Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Telbridge

Opinie o Telbridge

Pracowałeś w firmie Telbridge i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Witam - 2015-02-25 17:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAK
PrOSZĘ o odpowiedź czy firma rekrutuje jeszcze na stanowiska KONSULTANT w KIELCACH ORAZ JAKĄ OFERUJECIE UMOWE i do kiedy można składac cv.Z góry dziękuje
zdjecie uzytkownika
baron - 2015-03-10 03:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@witam, wygląda na to, że tak, nie wiem nawet czy to nie jest rekrutacja ciągła, niemniej jednak poszukują konsultantów telefonicznych w Kielcach oraz Radomiu, Toruniu oraz Częstochowej. Ja bym chciał aplikowac do innego miasta, ale tez mnie zastanawia co oni takiego oferują, zwłaszcza, że wynagrodzenie to podstawa oraz premia.
zdjecie uzytkownika
ac - 2015-03-25 07:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Forum akurat w tym przypadku dotyczy Radomia, a chyba wszyscy wiedzą jak wysokie bezrobocie potrafi w tym mieście w niektórych miesiącach występować... Dla niektórych być może praca w Telbridge to jedyna opcja na to aby się utrzymać czy odłożyć jakieś pieniądze. Tym bardziej, że wypłata złożona z podstawy i premii motywuje człowieka do ciągłego wysiłku
zdjecie uzytkownika
obca - 2015-04-18 21:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kompetencje? - 2014-07-05 17:15:51]:
Co Ty opowiadasz.... KC NIE MA MATURY UHAHHAHAHAHA żenada
zdjecie uzytkownika
kons - 2015-04-19 17:38:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest sporo ogłoszeń od tellbridge, podobno szukają konsultantów telefonicznych i oferują od 10 do 14 złotych brutto za godzinę i prowizję. Ile z tego wychodzi łącznie na miesiąc, 1500 na rękę?
zdjecie uzytkownika
STANOWCZO NIE - 2015-04-27 11:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE POLECAM FIRMY JEDNYM SŁOWEM WYZYSK A NA ROZMOWIE I W OGŁOSZENIU TAK KOLOROWO A TU ŻAL OSZUSTWO LUDZIE ODCHODZĄ BO MAJĄ SZACUNEK DO SIEBIE PS. NIE POZWALAJCIE SIE TAK TRAKTOWAĆ LIDERKI TROCHE SZACUNKU DLA KONSULTANTOW I TO CHASŁO :DAWAJ DAWAJ DAWAJ , CISCIEMY -KRZYK NA SALI CO JEST -LUDZIE ODCHODZĄ A WY SIE ZASTANAWIACIE DLACZEGO ODPOWIEM WAM BO KONSULTANCI MAJĄ SZACUNEK DO SIEBIE
zdjecie uzytkownika
igu - 2015-04-27 15:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
'H'asło jak już coś....
zdjecie uzytkownika
poprawny - 2015-05-05 09:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [igu - 2015-04-27 15:00:42]:
Jeśli ta firma jedyne co ma na swoją obronę, to wytykać błędy ortograficzne byłych pracowników..., to racja, nie jest tam dobrze.
A tym, którzy pracują polecam porównanie, czym różni się umowa o pracę od umowy zlecenie i jeśli Wasza praca:
- odbywa się w miejscu i czasie wskazanym przez pracodawcę (grafik macie, prawda?),
- pod czyimś nadzorem (team leadera macie, prawda?),
to nie jest to żadna UMOWA ZLECENIE, tylko normalna UMOWA O PRACĘ. Należą się Wam składki, płatne urlopy i przestrzeganie tzw. doby pracowniczej (czyli jak kończysz o 21, to następnego dnia najwcześniej możesz przyjść o 13), pięć dni w tygodniu pracujących, praca po 8h, reszta to ekstra płatne nadgodziny.
Polecam wizytę w PIP, kilku byłych agentów już odzyskało swoją kasę od takich firm (sprawy są załatwiane zanim dojdzie do sprawy sądowej, firmy chętnie płaci za milczenie). Spróbujcie, a zobaczycie jak szybko wyskoczą z kasy, bylebyście po sądach pracy nie latali.
zdjecie uzytkownika
Neuca = wylęgarnia niekompetentnych pseudo kierown - 2015-05-05 22:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [poprawny - 2015-05-05 09:24:39]:
Znakomita i rzetelna wypowiedź !!
Musicie poczekać na wzrost świadomości praw pracowniczych, znajomości kodeksu pracy, ustaw regulujących prawo pracy oraz orzecznictw sądów pracy i rozpieprzycie tę żałosną firmę od środka.
zdjecie uzytkownika
kamila - 2015-05-11 10:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w telbridge ponad rok i wiem jak tam jest. Każdy kto przychodzi tu do pracy to chyba wie, że to call center i jak się w takim miejscu pracuje. Trzeba robić wyniki ale chyba to normalne w innej pracy na innym stanowisku też jest się z czegoś rozliczanym. Kto chce pracować może dużo zarobić koleżanka moja na projekcie t-mobile co miesiąc bierze ponad 1000 zł samej premii więc chyba można... Ogólnie polecam kasa zawsze na czas, pracujesz w godzinach jakich chcesz, możesz szybka awansować,. Pracowałam w kilku cc w Radomiu i uważam, że tu jest chyba najlepiej
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2015-05-11 15:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w telebridge pół roku - generalnie zarobki przy regularnym chodzeniu do pracy ( 8h dziennie przez dni robocze i dwie soboty ) to ok. 900 - 1300 zł, ( zależy od umowy) jak się trafi na spoko projekt to można wytrzymać , gorzej jak rzucą Cię na jakieś ubezpieczenia.System motywacyjny - DO BANI , raczej nie liczą się z ludźmi, wymyślają co rusz jakieś śmieszne kary np , nie sprzedałeś to idziesz do domu 5 godzin wcześniej,albo siedzenie za free na odsłuchu.
Jak ktoś ma olewkę na tego typu akcje to da się wytrzymać, a tak to ogólnie robota na max 4 miechy

