DIRKS POLSKA

• Gródków Górny
  • Góra Siewierska
  • Wymysłów

3. Opinie o pracodawcach Wojkowice
  5. Opinie o DIRKS POLSKA Sp. z o.o.

Opinie o DIRKS POLSKA Wojkowice

Nie przegap nowości o DIRKS POLSKA Sp. z o.o.!

17.06.2021 11:27

czy ta firma daje jakieś dodatki poza wypłatą??
    hit

02.07.2021 12:02

no jest. poza tym pisze o tym w ogłoszeniu
    hit

02.07.2021 12:03

ale nie same benefity czynią firmę dobrą są też inne ważne aspekty przecież
    Kuba34

27.05.2021 17:42

Część, ile osób pracuje w firmie? Chodzi mi czy jest to duży zakład, gdzie ludzie się nie znają? Czy raczej panuje rodzinna atmosfera i każdy każdego zna??:) Pozdrawiam
    Aje

30.06.2021 14:26

zejdź na ziemie. snujesz jakieś niestworzone teorie nie mając do tego żadnych argumentów.
    Kartonik

01.07.2021 05:37

HAHA . JAK ZWYKLE ADMINISTRACJA PILNUJE WYPOWIEDZI . LEPIEJ WARUNKI POPRAWCIE !
    Gum

16.06.2021 13:15

Dalej pracujecie tu na dwie zmiany czy coś się zmieniło?
    Maxwell

31.05.2021 11:13

Proszę o informacje, jak wygląda sprawa z rekrutacjami do biura? Czy są jakieś otwarte wakaty? Widziałem ogłoszenie, ale zamieszczone było na początku kwietnia, więc nie mam nadziei, że jakimś cudem jest jeszcze aktualne. Interesuje mnie praca w IT. Jestem młodym pracownikiem, świeżo po studiach, ale w trakcie studiów pracowałem (nie mówię tu o stażu, tylko pracy z prawdziwego zdarzenia, chociaż staże również mam za sobą). Jak porównywałem swoje umiejętności z tymi wymaganymi z ogłoszenia, to generalnie spełniam je. Jedyny problem jest taki, że nie znam języka niemieckiego (uczyłem się w liceum, ale te 3 lata niewiele po sobie zostawiły...więc roboczo przyjmijmy, że go nie znam), aczkolwiek angielski znam płynnie (pracowałem wyłącznie w języku angielskim w poprzedniej pracy), z tego co zrozumiałem, to wymagane były zamiennie - ten, lub ten? Może można wysłać aplikację inicjującą? Jeżeli tak, na jaki adres ją kierować?
    ori

14.06.2021 11:03

ale nie wiadomo kiedy będzie następna rekrutacja czy coś w tym stylu. no ale lepsze to niż nic nie robienie
    kajman

15.06.2021 13:12

No nie wiadomo. Nie zdążyło się kiedy była poprzednia, to teraz się czeka na następną. Taki lajf.
    Ona

14.05.2021 13:56

widzę, że sami faceci się wypowiadają, ale to też nie tak, że tylko mężczyźni mogą pracować w Dirksie, bo taki trochę obraz się tworzy. ja pracowałam w Dirksie ok 1,5 roku na packingu (stanowisko polegające przygotowaniu zamówienia do wysyłki - zabezpieczenie go, uzupełnienie o fakturę, zaklejenie paczki. Trochę fizycznie, trochę przy komputerze). praca nie była jakaś trudna ani męcząca. dziewczyny też mogą się sprawdzić na pickingu, zbrojeniu, przygotowaniu kartonów, repacku, jak któraś ma uprawnienia na wózki to jeszcze przygotowanie lokalizacji pickingowych (mogę rozwinąć temat tych stanowisk i powiedzieć na czym mniej więcej polegają obowiązki) także jak któraś się zastanawia i ma wątpliwości ze względu na przeświadczenie, że to tylko męska robota, to warto spróbowa, bo w firmie jest również damska reprezentacja i radzi sobie dobrze :) pozdrawiam!!
    Xelo

27.05.2021 08:35

A brzmi to dla Ciebie jak coś trudnego? nie jest trudne, ale mile widziane doświadczenie w pracy jako operator maszyn, na pewno będzie trochę łatwiej
    Ona

