logo Telbridge

Telbridge

Radom

Opinie o Telbridge

Tomasz 2015-11-26 15:16:34
No ale start jest z 10 ??? a do 15 długa droga pewnie, no i wiadomo, że na rękę mniej niż 10 no bo składki potrącają. Więc to nie kokosy.
nokik 2015-12-08 01:35:55
No wiadomo, że na początku nie ma dużych pieniędzy ale jeśli ktoś lubi tą pracę i dobrze się odnajdzie, to spokojnie może się dorobić także premii na tym stanowisku.
Tomasz 2015-12-08 15:22:41
A ta premia to ile? bo nie wiem czy wysyłać CV.
Mama 2015-12-18 17:29:30
@Tomasz to wiadomo, że pensja jest różna, konsultancji zarabiają w zależności od tego ile poświęcenia i serca włożą w sprawę :) Ja zarabiałem nawet i po 3500zł
1
SZCZEROŚĆ 2015-12-30 12:38:04
Totalna bzdura!! widac ze powyzsze wpisy pisze ewidentnie ktos z firmy... pracowałem w tym gów... ponad 2 lata i nikt nigdy nie miał nawet 14 zl! a oni wypisuja takie bzdury ze nawet 15 normalnie smiech na sali. wystarczy spojrzec ile maja ogloszen madrym nie trzeba byc zeby stwierdzic ze nikt nie chce tam pracowac...
4
ryhjuk 2015-12-30 16:19:06
czesc wszystkim moze ktos z was bylby zainteresownay praca w firmie Telbridge Sp. z o.o. na stanowisku konsultanta telefonicznego na przyklad w Toruniu
STOP TELBRIDGE 2016-01-07 07:14:26
NIE!
3
proksa 2016-01-08 02:08:59
Witam serdecznie. To co urzekło mnie w firmie i zrobiło największe pierwsze wrażenie to na pewno atmosfera . Ludzie świetnie się tutaj miedzy sobą dogadują.
ejty 2016-01-21 19:44:23
też to zauważyłem, najważniejsze, że jest dobra atmosfera i lepiej się do pracy wstaje :) właśnie do nich koleżanka aplikuje na stanowisko konsultantki telefonicznej w częstochowie
aleksandra 2016-01-22 18:02:45
tak atmosfera fajna jak nie musisz wciskać gównianych produktów klientowi, aplikowałam na stanowisko w projekcie nie sprzedażowym żeby nie musieć ludzi do niczego przekonywać, a w efekcie i tak musze. chce zerwać umowe o dzieło ,, tylko nie wiem czy poniose jakieś konsekwencje
motorol 2016-01-23 19:49:55
@aleksandra prawie zawsze konsultant telefoniczny ma bardzo ciężko sprzedać produkt bo ludzie są niechętnie nastawieni do takich. Obecnie w Kielcach oferują 10-15 zl/h na stanowisku konsultant telefoniczny więc to całkiem sporo
Sabinaaa 2016-01-29 22:41:42
Poproszę o informacje, czy na Infolinii dotyczącej ubezpieczeń za słaby wynik grożą rozwiązaniem umowy ? Czy poprzez takie zestawienie, można tam pracować dłużej , czy jeśli wynik będzie słaby, wręcz niski, to po dwóch tygodniach mogą podziękować za współpracę ?
oradzam 2016-01-31 10:52:15
praca w TEJ FIRMIE W KIELCACH ODRADZAM JAK ONI TRAKTUJĄ KONSULTANTÓW 10-14 ZŁ ZA GODZINE JESLI BYŁA BY TO PRAWDA NIE OGŁASZALI BY SIĘ CO CHWILE A JEŚLI CHODZI O PROWIZJE NIGDY JEJ NIE WIDZIAŁEM I GODZINY ZAWSZE SIE NIE ZGDADZAŁY
rtyhjui 2016-02-01 17:01:06
wlasnie widzielm ze oferta dotyczaca pracy jako konsultant telefoniczny jest ciekawa bo nie dosc ze oferuja 10-15 zlotych za godzine to jeszcze jakas prowizje
undor 2016-02-17 20:53:10
Tylko nie zadeklarowali czy podawana kwota to kwota brutto czy netto @rtyhjui. Wiadomo jednak, żę możesz ustalać swój grafik. Więc coś idealnego dla studentów.
