Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Telbridge

Opinie o Telbridge

Pracowałeś w firmie Telbridge i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kompetencje? - 2014-07-05 17:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wystarczy spojrzeć kogo awansują. K.C. Nawet matury nie ma... Żal.pl
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-07-07 15:47:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zero do potęgi entej i wydaje im się ze mają monopol na pracę w radomiu to juz nie te czasy odradzam kazdemu omijajcie ją wielkim łukiem to będzie z korzyścią dla was
zdjecie uzytkownika
do lala - 2014-08-02 22:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lala - 2014-07-07 15:47:00]:
chyba pomylilas firmy lalo, pracowalam tam 9 miesiecy i wszystko sie zgadzalo kasa na czas i premie tak ze cztery stowki, raz jak sie postaralam to i siedem sie udalo.
zdjecie uzytkownika
tery - 2014-10-10 12:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zainteresowany praca w tej firmie, mieszkam blisko radomia i chcialbym sie dowiedziec tu czegos o tej pracy. Moze ktos cos napisac? Naprzyklad ile mozna wyciagnac na reke i jakie sa godziny pracy. Czy w weekendy tez sie pracuje, a moze elastyczny grafik? Jestem zaocznym wiec zalezy mi na wolnych weekendach
zdjecie uzytkownika
lalalalalalala - 2014-12-03 19:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ - 2013-08-26 22:26:32]:
pracowałam w tej firmie bardzo bardzo długo, za mojej kadencji przewineło sie około 10 team leaderów przez sale jest ciężko jak wszędzie trzeba pracować żeby zarobic co do premii? jeśli umiesz sprzedać i rozmawiać z klientem to wyciagnie sie dużo ja wyciągałam po 1800 zł samej premii plus pensja tyle samo ,fakt jak masz dobry kontakt z svr masz lepiej ale wszedzie tak jest . ludzie to jest praca a nie dom rozrywki i zeby coś osiagnac trzeba sie starać. najgorsze uważam to że niektórzy z wyższego szczebla po prostu sobie nie potrafia poradzic z agentami i obrastaja w piórka po pewnym czasie ja uważam że lata spędzone w tej firmie są dobrym czasem bo wiele można sie nauczyć zdobyć doświadczenie przydatne w przyszłości bo jeżeli sprzedaż przez słuchawke abonament z drugim nowym numerem to już coś osiągnąłeś
zdjecie uzytkownika
puszka - 2014-12-18 18:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak tam się dostać na team leadera i czy wogóle jest taka możliwość? bardzo ciekawi jakie trzeba mieć mocne papiery i doświadczenie, ewentualnie wykształcenie, żeby dorwać u nich takie stanowisko i się na nim utrzymać? stanowiska szeregowe już pełniłam, teraz chcę coś wyżej mieć lepiej płatnego, da się tak u nich?
zdjecie uzytkownika
lady cynamon - 2015-01-20 11:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez byłabym bardzo zainteresowana zatrudnieniem w Telbridge, i również najlepiej jako team leader bo takie mam doświadczenie z poprzedniego call center. jednakże najpierw muszę mieć precyzyjnie określony warunki takiego ewentualnego zatrudnienia. rozumiem że team leader ma umowę o prace na czas nieokreślony, prawda?
zdjecie uzytkownika
ruda - 2015-01-29 22:30:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o stanowisko team leadera w telbridge to polecam jeżeli macie mocne nerwy oraz jesteście odporni na wyścig szczurów oraz kopanie dołków pod sobą.ja widząc co tam się dzieje jednak odradzam tym bardziej że nie ma mowy o umowie o pracę..
zdjecie uzytkownika
roger - 2015-02-03 20:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli pracujecie na umowie zlecenie? czy jest jeszcze gorzej i jest to umowa o dzieło, czy tez własna działalność? Na jaki czas w ogóle dają te umowy, bo chyba nie można tak w nieskończoność dawać umowy na kilka miesięcy. O co w ogóle chodzi z tym wyścigiem szczurów i kopaniem dołków, jakieś przykłady sytuacji?
zdjecie uzytkownika
alfons - 2015-02-08 12:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie kumasz jazdy to nie pchaj się na wyższe stanowiska, zacznij od konsultanta i obserwuj co i jak.
