GoWork.pl

Warszawa

Opinie o GoWork.pl

GoWork.pl 2017-04-06 09:29 [pracodawca]
Szanowny Panie Niezadowolony,

Zależy nam na przedstawieniu rzetelnej informacji o pracodawcach. Moderacja nie polega na usuwaniu negatywnych opinii, a jak widzi Pan na przykładzie własnego wpisu moderacji niecenzuralnych wyrazów. Na naszym portalu istnieje wiele wątków dotyczących pracodawców i nie wszystkie z nich składają się z samych pozytywnych opinii. Proszę jednak pamiętać, że każdy komentarz zamieszczony na portalu GoWork.pl musi być zgodny z regulaminem serwisu.

Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
2
Evitka 2017-04-06 18:44
Na czym umieszczacie wywiady?
GoWork.pl 2017-04-07 08:59 [pracodawca]
Szanowna Pani,
wywiady z pracodawcami znajdzie Pani na naszym portalu w odpowiedniej zakładce: http://www.gowork.pl/pracodawca-wywiad
Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
GoWork.pl 2017-04-10 16:25 [pracodawca]

Do Wielkanocy pozostało już tylko kilka dni. W naszym biurze świąteczna atmosfera zagościła jednak nieco wcześniej. Wspólne spotkanie okazało się również świetną sposobnością do zabawy, w tym między innymi do sprawdzenia swojej wiedzy o GoWork.pl. Niektórzy pochwalili się także swoimi umiejętnościami wokalnymi ;)

3
GoWork.pl 2017-04-12 15:54 [pracodawca]

Dzień Czekolady to świetna okazja do wspólnej zabawy. Tego dnia nie tylko wzajemnie obdarowaliśmy się łakociami, ale przede wszystkim mieliśmy okazję dowiedzieć się o sobie czegoś więcej. Tablica, na której zapisywaliśmy takie informacje wypełniła się w ekspresowym tempie. Dzień czekolady okazał się również świetną sposobnością do odwiedzenia naszych przyjaciół z drugiego oddziału serwisu GoWork.pl i zaproszenia ich do celebracji tego słodkiego dnia. Już dziś możemy Was zapewnić, że przy okazji kolejnych takich dni na pewno do nich wrócimy i pokażemy Wam jak wygląda praca w kolejnej naszej placówce.

2
Evitka 2017-04-13 20:28
Używacie dyktafonu do wywiadów?Jeśli tak to jakiego?Mającego wbudowaną pamięć czy na mikrokasety?
GoWork.pl 2017-04-14 14:08 [pracodawca]

Dziś pod naszym biurem pojawił się Mobilny Punkt Poboru Krwi, a wraz z nim możliwość pomocy osobom, które tego potrzebują. Regionalne Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa w Warszawie zaopatruje w krew szpitale, kliniki oraz instytuty, które dokonują skomplikowanych zabiegów, do których przeprowadzenia niezbędna jest krew. GoWorkowicze ochoczo oddawali swoją krew, do czego zachęcamy również Was!

3
GoWork.pl 2017-04-18 08:52 [pracodawca]
Szanowna Pani,
reporterzy naszego serwisu przeprowadzają rozmowy w różnych formach w zależności od preferencji osób udzielających wywiadu.
Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
1
Evitka 2017-04-18 11:25
W takim razie w jakiej formie przeprowadziliście wywiad z pracodawcą
-ZtM Warszawa
-Poczta Polska?
1
GoWork.pl 2017-04-18 11:38 [pracodawca]
Szanowna Pani,
nie możemy udzielić tak ścisłych informacji, ponieważ są to kwestie poufne.
Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
1
Evitka Załamana 2017-04-23 11:31
Jeżeli jakiś hejter obraził mnie wna Waszej stronie,a nie mogę się do Was zwrócić za pośrednictwem maila,nie mieszkam w Warszawie i nie poruszam się sama,bo jestem prawie niewidoma-co obić?Dla uściślenia dodam,że był to hejter,który podpisał się jako GK w opiniach o Coca Coli,a jego post brzmiał tak,,Nie no,twój post jest rzeczywiście przydatny dla osób potrzebujących pracy.Czysta hipokrycja.<<Pomocy!!!
GoWork.pl 2017-04-24 14:19 [pracodawca]

