GoWork.pl

Warszawa

Opinie o GoWork.pl

zarape12 2014-11-18 11:31:39
firma niesolidna. Wysłali mnie na 2 miesiącę a potem sie okazało że praca jest na niecały miesiąc.Nie polecam.
1
ada 2014-12-02 17:03:15
Dzień Dobry,
chciałabym zrezygnować z otrzymywania maila, gdzie mam złożyć rezygnacje?
Pozdrawiam
Ada
GoWork.pl 2014-12-04 10:23:22 [pracodawca]
Witam,
Pani Ado przy mailu z powiadomieniem o nowym wpisie ma Pani na dole opcje [usuń powiadomienie] proszę ją kliknąć a Pani mail będzie usunięty z bazy.

Pozdrawiam.
GoWork.pl 2015-02-19 15:34:22 [pracodawca]
Witajcie, czas zmian i nowości! Jakiś czas były prowadzone były dyskusje na temat pracy w Niemczech- celem poszerzenia wiedzy czy też pomocnych informacji w podjęciu decyzji o zatrudnieniu na pewno okażą się nowe artykuły na blogu opiekunek- zapraszamy do lektury http://www.opiekunka.gowork.pl/artykuly. Co więcej pojawiła się nowość także na blogu ogólnym GoWork.pl- z serii praca: http://www.praca.blog.gowork.pl/ oraz szkolenia: http://www.szkolenia.blog.gowork.pl/ na które również serdecznie zapraszamy. Co tydzień jest tzw. "Tydzień branżowy" dający szeroką wiedzę na temat pracy w danej specjalizacji. Podzielcie się swoimi spostrzeżeniami po przeczytaniu Naszych artykułów. Pozdrawiamy! Zespół GoWork.pl
Olga 2015-05-26 16:13:59
Praktyki w GoWork pozwalają na rozwój nie tylko sfer zawodowych, w których czujesz się dobrze. Dzięki doświadczonym fachowcom naprowadzającym na "odpowiednią" ścieżkę kariery można ukształtować swoje preferencje zawodowe w nowy, innowacyjny sposób! Miła atmosfera wpływa na poczucie przynależności do zespołu, a nie tylko bycie obok niego.

Proces rekrutacji nie jest stresogenny. Nauczyłam się tutaj zwracania uwagi na pozytywy charakteru danej osoby niż na jej słabe strony.

Dzięki praktykom pod skrzydłami odpowiedniej osoby rozwinęłam się na tyle, iż zaproponowano mi pracę na samodzielnym stanowisku, co niewątpliwie można uznać za sukces na drodze do kariery.

