Czy nadal jest tam taki mordor jak opisują poprzednie opinie?
Jedzonko smaczne lecz obsługa nie patrzy dobrze na zamówienia i zamiast 3 sosów śmietanowych dali mi jeden sos śmietankowy i 3 ketchupy.
A powiedzcie mi bo tak czytam czytam Czy właściciel się zmienił? Kiedyś był P Marian Zając, a teraz ktoś inny?
no widzę ze dużo roboty tam u was. A jak jest z awansami? Jest możliwość awansowania po czasie na kierownika jeśli ktoś zostanie na dłużej?
Tak, jedna z dziewczyn po miesiącu dostała awans na instruktora, a po niecałych trzech była już managerką ????
Różnie to bywa, ale w tej kwestii akurat było dość sprawiedliwie - im więcej godzin pracowałeś, bardziej ci zależało i szybciej się uczyłeś, tym szybciej miałeś awans. Na instruktora można tam awansować naprawdę szybko, a na managera jak akurat zwolni się miejsce to typują w pierwszej kolejności wśród zatrudnionych już pracowników
(usunięte przez administratora)
A co za czasów Mariana było złe. Jak konkretnie wyglądały relacje z nim? Możesz jakieś sytuacje przytoczyć?
Podpowiedzcie jakie są teraz szanse na pracę w firmie, czy w ogóle rekrutują? Jakie zarobki??
Daj sobie spokój jak nie chcesz być poniewierany jak (usunięte przez administratora)i robić za 10 pracowników którzy nie przyszli do pracy
Ale Ty jej nie odradzaj, jak chce to niech spróbuje. Wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma :) W pracy się pracuje, normalna sprawa. W takim miejscu to dużo zależy od tego jak bardzo zgrana jest ekipa.
Pracowałam w tej restauracji przez kilka miesięcy. Generalnie myślałam, że będzie gorzej, wcale nie było tak strasznie jak tu niektóre osoby piszą. Fakt, pracuje tam dużo Ukraińców, ale są raczej uprzejmi i pozytywnie nastawieni do reszty pracowników. Z negatywnych rzeczy to mega ciasnota w kuchni, na zapleczu, w szatni. Przerwy- nie raz miałam zmianę np. 11- godzinną , a przerwę po 2 godzinach - niby wiadomo że dostosowują do klientów itd. ale bądźmy ludźmi, 9 godzin bez jedzenia jest ciężko wytrzymać :( No i największy minus wg mnie to panie ( a raczej powinnam napisać babska) sprzątające restaurację w nocy- pozwalają sobie na zdecydowanie za dużo wobec młodych osób pracujących w restauracji tzn. rozkazują im, obrażają, lecą głębokie obelgi, raz nawet jedna mnie szarpała :( Przykre jest to, że managerowie nic z tym nie robią, bo uważają że to starsze kobiety i należy im się szacunek. Szkoda, że one nie przejawiają tego szacunku wobec nas. Znam kilka osób, które odeszły z pracy tylko z tego powodu. ABSOLUTNIE ODRADZAM DECYDOWANIE SIĘ NA PRACĘ W GODZINACH NOCNYCH DO SPRZĄTANIA RESTAURACJI - wcale mnie nie dziwi, że to ogłoszenie cały czas wisi, bo widzę jak te babska traktują nowe osoby które przychodzą do pracy w nocy.
Nikt nie mówił, że będzie lekko, łatwo i przyjemnie. Praca jak praca, ja nie narzekam
Kto myślał, że za czasów Mariana tam było strasznie, niech nie myśli że teraz jest lepiej. Kompletny wyzysk pracowników, praca po 12 godzin, na przerwę idziesz kiedy im się podoba czasami po godzinie pracy w później 12 godzin zasuwasz bez jedzenia!!! Nie przestrzega się norm czasu pracy, ciagle tylko krzyki kierowników. Większość kierowników to Ukraińcy, traktują Polaków jakby to oni byli u siebie a nie my. Nie polecam za tak marne grosze być poniżanym...
Ktoś sprzedaje z Waszej restauracji 80 bonifikart
Czy macie jakąś formę pracy w obecnej sytuacji ? Jak sądzicie czy to damy radę przeczekać?
Wiecie czy firma potrzebuje teraz pracownika? Jakie średnie zarobki macie?
Po raz kolejny zostałam oszukana jeśli chodzi o zamowienie. Dziś nie wydali mi Wrapa ale zobaczyłam to dopiero w domu bo to było zamowienie na wymos. Mam po raz kolejny nauczkę ze należy sprawdzać zamówienia jakie otrzymuje się w restauracji MC
Klienci restauracji nie na tym forum powinni pisać swoje uwagi gdyż to jest forum pracownicze!
MAM WRAZENIE, ZE W MACU W LESZNIE SA MNIEJSZE PORCJE NP. FRYTEK. JADŁAM OSTATNIO W MACU W POZNANIU I WE WROCŁAWIU I PORCJE BYŁY ZDECYDOWANIE WIEKSZE. TO SAMO DOTYCZY LODÓW. Moje sugestie dla McDonald's Restauracja: CZASAMI MAM OCHOTE SPRAWDZIC ILE WAZY TA NAJWIEKSZA PORCJA FRYTEK, BO MAM WRAZENIE ZE KTOS MNIE SKUBIE. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: NIE USTAWIAC NA KASACH UKRAINEK, KTÓRE NIE UMIEJA DOBRZE MÓWIC PO POLSKU.
Do dupny , omijajcie szerokim łukiem , na zamówienie czekałem ponad 30 minut , nie miła obsługa ... TRAGEDIA !!!!
Widzę, że głównym powodem twojego niezadowolenia był długi czas obsługi. Czy możesz coś więcej napisać na ten temat lub opisać tę sytuację. Jakie były powody tak długiego czasu realizacji? Może po prostu w danej chwili zaistniała wyjątkowa sytuacja.
@Kamaro, Jeżeli Twoja opinia o firmie jest negatywna, warto ją odpowiednio uargumentować. Twoja opinia zawiera wiele haseł, ale brakuje jej konkretów. Czy możesz przytoczyć jakąś sytuację na potwierdzenie swoich słów i negatywnej opinii o firmie McDonald's? Może warto najpierw poszukać rozwiązania drogą dialogu.
Szefowa straszy, traktuje pracowników jak bydło, jest arogancka i nie miła dla pracowników , to (usunięte przez administratora) i wyzysk człowieka za marne pieniądze opierając się na Ukraińcach.
Witam teraz tam pracują Ukraińcy i niech oni tam jedzą jeździłem na Ukrainę zawodowo i wiem jaki tam syf panuje nie zjem nic co oni przygotowywali.
Witam teraz tam pracują Ukraińcy i niech oni tam jedzą jeździłem na Ukrainę zawodowo i wiem jaki tam syfon nie tonę niczego po nich
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w McDonald's Restauracja?
Zobacz opinie na temat firmy McDonald's Restauracja tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.