Dziś Europejski Dzień Śniadania, czyli najważniejszego posiłku dnia. Niestety coraz częściej o tym zapominamy i jemy w biegu lub – co gorsza – w ogóle pomijamy ten posiłek w swojej diecie. Między innymi z tego powodu organizatorzy europejskiej kampanii „Breakfast is Best”, postawili sobie prosty cel, zgodnie z którym, do 2020 roku wszystkie kraje Unii Europejskiej wprowadzą politykę promującą codzienne jedzenie śniadania, jako elementu zdrowego stylu życia.

W GoWork.pl zdajemy sobie sprawę jak ważne dla naszego prawidłowego funkcjonowania jest pierwszy posiłek dnia. Zanim jednak skosztowaliśmy śniadań przygotowanych przez Kreatorów Smaku, urządziliśmy małą zabawę, pokazującą jak ważnym aspektem w kontaktach interpersonalnych jest prawidłowa komunikacja. Właśnie dlatego zabawiliśmy się dziś w głuchy telefon. Co z tego wyszło? Przekonajcie się sami!

1
Evitka 2017-04-28 18:27
Ja zawsze jadam śniadanie.I to porządne!
agata 2017-05-01 18:03
Nie rozumiem dlaczego GW tutaj się reklamuje. Myślałam że tutaj możemy wpisywać swoje uwagi dot. współpracy z GW.
Jeżeli chcą się reklamować to niech zrobią to w zakładce "aktualności" albo "galeria" albo.... ?
3
GoWork.pl 2017-05-04 10:12 [pracodawca]
Szanowna Pani Agato,
wątki opiniotwórcze o pracodawcach służą nie tylko do wyrażenia swojej opinii na temat pracy w danej firmie, ale również interakcji użytkowników z przedsiębiorstwem. Umożliwia to zdobycie rzetelnych informacji związanych z zatrudnieniem w firmie. Aktualności, o których Pani wspomniała wzbogacają wątek – pokazują jak wygląda zatrudnienie u konkretnego pracodawcy oraz oddają atmosferę tam panującą. Takie wydarzenia umieszczane są w stosownej zakładce („aktualności”), jednak równolegle pojawiają się na wątku z opiniami, przeplatając tym samym pojawiające się wpisy.
Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
1
GoWork.pl 2017-05-04 10:39 [pracodawca]
Szanowna Pani,

prosimy o zgłoszenie wyżej opisanej sytuacji na adres: admin@gowork.pl . Administracja naszego serwisu w najbliższym czasie zajmie się rozwiązaniem zgłoszonej przez Pani sprawy.

Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
2
Evitka 2017-05-05 21:00
Bardzo mi przykro,ale nie mogę wysyłać maili,bo mi poczta nie działa,.Czy można jakoś inaczej?
GoWork.pl 2017-05-08 12:06 [pracodawca]
Szanowna Pani,
zgodnie z §10 pkt. 1 regulaminu serwisu GoWork.pl wszelkie reklamacje dotyczące świadczonych Usług, a także sposobu działania Serwisu należy zgłaszać listownie na adres zarządcy treści ul. Żurawia 47, 00-680 Warszawa, bądź za pomocą poczty elektronicznej na adres: admin@gowork.pl .
Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
1
Evitka 2017-05-08 20:18
Bardzo mi przykro,ale listownie nie mogę.Jestem prawie niewidoma.Pozdrawiam.
2
GoWork.pl 2017-05-10 16:42 [pracodawca]

