logo Telbridge

Telbridge

Radom

Opinie o Telbridge

Aga 2015-06-02 10:52:17
Chyba ktoś pomylił firmy ( Azor). pracuje już pół roku i zawsze pieniądze są na czas 10 każdego miesiąca a co lepsze jak 10 wypada w weekend to kasa jest wcześniej!!! Nikt nie ma w tej firmie 5 zł/h to jakaś totalna bzdura. Każdy zaczyna od 10zł/h moja koleżanka już ma nawet 13zł/h. Nie wiem co macie z pisania takich bredni...
xxxx 2015-06-04 11:29:00
ona nie ma matury, a pozostali nie mają mózgu!!! szkoda gadać o takiej obłudzie i dwulicowości...
buda 2015-06-12 00:51:30
Azor to w budzie szczeka
poprostuja 2015-06-13 17:26:18
Oferujemy

Oto tekst z jednego ogłoszeń: stabilną pracę w międzynarodowej firmie
min. 10 zł/h, a możesz zarabiać nawet 14zł/h!
wysokie premie dzięki twoim umiejętnościom sprzedażowym
niepowtarzalną atmosferę w zgranym zespole specjalistów
nowe wyzwania, fajne projekty i awans dla najlepszych --- otóż odnosząc się do ww.informacji można rzecz jedynie bzdura. Kto to pisze?
Nic nie jest prawdą. Jeżeli Telbridge to międzynarodowa firma to ja jestem Obamą. Kwestia 14 zł raczej w śnie, bo nie na papierze.

Następnie wysokie premie co to k****wa ma być? Zabiorą Ci za manipulacje, za to ze nie zbijasz obiekcji, ze nie przyszedłeś do pracy, każdy powód jest dobry. Gratuluje kłamstwa!!! :P

A atmosfera temat rzeka. Już się tu nie da pracować. Mobbing, zastraszanie, brakuje tylko molestowania seksualnego. To jest patologia społeczna...

Kierownicy to cyborgi, a TL czy Szefowie grupy muszą nękać pracowników żeby był wynik za wszelką cenę. Łzy, nerwy,szarość poranka.

Apeluje do GÓRY panowie weźcie zaszczepcie w sobie ludzkie emocje, jesteście tak na niskim poziomie intelektualnym, że nie potraficie zrozumieć ludzi, którzy na was zapi****ają.
Dołożycie 1 go godz? Dacie konkurs? Poklecpiecie po ramieniu jak jest wynik, a potem nie jesteście w stanie spojrzeć ludziom w oczy. Miedzy TL i szefami Grup jest takie zakłamanie, że płakać się chce. Uśmieszki, papierosek...jest fajniusio...

Co do specjalisty to są, ale od głupoty i bezczelności. Brzydzę się kłamstwem i pruderyjnością ludzi z którymi pracowałem.

