brak logo

Agencja Pracy Tymczasowej Trenkwalder

Skierniewice

Opinie o Agencja Pracy Tymczasowej Trenkwalder

anonim 2011-08-18 11:49:31
Firma ok.
1
dyzio 2012-01-04 10:52:26
Ten zakład się nadaje do (usunięte przez administratora) w powietrze.Oszukali kilkanaście osób za jednym zamachcem. A zwolnili przez smsa wmawiajac że nie chodziliśmy do pracy chodz byliśmy na lodówkach w tym czasie(w pracy) sa świadkowie i na dodatek podpisane listy obecności. Jedno wielkie (usunięte przez administratora) i odradzam pracy w tej agencji
1
Greg 2012-08-07 17:30:53
Chłopie jak ty tak spawasz jak piszesz to się wcalę nie dziwię. Pracowałem za ich pośrednictwem w Polsce i potem jak się sprawdziłem to zatrudnili mnie bezpośrednio u klienta, teraz za ich pośrednictwem byłem w Niemczech w Amazonie na 2 miesiące i zarobiłem 1100 euro/miesiąc na rękę, jedzenie i zakwaterowanie zagwarantowane. A co do stawek w Polsce to ustala je firma w której się wykonuje prace, a nie agencja i to tylko od nich zależy ile dostaniemy, Pewnie że zawsze mogło by być lepiej, ale nie jest źle
sealesuhe 2012-08-27 18:14:35
miło ze tyle osób pozostawiło tu swoje zdanie, szkoda ze jeszcze tak mało kandytdatów wie ze gowork to okno na swiat.
Ja napewno nie skorzystam z ich usług....brzydze sie takimi praktykami jak opisane tu powyżej.
1
nick 2012-12-01 15:21:52
Ostainio skorzystac z ich uslug, jest bardzo ciezko ;) Biuro w godzinach urzedowania nieczynne (karteczki z napisem "zaraz wracam" brak). Telefonow tez nikt nie raczy odbierac. Totalna porazka. Nie polecam
reak 2013-01-04 23:55:59
witam.
ZGADZAM SIĘ W 100%. BANDA BEZ GODNOŚCI
1
ola 2013-04-19 12:52:35
to podaj tą nazwę firmy, którą sobie chwalisz, bo szukam czegoś porządnego ;)
Vasasentirel 2013-07-31 17:24:29
Ludzie ta firma to istne kpiny dostałem umowę na tydzień czasu i tak ciągle dostaje na tydzień i w dodatku nie jestem ubezpieczony gdzie jest nasz rząd takich firm nie powinno wogóle być wyzysk pracownika na godzinę mam 5zł i umowę śmieciową dla mnie to (usunięte przez administratora) w najgorszej postaci!!!!
ja 2013-09-27 20:41:54
nie polecam, z HR nic wspólnego! stawka około 1500zł, szkoda czasu !
1
Eleonora 2013-11-27 17:47:57
Pracodawca nierzetelny, zwalniają gdy tylko wiedzą, że idziesz do lekarza. Brak kontaktu z osobą kontaktową jeżeli tylko masz jakikolwiek problem, złe rozliczenie wynagrodzeń I nie na czas !!! Brak wypłaty za okres wypowiedzenia, traktują Polaków jak białych murzynów. Uważają, że można nas bezkarnie robić w konia, bo kto ma czas na procesy w Niemczech. Stanowczo odradzam, do rozliczeń odsyłam od razu do prawnika od prawa pracy.
1
bongo 2014-02-24 19:50:26
mi proponują pracę w Austrii.Nie wiem co robić????
1
k 2014-04-27 20:03:35
Praca w tej firmie jako konsultant ds rekrutacji - co byście mi na ten temat poradzili? aktualnie jest takie ogłoszenie na praca.pl, mam doświadczenie w rekrutacji, czy warto tam wysyłać CV?