W GoWork.pl dbamy i propagujemy zdrowy tryb życia. Dostarczanie odpowiedniej dawki witamin w połączeniu z aktywnością fizyczną, pozytywnie wpływa na funkcjonowanie naszych organizmów. Przekłada się to na lepsze samopoczucie oraz zwiększa efektywność. Co więcej, czujemy się mniej zmęczeni nawet w najbardziej krytycznych momentach dnia. Dlatego też dziś, nie tylko doładowaliśmy swoje organizmy solidną dawką witamin dostarczoną przez Owoce w Pracy, ale również rozpoczęliśmy współpracę Fitqbe. Ta nowoczesna, a zarazem prosta w użyciu platforma pobudzi aktywność fizyczną naszego Zespołu, a dodatkowo zagwarantuje dobrą zabawę i zdrową rywalizację. Dzień owoców okazał się również świetną okazją, by każdy z nas podzielił się swoim życiowym hasłem przewodnim. Czy któreś z nich dotyczy dotyczy zdrowego trybu życia? Zobaczcie sami!

1
Evitka 2017-05-24 20:18
W ramach mojej akcji,,Nauka bez barier << chciałabym zachęcić was do promocji w wersji audio.Pytanie tylko,który sposób wolicie-płyty mini CD czy kasety do dyktafonu?
GoWork.pl 2017-05-25 10:32 [pracodawca]
Szanowna Pani,

bardzo dziękujemy za propozycję, jednak aktualnie nie planujemy promocji wywiadów w wersji audio. Będziemy pamiętać o Pani propozycji, jeśli ulegnie to zmianie.

Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
Evitka 2017-05-25 20:14
Szanowni Państwo,
Nie chodzi tu bynajmniej o promocję wywiadów,lecz o promocję Waszego serwisu.Polega to na tym,że Pan i reszta zespolu bierzecie płyty mini CD lub kasety do dyktafonu .Następnie każdy pracownik czyli Administrator,reporterzy i redaktorzy ma przydzieloną swoją płytkę lub kasetkę.Kiedy to się stanie wszyscy pracownicy nagrywają coś od siebie.Następnie rozsyłacie to po całej Polsce.Co zatem Wam odpowiada bardziej?jakie nośniki?
GoWork.pl 2017-05-26 10:16 [pracodawca]
Szanowna Pani,

aktualnie priorytetowe jest dla nas podejmowanie innych działań, wobec czego nie planujemy inicjatyw, o których Pani wspomniała. Jeśli ulegnie to jednak zmianie, na pewno wrócimy do tego tematu i skontaktujemy się z Panią.

Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
Viola 2017-05-30 23:43
Gdzie można znaleźć opinie o nieuczciwych pracownikach- dlaczego oczerniacie tylko pracodawców umieszczając wpisy, które spowodują reakcja drugiej strony , sami nakręcacie ludzi do pisania bzdur a potem dzwonicie do pracodawców i proponujecie, że usunięcie wpisy tylko trzeba Wam zapłacić. Wiem ze macie sporo spraw w sadzie .
3
GoWork.pl 2017-05-31 09:13 [pracodawca]
Szanowna Pani,

nasz portal jest miejscem, w którym każdy użytkownik ma możliwość wyrażenia swojej opinii o pracodawcach, niezależnie czy są one pozytywne, czy negatywne – zależy nam na przedstawianiu rzetelnych informacji związanych z pracodawcami. Na naszym serwisie istnieje ogromna ilość wątków, wśród których znajdują się zarówno firmy cieszące się dobrymi opiniami, jak i te, co do których pracownicy mają jakieś zastrzeżenia.

