tak zgadzam się z tobą, coś okropnego tam pracować, sama praca niebyła taka zła, ale to kierownictwo umiało tylko wykorzystywać i nie wynagradzać należycie, (czyli adekwatnie do wykonanej pracy).
Nic się nie zmieniło . (usunięte przez administratora) niekompetentne na stanowiskach kierowniczych (szczególnie w gastronomii)i dyrektora. Minimalna płaca przy wygorowanich wymaganiach tworzy patologiczne relacje wśród pracowników. UCIEKAĆ OD TEGO MIEJSCA
Pracuje w branży gastronomicznej kilka lat jako kucharz właśnie jestem na etapie szukania czegoś nowego, ogłoszenie wygląda ok ale może jest tu jakaś stara wyga która odpowie na kilka moich pytań a propos pracy u nich :)
NIE POLECAM - masakra jak sie tam pracuje, wyzysk i brak możliwości awansu, a tym bardziej rozwoju, kadra kierownicza jest jak towarzystwo wzajemnej adoracji, zakłamane i lizidupy......stanowczo odradzam.....