5
plotka 2014-06-23 20:12:25
najbardziej znana z beznadziejnych ofert pracy
plotka 2014-06-23 20:12:55
najbardziej znana z beznadziejnych ofert pracy
2
nick 2014-06-30 14:32:26
Witam
Ja pracuję w Świdnicy przez wyżej omawianą pod firmę :)
nie wiem jak było kiedyś, aktualnie jak proponują pracę piszą, że premia gwarantowana potem jak się o nią upomniałem to nagle jej nie ma :)
co do ciuchów to wydają wszystko co trzeba (koszulki 2x, spodnie, buty, sweter)
nadgodziny to śmieszna sprawa bo w I miesiącu zrobiłem ich 10 to nawet nie zobaczyłem z tego pieniędzy bo niby ich nie ma :)
dlatego nie polecam tej firmy na Świdnicę, od razu iść przez firmę zatrudniać się a nie przez tych złodziei
2
noexi 2014-07-02 00:44:59
ja pracowalem przez ta agencje w Legnicy i jestem bardzo zadowolony, obecnie juz jestem zatrudniony pod firme, ale jak byly propblemy z pracodowaca, to szybko to wyjasniano i za to duzy plus. polecam
1
zniesmaczony 2014-08-25 11:07:50
Najgorsza agencja pracy z jaką miałem styczność , olewający stosunek do pracownika, niekończące się urlopy pracodawców , przekładanie terminu rozpoczęcia pracy w nieskończoność, łaskawe odbieranie telefonu służbowego po kilku lub kilkunastu próbach połączenia.

NIGDY WIĘCEJ !!!
1
Ajrin 2014-09-02 09:12:44
Firma bardzo nierzetelna.Nie zgłasza pracowników do ZUS-u. Radzę nowo zatrudnionym sprawdzić czy są ubezpieczeni. Nie wypłacają należnego wynagrodzenia za pracę. Skandal !!! Czy na tym polega WOLNOŚĆ tego kraju.
1
nik 2014-09-20 19:16:37
czesc, ja tez nie mialem problemu z kasa i na rozmowie zostalam uprzedzona jaki jest faktycznie pracodawa czyli moja obecna firma.
nie mam zadnych pretensij i zadych uprzedzen, rzetelna firma- przynajmiej mowia prawe i czlowiek wie na co sie decyduje.

KASA NA CZAS! a jak proble top wszybko wyplacaja to co wisi firma
Benek 2014-11-20 10:12:23
porażka, łaskę robią, że coś robią, nawet im nie zalezy na tym czy kogoś zatrudnią za swoim pośrednictwem czy nie, normalnie smiech na sali, jak wybieracie się do pracy przez agnecję, to omijajcie tą bardzoooo szeeeerokim łukiem
Ja 2014-11-23 16:39:49
dobre opinie są napisane bezpośrednio przez Trenkwalder aby ratować wizerunek,
od razu czytając je widać to, jakie to żałosne...
1
Detka 2014-12-03 17:25:54
Hej,, w piatek mam rozmowe w sprawie pracy w tej wlasnie agencji, mam pytanko czy ktos pracował w siemianowicach sląskich na produkcji ??
Związane z odzieżą, pakowanie itd ..
Proponują min krajowe plus wysokie premie.
Piszcie prosze czy te premie rzeczywiście sa wysokie ??
xxx 2014-12-03 22:19:38
Oszukują jak tylko mogą. Mi za pażdziernik 100 zł się nie zgadza ,a oni twierdzą że jest ok. Ja tak łatwo nie odpuszczę bo ciężko na to pracuje.