hola 2016-02-23 12:04:57
to fajnie, że grafik w jakiś tam sposób można dostosować pod siebie. Wiele młodych osób pewnie marzy o pracy, gdzie się nie przemęczy i da radę zarobić ucząc się jednocześnie :) @undor
lalala 2016-03-19 19:19:01
Byłam zobaczyłam i się zmyłam. Dla osób o mocnych nerwach
sylwia 2016-04-09 11:51:48
A co takiego się tam dzieje, że się zmyłaś? Widzę, że oni głównie na słuchawkę szukają, to chyba taki standard rotacyjny u nich. Ciekawa jestem stawek, od czego są one uzależnione dokładnie. Z góry dziękuję za odpowiedzi
lili 2016-04-23 10:23:15
Zaczyna się od 10 zł. Masz wynik możesz już od pierwszego miesiąca pracy dostać tzw. bonus lojalnościowy do każdej przepracowanej godziny od 1 do 4 zł. Wyniki uzależnione są indywidualnie od danego projektu. Jak chce się pracować a nie tylko odbębnić parę godzin na plotkowaniu z koleżanką/kolegą można sporo zarobić. Ja pracuję tam już 4 lata, od 3 lat mam stawkę 13 zł, nikt mi jej nie obniżył, innym owszem, ale tylko dlatego że pomylili pracę z kawiarnią gdzie można sobie posiedzieć ze słuchawką na uszach przy kawce z koleżanka i pogadać zamiast zająć się praca. Premia praktycznie co miesiąc 800-1500 zł. Łatwo policzyć ile spokojnie wyciągniesz na rękę. Wiadomo wszystko brutto, chociaż chyba nie dla wszystkich jest to logiczne ;) Jedyny minus brak umowy o pracę...
1
proksa 2016-05-10 17:20:02
też słyszałem @iii , że kasa u nich słuchawce jest ok
PRACA 2016-06-13 14:49:04
PODOBNIEŻ JEST PRACA CAL CENTER W RADOMIU W FIRMIE GARDEN PHARM NA UL. STAROMIEJSKIJ DOBRE WARUNKI PRACY STAWKA GODZINOWA WYSOKA JA TAM WYŚLE CW PRZEZ OLX
1
Piotr skans 2016-06-14 12:31:52
Byłem tam i wcale nie jest kolorowo jak na pierwszy rzut oka mogłoby się wydawać. Mój kolega zwolnił się po miesiącu takie ciśnienie atmosfera.
praca 2016-06-20 09:08:50
JA BYM CHCIAŁA DOWIEDZIEĆ SIĘ WIĘCEJ O TEJ PRACY W GARDEN PHARM CHCIAŁABYM ZŁOZYĆ TAM CV ALE SIĘ BOJĘ ZREZYGNOWAĆ Z PRACY I IŚĆ DO INNEJ ŻEBY SOBIE NIE POGORSZYĆ JAK TAM JEST NIECH KTOŚ NAPISZE BO JA SŁYSZAŁAM ŻE JEST SUPER DUŻA STAWKA GODZINOWA PREMIE WIELE SIĘ NIE ROBI NIE TRZEBA NON STOP MÓWIĆ PRZEZ TELEFON BO NIE SPRAWDZAJĄ PROSZĘ NIECH KTOŚ OPISZE JAK JEST BĘDE WDZIĘCZNA.
Renia 2016-06-21 10:33:52
pracowałam tam, jak ktoś mówi ze stawka jest duża niech tam pójdzie przekona się, ŻE TAK NIE JEST, TO BZDURY A NAJGORSZA JEST ATMOSFERA. CALI SUPERWAJZORZY TYLKO OBGADUJĄ ZA PLECAMI ZE TEN TO TAKI A TA TO SIĘ NIE MYJE-KULTURA NA WYSOKIM POZIOMIE, ROZMOWY KAŻDĄ ODSŁUCHUJĄ I CZEPIAJĄ SIĘ BYLE CZEGO.
OSOBIŚCIE NIE POLECAM.
