DIRKS POLSKA Sp. z o.o.
5 245 6 1

Opinie o DIRKS POLSKA Sp. z o.o.

HR_Dirks_Polska

"Nick 2016-09-21 13:14 ( usunięte przez administratora ) Brak szacunku dla pracowników a zwłaszcza na zmianie C która prowadzi gowniara bez doświadczenia i umiejętności kierowania zespołem. Swoje humorki przerzuca na pracowników ublizajac o ponizajac. Jedziesz do pracy i nie wiesz kiedy wrócisz bo ciągle nadgodziny o których dowiadujesz w ostatniej chwili a jak odmówisz to szantaż że do zwolnienia albo premia będzie zabrana " Odp.: Stanowiska Kierowników Zmian obsadzane są wyłącznie w ramach rekrutacji wewnętrznej. Wiek nie dyskwalifikuje możliwości rozwoju i awansu w naszej firmie. Błędy w zarządzaniu oczywiście mogą się zdarzyć, dlatego w celu ich uniknięcia w przyszłości, cyklicznie przeprowadzamy szkolenia wewnętrzne oraz zewnętrzne z zakresu zarządzania. Wszelkie problemy można również wyjaśnić bezpośrednio z Dyrekcją lub Działem Kadr. Grafik pracy ustalany jest kwartalnie, a o ewentualnych nadgodzinach pracownicy informowani są odpowiednio wcześnie, na ile jest to możliwe. Nadgodziny co do zasady są do odbioru (obowiązuje 3-miesięczny okres rozliczeniowy). Biorąc jednak pod uwagę ostatnie 12 miesięcy, 90% nadgodzin Pracowników zostało wypłaconych, 10% zostało odebranych jako dzień wolny. System premiowy naliczany jest z tytułu osiąganych wyników przez Pracownika. Łukasz Jaworski, Kierownik HR i Księgowości

Kolega Dawida
@HR_Dirks_Polska 28.02.2017 12:19

Witam Panie Łukaszu. Czy praca jest wyłącznie na dwie zmiany, czy też jest zagrożenie pracą w nocy. Jak wyglądają zmiany z weekend? Czy przynależność polityczna dyskryminuje możliwość zatrudnienia? Kolega Dawida.

HR_Dirks_Polska
@Kolega Dawida 08.09.2018 14:01

Witam, w zależności od stanowiska praca może być 1 zmianowa , bądź 2 zmianowa (5:00 - 15:00 i 15:00 - 01:00), nie pracujemy w trybie nocnym, ale zmiany obejmują godziny nocne. Jeśli chodzi o prace w weekendy wszystko zależy od ustalonego wcześniej kwartalnego grafiku. Przynależność polityczna nie ma żadnego znaczenia, zdecydowanie przeciwdziałamy zachowaniom niekulturalnym oraz rasistowskim. Pozdrawiam, Agnieszka Konieczna, Koordynato ds. HR & Rekrutacji

kiedyś chciał
@HR_Dirks_Polska 10.09.2018 13:37

10 godzin pracy ? Przecież już po 6 godzinach spada wydajność - to ludzie nie maszyny ( które też czasem się psują). Najnowszy trend i badania pokazują iż właśnie sześciogodzinny czas pracy jest najbardziej wydajny - reszta to "przetrwanie" . A tu aż 10 godzin? Mam wrażenie iż system dziesięciogodzinny to zwykły wyzysk ( choć w tygodniu pewnie 40 h) i wykorzystanie człowieka na maksa - a gdy już "padnie" to po prostu wymiana na nową siłę roboczą .PRZESADA !!

HR_Dirks_Polska
@kiedyś chciał 19.09.2018 09:30

Witam, nasza praca jest w systemie równoważnego czasu pracy i nie zawsze jest to 10 godzin na dobę – jest to obecnie najczęściej stosownym rozwiązaniem jeśli chodzi o prace w sektorze E-Commerce. Oczywiście każde z rozwiązań posiada swoje wady i zalety, w tym wypadku pracownik może liczyć na większą ilość dni wolnych od pracy. W przypadku Pana rozwiązania oznaczałoby że pracownik musiałby pracować 7 dni po 6 godzin, co również mogło by zostać uznane za wyzysk. Zapewniam że staramy się zapewnić optymalne warunki pracy dla pracowników. Koordynator ds. HR & Rekrutacji