Nasz serwis nigdy nie dawał możliwości płatnego usunięcia opinii. Podstawą ku usunięciu komentarzy jest niezgodność wpisu z regulaminem naszego serwisu. W takich wypadkach niezbędny jest kontakt z naszym administratorem. Jeśli zaobserwowała Pani takie sytuacje, prosimy o skierowanie takiej informacji na: admin@gowork.pl

Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
1
olo 2017-06-02 16:45
"możliwość wyrażenia swojej opinii o pracodawcach, niezależnie czy są one pozytywne, czy negatywne – zależy nam na przedstawianiu rzetelnych informacji związanych z pracodawcami"

proszę mi w takim razie wytłumaczyć znikanie postów , samych negatywnych , w temacie o firmie Proficool Fans , do niedawna było ponad 90 postów jednym z ostatnich był post o zakończeniu działalności biura , czy to jest post w jakiś sposób naruszający regulamin ? zresztą wcześniej również tajemniczo znikały posty opisujące sytuację w w/w firmie .
1
GoWork.pl 2017-06-02 15:41 [pracodawca]

W GoWork.pl w stu procentach podpisujemy się pod stwierdzeniem, że lepiej jest dawać niż dostawać, zwłaszcza jeśli jest to związane z Dziećmi. W ich święto postanowiliśmy sprawić radość tym, którzy potrzebują jej najbardziej. Nasz Zespół intensywnie pracował nad przygotowaniem laurek dla Dzieci z Domu Dziecka nr 2. im. dr Janusza Korczaka w Warszawie, przy okazji świetnie się przy tym bawiąc. Z całą pewnością tego dnia wielu z nas na nowo odkryło w sobie cząstkę dziecka. Nie poprzestaliśmy jednak na laurkach i życzeniach, do których dołączyliśmy sporą ilość prezentów.

2
Evitka 2017-06-03 12:52
Ja też jestem dzieckiem.
GoWork.pl 2017-06-05 09:54 [pracodawca]
Szanowna Pani,

jak wspomnieliśmy, moderacji podlegają tylko wpisy niezgodne z regulaminem naszego serwisu. Jeśli jednak zaobserwowała Pani zdarzenie, o którym wspomina, bardzo prosimy poinformować o tym naszego administratora, dostępnego pod adresem: admin@gowork.pl

Co więcej, wszelkie uwagi można również zgłaszać na adres: uwagi@gowork.pl
Po otrzymaniu wiadomości na pewno zweryfikujemy podane w niej informacje i zajmiemy się rozwiązaniem zaistniałego problemu.

Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
1
GoWork.pl 2017-06-14 15:37 [pracodawca]

Kolejna Fitqbe'owa rywalizacja w GoWork.pl zakończona! Tym razem to mężczyźni byli górą i w okresie rywalizacji (2-12 czerwca) spalili więcej kalorii. Panie również miały jednak swoją przedstawicielkę na podium.

Choć już samo bycie "fit" jest odpowiednią nagrodą i motywacją do dalszych działań, to na najlepszych uczestników czekały upominki.

#GoNotOnlyWork #GoFit

2
GoWork.pl 2017-06-23 16:19 [pracodawca]

Choć pierwszy dzień lata mamy już za sobą, to w GoWork.pl nową porę roku przywitaliśmy z dwudniowym opóźnieniem. Mimo iż pogoda nas nie rozpieszczała, postanowiliśmy zamienić  koszule i marynarki na t-shirty i spodenki. Wszyscy poczuliśmy letnią atmosferę, podczas której nie mogło zabraknąć chłodzących napojów oraz dzielenia się wakacyjnymi planami. Te ostatnie uwieczniliśmy nawet na samodzielnie stworzonych pocztówkach ;)

#GoNotOnlyWork

1
ROBERT 2017-06-30 14:37
Firma prowadzi forum o pracodawcach sama mając bardzo słabe opinie na temat jakości obsługi klientów. Niewiarygodna, nieprofesjonalna, bardzo droga ws tosunku do wartości jaką daje.
1
GoWork.pl 2017-06-30 16:22 [pracodawca]
Szanowny Panie Robercie,

