GoWork.pl

Warszawa

Opinie o GoWork.pl

Anka 2017-01-06 13:24
Nie wszyscy koordynatorzy są W porządku
9
GoWork.pl 2017-01-09 12:58 [pracodawca]
Szanowna Pani,
jakiego koordynatora ma Pani na myśli? Cały czas pracujemy nad podnoszeniem poziomu naszych usług, a Pani merytoryczna opinia może nam w tym pomóc.
Pozdrawiamy, zespół GoWork.pl
1
GoWork.pl 2017-01-17 10:02 [pracodawca]

W GoWork.pl zdajemy sobie sprawę jak ważne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu są witaminy, zwłaszcza zimą, gdy wiele osób cierpi na ich deficyt. Tydzień rozpoczęliśmy więc solidną porcją owoców.

#GoNotOnlyWork #Owoce #Witaminy #DailyFruits

1
lOla 2017-01-19 08:14
Koordynatorzy wyślą do pracy i na tym kończy się ich praca.
2
GoWork.pl 2017-01-19 08:56 [pracodawca]
Szanowna Pani,
nasi koordynatorzy są odpowiedzialni za ulokowanie osób z którymi podejmujemy współpracę, ale również służą pomocą w sytuacjach kryzysowych. Nigdy nie pozostawiamy osoby z nami współpracujące bez pomocy. Jeśli ma Pani jakieś uwagi odnośnie do pracy naszych koordynatorów bardzo proszę o przesłanie ich na adres mailowy: reklamacjaobslugi@gowork.pl Zależy nam na ciągłym podnoszeniu jakości świadczonych usług, dlatego wszystkie uwagi i spostrzeżenia są dla nas bardzo cenne.
Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
GoWork.pl 2017-01-20 09:17 [pracodawca]

Nasi piłkarze udanie zainaugurowali piłkarskie rozgrywki dla biznesu ELIT SPORT. Goworkowicze wygrali swoje spotkanie 2:1. Chłopakom gratulujemy i trzymamy kciuki w kolejnych spotkaniach – a te już wkrótce!

1
GoWork.pl 2017-01-24 14:19 [pracodawca]

Angelika - nasza GoWorkowa koleżanka z działu IT - pobiegnie w najbliższą niedzielę dla Polskiej Agencji Humanitarnej w ramach akcji #BiegamDobrze dla Aleppo. Realizując swoją pasję wspiera osoby, które ucierpiały w wyniku działań wojennych w Syrii. Angelika założyła, że na rzecz Aleppo uda jej się zebrać 1500 zł. Cel ten został już zrealizowany, ale w tak szczególnych sytuacjach każda złotówka nabiera nowego znaczenia, bo służy wyższym wartościom. Zachęcamy do wsparcia tej inicjatywy:


29 stycznia pobiegnę w ramach akcji "#BiegamDobrze dla Aleppo" wokół Pałacu Kultury i Nauki. Wszystkie zebrane środki zostaną przekazane na pomoc mieszkańcom Aleppo dotkniętym tragedią wojny. Nie bądź obojętny! Wesprzyj moją zbiórkę i pomóż tym, którzy potrzebują naszej pomocy!

2
Pracownik 2017-01-26 15:18
Polecam!
1
GoWork.pl 2017-02-01 11:24 [pracodawca]

Grywalizacja jest coraz popularniejszą formą motywowania i nagradzania pracowników. Ich aktywizacja odbywa się poprzez zastosowanie mechanizmów znanych z gier np. punktów, rankingów i bonusów. Stosujemy ją również w GoWork.pl, co o tym sądzi nasz zespół? Oddajemy im głos! :)