zdjecie uzytkownika
ere - 2015-02-22 14:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja zaryzykuje i wysle cv tylko chciałbym wiedziec jak jest na rozmowach kwalifikacyjnych,bo wiele zależy od tego pierwszego spotkania, zatem należy się do niego porzadnie przygotować jak wypasc dobrze przed komisja i czy rekrutacja sklada sie z poszczególnych etapów z góry dziekuje za odpoiwedzi pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
Witam - 2015-02-25 17:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAK
PrOSZĘ o odpowiedź czy firma rekrutuje jeszcze na stanowiska KONSULTANT w KIELCACH ORAZ JAKĄ OFERUJECIE UMOWE i do kiedy można składac cv.Z góry dziękuje
zdjecie uzytkownika
baron - 2015-03-10 03:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@witam, wygląda na to, że tak, nie wiem nawet czy to nie jest rekrutacja ciągła, niemniej jednak poszukują konsultantów telefonicznych w Kielcach oraz Radomiu, Toruniu oraz Częstochowej. Ja bym chciał aplikowac do innego miasta, ale tez mnie zastanawia co oni takiego oferują, zwłaszcza, że wynagrodzenie to podstawa oraz premia.
zdjecie uzytkownika
ac - 2015-03-25 07:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Forum akurat w tym przypadku dotyczy Radomia, a chyba wszyscy wiedzą jak wysokie bezrobocie potrafi w tym mieście w niektórych miesiącach występować... Dla niektórych być może praca w Telbridge to jedyna opcja na to aby się utrzymać czy odłożyć jakieś pieniądze. Tym bardziej, że wypłata złożona z podstawy i premii motywuje człowieka do ciągłego wysiłku
zdjecie uzytkownika
obca - 2015-04-18 21:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kompetencje? - 2014-07-05 17:15:51]:
Co Ty opowiadasz.... KC NIE MA MATURY UHAHHAHAHAHA żenada
zdjecie uzytkownika
kons - 2015-04-19 17:38:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest sporo ogłoszeń od tellbridge, podobno szukają konsultantów telefonicznych i oferują od 10 do 14 złotych brutto za godzinę i prowizję. Ile z tego wychodzi łącznie na miesiąc, 1500 na rękę?
zdjecie uzytkownika
STANOWCZO NIE - 2015-04-27 11:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE POLECAM FIRMY JEDNYM SŁOWEM WYZYSK A NA ROZMOWIE I W OGŁOSZENIU TAK KOLOROWO A TU ŻAL OSZUSTWO LUDZIE ODCHODZĄ BO MAJĄ SZACUNEK DO SIEBIE PS. NIE POZWALAJCIE SIE TAK TRAKTOWAĆ LIDERKI TROCHE SZACUNKU DLA KONSULTANTOW I TO CHASŁO :DAWAJ DAWAJ DAWAJ , CISCIEMY -KRZYK NA SALI CO JEST -LUDZIE ODCHODZĄ A WY SIE ZASTANAWIACIE DLACZEGO ODPOWIEM WAM BO KONSULTANCI MAJĄ SZACUNEK DO SIEBIE
zdjecie uzytkownika
igu - 2015-04-27 15:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
'H'asło jak już coś....
zdjecie uzytkownika
poprawny - 2015-05-05 09:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [igu - 2015-04-27 15:00:42]:
Jeśli ta firma jedyne co ma na swoją obronę, to wytykać błędy ortograficzne byłych pracowników..., to racja, nie jest tam dobrze.
A tym, którzy pracują polecam porównanie, czym różni się umowa o pracę od umowy zlecenie i jeśli Wasza praca:
- odbywa się w miejscu i czasie wskazanym przez pracodawcę (grafik macie, prawda?),
- pod czyimś nadzorem (team leadera macie, prawda?),
to nie jest to żadna UMOWA ZLECENIE, tylko normalna UMOWA O PRACĘ. Należą się Wam składki, płatne urlopy i przestrzeganie tzw. doby pracowniczej (czyli jak kończysz o 21, to następnego dnia najwcześniej możesz przyjść o 13), pięć dni w tygodniu pracujących, praca po 8h, reszta to ekstra płatne nadgodziny.
