DIRKS POLSKA Sp. z o.o.

Wojkowice

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 154 ocen.

DIRKS POLSKA Sp. z o.o.
4154

Opinie o DIRKS POLSKA Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DIRKS POLSKA Sp. z o.o.

Marta

Witam, szukam opinii na temat DIRKS POLSKA Sp. z o.o. Możecie napisać coś więcej na temat godzin pracy, struktury całej firmy oraz wynagrodzeń? Czy można liczyć po okresie próbnym na umowę o pracę? Niestety w sieci jest niewiele opinii na temat tej firmy, dlatego każda opinia się przyda! Pozdrawiam

Justyna

DIRKS POLSKA ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Czy możecie coś dodać?

TrzymajFason
@Justyna 20.05.2018 22:29

Ponoć tak.Tez tam aplikowalem.Bylem nawet na dwóch rozmowach.Pierwsza test i rozmowa.Druga rozmowa z jakimś dyrektorem (to była porażka)Pan nie potrafił zadawać sensownych i składnych pytań.No i minus,że nie otrzymałem po tych rozmowach żadnej odpowiedzi.

K.O

Jaki zakres obowiązków ma kierownik zmiany?

Marta

@Filip, aplikowałeś do DIRKS POLSKA? Zachęcam osoby, które są zatrudnione w firmie o opisanie aktualnej sytuacji panującej u tego pracodawcy. Jak w tym momencie wyglądają warunki zatrudnienia? Podzielcie się proszę opinią.

Bartosz

DIRKS POLSKA to super pracodawca. Można spokojnie polecić

Ktoś tam ?
@Bartosz 15.03.2018 11:45

hahahhaahahahahah Żart

Filip

Mam pytanie czym zajmuje się specjalista ds. jakaości

Quality
@Filip 12.04.2018 12:03

Niczym, poprostu jest. Najlepsza fucha!

Marta

Jeśli macie jakieś problemy, nie wyjaśnione sytuacje, proszę porozmawiać z kierownictwem. Na forum ważne jest to, aby wypowiadać się merytorycznie odnośnie danego pracodawcy. Wiarygodne opinie dotyczące pracy w danej firmie, to cenne wskazówki dla osób, które rozważają zatrudnienie w przedsiębiorstwie. Jeśli posiadacie informacje na temat atmosfery panującej w DIRKS POLSKA napiszcie o tym!

były pracownik

Nie polecam firmy.

xyz

Witam Jestem zainteresowany pracą w DIRKS, tylko nie pasuje mi praca w czwartki. Czy w tej firmie byłaby możliwość pracy z pominięciem tego dnia? oraz na jakie zarobki można tutaj liczyć?

Pracownik zmiany BBBBBB

Panie Dyrektorze proszę zorganizować spotkanie z pracownikami zmiany B i wtedy uzyska Pan odpowiedź czy dalej należy udawać ,że problem nie istnieje??? Myślę, że znajdą się osoby z innych działów które też mogę powiedzieć coś na temat zachowan Pani Izy.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik.

Pan dyrektor nie reaguje na takie zgłoszenia, ponieważ sam nie jest lepszy. Jak ma gorszy dzień to sam wydziera się bezpodstawnie na pracowników. Pracownik dla tego pana zupełnie się nie liczy. Jak się nic nie zmieni to nie będzie komu tam pracować.

Boska

Takie komentarze wystawiane są tylko przez ludzi, którzy nie mają odwagi. Jedyne co potrafią to pisać głupio komentarze incognito. Hulajnoga zwyczajnie brak Ci kompetencji i jaj żeby powiedzieć co myślisz swoim przełożonym tylko piszesz tu. W mojej firmie taki ktoś jak ty nie miał by miejsca.

Boska

Ooo i jeszcze jedna osoba się znalazła której nie lubi się w tej firmie. Trzeba was omijać szerokim łukiem!

Benek

A jest tam ktoś ok?

Benka
@Benek 28.03.2018 21:37

A Ty dlaczego się nie pidpisałeś skoro taki kozak z Ciebie?

TrzymajFason

Jakie zarobki ma kierownik zmiany?

zainteresowany
@Koordynator ds. HR i rekrutacj 24.01.2018 12:41

Witam, Czy po ewentualnej rozmowie kwalifikacyjnej, można liczyć na odpowiedź z Państwa strony nawet w sytuacji gdy pracownik nie został przyjęty?

Zainteresowana

czy są jakieś przyjęcia ?

Koordynator ds. HR&Rekrutacji
@Zainteresowana 28.03.2018 10:51

Witam Wszystkich zainteresowanych pracą w naszej firmie, obecnie prowadzimy rekrutację na stanowiska: - operator wózka widłowego, - specjalista ds. jakości, - specjalista ds. IT Ponadto cały czas prowadzimy rekrutację w zakresie prac magazynowych. Od poniedziałku do piątku zapraszam na niezobowiązującą rozmowę o warunkach zatrudnienia jakie Państwu proponujemy oraz informację o dostępnych benefitach i świadczeniach socjalnych. Pozdrawiam i zapraszam do bezpośredniego kontaktu: [email protected]

anonim

(usunięte przez administratora)

Gorge

Chyba nie jest tak źle.

Zainteresowana

Ta hala nowa obok to wasz magazyn czy nowa firma?