1
Gość 2017-02-01 12:45
Niestety nie mam dobrej opinii o GoWork. Znalazłam państwa ogłoszenie i wysłałam swoje CV na stanowisko młodszy specjalista ds. szkoleń. Pani zadzwoniła do mnie po kilku dniach, rozmowa telefoniczna przebiegała w bardzo miłej atmosferze. Pojawiły się konkretne pytania dotycząca mojego doświadczenia, pani dokładnie opisała zakres obowiązków na danym stanowisku. Zaproponowała, żebym zadzwoniła za 3 dni kiedy będę już miała plan na studiach i powiedziała w jakie dni mogę pracować (praca była dla studenta na pół etatu). Umówiłyśmy się na telefon w konkretny dzień. Mimo, że danego dnia dzwoniłam trzy razy nikt nie odbierał. Następnego dnia również dzwoniłam jednak telefon był wyłączony. Bardzo zawiodłam się na GoWork. Uważam, że to nieodbieranie i wyłączanie telefonów przez pracowników jest bardzo nieprofesjonalne i oznacza brak szacunku dla kandydata.
3
GoWork.pl 2017-02-01 14:41 [pracodawca]
Szanowna Pani,
bardzo dziękujemy za zgłoszenie zaistniałej sytuacji. Na naszej stronie internetowej w zakładce kontakt znajdzie Pani kilka numerów telefonicznych, pod którymi można się z nami skontaktować w przypadku, gdy z powodów technicznych któryś z numerów pracowników jest niedostępny. Bardzo proszę o kontakt z naszym działem HR w celu wyjaśnienia sprawy: (22) 418 23 10, hr@gowork.pl
Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
GoWork.pl 2017-02-02 15:36 [pracodawca]

Pamiętacie Angelikę – naszą GoWorkową koleżankę z działu IT? W niedzielę wzięła udział w #BiegamDobrze dla Aleppo i spośród kilkuset uczestników zajęła bardzo wysokie 15 miejsce. Mało tego, dotarła do mety jako pierwsza kobieta! Angelice gratulujemy zarówno wyniku sportowego, jak i finansowego - udało jej się przekroczyć kwotę, którą chciała zgromadzić na rzecz Aleppo. Może o tym nie wiedzieliście, ale Andzia obiecała, że jeśli uzbiera 1500 zł, to do końca kolejnego sezonu zostanie morsem – trzymamy za słowo! :)

1
GoWork.pl 2017-02-07 12:32 [pracodawca]

Popcorn to jedna z najzdrowszych przekąsek. Odpowiednio przygotowana szklanka tego przysmaku zawiera raptem ok. 30 kalorii. Co więcej, popcorn ma pozytywny wpływ na nasze kości, mięśnie, zęby, a dodatkowo wspomaga trawienie. Zawiera również więcej antyoksydantów, czyli związków chemicznych zapobiegających rakowi, niż owoce i warzywa! Warto zatem raz na jakiś czas wzbogacić swój jadłospis o tę przekąskę. Sprawdza się ona nie tylko w kinie i podczas spotkań ze znajomymi, ale również w pracy :)

1
GoWork.pl 2017-02-09 14:16 [pracodawca]

W GoWork.pl uwielbiamy święta, zwłaszcza te, w których główną rolę grają takie pyszności jak pizza, która obchodzi dziś swoje święto. Nasze apetyty zostały więc zaspokojone przez Domino's Pizza.

Uważa się, że współczesna pizza miała powstać w 1889 roku, podczas wizyty królowej Włoch w Neapolu. Lokalny piekarz Raffaele Esposito przygotował na jej cześć potrawę, której podstawę stanowiły: pomidory, ser mozzarella i bazylia, symbolizujące włoskie barwy. Ku czci swojej królowej danie nazwano margherita – do dziś jest to najpopularniejsza wersja tego przysmaku.

Najwięcej pizzy rocznie jedzą jednak nie Włosi czy Amerykanie, a Norwegowie (5,4 kg) oraz Niemcy. Z kolei największa pizza powstała w 1990 roku w RPA. Ważyła ponad 12 ton i miała średnice przekraczającą 37 metrów. Do jej produkcji zużyto prawie 3960 kg sera, 1763 kg pieczarek i 1974 kg sosu pomidorowego.

#GoNotOnlyWork #DzienPizzy

 

1
GoWork.pl 2017-02-14 12:20 [pracodawca]

Każdego roku w Walentynki wysyła się około miliarda kartek na całym świecie. W samych Stanach Zjednoczonych w ten dzień sprzedaje się niemal 200 milionów róż. Najdroższa walentynka kosztowała 250 tys. dolarów i była wykonana z prawdziwego złota, wysadzana szmaragdami i diamentami. Z kolei w Japonii 14 lutego to kobiety obdarowują mężczyzn prezentami, a panowie odwdzięczają się im miesiąc później, z tą różnicą, że ich podarunki powinny być trzy razy większe.

