logo Team Prevent Poland

Team Prevent Poland

Pszczyna

Opinie o Team Prevent Poland

Michał 2013-11-11 22:54:02
nie szukajcie szczescia w tej firmie bo znajdziecie tam tylko (usunięte przez administratora)
Michal po raz drugi 2013-11-11 22:58:12
Poniżej cytat z kogos, kto podpisal sie Team Prevent:
"Co do stawek - owszem możemy jak konkurencja wypłacać dodatki, ale proszę również zwrócić uwagę, że konkurencja znacząca zaniża stawkę bazową (mniej więcej na poziomie 40-50% niższa). Jeśli obniżymy Państwu stawkę bazową o wspomniany procent i będziemy wypłacać dodatki za nocki i weekendy to rzeczywistości, w skali miesiąca zarobicie Państwo mniej."

przekładajac z ichniego na polski: jesli podniesiemy wam stawke, tak jak nasza konkurencja, to bedziecie zarabiali mniej... Czy ktos moze mi w jasny sposob wytlumaczyc co ten geniusz ekonomii i logiki mial na mysli???
george 2013-12-16 20:02:45
czy ktoś napisze coś motywującego?
Zbyszko 2013-12-17 19:54:07
George, chcesz coś motywujacego o tej "firmie"?
przyjedz do wałbrzycha, idz do firmy Faurecia i zapytaj co tam mysla o team prewent. Znajdziesz motywacje do szukania innej firmy :) pozdro
1
klakier 2014-01-02 11:29:01
Niestety, myśleliśmy, że Pani( usunięte przez administratora ) to najgorsze co może nas spotkać przy okazji audytów. Ale ona przynajmniej była kulturalna. Teraz panoszy się po zakładach młodsza wersja( usunięte przez administratora ) . żadnego szacunku dla starszych, masakra
1
maxim 2014-01-02 19:17:58
Czy powyżej jest mowa o tych kobitach w długich czarnych włosach?
Ta nowa ma na imie (usunięte przez administratora)?
2
master 2014-01-03 23:05:49
I tak najlepszy jest niejaki (usunięte przez administratora) który pełni funkcję jakiegoś menagera i ma kłopoty z poprawna polszczyzną :) widzialem szefa jakosci w pewnej firmie,który z bólem na twarzy wysłuchiwał co(usunięte przez administratora) ma do przekazania :)
2
kilkalat 2014-02-13 13:20:45
Pracuje w TP od dobrych kilku lat. Mozesz mi napisac cos wiecej o wczasach firmowych. Przez lata jak pracuje nigdy nie było nawet takiej propozycji.
Piszesz o paczkach dla dzieciakow pod choinke, bonach na swieta, premiach placonych regularnie, biletach do kina. O tym takze pierwsze słysze.
Pavulon, Czytając Twój post dochodze do wniosku że albo pracujemy w innych Team Preventach albo najzwyczajniej kłamiesz i wstawiasz "posty na zamówienie"
mors 2014-02-16 21:06:39
wszystko zalezy od regionalnego kierownika. u nas, w legnicy są i paczki i talony na swieta, trafiaja sie tez bilety do kina. W zeszlym roku, dostalem propozycje wyjazdu nad morze, na firmowe wczasy, ale termin mi nie pasowal wiec pojechal ktos inny. Nie wiem jak jest w innych regionach ale standardem u nas jest dofinansowanie do biletow MPK, oczywiscie posilki regeneracyjne rowniez sa. Generalnie jest bardzo dobrze, a malkontenci i nieroby zawsze widza problemy.
poprostuja 2014-02-18 21:22:07
hahahahha dobre, naprawdę dobre!
Nie ma znaczenia rejon w którym pracujecie bo wszystkie decyzje wydawane są w Pszczynie i uwierzcie mi, nikt nigdy nie dostał jeszcze paczki na święta dla dzieci ani talonow :)a te posty są pisane przez kolegę Pana (usunięte przez administratora)z zarządu i nie ma ani grama prawdy w tym
1
Pracownik 2014-03-10 09:27:54
Co mogę napisać? zarobki słabe bo 9zł z groszami za godzinę, słaba umowa zlecenie, 0 imprez 0 spotkań, szatnia grupowa gdzie giną rzeczy, złe traktowanie typu: dzwonią do Ciebie na ostatnią chwilę i przyjedziesz albo się żegnamy. Katastrofa nie firma.