28.05.2021 11:27

Już o bardziej szczegółowych wymaganiach na dane stanowisko nie wiem, ani o stopniu jego trudności. Mogę się wypowiedzieć o swoim jedynie szerzej, co do reszty, powiedziałam wszystko co wiem :)
    Ario

14.05.2021 13:51

Firma sama w sobie bardzo dobra. Kierownicy rzeczowi i konkretni rozumieją różne sytuacje w życiu pracownika. Roboty jest dużo ale możnaby się martwić jakby jej nie było a jak jest to sie trzeba cieszyć.
    Boost

21.05.2021 10:06

co chwile to na pewno nie ale ja swoje lata tez juz mam prace nie byloby tak latwo znalezc. a tak jak mówię jak jest dobrze to po co to zmieniać?

24.05.2021 15:05

No to przecież w żaden sposób ci nie zaprzeczam że źle mówisz czy coś
    Thor

07.05.2021 15:22

Pracował ktoś na siedzibie w Niemczech?
    Mans

12.05.2021 09:35

myślę że warunki mogą być poodbne, chociaż nie wydaje mi się żeby dostać się tam to było takie proste. Jeśli już to może przez jakąś agencję pracy, albo bezpośrednio pod niemieckim pracodawcą, ale tutaj to się raczej niczego nie dowiesz
    Thor

13.05.2021 14:06

No trudno, warto było jednak spróbować, dzieki
    tiger king

23.04.2021 09:29

Witam forumowiczów! Mam pytanie dot. organizacji pracy powiedzmy tej części fizycznej, jakie są działy/ stanowiska?
    Gortat

05.05.2021 10:50

Nie chcę cię martwić, ale obecnie to raczej specjalistów szukają.
    Gortat

05.05.2021 10:51

Ale przedzwonić możesz, może się znajdzie miejsce.
    Olimp

30.04.2021 09:32

pracowałem na rozładunku swego czasu. było nieźle. nawet żeśmy się zgrywali wszyscy i jakoś to leciało do przodu. wspomnienia mam raczej dobre. wiadomo nie zawsze było lekko a czas gonił ale chyba ludzie robili też taką atmosfere że człowiek nie myślał nawet o innych rzeczach. z niektórymi to do tej pory się kontaktuje
    Martin

29.04.2021 09:30

Cześć, czy wie ktoś czy jest szansa załapać się do pracy tylko na wakacje? W sumie stanowisko nieistotne, chce dorobić po prostu
    Ogar

30.04.2021 09:28

jeśli będa kogos akurat potrzebowac to szansa pewnie jest. zadzwon i sie dowiedz. chociaz jak chcesz dopiero na wakacje to może jeszcze za wcześnie bardziej koło czerwca załatwiaj sprawę
    Mero

28.04.2021 13:34

Polecacie prace? macie zgrany zespól?
    Sonko

29.04.2021 13:18

cięzko tutaj odpowiadać za wszystkich. nie wiem też ile osób zdecyduje się na ten temat wypowiedzieć
    Sonko

29.04.2021 13:19

mogę w swoim imieniu powiedzieć że ze swojej perspektywy polecam. praca jest spoko a współpracownicy w porządku. nigdy z żadnym problemów nie miałem ale wiadomo jesteśmy tylko ludźmi i różnie to bywa
    Bolo

16.04.2021 11:51

Ile technik musi mieć doświadczenia?
    Sernik

21.04.2021 13:32

Czy ja wiem czy tak sporo...
    Bolo

22.04.2021 10:21

Zależy jak na to spojrzeć to oczywiste :) każdy patrzy przez inny pryzmat po prostu. Może nie tak dużo jak na technika, ale jednak dużo jak dla osoby początkującej np
    Hollow Knight

09.04.2021 10:35

Na pracownika BHP można ewentualnie dostać się bez doświadczenia? Robiłem podyplomówkę, więc wiedzę i wykształcenie mam, ale nie było jeszcze zbyt wielu okazji do pracy w tym zawodzie...mimo to uważam, że bym sobie poradził.
    Kenzo