W GoWork.pl uznaliśmy, że Walentynki to również dobry czas na wyrażenie swojej sympatii. Za co cenią nas nasi koledzy, a za co nasz pracodawca?

 

1
GoWork.pl 2017-02-21 11:36 [pracodawca]

Wiecie już jak poradziliśmy sobie z łamańcami językowymi, ale to nie koniec naszej zabawy z językiem polskim. Nasza rodzima mowa, którą na całym świecie posługuje się ok. 50 mln ludzi, uchodzi za jedną z najtrudniejszych na świecie. Wiele problemów obcokrajowcom sprawiają zwłaszcza "dwuznaki" (cz, sz, ch) oraz "szeleszczące" litery. A jaką wiedzą wiedzą na temat języka polskiego dysponuje nasz zespół? Pytania wcale nie były łatwe! Najlepsi zostali nagrodzeni słodkimi upominkami :)

#GoNotOnlyWork #DzienJezykaOjczystego

1
GoWork.pl 2017-02-23 10:59 [pracodawca]

Co roku w Tłusty Czwartek Polacy zjadają 100 mln pączków – średnio 2,5 pączka na osobę. Zwyczaj jedzenia tego przysmaku zadomowił się w naszym kraju w XVII wieku. Jak mówi tradycja – im więcej pączków zjesz w Tłusty Czwartek, tym większe szczęście spotka Cię przez cały rok. W GoWork.pl wzięliśmy sobie to do serca, nie zważając na kalorie (1 pączek ma ich podobno tyle co kilogram jabłek), taki dzień jest tylko raz w roku! :)
#GoNotOnlyWork #TlusyCzwartek

1
GoWork.pl 2017-03-01 09:03 [pracodawca]

Każdego roku w Polsce rodzi się nawet 10 tys. dzieci z wadami rozwojowymi. Jednocześnie codziennie wypijamy kilka butelek różnych napojów, po czym wyrzucamy opakowania do kosza. W GoWork.pl postanowiliśmy zbierać nakrętki po napojach i tym samym wspieramy Fundacja Potrafię Pomóc na Rzecz Dzieci Niepełnosprawnych z Wadami Rozwojowymi. Teraz Twoja kolej! Nie kosztuje Cię to ani złotówki, a możesz uratować czyjeś życie

#GoNotOnlyWork #Pomagamy

1
Kadi 2017-03-05 14:41
Dobra firma wysokie prowizję jeśli ktoś umie sprzedawać może zarobić dobre pieniądze.

Są dwie siedziby Prosta i Żurawia tak więc w samym centrum przy samym wyjściu z metra.

Za mało imprez integracyjnych.
GoWork.pl 2017-03-08 10:08 [pracodawca]

Pierwowzorem Dnia Kobiet były obchodzone w starożytnym Rzymie Matronalia, czyli święto przypadające na pierwszy tydzień marca, związane z macierzyństwem i płodnością. Mężowie obdarowywali wtedy swoje żony upominkami i spełniali ich życzenia.

Jak powiedział Pierre de Brantome - "Świat bez kobiet byłby jak ogród bez kwiatów", a my w pełni się z tym zgadzamy.

W dniu Waszego święta życzymy Wam wszystkiego co najlepsze, zarówno na ścieżce zawodowej, jak i w życiu prywatnym. A jak celebrowaliśmy ten dzień w GoWork.pl? Zobaczcie sami!