kiedyś chciał
@HR_Dirks_Polska 02.10.2018 12:19

Zostałem chyba nico źle zrozumiany -- słyszę ciągle o jakiejś normie ( czyli po prostu trzeba przez te około 10 godzin nieźle "jechać"). wiadomo, że w Polsce obowiązuje 40 godzinny tydzień pracy i wolne się należy . Nie chodzi mi o to aby pracować 6-7 dni ze zmniejszoną liczbą godzin - tylko organizm traci swą wydajność już po 6 godzinach ( są wyjątki mogące robić non stop) - ale mówimy o zwykłych ludziach a nie jakiś "koksach". I tu sedno - nie wydaje mi się, aby pracodawca był zachwycony gdy pod koniec zmiany spada wydajność w wyniku zmęczenia, znużenia --- jak wtedy liderzy postępują? Gonią ludzi ? Przeprowadzają rozmowy "motywujące" ? Czy po prostu zwalniają bo roboli wokół pełno - a i zawsze można uzupełnić Ukrainą .

HR_Dirks_Polska
@kiedyś chciał 02.10.2018 20:54

Witam, norma obowiązuje na większości stanowisk, ponieważ muszą być jasno określone oczekiwania pracodawcy. Norma jest zmierzona w sposób optymalny uwzględniający wiele aspektów, w tym również spadek produktywności, ponad 95 % Pracowników bez problemów jest wstanie spełnić oczekiwania naszej firmy. Tak, jesteśmy ludźmi z krwi i kości i każdy z nas ma granice wytrzymałości fizycznej. Po 6 godzinach pracy wydajność pracy spada, to prawda i jest to uwzględnione oraz brane pod uwagę przez nas. Jeśli chodzi o liderów zmian nikt tu za nikim nie jeździ i nie motywuje w sposób przedstawiony przez Pana. Rozmowy z Pracownikami są zawsze przeprowadzane przed rozpoczęciem zmiany i tu porusza się temat motywacji, uszkodzeń, zasad bezpieczeństwa itp. Nie zwalniamy nikogo z powodu spadku wydajności po 6 godzinach pracy, i na pewno nie robią tego liderzy zmian. Umowy są rozwiązywane gdy Pracownicy nie wykazują zaangażowania, nie pracują wg. grafiku,(poprostu nie przychodzą do pracy w danym dniu). Jesteśmy otwarci na każdego Pracownika, czy to z Polski, Ukrainy, Mołdawii, Białorusi czy Nepalu. Zapraszam do nas i wtedy będzie mógł się Pan przekonać osobiście jak funkcjonujemy. Pozdrawiam, Agnieszka Konieczna, Koordynator ds. HR & Rekrutacji

kiedyś chciał
@HR_Dirks_Polska 03.10.2018 17:43

Dziękuję za wyczerpujące wyjaśnienia . Oczywiście "diabeł tkwi w szczegółach" a HR nie będzie źle pisać o pracy . Jeśli jest dokładnie tak jak to Pani opisuje , to całkiem możliwe iż pojawię się tam u Was ( czekam tylko na info odnośnie aplikacji złożonych gdzie indziej) . Nie jestem żaden podstawiony ( coby osoby czytające tak nie myślały) - ale naprawdę przekonała mnie Pani , że przynajmniej warto spróbować i samemu zweryfikować informacje uzyskane od Panie z rzeczywistością

Wiola

A co z osobami z orzeczeniem umiarkowanym. Czy też pracują po 10 godzin?

HR_Dirks_Polska
@Wiola 15.08.2018 12:21

Witam, osoby posiadające orzeczenie o umiarkowanym stopniu niepełnosprawności mogą pracować 10 godzin tylko wtedy jeśli, na ich wniosek, lekarz sprawujący profilaktyczną opiekę medyczną wyrazi zgodę. Pozdrawiam, Agnieszka Konieczna, Koordynator ds. HR & Rekrutacji

kierowca

lysy pan ktory jest na przyjeciu to (usunięte przez administratora) prostak i powinien robic w polu brak kultury to malo powiedziaane DZIADOSTWO I (usunięte przez administratora)

Schaltchranktechniker.

Dirks montuje się w Krośnie Odrzańskim, rynek dla pracodawcy trudny. Pełno ofert pracy w magazynach pod Berlinem (jeżdżą autobusy, ma być ich więcej), pensja minimum 1000E, plus ewentualny Kindergeld. Przy podstawowej znajomości języka niemieckiego, można znaleźć pracę w miastach przygranicznych ( Guben, Cottbus, Eisehuttenstadt, Franfurt/O ). Może być ciężko z pracownikami, zwłaszcza fachowcami. Wszystko zależy od tego co zaoferują... Mogę więcej napisać, jeśli będą pytania.

