DIRKS POLSKA Sp. z o.o.

Wrocław

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 75 ocen.

Opinie o DIRKS POLSKA Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DIRKS POLSKA Sp. z o.o.

Stas

Co się tam wybudowało na przeciwko dirksu ?

TrzymajFason

Jakie zarobki ma kierownik zmiany?

Koordynator ds. HR i rekrutacj
@TrzymajFason 21.01.2018 19:49

Witam, na chwilę obecną nie rekrutujemy na stanowiska kadry kierowniczej, niemniej jednak zachęcam do przesłania CV. Jeśli chodzi o wynagrodzenia pracownicze w naszej firmie obowiązuje tajemnica, dlatego też nie udzielamy takich informacji.

jazgacz

normy jakie i jak liczone ? piklista czy skanery ? jaki system magazynowy Do Moderatora sorry za utrudnienia lecz zapomniałem dopisać :P

Wolacz
@jazgacz 17.01.2018 11:16

w zależności gdzie robisz to sa rozne normy skanery 2-zmianowy

jazgacz

Cześć Dostałem propozycję pracy na magazynie jako wózkowy......powiedźcie na co można liczyć kasa jaka i czy na czas ? nadgodziny ? atmosfera i solidarność pracownicza ? z góry dzięki

Wołacz
@jazgacz 17.01.2018 11:14

wózkowym nie jestem, co do reszty pytań: kasa podobna jak gdzie indziej, do 10'ego nadgodziny albo odbierasz, albo ci za nie płacą atmosfera i solidarność w miare ok

Albin

Kierowniczek M Ty to sie naucz R wymawiac a nie sie czepiasz ludzi

Nowy

robić trzeba, nie jest źle, nie trzeba się unosić wystarczy być mniej roszczeniowym i jest OK, polecenia trzeba wykonywać, nic nadzwyczajnego a socjal jest naprawdę konkurencyjny, jak ktoś chce pracować to polecam!

Stary pracownik za nie dlugo b

Nie polecam wyzysk normy uszkodzenie karmy i leci po premi kontrole normy plecy wysiadaja obowiazkowe nadgodziny bo Cie wywala kierowniczki wredne jak i kierownik sami sie przekonacie jak pojdziecie a noz moze komus sie spodoba .. Ale marne szanse

Kamil

Dzień dobry, czy można liczyć na zatrudnienie w Państwa firmie

HR_Dirks_Polska
@Kamil 05.01.2018 08:57

Witam wszystkich zainteresowanych pracą w naszej firmie. Od poniedziałku do piątku zapraszam na niezobowiązującą rozmowę o warunkach zatrudnienia jakie Państwu proponujemy oraz informację o dostępnych benefitach i świadczeniach socjalnych. Mogę nadmienić że proponowane warunki płacowe jak i dostępne benefity są bardzo konkurencyjne. Pozdrawiam i zachęcam do bezpośredniego kontaktu, akonieczna@dirks-group.de Koordynator ds. HR i rekrutacji, Agnieszka Konieczna

klamot

czy to prawda ze jezdza za toba 2 ludzi na wrotkach i obserwuja jak pracujesz takie plotki slyszalem i co obok buduja kolo was wiekszy magazyn

Rupieć
@klamot 21.10.2017 20:52

prócz "2 ludzi na wrotkach" lataja nad nami drony, tak powaga to kto ci takie ploty sprzedał?

Marta

Rozumiem, że jako pracownicy DIRKS POLSKA Sp. z o.o., macie wiele tematów do omówienia, ale nie wnoszą one nic do dyskusji @dziewczynka. Na pewno bardziej przydatne okażą się informacje dotyczące warunków pracy w magazynie - poszukują tam teraz pracownika, więc na pewno dobrze byłoby poznać zdanie pracowników na ten temat.

Pracownik zmiany C

Kierowniczka zmiany A pełen profesjonalizm i szacunek dla ludzi. Widać że kocha to co robi, więcej takich kierowników (pełniła zastępstwo na zmianie C). Bardzo sympatyczna aż chce się pracować przede wszystkim duża wiedzą. Gratulacje i dziękujemy. Pracownik zmiany C

Dziewczynka
@Pracownik zmiany C 23.08.2017 14:01

Szkoda że nie może u nas zostać...na zawsze

Marta

@anonim każde forum ma swój regulamin, więc kasowane są wpisy, które go łamią. Jest dostępny na dole strony. Poza tym generalnie obowiązuje na forum wolność słowa i każda opinia jest ważna dla osób, które poszukują pracy.