Polecam wizytę w PIP, kilku byłych agentów już odzyskało swoją kasę od takich firm (sprawy są załatwiane zanim dojdzie do sprawy sądowej, firmy chętnie płaci za milczenie). Spróbujcie, a zobaczycie jak szybko wyskoczą z kasy, bylebyście po sądach pracy nie latali.
zdjecie uzytkownika
Neuca = wylęgarnia niekompetentnych pseudo kierown - 2015-05-05 22:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poprawny - 2015-05-05 09:24:39]:
Znakomita i rzetelna wypowiedź !!
Musicie poczekać na wzrost świadomości praw pracowniczych, znajomości kodeksu pracy, ustaw regulujących prawo pracy oraz orzecznictw sądów pracy i rozpieprzycie tę żałosną firmę od środka.
zdjecie uzytkownika
kamila - 2015-05-11 10:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w telbridge ponad rok i wiem jak tam jest. Każdy kto przychodzi tu do pracy to chyba wie, że to call center i jak się w takim miejscu pracuje. Trzeba robić wyniki ale chyba to normalne w innej pracy na innym stanowisku też jest się z czegoś rozliczanym. Kto chce pracować może dużo zarobić koleżanka moja na projekcie t-mobile co miesiąc bierze ponad 1000 zł samej premii więc chyba można... Ogólnie polecam kasa zawsze na czas, pracujesz w godzinach jakich chcesz, możesz szybka awansować,. Pracowałam w kilku cc w Radomiu i uważam, że tu jest chyba najlepiej
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2015-05-11 15:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w telebridge pół roku - generalnie zarobki przy regularnym chodzeniu do pracy ( 8h dziennie przez dni robocze i dwie soboty ) to ok. 900 - 1300 zł, ( zależy od umowy) jak się trafi na spoko projekt to można wytrzymać , gorzej jak rzucą Cię na jakieś ubezpieczenia.System motywacyjny - DO BANI , raczej nie liczą się z ludźmi, wymyślają co rusz jakieś śmieszne kary np , nie sprzedałeś to idziesz do domu 5 godzin wcześniej,albo siedzenie za free na odsłuchu.
Jak ktoś ma olewkę na tego typu akcje to da się wytrzymać, a tak to ogólnie robota na max 4 miechy

Ciekawostka - zepsuły się słuchawki na sali to cała grupa musiała się zrzucać po 1,50 zł na nowe - Firma sama sobie wystawia świadectwo takimi akcjami i jest ich tam pełno.(dziadostwo na każdym kroku )
Co rano poranne rytuały jak to słabe sprzedaże za zeszły dzień wyszły i trzeba nadrobić.Dużo pajaców tam pracuje na "wyższych" stanowiskach bo nie kumają podstawowych technik psychologicznych - jak motywować.
zdjecie uzytkownika
proksa - 2015-05-20 21:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomasz - 2015-05-11 15:36:39]:
łatwo jest oceniać osoby będące wyżej w hierarchii pracowniczej gdy jest się na podstawowym stanowisku w Telbridge, jako na przykład konsultant. Jeśli uważasz że z łatwością poradzisz sobie wyżej to polecam aplikować na szefa takiego zespołu konsultantów. Obecnie szukają osoby na takie stanowisko chociażby w Radomiu
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-05-28
Żródło: Gowork.pl
Częstochowa
(śląskie)
Jesteśmy firmą z 10-letnim doświadczeniem na rynku obsługi klienta. Zatrudniamy ponad 1300 pracowników w 6 oddziałach w Polsce i za granicą – Toruniu, Warszawie, Radomiu, Kielcach, Częstochowie i Bukareszcie. Współpracujemy z największymi firmami z branży finansowej i telekomunikacyjnej w Europie, wykorzystując najnowocześniejsze technologie informatyczne. Jeśli cenisz sobie pracę: - w zgranym zespole - w dogodnych godzinach,
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
ups - 2015-05-22 23:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
ups - 2015-05-25 23:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwi mnie że wciąż się ogłaszają że potrzebują ludzi do tego kołchozu a tam nie ma na czym pracować nie masz sztuki to po 3 godzinach wypad do domu nie szanują ludzi OMIJAJCIE TĘ FIRMĘ Z DALEKA
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Telbridge

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Telbridge?
Zadaj pytanie
alert