1
bartosz 2014-03-18 20:04:31
No cóż - piszecie jak na Polaka przystało, czyli odrazu narzekanie(przynajmniej większość) .. Firma naprawdę daję możliwość rozwoju osobistego, tylko trzeba pokazać, że się chce (a nie odrazu - "dawać, bo mi się należy"). Pracowałem w TP przez blisko dwa lata, były gorsze i lepsze chwile - ale podsumowując całość in plus.
bon-prix 2014-03-19 21:04:19
oczywiscie Bartoszu...ups, przepraszam, chciałem napisać Marku... Jesli ta firma daje mozliwość rozwoju osobistego to chyba nie wiesz co to jest rozwoj osobisty hehehhe... Bo chyba nie masz na mysli tego, że pracujac dla Team Pr. trzeba miec stale telefon przy tyłku i spodziewac sie telefonu nawet o godz. 23. :) Albo moze to uwazasz za rozwoj osobisty fakt, ze ta firma nie placi swoim pracownikom za prace w niedziele i swieta oraz na nocnych zmianach? sami oczywiscie kasując klientów za prace swoich wyrobników. No, który wariant uwazasz za rozwoj osobisty? :) śmiało...
1
lala 2014-05-20 21:38:06
słyszeliście, że grzybek z Zarządu już nie jest w zarządzie firmy? ktoś coś wie?
zniesmaczeni 2014-05-21 08:21:54
wiem to na pewno że nie jest bo go wykopali i dobrze bo działał przeciwko firmie rozkręcając swoją firmę i swoje interesy na boku zresztą tak jak i paru innych najbliższych kolesiów którzy się już zwolnili i poszli tam gzie mają władzę kasę i ludzi takich jak ty którymi będą pomiatać i wykorzystywać za 10 zł a oni będą zarabiać kokosy aż znowu wypłyną dzięki zwykłym robolom jak im będą potrzebni, a jak murzyn zrobi swoje to może odejść więc albo go wykopią albo będzie się godził na wszystko za brak szacunku i marne grosze a na koniec i tak się na ludzi wypną i pójdą w swoją stronę do władzy pieniędzy układów
:)) może dobrze że poszli bo może się coś zmieni:))
bo do tej pory było tylko chamskie wykorzystywanie podwładnych
lolek 2014-05-21 20:08:42
kasta pięknie to ująłeś - manipulacja. W ten sposób działa obecnie TP. A w tajemnicy Ci powiem ze niskie stawki na które tak narzekacie były i są za przyczyną obecnego big bossa tj pana D. Dajcie znać o premiach i o podwyzkach bo obawiam się że długo o nich teraz nie usłyszymy... No chyba że w ramach dobrego PRu ;-)
lady 2014-05-22 07:56:23
lolek - to co piszesz to jakaś bzdura, bo D z grzybkiem podobno od dawna nie gadał i nie pracował. Co do manipulacji to chyba raczej D nieźle robili w balona jak dopiero teraz się zorientował co jest grane i tak się wkurzył.
beti 2014-05-22 08:00:01
pierwszy zwinołeś żagle a teraz martwisz się o ludzi
co za obłuda zostawić ludzi na pastwę losu a teraz udawać zmartwionego
a jeżeli mówisz o premiach to są zapisane w umowach nikt nic exstra nie dostaje
no chyba że wybrańcy
a podwyżki z 10 zł na 11zł to też żaden rarytas tym bardziej że się zapieprza soboty i niedziele za friko
jednym słowem wyzysk tu czy tam
a jak pracownik znajdzie lepszą pracę to albo dostanie tą podwyżkę albo się zwolni
pracować tu czy tam nie ma znaczenia pracuję się dla pieniędzy żeby żyć i się opłacić
tyle w temacie
bon-prix 2014-06-11 10:41:43
"Chudy inaczej" został "wyproszony" z firmy na zbita "buźkę" :) ciekawe jak na ten wpis zareaguje cenzura w gowork.pl :)
1
ehh 2014-07-05 13:11:18
Stanowczo odradzam , pracowaliśmy przez miesiąć bez umowy gdyż co chwilę nas zapewniano , iż zostanie ona przesłana pocztą i jest to tylko kwestia czasu. Po miesiącu Pan do nas zadzwonił ,że to by było na tyle z naszej współpracy i narazie nie mają zapotrzebowania. Umowy się nie doczekaliśmy i teraz martwimy czy nam wypłacą za miesiąc pracy. Tak jak ktoś wcześniej wspominał telefony w godzinach nocnych były dość powszechne... Nie polecam...
lady 2014-07-09 15:46:05
A ile osób pracowaliście bez umowy bo o ile wiem mają oni masę bhp-owców i tych spraw, jak również medycyny pracy bardzo pilnują. Akurat u nich "szewc w butach chodzi". Zgłoś się oficjalnie do PIP-u a oni sprawdzą te Twoje nowinki, tylko bądź przygotowany na pociągnięcie do odpowiedzialności karnej za składanie nieprawdziwych doniesień.
milady 2014-07-21 11:15:33
miejsce pracy to głównie ludzie którzy je tworzą, a że ludzie się zmieniają...
