brak logo

An-elec

Gdynia

Opinie o An-elec

Marta 2015-10-16 11:57
Pracuję tu już kilka lat i jest ok , spoko i luzik.
Zawsze w pracy mogę do Auchana wyskoczyć kiedy chcę i nikt mi nie robi żadnych problemów. Myślę , że wszystkie negatywne opinie są nieuzasadnione.
3
Japa 2015-10-24 18:58
Gadanie, dobra jak nie najlepsza firma na Pomorzu, wiem to z doświadczenia i pracy u innych
7
Lolek 2015-10-24 22:30
Pracuje juz dosc dlugo i nie narzekam, mam umowe i stala prace. Wyjazdy w fajne miejsca i dobra kasa. Tak trzymac.
1
Donek 2015-10-24 22:36
Pracuje w gdyni jest ok dużo roboty, do tego sporo wyjazdów zagranicę warto pracować z nimi. A maruderzy? Niech narzekają i idą do H-tam nie ma pracy.
1
Lolek 2015-10-26 22:03
Idz tam gdzie czeka ptasie mleko i kasa bez pracy.Znam takich co tego szukali i lipa.powodzenia
Pan 2015-10-28 21:13
Wyjazdy sa spoko i dużo tego jest
Zawiedziony 2015-11-16 00:43
Powiem tak,na początku myslałem że wszystko bedzie ok ale jak zacząłem się pytać o stawkę to odpowiedzieli mi na samym końcu jak juz byłem po badaniach( z resztą na swój koszt) i przechodziliśmy do podpisania umowy stawka-grosiki netto po wyliczeniu wychodziło ok 11.70/h (dziękuję) co do kierownictwa hmmm jeden tylko był ok a reszta robiła łaskę i najlepiej jakby każdy cmokał ich rączkę że możesz przyjść do pracy.Firma dobra tylko po to właśnie żeby zdobyć doświadczenie nic więcej najlepiej w między czasie szukać czegoś innego. Drodzy "plusujący" z kierownictwa,prowadzących oraz przydupasków w/w osób prosiłbym was żebyście nie dowartościowywali ich i tak nie zadowolonych jest więcej.
5
mati 2015-11-16 19:54
ta opinia jest szczera do bólu, to prawda, potwierdzam.
6
solec kujawski 2015-11-29 17:08
Jak kaszubskie mordy, dopracy a nie narzekac wiesniary strojmiasta.
auchan 2015-12-06 21:38
AN-ELEC to taki hipermarket stoczniowy, biorą hurtem każdego, płacą marnie. Zaraz po gimnazjum na dwa miesiące parę groszy zarobić na adidasy jest ok.
6
juri 2016-01-02 12:24
Jestem zatrudniony od ponad 2 lat i nie widzę problemów w współpracy z tą firmą.
Polecam zdecydowanie
na marginesie jestem spawaczem - trochę ciężko aby spawacz miał doktorat ale oki, bo niby po co
loki 2016-01-03 13:33
Pracuje już jakiś czas, nie zgodze się z opiniami tutaj wypisywanymi. Moim zdaniem jest to dobra firma. Jeżeli ktoś nie ma dosiwaczenia nie ma co oczekiwać wyjazdu czy dobrej stawki -chyba normalnie, trzeba cos umiec
Ja z doświadczeniem zarabiam dobra kase :)
jari 2016-01-07 19:44
Również uważam ze negatywne opinie to wylewanie żalów przez byłych pracowników.
Przez dzień wolny trafiłem tu przypadkiem a pracuje w tej firmie - takich bzdur jeszcze nie widziałem...
Również mogę potwierdzić - SOLIDNA FIRMA
yyyui 2016-01-11 18:14
Moim zdaniem tez jest spoko. Pracuje może nie długo bo jakies 5mc. Co do oferty pracy to google pomoze - an-elec.pl/praca
Czemu nie próbować można, cale zycie nikt nie kaze tam pracować :)
1
grrrr 2016-01-13 07:44
Widze, ze jedyny problem to stawki. Nikt nie narzeka na brygadzistow, majstrow czy kierownika. Ciekawe...
3
lechu 2016-01-14 21:00
zenikt leszka tu nie wspomina albo kaszubskiego karakana slawka
opi 2016-01-18 10:43
Jestem zatrudniony od ponad 2 lat i nie widzę problemów w współpracy z tą firmą.
Nie czytaj głupich komentarzy tylko sprawdź sam. Zawsze można się zwolnic - taka rada
Ja spróbowałem i nie żałuje
opi 2016-01-23 12:54
wszystko zalezy od umiejetnosci i doswiadczenia w zawodzie. Jezeli jesteś dobry da się fajnie zarobic - chocby opcja wyjazdow za granice. Certyfikaty oraz ang mile widzany - brak problemow z wyjazdem
Na stoczni tez jest niezle. Na kierownika nie narzekam (normlany czlowiek)
Krotko mowiac sprobuj. Nie spodoba sie trudno, cale zycie nie muszisz pracowac przeciez :)
Ja jestem zadowolony
opi 2016-02-02 17:50
z tego co wiem to szukają. Zależy też czego szukasz - jaki zawód
Reklamuja się po wpisaniu w google anelec praca wychodzi ze reklamuja sie na trojmiasto.pl i swojej stronie, na goworku nie ma ich ogłoszeń
lub klasycznie telefonicznie ( usunięte przez administratora )potem trzeba wybrac wewnętrzny na personalny (niestey nie pamietam jaki numer)