14.04.2021 12:51

Szanse to zawsze jakieś są ;) tylko że szanse to nie wszystko
    Hollow Knight

15.04.2021 14:13

Jasne, ale ja właśnie o nie pytałem ;) Nic więcej mi dodawać nie trzeba.
    pytanie

10.03.2021 13:07

Jakie godziny pracy w ogóle?
    Tytus

29.03.2021 13:13

Nie wiem o co ci chodzi ale ja wcale żadnego takiego tonu tutaj nie odczuwam a wręcz przeciwnie lubię ludzi z którymi pracuje??
    BB

03.04.2021 00:15

Faktycznie dziwnie to zabrzmiało... Wiadomo, że nie od pracownika to zależy ale godziny pracy trochę dziwne, inne niż w większości firm... Czyli lepiej nie komentować że są kiepskie bo komuś się nie spodobało(-_-)

30.03.2021 10:27

Da się do Was dojechać transportem publicznym? Z okolic Wrocka.

01.04.2021 09:19

A z jakich miejscowości? Może akurat mam blisko
    Agrest

02.04.2021 09:36

Myślę że jakiś dojazd zawsze musi być zagwarantowany ;) jak nie publiczny to prywatny

30.03.2021 10:29

A może to firma organizuje jakiś transport?
    Zgaduj zgadula

19.02.2021 21:37

Kto w firmie nadużywa sformułowania " no, no, no i, no i...? Skoro znasz odpowiedź to wiesz kto pisze te wszystkie dziwne pytania i odpowiedzi w celu ukrycia negatywnych opinii o firmie... A skoro już wiesz to znaczy, że nie są one obiektywne...
    Obserwator

20.03.2021 20:17

Każdy wie... Dlatego merytoryki tu nie znajdzie nikt.
    yy

23.03.2021 13:53

czyli rozumiem że jak kandydat pisze i o coś pyta związanego z pracą to wy macie podgląd w komputer i wiecie że on na pewnie nie jest kandydatem. w taki sposób to tylko odstraszacie ludzi swoimi spiskowymi teoriami
    BillyG

10.03.2021 22:30

Witam, Jak z atmosferą w pracy? Kierownicy normalni?
    Opos

11.03.2021 14:01

normalni i ludzcy przede wszystkim. jak potrzebujesz coś zalatwić to spokojnie możesz uderzać, zrozumieją, no chyba że to jakieś bzdury wyssane z palca albo nie chce sie komuś pracować to wiadomo. ale jesli robisz swoje i widać to, no to żaden problem.
    fragles

22.03.2021 10:09

atmosfera ok, raz lepiej, raz gorzej, ludzie mają różne humory, więc czasem sie to przekłada, normalne.

02.03.2021 13:58

Nudą tu wieje, weźcie coś powiedzcie ciekawego da rozrywki, kawał jakiś, nie wiem, niech jakiś pożytek z tego profilu będzie

08.03.2021 13:25

Nie, on jako jedyny nie najpewniej ;)
    hm

09.03.2021 09:05

Tak właśnie myślałem, że mi sie coś wydawało
    ?

22.02.2021 13:35

Zdjęcie w tle jest autentycznym zdjęciem z wnętrza firmy?
    ?

26.02.2021 08:56

Nie dodawałem gwiazdek, więc na pewno nie podniósł oceny wygooglałem sobie, było więcej zdjęć, nie tylko jednej alejki

02.03.2021 13:55

Ale rozstrząsacie temat, nie macie o czym gadać?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w DIRKS POLSKA?

Kontakt - DIRKS POLSKA Sp. z o.o.

Wrocławska 36 55-020 Wojkowice

Branża główna: Infrastruktura transportowa

Karol

25.02.2021 23:18

Czym dokładnie zajmujecie się w firmie?
    Stork

02.03.2021 09:45

"Dobra konsumpcyjne" oho, jak profesjonalnie :P A tak serio, te dobra to co właściwie, bo określenie nic mi nie mówi?

