brak logo

An-elec

Gdynia

Opinie o An-elec

Jankos.. 2015-08-01 19:27:54
Witam wiesniakow z trojmiasta, znowu narzekaja ,oni robia plotki a pozniej gadaja ze bydgoszcz . wiesniaki trojmiasta nadaja sie do gnoju albo praca w szambie hehehehe narka wiesniaki...
janek 2015-08-03 18:06:11

Również moim zdaniem opinie na tym forum są nie prawdziwe /jakby pisane przez konkurencje/. Przeszedłem do tej firmy właśnie od jednej z nich. Postanowiłem, że czas na zmiany. Powód trochę męczyła mnie atmosfera w innej firmie – tutaj jest dobrze ludzie są okej. Do tego stawka trochę wyższa i jest bomba.
Moim zdaniem firma godna polecenia, ja jestem zadowolony z wyobru

kajj 2015-08-03 19:43:47
Wole wybrać firmę gdzie mam pewność i stałość zatrudnienia a nie przyjmą cię może i z 2zl więcej do stawki na jeden projekt a potem co - wywala
Tutaj przynajmniej wiem na czym stoje - pewność zatrudnienia i ciaglosc projektowa o to chodzi

Pozdrawiam i polecam
Bogaty 2015-08-03 21:23:37
Dwa zł. Więcej hehehe Pani Marto co za bzdury pani wypisuje
1
ijll 2015-08-04 07:38:11
Tak jest nie dwa zlote a 4lub 5. Pare lat temu bylo to 2zlb
asd 2015-08-12 19:48:44

Ja również nie widzę problemów w współpracy z tą firmą.

huehue 2015-08-14 08:54:05
Panie z personalnego powinny zmienic repertuar komentarzy anizeli "nie widze problemow" :) nie od dzis wiadomo , ze spamuja trojmiasto.pl i ta strone
Jozz 2015-08-14 18:41:41
Tak widać że konkurencja też się nudzi, dodaje negatywne komentarze na potęgę. Skoro piszecie o godz 8.54, akurat po kawie a przed kiblem