PRACA 2016-06-21 12:14:12
NICK RENIA CZY TY PISZESZ O GARDEN PHARM W RADOMIU JAK TAK TO OPISZ JAKIE STAWKI PREMIE NA JAKIM STANOWISKU I JAKA ATMOSFETRA TAK DOKŁADNIEJ DZIEKUJĘ
anonim 2016-06-21 16:20:02
Wytrzymałam w tej firmie niecały tydzień. Składałam CV na obsługe infolinii a jak sie okazalo trafilam na telesprzedaż na dodatek od TYGODNIA dzien w dzien przychodziłam na szkolenie które trwało po dwie trzy godziny dziennie. Mam do pracy 30 km w jedna strone i nie jest mi kolorowo przyjezdzac codziennie tylko na szkolenie nie wiedząc nawet czy dostane za to kase. Wszystko ładnie pięknie ale tylko w ogłoszeniu. Nigdy nie chciałam pracowac w telemarketingu, stąd tez chciałam pracowac na infolinii a w tej firmie niestety wszyscy mijają sie z tym co jest napisane w ogłoszeniu. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM, NIE WIERZCIE W TO CO OBIECUJĄ W OGŁOSZENIU
ert 2016-06-21 19:25:23
ej ale nie tylko call center ale widze ze tez szukaja specjalsity do spraw reklamacji w Radomiu oferuja atrakcyjne wynagrodzenie 10-15 zł/h (wraz z premiami i bonusami) profesjonalne, płatne szkolenia podnoszące kwalifikacje miłą atmosferę w zgranym zespole
ICKKKKK 2016-06-22 15:17:59
RZECZYWIŚCIE JEST PRACA W GARDEN PHARM SP. ZO.O. W RADOMIU UL. STAROMIEJSKA NA OBSŁUDZE KLIENTA BIZNESOWEGO CV TRZEBA ZŁOŻYĆ W SIEDZIBIE PODOBNO 12 ZŁ ZA GODZINĘ BRUTTO PLUS PREMIE
Ania Annna 2016-06-23 22:10:45
Byłam w telbridge na starcie daja dobre pieniadze jak na warunki radomskie a szkolenia chyba najlepsze jakie miałam ze wszystkich firm call center. Jak do tej pory dobrze mi idzie i wesolo jest :) Pracuje na infolini, tak jak pan powiedzial na rozmowie kazdy sobie pomaga dobry zespol trafilam :)
1
PAROLE 2016-06-27 08:57:39
JEST PRACA W GARDEN PHARM W RADOMIU 12 ZŁ ZA GODZINĘ PLUS PREMIE I DODATKI JAK NIE MA REKRUTACJI TO I TAK MOŻNA SKŁADAĆ CV W SIEDZIBIE NA UL. STAROMIEJSKIEJ TAK SŁYSZAŁAM.
doswiadczona 2016-06-27 13:32:26
W Radomiu pracowałam w 5 call center, a w Telbridge prawie 2 lata,ludzie są naprawdę fajni ale sama praca i zaloga 'kierownicza' niestety nie... Teraz pracuje w Gardenpharm podoba mi się, super atmosfera, kierownictwo wyrozumiale, fajni klienci ktorym nic na sile nie trzeba wciskać.
1
df 2016-06-27 21:03:06
hej no do Radomia to oni w dalszym ciagu poszukuja konsultatnow telefonicznych oferuja miedzy innymi stabilne warunki zatrudnienia i elastyczny czas pracy – możesz ustalać swój grafik - gwarantowane wynagrodzenie podstawowe: 10-15 zł/h dodatkowe premie
ola 2016-06-28 14:38:17
ja też słyszałam że w Garden Pharm jest nie żle że płacą 12 zł godzina brutto plus premie dodatki praca od pon-piątek 8-16 jako konsultant do spraw sprzedaży i podobnież na reklamacjach cv można podobnież składać osobiście w siedzibie nawet jak nie ma rakrutacji a może się uda
pandziatko 2016-06-28 22:24:55
Właśnie zaczęłam tam pracę i nie jestem pewna, czy jeśli zwolnie się po miesiącu to czy wypłaca mi pieniądze? I czy muszę wyrobić do tego jakąś konkretną liczbę Godzin? I co by się działo jeśli wyniki sprzedaży byłby niezbyt Duże?
trelemorele 2016-06-29 00:24:37
A....a czy to Ty? hihi ;) a napisalas, że do Wa-wki na szkolenia trzeba jezdzic?
trelemorele 2016-06-29 00:26:22
Pozdrawiam A...a ;)
OLA 2016-06-29 14:58:50
W GARDEN PHARM JEST NAJLEPIEJ DOBRA PŁACA 12 ZETA PLUS PREMIE DODATKI I REKRUTUJĄ NAWET JAK NIE MA W NECIE TO MOŻNA SKŁADAĆ CV OSOBIŚCIE NA KONSULTANTA TEL.
arletta betta 2016-06-30 15:17:18
Garden pharm to co tu reklamujecie to oszustwo. Jak mozna napisac ze najlepiej skoro to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] atmosfera szkoda gadac!!! Jak mozna byc tak bezczelnym i jeszcze reklamowac sie na innej firmy forum zenada... wystarczy spojrzec co pisza o was w necie. Wyzyskiwacze!!!
