Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Telbridge

Pracowałeś w firmie Telbridge i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mmmmmm - 2014-03-30 14:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktoś ma dobrą barwę głosu to da sobie radę w każdym call center liczy się również zacięcie do pracy.Ja to lubię i tam robie to jest fajne tylko nie można się zniechęcać.Trochę samozaparcia i wiara w produkt każdy dał by radę.A jak komuś ten rodzaj pracy nie pasuje to przecież nikt nie trzyma go tam na siłę.
zdjecie uzytkownika
jeszcze raz mmmmmm - 2014-03-30 14:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałem już w trzech call center nie krytykowałem żadnego,oczywiście każdy ma do tego prawo,lecz trzeba mieć tylko na uwadze to że za nic nie robienie nikt nikomu nie zapłaci.Jeżeli chodzi o szefów to przecież każdy ma swój charakter i podejście do pracownika,ale za to nie można obwiniać całej firmy.Premie nie zależą od nas tylko od ludzi,którzy zakupili dany towar bądź usługę,firma nie może być odpowiedzalna za ich rezygnacje.
zdjecie uzytkownika
Kika - 2014-04-17 22:11:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie jest naprawdę ok
zdjecie uzytkownika
bla - 2014-04-18 17:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca nie dłużej niż na miesiąc... teraz nawet składek nie dają!! Zlecenie mają tylko studenci a reszta umowę o dzieło... złodzieje i nic więcej. zarabiałem tam 700zł...
zdjecie uzytkownika
do bla - 2014-05-11 15:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bla - 2014-04-18 17:46:19]:
jak zarabiałeś 700 to człowieku ile godzin ty pracowałeś? nawet przy najniższej stawce jaka jest czyli 9 brutto na starcie to przy etacie czyli 168h powinienes miec co najmniej 1512, czyli 1200 na rękę( najniższa krajowa). Nie rozumiem takich im...becyli jak ty co marudzą a h..uja robią. Pewnie nie miałeś sprzedaży wiec wywalali cie do domu, a jaki pracodawca bedzie ci płacił za siedzenie jak nic dla firmy nie zarabiasz?
zdjecie uzytkownika
john - 2014-05-18 20:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do bla - 2014-05-11 15:37:25]:
piekne podsumowanie
zdjecie uzytkownika
i co ty na to - 2014-05-27 22:10:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najniższa krajowa to 1680 brutto... i chyba trochę ciężko za taką kwotę rodzinę wyżywić, czyli nawet jeżeli się dobrze zarabia dla firmy to co z tego?
zdjecie uzytkownika
Grano - 2014-06-05 01:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś nie potrafi się przebić i miejsca zagrzać to rzeczywiście będzie latał w tę i w tamtą stronę, niestety trzeba o tym pamiętać szukając drugiej roboty.
zdjecie uzytkownika
ha ha - 2014-06-05 13:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkim z całego serca odradzam pracę (usunięte przez administratora)Wiem co mówię. Szkoda zdrowia!Stres, brak konsekwencji, niepewne warunki pracy, a supervisorzy to ludzie bez żadnych kompetencji do zarządzania ludźmi. Myślą, że piastują wielce ważne stanowiska he he he. ŻENADA.
zdjecie uzytkownika
do ha ha - 2014-06-10 20:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ha ha - 2014-06-05 13:41:07]:
maja takie kompetencje jak ty do pisania takich postow na zamowienie
zdjecie uzytkownika
Grano - 2014-06-12 08:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za to Ty kolego myślisz, że wykonujesz jakąś podrzędną pracę jak wasyl. Zamiast dążyć do samorozwoju to obniżasz swoje poczucie wartości i poczucie wartości wykonywanej pracy.
zdjecie uzytkownika
Kompetencje? - 2014-07-05 17:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wystarczy spojrzeć kogo awansują. K.C. Nawet matury nie ma... Żal.pl
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-07-07 15:47:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zero do potęgi entej i wydaje im się ze mają monopol na pracę w radomiu to juz nie te czasy odradzam kazdemu omijajcie ją wielkim łukiem to będzie z korzyścią dla was
zdjecie uzytkownika
do lala - 2014-08-02 22:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lala - 2014-07-07 15:47:00]:
chyba pomylilas firmy lalo, pracowalam tam 9 miesiecy i wszystko sie zgadzalo kasa na czas i premie tak ze cztery stowki, raz jak sie postaralam to i siedem sie udalo.
