Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Telbridge Radom

Pracowałeś w firmie Telbridge Radom i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
- 2013-08-26 22:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kkkkkkk - 2012-05-03 21:17:05

Pracuje w tej firmie i to co piszecie jest śmieszne ponieważ ja mam super odczucie ludzie fajni, atmosfera też. jestem bardzo zadowolona. nikt mnie nie traktuje jak psa tylko jak współpracownika. Polecam
może nie codziennie jest super, zgadzam się z tym
zdjecie uzytkownika
kazik - 2013-09-02 17:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca telemarketera ogolnie jest nieciekawa jeśli chodzi o specyfike i duzo praca jest fajniejszych ale jeśli chodzi o to konkretne call center to musze stwierdzic ze jest najlepszy Tel bridge elastyczny grafik nienajgorsze stawki rzeczywsicie jak ktos sie stara i jest dlugo w firmie ida w gore, sa premie niektorzy biora calkiem calkiem premie..Fakt to ciezka praca, trafiaja sie fajni i niefajni trenerzy...To uczciwa firma.Przedewszystkim a to duza zaleta gdyz oszustow coraz wiecej.:)Jesli lubisz telefony to polecam , ja tej formie duzo do zarzucenia nie mam , ale sama jej specyfika srednio mi sie podoba..bo ile mozna gadac na jeden temat przez telefon?:)..
zdjecie uzytkownika
dryruyrfthg - 2013-09-03 11:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uczciwa firma? ciekawe..... przy zalozeniu ze sprzedaje 4 umowy dziennie a nawet czasami wiecej 5x4=20 tygodniowo. W miesiacu 80 umow. A aktywnych mam 49? I co te 30 innych niby nie doszło albo sie wycofali? już wierzę............
zdjecie uzytkownika
gdgdgsgsg - 2013-09-28 13:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o ta firmę jest dużo opinii na jej temat. Jeżeli chodzi o ludzi, którzy tam pracują sala T-mobile są naprawdę super (chociaż trzeba uważać co się mówi bo niektórzy dobrze znają się z osobami które są kierownikami tej sali ). Jeżeli chodzi o (usunięte przez administratora) tragedia mało sprzedaży po 3 godz wynocha do domu, chcesz premie zapomnij trzeba (usunięte przez administratora) być w ich ,, łasce" Niby możliwość układania grafiku Jak najbardziej ale wtedy kiedy masz dobry układ z ,,szefem" sali. Jeżeli ktoś lubi prace pod presją być traktowany jak maszynka do sprzedaży zapraszam. Premie hahahahaha taki komentarz mi się nasuwa masz 3 sprzedaże dziennie w miesiącu aktywnych prawie 40 a premia 50 zł tak też się da:) Jak ktoś ma dobre sprzedaże przez tydzień jest super luzik jeden gorszy dzień (usunięte przez administratora)zaraz woła na śmieszne szkolenie i już godz ucięte. Jeżeli chodzi o wyższą stawkę można dostać ale wtedy jeżeli spodoba się ktoś (usunięte przez administratora). Ludzi na sali jest sporo co chwila ktoś przychodzi nowy i zaraz odchodzi. Są ludzie, którzy pracują naprawdę długo jak na tą firmę(usunięte przez administratora)! To tylko moja opinia chce się ktoś przekonać zapraszam :)
zdjecie uzytkownika
ffff - 2013-09-28 13:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o pozytywne opinie o tej firmie :) Szczerze chyba sami kierownicy je wstawiają wystarczy udać się pod Telbridge złapać pierwsza lepszą osobę która tam pracuje (nie ma forów u kierowników) a potwierdzą sie negatywne komentarze :):) Pozdrawiam i nie polecam tej firmy
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-07 21:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje tam od miesiaca. atmosfera w miare ale jak w kazdej pracy szefowie sie przyczepiaja :D masz sprzedaż oki nie masz krzywo patrza ale jakos rozwiazuja ten problem :D (usunięte przez administratora) o ktorej tu jest tyle zlego jest naprawde oki zawsze mi pomaga i nie mam jej nic do zarzucenia a to jak napisal ktos ze sie (usunięte przez administratora)to jena wielka brednia wynikajaca z zazdrosci. od samego poczatku dobrze sie z nia dogadywalam i nic nie popsulo naszych relacji. jesli chodzi o kaske C. jest podla to fakt ale jak jest sama np w soboty ale jak sa inni szefowie nawet slowem nie pisnie :D ja olecam kazdemu ta prace. placa na czas mila atmosfera :D T-MOBILKI sa spoko :D
zdjecie uzytkownika
xoxox~~ - 2013-10-10 18:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Jak dla mnie nie jest najgorzej, jeśli się przykłada człowiek do pracy, to i się nikt nie czepia, sama jestem tego przykładem, ponieważ wyrabiam wyniki i nigdy jeszcze nie byłam na odsłuchu.