Na koniec nie ma fajnych projektów, bo firma ma się ku schyłkowi. Przynajmniej taką mam nadzieje. Zarządzające osoby ta firmą to kukiełki, które są tak puste, że Pinokio jest dla nich wzorem :P Pozdrawiam Szefów i Kierowników caluski :P
2
ups 2015-06-17 21:52:47
14 zł to ściema NIE MA TAKIEJ STAWKI GODZINOWEJ.Tam nie ma komu pracować,starzy pracownicy się pozwalniali dlatego tak usilnie potrzebują ludzi i wypisują te kłamstwa.Sala sprzedażowa pusta,no cóż firma chyli się ku upadkowi-najwyższy czas.
3
upsss 2015-06-20 00:32:28
Nikt nie mowi o premi ktora mozna wypracowac. Znam takich co mieli po 1500 zl miesiecznie 2 pietro. Pracowalem tam nie majac takich pieniedzy inny projekt, odszedlem w momencie gdy zwalniali ludzi ktorzy przychodzili towarzysko, skrypt, przerwónia.
ja 2015-06-25 15:19:27
nie można mieć 13 zloty na godzine na stałe to jakas bzdura jednego miesiąća masz 13 drugiego nie wyrobisz normy i wracasz do 10 a i jeszcze od czasu ile tam pracujesz to zależy
ja 2015-06-26 14:51:10
mam pytanie jak rozwiązać umowe zlecienie z telebridge ktora podpisalam do konca 2016 r
WR5061N 2015-07-02 07:13:13
co jest do cholery grane??????????powiem tak czytam wasze wpisy ok=suma sumarum niech SV spojrzą jakie jest społeczeństwo w Polsce,ludzie są nie chętni do rozmów,i uważam że zwolnienie ankietera to bzdura..jesteśmy w 40.000.000 narodzie i setki firm działających na terenie całego kraju,i każdy jak bajeczki wciśnie to cyrki są
Sonny 2015-11-10 15:06:48
Szczerze dobra firma tylko nie każda praca pasuje do każdego człowieka,wiadomo że ktoś o nieciekawej barwie głosu nie da sobie rady w Telbridge.
Tomasz 2015-11-26 15:16:34
No ale start jest z 10 ??? a do 15 długa droga pewnie, no i wiadomo, że na rękę mniej niż 10 no bo składki potrącają. Więc to nie kokosy.
Tomasz 2015-12-08 15:22:41
A ta premia to ile? bo nie wiem czy wysyłać CV.
SZCZEROŚĆ 2015-12-30 12:38:04
Totalna bzdura!! widac ze powyzsze wpisy pisze ewidentnie ktos z firmy... pracowałem w tym gów... ponad 2 lata i nikt nigdy nie miał nawet 14 zl! a oni wypisuja takie bzdury ze nawet 15 normalnie smiech na sali. wystarczy spojrzec ile maja ogloszen madrym nie trzeba byc zeby stwierdzic ze nikt nie chce tam pracowac...
4
STOP TELBRIDGE 2016-01-07 07:14:26
NIE!
4
aleksandra 2016-01-22 18:02:45
tak atmosfera fajna jak nie musisz wciskać gównianych produktów klientowi, aplikowałam na stanowisko w projekcie nie sprzedażowym żeby nie musieć ludzi do niczego przekonywać, a w efekcie i tak musze. chce zerwać umowe o dzieło ,, tylko nie wiem czy poniose jakieś konsekwencje
Sabinaaa 2016-01-29 22:41:42
Poproszę o informacje, czy na Infolinii dotyczącej ubezpieczeń za słaby wynik grożą rozwiązaniem umowy ? Czy poprzez takie zestawienie, można tam pracować dłużej , czy jeśli wynik będzie słaby, wręcz niski, to po dwóch tygodniach mogą podziękować za współpracę ?
oradzam 2016-01-31 10:52:15
praca w TEJ FIRMIE W KIELCACH ODRADZAM JAK ONI TRAKTUJĄ KONSULTANTÓW 10-14 ZŁ ZA GODZINE JESLI BYŁA BY TO PRAWDA NIE OGŁASZALI BY SIĘ CO CHWILE A JEŚLI CHODZI O PROWIZJE NIGDY JEJ NIE WIDZIAŁEM I GODZINY ZAWSZE SIE NIE ZGDADZAŁY
lalala 2016-03-19 19:19:01
Byłam zobaczyłam i się zmyłam. Dla osób o mocnych nerwach
lili 2016-04-23 10:23:15
