logo Team Prevent Poland

Team Prevent Poland

Pszczyna

Opinie o Team Prevent Poland

PJ 2015-04-03 23:06
firma żenada, najgorsza w jakiej pracowałem, nie polecam nikomu, co innego mówili przez telefon, co innego na spotkaniu "rekrutacyjnym" (przejmują każdego jak leci bo nie ma chętnych w J-L) i w rzeczywistości też co innego, wypłaty przeciągane do ostatniego dnia, przez super Panią z kadr. Czas stracony dla tej firmy.
4
ktoś 2015-04-10 15:07
Gratulacje za odwagę dla PJ.
1
lady 2015-04-10 16:32
Bzdury piszesz PJ, firma wygląda na to, że ciekawie zaczęła się rozwijać, mają coraz więcej biznesów i pracowników a pensji nigdy nie zapłacili z opóźnieniem??? - no chyba, że zlecenia nie podpisałeś i nie odesłałeś na czas?? Poza tym firma chyba ponownie zaczynają się bardzo liczyć na rynku bo jak słyszę to zawaleni są robotą.
lady 2015-04-16 08:36
Nie wiem ale maja dużo dobrych własnych szkoleń i młodych inżynierów też biorą na przyuczenie - niewiele ich to kosztuje.
lolek 2015-04-18 16:41
Ciężka sprawa z tym TP...niby fajna ale nie dla pracowników. pracowałem wiec oddać im trzeba że pensje zawsze były bez opóźnieniem...ale wyżyć się za to nie da...chyba że byli kolesie którzy tam dorabiali to spoko. wielki wyścig szczurów. warunki pracy średnie. a najbardziej rozbijające jest to że szeregowych pracowników obowiązują lojalki a góra kreci na boki...Pan DT próba rozkręcania firmy opylającej jakiś sprzęt medyczny...pani MS usługi BHP w Bielsku...lipa troszkę.
1
lolek 2015-06-03 12:11
To że sa zawaleni robota to się słyszy...ale głównie od nich samych. wielu klientów traktuje ich z góry a pracownicy muszą się płaszczyć na dać poniewierać żeby klient nie odszedł. Kierownictwo często sztucznie podkręca status firmy opowiadając ilu to mają klientów i jak to się duo nie dzieje. a ogłoszenia ze stron celowo nie sa usuwane żeby wyglądło że tak strasznie dużo przyjmują ludzi. Oddziały zazwyczaj jedno - dwuosobowe i obrabiają jak psy z wywieszonymi jęzorami żeby tylko się klient nie poskarżyłe. Pracowa.lem dla nich...pracuje dla konkurencji i to poziom nie jeden a pięć wyżej.
lady 2015-06-18 10:19
nie rozumiem - jak można się rozwijać i być zawalonym robotą "od nich samych"? Widać, że się rozwijają bo popatrz chociażby na reklamy tej konferencji którą będą robili i to z uczestnictwem jako prelegentów największych firm produkujących samochody? Kto by takie coś dał radę zrobić z ich konkurencji - skoro Team Prevent jest taki słaby to czegoś nie rozumiem - dlaczego wszyscy z nimi trzymają? Ze wszystkich firm robiących doradztwo sorry ale jestem pod ich wrażeniem i szkoda, że od nich odeszłam mając mózg wyprany przez podobnych do ciebie.
murdock 2015-06-23 12:41
To nie jest pranie mózgu...to są pojedyncze przypadki opisywane przez ludzi którzy mieli styk z TP. Zwolniłaś się mając mózg wyprany...jesteś zatem 1 przypadkiem na świece osoby zwalniającej się pod wpływem wpisów w necie. wiele szkoleń było wpisywanych, tworzono plany dzienniki - mało co z tego się odbywało bo nie było chętnych.
MM 2015-07-06 15:57
Witam nie polecam tej firmy na pierwszym miejscu jest rodzinka i znajomi regionalnego reszte maja w czterech literach zero obiektywizmu ktoś cos powie na kogoś i to jest juz podstawa do zwolnienia brak profesjonalizmu. Brak szacunku wyzyk i tyle zreszta sami sie przekonajcie.
MM 2015-07-06 16:01
Nie warto kolesiostwo regionalnego jego nieprofesjonalizm oraz gnuśność liderów zakrawa o pomstę. Nie warto robota nie równomiernie rozłożona na zimnach brak szacunku oraz kolesiostwo nie robia sami a patrza jak zasuwasz. Sami sie przekonajcie nie warto
nn 2015-07-07 10:14
może faktycznie opiszesz za co zostałeś odsunięty ?
1
XX 2015-09-08 07:44
Nie warto firma bez perspektyw bez składu i ładu, kolesiostwo , dziewczyna generalnego nic sobą nie prezentuje a panoszy się jak mało kto. Jeszcze raz nie warto każda inna firma o tym profilu jest lepsza. Brak poszanowania i irytujące zagrania.
ww 2015-09-12 13:34
Proponuję spróbować i sprawdzić, jak się sprawy mają - w końca dla każdego "atrakcyjne wynagrodzenie" oznacza co innego.
1
xx 2015-11-15 22:41
DOKLADNIE TAK JEST, OSTATNIO MIALEM OKAZJE WSPOLPRACOWAC Z TA FIRMA, NIESTETY JEST UKIERUNKOWANA NA WYZYSK PRACOWNIKA, W UMOWIE SAME KARY, NAWET DO 50000 ZL
? 2015-11-16 19:30
a dziewczyna generalnego to która to?
4
Były 2016-02-24 11:11
tak samo było w CRS koleżanka (od serca) Paniusi kierownik, zero kompetencyjne, panoszyła się i wyrzucała ludzi z pracy, jakoś dziwnie waniajet od tych film ze śluńska
eKSPERT 2016-03-16 10:05