HR_Dirks_Polska
@Schaltchranktechniker. 22.06.2018 10:49

Witam, informuje iż Oddział Dirks Service Krosno Sp. z o.o. ma swój profil na GoWork'u > https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,23829584 Wszelkie zapytania prosimy kierować bezpośrednio na ten właśnie profil pracodawcy. pozdrawiam serdecznie Agnieszka Konieczna, Koordynator ds. HR & Rekrutacji

Schaltchranktechniker
@HR_Dirks_Polska 04.07.2018 12:21

Pani Agnieszko, myślę, że przeczytała Pani mój tekst. Na dzień dzisiejszy lepsze warunki pracy i płacy są za Odrą. Macie dwie opcje, albo zbudować solidną ekipę (niestety nie da się zaoszczędzić, trzeba dać dobre pensje), albo liczyć na obcokrajowców, i dużą rotację. Z ciekawości dowiadywałem się o warunki płacowe, zaproponowano mi połowę tego co mam w DE (bez Kindergeldu). Dlaczego taką tajemnicą są płace?

HR_Dirks_Polska_Wojkowice
@Schaltchranktechniker 12.07.2018 20:09

Witam, tak jak najbardziej przeczytałam Pańskie dwie uwagi na naszym profilu Oddział Dirks Polska Wojkowice. Niemniej jednak Oddział Krosno odpowiedzialny jest za wszelkie informacje dotyczące zatrudnienia, zatem proszę przekierować swoje zapytanie na stronę Oddziału Dirksa Krosno: https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,23829584 Pozdrawiam serdecznie Agnieszka Konieczna, Koordynator ds. HR & Rekrutacji

Justyna

DIRKS POLSKA ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Czy możecie coś dodać?

TrzymajFason
@Justyna 20.05.2018 22:29

Ponoć tak.Tez tam aplikowalem.Bylem nawet na dwóch rozmowach.Pierwsza test i rozmowa.Druga rozmowa z jakimś dyrektorem (to była porażka)Pan nie potrafił zadawać sensownych i składnych pytań.No i minus,że nie otrzymałem po tych rozmowach żadnej odpowiedzi.

Franek
@Justyna 20.05.2018 22:29

Tak,ja chciałem coś dodać- 3 dodać 8.Dziękuję????

Adam

A jak przedstawiają się zarobki?

jawor...
@Adam 22.06.2018 17:57

Zarobki są poufne, pomyśl dlaczego... Czy tak wysokie, czy niskie...

Marta

Witam, szukam opinii na temat DIRKS POLSKA Sp. z o.o. Możecie napisać coś więcej na temat godzin pracy, struktury całej firmy oraz wynagrodzeń? Czy można liczyć po okresie próbnym na umowę o pracę? Niestety w sieci jest niewiele opinii na temat tej firmy, dlatego każda opinia się przyda!

K.O

Jaki zakres obowiązków ma kierownik zmiany?

Marta

@Filip, aplikowałeś do DIRKS POLSKA? Zachęcam osoby, które są zatrudnione w firmie o opisanie aktualnej sytuacji panującej u tego pracodawcy. Jak w tym momencie wyglądają warunki zatrudnienia? Podzielcie się proszę opinią.

Bartosz

DIRKS POLSKA to super pracodawca. Można spokojnie polecić

Ktoś tam ?
@Bartosz 15.03.2018 11:45

hahahhaahahahahah Żart

Filip

Mam pytanie czym zajmuje się specjalista ds. jakaości

Quality
@Filip 12.04.2018 12:03

Niczym, poprostu jest. Najlepsza fucha!

Marta

Jeśli macie jakieś problemy, nie wyjaśnione sytuacje, proszę porozmawiać z kierownictwem. Na forum ważne jest to, aby wypowiadać się merytorycznie odnośnie danego pracodawcy. Wiarygodne opinie dotyczące pracy w danej firmie, to cenne wskazówki dla osób, które rozważają zatrudnienie w przedsiębiorstwie. Jeśli posiadacie informacje na temat atmosfery panującej w DIRKS POLSKA napiszcie o tym!

były pracownik

Nie polecam firmy.

xyz

Witam Jestem zainteresowany pracą w DIRKS, tylko nie pasuje mi praca w czwartki. Czy w tej firmie byłaby możliwość pracy z pominięciem tego dnia? oraz na jakie zarobki można tutaj liczyć?

Pracownik zmiany BBBBBB

Panie Dyrektorze proszę zorganizować spotkanie z pracownikami zmiany B i wtedy uzyska Pan odpowiedź czy dalej należy udawać ,że problem nie istnieje??? Myślę, że znajdą się osoby z innych działów które też mogę powiedzieć coś na temat zachowan Pani Izy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Każdy się z tym zgadza!

