brak logo

Delphi Poland SA

Błonie

Opinie o Delphi Poland SA

Mała Kabała 2012-10-02 22:10:32
Zgadzam się z przedmówcą. Teraz każdy się zastanowi, zamian do kogoś się odezwie. Każdy patrzy na siebie wilkiem, bo nie jest już ważne jak pracujesz, jak się starasz, jaki jesteś zaangażowany, liczy się tylko to, czy jesteś koleżką / koleżaneczką zastępcy kierownika, czy nie. Zwolnienia są i będą i na to nic poradzić się nie da, ale kwestia tego w jaki sposób się podchodzi się do tematu...
zz 2012-10-08 18:15:00
polecam
były pracownik 2012-10-11 01:33:38
wiecie co jak czytam to co wypisujecie to krew się we mnie buzuje dobrze wiecie że w tej firmie zawsze były są i będą układy i nie ważne kto będzie kierownikiem , był [usunięte przez administratora]było źle teraz[usunięte przez administratora] też nie dobry dlaczego macie odwagę wypowiadać się na forum anonimowo bo tak łatwiej dlaczego żaden z pracowników nie odważy się zabrać głosu na ogólnym zebraniu bo co bo każdy z was się boi o swój tyłek .PEWNIE łatwiej wypowiada swoją opinie anonimowo żeby nikt nie widział tylko dlaczego czasem szargacie opinie niewinnych ludzi tylko dlatego że nadal tam pracują zastanówcie się ludzie zachowujecie się jak ludzie w przedszkolu nawet nie wiedzie jaką komuś możecie zrobić krzywdę niewinnemu i tylko dlatego że tam pracuje jeszcze .anonimowo to każdy potrafi bo tak jest najłatwiej prawda.
zyciowy 2012-10-24 16:56:45
wiem że po nowym roku planują kolejne zwolnienia. trzeba szukać pracy bo w tej firmie nie ma przyszłości...
1
Zyciowy2 2012-10-27 18:13:27
to ze sa jakies nowe maszyny czy nowa linnia nie oznacza ze bedzie praca dla wszystkich i nie bedzie zwolnien, kolega powyzej napisal prawde iz trzeba szukac pracy gdzie indziej bo tu nie ma przyszlosci.
no wlasnie jaka to moze byc przyszlosc jesli juz.
Zadna......jak ktos ma glowe i dobre checi to sobie znajdzie lepsza firme do zycia i wyjdzie mu to na dobre :)
Kasia 2012-11-12 19:51:43
Witam,
mam pytanie, czy w biurze w Błoniach pracuje dużo ludzi z Warszawy? Czy firma organizuje dojazd pracowników do pracy z okolicznych miast, czy każdy na własna rękę musi sobie dojazd zapewnić?
swój 2012-11-15 19:44:17
dojazd jest z Sochaczewa i z Błonia bez płatnie.
Robert 2013-03-05 07:21:32
Sluchajcie sa jakies przyjecia do DELPHI ?
XxX 2013-03-05 23:15:51
Robert - 2013-03-05 07:21:32

Sluchajcie sa jakies przyjecia do DELPHI ?

Chyba zatrudnia agencja pracy Adecco ale tu musi ktoś się wypowiedzieć kto tam pracuje.
pracujacy 2013-03-06 07:33:13
w obecnej chwili nie ma przyjęć ale cv możesz dać do adecco przychodzą nowe projekty wiec może coś się ruszy a agencja jest bardzo ok pracowałem u nich rok i było ok bez problemu i kasa na czas i w razie coś to dobry kontakt.
Marek 2013-03-18 07:19:43
Pracuje w tej firmie wiele lat i uwazam ze sytuacja jak i ludzie nie sa na wysokiem poziomie.
Mam rodzinę wiec rzeba gdzieś pracować.
To jest jedyny powód mojego bycia tutaj.
Gdybym miał wybór zwolnił bym sie z dnia na dzień.
Nie liczę na żadnych przyjaciół tutaj jak i kolesiostwa do picia wódki.
Zrobię swoje i idę do domu.
Pozdrawiam
marek 2013-04-19 11:39:54
Firma katkom to smrodliwa firma, spalenizna ze spawarek, nie polecam nikomu.....
;-) 2013-05-07 09:55:03
firma bardzo zbiedniała apropo tych wygodnych autobusów.
haha
Wczesniej ludzie jeździli jak świniaki a Kasiunia z akwarium i pseudo kierowniczek ten wysoki laluś kłamali w żywe oczy drukując karteczki z informacją ile to jest miejsc siedzących i stojących.
Żaden autobus tylu miejsc nie posiada, nie powinien mieć.
Zatłoczone autobusy to śmierć dla pasażerów ale niewielu to rozumie w szczególności zakłamani ludzie z Delphi.
Liczy się tylko aby nie wydać za dużo kasy na dowóz.
Jeszcze straszyli żeby uciszyć osoby które zwracały na takie nieprawidłowości uwagę.