Ta firma ma piekna strone internetową mase frazesów gurnolotnych słownictw pseudo profesjonalizmu !!! Opóznienia w wyplacie wynagrodzeń to standard!!!! Nieprofesjonalizm w porównaniu do tego co obiecuja i piszą na stronie też standard!!!!! Zatrudniaja Ukrinców którzy pracuja po 300 godzin w miesiacu za 8,5 zł i tez ich przeciagaja z wynagrodzeniem.Powinno nimi sie zając Prawo Polskie!!!!
1
gabryś 2016-03-16 16:30
eKSPERT wskaż jednego pracownika, który nie dostał wypłaty na czas oraz pracuje za 8,5.
henio 2016-06-03 08:19
proszę napiszcie coś więcej o godzinach pracy oraz wypłacaniem za nie. Dowiedziałem się, że w Legnicy pracują od 7-16. Z prostego obliczenia wynika, że w skali miesiąca tych godzin jest więcej niż na pełnym etacie. Nadgodziny, nadgodzinami, ale oni 9h dziennie mają wpisany w standard?
szydło 2016-06-08 23:03
Na ich stronie znalazłem informację, że szukają pracownika do produkcji zniczy :) Dodatkowo widzę, że b. profesjonalnie traktują swój i cudzy czas, bo zamieścili taką o to informację :) "Z uwagi na sezonowość naszej produkcji, oraz jej nasilenie w miesiącach MAJ-PAŹDZIERNIK, zachęcamy do skladania podań o pracę w tym okresie."
może pracownik 2017-01-26 12:46
Witam! może mi ktoś napisać jak to teraz tam wygląda? Jutro mam iść na rozmowę? Głównie chodzi mi o zarobki, jakie i czy na czas? i jak z czasem pracy :)
Amator 2017-02-08 23:05
Mam duże doswiadczenie jako handlowiec i myślę, że dam radę na ty stanowisku w dobrej firmie?.
good luck 2017-02-10 18:35
TO zależy, do którego działu masz trafić... w większości nie masz się o co martwić. Ale w jednym przydadzą ci się nerwy ze stali :)
2
Bywalec 2017-02-16 13:02
Jak zaczynałem pracę w firmie to myślałem, że długo nie popracuję ale teraz widzę że mam pracę w świetnej firmie. Poza tym, ludzie są na prawdę fantastyczni. Można nauczyć się wielu rzeczy i przy tym zarabiać całkiem niezłe pieniądze, polecam pracę .
Marta 2017-03-01 12:01
Jak przedstawia się atmosfera między pracownikami?
Pracownik z długim stażem 2017-03-01 16:35
Atmosfera w firmie jest co najmniej dobra. Jak w każdej firmie są spięcia, ale ludzie ze sobą rozmawiają i szukają rozwiązań. Najważniejsze jest to, że sami Szefowie kładą duży nacisk na przyjacielską atmosferę, co da się odczuć w całej firmie. Gdyby przyszło mi zmieniać pracę to najbardziej żal byłoby mi atmosfery i kontaktów z ludzimi, z którymi pracuję :-)
Marta 2017-03-07 16:07
Pracownik z długim stażem, muszę przyznać, że bardzo miło czyta się takie komentarze. W ogóle bardzo pozytywne jest to, że przełożeni zdają sobie sprawę, jak ważnym aspektem jest atmosfera. Są prowadzone jakieś specjalne działania z tym związane? Organizowane imprezy integracyjne?
Pracownik z długim stażem 2017-03-07 18:21
Bardzo miło się pracuje w firmie, w której człowiek dobrze się czuje ;-) Czy są prowadzone działania związane z budowaniem atmosfery w firmie? Oczywiście! Spotkania integracyjne, wyjazdy, wyjścia np. na kręgle, firmowe grille w sezonie, wigilijne spotkania, na które pracownicy sami przygotowują potrawy. Co jeszcze buduje atmosferę w firmie? To, że mówimy wszyscy do siebie per "ty", że Szefowie, mimo iż są zapracowani i w firmie bywają krótko to przychodzą i witają się z każdym, mają dystans do siebie i firmy, potrafią zażartować. Na tę atmosferę składa się sporo rzeczy :-)
Natalia 2017-03-17 11:36
Team Prevent Poland Sp. z o.o. od lat oferuje szkolenia w osiąganiu zamierzonego celu. Oferują jedyne w kraju studia kształcące przemyśle motoryzacyjnym. To super firma.
Mariusz 2017-05-26 12:16
Chciałem sie wypowiedziec na temat pracy w Gliwicach jedno wielkie dno Team Liderzy To pedały pan Piotr ostatnio zachował sie poprostu po frajersku skazując jednego z naszych pracowników na dyscyplinarke ale najlepsze jest w tym to ze on tego nie zrobił sabotaż co do innych liderów nie mam nic do powiedzenia teraz czas na kordynatora Paweł człowiek któremu 120 razy gada sie by przyniósł bluze bo masz juz zniszczona to i tak nie przyniesie ogólnie wna zmianach panuje spokojna atmosfera i przyjazna ogólnie nie polecam zakładu
6
Anulkar 2017-06-05 08:42
Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić jaki jest powód , że firma ma tak długą ofertę pracy dla pracownika ds. handlowych? Mam zgłosić się na rozmowę rekrutacyjna i dlatego chciałabym dowiedzieć się coś więcej.
Team Prevent Poland 2017-06-05 12:48
Nasza firma dynamicznie się rozwija, a chcąc poszerzać grono naszych klientów ciągle poszukujemy ciekawych kandydatów, którzy przyczynią się do tego rozwoju. Stąd też nabór na pracowników ds. handlowych jest ciągły.
W przypadku dodatkowych pytań dot. rekrutacji zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami pod adresem e-mail: kadry@teamprevent.com
Trzymamy kciuki i życzymy powodzenia na rozmowie :-)