swoj 2014-12-04 10:02:57
pracowałem 3 miesiacę przez ta firmę praca ujdzie ale zainteresowanie ze strony konsultantek żadne zero jakiejkolwiek propozycji dalszej współpracy
awfasf 2014-12-10 10:00:20
Trenkwalder wrocław totalna porażka ponieważ gdy do nich sie pisze maile to nawet nie raczą odpisać a dzwoniąc to nawet nie obierają telefonu. W biurze ciągłe problemy totalna porażka
asd 2014-12-12 18:01:27
trenkwalder wrocław pfff te kobiety co tam pracują to tylko się obijaja w tej pracy piszesz meile dzwonisz i zero odpowiedzi. Idąc do ich biura cały czas mają bałagan i tylko się słyszy ( Niech pan jutr przyjdzie mamy małe zamieszanie) . Powiem wprost ocena to 1/10 Miernota , brak odpowiednich ludzi , zamieszanie .
nikt 2015-03-12 13:25:17
Dzoniłem tam łaskę Pani robi że odebrała i kieruje na ich stronę
rozpacz 2015-03-17 00:35:20
Wypłaty to porażka, już po raz drugi musze biec do nich z fiszką i wyjaśniać sprawe. Jestem zniesmaczona tym strasznie. Radze się zastanowic zanim się tam zatrudnicie.
kasia 2015-03-19 17:44:33
stosują kary dla pracowników za wszystko !!, nie odpisują na maile, szczególnie kiedy jest problem z wynagrodzeniem
3
słabo 2015-04-08 14:59:28
Trenkwalder we Wrocławiu to jakaś porażka. Zero komunikacji ze strony agencji możesz dzwonić nie odbierają , na maile nie odpisują ( nawet nie wiem po co im mail , może nie umieją go obsługiwać). Patrząc na pracę tych kobiet w tej firmie to oceniam na 2+ . Słabiutko
1
wks 2015-06-02 20:45:00
nie polecam w ebcc wroclaw wyplaty niezgadzaja sie co miesiac słyszałem o rekordziscie co niezgadzolao sie ok 300zl
asf3 2015-07-10 09:19:56
trenkwalder we Wrocławiu niby dobra firma a tak naprawde oszukują przy wypłatach gdyż zawsze ja i inne osoby które pracowały przez ta agencje zawsze miały 100 a nawet 200 zł mniej przywpłacie. Lepiej uważajcie
1
bziumi 2015-07-16 22:37:38
odpowiedziałam na ogloszenie o pracę do tej firmy.
Pilnie szukałam pracy wiec łapałam sie byle czego.Oddzwoniła kobieta z tej firmy do mnie chyba po miesiacu.WYBełkotała jak z karabinu kim jest i o co chodzi.
Nie zrozumiałam ani słowa.Ewidentnie mówiła setki razy tą formułkę i zapomniała ze rozmawia z potencjalnym zainteresowanym.Kobieta była bardzo niemiła w rozmowie,wydawała sie znuzona,zniechecona,arogancka.To juz mnie zastanowiło.
Mówiła ze praca jest od jutra,umowe podpisujemy na miejscu,mam sie zdecydować natychmiast.Umowa na 2 tyg roboty przy tasmie.
I ona nie moze czekac bo zostało 1 wolne miejsce i ona ma wielu chętnych.
To mi sie wydało podejrzane.Nie moglam najpierw zobaczyc miejsca i warunków pracy,lecz zdecydowac sie w ciemno przez tel.Odmówiłam i nie zaluje.
1
nowa 2015-08-19 18:57:09
ja idę najpierw zobaczyc co mam robić,na poczatku pokazywaly zdjecia, opowiadaly o pracy a teraz takie oglądanie co bym miała robic codziennie w pracy i dopiero mam się decydowac czy chce ta prace czy nie, opinie były takie sobie w necie... ale pójde, zobaczę może akurat, bo kasa nawet nawet tylko ciekawe ile osób szukaja i czy łatwo sie dostac...