02.03.2021 13:53

18.02.2021 12:05

no i eleganckoo, dzięki!
    Sober

19.02.2021 08:46

nie żeby coś ale w sumie sam mogłeś sobie to znaleźć, nie było to takie trudne
    Belzebub

09.02.2021 12:33

Jakie szkolenie na początek? jest coś? ile trwa?
    Belzebub

11.02.2021 08:59

Aha czyli nie ma jakiegoś z góry założonego czasu w którym ktoś ma wszystko ogarnąć i się doszkolić
    Oczywiście że masz jeden dzień

11.02.2021 19:06

Żartujesz, jakie szkolwnia? Chyba tylko wstępne BHP i nic więcej. Po jednym dniu jest zajazd i wymagania.
    Dagmara

26.01.2021 19:17

Cześć, mam prośbę przez jakie biuro aplikować do Dirks
    Leo

03.02.2021 14:21

A błąd jest nieznaczny, tak tylko poprawiłem dla zasady
    pajonk

04.02.2021 12:44

no spoko czyli od ciebie nic się nie dowiem, zatem czekam dalej na jakieś info w tym temacie

27.01.2021 11:01

Co dobrego firma oferuje swoim pracownikom?? coś innego niż wszystkie? czymś się wyróżnia?

29.01.2021 09:34

No to fajnie przynajmniej czas szybko leci. Jak jest nuda to te godziny stoją w miejscu, więc co kto woli, ja tam wole szybciej
    Zabawne

31.01.2021 20:20

Gdyby moja osoba była pracownikiem biura, dbającym o PR firmy, to tak by było napisane ale dla szeregowego pracownika liczy się komfort pracy a nie jej tempo!

20.01.2021 14:46

A tdno się dostać do Dirksa do pracy?
    Kosmyk

25.01.2021 09:58

No to masz się czym pochwalić jak najabrdziej i z takim doświadczeniem możesz uderzać spokojnie tutaj, bo tacy ludzie jak Ty są potrzebni. Czy to wystarczająco ogólna informacja?

26.01.2021 11:23

Myślę, że tak, thx

20.01.2021 14:47

W moim poprzednim pytaniu miało być "trudno" ucięło mi literki sorki

05.01.2021 13:47

polecam firmę. dobra współpraca. profesjonalni pracownicy. jestem zadowolony
    Psycholog

15.01.2021 11:12

Mają kompleksy i nie potrafią przyjąć komplementu, bo w głębi serduszka czują, że nie są wcale profesjonalni :)
    yy

18.01.2021 13:46

owszem ja uważam że firma jest dobra. ja nie miałem problemów. jestem zadowolony z pracy i zarobków i ogólnie z warunków wszystkich. i nikomu nic do tego, bo to moja opinia. pozdrawiam

08.01.2021 11:50

Gdzie jest główna siedziba firmy Dirks? bo to chyba nie jest polska firma nie?
    luc

12.01.2021 13:38

głowna siedziba jest w niemczech, w emden z tego co pamietam, ale oddzial w wojkowicach jest jak najabardziej polski
    Masz rację

12.01.2021 19:50

Firma niemiecka, zarobki polskie
    Karol

04.11.2020 18:31

Firma wypracowała sobie dobrą opinię pracodawcy ale jednocześnie załogę na którą może liczyć i teraz nie ma braków kadrowych.
    Rozbawiony

10.01.2021 01:08

To jest prawda, że może firma liczyć na zaufanych inaczej i zgraną ekipę wiernych donoszących... Pozostali pracują bo z UKR albo miejscowi bez większych kompentencji.
    ;)

11.01.2021 11:28

Ty się zaliczasz do tej drugiej grupy, nie?

29.12.2020 12:49

Jak tam nastroje po świętach?

05.01.2021 14:44

To nie było do ciebie, wpisu, do którego się odnosiłem już nie ma

05.01.2021 14:45

Nie warte, nic istotnego cię nie ominęło ;)
    zawisza

22.12.2020 13:10

Czy mozna liczyc na transport pracowniczy. Jest ogłoszenie na wozek ale nie wiem czy aplikowac
    Zimek

28.12.2020 09:45

z Paczkowa - Ziębic - Strzelina jest darmowy transport więc jeśli to te rejony no to tak, aplikowac
    nowy

05.01.2021 13:49

ogłoszenie chyba nadal aktualne z tego co widze, bo odnowili date znowu na 30.12 dodane
    Eloo