To jest dobra firma spamowana przez konkurencję
Moim zdaniem to widac
Tak 87 2015-08-15 17:17:39
Osobiście również polecam.
Kasa niezła, praca w pl i nl
Fajne odliczenia, narzędzia i ciuchy są
Dla mnie bomba
huehue 2015-08-21 13:57:28
Bo w normalnej firmie dostane dzien wolnego bez problemu dlatego moge o 8:54 naoisac a nie jak w anelku ze na podroz poslubna niechcieli dac wolnego
Jasiu 2015-09-02 21:26:44
Polecam polecam i jeszcze raz polecam
hehe 2015-09-03 20:35:16
3xNie polecam
3
hehehe 2015-09-04 08:41:22
3x mocnej polecam
huehue 2015-09-04 13:18:29
18Brutto to za duzo, moga dac tylko 17,50hahaha
Pioter 2015-09-07 23:05:29
Niektórzy nawet na 15 zł nie zasługują, to widać na statku
joko 2015-09-11 15:51:00
Gadają bzdury. Moim zdaniem dobra firma i warto spróbować. Ja tak zrobiłem nie żałuje. A teraz na poważnie, stawka oki, projekty są w GD GA i za granicą. Za granicę od razu nie pojedziesz, musisz się sprawidzic w PL - w sumie logiczne...
Ja trafiłem do Gdyni - jak dla mnie super
lodzik 2015-09-11 23:06:01
Dlaczego wywaliliście z firmy pan kierownika :) Jarka K. przecież to taki dobry pracownik trzymał tą firmę w kupie przez duże K
Buhaha 2015-09-18 14:01:55
16.50 brutto iha iha ha
2
foreman 2015-09-20 13:36:28
Nie pracowałem w tej firmie ale wielokrotnie spotkałem się z nimi na projektach w kraju i za granicą .Po tym wiem jedno: w ogólnym rankingu jest to najsłabsza firma w tej branży na Pomorzu. Dobrze tam mają tylko starzy wyżeracze i po..pierdalacze znajomki prezesa z czasów stoczni gdyńskiej.Człowieka po tej kuźni talentów trzeba naprostowywać bo mają spaczone podejście do pracy ,oczywiście nie wszyscy ,zdarzają się wyjątki które nie przesiąknęły jeszcze ich systemem.Niestety oferując najniższe stawki i warunki zatrudnienia muszą się posiłkować ludźmi z łapanki .Jednym zdaniem An-Elec to nie firma to stan umysłu .
3
Marta 2015-10-16 11:57:20
Pracuję tu już kilka lat i jest ok , spoko i luzik.
Zawsze w pracy mogę do Auchana wyskoczyć kiedy chcę i nikt mi nie robi żadnych problemów. Myślę , że wszystkie negatywne opinie są nieuzasadnione.
Japa 2015-10-24 18:58:48
Gadanie, dobra jak nie najlepsza firma na Pomorzu, wiem to z doświadczenia i pracy u innych
5
Lolek 2015-10-24 22:30:30
Pracuje juz dosc dlugo i nie narzekam, mam umowe i stala prace. Wyjazdy w fajne miejsca i dobra kasa. Tak trzymac.
Donek 2015-10-24 22:36:08
Pracuje w gdyni jest ok dużo roboty, do tego sporo wyjazdów zagranicę warto pracować z nimi. A maruderzy? Niech narzekają i idą do H-tam nie ma pracy.
1
Lolek 2015-10-26 22:03:40
Idz tam gdzie czeka ptasie mleko i kasa bez pracy.Znam takich co tego szukali i lipa.powodzenia
Pan 2015-10-28 21:13:38
Wyjazdy sa spoko i dużo tego jest
Zawiedziony 2015-11-16 00:43:41
Powiem tak,na początku myslałem że wszystko bedzie ok ale jak zacząłem się pytać o stawkę to odpowiedzieli mi na samym końcu jak juz byłem po badaniach( z resztą na swój koszt) i przechodziliśmy do podpisania umowy stawka-grosiki netto po wyliczeniu wychodziło ok 11.70/h (dziękuję) co do kierownictwa hmmm jeden tylko był ok a reszta robiła łaskę i najlepiej jakby każdy cmokał ich rączkę że możesz przyjść do pracy.Firma dobra tylko po to właśnie żeby zdobyć doświadczenie nic więcej najlepiej w między czasie szukać czegoś innego. Drodzy "plusujący" z kierownictwa,prowadzących oraz przydupasków w/w osób prosiłbym was żebyście nie dowartościowywali ich i tak nie zadowolonych jest więcej.
1
mati 2015-11-16 19:54:29
ta opinia jest szczera do bólu, to prawda, potwierdzam.
4
solec kujawski 2015-11-29 17:08:13
Jak kaszubskie mordy, dopracy a nie narzekac wiesniary strojmiasta.
auchan 2015-12-06 21:38:16
AN-ELEC to taki hipermarket stoczniowy, biorą hurtem każdego, płacą marnie. Zaraz po gimnazjum na dwa miesiące parę groszy zarobić na adidasy jest ok.
5
juri 2016-01-02 12:24:21
Jestem zatrudniony od ponad 2 lat i nie widzę problemów w współpracy z tą firmą.
Polecam zdecydowanie
na marginesie jestem spawaczem - trochę ciężko aby spawacz miał doktorat ale oki, bo niby po co
loki 2016-01-03 13:33:22
Pracuje już jakiś czas, nie zgodze się z opiniami tutaj wypisywanymi. Moim zdaniem jest to dobra firma. Jeżeli ktoś nie ma dosiwaczenia nie ma co oczekiwać wyjazdu czy dobrej stawki -chyba normalnie, trzeba cos umiec
Ja z doświadczeniem zarabiam dobra kase :)
jari 2016-01-07 19:44:30
Również uważam ze negatywne opinie to wylewanie żalów przez byłych pracowników.
Przez dzień wolny trafiłem tu przypadkiem a pracuje w tej firmie - takich bzdur jeszcze nie widziałem...
Również mogę potwierdzić - SOLIDNA FIRMA
yyyui 2016-01-11 18:14:49
Moim zdaniem tez jest spoko. Pracuje może nie długo bo jakies 5mc. Co do oferty pracy to google pomoze - an-elec.pl/praca
Czemu nie próbować można, cale zycie nikt nie kaze tam pracować :)
1
grrrr 2016-01-13 07:44:41
Widze, ze jedyny problem to stawki. Nikt nie narzeka na brygadzistow, majstrow czy kierownika. Ciekawe...
1
lechu 2016-01-14 21:00:50
zenikt leszka tu nie wspomina albo kaszubskiego karakana slawka
opi 2016-01-18 10:43:20
Jestem zatrudniony od ponad 2 lat i nie widzę problemów w współpracy z tą firmą.
Nie czytaj głupich komentarzy tylko sprawdź sam. Zawsze można się zwolnic - taka rada
Ja spróbowałem i nie żałuje
opi 2016-01-23 12:54:28
wszystko zalezy od umiejetnosci i doswiadczenia w zawodzie. Jezeli jesteś dobry da się fajnie zarobic - chocby opcja wyjazdow za granice. Certyfikaty oraz ang mile widzany - brak problemow z wyjazdem
Na stoczni tez jest niezle. Na kierownika nie narzekam (normlany czlowiek)
Krotko mowiac sprobuj. Nie spodoba sie trudno, cale zycie nie muszisz pracowac przeciez :)
Ja jestem zadowolony
opi 2016-02-02 17:50:27
z tego co wiem to szukają. Zależy też czego szukasz - jaki zawód
Reklamuja się po wpisaniu w google anelec praca wychodzi ze reklamuja sie na trojmiasto.pl i swojej stronie, na goworku nie ma ich ogłoszeń
lub klasycznie telefonicznie ( usunięte przez administratora )potem trzeba wybrac wewnętrzny na personalny (niestey nie pamietam jaki numer)

