Acus Med Sp. z o.o.

Adres: Mielecka 105, 36-100 Kolbuszowa

NIP: 8141687196 REGON: 366216370 KRS: 0000656445

Acus Med Sp. z o.o.
4 13 32 5 1

Opinie o Acus Med Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Andrzej
 Opinia

Czy trudno dostać się do pracy w firmie? Świetne opinie pod każdym względem to pewnie nie jest łatwo?

Pomocna?
TakNie
nn
 Opinia
@Andrzej 24.06.2019 18:56

Naiwnyś jak but. Byle klakier zrobi ci wodę z mózgu.

Pomocna?
TakNie
p_magda
 Opinia

Pracę w Acus Med polecam każdemu! ♥ Młody i ambitny zespół, dobra organizacja pracy i przede wszystkim możliwość rozwoju. Świetna atmosfera a sam czas spędzony w pracy to czysta przyjemność! :)

Pomocna?
Tak1Nie2
greg
 Opinia
@p_magda 15.11.2018 08:46

Skoro polecasz każdemu to jeszcze napisz jak się tam dostać.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
p_magda

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia
@greg 09.12.2018 19:29

Wystarczy wysłać nam swoje CV na adres: info@acusmed.pl Właśnie rekretujemy na kilka stanowisk więc może się okazać, że szukamy właśnie Ciebie! :)

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
greg
 Opinia
@p_magda 15.11.2018 08:46

Wysłałem niedawno ale bez odzewu. W takim razie wyśle jeszcze raz.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
greg
 Opinia
@greg 11.12.2018 19:43

Oj firma chyba jednak mnie nie potrzebuje. Przykre :(

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
greg
 Opinia
@p_magda 15.11.2018 08:46

Oj firma chyba jednak mnie nie potrzebuje. Przykre :(

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Slawek Mokrzycki
 Opinia
@greg 17.12.2018 11:40

Dzien dobry (usunięte przez administratora) Łatwiej byłoby napisać do Nas maila, dlaczego nie został Pan wzięty pod uwagę. Wszystko byśmy Panu opisali. Jeśli woli Pan publicznie, to nie ma problemu. Spieszę z odpowiedzią. Mam ten komfort, że tylko dwóch (usunięte przez administratora)złożyło Cv, z czego jednego przyjęliśmy. Wychodzi na to, że Pana nie. Już tłumaczę dlaczego. 1. Zdjęcie nie jest kluczowe, ale daje bardzo dużo informacji. Zachęcam do dodawania zdjęcia kolorowego i wyraźnego. Zamiast jak w przypadku Pana- pełnego pixeli, czarnobialego, krzywego i niewyraźne wydrukowanego. To świadczy o Pana estetyce, która dla Mnie jako osoby rekrutującej jest bardzo ważna. 2. Bardzo często zmienia Pan pracę? Dlaczego? Z perspektywy osoby rekrutującej wyglada to na brak umiejętności komunikacji z zespołem, albo brak określonego celu zawodowoego. 3. Od 2009roku nie zrobił Pan ani jednego szkolenia. To również mówi o tym, jaki ma Pan stosunek do pracy. 4. Do tej pory zajmował się Pan branżą technologiczną i drzewną. Pana doświadczenia oraz wykształcenie nie są w żadnym stopniu związane z naszą branża. Pozdrawiam serdecznie. Sławek Mokrzycki

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
greg
 Opinia
@Slawek Mokrzycki 20.03.2019 18:07