Co prawda ciężko coś wywalczyć u liderów, o niektóre rzeczy trzeba się prosić godzinami no i czasem zwrócą jakąś tam uwagę, ale tym nie należy się w ogóle przejmować.
(usunięte przez administratora)wcale nie jest szkodliwa, czasem ma minę jakby kimś gardziła, ale ostatnio jakaś taka uśmiechnięta chodzi:)
Jeśli chodzi o (usunięte przez administratora) to szkoda gadać, trochę odstrasza swoim nastawieniem i surowością, moim zdaniem koordynator powinien być trochę bardziej pozytywnie nastawiony żeby innym się lepiej pracowało.
Ja tam polecam tę firmę, dobre stawki, dobra pensja, przychodzisz kiedy chcesz i na ile chcesz i t-mobile to chyba najlepszy projekt jaki może być:)

A negatywne komentarze chyba piszą Ci, którzy po prostu nie przykładali się do pracy, którzy nie słuchali liderów i olewali sobie. Bo w tej pracy jak rozmawiasz tak jak Ci każą wg skryptu i zbijasz obiekcje też tak jak Ci każą, to jest to skuteczne i wtedy nie mają się prawa przyczepić do niczego.
zdjecie uzytkownika
kasieńka1234 - 2013-11-19 21:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2012-08-28 23:22:55]:
(usunięte przez administratora)....Zachowujecie się jak wielkie szefowe w wielkiej firmie a to tylko telbridge i pracujecie na (usunięte przez administratora)jak każdy....
zdjecie uzytkownika
agent - 2014-02-09 15:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie Wy myślicie, że jak pójdziecie do innej pracy to kasa bedzie wam płacona za co? za siedzenie, narzekanie czy jaranie fajek pod fimą? Chcecie pracować i zarabiać kasę to sie starajcie i weźcie się do roboty? Czytając wasze opinie mam przed oczami dzieci w przedszkolu, które miały iść na spacer a nie poszły bo beeee pogoda. Narzeka tylko słabełusz, który nie może się uporać w własną niska zresztą samooceną.albo osoba, która mieszka z rodzicami i kasa w kwocie 500 zł miesiecznie czyli tzw. pensja potrzeba jest tylko na jakieś głupoty czy balet. Nic dziwnego ze takim młokosom mało... Nie pracowałeś nigdzie indziej wiec nie wiesz ze praca polega na pracowaniu a nie na (usunięte przez administratora) się jak każdy myśli. Wystarczy się starać przychodzić do pracy i masz święty spokój. Jak nigdy nie pracowałeś to wydaje ci się ze jest kiepko. Jedz w takim razie na segregacje mrożonek pod wawe, jak tak wam źle.... narzekasz bo nie znasz pojęcia pracy i zasad na jakich otrzymujesz wynagrodzenie.
beznadzieje opinie, które tu przeczytałam piszą tylko osoby, którym się nie powiodło...
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-03-21 22:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej
wie ktoś może na jaki projekt zaczyna się szkolenie w poniedziałek ?
zdjecie uzytkownika
mmmmmm - 2014-03-30 14:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktoś ma dobrą barwę głosu to da sobie radę w każdym call center liczy się również zacięcie do pracy.Ja to lubię i tam robie to jest fajne tylko nie można się zniechęcać.Trochę samozaparcia i wiara w produkt każdy dał by radę.A jak komuś ten rodzaj pracy nie pasuje to przecież nikt nie trzyma go tam na siłę.