Szon!! wracaj na wyspy skoro traktujesz ludzi jak bydło!!!!!!!
Won z Polski!
:) 2013-05-09 11:27:40
nie każdy ma możliwość dojechać do pracy własnym autem i cieszy się z tego co ma i nie musi płacić bo autobusy z Sochaczewa oraz Błonia są za darmo...
1
:) 2013-06-04 13:17:41
Coś ruszyło zaczęto przyjmować ludzi do pracy......... zwiększyło się zapotrzebowanie być może rynek samochodowy ożył
Migdał 2013-06-04 13:35:38
Pracuje w tej firmie długo,nikomu w paradę nie wchodzę.Widzę co się czasami dzieje.Jak was traktują...Biedne lenie tu psioczą na firmę bo im się nie chce ściery wziąć do łapy i kurze pościerać, na metrze kwadratowym.A na jednej z linii dwóch operatorów [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] całą podłogę i maszyny myje co zmiana.Jakoś nie narzekają.
Mam wrażenie że tylko grupa nierobów wypowiada się negatywnie.
Bo panuje w tym zakładzie zasada "ja nie mam to inni też nie powinni"
Opanujcie się i weźcie się za robotę.
A co do waszych autobusów,jak ktoś ładnie napisał.
Przeszkadza tłok? to jedz swoim autem.To tylko dobra wola firmy że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wam wozi.

Pozdrawiam tych normalnych.
Pracownik 2013-07-16 09:54:57
Zarobki.
No nie są za wysokie,ale patrząc na inne firmy to nie jest źle.
Ciężar pracy do płacy prawie odpowiada...Troszkę za mało dają na początek.Ale źle nie jest.
Dojazd.
Darmowy z Błonia i Sochaczewa.Z czego Sochaczewski autobus robi sporą trasę.Na upartego po 3 dniach pracy,da radę się z kimś umówić i dojechać razem z nim do miejsca zatrzymania autobusu.Bo ludzie całkiem fajni. (są wyjątki oczywiście jak wszędzie)
Atmosfera.
No tu trochę jest zgrzytów,bo ludzie marudzą na kierowników.
Ale gdzie tak się nie robi? Jest trochę zazdrości,trochę niezdrowej konkurencji.Ale ogólnie jak się porozmawia z ludźmi to jest dobrze.
Sama praca.
Dość spore tępo,pracuję na linii E5, jak ktoś nie przystosowany do pracy typowo włóż=wyjmij to będzie miał na początku ciężko.
Na szczęście niektórzy zdradzają triki i uczą jak pracować efektownie :) Jestem im bardzo wdzięczny za pomoc.
Podsumowując.
+dojazdy za darmo
+płaca na cza (coś tylko słyszałem o go work że się spóźniają)
+sporo fajnych ludzi
+łatwa praca
+30 minut przerwy (choć to i minus dla palących)
-szybkość pracy
-średnio z pieniędzmi na początek
-brak możliwości wyjścia na papierosa (choć znam takich co wypuszczają)
-presja (choć nie zawsze)

