Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-02-09 11:33:28 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Delphi Poland S.A - Błonie . Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2009-02-09 11:38:10 odpowiedz | cytuj
ciężka praca mogliby więcej placić. Tutaj w Bloniu jest dużo firm które placą lepiej
MYSZKA - 2010-11-05 17:08:22 odpowiedz | cytuj
Ciężka praca nie jest ale ci co mniej zarabiają pracują a ci co wiecej mają się opierdzielają !!!!!
Tomek - 2010-12-03 02:55:00 odpowiedz | cytuj
pracuje tam jeszcze ta wymondrzala wysoka cwaniara? :D wiecie o kim mowie
kierowca - 2011-02-01 09:00:26 odpowiedz | cytuj
pozdrowienia dla pracowników delphi. niestety widać ze komuna jeszcze nie odeszła z polski. zamiast pracować to siedzicie i kawka. no ale w sumie rozumiem, jak nie płacą to i się robić nie chce
anonim - 2011-02-01 09:10:23 odpowiedz | cytuj
ktoś pisze ze ciężka, ale nie w magazynie. Chłopaki siedzą i rozmawiają. parking zawalony tirami. jak nie dacie w magazynie jakiegoś piwka chłopakom, to lipa. bedziecie stać i czekać. pozdrawiam.

ps. nie bądż zerem. zostań magazynierem.
anonim - 2011-02-27 18:41:21 odpowiedz | cytuj
pracuje, pracuje. Zdecydowanie nie polecam tej firmy, komuna, komuna i jeszcze raz komuna. Mało płacą.
kierowca - 2011-10-14 21:21:24 odpowiedz | cytuj
Bardzo fajna firma, coraz więcej rzeczy powstaje. Firma ta jest z przyszłością. Bardzo rozwija się.Chciałbym tylko, aby dla kierowców była toaleta. Miejsce tylko dla kierowców. Ludzie mili, ale bardzo zapracowani.
. - 2011-10-14 21:32:04 odpowiedz | cytuj
Jaka komuna? Chyba nie widzisz co dzieje się na hali. Musi być porządek. Pan dyrektor chodzi ciągle tu zagląda , tam zagląda i tak naprawdę trzeba się pilnować i pracować.Nie jest źle, moglibyśmy więcej zarabiać. Atmosfera pracy rózna. zależy z kim sie pracuje. Generalnie ok.
anonim - 2011-10-22 19:59:40 odpowiedz | cytuj
a przyjmują do pracy?
anonim - 2011-10-29 06:47:10 odpowiedz | cytuj
Przyjmują do pracy i to bardzo dużo osób. Niedługo powstanie zakład Delphi, większy trzy razy. Widziałem to na prezentacji Pana dyrektora. Zapowiada się nieźle.Resztę zobaczymy w życiu. Poszukują inżynierów, ale także ludzi na produkcję. Jesteśmy tacy podjarani tym otwarciem nowej fabryki.
kierowca - 2011-11-04 22:14:10 odpowiedz | cytuj
Nie wiem jak jest w środku i nie wiem czy komuna, czy nie. Kiedyś przywiozłem towar dla tej firmy. Nie chciano mnie rozładować, gdyż nie miałem konkretnych i dokładnych dokumentów. Pani z recepcji poprosiła o pomoc panią z logistyki, panią Monikę.Powiem Wam, że pierwszy raz spotkałem się z tak miła i profesjonalną obsługą. Pani Monika wyjaśniła wszystko ze mną i z przewoźnikiem. Uwinęła się bardzo szybko. Dzięki niej oszczędziłem sobie czasu. Byłem naprawdę pod wrażeniem. Przesympatyczna osoba.
anonim - 2011-11-04 22:16:55 odpowiedz | cytuj
A jak płacą?
barman - 2011-12-03 12:18:31 odpowiedz | cytuj
lepiej tu nie pracować.
D$D - 2011-12-05 22:13:12 odpowiedz | cytuj
Kurde to nie ciekawie się tam dzieje poczytałem trochę waszych wypowiedzi i nie wiem co mam teraz zrobić, zaproponowali mi stanowisko mł. inż do spr. obróbki skrawaniem (coś takiego) i teraz zniechęciłem się na rozmowę. Ktoś z was miał może już przyjemność być u nich na takiej rozmowie albo pracował na tym stanowisku i może coś więcej powiedzieć?
krossman - 2011-12-06 18:14:58 odpowiedz | cytuj
Hej,
atmosfera faktycznie syfiasta, nabawisz sie wrzodów. Bedziesz łaził i szukał roboty i nikt ci w niczym nie pomoże, jesli szanujesz sie i uwazasz sie za osobe inteligentna startuj gdzie indziej, jest wiele super firm o prawdziwych aspiracjach i super technologi.
Jaka obrobka skrawaniem, hahahha, maja tam kilka obrabiarek z 80 lat do dorabiania złamanego bolca i śrubki, hahah a na produkcji sa maszyny ale nie obrabiarki, tam nie zdobedziesz zadnego doswiadczenia inzynierze.....
Paweł - 2011-12-06 18:24:15 odpowiedz | cytuj
Firma składa części, nie obrabia, obrabiarki czasami są pomocne jak kolega napisał do dorabiania części, jedynie na produkcji rotorów, kół zębatych do wałków rozrządu sa wielkie szlifierki, wielkie kobyły ktore same szlifują pewne elementy i to tyle ........ ale przy nich sie niczego nie nauczysz.
Obrabiarki sa w firmach ktore cos realnie produkują.
To nie ten adres :)
$D - 2011-12-06 20:43:34 odpowiedz | cytuj
Rzeczywiście nie wygląda tam ciekawie z tego co piszecie. Daliście mi teraz trudny orzech do zgryzienia bo miałem już parę tel. od firmy Antal w sprawie tej pracy i na pewno chodzi o stanowisko mł. inżyniera i dopytywałem się, to chodzi o maszyny CNC. A firma sama mnie wyszukała ze względu na doświadczenie w tym kierunku. Jedno co mnie zdziwiło to od razu pytanie o oczekiwania finansowe (Powiedziałem że chce poruszyć ten temat dopiero podczas rozmowy kwalifikacyjnej, jak myślicie można tam przyzwoicie zarobić?jakie są przedziały zarobkowe na takim stanowisku bo nie mam zielonego pojęcia?) dzięki wszystkim za info...
PowerMan - 2011-12-11 09:58:29 odpowiedz | cytuj
Widze ze kolega mysli tylko o zarobkach, to sie zatrudnij i bedziesz wiedzial ile ci dadza, heheh
dostaniesz 1500 netto i bedziesz zadowolony, hahahha
beda cie ganiac jak zająca na polowaniu.........
Maciek - 2011-12-26 17:26:31 odpowiedz | cytuj
Zatrudniają tu ludzi ze wsi, to wizytówka Delphi............
Co-Worker - 2012-01-03 23:07:23 odpowiedz | cytuj
Hi!