1
maniek 2014-12-01 14:13:07
no dokładnie, ale też podpisanie umowy leży już w kwestii pracownika moim zdaniem i powinien się z tym upomnieć w razie czego.. a nie czekać.. bo wiecie jak to bywa, ktoś powie, że "a, myślałem, że już kolega to załatwił" no i będzie problem potem, to trzeba jednak dopilnować, bo tak naprawdę nie zna się wtedy przed podpisaniem wszystkiego.
wery 2014-12-12 11:52:13
To ciekawe co piszesz. Przeczytałem,poczekałem i... Wielkanoc minęła, wakacje minęły. Paczki, talonów propozycji wyjazdu na wczasy się nie doczekałem. Biletu do kina także nie.
Zbliżają się kolejne święta i ferie...kolejne obietnice.
Podobno wszystkiemu był winien szczupły inaczej? Teraz także?
zaniepokojony 2015-01-12 23:31:56
A ja słyszałem, że od czasu "szczupłego inaczej" w firmie źle się dzieje i nie ma perspektyw :(
1
Team ti rim 2015-01-14 10:21:25
Grubasek juz ma cieplutka posade w firmie Support Q. Wszystkich zaniepokojonych brakiem Grubego zachecam do zatrudnienia sie w jego nowej firmie :)
ciekawa 2015-01-16 16:06:43
Kto to jest "szczupły inaczej"?
1
zaciekawiony 2015-01-19 18:08:33
Witam, dostałem prace w TP Gliwice i zastanawiam się czego mogę spodziewać się po owej firmie . Może ktoś, coś wie ?
koleś 2015-03-09 13:10:56
Tytanik...
1
lola 2015-03-09 13:33:30
Jak na razie nie widać wody na pokładzie...
1
PJ 2015-04-03 23:06:10
firma żenada, najgorsza w jakiej pracowałem, nie polecam nikomu, co innego mówili przez telefon, co innego na spotkaniu "rekrutacyjnym" (przejmują każdego jak leci bo nie ma chętnych w J-L) i w rzeczywistości też co innego, wypłaty przeciągane do ostatniego dnia, przez super Panią z kadr. Czas stracony dla tej firmy.
4
ktoś 2015-04-10 15:07:35
Gratulacje za odwagę dla PJ.
1
lady 2015-04-10 16:32:36
Bzdury piszesz PJ, firma wygląda na to, że ciekawie zaczęła się rozwijać, mają coraz więcej biznesów i pracowników a pensji nigdy nie zapłacili z opóźnieniem??? - no chyba, że zlecenia nie podpisałeś i nie odesłałeś na czas?? Poza tym firma chyba ponownie zaczynają się bardzo liczyć na rynku bo jak słyszę to zawaleni są robotą.
lady 2015-04-16 08:36:41
Nie wiem ale maja dużo dobrych własnych szkoleń i młodych inżynierów też biorą na przyuczenie - niewiele ich to kosztuje.
lolek 2015-04-18 16:41:49
Ciężka sprawa z tym TP...niby fajna ale nie dla pracowników. pracowałem wiec oddać im trzeba że pensje zawsze były bez opóźnieniem...ale wyżyć się za to nie da...chyba że byli kolesie którzy tam dorabiali to spoko. wielki wyścig szczurów. warunki pracy średnie. a najbardziej rozbijające jest to że szeregowych pracowników obowiązują lojalki a góra kreci na boki...Pan DT próba rozkręcania firmy opylającej jakiś sprzęt medyczny...pani MS usługi BHP w Bielsku...lipa troszkę.
1
lolek 2015-06-03 12:11:36
To że sa zawaleni robota to się słyszy...ale głównie od nich samych. wielu klientów traktuje ich z góry a pracownicy muszą się płaszczyć na dać poniewierać żeby klient nie odszedł. Kierownictwo często sztucznie podkręca status firmy opowiadając ilu to mają klientów i jak to się duo nie dzieje. a ogłoszenia ze stron celowo nie sa usuwane żeby wyglądło że tak strasznie dużo przyjmują ludzi. Oddziały zazwyczaj jedno - dwuosobowe i obrabiają jak psy z wywieszonymi jęzorami żeby tylko się klient nie poskarżyłe. Pracowa.lem dla nich...pracuje dla konkurencji i to poziom nie jeden a pięć wyżej.