zdjecie uzytkownika
jeszcze raz mmmmmm - 2014-03-30 14:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałem już w trzech call center nie krytykowałem żadnego,oczywiście każdy ma do tego prawo,lecz trzeba mieć tylko na uwadze to że za nic nie robienie nikt nikomu nie zapłaci.Jeżeli chodzi o szefów to przecież każdy ma swój charakter i podejście do pracownika,ale za to nie można obwiniać całej firmy.Premie nie zależą od nas tylko od ludzi,którzy zakupili dany towar bądź usługę,firma nie może być odpowiedzalna za ich rezygnacje.
zdjecie uzytkownika
Kika - 2014-04-17 22:11:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie jest naprawdę ok
zdjecie uzytkownika
bla - 2014-04-18 17:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca nie dłużej niż na miesiąc... teraz nawet składek nie dają!! Zlecenie mają tylko studenci a reszta umowę o dzieło... złodzieje i nic więcej. zarabiałem tam 700zł...
zdjecie uzytkownika
do bla - 2014-05-11 15:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bla - 2014-04-18 17:46:19]:
jak zarabiałeś 700 to człowieku ile godzin ty pracowałeś? nawet przy najniższej stawce jaka jest czyli 9 brutto na starcie to przy etacie czyli 168h powinienes miec co najmniej 1512, czyli 1200 na rękę( najniższa krajowa). Nie rozumiem takich im...becyli jak ty co marudzą a h..uja robią. Pewnie nie miałeś sprzedaży wiec wywalali cie do domu, a jaki pracodawca bedzie ci płacił za siedzenie jak nic dla firmy nie zarabiasz?
zdjecie uzytkownika
john - 2014-05-18 20:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do bla - 2014-05-11 15:37:25]:
piekne podsumowanie
zdjecie uzytkownika
i co ty na to - 2014-05-27 22:10:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najniższa krajowa to 1680 brutto... i chyba trochę ciężko za taką kwotę rodzinę wyżywić, czyli nawet jeżeli się dobrze zarabia dla firmy to co z tego?
zdjecie uzytkownika
Grano - 2014-06-05 01:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś nie potrafi się przebić i miejsca zagrzać to rzeczywiście będzie latał w tę i w tamtą stronę, niestety trzeba o tym pamiętać szukając drugiej roboty.
zdjecie uzytkownika
ha ha - 2014-06-05 13:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkim z całego serca odradzam pracę (usunięte przez administratora)Wiem co mówię. Szkoda zdrowia!Stres, brak konsekwencji, niepewne warunki pracy, a supervisorzy to ludzie bez żadnych kompetencji do zarządzania ludźmi. Myślą, że piastują wielce ważne stanowiska he he he. ŻENADA.
zdjecie uzytkownika
do ha ha - 2014-06-10 20:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ha ha - 2014-06-05 13:41:07]:
maja takie kompetencje jak ty do pisania takich postow na zamowienie
zdjecie uzytkownika
Grano - 2014-06-12 08:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za to Ty kolego myślisz, że wykonujesz jakąś podrzędną pracę jak wasyl. Zamiast dążyć do samorozwoju to obniżasz swoje poczucie wartości i poczucie wartości wykonywanej pracy.
zdjecie uzytkownika
Kompetencje? - 2014-07-05 17:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wystarczy spojrzeć kogo awansują. K.C. Nawet matury nie ma... Żal.pl
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-07-07 15:47:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zero do potęgi entej i wydaje im się ze mają monopol na pracę w radomiu to juz nie te czasy odradzam kazdemu omijajcie ją wielkim łukiem to będzie z korzyścią dla was
zdjecie uzytkownika
do lala - 2014-08-02 22:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lala - 2014-07-07 15:47:00]:
chyba pomylilas firmy lalo, pracowalam tam 9 miesiecy i wszystko sie zgadzalo kasa na czas i premie tak ze cztery stowki, raz jak sie postaralam to i siedem sie udalo.
zdjecie uzytkownika
tery - 2014-10-10 12:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zainteresowany praca w tej firmie, mieszkam blisko radomia i chcialbym sie dowiedziec tu czegos o tej pracy. Moze ktos cos napisac? Naprzyklad ile mozna wyciagnac na reke i jakie sa godziny pracy. Czy w weekendy tez sie pracuje, a moze elastyczny grafik? Jestem zaocznym wiec zalezy mi na wolnych weekendach
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Telbridge Radom
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x