anonim

Dziwi mnie tylko dlaczego wypowiedzi niektórych osób są usuwane?? skoro jest to formum więc każda opinia powinna tutaj zostać, oczywiście jeśli nie ma w niej wulgaryzmu

Marian

Lewy co Ty możesz powiedzieć o normach skoro i tak ich nie wyrabiasz,ledwo nauczyłeś się jeździć wózkiem i już Ci normy nie pasują,zasady BHP są przestrzegane a o wolne może prosić każdy i z tego co się orientuję to każdy to wolne dostaje.Masz za mało odwagi żeby się ujawnić i dlatego jak dziecko sypiesz imionami na forum?Nie podoba Ci się praca u nas to się zwolnij i nie oczerniaj firmy i jej pracowników.Tak jak pisałem wyżej,szanuj pracę i pracodawce a bedziesz miał dobrze w każdej firmie.Szczekać na forum to każdy burek potrafi.

HR_Dirks_Polska

Witam wszystkich sledzacych, komentujących i zainteresowanych pracą w naszej firmie. Od poniedziałku do piątku zapraszam na niezobowiazjaca rozmowę o warunkach zatrudnienia jakie Państwu proponujemy oraz informację o dostępnych benefitach i świadczeniach socjalnych. Mogę nadmienić ze proponowane warunki placowe jak i dostępne benefity sa bardzo konkurencyjne. Pozdrawiam i zachęcam do bezpośredniego kontaktu, akonieczna@dirks-group.de

Marta

@Gall anonim a możesz opowiedzieć, czy firma stosuje jakiś socjal dla swoich pracowników? Jesteś zadowolony z samych warunków zatrudnienia? Napisz o nich coś więcej - pomoże to innym osobom, które szukają pracy na tym stanowisku.

Gall anonim
@Marta 02.08.2017 06:56

Karta Multi sport, premia za obecność, wysokie premie za produktywność, wczasy pod gruszą, bony na Boże Narodzenie i Wielkanoc... Jeśli nie odbierzesz nadgodzin to i tak muszą Ci wypłacić do końca kwartału. Naprawdę polecam☺

Gall anonim

Jestem obecnym pracownikiem-nie powiem lekko nie jest, ale pracowałem na innym magazynie i było dużo gorzej. Nie rozumiem jednego jeśli praca komuś nie odpowiada to czemu nadal siedzi w tejże firmie- logiczne jest że jeśli człowiek niezadowolony to idzie gdzie indziej. Kawa smaczna i moja kierowniczka również "smaczna". A piję kawę na zmianie tyle ile chce, a ona nigdy nawet nic nie powiedziała. A i nawet piła razem ze mną... a zmiany nie zdradzę wtajemniczeni wiedzą ????????????

Wisienka
@Gall anonim 31.07.2017 19:07

wiadomo ze chodzi o zmiane AAAAAAAAAAAA szczerze polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!

LION

Myślę ze kierowniczki krzyczą a nie drą ryja a stosunek do pracowników zależy od wychowania i indywidualnego podejścia do ludzi. Fakt że dużą role w funkcjonowaniu w takiej firmie odgrywa wykształcenie i kultura osobista o czym powinienem wiedzieć szef a nie otaczać się miermotami udajacymi że coś potrafią . Osobiście miałem przyjemność pracować na zmianie A praca jest wymagająca ,ale każdy wie na co się piszę można zarobić wystarczy tylko chcieć.Kierowiniczka i brygadzistka ok :-) nie przypominam sobie żebym ktoś krzyczał i wyzywał ,myślę że w tej firmie istnieje możliwość rozwoju i awansu tylko" szef" musi szerzej otworzyć oczy podjąć meskie decyzje i postawić na odpowiednie osoby a na pewno będzie miał mniej stresu . Niestety jęczenie i narzekanie to polski sport narodowy ???? więc Polacy pokażcie że potraficie nie uginać karku przed mniejszością ze wschodu i do boju

Sylwia

@Gwiazda666 tak mi przykro, że Cie zawiodłam, ale nie byłam brygadzistką na zmianie C :) byłam zwykłym robolem i wyraziłam swoja opinie

barak

naprawdę nikt jej nie ogranicza?? to dziwne :D wszystkie kierowniczki się drą, a dla niektorych pracowników mogłoyby być córkami, wiec trochę szacunku do starszych nie zaszkodzi nikomu. Coraz więcej Polskich pracowników odchodzi tylko i wyłącznie przez nie

No name

????????????????szczerze Polecam!!!!!!!!!