zdjecie uzytkownika
tery - 2014-10-10 12:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zainteresowany praca w tej firmie, mieszkam blisko radomia i chcialbym sie dowiedziec tu czegos o tej pracy. Moze ktos cos napisac? Naprzyklad ile mozna wyciagnac na reke i jakie sa godziny pracy. Czy w weekendy tez sie pracuje, a moze elastyczny grafik? Jestem zaocznym wiec zalezy mi na wolnych weekendach
zdjecie uzytkownika
lalalalalalala - 2014-12-03 19:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ - 2013-08-26 22:26:32]:
pracowałam w tej firmie bardzo bardzo długo, za mojej kadencji przewineło sie około 10 team leaderów przez sale jest ciężko jak wszędzie trzeba pracować żeby zarobic co do premii? jeśli umiesz sprzedać i rozmawiać z klientem to wyciagnie sie dużo ja wyciągałam po 1800 zł samej premii plus pensja tyle samo ,fakt jak masz dobry kontakt z svr masz lepiej ale wszedzie tak jest . ludzie to jest praca a nie dom rozrywki i zeby coś osiagnac trzeba sie starać. najgorsze uważam to że niektórzy z wyższego szczebla po prostu sobie nie potrafia poradzic z agentami i obrastaja w piórka po pewnym czasie ja uważam że lata spędzone w tej firmie są dobrym czasem bo wiele można sie nauczyć zdobyć doświadczenie przydatne w przyszłości bo jeżeli sprzedaż przez słuchawke abonament z drugim nowym numerem to już coś osiągnąłeś
zdjecie uzytkownika
puszka - 2014-12-18 18:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak tam się dostać na team leadera i czy wogóle jest taka możliwość? bardzo ciekawi jakie trzeba mieć mocne papiery i doświadczenie, ewentualnie wykształcenie, żeby dorwać u nich takie stanowisko i się na nim utrzymać? stanowiska szeregowe już pełniłam, teraz chcę coś wyżej mieć lepiej płatnego, da się tak u nich?
zdjecie uzytkownika
lady cynamon - 2015-01-20 11:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez byłabym bardzo zainteresowana zatrudnieniem w Telbridge, i również najlepiej jako team leader bo takie mam doświadczenie z poprzedniego call center. jednakże najpierw muszę mieć precyzyjnie określony warunki takiego ewentualnego zatrudnienia. rozumiem że team leader ma umowę o prace na czas nieokreślony, prawda?
zdjecie uzytkownika
ruda - 2015-01-29 22:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o stanowisko team leadera w telbridge to polecam jeżeli macie mocne nerwy oraz jesteście odporni na wyścig szczurów oraz kopanie dołków pod sobą.ja widząc co tam się dzieje jednak odradzam tym bardziej że nie ma mowy o umowie o pracę..
zdjecie uzytkownika
roger - 2015-02-03 20:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli pracujecie na umowie zlecenie? czy jest jeszcze gorzej i jest to umowa o dzieło, czy tez własna działalność? Na jaki czas w ogóle dają te umowy, bo chyba nie można tak w nieskończoność dawać umowy na kilka miesięcy. O co w ogóle chodzi z tym wyścigiem szczurów i kopaniem dołków, jakieś przykłady sytuacji?
zdjecie uzytkownika
alfons - 2015-02-08 12:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie kumasz jazdy to nie pchaj się na wyższe stanowiska, zacznij od konsultanta i obserwuj co i jak.
zdjecie uzytkownika
ere - 2015-02-22 14:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja zaryzykuje i wysle cv tylko chciałbym wiedziec jak jest na rozmowach kwalifikacyjnych,bo wiele zależy od tego pierwszego spotkania, zatem należy się do niego porzadnie przygotować jak wypasc dobrze przed komisja i czy rekrutacja sklada sie z poszczególnych etapów z góry dziekuje za odpoiwedzi pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
Witam - 2015-02-25 17:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAK
PrOSZĘ o odpowiedź czy firma rekrutuje jeszcze na stanowiska KONSULTANT w KIELCACH ORAZ JAKĄ OFERUJECIE UMOWE i do kiedy można składac cv.Z góry dziękuje
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-03-26
Żródło: Gowork.pl
Częstochowa
(śląskie)
Jesteśmy firmą z 10-letnim doświadczeniem na rynku obsługi klienta. Zatrudniamy ponad 1300 pracowników w 6 oddziałach w Polsce i za granicą – Toruniu, Warszawie, Radomiu, Kielcach, Częstochowie i Bukareszcie. Współpracujemy z największymi firmami z branży finansowej i telekomunikacyjnej w Europie, wykorzystując najnowocześniejsze technologie informatyczne. Jeśli: - chcesz rozwijać się zawodowo i stać się konkurencyjnym na ry
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
baron - 2015-03-10 03:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@witam, wygląda na to, że tak, nie wiem nawet czy to nie jest rekrutacja ciągła, niemniej jednak poszukują konsultantów telefonicznych w Kielcach oraz Radomiu, Toruniu oraz Częstochowej. Ja bym chciał aplikowac do innego miasta, ale tez mnie zastanawia co oni takiego oferują, zwłaszcza, że wynagrodzenie to podstawa oraz premia.
zdjecie uzytkownika
ac - 2015-03-25 07:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Forum akurat w tym przypadku dotyczy Radomia, a chyba wszyscy wiedzą jak wysokie bezrobocie potrafi w tym mieście w niektórych miesiącach występować... Dla niektórych być może praca w Telbridge to jedyna opcja na to aby się utrzymać czy odłożyć jakieś pieniądze. Tym bardziej, że wypłata złożona z podstawy i premii motywuje człowieka do ciągłego wysiłku
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Telbridge
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Telbridge?
Zadaj pytanie