Zaczyna się od 10 zł. Masz wynik możesz już od pierwszego miesiąca pracy dostać tzw. bonus lojalnościowy do każdej przepracowanej godziny od 1 do 4 zł. Wyniki uzależnione są indywidualnie od danego projektu. Jak chce się pracować a nie tylko odbębnić parę godzin na plotkowaniu z koleżanką/kolegą można sporo zarobić. Ja pracuję tam już 4 lata, od 3 lat mam stawkę 13 zł, nikt mi jej nie obniżył, innym owszem, ale tylko dlatego że pomylili pracę z kawiarnią gdzie można sobie posiedzieć ze słuchawką na uszach przy kawce z koleżanka i pogadać zamiast zająć się praca. Premia praktycznie co miesiąc 800-1500 zł. Łatwo policzyć ile spokojnie wyciągniesz na rękę. Wiadomo wszystko brutto, chociaż chyba nie dla wszystkich jest to logiczne ;) Jedyny minus brak umowy o pracę...
1
PRACA 2016-06-13 14:49:04
PODOBNIEŻ JEST PRACA CAL CENTER W RADOMIU W FIRMIE GARDEN PHARM NA UL. STAROMIEJSKIJ DOBRE WARUNKI PRACY STAWKA GODZINOWA WYSOKA JA TAM WYŚLE CW PRZEZ OLX
1
Piotr skans 2016-06-14 12:31:52
Byłem tam i wcale nie jest kolorowo jak na pierwszy rzut oka mogłoby się wydawać. Mój kolega zwolnił się po miesiącu takie ciśnienie atmosfera.
1
praca 2016-06-20 09:08:50
JA BYM CHCIAŁA DOWIEDZIEĆ SIĘ WIĘCEJ O TEJ PRACY W GARDEN PHARM CHCIAŁABYM ZŁOZYĆ TAM CV ALE SIĘ BOJĘ ZREZYGNOWAĆ Z PRACY I IŚĆ DO INNEJ ŻEBY SOBIE NIE POGORSZYĆ JAK TAM JEST NIECH KTOŚ NAPISZE BO JA SŁYSZAŁAM ŻE JEST SUPER DUŻA STAWKA GODZINOWA PREMIE WIELE SIĘ NIE ROBI NIE TRZEBA NON STOP MÓWIĆ PRZEZ TELEFON BO NIE SPRAWDZAJĄ PROSZĘ NIECH KTOŚ OPISZE JAK JEST BĘDE WDZIĘCZNA.
Renia 2016-06-21 10:33:52
pracowałam tam, jak ktoś mówi ze stawka jest duża niech tam pójdzie przekona się, ŻE TAK NIE JEST, TO BZDURY A NAJGORSZA JEST ATMOSFERA. CALI SUPERWAJZORZY TYLKO OBGADUJĄ ZA PLECAMI ZE TEN TO TAKI A TA TO SIĘ NIE MYJE-KULTURA NA WYSOKIM POZIOMIE, ROZMOWY KAŻDĄ ODSŁUCHUJĄ I CZEPIAJĄ SIĘ BYLE CZEGO.
OSOBIŚCIE NIE POLECAM.
1
PRACA 2016-06-21 12:14:12
NICK RENIA CZY TY PISZESZ O GARDEN PHARM W RADOMIU JAK TAK TO OPISZ JAKIE STAWKI PREMIE NA JAKIM STANOWISKU I JAKA ATMOSFETRA TAK DOKŁADNIEJ DZIEKUJĘ
anonim 2016-06-21 16:20:02
Wytrzymałam w tej firmie niecały tydzień. Składałam CV na obsługe infolinii a jak sie okazalo trafilam na telesprzedaż na dodatek od TYGODNIA dzien w dzien przychodziłam na szkolenie które trwało po dwie trzy godziny dziennie. Mam do pracy 30 km w jedna strone i nie jest mi kolorowo przyjezdzac codziennie tylko na szkolenie nie wiedząc nawet czy dostane za to kase. Wszystko ładnie pięknie ale tylko w ogłoszeniu. Nigdy nie chciałam pracowac w telemarketingu, stąd tez chciałam pracowac na infolinii a w tej firmie niestety wszyscy mijają sie z tym co jest napisane w ogłoszeniu. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM, NIE WIERZCIE W TO CO OBIECUJĄ W OGŁOSZENIU
3
ICKKKKK 2016-06-22 15:17:59
RZECZYWIŚCIE JEST PRACA W GARDEN PHARM SP. ZO.O. W RADOMIU UL. STAROMIEJSKA NA OBSŁUDZE KLIENTA BIZNESOWEGO CV TRZEBA ZŁOŻYĆ W SIEDZIBIE PODOBNO 12 ZŁ ZA GODZINĘ BRUTTO PLUS PREMIE
Ania Annna 2016-06-23 22:10:45
Byłam w telbridge na starcie daja dobre pieniadze jak na warunki radomskie a szkolenia chyba najlepsze jakie miałam ze wszystkich firm call center. Jak do tej pory dobrze mi idzie i wesolo jest :) Pracuje na infolini, tak jak pan powiedzial na rozmowie kazdy sobie pomaga dobry zespol trafilam :)
1