Motyl

Nie mozna czytać tych bzdur, polecam pracę w Dirks, normy jak w każdej tego typu firmie. Kierownictwo wymagające, ale można się dogadać. Ktoś tu bzdury pisze. Polecam zmianę A, choć C też ujdzie.

jeszcze pracownik
@Motyl 27.07.2017 21:42

motyl ile masz lat zeby sie tak podlic

Motyl
@jeszcze pracownik 31.07.2017 17:07

Jak Ci nie pasuje to czemu pracy nie zmienisz?

Gumis

Nie polecam pracy w dirksie robilem wyzysk wyzysk i wyzysk za wszystko kierownik patrzy zeby hajs potracic tak jak Dyrektor tzw Tato . kierownik tez z litosci go wzieli nawet nie potrafi powiedziec poprawnie R kierowniczki na zmianach A i C bardzo Wredne i nie mile kawa niby za darmo czlowiek podejdzie to z ryjem do niego wyskoczy pelno Ukraińców 1mies ujdzie pozniej robic w syfie trzeba i ich smieszne normy a po roku czlowiek ma problemy z kręgosłupem itp zamiast patrzyc pod wzgledem BhP to patrzą zeby efektywnosc byla normy i tyle jak w amazonie. Tez umowa zlecenie o prace nic nigdy nie mozna zaplanowac bo woecznie kierownik sciaga do pracy walic trzeba nadgodziny ktorych nie mozna odbierac jako dzien wolny tylko jako hajs ktorego nie widac a powiedz ktos kierownikowi ze chce sie wolne to odrazu krzywo patrzy i sie drze

HR_Dirks_Polska
@Gumis 22.07.2017 13:26

Witam, dziękujemy za opinię. Chciałabym zaznaczyć, iż uważam, że opinia jest bardzo krzywdząca dla naszego zakładu jeśli chodzi o wyzysk, na pewno żaden z Pracowników nie jest do niczego zmuszany, ani wykorzystywany. Ja jako pracownik rekrutacji zawsze na spotkaniach informacyjnych dot. przyjęcia mówię, że jest to praca fizyczna, w ruchu ciągłym, praca fizyczna standardowo 10 godzin dziennie, w zależności od ilości zamówień. Jeśli chodzi o potrącenia, są rzeczywiście stosowane jak w każdym zakładzie w zależności od nieprzestrzegania podstawowych zasad obowiązujących w zakładzie (bezpieczeństwo+jakość). Darmowa kawa dotyczy Wszystkich nas jako pracowników magazynu. Nikt nie zabrania pić, ani nikt jej nie ogranicza. Jeśli chodzi o Pracowników z Ukrainy - tak są częścią naszego magazynu. Co do braku porządku, każdy z nas ma prawo zwrócić uwagę koledze/koleżance o utrzymywaniu czystości, jest również kierownik zmiany, który i takie problemy rozwiązuje. Normy, efektywność również obowiązują w naszym centrum – określają ilość przewidzianą na konkretnym stanowisku pracy. Zasady BHP są monitorowane na bieżąco. Umowa zlecenie, o której wspominam na rekrutacji, jest okresem próbnym zarówno dla Państwa jako nowych Pracowników jak i dla samego pracodawcy. Każdy Pracownik ma wiec czas na podjęcie decyzji, czy ten charakter pracy, panująca u nas atmosfera i obowiązujące zasady mu odpowiadają. Po maksymalnie 2 miesiącach pracy na umowie zlecenie jest możliwość przejścia na umowę o pracę. Są tu brane pod uwagę, takie czynniki jak, Państwa frekwencja i wyniki. Co do planowania spraw prywatnych, mogą to Państwo zrobić z ustalanym kwartalnie grafikiem. Nadgodziny przy umowie zleceniu są tylko płatne, przy umowie o pracę jak najbardziej można odebrać dzień wolny. Jeśli nie są odebrane, rozliczenie następuje w cyklu 3-miesięcznym i nadgodziny są wypłacane z odpowiednimi dodatkami. Dzień wolny gdy Państwa zmiana pracuje również można zorganizować, wystarczy wcześniej zgłosić taką informację kierownikowi. Na Państwa miejsce musi zostać zorganizowane zastępstwo. Pozdrawiam, Agnieszka Konieczna, Koordynator ds. HR i Rekrutacji

ggg

Co kolo was buduja

Janusz kolik

Witam nie wiecie czy dirks i simona czy jakos tak i jeszcze jedna firma to to samo czy nie ? Jakie stawski godzinowe? Z gory dzieki za info

Mala Mi
@Janusz kolik 08.05.2017 17:01

Dirks i Simona to dwie różne firmy ale w tym samym parku logistycznym

Lewy

Jesli mam uprawniania i troche doświadczenia jako wozkowy to ile brutto na godzine gdzieś jesli mozna wiedziec? I traktuję wasza firma ludzi z szacunkiem czy tak jak amazon?