Mam nadzieję że moja recenzja jest choć choć trochę pomocna.
Nie dam rady wymienić wszystkich aspektów pracy.
Ale przyjdźcie i się przekonajcie.
...... 2013-11-05 07:57:00
jest zakaz palenia ale chyba tylko dla nie palących. bo co godzina się pali wymaga się ale nie w tym temacie...........
2
... 2013-11-06 12:45:32
jak widac niktorzy wielce zadowoleni z pracy sa, delphi jedna wieeelka rodzinka ;)
1
............. 2013-11-09 17:08:15
ta wielka rodzinka to jedno wielkie ucho....co powiesz to zostanie użyte przeciwko tobie :(
4
byly pracownik 2013-11-10 14:03:44
To prawda jak masz układy albo jests z rodziny kierownika to masz prace i nikt cie nie rusza nawet jak filmy ogladasz. A do tego jak sie zmienilo kierownictwo to juz nikt sie niczego nie boi ale najwazniejsze ze jest czysto co niektore sie tylko na tym znaja
4
marek 2013-11-17 07:51:19
To ze innii jezdza samochodami do pracy nie oznacza ze innych na to samo stac i maja sie tloczyc jak swinki w autobusie, firma ma obowiazek zapewnic bezpieczny dojazd w ramach przepisów ruchu drogowego i przepisów odnośnie liczby pasażerów w danym typie autobusu.
Każde auto ma wbite w dowód dozwoloną ilość pasażerów, natomiast wiele dowodó ma zawyżoną tą liczbę.

