brak logo

An-elec

Gdynia

Opinie o An-elec

huehue 2015-08-14 08:54
Panie z personalnego powinny zmienic repertuar komentarzy anizeli "nie widze problemow" :) nie od dzis wiadomo , ze spamuja trojmiasto.pl i ta strone
1
Jozz 2015-08-14 18:41
Tak widać że konkurencja też się nudzi, dodaje negatywne komentarze na potęgę. Skoro piszecie o godz 8.54, akurat po kawie a przed kiblem

To jest dobra firma spamowana przez konkurencję
Moim zdaniem to widac
Tak 87 2015-08-15 17:17
Osobiście również polecam.
Kasa niezła, praca w pl i nl
Fajne odliczenia, narzędzia i ciuchy są
Dla mnie bomba
huehue 2015-08-21 13:57
Bo w normalnej firmie dostane dzien wolnego bez problemu dlatego moge o 8:54 naoisac a nie jak w anelku ze na podroz poslubna niechcieli dac wolnego
Jasiu 2015-09-02 21:26
Polecam polecam i jeszcze raz polecam
hehe 2015-09-03 20:35
3xNie polecam
5
hehehe 2015-09-04 08:41
3x mocnej polecam
huehue 2015-09-04 13:18
18Brutto to za duzo, moga dac tylko 17,50hahaha
Pioter 2015-09-07 23:05
Niektórzy nawet na 15 zł nie zasługują, to widać na statku
1
joko 2015-09-11 15:51
Gadają bzdury. Moim zdaniem dobra firma i warto spróbować. Ja tak zrobiłem nie żałuje. A teraz na poważnie, stawka oki, projekty są w GD GA i za granicą. Za granicę od razu nie pojedziesz, musisz się sprawidzic w PL - w sumie logiczne...
Ja trafiłem do Gdyni - jak dla mnie super
lodzik 2015-09-11 23:06
Dlaczego wywaliliście z firmy pan kierownika :) Jarka K. przecież to taki dobry pracownik trzymał tą firmę w kupie przez duże K
Buhaha 2015-09-18 14:01
16.50 brutto iha iha ha
2
foreman 2015-09-20 13:36
Nie pracowałem w tej firmie ale wielokrotnie spotkałem się z nimi na projektach w kraju i za granicą .Po tym wiem jedno: w ogólnym rankingu jest to najsłabsza firma w tej branży na Pomorzu. Dobrze tam mają tylko starzy wyżeracze i po..pierdalacze znajomki prezesa z czasów stoczni gdyńskiej.Człowieka po tej kuźni talentów trzeba naprostowywać bo mają spaczone podejście do pracy ,oczywiście nie wszyscy ,zdarzają się wyjątki które nie przesiąknęły jeszcze ich systemem.Niestety oferując najniższe stawki i warunki zatrudnienia muszą się posiłkować ludźmi z łapanki .Jednym zdaniem An-Elec to nie firma to stan umysłu .
7
Marta 2015-10-16 11:57
Pracuję tu już kilka lat i jest ok , spoko i luzik.
Zawsze w pracy mogę do Auchana wyskoczyć kiedy chcę i nikt mi nie robi żadnych problemów. Myślę , że wszystkie negatywne opinie są nieuzasadnione.
1
Japa 2015-10-24 18:58
Gadanie, dobra jak nie najlepsza firma na Pomorzu, wiem to z doświadczenia i pracy u innych
6
Lolek 2015-10-24 22:30
Pracuje juz dosc dlugo i nie narzekam, mam umowe i stala prace. Wyjazdy w fajne miejsca i dobra kasa. Tak trzymac.
Donek 2015-10-24 22:36
Pracuje w gdyni jest ok dużo roboty, do tego sporo wyjazdów zagranicę warto pracować z nimi. A maruderzy? Niech narzekają i idą do H-tam nie ma pracy.
1
Lolek 2015-10-26 22:03
Idz tam gdzie czeka ptasie mleko i kasa bez pracy.Znam takich co tego szukali i lipa.powodzenia
Pan 2015-10-28 21:13
Wyjazdy sa spoko i dużo tego jest
Zawiedziony 2015-11-16 00:43