Mogę polecić GoWork wszystkim tym, którzy w pracy nie lubią się nudzić!
ija 2015-05-27 14:09:08
Witam)byłam z Gowork na dwóch zleceniach.Praca opiekunki nie jest łatwa,ale dałam radę...,przy drugim zleceniu o miesiąc przedłużyłam zlecenie...,teraz jestem na trzecim zleceniu...i wbrew przeciwnościom życia codziennego,staram się należycie i z uśmiechem☺wykonywać obowiązki wobec podopiecznej i przetrwać
3
czesc 2015-09-03 15:37:58
polecam
paul 2015-09-10 13:33:44
Kreatywna firma. Robią świetna robotę
ja 2015-10-08 10:22:08
nie polecam
11
anonim 2015-10-14 18:49:18
Polecam GoWork!Pracuję jako opiekunka w Niemczech. Wyjazdy są organizowane świetnie,wynagrodzenie zgodnie z umową w określonym czasie.
3
olo 2015-10-15 14:23:42
Pracuję w firmie już 4lata i mogę powiedzieć żę jest wiarygodna i wypłacalna a ludzie w niej pracujący mili rzetelni i odpowiedzialni.Wiadomo Polacy lubią narzekać taka nasza cecha narodowa.Opiekunki myślą że jadą do pracy wypoczywać rzadko która podchodzi do niej z sercem raczej z obowiązku .Ale pamiętajmy wszystkich czeka starość
2
kamila 2015-10-29 15:26:32
dobra firma godna polecenia
1
Robi 2015-10-31 17:28:21
Jestem ich kontrahentem . Zawsze są słowni i regulują platności na czas
GoWork.pl 2015-11-26 16:20:57 [pracodawca]
Wszystkich, którzy chcieliby zweryfikować opinię dotyczące naszej firmy, zachęcamy do aplikowania na nasze oferty pracy! Rozpoczynamy właśnie rekrutację na stanowiska Key Account Managera, Sales Specialist i Doradcę Klienta Biznesowego.
1
Myszor 2015-11-30 16:01:05
Zabawne już chyba od 2 miesiecy rekrutujecie na to stanowisko
GoWork.pl 2015-12-02 13:15:45 [pracodawca]
To prawda, ale to dlatego, że rozwijamy kolejne działy. Rekrutacje cały czas są aktualne, a na zatrudnienie może liczyć nie jedna lecz kilka osób. Dokładne opisy stanowisk i wymagań znajdują się w poniższych ogłoszeniach: http://www.gowork.pl/praca_podglad,6115799 http://www.gowork.pl/praca_podglad,6115774 http://www.gowork.pl/praca_podglad,6095179
Lilja 2015-12-03 11:04:05
Na stanowisko Dyrektora ds. Sprzedaży napisaliście, że jest pakiet świadczeń socjlnych, co się w to wlicza na przykład? Bo poza tym warunki są raczej jasne.
1
GoWork.pl 2015-12-11 14:51:06 [pracodawca]
Na początek dofinansowanie prywatnej opieki zdrowotnej i różnorodna oferta szkoleniowa. Wraz z rozwojem firmy i pracownika, lista bonusów może się oczywiście poszerzyć. Działamy w oparciu o potrzeby zgłaszane przez pracowników. Jeżeli ten zgłosi konkretną potrzebę, na pewno nie pozostanie bez odpowiedzi.
ann 2015-12-28 14:53:14
Pracowałam dla nich podczas kursu. Ogólnie współpracę oceniam na 3+. Praca była samodzielna, bezstresowa i właściwie sama sobie byłam szefem. Minusem było wyposażenie jakie dostałam do dyspozycji. Jeżeli grupa liczy kilkanaście osób, to wysyłanie na kurs sprzętu i produktów, do tego wybrakowanych, jak dla grupy maksymalnie 5 osobowej, to coś jest nie tak. Potem człowiek musi stawać na rzęsach żeby mu wstyd w imieniu firmy nie było przed kursantami.
2
GoWork.pl 2016-01-14 11:59:20
Bardzo dziękujemy za zgłoszenie. Staramy się wszystkim naszym kursantom zapewniać jak najlepsze warunki do szkolenia, sukcesywnie dostarczamy nowoczesne narzędzia pracy. Jeżeli taka sytuacja się zdarzyła, jest nam bardzo przykro - wcześniej nie mieliśmy takich problemów, jeżeli osoba prowadząca kurs zwróci się do nas z taką uwagą, robimy wszystko co w naszej mocy, by rozwiązać problem. Bardzo prosimy o przesłanie szczegółów, której placówki dotyczy ta sprawa - zbadamy to, by taka sytuacja więcej się nie powtórzyła. Wszelkie podobne problemy można zgłaszać na adres mailowy - wspolpraca@gowork.pl
GoWork.pl 2016-02-04 10:15:23 [pracodawca]
Moi Drodzy, znowu rekrutujemy! Tym razem poszukujemy Specjalisty ds. Szkoleń. Jeżeli wśród osób obserwujących nasz profil jest ktoś kto zajmował się już obsługą szkoleń i konferencji, potrafi analizować rynek, pozyskiwać nowych klientów i jednocześnie opiekować się dotychczasowymi - zachęcamy do wysyłania CV. Szczegóły dostępne są pod tym linkiem: http://www.gowork.pl/praca_podglad,6144829.
Ewa 2016-02-29 19:15:49
Czy to jeszcze aktualne? Jeżeli tak to prosiłabym o informację :) I chciałam też dopytać o lokalizację, w internecie znalazłam dwie lokalizacje - na ul. Zielnej i ul. Żurawiej? Która jest właściwa?
GoWork.pl 2016-03-04 11:00:56 [pracodawca]
Pani Ewo, rekrutacja trwa, więc zachęcamy do przesłania aplikacji. W tym przypadku chodzi o pracę w naszej siedzibie na ul. Zielnej. Na ul. Żurawiej mieści się nasza administracja, Dział Pracy w Niemczech, Dział Kursów i Szkoleń oraz Warszawski oddział Szkoły Policealnej.
Artur 2016-03-06 13:37:40
Szanowni Państwo,
wysłałem do Państwa swoje CV z propozycją współpracy. Bardzo proszę o informację kiedy mogę spodziewać się odpowiedzi.