Wreszcie ktoś się nie bał i napisał jak się sprawy mają! Brawo!

Anonim...

Pani (usunięte przez administratora)do łatwych współpracowników nie należy, antypatyczna, chłodna, bardzo się wywyzsza, bezczelna... Ale i tak nie przebije kierowniczki że zmiany B p.Izy to jest mobberka, używa niecenzuralnych słów do współpracowników, nie przestrzega żadnych norm społecznych i uważa się za najlepszą nad najlepszymi. Jak tak poważna i szanowana firma może przymykac ciągle oko na tak skandaliczne zachowania. Ludzie zastraszeni bez prawa do wypowiadania się i obrony. Niech w końcu ktoś się obudzi i zrobi z tym porządek .

Bartosz
@Anonim... 28.03.2018 19:09

I kolejny odważny. Właśnie jak taka Szanowana firma zatrudnia takich ludzi jak wy.

Przerwijmy milczenie
@Anonim... 28.03.2018 19:09

Przerwijmy milczenie???? Iza na pikera...jak za dawnych czasów. To nie jest osoba na kierownicze stanowisko. A Dyrektor nie ma odwagi jej zwolnić tym bardziej woli udawać że problem nie istnieje. Śmiech i żenada.

Bartosz
@Przerwijmy milczenie 28.03.2018 19:22

Nie rozumiem takich ludzi jak dzisiejszych czasach pracy jest tyle że można przebierać po co pracujecie z ludźmi którzy wam nie odpowiadają Może to coś z wami jest nie tak nie umiecie się dostosować każdy zły

Tigerino
@Bartosz 28.03.2018 19:26

Dlaczego prace ma zmieniać kilkadziesiąt osób skoro tylko z J.S. jest problem!? Troche dyscypliny i kultury jej nie zaszkodzi, jest takim samym pracownikiem jak my!

Pracownik.

Pan dyrektor nie reaguje na takie zgłoszenia, ponieważ sam nie jest lepszy. Jak ma gorszy dzień to sam wydziera się bezpodstawnie na pracowników. Pracownik dla tego pana zupełnie się nie liczy. Jak się nic nie zmieni to nie będzie komu tam pracować.

Pracownik.

Pan dyrektor nie reaguje na takie zgłoszenia, ponieważ sam nie jest lepszy. Jak ma gorszy dzień to sam wydziera się bezpodstawnie na pracowników. Pracownik dla tego pana zupełnie się nie liczy. Jak się nic nie zmieni to nie będzie komu tam pracować.

Boska

Takie komentarze wystawiane są tylko przez ludzi, którzy nie mają odwagi. Jedyne co potrafią to pisać głupio komentarze incognito. Hulajnoga zwyczajnie brak Ci kompetencji i jaj żeby powiedzieć co myślisz swoim przełożonym tylko piszesz tu. W mojej firmie taki ktoś jak ty nie miał by miejsca.

Pracccownik
@Boska 28.03.2018 19:05

Takie komentarze są wystawiane przez poirytowanych pracowników takimi sytuacjami z którymi nikt nic nie robi .Sytuacje te są z pewnością zgłaszane a następnie zamiatane pod dywan ,więc w akcie desperacji tacy ludzie wystawiają opinie,każdy ma do tego pełne prawo,jest to forum publiczne .

Boska

Ooo i jeszcze jedna osoba się znalazła której nie lubi się w tej firmie. Trzeba was omijać szerokim łukiem!

Benek

A jest tam ktoś ok?

Pracownik zmiany...
@Benek 28.03.2018 19:31

Benek pewnie że tak. O to się nie martw. Z opisanymi poniżej osobami problemy były zawsze. Ale pozostałe kierownictwo jest naprawdę w porządku polecam.

Benek
@Pracownik zmiany... 28.03.2018 19:39

Nie macie odwagi na szczere rozmowy z kierownikami tylko tu piszecie ?

Benka
@Benek 28.03.2018 21:37

A Ty dlaczego się nie pidpisałeś skoro taki kozak z Ciebie?

TrzymajFason

Jakie zarobki ma kierownik zmiany?

Koordynator ds. HR i rekrutacj
@TrzymajFason 21.01.2018 19:49

Witam, na chwilę obecną nie rekrutujemy na stanowiska kadry kierowniczej, niemniej jednak zachęcam do przesłania CV. Jeśli chodzi o wynagrodzenia pracownicze w naszej firmie obowiązuje tajemnica, dlatego też nie udzielamy takich informacji.

