:06

Dokladnie jak niżej, go work bierze pieniążki od multidekor za usuwanie komentarzy to wstyd i hańba jeśli te komentarze zostaną usunięte zgłosze to do odpowiedinej instytucji i prawdopodobnie pożegnacie się z tym portalem Panowie admini.Ludzie którzy szukają opinii o firmie powinni wiedzieć co sie w niej wyczynia.
    Nieinteresujsie

06.01.2019 15:57

Widze że ostatnie komentarze związane pracą na hali konotopa zostały usunięte także i mój tak więc napisze ponownie ale w znacznie skróconej wersji. Pracy nie polecam nikomu, atmosfera kiepska, nigdzie tak mi sie zle nie pracowało jak tam, trzeba mieć nie równo pod sufitem by tam pójść.
    komiko

23.10.2017 13:24

no a jak tam z zarobkami? Pracowalem kilka laaadnych lat w konkurencyjnej firmie zarowno jako monter w centrach handlowych jak i pracownik produkcji i grafik. i pasuje mi praca w podobnej branzy

28.10.2016 15:13

29.11.2016 19:57

no to jest nas dwóch bo ja też złożyłem pozew
    szzzz

28.09.2016 14:48

a wiadomo czy w niedługim czasie pokażą się u nich jakieś oferty pracy? Nie ukrywam, że dobrze by sie było załapać, zwłaszcza, że stabilne zatrudnienie jak i legalna umowa przyczyniają się odpowiednio do sukcesu całej firmy. Z góry dziękuję za odpowiedź.

22.05.2016 09:43

jeszcze w tym gównie jestem

27.09.2016 20:46

Jeden zwrócił uwagę i już nie pracuje .......a dobry był pracownik i kumpel
    Mirek

21.09.2015 13:34

To jest banda łobuzów,ja też pracowałem 2 dni.Kasę wypłacili ale samo zwolnienie to absolutny kit a raczej jego powód/że słabo pracuję/a ja tylko zastanawiam się ,czy każdy z nich po jednym dniu jest orłem w pracy.Ten facet co pisze powyżej to jakaś idiota albo podstawiony przez tego świra i oszusta brygadzistę. Podpisuję się prawdziwym nazwiskiem a nie ksywą.Mirek Deptuła

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Multidekor Sp. K.?

ketjow

18.09.2015 14:39

Te powyższe opinie są " wyssane z palca" , jak ktoś nadaje sie do zakładu pracy chronionej to niech się tam zatrudni. W tej firmie płacą , daną stawkę, i...już. Kazdy wie to na początku. Jeżeli nie pasuje to nie! a jednak . Po prostu trzeba pracować! i bzdura są powyzsze opinie

Zostaw merytoryczną opinię o Multidekor Sp. z o.o. Sp. K.