#GoNotOnlyWork #DzienKobiet

1
Evitka 2017-03-15 21:16
Jestesście świetni.Mam do Was dwa pytania.
1.wspomnieliście,że pracodawcy mają wgląd w moją opinię.Ale jeśli dodałabym opinię o nowej firmienp.Stefpol to czy pan Stefek,pracodawca terj firmy będzie miał wgląd w moją opinię?
2Kiedyś pisałam opinię o Szaruga P.U.h.w Dynowie.Dlaczego nikt mi nie odpisał?Czy to może znaczyc,że nikt tam nie zagląda?Proszę o jak najszybsza odpowiedż.
1
GoWork.pl 2017-03-17 09:28 [pracodawca]
Szanowna Pani,
Każdy użytkownik może zobaczyć komentarz na forum, pracodawca oczywiście również. Nie oznacza to, że trafi on na pewno na dany wpis. Jeżeli firma zechce się ustosunkować do danego komentarza może to jak najbardziej zrobić.
Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
Wanda 2017-03-19 14:41
Brak PITu! Nie wypłacone bonusy za święta za pracę w Niemczech! (usunięte przez administratora) Nie polecam!
3
GoWork.pl 2017-03-20 11:26 [pracodawca]
Szanowna Pani Wando,
dziękujemy za zgłoszenie zaistniałej sytuacji. Prosimy o wysłanie wiadomości z opisem problemu na pity2016@gowork.pl nasz zespół na pewno się z Panią skontaktuje i pomoże uregulować sprawę.
Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
GoWork.pl 2017-03-20 13:13 [pracodawca]

W piątek nasze biuro, w którym celebrowaliśmy dzień św. Patryka, zmieniło swój kolor na zielony! Moc atrakcji, świetne towarzystwo, a to wszystko wzbogacone o ulubione trunki Irlandczyków ;)
O to, aby podczas świętowanie nie zabrakło nam sił zadbało z kolei Domino's Pizza.

2
GoWork.pl 2017-03-21 12:24 [pracodawca]

Mimo iż pogoda za oknem wciąż bywa kapryśna, to wkrótce ulegnie to zmianie. Do GoWork.pl zawitała dziś Wiosna, która obiecała, że temperatury już wkrótce wzrosną! ;) Trudno żeby było inaczej – przywitaliśmy ją wyjątkowo ciepło, przygotowując przy swoich miejscach pracy wiosenne kąciki. Twórcy najciekawszych z nich zostali przez Nią obdarowani słodkimi upominkami.

2
Yoko 2017-03-22 18:55
Nie mam jeszcze wyrobionego zdania, wysłałam swoje cv jako trener szkoleń. Odpowiedzi nie uzyskałam. Yoko
1
Evitka 2017-03-25 17:10
nie martw sie.Napewno Cię przyjmą.
1
Zdzich 2017-03-31 13:17
Jak na renomowaną firmę posiadającą szeroki zakres wiedzy z prawa polskiego i nie tylko. Doświadczenie budują na łamach wypowiedzi na blogach i forach internetowych. Ukierunkowani są tylko i wyłącznie na sobie.Zapominają o jednej zasadzie Prawo działa w dwie strony. W dobie dzisiejszej techniki i cybernetyzacji świata laik potrafi założyć taką firmę.
GoWork.pl 2017-03-30 14:16 [pracodawca]

Muffinki świetnie sprawdzają się jako słodki dodatek do porannej kawy. Właśnie w ten sposób potraktowaliśmy je w GoWork.pl w Światowy Dzień Muffinka. Swoją obecną sławę zawdzięczają angielskiemu piekarzowi Samuelowi B. Thomasonowi, który po emigracji do Nowego Jorku zaczął wypiekać je zgodnie ze starym przepisem swojej matki. Muffinki z dodatkiem proszku do pieczenia i w obecnym kształcie grzybka zaczęto piec w drugiej połowie XIX wieku. To był strzał w dziesiątkę. Świat zakochał się w tych smakołykach, które zaczęto jeść o każdej porze dnia.

3
Evitka 2017-04-02 20:33
Bardzo lubię słodycze,ale nigdy nie próbowałam muffinek.
Niezadowolony 2017-04-05 16:57
Witam , Dlaczego Go Work moderuje opinie wyslane przez pracowników ,myslaem ze tutaj chodzi o opinie i ostrzezenia dotyczace pracodawcow ,a widze ze co nie lezy danej firmie to jest nie przepuszczane ,jezeli tak to po (usunięte przez administratora) ten portal ,czyzby dla kasy ,zle opinie to sie likwiduje i za to kasa leci . Pozdrawiam
2
GoWork.pl 2017-04-06 09:29 [pracodawca]
Szanowny Panie Niezadowolony,

Zależy nam na przedstawieniu rzetelnej informacji o pracodawcach. Moderacja nie polega na usuwaniu negatywnych opinii, a jak widzi Pan na przykładzie własnego wpisu moderacji niecenzuralnych wyrazów. Na naszym portalu istnieje wiele wątków dotyczących pracodawców i nie wszystkie z nich składają się z samych pozytywnych opinii. Proszę jednak pamiętać, że każdy komentarz zamieszczony na portalu GoWork.pl musi być zgodny z regulaminem serwisu.

Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
1
Evitka 2017-04-06 18:44
Na czym umieszczacie wywiady?
GoWork.pl 2017-04-07 08:59 [pracodawca]
Szanowna Pani,
wywiady z pracodawcami znajdzie Pani na naszym portalu w odpowiedniej zakładce: http://www.gowork.pl/pracodawca-wywiad
Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
GoWork.pl 2017-04-10 16:25 [pracodawca]

Do Wielkanocy pozostało już tylko kilka dni. W naszym biurze świąteczna atmosfera zagościła jednak nieco wcześniej. Wspólne spotkanie okazało się również świetną sposobnością do zabawy, w tym między innymi do sprawdzenia swojej wiedzy o GoWork.pl. Niektórzy pochwalili się także swoimi umiejętnościami wokalnymi ;)

3
GoWork.pl 2017-04-12 15:54 [pracodawca]

Dzień Czekolady to świetna okazja do wspólnej zabawy. Tego dnia nie tylko wzajemnie obdarowaliśmy się łakociami, ale przede wszystkim mieliśmy okazję dowiedzieć się o sobie czegoś więcej. Tablica, na której zapisywaliśmy takie informacje wypełniła się w ekspresowym tempie. Dzień czekolady okazał się również świetną sposobnością do odwiedzenia naszych przyjaciół z drugiego oddziału serwisu GoWork.pl i zaproszenia ich do celebracji tego słodkiego dnia. Już dziś możemy Was zapewnić, że przy okazji kolejnych takich dni na pewno do nich wrócimy i pokażemy Wam jak wygląda praca w kolejnej naszej placówce.

2
Evitka 2017-04-13 20:28
Używacie dyktafonu do wywiadów?Jeśli tak to jakiego?Mającego wbudowaną pamięć czy na mikrokasety?
GoWork.pl 2017-04-14 14:08 [pracodawca]

Dziś pod naszym biurem pojawił się Mobilny Punkt Poboru Krwi, a wraz z nim możliwość pomocy osobom, które tego potrzebują. Regionalne Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa w Warszawie zaopatruje w krew szpitale, kliniki oraz instytuty, które dokonują skomplikowanych zabiegów, do których przeprowadzenia niezbędna jest krew. GoWorkowicze ochoczo oddawali swoją krew, do czego zachęcamy również Was!

3
GoWork.pl 2017-04-18 08:52 [pracodawca]
Szanowna Pani,
reporterzy naszego serwisu przeprowadzają rozmowy w różnych formach w zależności od preferencji osób udzielających wywiadu.
Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
1
Evitka 2017-04-18 11:25
W takim razie w jakiej formie przeprowadziliście wywiad z pracodawcą
-ZtM Warszawa
-Poczta Polska?
1
GoWork.pl 2017-04-18 11:38 [pracodawca]
Szanowna Pani,
nie możemy udzielić tak ścisłych informacji, ponieważ są to kwestie poufne.
Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
1
Evitka Załamana 2017-04-23 11:31
Jeżeli jakiś hejter obraził mnie wna Waszej stronie,a nie mogę się do Was zwrócić za pośrednictwem maila,nie mieszkam w Warszawie i nie poruszam się sama,bo jestem prawie niewidoma-co obić?Dla uściślenia dodam,że był to hejter,który podpisał się jako GK w opiniach o Coca Coli,a jego post brzmiał tak,,Nie no,twój post jest rzeczywiście przydatny dla osób potrzebujących pracy.Czysta hipokrycja.<<Pomocy!!!
GoWork.pl 2017-04-24 14:19 [pracodawca]

Dziś Europejski Dzień Śniadania, czyli najważniejszego posiłku dnia. Niestety coraz częściej o tym zapominamy i jemy w biegu lub – co gorsza – w ogóle pomijamy ten posiłek w swojej diecie. Między innymi z tego powodu organizatorzy europejskiej kampanii „Breakfast is Best”, postawili sobie prosty cel, zgodnie z którym, do 2020 roku wszystkie kraje Unii Europejskiej wprowadzą politykę promującą codzienne jedzenie śniadania, jako elementu zdrowego stylu życia.