HR_Dirks_Polska
@Lewy 01.05.2017 16:18

Witam, jak wspominałam we wcześniejszym wpisie zapraszam do niezobowiązującej rekrutacji w naszej firmie. Stawka uzależniona jest m.in. od doświadczenia i wyników rekrutacji. Jeśli chodzi o Pańskie pytanie, to wg. nas firmę tworzą ludzie i są oni najwyższym dobrem, które trzeba cenić. Pozdrawiam, Agnieszka Konieczna, Koordynator ds. HR i Rekrutacji

noname

jak z wynagrodzeniem ile na godz i jakie premie ? Stabilna praca przez cały rok?

HR_Dirks_Polska
@noname 27.04.2017 16:41

Jeśli jest Pan/i zainteresowany/a pracą w naszej firmie zachęcam do odwiedzenia niezobowiązująco działu HR w celu rekrutacji i otrzymania szczegółowych informacji dotyczących zatrudnienia. Wynagrodzenie uzależnione jest od posiadanych kwalifikacji, doświadczenia jak i wyniku rozmowy rekrutacyjnej. Pozdrawiam, Agnieszka Konieczna, Koordynator ds. HR i Rekrutacji

Marian

Kto chce pracować to będzie pracował.W Dirks jestem od początku i nie mogę powiedzieć złego słowa.Pracować trzeba jak w każdej firmie,robić swoje w końcu idzie się do pracy a nie popieprzyć głupoty z kolegami.Kadra dobrana odpowiednio moim zdaniem.Krótko,JAK SZANUJESZ PRACĘ I PRACODAWCĘ TO PRACODAWCA SZANUJE CIEBIE.

ww

slyszalem ze dirks w wojkowicach robi psia karme sucha po tym co tu czytam wydaje mi sie to malo prawdopodobne moze ktos odpisac wyjasnic

Ruda
@ww 29.03.2017 08:44

Dirks to firma logistyczna zajmująca sie magazynowaniem i wysyłką art dla zwierząt. To nie jest firma produkująca karme zwierzęcą.

Biała mewa

Zakład ok ludzie też. Fakt niektórzy boją się kierownictwa i włarza w d..e jakby byli bogami a przecież to zwykli ludzie. Noi jedyny minus to jeden Pan wysoki łysy około 40l jeżdżący vw Touran srebrnym za bardzo strzela z d..y do dyrektora uważajcie na niego.

Ruda
@Biała mewa 24.03.2017 23:05

Ten Pan to jeden z lepszych pracowników firmy. Nie rozumiem skąd takie wnioski.

piker
@Ruda 29.03.2017 10:32

Ruda, co tak go bronisz?

?

Zakład godny polecenia dla wszystkich, którzy pracy się nie boją! Godne wynagrodzenie, bezpłatny transport, bardzo dobry socjal. Głosy krytyki są nieodzowną częścią każdego zakładu pracy... Praca tu jest w większości przypadków fizyczna, więc trzeba to mieć na uwadze. Ja osobiście polecam wszystkim, którzy CHCĄ pracować. I jeszcze na koniec... Atmosfera w pracy w dużej mierze zależy od nas samych, od naszego podejścia do ludzi i własnych obowiązków...