PAROLE 2016-06-27 08:57:39
JEST PRACA W GARDEN PHARM W RADOMIU 12 ZŁ ZA GODZINĘ PLUS PREMIE I DODATKI JAK NIE MA REKRUTACJI TO I TAK MOŻNA SKŁADAĆ CV W SIEDZIBIE NA UL. STAROMIEJSKIEJ TAK SŁYSZAŁAM.
doswiadczona 2016-06-27 13:32:26
W Radomiu pracowałam w 5 call center, a w Telbridge prawie 2 lata,ludzie są naprawdę fajni ale sama praca i zaloga 'kierownicza' niestety nie... Teraz pracuje w Gardenpharm podoba mi się, super atmosfera, kierownictwo wyrozumiale, fajni klienci ktorym nic na sile nie trzeba wciskać.
1
pandziatko 2016-06-28 22:24:55
Właśnie zaczęłam tam pracę i nie jestem pewna, czy jeśli zwolnie się po miesiącu to czy wypłaca mi pieniądze? I czy muszę wyrobić do tego jakąś konkretną liczbę Godzin? I co by się działo jeśli wyniki sprzedaży byłby niezbyt Duże?
trelemorele 2016-06-29 00:24:37
A....a czy to Ty? hihi ;) a napisalas, że do Wa-wki na szkolenia trzeba jezdzic?
trelemorele 2016-06-29 00:26:22
Pozdrawiam A...a ;)
robiget 2016-06-30 15:50:28
Musza miec duze braki w ludziach hehe
Pracuje w telbridge od niedawna kilka miesiecy. Wyplata zawsze na czas i dobre pieniadze. Nie wiem jak w innych firmach ale tu atmosfera i ludzie cos pieknego
Ogolnie na plus i mozna sie rozwijać.
2
Klaudia 2016-06-30 21:44:13
Mi też się bardzo podoba,szczerze polecam!Fajna atmosfera,ludzie ok.
1
zniesmaczony 2016-07-04 15:57:10
Czytam Wasze wpisy i nie wierze. Wiecie, że w transcomie jest 35min przerwy na 8h a jak widzę, że szkolenie to 2 do 3 godzin dziennie w Waszej firmie, to szlag mnie trafia. U nas też jak nie zdasz kasy nie dostaniesz i jak widzę, że jakaś utajona wazelina wy[pisuje bzdury o nawet 14zl za godzinę to myślę sobie, że ja jeszcze najgorzej nie mam. Piszę z Arvakupska z Poznania i serio ale mega współczuję. Macie kompletną tragedię. Od siebie też zaznaczę, że podobno dzisiaj coś się Wam popsuło i mamy mega kolejki z Waszej firmy. Opowiecie mi coś się stało?
5
noki 2016-07-06 18:57:31
Hej byłem niedawno na rozmowie (chociaz jak przeczytalem opinie to mialem mieszane uczucia) obecnie zakonczylem szkolenie atmosfera jest niesamowita, smiechu co niemiara ale szkolenia za to konkretne trzeba sie skupic. Ciekawy jestem jak zarobki, ale z tego co słyszałem można zarobic dobre pieniądze a szczególnie na sprzedaży. Ludzie jakich poznalem otwarci i pomocni.
Mam nadzieje ze zagrzeje miejsce na dluzej. pzdr
alaetna 2016-07-12 22:52:57
Atmosfera potwierdzam rewelacja jeszcze nie spotkałam takiej firmy w której ludzie są tak pomocni i otwarci. Cały czas coś się dzieje konkursy nagrody np. koleżanka za polecenie mojej osoby otrzymała 300zł dodatkowo do pensji!
Agata 2016-07-17 11:46:33
Na T-Mobile zarabiają po 3-4 tys na ręke! jak się dostać na ten projekt?
3
Nastka 2016-07-19 21:12:58
Teraz startuja z nowym projektem infolinia T-Mobile, bylam dzisiaj na rozmowie warunki super i tylko odbierasz połączenia chociaz na sprzedazy mozna zarobic dwa razy tyle co na infolinii z tego co sie dowiedzialam ale co kto lubi;)
Ps za drzwiami muzyka grala ludzie usmiechnieci atmosfera dopisuje:)
3
hja 2016-08-09 12:01:07
moge u was pracowac tylko poznymi popoludniami?
lili 2016-08-16 08:51:51
Możesz, jeśli trafisz na projekt , który pracuje do 21. Jeśli pójdziesz na rozmowę kwalifikacyjną musisz o tym powiedzieć.
1
Nataliaaa 2016-08-22 23:55:28