W GoWork.pl zdajemy sobie sprawę jak ważne dla naszego prawidłowego funkcjonowania jest pierwszy posiłek dnia. Zanim jednak skosztowaliśmy śniadań przygotowanych przez Kreatorów Smaku, urządziliśmy małą zabawę, pokazującą jak ważnym aspektem w kontaktach interpersonalnych jest prawidłowa komunikacja. Właśnie dlatego zabawiliśmy się dziś w głuchy telefon. Co z tego wyszło? Przekonajcie się sami!

1
Evitka 2017-04-28 18:27
Ja zawsze jadam śniadanie.I to porządne!
agata 2017-05-01 18:03
Nie rozumiem dlaczego GW tutaj się reklamuje. Myślałam że tutaj możemy wpisywać swoje uwagi dot. współpracy z GW.
Jeżeli chcą się reklamować to niech zrobią to w zakładce "aktualności" albo "galeria" albo.... ?
1
GoWork.pl 2017-05-04 10:12 [pracodawca]
Szanowna Pani Agato,
wątki opiniotwórcze o pracodawcach służą nie tylko do wyrażenia swojej opinii na temat pracy w danej firmie, ale również interakcji użytkowników z przedsiębiorstwem. Umożliwia to zdobycie rzetelnych informacji związanych z zatrudnieniem w firmie. Aktualności, o których Pani wspomniała wzbogacają wątek – pokazują jak wygląda zatrudnienie u konkretnego pracodawcy oraz oddają atmosferę tam panującą. Takie wydarzenia umieszczane są w stosownej zakładce („aktualności”), jednak równolegle pojawiają się na wątku z opiniami, przeplatając tym samym pojawiające się wpisy.
Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
GoWork.pl 2017-05-04 10:39 [pracodawca]
Szanowna Pani,

prosimy o zgłoszenie wyżej opisanej sytuacji na adres: admin@gowork.pl . Administracja naszego serwisu w najbliższym czasie zajmie się rozwiązaniem zgłoszonej przez Pani sprawy.

Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
2
Evitka 2017-05-05 21:00
Bardzo mi przykro,ale nie mogę wysyłać maili,bo mi poczta nie działa,.Czy można jakoś inaczej?
GoWork.pl 2017-05-08 12:06 [pracodawca]
Szanowna Pani,
zgodnie z §10 pkt. 1 regulaminu serwisu GoWork.pl wszelkie reklamacje dotyczące świadczonych Usług, a także sposobu działania Serwisu należy zgłaszać listownie na adres zarządcy treści ul. Żurawia 47, 00-680 Warszawa, bądź za pomocą poczty elektronicznej na adres: admin@gowork.pl .
Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
1
Evitka 2017-05-08 20:18
Bardzo mi przykro,ale listownie nie mogę.Jestem prawie niewidoma.Pozdrawiam.
1
GoWork.pl 2017-05-10 16:42 [pracodawca]

W GoWork.pl dbamy i propagujemy zdrowy tryb życia. Dostarczanie odpowiedniej dawki witamin w połączeniu z aktywnością fizyczną, pozytywnie wpływa na funkcjonowanie naszych organizmów. Przekłada się to na lepsze samopoczucie oraz zwiększa efektywność. Co więcej, czujemy się mniej zmęczeni nawet w najbardziej krytycznych momentach dnia. Dlatego też dziś, nie tylko doładowaliśmy swoje organizmy solidną dawką witamin dostarczoną przez Owoce w Pracy, ale również rozpoczęliśmy współpracę Fitqbe. Ta nowoczesna, a zarazem prosta w użyciu platforma pobudzi aktywność fizyczną naszego Zespołu, a dodatkowo zagwarantuje dobrą zabawę i zdrową rywalizację. Dzień owoców okazał się również świetną okazją, by każdy z nas podzielił się swoim życiowym hasłem przewodnim. Czy któreś z nich dotyczy dotyczy zdrowego trybu życia? Zobaczcie sami!

1
Zostaw swoją opinię o GoWork.pl - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GoWork.pl