brak logo

PHU OREX Kolbuszowa

Kolbuszowa

Opinie o PHU OREX Kolbuszowa

anonim 2010-02-15 22:36:24
Wlasciciel strugajacy wariata duzo obiecuje a przyjmuje najchetniej na czarno albo na place minimalna najlepiej z minimum 2 grupa niepelnosprawnosci bo to zaklad pracy chronionej, oczywiscie do ciezkiej harowki bo taka jest przeznaczona wedlug niego dla inwalidow. Pozniej niewyplaca zadnych pieniedzy albo jakies ochlapy na lewo i szuka poprzez ogloszenia nastepnych frajerow.
Nieustanne wrzaski, krzyki i lacina podworkowa wlasciciela to codziennosc tej firmy. Jednym slowem - zupelne dno, najgorsza firma na podkarpaciu.
nieznajoma 2010-02-25 16:54:07
firma super warto pracowac...szef tez
pracownik 2010-02-25 20:15:35
Tu można się nauczyć wiele, poznasz sprzedaż hurtową i dobra księgowość. Szef trochę nerwowy, ale jest "super". Dobry, pomoże każdemu.Takich więcej...Pozdrawiam wszystkich.
xxx 2010-02-26 14:54:40
Ludzie nie zatrudniajcie się tu.Te pozytywne opinie pisał pewnie ktoś z bliskiej kadry prezesa.
1
Człowiek 2010-02-27 09:16:07
Pracę w tej firmie wspominam okropnie ,tu najlepiej jak każdy umie wszystko,nikt nie rozmawia z pracownikiem ,nie masz prawa głosu,nie masz możliwości wyjaśnienia,z założenia jesteś złym pracownikiem,oszustem i krętaczem.Wyzwiska i obrażanie pracowników są na porządku dziennym.
były pracownik 2010-03-01 16:25:06
Firma jak Firma , raz dobrze raz żle, ludzie nie wiedzą co chcą, leniom to się nigdzie nie chce pracować.Mając z takimi do czynienia. nie dziwne ,że szef się wpienia.
Obiektywna 2010-03-15 08:35:21
Pracowałam w tej firmie i faktycznie bywało raz lepiej raz gorzej , jak w wielu podobnych ,szef niestety bardzo nerwowy.Ja chcę dodać tylko tyle,że wiele osób które naprawdę się starało odeszło z tej firmy ,natomiast zostali tzw.wazeliniarze,którzy nic nie robią a pracują .Nie mam na myśli wszystkich pracowników,ale wiem co pisze.
misia 2010-04-08 21:35:25
rowniez to popieram jest to normalna firma niektorzy sa poprostu zalosnymi leniami i maja wszystko gdzies
anonim 2010-05-13 14:48:01
PHU OREX Kolbuszowa to firma ktora naciaga dostawcow. Nabrac towaru to kazdy potrafi, ale zaplacic to juz nie... panie w ksiegowosci cuda obiecuja!!! Oczywiscie jak komus sie uda dodzwonic. Prubuje juz drugi dzien i tylko slysze fax. Jezeli nie placa dostawcom, to raczej nie spodziewalbym wypÅ?aty dla pracownika...
2
anonim 2010-09-12 00:18:00
anonim - 2010-05-13 14:48:01

PHU OREX Kolbuszowa to firma ktora naciaga dostawcow. Nabrac towaru to kazdy potrafi, ale zaplacic to juz nie... panie w ksiegowosci cuda obiecuja!!! Oczywiscie jak komus sie uda dodzwonic. Prubuje juz drugi dzien i tylko slysze fax. Jezeli nie placa dostawcom, to raczej nie spodziewalbym wypÅ?aty dla pracownika...