Powiem tak,na początku myslałem że wszystko bedzie ok ale jak zacząłem się pytać o stawkę to odpowiedzieli mi na samym końcu jak juz byłem po badaniach( z resztą na swój koszt) i przechodziliśmy do podpisania umowy stawka-grosiki netto po wyliczeniu wychodziło ok 11.70/h (dziękuję) co do kierownictwa hmmm jeden tylko był ok a reszta robiła łaskę i najlepiej jakby każdy cmokał ich rączkę że możesz przyjść do pracy.Firma dobra tylko po to właśnie żeby zdobyć doświadczenie nic więcej najlepiej w między czasie szukać czegoś innego. Drodzy "plusujący" z kierownictwa,prowadzących oraz przydupasków w/w osób prosiłbym was żebyście nie dowartościowywali ich i tak nie zadowolonych jest więcej.
1
mati 2015-11-16 19:54
ta opinia jest szczera do bólu, to prawda, potwierdzam.
4
solec kujawski 2015-11-29 17:08
Jak kaszubskie mordy, dopracy a nie narzekac wiesniary strojmiasta.
auchan 2015-12-06 21:38
AN-ELEC to taki hipermarket stoczniowy, biorą hurtem każdego, płacą marnie. Zaraz po gimnazjum na dwa miesiące parę groszy zarobić na adidasy jest ok.
5
juri 2016-01-02 12:24
Jestem zatrudniony od ponad 2 lat i nie widzę problemów w współpracy z tą firmą.
Polecam zdecydowanie
na marginesie jestem spawaczem - trochę ciężko aby spawacz miał doktorat ale oki, bo niby po co
loki 2016-01-03 13:33
Pracuje już jakiś czas, nie zgodze się z opiniami tutaj wypisywanymi. Moim zdaniem jest to dobra firma. Jeżeli ktoś nie ma dosiwaczenia nie ma co oczekiwać wyjazdu czy dobrej stawki -chyba normalnie, trzeba cos umiec
Ja z doświadczeniem zarabiam dobra kase :)
jari 2016-01-07 19:44
Również uważam ze negatywne opinie to wylewanie żalów przez byłych pracowników.
Przez dzień wolny trafiłem tu przypadkiem a pracuje w tej firmie - takich bzdur jeszcze nie widziałem...
Również mogę potwierdzić - SOLIDNA FIRMA
yyyui 2016-01-11 18:14
Moim zdaniem tez jest spoko. Pracuje może nie długo bo jakies 5mc. Co do oferty pracy to google pomoze - an-elec.pl/praca
Czemu nie próbować można, cale zycie nikt nie kaze tam pracować :)
1
grrrr 2016-01-13 07:44
Widze, ze jedyny problem to stawki. Nikt nie narzeka na brygadzistow, majstrow czy kierownika. Ciekawe...
1
lechu 2016-01-14 21:00
zenikt leszka tu nie wspomina albo kaszubskiego karakana slawka
opi 2016-01-18 10:43
Jestem zatrudniony od ponad 2 lat i nie widzę problemów w współpracy z tą firmą.
Nie czytaj głupich komentarzy tylko sprawdź sam. Zawsze można się zwolnic - taka rada
Ja spróbowałem i nie żałuje
opi 2016-01-23 12:54
wszystko zalezy od umiejetnosci i doswiadczenia w zawodzie. Jezeli jesteś dobry da się fajnie zarobic - chocby opcja wyjazdow za granice. Certyfikaty oraz ang mile widzany - brak problemow z wyjazdem
Na stoczni tez jest niezle. Na kierownika nie narzekam (normlany czlowiek)
Krotko mowiac sprobuj. Nie spodoba sie trudno, cale zycie nie muszisz pracowac przeciez :)
Ja jestem zadowolony
opi 2016-02-02 17:50
z tego co wiem to szukają. Zależy też czego szukasz - jaki zawód
Reklamuja się po wpisaniu w google anelec praca wychodzi ze reklamuja sie na trojmiasto.pl i swojej stronie, na goworku nie ma ich ogłoszeń
lub klasycznie telefonicznie ( usunięte przez administratora )potem trzeba wybrac wewnętrzny na personalny (niestey nie pamietam jaki numer)