Stary pracownik za nie dlugo b

Nie polecam wyzysk normy uszkodzenie karmy i leci po premi kontrole normy plecy wysiadaja obowiazkowe nadgodziny bo Cie wywala kierowniczki wredne jak i kierownik sami sie przekonacie jak pojdziecie a noz moze komus sie spodoba .. Ale marne szanse

HR_Dirks_Polska
@Stary pracownik za nie dlugo b 15.01.2018 19:25

Witam, suma potrącenia premii wynosi u nas 1% w porównaniu do premii, które przyznajemy. Potrącenia robimy tylko w sytuacji ewidentnego naruszania obowiązków. Pozdrawiam, Agnieszka Konieczna, Koordynator ds. HR i Rekrutacji.

Stas

Co się tam wybudowało na przeciwko dirksu ?

jazgacz

normy jakie i jak liczone ? piklista czy skanery ? jaki system magazynowy Do Moderatora sorry za utrudnienia lecz zapomniałem dopisać :P

Wolacz
@jazgacz 17.01.2018 11:16

w zależności gdzie robisz to sa rozne normy skanery 2-zmianowy

jazgacz

Cześć Dostałem propozycję pracy na magazynie jako wózkowy......powiedźcie na co można liczyć kasa jaka i czy na czas ? nadgodziny ? atmosfera i solidarność pracownicza ? z góry dzięki

Wołacz
@jazgacz 17.01.2018 11:14

wózkowym nie jestem, co do reszty pytań: kasa podobna jak gdzie indziej, do 10'ego nadgodziny albo odbierasz, albo ci za nie płacą atmosfera i solidarność w miare ok

Albin

Kierowniczek M Ty to sie naucz R wymawiac a nie sie czepiasz ludzi

Nowy

robić trzeba, nie jest źle, nie trzeba się unosić wystarczy być mniej roszczeniowym i jest OK, polecenia trzeba wykonywać, nic nadzwyczajnego a socjal jest naprawdę konkurencyjny, jak ktoś chce pracować to polecam!

Kamil

Dzień dobry, czy można liczyć na zatrudnienie w Państwa firmie

HR_Dirks_Polska
@Kamil 05.01.2018 08:57

Witam wszystkich zainteresowanych pracą w naszej firmie. Od poniedziałku do piątku zapraszam na niezobowiązującą rozmowę o warunkach zatrudnienia jakie Państwu proponujemy oraz informację o dostępnych benefitach i świadczeniach socjalnych. Mogę nadmienić że proponowane warunki płacowe jak i dostępne benefity są bardzo konkurencyjne. Pozdrawiam i zachęcam do bezpośredniego kontaktu, [email protected] Koordynator ds. HR i rekrutacji, Agnieszka Konieczna

klamot

czy to prawda ze jezdza za toba 2 ludzi na wrotkach i obserwuja jak pracujesz takie plotki slyszalem i co obok buduja kolo was wiekszy magazyn

Rupieć
@klamot 21.10.2017 20:52

prócz "2 ludzi na wrotkach" lataja nad nami drony, tak powaga to kto ci takie ploty sprzedał?

Marta

Rozumiem, że jako pracownicy DIRKS POLSKA Sp. z o.o., macie wiele tematów do omówienia, ale nie wnoszą one nic do dyskusji @dziewczynka. Na pewno bardziej przydatne okażą się informacje dotyczące warunków pracy w magazynie - poszukują tam teraz pracownika, więc na pewno dobrze byłoby poznać zdanie pracowników na ten temat.

Pracownik zmiany C

Kierowniczka zmiany A pełen profesjonalizm i szacunek dla ludzi. Widać że kocha to co robi, więcej takich kierowników (pełniła zastępstwo na zmianie C). Bardzo sympatyczna aż chce się pracować przede wszystkim duża wiedzą. Gratulacje i dziękujemy. Pracownik zmiany C

Dziewczynka
@Pracownik zmiany C 23.08.2017 14:01

Szkoda że nie może u nas zostać...na zawsze

Marta

@anonim każde forum ma swój regulamin, więc kasowane są wpisy, które go łamią. Jest dostępny na dole strony. Poza tym generalnie obowiązuje na forum wolność słowa i każda opinia jest ważna dla osób, które poszukują pracy.

anonim

Dziwi mnie tylko dlaczego wypowiedzi niektórych osób są usuwane?? skoro jest to formum więc każda opinia powinna tutaj zostać, oczywiście jeśli nie ma w niej wulgaryzmu

Marian

Lewy co Ty możesz powiedzieć o normach skoro i tak ich nie wyrabiasz,ledwo nauczyłeś się jeździć wózkiem i już Ci normy nie pasują,zasady BHP są przestrzegane a o wolne może prosić każdy i z tego co się orientuję to każdy to wolne dostaje.Masz za mało odwagi żeby się ujawnić i dlatego jak dziecko sypiesz imionami na forum?Nie podoba Ci się praca u nas to się zwolnij i nie oczerniaj firmy i jej pracowników.Tak jak pisałem wyżej,szanuj pracę i pracodawce a bedziesz miał dobrze w każdej firmie.Szczekać na forum to każdy burek potrafi.

Zostaw opinię o DIRKS POLSKA Sp. z o.o. - Wojkowice

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DIRKS POLSKA Sp. z o.o.