AK 2015-09-11 09:36:43
słaba agencyjka, w Poznaniu ciągle zmieniają się pracownicy i nie wiadomo do kogo zwrócić się o pomoc
Wrocław 2015-09-16 10:44:28
Wrocław trankwalder & Partner Sp. z o.o. Zatrudnia we wrocławiu przy ulicy bystrzyckiej w firmie ebcc ćiagle nie zgadzaja sie pensje,za nadgodziny,za nocki a nawet za pranie NIE POLECAM TEJ AGENCJI KTÓRA ZATRUDNIA WE WROCŁAWIU DLA FIRMY EBCC A SWOJA DROGA TO SAME EBCC TEŻ ROBI PRZEKRETY
DZIAŁA TAM TAKŻE FIRMA SGP KTÓRA OSZUKUJE NA UMOWACH ŻEBY NIE PŁACIC SKLADEK
kandydat 2015-10-09 12:23:03
W biurach jest taki przemial pracownikow ze nie wiadomo do kogo sie zwrocic. to chyba swiadczy o tym jak tam sie pracuje skoro ludzie uciekaja albo sa co chwile zwalniani. chcialem wyslac cv na specjaliste od rekrutacji ale moja znajoma tam racowala i mowila ze
- nie maja zadnych szkolen, co najwyzej kierownik pokaze ci gdzie sa papiery i jakie pytania zadawac kandydatom
- kasa jest smieszna - jakies 1,5 tys na reke + premia maks 300
- co chwile opiernicz od klienta bo nie znalazles mu z dnia na dzien 100 osob na produkcje

Wystarczy przejsc sie do biura co jakis czas- co chwile ktos nowy, ludzie uciekaja. to chyba nie swiadczy dobrze
tczewianka 2015-10-13 08:59:01
obsługa w tej firmie jest żenująca nikt nic nie wie obcinają wynagrodzenie a potem mają problem żeby je wyrównać wgl żle naliczają wynagrodzenie .
Ta firma to jedna wielka ściema łaskę robią ze wsystkim pracownicy niekompetentni stanowczo odradzam i przestrzegam bo kłamią .
anonim 2015-12-01 22:12:49
Trenkwalder Katowice najgorszy pod względem wypłacania i tego że co miesiąc "błędnie" naliczono wynagrodzenie. Pracowałem pod różnymi agencjami pracy i tylko w tej spotkałem się z dużą niekompetencją przy wypłacaniu wynagrodzenia. Księgowa albo śpi w pracy albo ma zaburzone trzeźwe myślenie. Nikomu nie polecam tej agencji pracy na Śląsku. Każdy kto może niech wybierze dobry WorkExpress.
poszukujący 2016-01-12 12:42:50
Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej prowadzonej przez tą Agencję w Gliwicach i byłam strasznie rozczarowana poziomem Pani rekrutującej oraz samej rozmowy, a także całej organizacji. Samo to, że zaproszono na tę samą godzinę dwie osoby i podczas gdy jedna odbywała rozmowę w sali konferencyjnej, druga kandydatka wszystko obserwowała przez szklane drzwi. Totalny brak profesjonalizmu. Pani rekrutatorka widziała moje CV pierwszy raz na oczy podczas rozmowy, bo zadawała dokładnie te same pytania, które usłyszałam we wstępnej rozmowie przez telefon (od innej Pani oczywiście). Część pytań była zupełnie nieistotna w stosunku do ogłoszenia oraz stanowiska na jakie aplikowałam. Na żadne z moich pytań natomiast Pani nie potrafiła jednoznacznie odpowiedzieć, ani nic nie wiedziała o pracy i warunkach panujących w firmie, do której rekrutowała. W porównaniu do doświadczeń z innymi procesami rekrutacyjnymi totalny brak profesjonalizmu.
1
Darek 2016-02-25 19:53:51
jak nie dostane jutro pita to złoże donos do us i zapłacą 20tyś za opieszałość!!!!!
ja 2016-04-27 17:47:01
pracowalem przez to badziewie w austri nadgodzin nieplacą i stawki zaniżają NIE POLECAM
rybka 2016-05-17 12:54:53
ja pracowałam w Żyrku i nie narzekałam,kazde posrednictwo ma jakies wady----jak znowu bede szukac to do nich zadzwonie----wszystko było ok i kasa i kontakt
Syntaxe error 2016-05-18 12:50:33
Witam. Miałem mieszane uczucia odnośnie tej firmy.. Pracowałem przez agencję we Wrocławiu, jako pracownik produkcyjny w Sonoco. Babki w biurze odnosiły się profesjonalnie do klienta - może nawet zbyt profesjonalnie. Wyglądały, jakby pracowały tam za karę. Rozumiem, praca w biurze też bywa wyczerpująca ale trochę sympatii, minimum uśmiechu..