Dziękujemy za Pana opinię. Każda opinia jest dla nas cenna – to one pozwalają nam zmieniać się na lepsze. Niemniej jednak nie zgadzamy się z Pana opinią. Współpracujemy z wieloma firmami, które są zadowolone z jakości świadczonych przez nas usług. Nasze ceny są dostosowywane do klienta. Jeśli chciałby Pan otrzymać więcej informacji na ten temat, zachęcamy Pana do kontaktu: marketing@gowork.pl

Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
xxxx 2017-07-06 21:13
pisze opinie o pracodawcy aby ostrzec przed podjeciem pracy a opini jak nie ma tak nie ma ,
2
GoWork.pl 2017-07-11 13:52 [pracodawca]
Szanowny Panie,

bardzo prosimy o wysłanie zgłoszenia na adres: admin@gowork.pl W wiadomości należy uwzględnić wątek, którego dotyczyły Pana opinie. Nasi administratorzy po zapoznaniu się z Pana wiadomością wrócą do Pana z odpowiedzią zwrotną.

Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
GOŚC 2017-07-17 13:53
HEJ,
TO DZIAŁA TAK - JAK PRACODAWCA ZAPŁACI TO DOSTAJE UPRAWNIENIA ADMINISTRATORA I MOŻE SOBIE KASOWAĆ NIEWYGODNE WPISY, I WIELU PRACODAWCÓW SIĘ DAJE ZŁAPAĆ NA TO. POTRZEBA SIĘ ZASTANOWIĆ KOMU NAPRAWDĘ TAKIE STRONY SŁUŻĄ?
2
GoWork.pl 2017-07-17 14:17 [pracodawca]
Szanowny Panie,

niezależnie od charakteru wpisu nasz portal nie daje możliwości ich płatnego usuwania. Podstawą do tego jest niezgodność komentarzy z regulaminem naszego serwisu. Żadna firma nie otrzymuje również uprawnień administratora. Z kolei jeśli chodzi o poruszony przez Pana aspekt płatności, to miał Pan zapewne na myśli usługę Złotego Profilu, która umożliwia pracodawcom rozbudowę profilu o 8 dodatkowych zakładek i przedstawienie swojej działalności szerokiemu gronu użytkowników, którzy zapoznają się z opiniami zawartymi na wątku. W żadnym wypadku nie jest to jednak równoznaczne z możliwością usuwania wpisów.

Jeśli chciałby Pan uzyskać więcej informacji na temat funkcjonowania naszego serwisu, zachęcamy do kontaktu: marketing@gowork.pl

Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
1
Stylehair@gmail.com 2017-07-27 13:20
Witam jeżeli ktoś może sobie pozwolić na wieczne zmianę planow to i duża cierpliwość to mogą państwo skorzystać ze szkoleń go work
Ja jestem bardzo zawiedziona ze 3 raz mi już odlowuja szkolenia tłumacząc ze grupa jest nie pelna
GoWork.pl 2017-07-27 14:27 [pracodawca]
Szanowna Pani,

bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Kursy mogą zostać odwołane, jeśli nie zbierze się odpowiednia liczba osób. W naszej ofercie znajduje się duża liczba kursów i szkoleń i nie zawsze każde z nich dojdzie do skutku. Jednocześnie kursanci są informowani o takiej możliwości.
Zachęcamy Panią do wysłania swoich uwag na adres: uwagi@gowork.pl Pozwoli nam to wyciągnąć wnioski i uniknięcie takich sytuacji w przyszłości.

Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
GoWork.pl 2017-07-28 16:27 [pracodawca]

Historia Międzynarodowego Dnia Przyjaźni sięga lat 30. ubiegłego wieku. Do jego upowszechnienia przyczynił się jednak pochodzący z Paragwaju dr Bracho, który w 1958 roku założył fundację na rzecz przyjaźni. Rozwój technologii sprawił, że z czasem święto zaczęto obchodzić również poza Ameryką Południową. Od 2011 roku, Międzynarodowy Dzień Przyjaźni celebrowany jest 30 lipca - w tym roku przypada więc w niedzielę.