jony83 2016-02-03 16:13
Witam, też nie rozumiem wielu komentarzy, czy tez bardziej wylewania pomyj na firmę. Pracuje, a raczej pracowałem bo obecnie współpracuje - mam dzialalnosc wystawiam rachunek. Dobrze wspominam współprace na umowie oraz obecną na rachunek. Zdecydowanie polecam przekonać się samemu jak jest naprawdę - z tego co słyszałem na projekcie ludzie są potrzebni (odp. dla @pingle)
kamil 2016-02-11 18:17
Ja uwazam tą firmę za dobrą, jak nie jedną z lepszych w której pracowałem jako elektomonter. Wiadomo idealnie nie jest, ale chyba nigdzie nie jest. Moim zdaniem warto się zatrudnić. Mają sporo projektów do realizacji z tego co słyszłaem od kierownika więc pewność/stabliność pracy też jest...
A to w dzisiejszych czasach wazne.
1
lolik 2016-04-28 21:14
Rekrutacja obecnie jest ale na kierownika, montera. Mozna sprawdzic u wujka google > anelec praca

Ze swojej strony moge powiedziec ze warto sie zatrudnic. Po czasie dostajesz umowe o prace i wszelkie przywileje. Stawka spoko, ludzie i atmosfera rowniez. Moim zdaniem warto
martunia 2016-04-28 22:43
?????????????/
2
kierownik projektu 2016-05-30 18:21
Szukam pracy na stanowisku kierownik projektu. Słyszałem, że na tym stanowisku rotacja jest dość spora. Dodatkowo jest spora rotacja elektromonterów a wielu ludzi jest z "łapanki". Stąd pierwszy wniosek, że ciężej jest realizować powierzone zadania.
Proszę zorientowane osoby o przybliżenie firmy z poziomu pracownika. To co słyszę na rynku i czytam na forum nie nastraja optymizmem.
3
ktoś 2016-07-13 16:51
napisz za ile i dodaj ze tak bedzie przez najblizsze kilka lat - poszukajcie frajera
6
foreman 2016-08-04 17:38
Wy -podjarani tymi wyjazdami zagranicznymi napiszcie lepiej jak was rżną na kasie .Za wszystko kasują i obcinają np.w Norwegii jak was rżnęli na stawkach ...Co wstyd się przyznać ,taka super firma .Chyba tylko dla tych którzy z renomowanej firmy nie mieliby szans wyjechać .Takie bajki to wciskajcie niezorientowanym w branży bo obeznani z tematem wiedzą co to za kołchoz .
11
gajowy 2016-08-09 07:26
Stolec ogarnij się zamocować
szymonek 2016-08-09 11:28
Firma AN-ELEC w swojej ofercie ma wykonawstwo, montaż i uruchomienie rozdzielnic wykonanych przez siebie jak i przez inne firmy, wiec naprawde zajmuja się sporymi rzechami i wydaje mi się to na plus..