Martaaaaa

Miejsce pracy ok. Współpracownicy wporzadku. Atmosfera godna polecenia mimo dużej ilości pracy. Kierownictwo wymaga szkoleń ale to wyrozumiali ludzie. Ilu pracowników tyle opini☺

HR_Dirks_Polska

"Nick 2016-09-21 13:14 ( usunięte przez administratora ) Brak szacunku dla pracowników a zwłaszcza na zmianie C która prowadzi gowniara bez doświadczenia i umiejętności kierowania zespołem. Swoje humorki przerzuca na pracowników ublizajac o ponizajac. Jedziesz do pracy i nie wiesz kiedy wrócisz bo ciągle nadgodziny o których dowiadujesz w ostatniej chwili a jak odmówisz to szantaż że do zwolnienia albo premia będzie zabrana " Odp.: Stanowiska Kierowników Zmian obsadzane są wyłącznie w ramach rekrutacji wewnętrznej. Wiek nie dyskwalifikuje możliwości rozwoju i awansu w naszej firmie. Błędy w zarządzaniu oczywiście mogą się zdarzyć, dlatego w celu ich uniknięcia w przyszłości, cyklicznie przeprowadzamy szkolenia wewnętrzne oraz zewnętrzne z zakresu zarządzania. Wszelkie problemy można również wyjaśnić bezpośrednio z Dyrekcją lub Działem Kadr. Grafik pracy ustalany jest kwartalnie, a o ewentualnych nadgodzinach pracownicy informowani są odpowiednio wcześnie, na ile jest to możliwe. Nadgodziny co do zasady są do odbioru (obowiązuje 3-miesięczny okres rozliczeniowy). Biorąc jednak pod uwagę ostatnie 12 miesięcy, 90% nadgodzin Pracowników zostało wypłaconych, 10% zostało odebranych jako dzień wolny. System premiowy naliczany jest z tytułu osiąganych wyników przez Pracownika. Łukasz Jaworski, Kierownik HR i Księgowości

HR_Dirks_Polska

"Kevin 2016-07-18 17:18 Witam czy jest dojazd zZiebic darmowy ? W jakich godzinach Panstwo pracujecie ? Na jakie zarobki może liczyć operator wózka widłowego bez doświadczenia ? Chodzi o pracę Wojkowicach pod Wrocławiem . Proszę o informację . Z góry dziękuję :) " Odp.: Firma zapewnia bezpłatny dojazd do i z pracy z miejscowości tj.: Paczków, Ziębice i Strzelin, jak i miejscowości znajdujących się na trasie przejazdu autokaru. Nasz magazyn pracuje w systemie 2-zmianowym (5:00-15:00 i 15:00-1:00).Oferujemy konkurencyjne płace podstawowe oraz atrakcyjny system premiowania. Po więcej informacji zapraszamy do siedziby naszej firmy lub prosimy o kontakt telefoniczny. Osoba kontaktowa: Pani Agnieszka Konieczna, 71-736-77-80, akonieczna@dirks-group.de Łukasz Jaworski, Kierownik HR i Księgowości

HR_Dirks_Polska

" asia 2016-05-30 16:26 czym zajmuja sie kobiety, jaką wykonują pracę jak wygląda tam praca prosze o opis" Kobietom oferujemy stanowiska pracy takie jak: Picking czyli kompletowanie towarów zgodnie z zamówieniem klienta detalicznego, Stanowisko to wymaga uprawnień na wózki oraz pracy ze skanerem ręcznym. Packing czyli przygotowanie zamówienia do wysyłki, które polega na zabezpieczeniu danego zamówienia, uzupełnienie go o fakturę oraz zaklejeniu paczki. Jest to stanowisko wyposażone w komputer. Przygotowanie kartonów czyli obsługa maszyn składających i sklejających kartony oraz rozdzielanie kartonów z podziałem na rodzaje do odpowiednich zjazdów. Zbrojenie czyli przygotowanie wózków do kompletowanie towarów. Praca ta wymaga używania skanera ręcznego. Przygotowanie lokalizacji czyli dbanie o porządek w lokalizacjach pickingowych, kontrola nad poprawnością artykułów na danych lokalizacjach. Stanowisko to wymaga uprawnień na wózki widłowe. Repack czyli kompletowanie, przepakowywanie towarów. Więcej szczegółowych można uzyskać w siedzibie naszej firmy, telefonicznie lub mailowo. Osoba kontaktowa: Pani Agnieszka Konieczna, 71-736-77-80, akonieczna@dirks-group.de Łukasz Jaworski, Kierownik HR i Księgowości

HR_Dirks_Polska

Marek 2016-04-19 08:06 Praca ok gdyby nie kierowniczka zmiany Pani I. Która nie potrafi postępować z ludźmi a potem ich oczernia a na dodatek zwalnia bez podstaw .odradzam nie idźcie tam . Odp.: Nasza kadra Kierownicza to młody, dynamicznie rozwijający się zespół. Osoby zarządzające biorą udział w cyklicznych szkoleniach zewnętrznych oraz wewnętrznych zdobywając coraz większe doświadczenie w zarządzaniu. Wszelkie skargi i ewentualne problemy można również zgłaszać bezpośrednio do Dyrekcji oraz działu Kadr. Łukasz Jaworski, Kierownik działu HR i Księgowości