[wk]
2
Amator 2017-06-08 22:09
@Mariusz Myślę, że nie chciałbyś aby o Tobie ludzie wypowiadali się tak jak Ty to robisz o innych. Nie popracujesz długo bo taka postawa nie jest akceptowana przez pozostałych. Lubisz oceniać innych a jak byś sie czuł gdyby o Tobie ktoś zaczął pisać?
Mariusz 2017-06-12 15:36
Wiem co pisze :) nie gadam o wszystkich bo pracownicy są solidni ale gadam o "górze" wiele można im zarzucić i tyle
Anitka 2017-06-19 11:49
Czy Team Prevent coś nowego prowadzi, że mają tak długą ofertę dla handlowców?
Team Prevent Poland 2017-06-19 13:35
Jeśli masz na myśli ofertę pracy dla handlowców to jest nabór ciągły. Nasza firma dynamicznie się rozwija, a nasze portfolio usług jest szerokie, stąd też rozbudowujemy struktury sprzedażowe.

Zachęcamy do złożenia aplikacji. W przypadku dodatkowych pytań dot. rekrutacji zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z nami pod adresem e-mail: kadry@teamprevent.com

[wk]
Amator 2017-06-25 22:30
Team Prevent Poland zatrudniał kilkanaście osób, obecnie zespół liczy 150 pracowników, wysoko wyspecjalizowanych ekspertów w swoich dziedzinach. Ich wiedza i doświadczenie przyczyniły się do tego, że firmie zaufało ponad 1500 przedsiębiorstw. Może warto trochę mówić o firmie?
Shadow 2017-07-26 12:44
Witam,

uważam ze spośród firm zewnętrznych takich jak crs, formel , inwenio, czy qrs warunki i podejście do pracownika jest na wysokim poziomie. Duży potencjał rozwoju i zainteresowanie pracownikiem ze strony przełożonych jest nie do porównania z w.w.