I also work at Delphi, but in Portugal.

It seems that the company is now very fragile in business.

The say that might be a fusion bewteen our factories.

Have you been threated with this nightmare?

Everyone around here is very ansious with staff decision.

How are doing up there?

Cheers!
Bob - 2012-01-11 22:35:29 odpowiedz | cytuj
Witam,
Mam dobrą informacje dla kierowców TIR. Budujemy nową fabrykę z miejscami postojowymi dla ciężarówek i WC dla kierowców. Nowy zakład d będzie miał 8 doków więc i czasu stracicie tu mniej, i plac manewrowy nie będzie zastawiony osobówkami.
Do zobaczenia w nowym zakładzie za kilka miesięcy.
Bob - 2012-01-11 22:49:03 odpowiedz | cytuj
Odnośnie szlifierek i maszyn CNC jak widać Pawele nie do końca wiesz o czym piszesz i na 1000% nie jesteś nawet technikiem.
Widzisz Pawle duże maszyny do rotorów, a to nowoczesne szlifierki i maszyny CNC z tego wieku a nawet zeszłego roku szlifując 2 powierzchnie i średnicę przy jednym podejściu i zachowują dokładności kilku mikronów ale tego już nie jesteś wstanie zobaczyć.
Na szczęście szanujący się inżynier nie sugeruje się takimi opiniami... ale ja jestem tylko ... Bob
Ci którzy wiedzą kim jestem potwierdzą wyjątkową atmosferę, szacunek i jedność zespołu
BOB
Paweł inzynier władca - 2012-01-12 17:56:33 odpowiedz | cytuj
Primo:
Po zawodowce nawet wiedza ze takich pomiarow dokonuje sie w mikronach :-)
nie musisz sie puszyc i pisac ze nie jestem technikiem skoro tego nie wiesz ale wierze ze tym nim napewno nigdy nie bedziesz.

Mainetance maja proste szlifierki do obrobki walkow, powierzchni, frezarki i tokarki, umiesz sie nimi poslugiwac ? hm, nie sadze, jesli chodzi o linnie produkcyjne do rotorow to sa to szlifierki z tego wieku owszem ale wiek ma sto lat kolego i sa to złomy czesto poza nowymi prosto z Japonni ktore przyjechaly w zeszlym roku.
Teraz tak : wiecznie musicie sie kryć z niedokladnosciami pomiarów za co jestescie ganiani przez odbiorców nie wspominajac o pracownikach ktorzy tych pomiarow czesto nie dokonują.
Bobie.... jestes wiec chyba z bajki i pisząc o szacunku pomyliles szacunek do wlasnej Mamusi z chamstwem w firmie Delphi, brakiem profesjonalizmy ze strony pracownikow, ludzie sa werbowani z przypadku, w biurze tak zwani inzynierowie to mlode osoby bez doswiadczenia i kregosłupa moralnego a szacunek i jedność zespołu maja w 4 literach.
Technicy w tej firmie ? hmmmm.......niech pokaza jakie maja doswiadczenie i CV :-) nie wymaha to chyba komentarza.
Prawdziwi inzynierowie starej daty pracuja tam gdzie na to zasługują.
Mozna tu przyjechac i zobaczyc stojących kolesi pod firmą.
Reasumując trzeba byc obiektywnym i uderzyc sie w piers zanim bedzie sie pisac glupoty, ponatto zainteresowanych zapraszam na jakiekolwiek strony www poswiecone obrabiarkom CNC, Robotom, etc
Chetnie z toba bede polemizowal w sprawach technicznych jesli masz odwage a jesli nie zamilcz na wieki. Buhaha
Inzynier
gajowy - 2012-01-13 21:14:50 odpowiedz | cytuj
Paweł inżynier jak piszesz o sobie władca to znaczy że masz kompleksy i charakter chwiejny. Może kiedyś pracowałeś w Delphi a może po prostu ci podziękowali bo prędzej czy póżniej ludzi nie potrafiących pracować w zespole zespół eliminuje, chroniąc pozostałych. Więc wylewaj to błoto gdzie indziej bo piszesz nieprawdę i możesz w ten sposób wpływać na tych którzy pracy szukają. A tym właśnie osobom mogę Delphi polecić jako bardzo dobrą firmę gdzie można się bardzo rozwinąć pracując przy najnowszych technologiach w doskonale zorganizowanym zespole.
I tyle na ten temat. Szkoda tylko że wypowiadają się tu ludzie świadomie wprowadzają innych w błąd i jniedość że nazywają siebie inżynier to jeszcze "władca". Chyba much?
x