Pozdrawiam,
Artur Antoniuk
arturantoniuk@poczta.onet.pl
792 622 037
GoWork.pl 2016-03-07 08:56:55 [pracodawca]
Szanowny Panie Arturze,

Pana aplikacja została zarejestrowana w naszej bazie kandydatów. Proces rekrutacji trwa, jeżeli zostanie Pan zakwalifikowany do kolejnego etapu, nasz rekruter skontaktuje się z Panem w ciągu najbliższego tygodnia.

Z poważaniem,
Zespół GoWork.pl
SVITLANA KUBIAK 2016-03-16 19:19:55
Bardzo jestem zadowolona tej pracej. Firma uczciwa i polecam kazdemu,zawsze pomogą swoim pracownikam.Wiadomo,ze wszystkim nie dogodzisz. Bylam na 2 wyjazdach i nie narzekam. Zalezy do kogo trafisz. A tak jest super..
1
GoWork.pl 2016-03-30 11:51:33 [pracodawca]
Szanowna Pani Svitlano, Zawsze bardzo nam miło słyszeć takie słowa, bo nic tak bardzo nie motywuje do dalszej, wytężonej pracy jak świadomość tego, że przynosi ona radość nie tylko nam, ale przede wszystkim osobom, którym pomagamy znaleźć zatrudnienie. Mamy nadzieję, że na wspomnianych dwóch wyjazdach współpraca się nie zakończy :). Jednocześnie, chcielibyśmy podkreślić, że nieustannie staramy się poprawiać jakość organizowanych przez nas wyjazdów, tak, aby 100% opiekunek, które korzystają z naszego pośrednictwa miało pełną satysfakcję z wyjazdu. Przypominamy, że zawsze można zwrócić się do nas po radę lub po pomoc. Jesteśmy też otwarci na wszelkie uwagi i propozycje, które można kierować na adres mailowy: opiekunka@gowork.pl. Z poważaniem, Zespół GoWork.pl
Katarzyna 2016-04-20 15:01:16
Pracowałam w tej firmie kilka miesięcy i szczerze jestem bardzo zadowolona.Raz chyba mi się tylko zdarzyło,że wyjazd był odwołany,ale i tak się zdarza.Moim zdaniem to nie ich wina,ale tylko raz,bo reszta wyjazdów dochodziła do skutku.Praca lekka i przyjemna i do tego dobrze płatna.Czego chcieć więcej.Jak najbardziej Polecam!!!
1
agata 2016-05-08 20:44:05
pracowałam jako opiekunka w tej firmie. było ok, pieniądze w terminie i tyle co trzeba. jednak to nie jest laurka - zmarła mi podopieczna i oczywiście skrócony miałam pobyt. i tu zaskoczenie-potrącono mi za przejazd w jedną stronę bo skróciłam pobyt!!! dzwoniłam i upominałam się, za każdym razem inna pani odbierała telefon bo akurat pani którą wcześniej ustalałam/rozmawiałam albo na urlopie albo nie pracowała i trzeba było od początku wszystko tłumaczyć. od początku tłumaczyłam o co mi chodzi i umówiłyśmy się że za kilka dni zadzwonię. po kilku dniach znowu nowa pracownica odebrała tel. i nic nie wiedziała bo koleżanka.... na pieniądze czekałam ok. 6 miesięcy!!! ufff....
1
gość 2016-05-12 17:14:52
Może moja opinia nie jest całkiem powiązana z poprzednią wypowiedzią,ale ja mam także enegatywne odczucia co do kontaktu z Gowork,więc tu ją zamieszczam.Zostałam już zweryfikowanaprzez Gowork,jest adnotacja ,że preferuję w doborze oferty jedno miejsce w Niemczech,a mimo to ciągle ktoś do mnie dzwoni z zapytaniem,czy jestem dyspzycyjna,proponując mi całkiem inna lokalizację.Natomiast kiedy ja znajde jakieś pasujące mi zlecenie i dzwonię,nigdy nikt nie jest zorientowany.Zawsze ta sama sytuacja-obietnicaq,że oddzwoni koleżąnka,która się tym zajmuje.I oczywiście nigdy nie dzwoni.Więc jak widać na tych dwóch przykładach jest to dowód bałaganu,braku profesjonalizmu i szacunku dla potencjalnej pracownicy.Widzę,że należy sobie tę firme odpuścić.Skoro ja mam problemy,a jeszcze dla nich nie pracowałam,Pani pracowała i też ma z nimi problemy,to wniosek jest oczywisty.Jeszcze moje odczucie na temat zwrotu za bilet-obciążenie opiekunki kosztem dojazdu,bo podopieczna zmarła,to po prostu świństwo i draństwo.
3
GoWork.pl 2016-05-17 15:20:32 [pracodawca]
Szanowna Pani Agato,