oo
1
aa 2011-02-09 10:49:53
dobra księgowość??a to dobre- ta firma wisi nam pieniądze od 2 lat za dostarczony towar, a głowna księgowa Jadzka Koszela salda nie ma ustalonego właśnie od tych 2 tal. Ciekawe jak bilans zrobiła??? No może wartałoby zgłosić te kwestię do urzędu skarbowego- wtedy może nauczyliby się ksiegowości
1
byly pracownik 2011-06-03 10:24:57
pracowalem w tej firmie i jej szczerze nie polecam !! Szef drze sie prawie codzien jak jest w firmie .. ale pracownicy w tej firmie są ok no co nie ktorzy bo reszta to ksiegowej do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodzi ..jak ktos ma stalowe nerwy to ta firma jest wam pisana :D zrobisz cos bardzo dobrze zadnej pochwaly ani dziekuje jak zle to obelgi itp.... pozdrawiam obecnych pracownikow:D hheheheheh i zycze wytrwalosci i milego sie ujadania z szefostwem:)
byłe pracownice 2012-07-20 16:04:09
Zgadzamy się całkowicie z tą opinią, a pracowałyśmy tam trochę czasu, więc wiemy o czym mówimy. W kilku słowach świetnie opisałeś sytuacje tam panującą- podpisujemy się obiema rękami- zupełne dno-najgorsza firma na całym podkarpaciu.
1
Adrian 2013-06-24 06:50:59
hehe klan Orzechów, dłuugo by o tym pisać
2013-08-29 23:46:44
Pracowałem w firmie tych chamów przez kilka lat i uważam że nie ma już większego nieszczęścia.Z całego serca ostrzegam wszystkich przed podejmowaniem pracy u tych katolickich parobków.
1
anonim 2014-02-24 17:56:29
potwierdzam dno wg mnie najgorsza firma swiata na czele z prezesem
jk 2014-04-20 12:26:07
Mafie pruszkowska i wołomińska to przy szanownym panu Orzechu prezesie spółki orex to amatorzy, bardzo uczciwi i honorowi ludzie.
mati 2014-05-06 23:08:47
tam jest gorzej jak sajgon
1
anonim 2014-05-09 10:26:23
a co Nimi moze drgnąć jak tam juz prawie nikt nie pracuje nawet słupy, firma widmo w tej chwili
anonim 2014-05-29 00:08:36
Bierze na nich dotacje a wogóle nie pokazują się w pracy jak jesteś taki ciemny
1
Białe niewolnictwo 2014-05-29 11:38:38
A kto się ma przyjrzeć jak wszędzie siedzą kolesie.
1
aleksy 2014-06-23 18:38:02
Wszystkie ogłoszenia o prace jakie znalazłem w Internecie odnośnie orex to oczywiście kasjerzy, wymagają dodatkowo orzeczenia o stopniu niepełnosprawności, ale dawno już pracowników nie szukali, poszukują przez PUP.
2
on 2014-08-21 11:03:09
Firma jest w upadłości, urzędy nie radzili sobie już z Orzechem
1
Łakomy Kąs 2014-08-24 22:16:25
Jego radca prawny przejal spolke zalezna orzecha Orpol i przejal majatek od Orexu, ktoremu doradza czyli sam od siebie. Orex pozostal z samymi dlugami czyli moze sobie likwidowac zeszloroczny snieg. A Orpol dalej dziala, lody się krecą i szukaja frajerow do pracy za grosze. Teraz Polska !
3
bogu 2014-11-08 19:42:04
przecież każdy z was może założyć firme , macie szkoły, studia, gadane , internet , języki , wszystko wiecie , to czego nie zakładacie swoich firm tylko uczepiliście sie orzecha, pokażcie co potraficie , czepiać to kazdy sie potrafi , ale robić nie ma komu
ECHO DNIA 2014-11-09 15:01:59
w ameryce w usa to orzech stefan byyłby uznawany za wielkiego biznesmena , wydanoby jego biografie, miałby wykłady na uczelniach i to nie takie jak w rzeszowie za tysiące dolarów, dostaawałby honorowe obywatelstwo , ale nie w kolbuszowej , bo tu panuje zawiść, zazdrość , małostkowość, i samouwielbienie co niektórych , którym sie zdaje że są kimś,bo tu stefan
orzech przebił wszystkich razem wziętych , orzech jest już symbolem , że można do czegoś doiść , a nie wiecznie czepiać sie innych , ii krytykować
1
taka prawda 2014-11-09 16:09:36
Mylisz się. Za biznesmena można uznać człowieka który dorobił się majątku uczciwa praca a niestety historia rodziny orzechów wskazuje ze Pan Stefan miał/ma bardzo lepie ręce i to mu pomogła w "biznesie". Kogoś takiego powinno się uznać za wzór ?
2
echo dnia 2014-11-09 22:07:18
a czy orzech robi za wzór , orzech robi sklepy , hurtownie , markety , przetwórnie, pieniądze, przy pieniądzach świętych nie ma, urzędnicy sie za takich uważają, w jakich on warunkach działał, komuna , potem biurokracja , lapówkarstwo, użeranie z ludźmi, wy ciągle żyjecie mitami , niech każdy załozy i firme i pokarze co potrafi , a nic nie pokarzecie , bo lepiej rapować niż pracować,