jony83 2016-02-03 16:13
Witam, też nie rozumiem wielu komentarzy, czy tez bardziej wylewania pomyj na firmę. Pracuje, a raczej pracowałem bo obecnie współpracuje - mam dzialalnosc wystawiam rachunek. Dobrze wspominam współprace na umowie oraz obecną na rachunek. Zdecydowanie polecam przekonać się samemu jak jest naprawdę - z tego co słyszałem na projekcie ludzie są potrzebni (odp. dla @pingle)
kamil 2016-02-11 18:17
Ja uwazam tą firmę za dobrą, jak nie jedną z lepszych w której pracowałem jako elektomonter. Wiadomo idealnie nie jest, ale chyba nigdzie nie jest. Moim zdaniem warto się zatrudnić. Mają sporo projektów do realizacji z tego co słyszłaem od kierownika więc pewność/stabliność pracy też jest...
A to w dzisiejszych czasach wazne.
lolik 2016-04-28 21:14
Rekrutacja obecnie jest ale na kierownika, montera. Mozna sprawdzic u wujka google > anelec praca

Ze swojej strony moge powiedziec ze warto sie zatrudnic. Po czasie dostajesz umowe o prace i wszelkie przywileje. Stawka spoko, ludzie i atmosfera rowniez. Moim zdaniem warto
martunia 2016-04-28 22:43
?????????????/
1
kierownik projektu 2016-05-30 18:21
Szukam pracy na stanowisku kierownik projektu. Słyszałem, że na tym stanowisku rotacja jest dość spora. Dodatkowo jest spora rotacja elektromonterów a wielu ludzi jest z "łapanki". Stąd pierwszy wniosek, że ciężej jest realizować powierzone zadania.
Proszę zorientowane osoby o przybliżenie firmy z poziomu pracownika. To co słyszę na rynku i czytam na forum nie nastraja optymizmem.
2
ktoś 2016-07-13 16:51
napisz za ile i dodaj ze tak bedzie przez najblizsze kilka lat - poszukajcie frajera
5
foreman 2016-08-04 17:38
Wy -podjarani tymi wyjazdami zagranicznymi napiszcie lepiej jak was rżną na kasie .Za wszystko kasują i obcinają np.w Norwegii jak was rżnęli na stawkach ...Co wstyd się przyznać ,taka super firma .Chyba tylko dla tych którzy z renomowanej firmy nie mieliby szans wyjechać .Takie bajki to wciskajcie niezorientowanym w branży bo obeznani z tematem wiedzą co to za kołchoz .
7
gajowy 2016-08-09 07:26
Stolec ogarnij się zamocować
szymonek 2016-08-09 11:28
Firma AN-ELEC w swojej ofercie ma wykonawstwo, montaż i uruchomienie rozdzielnic wykonanych przez siebie jak i przez inne firmy, wiec naprawde zajmuja się sporymi rzechami i wydaje mi się to na plus..
Anonim 2016-11-09 21:24
Jak się jest właścicielem firmy to robi się co chce a reszta jest gnojana nawet spokojnie nie można zjeść śniadania naj jednej żeby w max 10 minut i odrazu do roboty nie ma siedzenia ale nikt nie pomyśli że trzeba przejść z jednej części stoczni do drugiej aby dobrze zjeść bo nie każdy bar ma dobre jedzenie po którym ma się sraczkę 3 dni lub więcej
5
Zibik 2016-11-22 20:47
No tak w barze na spokojnie posiedzieć to najlepiej po pracy chłopie, a do pracy kanapeczki z domku trzeba zabrać
2
Jaro 2016-11-22 20:55
Pracuję od lat, nie mam powodów do narzekania, kasa na czas i stabilna praca. Trochę wyjazdów za granice i nie ma problemów.
1
Marta 2016-12-10 01:57
@Anonim:
Musisz bardziej dbać o zdrowie kolego i nie jeść byle czego gdzie popadnie i jeszcze zapewne brudnymi rękoma.
Najlepiej przynosić kanapki z domu , albo nawet i kawałek ciasta.
Ja zawsze przynoszę do pracy jakiś kawałek ciasta, to poprawia atmosferę w pracy.
Najlepiej tylko narzekać i narzekać...
Popatrz na opinie innych Twoich kolegów: juri ,loki, jari , yyyui - nie mają problemów ze sraczką w pracy.
Myślę że to dlatego , że też przynoszą ciasto.
1
mis 2016-12-30 10:58
ta firma jest do bani wymagania wielkie a pieniądze male jak za godziny przepracowane nie którzy żeby się utrzymać koryta to cie utopia i jeszcze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrobia jak nie jesteś z klanu po ciotow to masz przegrane narzędzia własne firma do bani uważajcie ja się sparzyłem i koledzy nie polecam.
1
Hrabia 2017-01-05 13:20
10h. pracy + 1,5h. dojazd, przyjazd = ok. 12h. poza domem!!! Kanapeczki?
Byłypracuś 2017-02-21 22:55
No tak bezczelnej wypowiedzi już dawno nie czytałem, wydawało by się kobiety na poziomie , jak widać pozory mylą ale czego się spodziewać po byłej sekretarce. A co do ciasta to widziałem te torty , babeczki i inne smakołyki u was w biurze. A pomyśleliście kiedyś o swoich pracownikach nie mówię o starych tylko o tych młodych na zlecenie . To jest wasza przyszłość!!! Jak ją zmarnujecie to po was!!! A może to już się stało?

Pozdrawiam
2
xyz 2017-02-26 23:05
bym coś napisał ale po ...

pozdrawiam
były pracownik
1
xyz 2017-02-26 23:09
xyz 2017-02-26 23:05
bym coś napisał ale po co ...

pozdrawiam
były pracownik Z
1
Zostaw swoją opinię o An-elec - Gdynia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie An-elec