Anonim 2016-11-09 21:24
Jak się jest właścicielem firmy to robi się co chce a reszta jest gnojana nawet spokojnie nie można zjeść śniadania naj jednej żeby w max 10 minut i odrazu do roboty nie ma siedzenia ale nikt nie pomyśli że trzeba przejść z jednej części stoczni do drugiej aby dobrze zjeść bo nie każdy bar ma dobre jedzenie po którym ma się sraczkę 3 dni lub więcej
6
Zibik 2016-11-22 20:47
No tak w barze na spokojnie posiedzieć to najlepiej po pracy chłopie, a do pracy kanapeczki z domku trzeba zabrać
2
Jaro 2016-11-22 20:55
Pracuję od lat, nie mam powodów do narzekania, kasa na czas i stabilna praca. Trochę wyjazdów za granice i nie ma problemów.
1
Marta 2016-12-10 01:57
@Anonim:
Musisz bardziej dbać o zdrowie kolego i nie jeść byle czego gdzie popadnie i jeszcze zapewne brudnymi rękoma.
Najlepiej przynosić kanapki z domu , albo nawet i kawałek ciasta.
Ja zawsze przynoszę do pracy jakiś kawałek ciasta, to poprawia atmosferę w pracy.
Najlepiej tylko narzekać i narzekać...
Popatrz na opinie innych Twoich kolegów: juri ,loki, jari , yyyui - nie mają problemów ze sraczką w pracy.
Myślę że to dlatego , że też przynoszą ciasto.
1
mis 2016-12-30 10:58
ta firma jest do bani wymagania wielkie a pieniądze male jak za godziny przepracowane nie którzy żeby się utrzymać koryta to cie utopia i jeszcze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrobia jak nie jesteś z klanu po ciotow to masz przegrane narzędzia własne firma do bani uważajcie ja się sparzyłem i koledzy nie polecam.
3
Hrabia 2017-01-05 13:20
10h. pracy + 1,5h. dojazd, przyjazd = ok. 12h. poza domem!!! Kanapeczki?
2
Byłypracuś 2017-02-21 22:55
No tak bezczelnej wypowiedzi już dawno nie czytałem, wydawało by się kobiety na poziomie , jak widać pozory mylą ale czego się spodziewać po byłej sekretarce. A co do ciasta to widziałem te torty , babeczki i inne smakołyki u was w biurze. A pomyśleliście kiedyś o swoich pracownikach nie mówię o starych tylko o tych młodych na zlecenie . To jest wasza przyszłość!!! Jak ją zmarnujecie to po was!!! A może to już się stało?

Pozdrawiam
3
xyz 2017-02-26 23:05
bym coś napisał ale po ...

pozdrawiam
były pracownik
1
xyz 2017-02-26 23:09
xyz 2017-02-26 23:05
bym coś napisał ale po co ...

