brak logo

Brydex-B Sp.j. Firma Produkcyjno-Handlowa Jan Burzyński

Chocznia

Opinie o Brydex-B Sp.j. Firma Produkcyjno-Handlowa Jan Burzyński

sa 2014-10-13 22:51
Z daleka od tej firmy...
Klient 2015-09-04 19:38
Większych partaczy i wyzyskiwaczy ciężko znaleźć, nie dość że zamówione maszyny dostarczają kilka tygodni/miesięcy po terminie to jeszcze nigdy nie są sprawne.... Później kilka wizyt reparacyjnych i ciągle nowe wymówki, szczerze odradzam.
Janusz 2015-10-27 09:34
Jestem bardzo zadowolony z wykonania i dostarczenia pras hydraulicznych. Można na firmę liczyć. Bardzo dobry zespół.
janusz 2015-11-03 16:54
Polecam wszystkim. Super serwis i firma.
Jakub 2015-11-17 13:06
W Firmie Brydex-B zamawiałem kokilarkę i jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonania, ceny i terminu reliazcji. Jak najbardziej mogę polecić tą firmę. My już współpracujemy kilka lat.
Mendax 2016-03-22 11:58
hehe Klient ma troche racji ale ogólnie firma robi ciekawe maszyny maja doświadczenie, byyznes rodzinny z tego co wiem wiec trzeba uważać na kompetencje niektórych "kuzynów ciotki szwagra", jak to w takim byyyznesie swoim płacą a reszta..zapierdala :x
Krzysztof 2016-04-04 23:11
Podziwiam Brydexb że potrafią wykonać maszyny odlewnicze , prasy i wiele innych a z Taką opinią się nie zgadzam to kłamstwo a może i zazdrość
Tomasz 2016-04-04 23:21
Brydexb to firma z dobrymi fachowcami a zwłaszcza konstruktorami ocena +5 Polecam
kpk 2016-06-21 13:02
Stosują mobbing, nerwową atmosferę, beznadziejnie traktuja proacowników ( poza swoją rodziną ).
sa 2016-12-31 13:36
jak się dostaje na lewo do kieszeni żeby ino robić to pewnie że opinie ok.
Panie Januszu przypuszczam że pan reprezentuje AGH.
Rączka rączkę myje.
Borsuk 2017-01-26 15:58
Zgadzam się z opinia że dla swoich jest się dobrym a dla innych jest poniewierka i tylko wymagania a żeby zapłacić godziwie za pracę to nie ma. A z terminami zawsze tak było jest i będzie więc nie ma co liczyć że będzie w terminie
Janusz 2017-04-27 21:35
Polecam bardzo serdecznie ta firmę. Obsługa bardzo miła i przyjazna.
Kamil 2017-04-27 21:37
Nie wierze jak ludzie mogą wyrażać taka fałszywa opinie. Ja osobiście jestem za ta firma.
Tomasz 2017-04-27 21:39
Nie zgadzam sie z powyższa wypowiedzą. Polecam serdecznie ta firmie, wszystko idealnie wykonane i bez żadnych kłopotów
Były pracownik 2017-05-03 18:14
Szkoda że tomasz i Janusz to jedna osoba bo styl wypowiedzi ten sam trzeba być trochę bardziej inteligentnym:)
KOT 2017-05-04 16:28
RODZINA JEST NA PIERWSZYM MIEJSCU
Koparka CAT 2017-07-04 09:46
Partacze, kłamcy itp jak termin na styczeń może w lipcu będzie jak części będą dobrze zamówione i jak ludzie z urlopów wrócą bo tam wiecznie ludzie na urlopach. Już obok lepiej z terminami i jakością Brydex a Brydex-B to dwie różne firmy mimo że rodzina.Polecam Brydex .
Zostaw swoją opinię o Brydex-B Sp.j. Firma Produkcyjno-Handlowa Jan Burzyński - Chocznia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brydex-B Sp.j. Firma Produkcyjno-Handlowa Jan Burzyński