brak logo

Platon Sp.j. Akademia Edukacji B.Ślusarczyk M. Kanik

Rzeszów

Opinie o Platon Sp.j. Akademia Edukacji B.Ślusarczyk M. Kanik

Artis 2013-11-20 10:19
Firma oszukuje ludzi wygrywa przetargi na świadczenie uslug edukacyjnych a potem są niesamowite problemy z wpłata środków podwykonawcom usługi edukacyjnej. Brak kontaktu z nimi. Szczerze nie polecam współpracy
mariola p. 2014-10-09 18:51
Współpracowałam z AE Platon przy projektach unijnych. Chwalę sobie współpracę z nimi, gdyż w przypadku zawodu nauczyciela, sami wiemy, że zarobki nie są zadowalające, a w tym przypadku istnieje możliwość zarobienia dodatkowych pieniędzy...
szok 2015-09-02 10:40
Czekam na pieniądze od października 2014 za zrealizowane działania projektowe (przetarg który wygrała firma Platon- moja umowa o dzieło na wykonanie usługi szkoleniowo-pedagogiczno-doradczej)..a mamy 08.2015.. działają na niewiedzy ludzi z którymi jeszcze nie współpracowali
olala 2015-11-25 22:05
Od maja czekam na wypłatę pieniędzy za zrealizowany projekt. Jeżeli uda mi się połączyć za każdym razem słyszę, że wypłata nastąpi w ciągu kilku dni. Takich osób jest więcej. Odradzam współpracę.
SZOK -2 2015-12-08 23:50
Spółka Platon jest typowym naciągaczem. Ja też od maja czekam na wypłatę zaległych wynagrodzeń za miesiące maj, czerwiec, wrzesień, październik, listopad 2015 roku. W mojej szkole z nauczycieli realizujących program " Gimnazjalista w SZOKU " nikt nie otrzymał pieniędzy zgodnie z umową. Szerze odradzam współpracę z tą firmą.
N-L 2016-02-09 18:55
Ja rowniez przestrzegam prezed wspolpraca z ta pseudo akademia!!! W mojej szkole tez nikt nie otrzymal wynagrodzenia zgodnie z umowa! Niektorzy nie otrzymali nawet grosza!!! Ja juz 4 m-c czekam na wyplate zaleglego wynagrodzenia!!! W dodatku nie mozna sie skontaktowac z wlascicielka firmy, p. Magdalena Kanik, gdyz notorycznie nie odbiera telefonow!!! Czuje sie przez nia oszukana i wykorzystana!!!
N-L 2016-02-09 19:00
Ja rowniez przestrzegam prezed wspolpraca z ta pseudo akademia!!! W mojej szkole tez nikt nie otrzymal wynagrodzenia zgodnie z umowa! Niektorzy nie otrzymali nawet grosza!!! Ja juz 4 m-c czekam na wyplate zaleglego wynagrodzenia!!! W dodatku nie mozna sie skontaktowac z wlascicielka firmy, p. Magdalena Kanik, gdyz notorycznie nie odbiera telefonow!!! Czuje sie przez nia oszukana i wykorzystana!!!
Karol 2016-02-24 22:01
NIE POLECAM !!! Nie można się doprosić pieniędzy za wykonane usługi, zwodzą, obiecują, oszukują.
Wawka 2016-02-29 20:54
Odradzam współprace z firmą Platon!!!!!!!!!! Pracowałam dla nich w czerwcu, wrześniu i październiku- do dziś są mi winni część pieniędzy za pracę. W rozmowie z bezczelną właścicielką ręce opadają! Firma dostała całość pieniędzy z urzędu ale od 2 miesięcy nie przelewa ich wykonawcom, wcześniej o każdą należną część wynagrodzenia trzeba było dzwonić kilka razy i się prosić. Niestety na portalach ogłoszeń o pracę widać, że startują w kolejnych przetargach więc może być więcej poszkodowanych. Szkoda nerwów i pieniędzy za telefon, no chyba, że ktoś lub pracować za darmo.
N-l 2017-02-21 18:50
Jestem kolejną osobą oszukaną przez firmę Platon !!! Firma wygrała przetarg na realizację projektu unijnego w województwie świętokrzyskim. Ostrzegam kolejne osoby!!! Nie można wyegzekwować należnych pieniędzy.
Gość 2017-05-18 06:38
Podobnie jak powyższe opinie, mogę powiedzieć to samo. Już nawet nie mam ochoty dzwonić do p. Kanik, po ona zwyczajnie kłamie. Na pieniądze czekam 4 miesiące, co prawda to krótko w porównaniu do innych osób tutaj się wypowiadających, ale rzeczywistość jest taka, że p. Kanik CIĄGLE, ZA KAŻDYM RAZEM twierdzi, że albo przelew wyjdzie albo coś się stało innego i zaraz przelew będzie, a na koncie jest ... zamiast przelewu. Już nawet nie mam ochoty do niej dzwonić, bo nie mam ochoty słuchać kolejnych kłamstw. Nigdy więcej współpracy z tą firmą i jak najbardziej odradzam komukolwiek współpracę z nimi.
Zostaw swoją opinię o Platon Sp.j. Akademia Edukacji B.Ślusarczyk M. Kanik - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Platon Sp.j. Akademia Edukacji B.Ślusarczyk M. Kanik