W GoWork.pl nie mogliśmy jednak przegapić takiej okazji na wspólną zabawę i postanowiliśmy świętować go już dziś. Ponownie zamieniliśmy więc koszule na luźne t-shirty. Przede wszystkim jednak dowiedzieliśmy się, co sądzą o nas koledzy i koleżanki z pracy. Nie ograniczyliśmy się jednak tylko do dzielenia się swoimi spostrzeżeniami, ale jako dowód wzajemnej sympatii obdarowaliśmy się również drobnymi upominkami.

Były pracownik 2017-07-31 08:23
Moja przygoda z goworkiem wyglądała troche inaczej. Musialem zakończyć wspolprace, bo przeprowadzałem się do innego miasta. Wspolprace z goworkiem wspominam jednak bardzo dobrze, przede wszystkim ze względu na zespol, z którym pracowałem. Fajny jest też system premiowy dla handlowcow. W dobrym miesiącu premia podwajala mi wyplate.
GoWork.pl 2017-08-01 11:23 [pracodawca]
Szanowny Panie,

bardzo się cieszymy, że dobrze wspomina Pan czas spędzony w GoWork.pl

Dobierając pracowników zawsze staramy się, by szybko wkomponowali się oni w nasz Zespół i czuli się w nim swobodnie. To z kolei przekłada się na przyjazną atmosferę. Oczywiście zdajemy sobie sprawę, że wynagrodzenie, o którym Pan wspominał również jest bardzo ważne i jeśli coś zmienia się pod tym względem to tylko na plus.

Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
GoWork.pl 2017-08-03 14:03 [pracodawca]

Podobno w dobrym towarzystwie czas szybko mija. To tłumaczyłoby dlaczego nawet się nie zorientowaliśmy, a upłynął rok odkąd nasze biuro zmieniło lokalizację z ulicy Zielnej na Prostą. Z tej okazji nie tylko podsumowaliśmy ostatnie, wyjątkowo owocne 12 miesięcy, ale również urządziliśmy mały quiz. Co wiemy o GoWork.pl oraz o sobie nawzajem? W tym wyjątkowym dniu nie mogło zabraknąć również urodzinowego tortu.

1
pracodawca 2017-08-09 10:39
Nie rozumiem dlaczego na stronie z opiniami jako pierwsze nie wyświetlają się opinie dodane jako ostatnie, gdy ma się niewiele opinii to a początku są posty sprzed wielu lat a nie te ostatnie.
Wiadomo że często w firmach dużo się zmienia i z czasem mają lepsze opinie ale pracownik widzi te stare i nawet nie zjeżdża na dół strony by przeczytać bieżące info.
Ogólnie opinie po 2-3 latach to powinny znikać bo są już nieaktualne
GoWork.pl 2017-08-10 09:42 [pracodawca]
Szanowny Panie,

bardzo dziękujemy za podzielenie się swoimi uwagami. Jak słusznie Pan zauważył na pierwszych stronach wątków pojawiają się najstarsze komentarze. Jednak użytkownik wchodząc na wątek danej firmy zostaje przeniesiony do ostatniej jego strony, zawierającej najbardziej aktualne opinie.

Oczywiście ma Pan rację, że w ciągu 2-3 lat firma może przejść swego rodzaju metamorfozę, a tym samym wiele komentarzy może być już nieaktualnych. Nie oznacza to jednak, że tracą one na znaczeniu - wręcz przeciwnie. Z czasem nabierają one jeszcze większej wagi. Pokazują czy zmiany, które zaszły w firmie są korzystne i doprowadziły do rozwoju firmy oraz stworzenia przyjaznego miejsca pracy. To bardzo istotne, gdyż może się okazać, że firma, która owiana była dawniej tzw. złą sławą wyciągnęła wnioski z popełnionych błędów, a to świetny prognostyk na przyszłość oraz bardzo cenna wskazówka dla użytkowników.

Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
1
GoWork.pl 2017-09-01 16:35 [pracodawca]

Zastanawialiście się kiedyś jaka odległość dzieli Warszawę i Ateny? W linii prostej to około 1600 km. Właśnie taki dystans zamierzamy pokonać w najbliższych miesiącach w ramach aplikacji FitQb. Realizując ten cel – niezależnie od rodzaju wykonywanej aktywności fizycznej - przeznaczymy 2000 zł na wsparcie Domu Dziecka im. Janusza Korczaka w Warszawie.

Nastrój zdrowego, sportowego współzawodnictwa udzielił nam się jednak już dziś. Urządziliśmy sobie zatem małą rywalizację dotyczącą słynnych postaci i obiektów istotnych dla warszawskiego sportu :)

1
Salesman 2017-09-08 15:07
Co masz na myśli mówiac „fajny system premiowy”. Ja jestem handlowcem z kilkuletnim doswiadczeniem w B2B i zastanawiam się nad aplikowaniem do Goworka. Pracowałem w firmie, w której było straszne ciśnienie na wynik i chciałbym uniknąć takich miejsc. Wiadomo, że pieniądze są ważne, ale nie kosztem spokoju psychicznego. Może powiesz coś więcej o atmosferze? Dużo tu relacji z jakichś imprez, czy faktycznie jest tam tak luźno?
GoWork.pl 2017-09-11 09:31 [pracodawca]
Szanowny Panie,

System premiowy w GoWork.pl stworzony jest w taki sposób, że umożliwia handlowcom uzyskanie zarobków na poziomie 8-10 tys. zł. Oczywiście wiele zależy od ich zaangażowania oraz umiejętności sprzedażowych. Są to jednak kwoty jak najbardziej realne do uzyskania. Jest to możliwe również dlatego, iż dbamy o atmosferę i staramy się stwarzać przyjazne miejsce pracy, którego przejawem są chociażby wspomniane przez Pana akcje pracownicze.

Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
1
robol 2017-09-27 20:51
Co to za firma która płaci pracownikowi dopiero 21 następnego miesiąca, przecież to pańszczyzna. W Angli tak też jest?
GoWork.pl 2017-09-28 09:16 [pracodawca]
Szanowny Panie,

W firmie GoWork.pl wszystkie wynagrodzenia są wypłacane w terminie. Bardzo prosimy o rozwinięcie swojego komentarza i wysłanie dokładnego opisu sytuacji na skrzynkę uwagi@gowork.pl Po otrzymaniu wiadomości na pewno zweryfikujemy podane w niej informacje i zajmiemy się rozwiązaniem zaistniałego problemu.

Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
1
GoWork.pl 2017-10-09 15:56 [pracodawca]

Jak żyło się w czasach PRL-u? Czarno-biały telewizor, kartki na żywność, puste półki sklepowe oraz „mały fiat” – bardzo często właśnie tak postrzegamy te lata. Przede wszystkim jednak, tak jak w każdej epoce, tak i w PRL-u ludzie chcieli się bawić, śmiać i tańczyć.

W GoWork.pl przenieśliśmy się do tych czasów i w naszej akademii kulinarnej Go Cook urządziliśmy zabawę rodem z PRL! Nie zabrakło konkursu na najlepszą kreację i śpiewów najpopularniejszych piosenek z tego okresu. Zobaczyliśmy również co moglibyśmy robić, gdyby przyszło nam żyć właśnie wtedy! Zanim jednak na dobre rozpoczęliśmy zabawę przy sprowadzanych, zagranicznych trunkach, posililiśmy się specjalnością naszych czasów - niezawodnej na takie okazje Domino's Pizza.

1
Zostaw swoją opinię o GoWork.pl - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GoWork.pl