Ciekawostka - zepsuły się słuchawki na sali to cała grupa musiała się zrzucać po 1,50 zł na nowe - Firma sama sobie wystawia świadectwo takimi akcjami i jest ich tam pełno.(dziadostwo na każdym kroku )
Co rano poranne rytuały jak to słabe sprzedaże za zeszły dzień wyszły i trzeba nadrobić.Dużo pajaców tam pracuje na "wyższych" stanowiskach bo nie kumają podstawowych technik psychologicznych - jak motywować.
zdjecie uzytkownika
proksa - 2015-05-20 21:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomasz - 2015-05-11 15:36:39]:
łatwo jest oceniać osoby będące wyżej w hierarchii pracowniczej gdy jest się na podstawowym stanowisku w Telbridge, jako na przykład konsultant. Jeśli uważasz że z łatwością poradzisz sobie wyżej to polecam aplikować na szefa takiego zespołu konsultantów. Obecnie szukają osoby na takie stanowisko chociażby w Radomiu
zdjecie uzytkownika
ups - 2015-05-22 23:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
ups - 2015-05-25 23:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwi mnie że wciąż się ogłaszają że potrzebują ludzi do tego kołchozu a tam nie ma na czym pracować nie masz sztuki to po 3 godzinach wypad do domu nie szanują ludzi OMIJAJCIE TĘ FIRMĘ Z DALEKA
zdjecie uzytkownika
azor - 2015-06-01 20:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet nie dają pensji w firmie i kropka .Odchodzisz z niczym a najgorsze że nikgo nie interesuje to i źle płacą jeżeli dają coś . 5zł /h bo pracowała koleżanka mojego kuzyna
zdjecie uzytkownika
Aga - 2015-06-02 10:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [azor - 2015-06-01 20:05:06]:
Chyba ktoś pomylił firmy ( Azor). pracuje już pół roku i zawsze pieniądze są na czas 10 każdego miesiąca a co lepsze jak 10 wypada w weekend to kasa jest wcześniej!!! Nikt nie ma w tej firmie 5 zł/h to jakaś totalna bzdura. Każdy zaczyna od 10zł/h moja koleżanka już ma nawet 13zł/h. Nie wiem co macie z pisania takich bredni...
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-06-04 11:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kons - 2015-04-19 17:38:50]:
ona nie ma matury, a pozostali nie mają mózgu!!! szkoda gadać o takiej obłudzie i dwulicowości...
zdjecie uzytkownika
buda - 2015-06-12 00:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [azor - 2015-06-01 20:05:06]:
Azor to w budzie szczeka
zdjecie uzytkownika
poprostuja - 2015-06-13 17:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oferujemy