Adek
@Koordynator ds. HR i rekrutacj 24.01.2018 12:41

Czy to prawda jest to że kierowniczka zmiany zarabia siedem tysięcy zlotych

zainteresowany
@Koordynator ds. HR i rekrutacj 24.01.2018 12:41

Witam, Czy po ewentualnej rozmowie kwalifikacyjnej, można liczyć na odpowiedź z Państwa strony nawet w sytuacji gdy pracownik nie został przyjęty?

Zainteresowana

czy są jakieś przyjęcia ?

Koordynator ds. HR&Rekrutacji
@Zainteresowana 28.03.2018 10:51

Witam Wszystkich zainteresowanych pracą w naszej firmie, obecnie prowadzimy rekrutację na stanowiska: - operator wózka widłowego, - specjalista ds. jakości, - specjalista ds. IT Ponadto cały czas prowadzimy rekrutację w zakresie prac magazynowych. Od poniedziałku do piątku zapraszam na niezobowiązującą rozmowę o warunkach zatrudnienia jakie Państwu proponujemy oraz informację o dostępnych benefitach i świadczeniach socjalnych. Pozdrawiam i zapraszam do bezpośredniego kontaktu: akonieczna@dirks-group.de

anonim

(usunięte przez administratora)

Gorge

Chyba nie jest tak źle.

Zainteresowana

Ta hala nowa obok to wasz magazyn czy nowa firma?

Stary pracownik za nie dlugo b

Nie polecam wyzysk normy uszkodzenie karmy i leci po premi kontrole normy plecy wysiadaja obowiazkowe nadgodziny bo Cie wywala kierowniczki wredne jak i kierownik sami sie przekonacie jak pojdziecie a noz moze komus sie spodoba .. Ale marne szanse

HR_Dirks_Polska
@Stary pracownik za nie dlugo b 15.01.2018 19:25

Witam, suma potrącenia premii wynosi u nas 1% w porównaniu do premii, które przyznajemy. Potrącenia robimy tylko w sytuacji ewidentnego naruszania obowiązków. Pozdrawiam, Agnieszka Konieczna, Koordynator ds. HR i Rekrutacji.

Stas

Co się tam wybudowało na przeciwko dirksu ?

jazgacz

normy jakie i jak liczone ? piklista czy skanery ? jaki system magazynowy Do Moderatora sorry za utrudnienia lecz zapomniałem dopisać :P

Wolacz
@jazgacz 17.01.2018 11:16

w zależności gdzie robisz to sa rozne normy skanery 2-zmianowy

jazgacz

Cześć Dostałem propozycję pracy na magazynie jako wózkowy......powiedźcie na co można liczyć kasa jaka i czy na czas ? nadgodziny ? atmosfera i solidarność pracownicza ? z góry dzięki

Wołacz
@jazgacz 17.01.2018 11:14

wózkowym nie jestem, co do reszty pytań: kasa podobna jak gdzie indziej, do 10'ego nadgodziny albo odbierasz, albo ci za nie płacą atmosfera i solidarność w miare ok

Albin

Kierowniczek M Ty to sie naucz R wymawiac a nie sie czepiasz ludzi

Nowy

robić trzeba, nie jest źle, nie trzeba się unosić wystarczy być mniej roszczeniowym i jest OK, polecenia trzeba wykonywać, nic nadzwyczajnego a socjal jest naprawdę konkurencyjny, jak ktoś chce pracować to polecam!

Kamil

Dzień dobry, czy można liczyć na zatrudnienie w Państwa firmie

HR_Dirks_Polska
@Kamil 05.01.2018 08:57

Witam wszystkich zainteresowanych pracą w naszej firmie. Od poniedziałku do piątku zapraszam na niezobowiązującą rozmowę o warunkach zatrudnienia jakie Państwu proponujemy oraz informację o dostępnych benefitach i świadczeniach socjalnych. Mogę nadmienić że proponowane warunki płacowe jak i dostępne benefity są bardzo konkurencyjne. Pozdrawiam i zachęcam do bezpośredniego kontaktu, akonieczna@dirks-group.de Koordynator ds. HR i rekrutacji, Agnieszka Konieczna

klamot

czy to prawda ze jezdza za toba 2 ludzi na wrotkach i obserwuja jak pracujesz takie plotki slyszalem i co obok buduja kolo was wiekszy magazyn

Rupieć
@klamot 21.10.2017 20:52

prócz "2 ludzi na wrotkach" lataja nad nami drony, tak powaga to kto ci takie ploty sprzedał?

Zostaw opinię o DIRKS POLSKA Sp. z o.o. - Wojkowice

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DIRKS POLSKA Sp. z o.o.