Co do wypłat - wypłacane raczej na czas, tylko dochodzi do dziwnych obcięć. Nie zgadzało mnie się o co najmniej 100zł, moim kolegom, którzy ze mną pracowali - również. Uprzedzam wszelkie pytania - wszystkie wydane okularki, stalówki itp. zostały zwrócone w stanie nienaruszonym.
Ogólna ocena średnia - są gorsze agencje pracy i są również znacznie lepsze. Jak Wam się pali i musicie złapać pierwsze lepsze - bierzcie i to. Jeśli szukacie czegoś kompetentnego, to proponuję Work Service lub Jobman (tylko Jobman nie ma jakiś powalających ofert, ale obie agencje wypłacają pieniądze na czas).
1
bogdan 2016-05-27 08:03:24
Kto to w ogóle wymyślił te debilne Agencje Pracy Tymczasowej ? Umowa o pracę zawierana co 13 dni . Tak że o kredycie z Banku można zapomnieć ! Straszą że jak się pójdzie na chorobowe to nie przedłużą umowy ! Albo tak ma pracownik zachorować aby nie przekroczyć okresu trwania umowy . W normalnym zakładzie będąc zatrudnionym na umowe o pracę nie trzeba zapieprzać cały rok aby dostać 26 dni urlopu . W Agencji dopiero jak przepracujesz 12m-cy dostaniesz zaledwie 24 dni urlopu . 28 umów w ciągu roku ! Tak tylko może być w Polsce ! A te srajstołki z Wiejskiej cieszą się że spada im bezrobocie w Polsce !
Ryba 2016-08-03 18:57:00
Pracowałem przez ta agencje w Legnicy i nie mam żadnych zastrzeżeń pani na rozmowie rzetelnie przedstawiła warunki i opowiedziała o zarobkach bardzo miło oprowadziła po hali także kasa jest na czas wiadomo ze pomyłki się zdarzają ale to z winy tej firmy co w niej pracuje . Także ja polecam . Chyba w Legnicy najlepsza z tych wszystkich pośredników
4
Pewna Pani X 2016-08-10 13:28:29
Firma ma jakiś pie*dolnik, zabierają pensje, pracownicy chociaż maja umowę nie dostają wypłat, chociaz cały miesiąc przepracowali, NIE POLECAM. Nie mówiąc o tym, że firma w której pracuje też ma jakiś bałagan ^^
jaktotak 2016-08-10 13:57:39
@Pewna Pani X może to jakieś zwykłe wyjątkowe opóźnienie? Nie sądzę, żeby z wypłatami zawsze był problem, bo słyszałem inne opinie, a poza tym nie ma tu rotacji pracowników, więc o czymś to świadczyć musi...
Tomasz komar 2016-11-03 22:22:50
Pracuje w Legnicy przed te podfirme i nie narzekam...Fajne panie....zawsze pomagają jak coś się dzieje No i o tyle plus ze biuro w firmie na miejscu nie trzeba biegać....Ja polecam bo kasa tez Raczaj na czas...
odkrywca 2016-12-01 11:20:50
a nie jesteś pierdzistołkiem w Trenkwalderze i z polecenia kierownictwa poprawiasz PR w goworku?????
Te wielokropki cię zdradziły . firma to porażka i nikt normalny juz do niej nie pojdzie.
Zostaw swoją opinię o Agencja Pracy Tymczasowej Trenkwalder - Skierniewice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Tymczasowej Trenkwalder