pozdrawiam
były pracownik Z
1
automatyk 2017-04-21 08:18
Ktoś jest w stanie napisać na jaką stawkę może liczyć automatyk z doświadczeniem ?? Bo widzę, że aktualnie takich szukają.
Marta 2017-04-30 21:06
13.50zl.
3
Elektryk 2017-05-05 20:53
Ja tu sobie pracuję parę lat i nie narzekam:) jest ok, polecam
2
Eli 2017-05-24 18:25
Stawka za h oki, mnie odpowiada. Płacą na czas, oferują wyjazdy - dobre odliczenia/zwroty są
Moim zdaniem warto
mati 2017-06-02 22:25
Praca Oki, ludzie są w porządku więc atmosfera fajna. Możliwości wyjazdu zagranicznego, stała praca a nie jakieś cykanie miesiąc tu potem trzeba szukać nowej firmy. Jak dla mnie wszystko jak należy
Antek 2017-06-05 21:26
jak ktos lubi za darmo pracowac w Holandii to polecam bardzo dobra firma jak nie najlepsza w wykorzystywaniu pracownika.
4
Michał Machnicki 2017-06-22 18:33
Hahahaha pracowałem właśnie na jednym projekcie z Analami a piszę że pracowałem bo ich dzisiaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystkich ze stoczni nawet nie mogli wejść na statek po swoje narzędzia. A co do tych ich stawek to chłopacy robili od poniedziałku do niedzieli po 12 godzin bez żadnego dnia wolnego przepracował po 360 godzin w miesiacu i dostali po 9 500zl wypłaty takie mają wygórowane stawki w tej firmie buhahaha. Pozdrowienia dla Pani Marty zajebiście traktujesz swoich pracowników. Z uklonami szacunku ze jeszcze gdzieś znajduje cie takich frajerów Michał Machnicki
6
Ii 2017-07-12 14:37
Cos sie niedogadali i ich wyrzucili :)
9500/360=26zl czyli 6,20eur/h gdzie trzeba zaznaczyc, ze minimum krajowe w NL to 7,6eur/h.
2
Natalia 2017-07-20 09:12
@Antek piszesz, że firma wykorzystuje pracowników. Co konkretnie masz na myśli?
@Eli rozumiem, że Ty polecasz An-elec jako pracodawcę. Co może powodować tak znaczną różnicę w opiniach? Czy chodzi tu o inne miejsce pracy za granicą? Takie dodatkowe informacje mogą być cenne dla osób, które obecnie zastanawiają się nad aplikacją do firmy.
gordo 2017-07-27 06:57
stawka malarza w holandi wynosi 9 ero na godzine na czysto żenada
1
mural 2017-08-02 18:39
w Holandii 7,6 eur /h to chyba brutto a ty podajesz netto, podatek holenderski można odzyskać co roku albo w Polsce albo z Holandii, więc stawka ostatecznie netto wychodzi wyższa,
podatek holenderski 5,5 tys za miesiąc ? coś przekłamujesz musiałbyś zarobić brutto jakieś 35 tys.
5,5 tys. to chyba wszystkie odliczenia łącznie z podatkiem polskim, holenderskim i polskimi składkami zus, u mnie tyle wychodziło
kwota na kwitkach za mieszkanie jest kwotą od której naliczany jest podatek w Holandii, w Holandii mieszkanie opłacane przez firmy są opodatkowane, proponuje trochę poczytać i po prostu się dopytać,
ale fakt jest faktem i tu masz rację jak stawka netto za godzinę zagranicą wychodzi poniżej 35 pln netto to jest dość biednie, dlatego firma traktowana na krótki strzał

Il 2017-08-13 08:47
W holandii minimum krajowe jest 7,60 NETTO czyli jakies 8,95 brutto.

Ostatecznie to Cie dymaja. Podatek jest Twoj i nie winna byc ustalana stawka " a bo odzyskam podatek to mi stawka wyjdzie wyzsza" takie teksty to usprawiedliwianie wyzysku jedynie.
Za 180godzin 5500wyplaty odjac wyzywienie 1000zl w pracy technicznej toz to kpina jest jak wiecej ludzie za bezmyslne rzucanie paczek w DHL dostaja, bo 10eur netto czy przy segregowaniu listow dla poczty 8,50netto daja. Zadna agencja czy firma za elektromontera w NL nie daje mniej niz 10netto tylko anelki szoruja dno ponizej minimalnej
3
Natalia 2017-09-04 11:41
Chętnie dowiemy się więcej o Waszych doświadczeniach z pracy w An-elec, jednak bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Przypominam, że wszystkich użytkowników obowiązują zasady regulaminu. Przed zamieszczeniem opinii należy zapoznać się z jego treścią. http://www.gowork.pl/regulamin
Zostaw swoją opinię o An-elec - Gdynia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie An-elec