No cóż. Polecam jeszcze raz zweryfikować sobie stan faktyczny względem tego co Pan tutaj wypisuje. Zdjęcie czarno białe, krzywe i niewyraźne ? Jedyne z czym mogę się zgodzić to że nie jest super wyraźne ale warto wziąć pod uwagę ze nie każdy dysponuje najlepszym sprzętem do tego typu prac. Bardzo często zmieniam prace co świadczy o braku umiejętności komunikacji z zespołem oraz braku określonego celu zawodowego ? Bardzo pobieżne wnioski, niczym nie podparte poza własnym widzimisię. Nie branie pod uwagę jakiego typu były to prace, w jakim charakterze i w jakim okresie czasowym. Nie uwzględnianie tego co jest obecnie. Innymi słowy pisanie teorii na piasku. Od 2009 roku brak szkoleń ? Szkoły jednak Pan jednak nie zauważa ? Jakiego typu szkoleń Pan oczekuje ? Może moja obecna praca nie daje mi takiej możliwości ? Zresztą moje doświadczenie życiowe nauczyło mnie ze szkolenia są niczym jeśli nie ma możliwości zdobywania doświadczenia w konkretnej pracy. Moje doświadczenie oraz wykształcenie nie są związane z branżą ? Jednocześnie piesze Pan o braku określonego celu zawodowego ? Jak w takim razie osiągnąć cel zaworowy skoro przekreśla Pan kandydatów nie pozwalając im tego celu określić ? Same sprzeczności i oczekiwanie ze teoria stanie się sama z siebie praktyką. Na przyszłość polecam mniej snucia teorii a bardziej skupianiu się na faktach. Myślę także ze w dobrym tonie będzie odpisywanie na maile, tym bardziej jeśli jak Pan wspomniał tym maili nie jest wiele a konkretnie jedynie dwa. Czy świadczy to o lenistwie i lekceważeniu ? Być może. Akurat to moja teoria. Czy słuszna ? Proszę sobie samemu odpowiedzieć.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kamil
 Opinia

Jestem tu krótko, ale mogę z całą odpowiedzialnością powiedzieć, że w firmie panuje super atmosfera. Jest miło i sympatycznie, nie ma żadnych spin. Właściciele mają dobre podejście do pracowników. Wszystko odbywa się na jasnych i przejrzystych zasadach. Polecam

Pomocna?
Tak1Nie2
Grzegorz
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Pozytywna atmosfera w pracy, możliwości rozwoju. Zgrany zespół nastawiony na usatysfakcjonowanie klienta, super organizacja. Polecam.

Pomocna?
Tak1Nie2
Aneta
 Opinia

Praca w Acus Med to przyjemność! Miła atmosfera, możliwość rozwoju i super kontakt z pracodawcą.

Pomocna?
Tak1Nie2
katarina24
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Polecam z czystym sumieniem! :)

Pomocna?
Tak1Nie2
Sylwia
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Acus Med to najlepszy sklep dla fizjoterapeutów. Bardzo duży asortyment i mega szybka realizacja zamówienia. Praca w młodym i zgranym zespole oraz możliwość rozwoju! Zdecydowanie polecam! :)

Pomocna?
Tak2Nie2
Kasia
 Opinia

Acus Med to najszybciej rozwijająca się firma jaką znam . Praca w bardzo młodym i ambitnym zespole sprawia, że codzienne obowiązki wykonuje się z ogromną przyjemnością. Profesjonalna obsługa , szeroki asortyment produktów, bardzo szybka realizacja zamówień przekłada się na to że Klienci wracają z uśmiechem i zadowoleniem. Nie zmieniłabym mojej pracy ! :)

Pomocna?
Tak4Nie2
zatroskana
 Opinia
@Kasia 09.11.2018 15:57

Nie chwal się tak bo osobom które nie maja takiej "super pracy" może być przykro.

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maciej
 Opinia

Jedna z lepiej zarządzanych firm jakie znam. Przyjazna pracownikowi, o jasnej ścieżce rozwoju zawodowego a przy tym rzetelny partner w biznesie. Nigdy mnie nie zawiedli, oby więcej takich firm na polskim rynku. Lubię atmosferę w Acus Med Sp. z o.o. za: Dobry kontakt pracodawca-pracownik.

Pomocna?
Tak1Nie2
Justyna
 Opinia
@Maciej 22.11.2018 14:58

Wspomniane przez Ciebie dobre relacje na stopie pracownik-pracodawca na pewno będą ważną informacją dla osób, które planują podjąć pracę w Acus Medzie. Czy możesz powiedzieć nam coś więcej na temat możliwości rozwoju w firmie? Czy dla pracowników organizowane są kursy podnoszące ich kwalifikacje? Jeżeli tak, jakiego rodzaju są to kursy/szkolenia?