Oto tekst z jednego ogłoszeń: stabilną pracę w międzynarodowej firmie
min. 10 zł/h, a możesz zarabiać nawet 14zł/h!
wysokie premie dzięki twoim umiejętnościom sprzedażowym
niepowtarzalną atmosferę w zgranym zespole specjalistów
nowe wyzwania, fajne projekty i awans dla najlepszych --- otóż odnosząc się do ww.informacji można rzecz jedynie bzdura. Kto to pisze?
Nic nie jest prawdą. Jeżeli Telbridge to międzynarodowa firma to ja jestem Obamą. Kwestia 14 zł raczej w śnie, bo nie na papierze.

Następnie wysokie premie co to k****wa ma być? Zabiorą Ci za manipulacje, za to ze nie zbijasz obiekcji, ze nie przyszedłeś do pracy, każdy powód jest dobry. Gratuluje kłamstwa!!! :P

A atmosfera temat rzeka. Już się tu nie da pracować. Mobbing, zastraszanie, brakuje tylko molestowania seksualnego. To jest patologia społeczna...

Kierownicy to cyborgi, a TL czy Szefowie grupy muszą nękać pracowników żeby był wynik za wszelką cenę. Łzy, nerwy,szarość poranka.

Apeluje do GÓRY panowie weźcie zaszczepcie w sobie ludzkie emocje, jesteście tak na niskim poziomie intelektualnym, że nie potraficie zrozumieć ludzi, którzy na was zapi****ają.
Dołożycie 1 go godz? Dacie konkurs? Poklecpiecie po ramieniu jak jest wynik, a potem nie jesteście w stanie spojrzeć ludziom w oczy. Miedzy TL i szefami Grup jest takie zakłamanie, że płakać się chce. Uśmieszki, papierosek...jest fajniusio...

Co do specjalisty to są, ale od głupoty i bezczelności. Brzydzę się kłamstwem i pruderyjnością ludzi z którymi pracowałem.