nasza firma nie potracą kosztów przejazdu w sytuacji gdy podopieczny umiera. Wstrzymanie wypłaty wynagrodzenie mogło nastąpić tylko wtedy gdy opiekunka nie odesłała kompletu wymaganych dokumentów, co jest podkreślone w kontrakcie, który zawieramy z każdym pracownikiem. Zawsze informujemy, że w sytuacji gdy dokumenty nie wpłyną do nas, nastąpi wstrzymanie wypłaty części wynagrodzenia. Takie sytuacje zdarzają się bardzo rzadko, niemniej jednak gdy do nich dojdzie obowiązują nas procedury, o których jest mowa w umowie. Jest nam bardzo przykro, że w Pani przypadku trwało to niemal 6 miesięcy - zawsze staramy się ograniczyć ten czas oczekiwania.

Z poważaniem,
Zespół GoWork.pl
2
GoWork.pl 2016-05-17 15:23:45 [pracodawca]
Szanowna Pani,

zawsze bierzemy pod uwagę preferencje naszych współpracowników do lokalizacji w której chcieliby podjąć pracę. Jeżeli w wybranym przez opiekunkę terminie nie mamy w danym miejscu odpowiedniej oferty, staramy się przedstawić inna ofertę, która mimo, że różni się lokalizacją, spełnia wszystkie pozostałe wymagania podane w zgłoszeniu. Zależy nam na tym, aby osoby zainteresowane współpraca z nami, nie czekały długo na propozycje pracy.

Bardzo nam przykro z powodu utrudnionego kontaktu. Mogło się zdarzyć, że wszystkie linie działu, który zajmuje się opieka nad seniorami, były zajęte i nastąpiło przekierowanie do innego działu, dlatego pracownik nie był w stanie udzielić informacji na temat wybranego przez opiekuna zlecenia. Za sytuacje w której nie otrzymała Pani telefonu zwrotnego przepraszamy. Na pewno zweryfikujemy procesy w dziale telefonicznej obsługi klienta i postaramy się w przyszłości nie dopuścić do takiej sytuacji.

Z poważaniem,
Zespół GoWork.pl
ktos 2016-06-03 16:17:12
Czy zdazają sie takze oferty dla opiekunów?
GoWork.pl 2016-06-23 11:05:31 [pracodawca]
Oczywiście - zdarzają się oferty zarówno dla opiekunek jak i dla opiekunów osób starszych w Niemczech. Jeśli jest Pan zainteresowany pracą zapraszamy do zapoznania się z naszymi ofertami http://www.gowork.pl/praca/niemcy;l.

Z poważaniem,
Zespół GoWork.pl
olek 2016-08-03 14:10:44

Wysłałem Państwu list na temat tego forum. Czekam na pilną odpowiedź. Teraz sprawdzam jak ono jest moderowane. Będę informował internautów z rozwoju sytuacji.
kandydat 2016-08-19 10:50:41
nie polecam
3
GoWork.pl 2016-08-29 14:15:07 [pracodawca]
Szanowny Panie Olku, Jeśli zależy Panu na czasie z pewnością szybciej dojdzie do nas mail niż list. Prosimy o kontakt na adres admin@gowork.pl - wnioski są rozpatrywane w kolejności zgłoszeń. Pozdrawiamy, zespół GoWork.pl
GoWork.pl 2016-08-29 14:17:55 [pracodawca]
Szanowny Panie Kandydacie, Co jest powodem negatywnego nastawienia do firmy? Dlaczego konkretnie nie poleca Pan naszego serwisu? Cały czas staramy się rozwijać i ulepszać naszą pracę - Pana merytoryczna opinia może nam w tym pomóc. Pozdrawiamy, zespół GoWork.pl
Grażyna 2016-09-01 14:49:26
Polecam jestem z firmy bardzo zadowolona,pracuje jako opiekunka 3lata w Niemczech.W firmie GoWork trzy miesiące.Nie mam ochoty zmieniać firmy.To jest moja trzecia firma.Jest dobrze.
4
Jusinek 2016-09-16 12:12:23
Cześć Polecam pracę w GoWork. Panuje tutaj miła atmosfera można korzystać ze szkoleń i kursów. Bardzo cenię sobie współpracę z moimi przełożonymi. Tutaj jeżeli ktoś chce może wiele się nauczyć i cegle rozwijać Wymagają dużo ale warto ;)