1
robiget 2016-06-30 15:50:28
Musza miec duze braki w ludziach hehe
Pracuje w telbridge od niedawna kilka miesiecy. Wyplata zawsze na czas i dobre pieniadze. Nie wiem jak w innych firmach ale tu atmosfera i ludzie cos pieknego
Ogolnie na plus i mozna sie rozwijać.
1
Klaudia 2016-06-30 21:44:13
Mi też się bardzo podoba,szczerze polecam!Fajna atmosfera,ludzie ok.
1
zniesmaczony 2016-07-04 15:57:10
Czytam Wasze wpisy i nie wierze. Wiecie, że w transcomie jest 35min przerwy na 8h a jak widzę, że szkolenie to 2 do 3 godzin dziennie w Waszej firmie, to szlag mnie trafia. U nas też jak nie zdasz kasy nie dostaniesz i jak widzę, że jakaś utajona wazelina wy[pisuje bzdury o nawet 14zl za godzinę to myślę sobie, że ja jeszcze najgorzej nie mam. Piszę z Arvakupska z Poznania i serio ale mega współczuję. Macie kompletną tragedię. Od siebie też zaznaczę, że podobno dzisiaj coś się Wam popsuło i mamy mega kolejki z Waszej firmy. Opowiecie mi coś się stało?
1
small 2016-07-05 22:58:57
Super, że atmosfera u nich dopisuje, bo w końcu dobre relacje to podstawa pozytywnego działania, ale wiadomo jakie benefity socjalne ma zapewniony ktoś pracujący jako specjalista ds. reklamacji? Praca rzeczywiście może być monotonna, ale dająca dużo satysfakcji.
1
noki 2016-07-06 18:57:31
Hej byłem niedawno na rozmowie (chociaz jak przeczytalem opinie to mialem mieszane uczucia) obecnie zakonczylem szkolenie atmosfera jest niesamowita, smiechu co niemiara ale szkolenia za to konkretne trzeba sie skupic. Ciekawy jestem jak zarobki, ale z tego co słyszałem można zarobic dobre pieniądze a szczególnie na sprzedaży. Ludzie jakich poznalem otwarci i pomocni.
Mam nadzieje ze zagrzeje miejsce na dluzej. pzdr
b nm 2016-07-10 20:24:55
@ noki to skoro tam pracujesz to jakiim cudem nie wiesz jaka stawka i ile się tam zarabia? Super że atmosfera dopisuje, bo według mnie to mega ważne !
alaetna 2016-07-12 22:52:57
Atmosfera potwierdzam rewelacja jeszcze nie spotkałam takiej firmy w której ludzie są tak pomocni i otwarci. Cały czas coś się dzieje konkursy nagrody np. koleżanka za polecenie mojej osoby otrzymała 300zł dodatkowo do pensji!
kaja 2016-07-13 16:01:55
Wydaje mi się, że u nich jest dobra oferta jako Praca biurowa - Specjalista ds. reklamacji, tylko, ze niestety nie jest to zbyt przyjemna, praca już z założenia, bo to jednak są reklamacje no i praca z klientem. Wydaje mi się, że jednak kasowo to się bardzo opłaca.
Agata 2016-07-17 11:46:33
Na T-Mobile zarabiają po 3-4 tys na ręke! jak się dostać na ten projekt?
1
Najs 2016-07-17 14:03:28
Wpiszcie sobie w google takie oto ogłoszenie PRACA DLA OSÓB W KAŻDYM WIEKU! Telefoniczny Doradca Klienta 10-15zł/h i wyślijcie czym prędzej CV, bardzo dobra sprawa, jak widać niezły zarobek, moim zdaniem sztosik w tym regionie i na pewno nie pożałujecie
Nastka 2016-07-19 21:12:58
Teraz startuja z nowym projektem infolinia T-Mobile, bylam dzisiaj na rozmowie warunki super i tylko odbierasz połączenia chociaz na sprzedazy mozna zarobic dwa razy tyle co na infolinii z tego co sie dowiedzialam ale co kto lubi;)
Ps za drzwiami muzyka grala ludzie usmiechnieci atmosfera dopisuje:)
1
mina 2016-07-19 22:44:41
a to na przychodzących na koniec rozmowy nie ma obowiązku sprzedaży? wydawało mi się jednak wszędzie to standardem, powinno być i tutaj. w sumie wspomniane stawki przez są bardzo zadowalające jak na słuchawkę
1
Zostaw swoją opinię o Telbridge - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Telbridge