taka prawda 2014-11-11 22:02:59
Piszesz ze Orzech jako "wielki biznesmen" mógłby wykładać za wielka kasę. Problem w tym ze on tej kasy dorobił się w sporej części zwyczajnym cwaniactwem a nie o to w prawdziwym biznesie chodzi. Nie każdy jest cwaniakiem i nie w tym rzecz aby z kogoś robić wzór lecz o zwykła uczciwość. Nie gadaj mi tu bzdur ze "przy pieniądzach świętych nie ma" ponieważ zachowywanie pewnych standardów powinno być norma. Jeśli tego nie zostanie zachowane to takiego człowieka określa się mianem nie biznesmena lecz pospolitego złodzieja. Niech orzech ma ten swój majątek i niech się nim udławi bo chyba każdy kto żyje w Kolbuszowej wie w jaki sposób go zdobył.
stefuś 2015-01-22 04:28:46
Dorobił się bo okradał pracowników, nie wypłacał w całości i terminie żałosnych wynagrodzeń. Poza tym nie odprowadzał ZUS, VAT, podatku dochodowego, wyłudzał dotacje na niepełnosprawnych, wyłudzał kredyty, dotacje z funduszy UE itd.itd. przy pobłażaniu i poparciu wszelakich władz, polityków, US, sądów wokół. Załóż sobie firmę i nie odprowadzaj wyżej wymienionych podatków, jedź cały czas na stratach, zwróć się o dotację lub kredyt zobaczymy czy otrzymasz i jak długo pociągniesz. Orzech to prowincjonalny układ mafijny oparty na najgorszych powiązaniach nomenklaturowych. W dodatku wychwalany i popierany przez księży co powinno być wielkim wstydem dla tej instytucji.
7
Iruś 2015-08-04 12:39:34
(usunięte przez administratora) okrada pracowników i ciągle udaje że jest chory. Nie wypłaca im należnej pensji minimalnej ani nie płaci żadnych skladek. Tak było w Orexie i Orpolu pewnie jest teraz tak samo. Ciekawe kiedy zglosi upadłość tej spółki jak z pewnością ciągle chce kase bo takiemu to zawsze mało.
2
Pfronek 2015-10-24 01:44:53
Gdzie chcesz tępa dzido pracować jak firmy od 2 lat nie ma, siedzi na niej już drugi syndyk a były właściciel kochany uczciwy Stefanek Orzech skazany prawomocnymi wyrokami sądu uciekł, nawet zostawił w popłochu drugą spółkę Orpol z hotelem w Bieszczadach i ukrywa się przed wymiarem sprawiedliwości.
xxxx 2015-10-31 17:42:26
Jestem bardzo zadowolona :) wszystko w porzadku moze nie jakieś luksusy ale za taka mała cene to naprawde świetne wakacje szkoda gadac pracownicy w orexie równiez super:)
wieczorny 2015-11-02 20:31:53
Co za idioci tu wypisują chyba orzech z rodziną, firma w upadłości, zalega pracownikom pieniądze, kilkanaście spraw karnych w prokuraturze a tym się dalej dobrze pracuje.
Marek 2015-11-09 04:09:41
Napewno pracownicy nie otrzymali należnej pensji. Zusow i podatków, za towar nie płacą a pracownikowi zablaciliby. Dobre żarty. Złodzieje i skompiradlo.
Majka 2015-12-12 23:18:27
ktoś czyta za zrozumieniem, firma od dawna w upadłości, właściciel ( usunięte przez administratora )założyciel także firmy ZPOW Orzech ukrywa się przed wierzycielami, pracownikami którym nie wypłacił wynagrodzeń, nie opłacał składek ZUS, prokuraturą, US itd.
Mefisto 2016-02-12 11:18:14
hahaha wszystko zgodnie z umową podliczane to ciekawe czemu Stefan O/r/z/e/c/h właściciel firmy uciekł na Florydę do USA, zadłużył firmę w kilku bankach, wyłudził miliony złotych z PFRON, VAT, nie płacil ZUS i wynagrodzeń w terminie.
gosc 2016-03-16 09:01:44
ty Jacus cos piles? HA HA HA firma dziala, gdzie? W ciemnej (usunięte przez administratora) to owszem, spytaj lepiej prokuratora czy list gonczy za wlascicielem Stefanem O. wydali?
Matylda 2016-05-30 18:26:43
Stefek jest w Nowym Jorku i tutaj tez miesza;((((
1
Jack 2016-09-07 14:16:32
Owszem firma świetnie działa ale Orzech a nie Orex, której pozostały majątek w upadłości przemienia się w ruinę. Natomiast firma Orzech założona przez Stefanka Orzecha ma się doskonale. A pokrzywdzony i opuszczony przez rodzinę ponad 70letni Stefan musiał pozostawiając wielomilionowe długi emigrować do USA.
bhj 2016-09-07 22:29:17
@ Jack - powiem szczerze nie jestem w temacie, jak możesz przybvliżyć o co dokłądnie chodzi, o jakie długi ? no bo jesli to co piszesz jest prawdą to nie wygląda to za optymistycznie prawdę powiedziawszy. Bede wdzięczna za jakieś szczegóły w temacie.
Zostaw swoją opinię o PHU OREX Kolbuszowa - Kolbuszowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHU OREX Kolbuszowa