Cześć, ostatnio zakonczylam prace w Telbridge praca w takiej atmosferze i z takimi ludzmi az szkoda odchodzic, smialo polecam tym ktorzy szukaja pracy. Przede wszystkim placa dobre pieniadza i zawsze na czas. Pora jechac na wakacje i wracac powoli na studia, pozdrawiam wszystkich studentow!!!
1
tajemnica 2016-10-11 21:42:03
Odszedł najfajniejszy z biura i to do tego informatyk :((((. Adam wróóóć!!! :*
1
ONA 2016-10-14 09:50:52
Heej. Jeśli chodzi o pracę w Telbridge to szczerze polecam. Świetna atmosfera , super załoga i kadra. Zaczynając studia rozpoczęłam również pracę w tej firmie myślałam, że tego nie pogodzę i po miesiącu zrezygnuję a tu niespodzianka. Mogę ustalić godziny i dni w których pracuję, nie ma problemu z dniem wolnym i kasa też OK. Nawet konkursy organizują dla agentów, ostatnio można było zgarnąć świetny aparat fotograficzny! POLECAM !!!!!
Xyz 2016-10-16 17:03:45
Myslicie ze mozna tam doatac zaliczke? Moze ktos z Was sie o taka staral?
wysiłek 2016-10-18 14:36:42
Ważna dla mnie jest panująca atmosfera, wiecie jaka jest?
Bajer 2016-10-24 22:16:22
Jedyna dobra rzecz w tej firmie to co miesięczne wynagrodzenie. Oczywiście jeżeli ktoś się stara to może i będzie miał dodatkową premię . Ale że ją otrzymać trzeba mieć wyrobione ECP , należy wypracować określoną liczbę godzin i mieć skuteczność , którą bardzo ciężko wypracować. Owszem na infolinii jest fajnie pracować ale sprzedaż masakra...
Kadra ...tak jest fajna , ale do czasu kiedy grupa ma wynik sprzedażowy . Czy do tej pory stosuje się podpisywanie umowy pierwszego dnia na szkoleniu? Mnie kazali podpisać umowę pierwszego dnia , kiedy nawet nie wiedziałam o co tak naprawdę chodzi z tą pracą , a jak się chciałam zastanowić czy podpisać czy nie przestali być mili
2
ALEX 2016-11-26 09:38:55
Jak czytam te wszystkie wasze opinie, to aż mi się chce śmiać :D pracuje w TelBridge od 3 miesięcy, to moja druga firma telekomunikacyjna w ktorej pracuje i jestem zadowolony z tej pracy :) owszem stawka na sam początek jest 10zl/h, jesli ktoś przepracuje 3 miesiące dostaje 1 zł wiecej i podajże chyba po 4 bądź 5 miesiącach jest 2 zł i tak jest do 14 zł, przerwy sa płatne, czasem jak sie przekroczy nawet z 5 min przerwy to nieodejmuja czasu pracy. Choć zależy od projektu na którym sie jest to wtedy ma sie nawet 10 min przerwy, miedzy pracownikami jest miła atmosfera, z szefami zespołów jest tak samo, wiec nie wiem co za kretyni piszą takie opinie, a w sprawie premii, to premie sa wysokie, jesli umiesz sprzedawać to miesięcznie masz premii nawet, ale jesli chcesz przyjść do pracy zeby sobie posiedzieć i nic nie robic, tylko gadac to nikomu sie nie dziwie ze piszą takie opinie!
kika 2016-12-07 10:15:03
Polecam, fajni ludzie miła atmosfera , kawka ,cukierki , bułki co jakiś czas. Potrafią zadbać o pracownika :)
ONA 2016-12-07 13:10:17
Jeżeli ktoś przychodzi do pracy po to żeby sobie posiedzieć to nic dziwnego że są problemy. Konkursy są cały czas organizowane. Teraz zgarnęły koleżanki karty podarunkowe do Sephory za 500 zl i 300. Więc nie pisz głupot tylko dlatego,że Tobie nie wyszło w tej pracy. Wyżalić się na portalach każdy może ale czy to w czymś Ci pomoże?
Zostaw swoją opinię o Telbridge - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Telbridge