HR_Dirks_Polska

"aga 2016-03-20 22:57 czy kobiety też muszą mieć uprawnienia na wózki żeby dostać sie do pracy w Dirks , jak wygląda praca kobiet" Odp. Nie każde stanowisko pracy w Naszej Firmie wymaga uprawnień na wózki widłowe mimo to zachęcamy naszych pracowników do wykonania bezpłatnego szkolenia na wózki i zdobycia nowych umiejętności. Kobietą oferujemy stanowiska pracy takie jak: Picking czyli kompletowanie towarów zgodnie z zamówieniem klienta detalicznego, Stanowisko to wymaga uprawnień na wózki oraz pracy ze skanerem ręcznym. Packing czyli przygotowanie zamówienia do wysyłki, które polega na zabezpieczeniu danego zamówienia, uzupełnienie go o fakturę oraz zaklejeniu paczki. Jest to stanowisko wyposażone w komputer. Przygotowanie kartonów czyli obsługa maszyn składających i sklejających kartony oraz rozdzielanie kartonów z podziałem na rodzaje do odpowiednich zjazdów. Zbrojenie czyli przygotowanie wózków do kompletowanie towarów. Praca ta wymaga używania skanera ręcznego. Przygotowanie lokalizacji czyli dbanie o porządek w lokalizacjach pickingowych, kontrola nad poprawnością artykułów na danych lokalizacjach. Stanowisko to wymaga uprawnień na wózki widłowe. Repack czyli kompletowanie, przepakowywanie towarów. Więcej szczegółowych można uzyskać w siedzibie naszej firmy, telefonicznie lub mailowo. Osoba kontaktowa: Pani Agnieszka Konieczna, 71-736-77-80, akonieczna@dirks-group.de Łukasz Jaworski, Kierownik HR i księgowości

sha

Świetna praca fajni ludzie

Paulina

Zakład pracy godny polecenia

maheu

firma należy do niemieckiej grupy kapitałowej to i wynagrodzenie powinno być niemieckie

Nick

( usunięte przez administratora ) Brak szacunku dla pracowników a zwłaszcza na zmianie C która prowadzi gowniara bez doświadczenia i umiejętności kierowania zespołem. Swoje humorki przerzuca na pracowników ublizajac o ponizajac. Jedziesz do pracy i nie wiesz kiedy wrócisz bo ciągle nadgodziny o których dowiadujesz w ostatniej chwili a jak odmówisz to szantaż że do zwolnienia albo premia będzie zabrana

Kevin

Witam czy jest dojazd Ziebic darmowy ? W jakich godzinach Panstwo pracujecie ? Na jakie zarobki może liczyć operator wózka widłowego bez doświadczenia ? Chodzi o pracę Wojkowicach pod Wrocławiem . Proszę o informację . Z góry dziękuję :)

Kevin

Witam czy jest dojazd Ziebic darmowy ? W jakich godzinach Panstwo pracujecie ? Na jakie zarobki może liczyć operator wózka widłowego bez doświadczenia ? Chodzi o pracę Wojkowicach pod Wrocławiem . Proszę o informację . Z góry dziękuję :)

asia

czym zajmuja sie kobiety, jaką wykonują pracę jak wygląda tam praca prosze o opis

Marek

Praca ok gdyby nie kierowniczka zmiany Pani I. Która nie potrafi postępować z ludźmi a potem ich oczernia a na dodatek zwalnia bez podstaw .odradzam nie idźcie tam .

xxxxxx

Tylko nick sie zmienia a te wszystkie wpisy powyżej pisze jedna i ta sama osoba ciekawe tyko po co

aga

czy kobiety też muszą mieć uprawnienia na wózki żeby dostać sie do pracy w Dirks , jak wygląda praca kobiet

Agata
@aga 20.03.2016 22:57

Oczywiście, kobiety również mogą pracować. Obecnie Dirks poszukuje osób do Niemiec, na pracę wakacyjną, w magazynie dystrybucyjnym, bardzo atrakcyjne warunki, można napisać na adres: dirks.rekrutacja@roczniak.com.pl

Zostaw opinię o DIRKS POLSKA Sp. z o.o. - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DIRKS POLSKA Sp. z o.o.