15.12.2020 12:28

Czy do pracy w Dirksie trza mieć uprawnienia na wózki koniecznie?
    Loop

17.12.2020 09:41

Są też stanowiska na które uprawnień nie trzeba, także nie jest to dyskwalifikujące :)
    Ktoś

23.12.2020 09:11

Trzeba mieć uprawnienia na II WJO z UDT.
    Info

20.11.2020 10:45

na fb Dirksa pojawiła się oferta pracy tak tylko mowię bo wiele osób tu pyta o oferty
    Ezi

22.12.2020 08:56

jak potrzebujesz informacji to wpisz w internet dirks polska praca, gwarantuje Ci że to nie jest takie trudne
    Ezi

22.12.2020 08:56

nie rozumiem czemu niektórzy mają z tym taki problem żeby sobie czegoś poszukać przecież to wy chcecie prace
    Derk

03.11.2020 09:55

Siema szukam pracy najlepiej takiej do której nie trzeba mieć doswiadczenia bo w takiej firmie jeszcze nie pracowalem a nie ukrywam ze zalezy mi na czyms większym na spoko pozycje w cv. znajdzie się cos dla mnie?
    Szczęściarz

21.12.2020 02:12

To chyba dobrze że nie ma przyjęć, mniej nieszczęśliwych osób na tej ziemi
    ...

21.12.2020 09:57

Jako bezrobotny ledwo wiążący koniec z końcem jestem twoim zdaniem szczęśliwy?? Ja tam wolałbym mieć pracę, szukałem w wielu miejscach, m.in tutaj, ale taka kicha na rynku, że szkoda gadać, więc ostrożnie z takimi tezami...
    Były

02.12.2020 09:23

Co tam słychać na starych śmieciach?
    Były

16.12.2020 09:02

No już dosyć dawno, bo kilka lat minęło, ale skoro jest dobrze to widocznie nie wymagało aż tak ważnych i wielkich zmian. Po prostu byłem ciekaw jak się firma kręci i jak pracownicy sobie w niej żyją ale widze że całkiem nieźle
    Żartujesz

19.12.2020 21:48

Bo od roku jest pandemia to co się miało zmienić, większa rotacja chyba tylko...
    pyt

29.10.2020 09:28

Jest mozliwosc pracy tylko na jedną zmiane?
    Loop

17.12.2020 09:42

Zadzwoń, napisz zapytaj, to wątpliwości rozwiejesz ;)
    Bay

18.12.2020 09:04

eee do tego czasu to już na bank to zrobił chyba nie czekałby aż tyle czasu. no przynajmniej tak sadze chociaz rozni sa ludzie
    Chetny

23.11.2020 10:23

na przyjeciu zwrotów trzeba mieć jakies doświadczenie? jest to coś skomplikowanego
    Kicia

11.12.2020 19:06

Musisz być odpornym na stres, presję, jeśli twoją pasją jest dźwignie ciężkich worków lubisz zimne pomieszczenia i jesteś odporny na fochy współpracowników to oferta jest idealna dla Ciebie.
    Onto

14.12.2020 09:28

czyli żadnych uprawnień nie? to spoko bo może i ja bym sie wybral. chociaz nie wiem czy teraz są oferty tak właściwie???
    kierowca

02.12.2020 14:11

Jak u was wygląda sytuacja z załadunkiem?
    Jolo

04.12.2020 08:31

przesadzasz trochę gościu, nie jest źle.
    xyz

07.12.2020 15:39

Heh, Lipa, Jolo skąd wiecie? którys z was wg z tego dzialu?
    imola

13.11.2020 11:55

Czy w Dirksie funkcjonuje ZFŚS?
    Nook

18.11.2020 10:12

Tak. Są zapomogi, becikowe, pożyczki mieszkaniowe, bony na święta.
    Mass

19.11.2020 10:10

a no właśnie zgadzam się :P chociaż przyznaje że o pożyczkach mieszkaniowych nie wiedziałem, ale też się zbytnio nie interesowałem to dlatego mnie to ominęło

Zostaw merytoryczną opinię o DIRKS POLSKA Sp. z o.o.