Na koniec nie ma fajnych projektów, bo firma ma się ku schyłkowi. Przynajmniej taką mam nadzieje. Zarządzające osoby ta firmą to kukiełki, które są tak puste, że Pinokio jest dla nich wzorem :P Pozdrawiam Szefów i Kierowników caluski :P
zdjecie uzytkownika
ups - 2015-06-17 21:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
14 zł to ściema NIE MA TAKIEJ STAWKI GODZINOWEJ.Tam nie ma komu pracować,starzy pracownicy się pozwalniali dlatego tak usilnie potrzebują ludzi i wypisują te kłamstwa.Sala sprzedażowa pusta,no cóż firma chyli się ku upadkowi-najwyższy czas.
zdjecie uzytkownika
upsss - 2015-06-20 00:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ups - 2015-06-17 21:52:47]:
Nikt nie mowi o premi ktora mozna wypracowac. Znam takich co mieli po 1500 zl miesiecznie 2 pietro. Pracowalem tam nie majac takich pieniedzy inny projekt, odszedlem w momencie gdy zwalniali ludzi ktorzy przychodzili towarzysko, skrypt, przerwónia.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-25 15:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxx - 2015-06-04 11:29:00]:
nie można mieć 13 zloty na godzine na stałe to jakas bzdura jednego miesiąća masz 13 drugiego nie wyrobisz normy i wracasz do 10 a i jeszcze od czasu ile tam pracujesz to zależy
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-26 14:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie jak rozwiązać umowe zlecienie z telebridge ktora podpisalam do konca 2016 r
zdjecie uzytkownika
WR5061N - 2015-07-02 07:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co jest do cholery grane??????????powiem tak czytam wasze wpisy ok=suma sumarum niech SV spojrzą jakie jest społeczeństwo w Polsce,ludzie są nie chętni do rozmów,i uważam że zwolnienie ankietera to bzdura..jesteśmy w 40.000.000 narodzie i setki firm działających na terenie całego kraju,i każdy jak bajeczki wciśnie to cyrki są
zdjecie uzytkownika
kajaja - 2015-07-20 19:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@WR5061N rozumiem Twoje żale i wiem o co chodzi, ale wydaje mi się, że niektóre oferty od nich są całkiem cikeawe.. a na pewno przyciągają uwage jak opis "Unikałeś pracy w Call Center? Niepotrzebnie! Konsultant 10zł/h" przynajmniej podali jsno warunki finansowe no i obowiazki, aż jestem ciekwy tej pracy.
zdjecie uzytkownika
Sonny - 2015-11-10 15:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze dobra firma tylko nie każda praca pasuje do każdego człowieka,wiadomo że ktoś o nieciekawej barwie głosu nie da sobie rady w Telbridge.
zdjecie uzytkownika
melon - 2015-11-17 20:06:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Sonny, wiesz może nie chodzi o emisje głosu, chociaż też jest to ważne,ale o zaprezentowanie produktu oraz siłe przebicia i persfazji, jezeli to masz to wtedy wyniki są wysokie, teraz maja nowe ogłoszenie na stanowisko telefonicznego doradcy klienta,nie jest to ciezka praca,zarobic mozna jak sie chce i wykazuje sie chceć.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-11-20 02:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, tak emisja głosu tu dużo daje, jak masz miły i ufny głos to mozesz zdziałać naprawde cuda moim zdaniem.
zdjecie uzytkownika
student - 2015-11-22 06:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może i ja bym spróbował, w ogloszeniach pisza, że oferuja stawkę 10-15zł/h oraz co dla mnie wazne elastyczny grafik.
zdjecie uzytkownika
jamno - 2015-11-24 12:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i przy elastycznym grafiku stawka od 10 do 15 złotych to już naprawdę sensownie. Najczęściej jak się słyszy to jest poniżej 10.
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2015-11-26 15:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale start jest z 10 ??? a do 15 długa droga pewnie, no i wiadomo, że na rękę mniej niż 10 no bo składki potrącają. Więc to nie kokosy.
zdjecie uzytkownika
nokik - 2015-12-08 01:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wiadomo, że na początku nie ma dużych pieniędzy ale jeśli ktoś lubi tą pracę i dobrze się odnajdzie, to spokojnie może się dorobić także premii na tym stanowisku.
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2015-12-08 15:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ta premia to ile? bo nie wiem czy wysyłać CV.
zdjecie uzytkownika
Mama - 2015-12-18 17:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Tomasz to wiadomo, że pensja jest różna, konsultancji zarabiają w zależności od tego ile poświęcenia i serca włożą w sprawę :) Ja zarabiałem nawet i po 3500zł
zdjecie uzytkownika
SZCZEROŚĆ - 2015-12-30 12:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Totalna bzdura!! widac ze powyzsze wpisy pisze ewidentnie ktos z firmy... pracowałem w tym gów... ponad 2 lata i nikt nigdy nie miał nawet 14 zl! a oni wypisuja takie bzdury ze nawet 15 normalnie smiech na sali. wystarczy spojrzec ile maja ogloszen madrym nie trzeba byc zeby stwierdzic ze nikt nie chce tam pracowac...
zdjecie uzytkownika
ryhjuk - 2015-12-30 16:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc wszystkim moze ktos z was bylby zainteresownay praca w firmie Telbridge Sp. z o.o. na stanowisku konsultanta telefonicznego na przyklad w Toruniu