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
v.
 Opinia

Acus Med to szybko rozwijająca się firma, z młodym i ambitnym zespołem. Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia i szeroki asortyment produktów o wysokiej jakości. Przyjazna atmosfera, Szefowie na 6+. Lepiej trafić nie mogłam ♥ POLECAM!

Pomocna?
Tak2Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Aga
 Opinia

Świetny sklep dla fizjoterapeutów i indywidualnych klientów. Znajdziecie tu produkty wysokiej jakości - szybka realizacja zamówień oraz wysoki profesjonalizm w podejściu do każdego klienta. Trzy razy na tak. Polecam! :)

Pomocna?
Tak2Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Janek
 Opinia

Bardzo profesjonalny zespół pracujący w przyjaznej atmosferze. Organizacja pracy, usługi, produkty sa na wysokim poziomie. Warto pracować u tego pracodawcy.

Pomocna?
Tak4Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
a.
 Opinia

Świetna firma! Dobrze dobrany zespół i rodzinna atmosfera przekłada się na zadowolenie klientów, a co za tym idzie satysfakcję pracowników. Zdecydowanie dobry wybór!

Pomocna?
Tak3Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kasia
 Opinia

Acus Med to najszybciej rozwijająca się firma jaką znam . Praca w bardzo młodym i ambitnym zespole sprawia, że codzienne obowiązki wykonuje się z ogromną przyjemnością. Profesjonalna obsługa , szeroki asortyment produktów, bardzo szybka realizacja zamówień przekłada się na to że Klienci wracają z uśmiechem i zadowoleniem. Nie zmieniłabym mojej pracy ! :)

Pomocna?
Tak3Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Paulla

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia

Zdecydowanie najlepszy sklep dla fizjo, nawet tych bardziej wymagających i nie tylko! Mega profesjonalna obsługa i szybka realizacja zamówienia - zamawiasz dziś a już jutro kurier jest u Ciebie :)

Pomocna?
Tak3Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Cecylia
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Pomocna?
Tak3Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
slavko
 Opinia
@Cecylia 10.07.2018 16:08

Zawsze warto wysłać CV ;-)

Pomocna?
Tak3Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kama
 Opinia

Miałam okazję pracować w wielu firmach, ale Acus Med zdecydowanie bije jest wszystkie na głowę. Wspaniali ludzie, świetna atmosfera, a przede wszystkim szefowie, którzy dbają o ciebie i pomagają piąć ci się w górę. Pracuję w Acus Medzie już ponad rok i nigdy nie wstałam z myślą " Znowu trzeba iść do tej pracy". Taka praca to przyjemność, lepiej nie mogłam trafić :)

Pomocna?
Tak4Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kubamokrzycki
 Opinia
@Kama 10.07.2018 08:16

@Kamila Sakowska

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Budzia
 Opinia

Acus Med - sklep dla fizjoterapeutów, jest szybko rozwijającą sie firmą, ze świetnym podejściem do pracownika. Pracowałam już w kilku firmach i śmiało mogę powiedzieć, że tacy świetni szefowie to rzadkość ???? nie myślałam, że kiedyś to powiem, ale aż chce się chodzić do pracy! ????????

Pomocna?
Tak7Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Diana
 Opinia

Pracuję tu od kilku miesięcy i mogę stwierdzić, że firma bardzo szybko się rozwija, szefowie są świetni - dbają o pracowników ;)) Ekstra plusy dla Acus Med za rewelacyjną atmosferę w młodym zespole, możliwość rozwoju i najlepsze godziny pracy. W mojej opini Acus Med - Sklep dla fizjoterapeutów jest godny polecenia :D

Pomocna?
Tak5Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ylonka
 Opinia

NAJLEPSZY sklep dla fizjoterapeutów! Profesjonalne podejście do klienta, szybka realizacja zamówienia, duży wybór produktów. Zdecydowanie POLECAM! :)

Pomocna?
Tak8Nie2

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Acus Med Sp. z o.o. - Kolbuszowa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej