GoWork.pl

Warszawa

Opinie o GoWork.pl

GoWork.pl 2016-05-17 15:23 [pracodawca]
Szanowna Pani,

zawsze bierzemy pod uwagę preferencje naszych współpracowników do lokalizacji w której chcieliby podjąć pracę. Jeżeli w wybranym przez opiekunkę terminie nie mamy w danym miejscu odpowiedniej oferty, staramy się przedstawić inna ofertę, która mimo, że różni się lokalizacją, spełnia wszystkie pozostałe wymagania podane w zgłoszeniu. Zależy nam na tym, aby osoby zainteresowane współpraca z nami, nie czekały długo na propozycje pracy.

Bardzo nam przykro z powodu utrudnionego kontaktu. Mogło się zdarzyć, że wszystkie linie działu, który zajmuje się opieka nad seniorami, były zajęte i nastąpiło przekierowanie do innego działu, dlatego pracownik nie był w stanie udzielić informacji na temat wybranego przez opiekuna zlecenia. Za sytuacje w której nie otrzymała Pani telefonu zwrotnego przepraszamy. Na pewno zweryfikujemy procesy w dziale telefonicznej obsługi klienta i postaramy się w przyszłości nie dopuścić do takiej sytuacji.

Z poważaniem,
Zespół GoWork.pl
ktos 2016-06-03 16:17
Czy zdazają sie takze oferty dla opiekunów?
GoWork.pl 2016-06-23 11:05 [pracodawca]
Oczywiście - zdarzają się oferty zarówno dla opiekunek jak i dla opiekunów osób starszych w Niemczech. Jeśli jest Pan zainteresowany pracą zapraszamy do zapoznania się z naszymi ofertami http://www.gowork.pl/praca/niemcy;l.

Z poważaniem,
Zespół GoWork.pl
olek 2016-08-03 14:10

Wysłałem Państwu list na temat tego forum. Czekam na pilną odpowiedź. Teraz sprawdzam jak ono jest moderowane. Będę informował internautów z rozwoju sytuacji.
kandydat 2016-08-19 10:50
nie polecam
7
GoWork.pl 2016-08-29 14:15 [pracodawca]
Szanowny Panie Olku, Jeśli zależy Panu na czasie z pewnością szybciej dojdzie do nas mail niż list. Prosimy o kontakt na adres admin@gowork.pl - wnioski są rozpatrywane w kolejności zgłoszeń. Pozdrawiamy, zespół GoWork.pl
GoWork.pl 2016-08-29 14:17 [pracodawca]
Szanowny Panie Kandydacie, Co jest powodem negatywnego nastawienia do firmy? Dlaczego konkretnie nie poleca Pan naszego serwisu? Cały czas staramy się rozwijać i ulepszać naszą pracę - Pana merytoryczna opinia może nam w tym pomóc. Pozdrawiamy, zespół GoWork.pl
Grażyna 2016-09-01 14:49
Polecam jestem z firmy bardzo zadowolona,pracuje jako opiekunka 3lata w Niemczech.W firmie GoWork trzy miesiące.Nie mam ochoty zmieniać firmy.To jest moja trzecia firma.Jest dobrze.
5
Jusinek 2016-09-16 12:12
Cześć Polecam pracę w GoWork. Panuje tutaj miła atmosfera można korzystać ze szkoleń i kursów. Bardzo cenię sobie współpracę z moimi przełożonymi. Tutaj jeżeli ktoś chce może wiele się nauczyć i cegle rozwijać Wymagają dużo ale warto ;)

2
gość 2016-10-21 14:37
ja wyjeżdzałam 3 razy, moje doświadczenie z tą firmą jest bardzo dobre, miałam fajne koordynatorki i firma pomogła mi nawet jak jeden kontrakt okazał się na pewno przez kłamstwo rodziny nie do końca taki jak był przedstawiony w ofercie ale myślę ,że niemcy kłamią a firma nie jest w stanie sprawdzić wszystkiego, w żadnym jednak kontrakcie nie miałam internetu, planuję oczywiście dalej z nią współpracować ..szkoda tylko ,że tam tak często zmieniają się koordynatorzy bo zdecydowanie lepiej czułabym się gdybym miała kontakt już z tymi osobami, które znałam z poprzednich wyjazdów..zanim wybrałam tą firmę o "przeleciałam" cały internet ..mam nadzieję , że następny wyjazd będzie dalej powstrzymywał moje pozytywne doświadczenie.
1
nowa 2016-10-23 13:58
Dla trenerow z doswiadczeniem - jakie są stawki godzinowe?
kira 2016-10-26 17:38
nikomu nie polecam.
7
GoWork.pl 2016-10-27 08:58 [pracodawca]
Szanowna Pani Kiro, dlaczego nie poleca Pani naszego serwisu? Cały czas staramy się rozwijać i ulepszać naszą pracę, a Pani merytoryczna opinia może nam w tym pomóc. Pozdrawiamy, zespół GoWork.pl
GoWork.pl 2016-10-27 09:00 [pracodawca]
Szanowny Panie Trenerze na stałe, jaką konkretnie ofertę pracy ma Pan na myśli? Pozdrawiamy, zespół GoWork.pl
pracownik 2016-11-03 11:02
nie polecam
5
sonia 2016-11-19 09:31
Współpracowałam z nimi (opieka w Niemczech). Nie ma idealnych agencji, lekki chaos, jak wszędzie, ale generalnie było OK. Odeszłam, bo wprowadzili jakieś dziwaczne zapisy w umowie, które mi nie pasowały. Pod koniec współpracy wypłacili mi nawet podwyżkę, którą wcześniej obiecali, chociaż wiedzieli, że odchodzę.
W tym roku otrzymałam info na e-mail, z którego wynika, że z tamtych zmian się wycofali, zus już od śr. kr i można wybrać warunki polskie lub niemieckie.
Może ktoś, kto pracuje na warunkach niemieckich podzieli się opinią?
1
bąk 2016-11-24 23:21
Jakie są stawki brutto na waszych umowach?
Płacicie pracownikowi na emeryturę?
A umowy jaki rodzaj jest proponowany?
Czy dostanę u was stawkę godzinową odpowiednią dla kraju w którym wykonuję pracę? Czyli Niemcy 8,50 Euro za godziną?
1
GoWork.pl 2016-11-25 08:51 [pracodawca]
W celu uzyskania szczegółowej informacji dotyczącej opieki nad osobami starszymi w Niemczech proszę wejść na stronę http://www.opiekunka.gowork.pl/kontakt i skontaktować się z konkretnym oddziałem. Nasi pracownicy chętnie odpowiedzą na wszystkie pytania.

Z poważaniem,
Zespół GoWork.pl
2
gość 2016-12-01 23:59
hahaha to już mój kolega w kfc zarabia lepiej na stanowisku kucharza ma 15.50/h brutto
2
South Point 2016-12-20 14:51
Witam W imieniu mojego pracodawcy chciałabym nawiązać kontakt z opiekunem biznesowym o ile taki istnieje w Państwa strukturach. Niestety dzwoniąc pod Warszawski numer telefonu jestem nagminnie przełączana na fax. Proszę o informacje z kim mogę się kontaktować. Sprawa dotyczy poszerzenia współpracy . (usunięte przez administratora)
GoWork.pl 2016-12-21 15:29 [pracodawca]
Serdecznie dziękujemy Państwu za kontakt. W najbliższym terminie nasz przedstawiciel skontaktuję się z Państwem i odpowie na wszelkie potrzeby. Pozdrawiamy, zespół GoWork.pl
1
Admin jak A13 2016-12-26 17:18
Oj tam ja pobawie sie charytatywnie , bo internet mam w malym prawym palcu i mnie relaxuje :P
fajna to strona 2016-12-27 05:35
pelno tu magow i wrozek ,,,,,, juz sam sie zgubilem,,,,,, :)
Anka 2017-01-06 13:24
Nie wszyscy koordynatorzy są W porządku
4
GoWork.pl 2017-01-09 12:58 [pracodawca]
Szanowna Pani,
jakiego koordynatora ma Pani na myśli? Cały czas pracujemy nad podnoszeniem poziomu naszych usług, a Pani merytoryczna opinia może nam w tym pomóc.
Pozdrawiamy, zespół GoWork.pl
GoWork.pl 2017-01-17 10:02 [pracodawca]

W GoWork.pl zdajemy sobie sprawę jak ważne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu są witaminy, zwłaszcza zimą, gdy wiele osób cierpi na ich deficyt. Tydzień rozpoczęliśmy więc solidną porcją owoców.

#GoNotOnlyWork #Owoce #Witaminy #DailyFruits

lOla 2017-01-19 08:14
Koordynatorzy wyślą do pracy i na tym kończy się ich praca.
2
GoWork.pl 2017-01-19 08:56 [pracodawca]
Szanowna Pani,
nasi koordynatorzy są odpowiedzialni za ulokowanie osób z którymi podejmujemy współpracę, ale również służą pomocą w sytuacjach kryzysowych. Nigdy nie pozostawiamy osoby z nami współpracujące bez pomocy. Jeśli ma Pani jakieś uwagi odnośnie do pracy naszych koordynatorów bardzo proszę o przesłanie ich na adres mailowy: reklamacjaobslugi@gowork.pl Zależy nam na ciągłym podnoszeniu jakości świadczonych usług, dlatego wszystkie uwagi i spostrzeżenia są dla nas bardzo cenne.
Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
GoWork.pl 2017-01-20 09:17 [pracodawca]

Nasi piłkarze udanie zainaugurowali piłkarskie rozgrywki dla biznesu ELIT SPORT. Goworkowicze wygrali swoje spotkanie 2:1. Chłopakom gratulujemy i trzymamy kciuki w kolejnych spotkaniach – a te już wkrótce!

GoWork.pl 2017-01-24 14:19 [pracodawca]

Angelika - nasza GoWorkowa koleżanka z działu IT - pobiegnie w najbliższą niedzielę dla Polskiej Agencji Humanitarnej w ramach akcji #BiegamDobrze dla Aleppo. Realizując swoją pasję wspiera osoby, które ucierpiały w wyniku działań wojennych w Syrii. Angelika założyła, że na rzecz Aleppo uda jej się zebrać 1500 zł. Cel ten został już zrealizowany, ale w tak szczególnych sytuacjach każda złotówka nabiera nowego znaczenia, bo służy wyższym wartościom. Zachęcamy do wsparcia tej inicjatywy:


29 stycznia pobiegnę w ramach akcji "#BiegamDobrze dla Aleppo" wokół Pałacu Kultury i Nauki. Wszystkie zebrane środki zostaną przekazane na pomoc mieszkańcom Aleppo dotkniętym tragedią wojny. Nie bądź obojętny! Wesprzyj moją zbiórkę i pomóż tym, którzy potrzebują naszej pomocy!

Pracownik 2017-01-26 15:18
Polecam!
1
GoWork.pl 2017-02-01 11:24 [pracodawca]

Grywalizacja jest coraz popularniejszą formą motywowania i nagradzania pracowników. Ich aktywizacja odbywa się poprzez zastosowanie mechanizmów znanych z gier np. punktów, rankingów i bonusów. Stosujemy ją również w GoWork.pl, co o tym sądzi nasz zespół? Oddajemy im głos! :)

Gość 2017-02-01 12:45
Niestety nie mam dobrej opinii o GoWork. Znalazłam państwa ogłoszenie i wysłałam swoje CV na stanowisko młodszy specjalista ds. szkoleń. Pani zadzwoniła do mnie po kilku dniach, rozmowa telefoniczna przebiegała w bardzo miłej atmosferze. Pojawiły się konkretne pytania dotycząca mojego doświadczenia, pani dokładnie opisała zakres obowiązków na danym stanowisku. Zaproponowała, żebym zadzwoniła za 3 dni kiedy będę już miała plan na studiach i powiedziała w jakie dni mogę pracować (praca była dla studenta na pół etatu). Umówiłyśmy się na telefon w konkretny dzień. Mimo, że danego dnia dzwoniłam trzy razy nikt nie odbierał. Następnego dnia również dzwoniłam jednak telefon był wyłączony. Bardzo zawiodłam się na GoWork. Uważam, że to nieodbieranie i wyłączanie telefonów przez pracowników jest bardzo nieprofesjonalne i oznacza brak szacunku dla kandydata.
3
GoWork.pl 2017-02-01 14:41 [pracodawca]
Szanowna Pani,
bardzo dziękujemy za zgłoszenie zaistniałej sytuacji. Na naszej stronie internetowej w zakładce kontakt znajdzie Pani kilka numerów telefonicznych, pod którymi można się z nami skontaktować w przypadku, gdy z powodów technicznych któryś z numerów pracowników jest niedostępny. Bardzo proszę o kontakt z naszym działem HR w celu wyjaśnienia sprawy: (22) 418 23 10, hr@gowork.pl
Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
GoWork.pl 2017-02-02 15:36 [pracodawca]

Pamiętacie Angelikę – naszą GoWorkową koleżankę z działu IT? W niedzielę wzięła udział w #BiegamDobrze dla Aleppo i spośród kilkuset uczestników zajęła bardzo wysokie 15 miejsce. Mało tego, dotarła do mety jako pierwsza kobieta! Angelice gratulujemy zarówno wyniku sportowego, jak i finansowego - udało jej się przekroczyć kwotę, którą chciała zgromadzić na rzecz Aleppo. Może o tym nie wiedzieliście, ale Andzia obiecała, że jeśli uzbiera 1500 zł, to do końca kolejnego sezonu zostanie morsem – trzymamy za słowo! :)

GoWork.pl 2017-02-07 12:32 [pracodawca]

Popcorn to jedna z najzdrowszych przekąsek. Odpowiednio przygotowana szklanka tego przysmaku zawiera raptem ok. 30 kalorii. Co więcej, popcorn ma pozytywny wpływ na nasze kości, mięśnie, zęby, a dodatkowo wspomaga trawienie. Zawiera również więcej antyoksydantów, czyli związków chemicznych zapobiegających rakowi, niż owoce i warzywa! Warto zatem raz na jakiś czas wzbogacić swój jadłospis o tę przekąskę. Sprawdza się ona nie tylko w kinie i podczas spotkań ze znajomymi, ale również w pracy :)

GoWork.pl 2017-02-09 14:16 [pracodawca]

W GoWork.pl uwielbiamy święta, zwłaszcza te, w których główną rolę grają takie pyszności jak pizza, która obchodzi dziś swoje święto. Nasze apetyty zostały więc zaspokojone przez Domino's Pizza.

Uważa się, że współczesna pizza miała powstać w 1889 roku, podczas wizyty królowej Włoch w Neapolu. Lokalny piekarz Raffaele Esposito przygotował na jej cześć potrawę, której podstawę stanowiły: pomidory, ser mozzarella i bazylia, symbolizujące włoskie barwy. Ku czci swojej królowej danie nazwano margherita – do dziś jest to najpopularniejsza wersja tego przysmaku.

Najwięcej pizzy rocznie jedzą jednak nie Włosi czy Amerykanie, a Norwegowie (5,4 kg) oraz Niemcy. Z kolei największa pizza powstała w 1990 roku w RPA. Ważyła ponad 12 ton i miała średnice przekraczającą 37 metrów. Do jej produkcji zużyto prawie 3960 kg sera, 1763 kg pieczarek i 1974 kg sosu pomidorowego.

#GoNotOnlyWork #DzienPizzy

 

GoWork.pl 2017-02-14 12:20 [pracodawca]

Każdego roku w Walentynki wysyła się około miliarda kartek na całym świecie. W samych Stanach Zjednoczonych w ten dzień sprzedaje się niemal 200 milionów róż. Najdroższa walentynka kosztowała 250 tys. dolarów i była wykonana z prawdziwego złota, wysadzana szmaragdami i diamentami. Z kolei w Japonii 14 lutego to kobiety obdarowują mężczyzn prezentami, a panowie odwdzięczają się im miesiąc później, z tą różnicą, że ich podarunki powinny być trzy razy większe.

W GoWork.pl uznaliśmy, że Walentynki to również dobry czas na wyrażenie swojej sympatii. Za co cenią nas nasi koledzy, a za co nasz pracodawca?

 

GoWork.pl 2017-02-21 11:36 [pracodawca]

Wiecie już jak poradziliśmy sobie z łamańcami językowymi, ale to nie koniec naszej zabawy z językiem polskim. Nasza rodzima mowa, którą na całym świecie posługuje się ok. 50 mln ludzi, uchodzi za jedną z najtrudniejszych na świecie. Wiele problemów obcokrajowcom sprawiają zwłaszcza "dwuznaki" (cz, sz, ch) oraz "szeleszczące" litery. A jaką wiedzą wiedzą na temat języka polskiego dysponuje nasz zespół? Pytania wcale nie były łatwe! Najlepsi zostali nagrodzeni słodkimi upominkami :)

#GoNotOnlyWork #DzienJezykaOjczystego

GoWork.pl 2017-02-23 10:59 [pracodawca]

Co roku w Tłusty Czwartek Polacy zjadają 100 mln pączków – średnio 2,5 pączka na osobę. Zwyczaj jedzenia tego przysmaku zadomowił się w naszym kraju w XVII wieku. Jak mówi tradycja – im więcej pączków zjesz w Tłusty Czwartek, tym większe szczęście spotka Cię przez cały rok. W GoWork.pl wzięliśmy sobie to do serca, nie zważając na kalorie (1 pączek ma ich podobno tyle co kilogram jabłek), taki dzień jest tylko raz w roku! :)
#GoNotOnlyWork #TlusyCzwartek

1
GoWork.pl 2017-03-01 09:03 [pracodawca]

Każdego roku w Polsce rodzi się nawet 10 tys. dzieci z wadami rozwojowymi. Jednocześnie codziennie wypijamy kilka butelek różnych napojów, po czym wyrzucamy opakowania do kosza. W GoWork.pl postanowiliśmy zbierać nakrętki po napojach i tym samym wspieramy Fundacja Potrafię Pomóc na Rzecz Dzieci Niepełnosprawnych z Wadami Rozwojowymi. Teraz Twoja kolej! Nie kosztuje Cię to ani złotówki, a możesz uratować czyjeś życie

#GoNotOnlyWork #Pomagamy

1
Kadi 2017-03-05 14:41
Dobra firma wysokie prowizję jeśli ktoś umie sprzedawać może zarobić dobre pieniądze.

Są dwie siedziby Prosta i Żurawia tak więc w samym centrum przy samym wyjściu z metra.

Za mało imprez integracyjnych.
GoWork.pl 2017-03-08 10:08 [pracodawca]

Pierwowzorem Dnia Kobiet były obchodzone w starożytnym Rzymie Matronalia, czyli święto przypadające na pierwszy tydzień marca, związane z macierzyństwem i płodnością. Mężowie obdarowywali wtedy swoje żony upominkami i spełniali ich życzenia.

Jak powiedział Pierre de Brantome - "Świat bez kobiet byłby jak ogród bez kwiatów", a my w pełni się z tym zgadzamy.

W dniu Waszego święta życzymy Wam wszystkiego co najlepsze, zarówno na ścieżce zawodowej, jak i w życiu prywatnym. A jak celebrowaliśmy ten dzień w GoWork.pl? Zobaczcie sami!

#GoNotOnlyWork #DzienKobiet

1
Evitka 2017-03-15 21:16
Jestesście świetni.Mam do Was dwa pytania.
1.wspomnieliście,że pracodawcy mają wgląd w moją opinię.Ale jeśli dodałabym opinię o nowej firmienp.Stefpol to czy pan Stefek,pracodawca terj firmy będzie miał wgląd w moją opinię?
2Kiedyś pisałam opinię o Szaruga P.U.h.w Dynowie.Dlaczego nikt mi nie odpisał?Czy to może znaczyc,że nikt tam nie zagląda?Proszę o jak najszybsza odpowiedż.
1
GoWork.pl 2017-03-17 09:28 [pracodawca]
Szanowna Pani,
Każdy użytkownik może zobaczyć komentarz na forum, pracodawca oczywiście również. Nie oznacza to, że trafi on na pewno na dany wpis. Jeżeli firma zechce się ustosunkować do danego komentarza może to jak najbardziej zrobić.
Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
Wanda 2017-03-19 14:41
Brak PITu! Nie wypłacone bonusy za święta za pracę w Niemczech! (usunięte przez administratora) Nie polecam!
GoWork.pl 2017-03-20 11:26 [pracodawca]
Szanowna Pani Wando,
dziękujemy za zgłoszenie zaistniałej sytuacji. Prosimy o wysłanie wiadomości z opisem problemu na pity2016@gowork.pl nasz zespół na pewno się z Panią skontaktuje i pomoże uregulować sprawę.
Pozdrawiamy,
Zespół GoWork.pl
GoWork.pl 2017-03-20 13:13 [pracodawca]

W piątek nasze biuro, w którym celebrowaliśmy dzień św. Patryka, zmieniło swój kolor na zielony! Moc atrakcji, świetne towarzystwo, a to wszystko wzbogacone o ulubione trunki Irlandczyków ;)
O to, aby podczas świętowanie nie zabrakło nam sił zadbało z kolei Domino's Pizza.

GoWork.pl 2017-03-21 12:24 [pracodawca]

Mimo iż pogoda za oknem wciąż bywa kapryśna, to wkrótce ulegnie to zmianie. Do GoWork.pl zawitała dziś Wiosna, która obiecała, że temperatury już wkrótce wzrosną! ;) Trudno żeby było inaczej – przywitaliśmy ją wyjątkowo ciepło, przygotowując przy swoich miejscach pracy wiosenne kąciki. Twórcy najciekawszych z nich zostali przez Nią obdarowani słodkimi upominkami.

Yoko 2017-03-22 18:55
Nie mam jeszcze wyrobionego zdania, wysłałam swoje cv jako trener szkoleń. Odpowiedzi nie uzyskałam. Yoko
Zostaw swoją opinię o GoWork.pl - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GoWork.pl