zdjecie uzytkownika
STOP TELBRIDGE - 2016-01-07 07:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
NIE!
zdjecie uzytkownika
proksa - 2016-01-08 02:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [STOP TELBRIDGE - 2016-01-07 07:14:26]:
Witam serdecznie. To co urzekło mnie w firmie i zrobiło największe pierwsze wrażenie to na pewno atmosfera . Ludzie świetnie się tutaj miedzy sobą dogadują.
zdjecie uzytkownika
ejty - 2016-01-21 19:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też to zauważyłem, najważniejsze, że jest dobra atmosfera i lepiej się do pracy wstaje :) właśnie do nich koleżanka aplikuje na stanowisko konsultantki telefonicznej w częstochowie
zdjecie uzytkownika
aleksandra - 2016-01-22 18:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak atmosfera fajna jak nie musisz wciskać gównianych produktów klientowi, aplikowałam na stanowisko w projekcie nie sprzedażowym żeby nie musieć ludzi do niczego przekonywać, a w efekcie i tak musze. chce zerwać umowe o dzieło ,, tylko nie wiem czy poniose jakieś konsekwencje
zdjecie uzytkownika
motorol - 2016-01-23 19:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@aleksandra prawie zawsze konsultant telefoniczny ma bardzo ciężko sprzedać produkt bo ludzie są niechętnie nastawieni do takich. Obecnie w Kielcach oferują 10-15 zl/h na stanowisku konsultant telefoniczny więc to całkiem sporo
zdjecie uzytkownika
Sabinaaa - 2016-01-29 22:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poproszę o informacje, czy na Infolinii dotyczącej ubezpieczeń za słaby wynik grożą rozwiązaniem umowy ? Czy poprzez takie zestawienie, można tam pracować dłużej , czy jeśli wynik będzie słaby, wręcz niski, to po dwóch tygodniach mogą podziękować za współpracę ?
zdjecie uzytkownika
oradzam - 2016-01-31 10:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w TEJ FIRMIE W KIELCACH ODRADZAM JAK ONI TRAKTUJĄ KONSULTANTÓW 10-14 ZŁ ZA GODZINE JESLI BYŁA BY TO PRAWDA NIE OGŁASZALI BY SIĘ CO CHWILE A JEŚLI CHODZI O PROWIZJE NIGDY JEJ NIE WIDZIAŁEM I GODZINY ZAWSZE SIE NIE ZGDADZAŁY
zdjecie uzytkownika
rtyhjui - 2016-02-01 17:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie widzielm ze oferta dotyczaca pracy jako konsultant telefoniczny jest ciekawa bo nie dosc ze oferuja 10-15 zlotych za godzine to jeszcze jakas prowizje
zdjecie uzytkownika
undor - 2016-02-17 20:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko nie zadeklarowali czy podawana kwota to kwota brutto czy netto @rtyhjui. Wiadomo jednak, żę możesz ustalać swój grafik. Więc coś idealnego dla studentów.
zdjecie uzytkownika
hola - 2016-02-23 12:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to fajnie, że grafik w jakiś tam sposób można dostosować pod siebie. Wiele młodych osób pewnie marzy o pracy, gdzie się nie przemęczy i da radę zarobić ucząc się jednocześnie :) @undor
zdjecie uzytkownika
lalala - 2016-03-19 19:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam zobaczyłam i się zmyłam. Dla osób o mocnych nerwach
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2016-04-09 11:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co takiego się tam dzieje, że się zmyłaś? Widzę, że oni głównie na słuchawkę szukają, to chyba taki standard rotacyjny u nich. Ciekawa jestem stawek, od czego są one uzależnione dokładnie. Z góry dziękuję za odpowiedzi
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-05-23
Żródło: Gowork.pl
Toruń
(kujawsko-pomorskie)
Od 11 lat pracujemy dla największych Partnerów z branży telekomunikacyjnej, finansowej i technologicznej. Specjalizujemy się w outsourcingu obsługi klienta i sprzedaży, zatrudniamy ponad 1000 pracowników w 6 oddziałach w Polsce i za granicą. Aktualnie poszukujemy osób na stanowisko: Konsultant Telefoniczny Będziesz odpowiedzialny za: • profesjonalną, telefoniczną obsługę klienta • aktywne oferowanie usług świadcz
zdjecie uzytkownika
lili - 2016-04-23 10:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sylwia - 2016-04-09 11:51:48]:
Zaczyna się od 10 zł. Masz wynik możesz już od pierwszego miesiąca pracy dostać tzw. bonus lojalnościowy do każdej przepracowanej godziny od 1 do 4 zł. Wyniki uzależnione są indywidualnie od danego projektu. Jak chce się pracować a nie tylko odbębnić parę godzin na plotkowaniu z koleżanką/kolegą można sporo zarobić. Ja pracuję tam już 4 lata, od 3 lat mam stawkę 13 zł, nikt mi jej nie obniżył, innym owszem, ale tylko dlatego że pomylili pracę z kawiarnią gdzie można sobie posiedzieć ze słuchawką na uszach przy kawce z koleżanka i pogadać zamiast zająć się praca. Premia praktycznie co miesiąc 800-1500 zł. Łatwo policzyć ile spokojnie wyciągniesz na rękę. Wiadomo wszystko brutto, chociaż chyba nie dla wszystkich jest to logiczne ;) Jedyny minus brak umowy o pracę...
zdjecie uzytkownika
proksa - 2016-05-10 17:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lili - 2016-04-23 10:23:15]:
też słyszałem @iii , że kasa u nich słuchawce jest ok

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Telbridge!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Telbridge
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert