Gwd Concept Sp. z o.o.

Adres: Al. Aleje Jerozolimskie 107, 02-011 Warszawa

NIP: 9512364589 KRS: 0000451277

Gwd Concept Sp. z o.o.
1 45 6 1

Opinie o Gwd Concept Sp. z o.o.

Pęczek w maśle

Jak tak wigilia? Kiero znowu pił do porzygu? Dajcie szybko znać bo widzę że znikają komentarze a jestem ciekaw czy zrobił chlew jak zawsze ;)

Leszek

Czy kierownik zatrudnił kolejną osobę z rodziny?

Tomek
@Leszek 28.12.2018 19:26

Na razie tylko żonę, ale kto wie. Moze już szykuje fikcyjne stanowisko ;)

MIKA

czemu tyle negatywnych wypowiedzi nt kierownika - przynajmniej teraz wiadomo kto za co jest odpowiedzialny, mamy normalne umowy o prace oraz premie. Pracuje tam 2 lata i może odeszły 3-4 osoby same ale może i dobrze bo teraz wszystko lepiej i sprawniej funkcjonuje. Polecam tą firmę!!!

Anonim
@MIKA 15.12.2018 10:51

Moim zdaniem komentarze dotyczace kierownika piszą osoby dalej pracujące. Zespół Go nie znosi. Psy na nim wieszają ot cała geneza negatywnych opinii.

Korpo_szczur
@Anonim 16.12.2018 12:55

Może być w tym dużo prawdy bo w biurze go nie znoszą a co dopiero na produkcji. Ja tam nie narzekam. Najwiekszym plusem jest dla mnie lokalizacja, tramwaj pod same wejście podjeżdża. Apsekt lokalizacyjny i dojazd był dla mnie jednym z ważniejszych powodów podjęcia tu pracy.

Kamil

Produkcja: przyjemna praca, fajni ludzie średnia pensja (chyba że w sezonie), kierownik !@#$&

Zainteresowany pracą

Strasznie dużo negatywnych opinii. Naprawdę jest tak źle? Kolega podsyłał mi ofertę pracy z OLX i elektromechanik bez doświadczenia i po zawodówce zarabia tu 5000-6500zł. Uważam, że to dobra oferta. U mnie tyle nie zarabia brygadzista a co dopiero szeregowy pracownik! Proszę o opinie. Poniżej oferta pracy od Pani Ewy https://www.olx.pl/oferta/elektromechanik-CID4-IDxmosP.html#8dcb68e19f

Zawsze Kiepski Ferdek
@Zainteresowany pracą 30.11.2018 15:34

Hahahah sytuacja ma się inaczej w stosunku do zwykłego pracownika. Zwykły pracownik który wykonuje ciężka pracę jest zwykle nie doceniany, jedyna opcja sensownej wypłaty jest w sezonie gdzie trzeba brać nadgodziny. Przy ostatniej wyplacie miałem gile do pasa ze śmiechu.

Zainteresowany pracą
@Zawsze Kiepski Ferdek 01.12.2018 17:56

A czy dalej pracuje tam kierownik o którym mowa poniżej? Jestem z Marek i już trochę słyszałem o tej osobie. Nie chciał bym mieć niekompetentnego przełożonego.

Zawsze Kiepski Ferdek
@Zainteresowany pracą 01.12.2018 18:18

Z tego co mi wiadomo nadal zarządza tym bałaganem. Ale na niektórych płaszczyznach trochę się poprawiło.

Andrzej

Kradzież w białych rękawiczkach. Tak bym określił kierownika produkcji. Rozbieżności w gospodarce magazynowej i nepotyzm.

Antoś

Pozdrawiam Pana (usunięte przez administratora)z produkcji, nigdy nie miałem takiego dramatycznego przełożonego. Pracę odradzam, chyba że już się go firma pozbyła

Anonim
@Antoś 30.10.2018 19:18

Fakt baran jakich mało, ale raczej wątpię żeby pracował. Firma nie jest może dobrze zarządzana, ale na pewno doszła informacja do zarządu kogo zatrudnili. Gdyby nie kierownik(usunięte przez administratora) pewnie dalej bym tam pracowała.

Dominika
@Antoś 30.10.2018 19:18

Zechcesz proszę wyjaśnić swoją niechęć wobec przełożonego jakiego miałeś pracując w Gwd Concept? Czy ktoś z obecnych pracowników tej firmy posiada informacje odnośnie tego, czy osoba, o której pisze Antoś dalej tam pracuje? Jak Wy oceniacie pracę w tej firmie?

Made in Marki
@Dominika 05.11.2018 15:24

Witam. Ja już tam nie pracuje ale niestety praca na produkcji pod kierownictwem wyżej wymienionego przełożonego nie należała do przyjemnych. Moje zdanie o kierowniku jest zdecydowanie negatywne. Trudno chyba znaleźć na produkcji choć jedną osobę która by go lubiła. Przełożony typu wszystko wiem najlepiej. Zmiany wdrażane przez niego uważam za nie ekonomiczne i nie zrozumiałe dla mnie i moich kolegów. Traktowanie podwładnych w sposób karygodny. Stosowanie kar finansowych.

anonim

(usunięte przez administratora)

Gość

Bardzo dobrze napisane, w punkt.Wynagrodzenie na produkcji żenująco niskie a Kierownik produkcji kompletnie bez wiedzy z operacyjnej.

Obecny Pracownik

Ja PRACUJĘ w GWD od prawie roku, w biurze w Warszawie i nie w dziale HR:). Nigdy nie odczułam braku szacunku do pracowników, wręcz odwrotnie, nikt nikogo nie szpieguje, nie wylicza z czasu pracy co do minuty, tryb pracy jest zadaniowy, a jak się coś dobrze zrobi to i pochwałę można usłyszeć od szefa. W biurze jest luźna i przyjacielska atmosfera. Jest dobry socjal: opieka medyczna, multisport, owoce co wtorek za darmo, kawa, herbata, mleko do kawy wszystko firmowe, a jak wiadomo nie w każdej firmie tak jest. Są piłkarzyki, dużo książek a teraz w nowym biurze nawet pokój z hamakami i mnóstwem roślin. Można odpocząć w trakcie pracy. Co do kompetencji pracowników to jest ona dość wysoka, bo przejść przez sito kilku rozmów kwalifikacyjnych wcale nie jest tak łatwo. Może w innych działach było kiedyś inaczej, ale ja mam wyznaczone cele, mało tego sama sobie je wyznaczam w porozumieniu z przełożonym i jestem z nich rozliczana. Co do zatrudniania za "bajońskie sumy" to nie wiem, ale ja na swoje wynagrodzenie naprawdę nie mogę narzekać, zresztą skoro ktoś ma kompetencje i duże doświadczenie, które przyczynia się do większego zysku i rozwoju firmy to niby czemu nie miałby zarabiać dużo??? Co do zmiany strategii działania, to jak ktoś nie rozumie na czym polega rynek i istota start-uu to nie powinien pracować w takiej firmie jak GWD. Tu jest cały czas przystosowanie do potrzeb i oczekiwań klientów ostatecznych, ciągła zmiana to cecha tej firmy, dlatego odniosła taki sukces na świecie. A skoro właścicieli stać na to żeby zmieniać zdanie to ich sprawa, w końcu to ich firma. A co do szemranych umów to nie ma nic takiego. Abo jest umowa o pracę albo b2b, nie ma w tym nic szemranego. Ja mogłam wybrać jaką umowę chcę.

Kandydat
@Obecny Pracownik 22.11.2018 13:44

Kawa, herbata i mleko do kawy? Wow ????????????

Ja

Jeżeli lubicie układy, układzki, brak możliwości rozwoju, to cos dla Was :).

Ala

rotacja pracownikow wieksza niz pieszych na marszalkowskiej; szkoda czasu i nerwow

Ja
@Ala 10.07.2018 12:58

Potwierdzam szkoda prądu

Ddkalaw

Bylem tu na rozmowie. Ktos o czyms zapomnial i czekalem 30 minut... w wyniku czego rozmawialem w ciasnej salce z 3 osobami na raz. Chaotycznie padaly pytania od kazdej z nich. Po procesie nienotrzymalem zadnego kontaktu o wyniku rekrutacji mimo wczesniejszych zapewnien.

Robert

@pannazo, Twoja wypowiedź zawiera wiele informacji na temat pracy w Gwd Concept. Mam jednak jeszcze pytanie. Czy pracodawca oferuje jakieś benefity? Czy jest możliwość rozwoju w tej firmie?

Ja
@Robert 13.06.2018 17:54

Benefity - opieka medyczna, rozwój - zależy do jakiego działu aplikujesz.

Ja
@Ja 16.06.2018 21:34

Karta Medicover owszem. Na "rozwój" szans nie ma. Żadnych szkolen, żadnego inwestowania w pracowników.

Administrator

Co jeszcze możesz powiedzieć o pozostałych warunkach zatrudnienia w Gwd Concept Sp. z o.o.. Twoja wypowiedź będzie przydatna dla wszystkich tych, którzy rozważają aplikację do tej firmy.

ellie
@Administrator 07.04.2018 09:20

Pracuję w tej firmie od 4 lat. Mam ogromne wsparcie od moich szefów, praca tu daje mi możliwości rozwoju, codziennie uczę się czegoś nowego, mam wolność w podejmowaniu decyzji. Prezesi tej firmy są otwarci na nowe idee pracowników i chętnie je wdrażają, dzięki czemu firma rozwija się dynamicznie. Dodatkowo atmosfera jest tu bezcenna, pracują tu ludzie, którzy się wspierają, pomagają sobie, wymieniają się swoimi pomysłami. Super benefity: karta multisport, Medicover, imprezy, wyjazdy integracyjne, w biurze mamy piłkarzyki, bibliotekę, owoce, nawet perkusje tu mamy! Jeśli chodzi o umowy, są to umowy o prace lub działalność gospodarczą, do wyboru. Ktoś tu wspomniał o „szemranych umowach”, zapewniam, nie ma tu takich. Podsumowując, lepszej pracy nie mogłam sobie wymarzyć.

Ja
@ellie 17.06.2018 09:32

Taaaa...... gdybyśmy nie byli, gdybyśmy nie widzieli, tobyśmy uwierzyli ;)

Ja

Nie polecam. Szemrane umowy b2b, problemy z rozliczeniem, coraz cięższa atmosfera w biurze, szczególnie w marketingu. Totalnie przedmiotowe traktowanie ludzi. Tacy amerykańscy a jednak janusze.

pannazo
@Ja 07.03.2018 18:31

Zupełnie nie zgadzam się z Twoją opinią... Umowa o pracę lub b2b - do wyboru, żadnych problemów z rozliczeniem, grupa ludzi w marketingu to młody zespół ludzi, fajne projekty i duża doza wolności. Co do przedmiotowego traktowania ludzi - chyba na odwrót... atmosfera jest bardzo otwarta, żeby nie powiedzieć przyjacielska. A szefowie to trzech przyjaciół, którzy nie przypadkiem doszli do tego co osiągnęli, a cieżką pracą, talentem, umiejętnością dobierania ludzi i umiejętnym podziałem ról - życzę każdemu takich.

Ja
@pannazo 03.06.2018 22:20

Widać że Pani z HRu ????

re43w

cześć, ostatnio znalałzem dosyc ciekawa oferte pracy od firmy GWD Concept Sp. z o.o., na stanowisko export manager w Warszawie, warunki calkiem interesujace

Ja
@re43w 06.12.2015 23:16

A przyjales ja? Jak wrażenia?

Jan Szyszko

Pracowalem w dziale IT, ok 10 osób, dział koduje e-sklep na laravelu - displate.com, sprzedaja blaszane plakaty, wysylka na caly swiat, co moge powiedzieć? siedziba przy placu Starynkiewicza w starej kamienicy nieszczelne okna wychodza na spaliny z Jerozolimskich, bez klimy, jest głośno, dość ciasno, atmosfera srednia z niektorymi ludzmi ciezko sie wspolpracuje, czasami w miare ok a czasem mocna napinka i nerwówka, mało dodatków do pesji, kombinowana i dziwna umowa o prawach autorskich lub B2B, firmę głównie prowadzi grupa znajomych wiec ludzie z zewnatrz zawsze są gorzej traktowani, czy odradzam? jesli mieszkasz niedaleko i zaoferuja ci bardzo dobrą kase to moze tak, to też zależy na jakie stanowisko, ja wypowiadam sie tylko za IT, ale inaczej to nie warto tracić czasu bo jest dużo dobrych firm IT w wawie a GWD / displate do nich nie należy :) to co zaoferują poza pensją trzeba podzielić przez dwa lub trzy i na tyle mozna liczyc, pozdrawiam i zycze sukcesów w szukaniu dobrego pracodawcy!

Zostaw opinię o Gwd Concept Sp. z o.o. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gwd Concept Sp. z o.o.