pracowałem juz w kazdej z nich - Team Prevent roleez!
Agent 2017-08-01 22:12
Rozumiem, że głównie świadczą usługi w zakresie jakości oraz bezpieczeństwa. Ale zastanawiam się dlaczego mają w ofercie tak duże potrzeby na specjalistów od bhp? Może mi to ktoś wytłumaczy? Będę wdzięczny.
lepszy przyjaciel Team Preventa 2017-09-03 17:19
nie idźcie pracować w team prevent!!! w szczególności w team prevent na Ople w Gliwicach. główny problem team preventa ten stosunek do pracowników, ich tam trzymają za niewolników. żadnego szacunku do ciebie jak do człowieka. zwłaszcza w tym różnił się Piotr(Machoń). on podnosi głos na pracowników, stosuje do ich jak do niewolników, wymaga od jednego człowieka wykonywać potrójną normę przez co jemu nie jednorazowo przychodził list od kierownictwa Opla. przyszedłszy pracować w team prevent na Ople w Gliwicach, pierwsze że wam powie koordynator Paweł, że jeśli będzie jakiś konflikt, to należy pilnie zwracać się doń i on wszystko rozstrzygnie. to będzie pierwszym najgłównym kłamstwem od tego człowieka. naprawdę on prosto zna z kim będzie konflikt, z Piotrem, i nie chce żeby o tym poznało kierownictwo Opla. nie ma jeszcze takiego człowieka, z kim by nie było konfliktu u Piotra. on wyzywa się nawet z pracownikami z drugich firm CRS i Formel.zwłaszcza on nienawidzi Ukraińców, krzyczy na nich stale. jednemu chłopcowi Piotr nawet mówił, co życzy żeby Ukraińcy wrócili do domu i otrzymali kulę do głowy na Donbasse. Paweł wszystko wie o takim zachowaniu Piotra, lecz nic nie czyni, ponieważ on jego lepszy przyjaciel. jeśli kierownik Damian nie zna tego co odbywa się na Ople, to spodziewam się on coś zrobi przeczytawszy to, a jeśli zna i nic nie czyni, to firma na Ople jest skazana. koszulki czy bluzki u Paweła nie dopytać się. firma w pieniądzach nie oszukuje, normy zamykają się jak się patrzy. więcej nic dobrego o Team prevente opowiedzieć nie mogę.
3
Amatorski wpis 2017-09-05 12:28
Wszędzie jest potrzebna dyscyplina. Bez tego każdy robiłby to co by chciał. Tak jak pracownicy ciągle oceniają pracę zwierzchników zupełnie jakby się na tym znali? Najlepiej jak każdy będzie robił swoje.
Team Prevent Poland 2017-09-06 09:02
W gronie naszych klientów jest coraz więcej firm, które oczekują usług z zakresu bezpieczeństwa pracy, w tym także szkoleń. Ciągłe i rosnące zatrudnianie specjalistów ds. bhp spowodowane jest właśnie potrzebami naszych klientów.
Team Prevent Poland 2017-09-06 09:02
W gronie naszych klientów jest coraz więcej firm, które oczekują usług z zakresu bezpieczeństwa pracy, w tym także szkoleń. Ciągłe i rosnące zatrudnianie specjalistów ds. bhp spowodowane jest właśnie potrzebami naszych klientów.

[wk]
Andrzej 2017-09-10 23:07
Z mojego prywatnego wywiadu wiem, że dają przykład jako pracodawca bo opinię mają bardzo dobrą. Praca w firmie całkiem dobra, chociaż trzeba się też douczać i być na bieżąco z przepisami. Firmy mają coraz większe potrzeby i zrozumienie dla spraw bhp
123 2017-09-13 22:52
Pracuję w firmie Team Prevent i uważam, że jest to firma, która ma ogromny potencjał. Atmosfera w firmie jest bardzo przyjazna, sami klienci, kiedy odwiedzają naszą siedzibę, zwracają na to szczególną uwagę. Ważne jest też to, że pracownicy mogą polegać na sobie nawzajem i wspierają się. Przez cały czas, jak tam pracuję, ani razu nie przeszło mi przez głowę, aby zmienić pracę. Mam nadzieję, że dalej będziemy się tak rozwijać i wszyscy pracownicy będą zaangażowani w rozwój firmy w podobnym stopniu, jak dotychczas.
Pracownik 2017-09-13 23:13
Team Prevent Poland to bardzo dobra firma. Można spokojnie aplikować chociaż nie jestem pewna czy wszystkie oferty są jeszcze .
1
lp 2017-09-20 13:21
praca Przedstawiciela Handlowego jakieś opinie? zarobki mniej więcej? jakie narzędzia pracy? samochód? czy warto?
Andriusza 2017-09-30 19:37
Team Prevent Poland ostro się rozwija i potrzebuje ludzi do sprzedaży swoich produktów. Fajnie pracować z takim zespołem.
Formel D 2017-10-11 12:38
PIP was [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Arkadiusz 2017-10-17 23:09
Jakie warunki trzeba spełniać, żeby kandydować na koordynatora BHP? Team Prevent Poland to fajna firma!! Uważam. że maja duży potencjał,pewnie i duże możliwości
Zostaw swoją opinię o Team Prevent Poland - Pszczyna
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Team Prevent Poland