2
przemek 2013-11-17 07:58:39
typowa praca fizyczna na linni.
nic specjalnego.
Zawsze było tak że palacz miał lepiej.
DLa mnie powinni zlikwidować papieroski i zatrdnić ludzi którzy zajmują się pracą a nie jaraniem i (usunięte przez administratora)
2
Monika 2013-11-17 08:05:30
witam,
ktos pisal ze anonimowo to kazdy sie moze wypowiedziec tutaj a w firmie to milczy.
to chyba jest zrozumialem pawda? ludzie maja rodziny a odezwc sie mozna anoimowo i to nie jest oznaka tchorzostwa tylko rozsadku, to ze ktos ocenia negatywnie innych niekoneicznie nie jest prawda a czesto jest. Takie forum powinno byc i bedzie i dobrze.
Należ zwalczać dziadostwo, szczury i ludzi ktorzy pod pretekstem solidarnosci z firma niszcza innych, chca uciszyc tych co staraja sie wytknąć błędy i niedociągnięcia w firmie i kolesiostwo.
Nie polecam tej firmy wogóle.
4
,,,, 2013-11-17 15:28:11
I dokładnie tak jest że tylko anonimowo można tu się wypowiadać bo jak powiesz głośno i ktoś nie pożądany usłyszy to jesteś ugotowany/a ludzie uprzejmie doniosą komu trzeba a potem się obrywa i znosi "kary"przygotowane przez przełożonych itp...cóż na tą firmę rodzinną nie ma chyba rady
*** 2013-11-19 13:08:16
jeśli ktoś jest zainteresowany pracą w Delphi to będą przyjęcia w styczniu 2014 a zgłaszać się i składać CV można już teraz
1
książe prince 2014-01-10 23:50:39
wreszcie mnie docenili
1
socho 2014-07-09 21:36:51
Czesc. Powiedzcie prosze jak jest z tymi dojazdami z Sochaczewa dokładnie chodzi mi o kierunek Boryszew ....
wqewq3e 2014-08-17 21:57:41
czy ktoś może napisać co obecnie dzieje się w Delphi i ile można tam zarobić?
zełusik 2014-08-18 08:50:28
ok 1600 sa przyjecia cały czas dowus z socho leszna kampinosu i błonia za darmo
1
pracownik 12345 2014-08-18 17:49:30
Naj wazniejsze checi do pracy zadzon do adecco i spytaj o prace w delphi tam wszystko powiedza ogulnie nie jest zle pracowac tu tylko trzeba troche checi i zarobki tez sie podniasa
43t34563 2014-08-24 21:11:22
1600 netto w okresie próbnym. A później ile można zarobić?
1
Andrew 2014-10-02 20:24:59
Czy ktoś może dać namiar do działu rekrutacji do Delphi Błonie?
I czy ktoś wie, czy obecnie prowadzony jest nabór?
1
Andrew 2014-10-03 21:50:31
Mam podobnie jak kolega wyżej, czasem już wątpię, że uda się znaleźć coś lepszego niż obecnie...
pracownik 2014-10-03 22:55:00
nabór jest cały czas można osobiści cv złozyć lub do adecco zadzwonic i spytac o prace w delphi jak ktos nie jest leniem to mozna dostac sensowne podwyrzki i umowe przez firme
Andrew 2014-10-05 19:47:22
Dzięki za informację, spróbujemy coś podziałać w tym temacie.
123698745 2014-10-20 12:01:56
podwyszki sa raz w roku dla wszystkich... a atmosfera jest ok
natiiii92 2014-10-25 19:04:46
A są jakieś bony lub paczki na święta?
beskicki 2014-11-12 21:53:22
Skoro szukacie pracy to albo jej nie macie albo Was zaraz wywalą bo się nie chce robić, ale jak nie macie to myślę że każdy grosz dobry na początek najlepiej to pytać i liczyć że coś za darmo przyjdzie. Zacznij pracować, pokaz co potrafisz, a potem myśl o podwyżce. Ja tam pracowałem i byłem zadowolony odzszedłem bo znalazłem coś lepszego dla mnie.
2
andrzej wąsik-kłos 2015-02-12 18:20:48
są podwyżki? to świetnie! to mnie ostatecznie przekonuje że chcę pójść do nich do pracy. mam takie kwalifikacje że nie obawiam się że mnie przyjmą. aspektem zaporowym moga być może wymagania jako specjalisty w branży. chcę 3500 zł netto, multisporta i umowę o pracę na czas nieokreślony - czy firma jest w stanie zapewnić mi takie warunki?
2
Andreee 2015-03-18 09:05:11
A ja mam pytanie, czy w błoniu jest produkcja zaworkow delphi, jak nie to gdzie?
Potrzebuje takie 9308-621C. jak cos prosze info na meila: maroo.77@wp.pl
AGNIESZKA888 2015-04-10 18:20:28
czy ktos morze mi odpowiedziec na pytanie kiedy benda przyjecia do pracy przez firme i ile morzna zarobic
some_dude 2015-05-10 17:56:52
Sluchajcie jak to jest w Błoniach z firma ? Na jednej stronie jest napisane crs a na drugiej delphi to w koncu jaka tam jest firma ? Wiem ze jest teraz nabor na stanowiska przy maszynie i w ogole na magazynie, ale czy sa jakies stanowiska dla inzynierow i planistów ?
ekonomista 2015-08-06 20:40:52
po rozmowie jestem zszokowany 10,40 brutto na /h i wszystko w temacie! Nie dla niewolnictwa!i tłumaczenia żę da się zarobić 2 tys tam .... tylko jeżeli pracujesz 10, 12 h dziennie nie cywilizowanym systemem 8 h dziennie /5 dni w tyg
1
xxx 2015-08-24 11:38:18
Czy są przyjęcia do Delphi przez firmę,nie agencję??? Jakie zarobki?? Podobno ,że i ponad 2 tys można wyciągnąć?? Jakie stanowiska, i gdzie najlepiej??
auto 2016-05-18 21:21:57
Czy ktoś może coś napisać o stanowisko inżynier automatyk ? Jakie wynagrodzenie oferują?
Mat 2016-10-16 18:45:15
Nie polecam pracy w owej firmie na stanowisku produkcyjnym. Ogólnie brak szacunku, wygórowane normy, duży nakład obowiązków za dość słabą kasę....Co by się nie stało winny operator ... Makabra... pozdrowienia i podziw dla ludzi, którzy pracują na produkcji.
1
mony 2016-10-17 09:35:15
Witam czy ktoś potrafi podac namiar na osobe od marketingu nie ma szans żeby sie tam dodzwonic:(
Znajomy Pracowników 2016-11-23 12:27:54
Zła atmosfera małe zarobki i dużo wymagają MASAKRA nie polecam
1
NICK 2016-11-26 22:10:25
nie w Błoniach a w Błoniu
jak chcesz pracowac w jakiejs miejscowosci to przynajmniej poprawnie odmieniaj jej nazwe przez przypadki
1
Zostaw swoją opinię o Delphi Poland SA - Błonie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delphi Poland SA