1
gość 2016-10-21 14:37:40
ja wyjeżdzałam 3 razy, moje doświadczenie z tą firmą jest bardzo dobre, miałam fajne koordynatorki i firma pomogła mi nawet jak jeden kontrakt okazał się na pewno przez kłamstwo rodziny nie do końca taki jak był przedstawiony w ofercie ale myślę ,że niemcy kłamią a firma nie jest w stanie sprawdzić wszystkiego, w żadnym jednak kontrakcie nie miałam internetu, planuję oczywiście dalej z nią współpracować ..szkoda tylko ,że tam tak często zmieniają się koordynatorzy bo zdecydowanie lepiej czułabym się gdybym miała kontakt już z tymi osobami, które znałam z poprzednich wyjazdów..zanim wybrałam tą firmę o "przeleciałam" cały internet ..mam nadzieję , że następny wyjazd będzie dalej powstrzymywał moje pozytywne doświadczenie.
1
nowa 2016-10-23 13:58:15
Dla trenerow z doswiadczeniem - jakie są stawki godzinowe?
kira 2016-10-26 17:38:54
nikomu nie polecam.
1
GoWork.pl 2016-10-27 08:58:09 [pracodawca]
Szanowna Pani Kiro, dlaczego nie poleca Pani naszego serwisu? Cały czas staramy się rozwijać i ulepszać naszą pracę, a Pani merytoryczna opinia może nam w tym pomóc. Pozdrawiamy, zespół GoWork.pl
GoWork.pl 2016-10-27 09:00:47 [pracodawca]
Szanowny Panie Trenerze na stałe, jaką konkretnie ofertę pracy ma Pan na myśli? Pozdrawiamy, zespół GoWork.pl
pracownik 2016-11-03 11:02:09
nie polecam
2
sonia 2016-11-19 09:31:16
Współpracowałam z nimi (opieka w Niemczech). Nie ma idealnych agencji, lekki chaos, jak wszędzie, ale generalnie było OK. Odeszłam, bo wprowadzili jakieś dziwaczne zapisy w umowie, które mi nie pasowały. Pod koniec współpracy wypłacili mi nawet podwyżkę, którą wcześniej obiecali, chociaż wiedzieli, że odchodzę.
W tym roku otrzymałam info na e-mail, z którego wynika, że z tamtych zmian się wycofali, zus już od śr. kr i można wybrać warunki polskie lub niemieckie.
Może ktoś, kto pracuje na warunkach niemieckich podzieli się opinią?
bąk 2016-11-24 23:21:27
Jakie są stawki brutto na waszych umowach?
Płacicie pracownikowi na emeryturę?
A umowy jaki rodzaj jest proponowany?
Czy dostanę u was stawkę godzinową odpowiednią dla kraju w którym wykonuję pracę? Czyli Niemcy 8,50 Euro za godziną?
GoWork.pl 2016-11-25 08:51:55 [pracodawca]
W celu uzyskania szczegółowej informacji dotyczącej opieki nad osobami starszymi w Niemczech proszę wejść na stronę http://www.opiekunka.gowork.pl/kontakt i skontaktować się z konkretnym oddziałem. Nasi pracownicy chętnie odpowiedzą na wszystkie pytania.

Z poważaniem,
Zespół GoWork.pl
1
gość 2016-12-01 23:59:48
hahaha to już mój kolega w kfc zarabia lepiej na stanowisku kucharza ma 15.50/h brutto
2
Zostaw swoją opinię o GoWork.pl - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GoWork.pl