jony83 2016-02-03 16:13:55
Witam, też nie rozumiem wielu komentarzy, czy tez bardziej wylewania pomyj na firmę. Pracuje, a raczej pracowałem bo obecnie współpracuje - mam dzialalnosc wystawiam rachunek. Dobrze wspominam współprace na umowie oraz obecną na rachunek. Zdecydowanie polecam przekonać się samemu jak jest naprawdę - z tego co słyszałem na projekcie ludzie są potrzebni (odp. dla @pingle)
kamil 2016-02-11 18:17:15
Ja uwazam tą firmę za dobrą, jak nie jedną z lepszych w której pracowałem jako elektomonter. Wiadomo idealnie nie jest, ale chyba nigdzie nie jest. Moim zdaniem warto się zatrudnić. Mają sporo projektów do realizacji z tego co słyszłaem od kierownika więc pewność/stabliność pracy też jest...
A to w dzisiejszych czasach wazne.
lolik 2016-04-28 21:14:06
Rekrutacja obecnie jest ale na kierownika, montera. Mozna sprawdzic u wujka google > anelec praca

Ze swojej strony moge powiedziec ze warto sie zatrudnic. Po czasie dostajesz umowe o prace i wszelkie przywileje. Stawka spoko, ludzie i atmosfera rowniez. Moim zdaniem warto
martunia 2016-04-28 22:43:43
?????????????/
1
kierownik projektu 2016-05-30 18:21:25
Szukam pracy na stanowisku kierownik projektu. Słyszałem, że na tym stanowisku rotacja jest dość spora. Dodatkowo jest spora rotacja elektromonterów a wielu ludzi jest z "łapanki". Stąd pierwszy wniosek, że ciężej jest realizować powierzone zadania.
Proszę zorientowane osoby o przybliżenie firmy z poziomu pracownika. To co słyszę na rynku i czytam na forum nie nastraja optymizmem.
2
ktoś 2016-07-13 16:51:26
napisz za ile i dodaj ze tak bedzie przez najblizsze kilka lat - poszukajcie frajera
4
foreman 2016-08-04 17:38:21
Wy -podjarani tymi wyjazdami zagranicznymi napiszcie lepiej jak was rżną na kasie .Za wszystko kasują i obcinają np.w Norwegii jak was rżnęli na stawkach ...Co wstyd się przyznać ,taka super firma .Chyba tylko dla tych którzy z renomowanej firmy nie mieliby szans wyjechać .Takie bajki to wciskajcie niezorientowanym w branży bo obeznani z tematem wiedzą co to za kołchoz .
5
gajowy 2016-08-09 07:26:55
Stolec ogarnij się zamocować
szymonek 2016-08-09 11:28:16
Firma AN-ELEC w swojej ofercie ma wykonawstwo, montaż i uruchomienie rozdzielnic wykonanych przez siebie jak i przez inne firmy, wiec naprawde zajmuja się sporymi rzechami i wydaje mi się to na plus..
Anonim 2016-11-09 21:24:24
Jak się jest właścicielem firmy to robi się co chce a reszta jest gnojana nawet spokojnie nie można zjeść śniadania naj jednej żeby w max 10 minut i odrazu do roboty nie ma siedzenia ale nikt nie pomyśli że trzeba przejść z jednej części stoczni do drugiej aby dobrze zjeść bo nie każdy bar ma dobre jedzenie po którym ma się sraczkę 3 dni lub więcej
4
Zibik 2016-11-22 20:47:08
No tak w barze na spokojnie posiedzieć to najlepiej po pracy chłopie, a do pracy kanapeczki z domku trzeba zabrać
2
Jaro 2016-11-22 20:55:06
Pracuję od lat, nie mam powodów do narzekania, kasa na czas i stabilna praca. Trochę wyjazdów za granice i nie ma problemów.
Zostaw swoją opinię o An-elec - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie An-elec