lady 2015-06-18 10:19:40
nie rozumiem - jak można się rozwijać i być zawalonym robotą "od nich samych"? Widać, że się rozwijają bo popatrz chociażby na reklamy tej konferencji którą będą robili i to z uczestnictwem jako prelegentów największych firm produkujących samochody? Kto by takie coś dał radę zrobić z ich konkurencji - skoro Team Prevent jest taki słaby to czegoś nie rozumiem - dlaczego wszyscy z nimi trzymają? Ze wszystkich firm robiących doradztwo sorry ale jestem pod ich wrażeniem i szkoda, że od nich odeszłam mając mózg wyprany przez podobnych do ciebie.
murdock 2015-06-23 12:41:46
To nie jest pranie mózgu...to są pojedyncze przypadki opisywane przez ludzi którzy mieli styk z TP. Zwolniłaś się mając mózg wyprany...jesteś zatem 1 przypadkiem na świece osoby zwalniającej się pod wpływem wpisów w necie. wiele szkoleń było wpisywanych, tworzono plany dzienniki - mało co z tego się odbywało bo nie było chętnych.
MM 2015-07-06 15:57:38
Witam nie polecam tej firmy na pierwszym miejscu jest rodzinka i znajomi regionalnego reszte maja w czterech literach zero obiektywizmu ktoś cos powie na kogoś i to jest juz podstawa do zwolnienia brak profesjonalizmu. Brak szacunku wyzyk i tyle zreszta sami sie przekonajcie.
MM 2015-07-06 16:01:23
Nie warto kolesiostwo regionalnego jego nieprofesjonalizm oraz gnuśność liderów zakrawa o pomstę. Nie warto robota nie równomiernie rozłożona na zimnach brak szacunku oraz kolesiostwo nie robia sami a patrza jak zasuwasz. Sami sie przekonajcie nie warto
nn 2015-07-07 10:14:12
może faktycznie opiszesz za co zostałeś odsunięty ?
1
XX 2015-09-08 07:44:23
Nie warto firma bez perspektyw bez składu i ładu, kolesiostwo , dziewczyna generalnego nic sobą nie prezentuje a panoszy się jak mało kto. Jeszcze raz nie warto każda inna firma o tym profilu jest lepsza. Brak poszanowania i irytujące zagrania.
ww 2015-09-12 13:34:10
Proponuję spróbować i sprawdzić, jak się sprawy mają - w końca dla każdego "atrakcyjne wynagrodzenie" oznacza co innego.
1
xx 2015-11-15 22:41:07
DOKLADNIE TAK JEST, OSTATNIO MIALEM OKAZJE WSPOLPRACOWAC Z TA FIRMA, NIESTETY JEST UKIERUNKOWANA NA WYZYSK PRACOWNIKA, W UMOWIE SAME KARY, NAWET DO 50000 ZL
? 2015-11-16 19:30:29
a dziewczyna generalnego to która to?
2
Były 2016-02-24 11:11:15
tak samo było w CRS koleżanka (od serca) Paniusi kierownik, zero kompetencyjne, panoszyła się i wyrzucała ludzi z pracy, jakoś dziwnie waniajet od tych film ze śluńska
eKSPERT 2016-03-16 10:05:54
Ta firma ma piekna strone internetową mase frazesów gurnolotnych słownictw pseudo profesjonalizmu !!! Opóznienia w wyplacie wynagrodzeń to standard!!!! Nieprofesjonalizm w porównaniu do tego co obiecuja i piszą na stronie też standard!!!!! Zatrudniaja Ukrinców którzy pracuja po 300 godzin w miesiacu za 8,5 zł i tez ich przeciagaja z wynagrodzeniem.Powinno nimi sie zając Prawo Polskie!!!!
1
gabryś 2016-03-16 16:30:29
eKSPERT wskaż jednego pracownika, który nie dostał wypłaty na czas oraz pracuje za 8,5.
henio 2016-06-03 08:19:28
proszę napiszcie coś więcej o godzinach pracy oraz wypłacaniem za nie. Dowiedziałem się, że w Legnicy pracują od 7-16. Z prostego obliczenia wynika, że w skali miesiąca tych godzin jest więcej niż na pełnym etacie. Nadgodziny, nadgodzinami, ale oni 9h dziennie mają wpisany w standard?
szydło 2016-06-08 23:03:36
Na ich stronie znalazłem informację, że szukają pracownika do produkcji zniczy :) Dodatkowo widzę, że b. profesjonalnie traktują swój i cudzy czas, bo zamieścili taką o to informację :) "Z uwagi na sezonowość naszej produkcji, oraz jej nasilenie w miesiącach MAJ-PAŹDZIERNIK, zachęcamy do skladania podań o pracę w tym okresie."
Zostaw swoją opinię o Team Prevent Poland - Pszczyna
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Team Prevent Poland