• Kim jesteśmy

• Szerokie

3. Opinie o pracodawcach Lublin
  5. Opinie o Concentrix CVG International

Opinie o Concentrix CVG International Lublin

Nie przegap nowości o Concentrix CVG International!

14.06.2022 23:37

Sytuacja z kwietnia: byłam na urlopie i dostałam telefon od M. G. w związku z Uwaga: nieprzedłużeniem umowy, bo za słabe wyniki, a reszta supportu o niczym nie wiedziała. Dzisiaj się dowiedzieli co się odwaliło... Także jedyne czego mu życzę, że karma do niego wróci. Szkoda, że wcześniej nic z tym nie zrobiłam ale cóż. Człowiek mądry po szkodzie.
    Starszy pracownik

12.07.2022 20:57

Nikt na siłe, nikogo tam nie trzyma ;) droga wolna. Życzę powodzenia w rozwoju kariery w innej firmie :)
    Ja z ...u..licy..

16.07.2022 09:51

Osobo starsza prosze o informacje.Zarobki niezalezne od innych ob rp czy tezz innych panstw sa ponad 5000 netto? Jezeli tak to xloze papiery...dxiekuje
    XyZ

07.07.2022 17:31

Jak dla mnie wiele opinii jest mocno przesadzonych i przy wyborze nowej pracy kompletnie bym się nimi nie kierowała b p wiadomo kto je dodaje i dlaczego (osoby które są mądre przed ekranem) pracuje juz jakiś czas i oczywiście zwróciłam uwagę.na niepochlubne komentarze przed wyborem ale już na samej rozmowie rekrutacyjnej byłam mile zaskoczona. Jest to praca naprawdę w porządku. , miła atmosfera, fajni ludzie. Oczywiście zawsze znajdzie się coś co mogłoby być lepiej al3 do tej pory czuje się najfajniej w tym miejscu. W u ludzie są naprawdę ok, moja tlka też pomogła mi w wielu rzeczach nawet jak była po pracy stawała na głowie żeby mi ogarnąć zamianę bądź coś innego i jest przesympatyczna czasami nawet się zapomina że jest przelozona bo rozmawia się z nią jak z każdym innym. Nawet jak ma urwanie glowy zwlaszcza kiedy nie bylo drugiego tl siedziala calymi dniami w pracy to znalazla.chwile zeby zapytac jak tam co tam i czy wszystko ok. Nowy tl tez jest w porządku. Mentorzy, trenerka tez sa pomocni, a z grafikoem da sie dogadac i chlopaki tez robia co moga bo Każdy mądry człowiek wie że ni3 wszystko jest zależne od nich. Nas stl tez zawsze się przywita jest uśmiechnięty, i z ue ludzie to samo nawey pomimo tego ze sa z innego projektu to oferuja pomoc a zelaszcza jedna z mentorek. Każdy jest miły i nie ma sztywniactwa z którym się borykałam w poprzedniej pracy. Myślę że każdy ma swój tozum i wie ze hejty w internecie potrafią napisać osoby na najniższym poziomie , a nie tylko moje zdanie jest takie że jeśli byłoby tak fatalnie to nie pracowałoby tu tyle osób- bo jak jest źle rezygnujesz a nie krytykujesz
    Lublin.sams

07.07.2022 08:38

Czytam te opinie i nadal uważam że odejście było najlepszą decyzją, jak nie najlepszą w życiu. Na początku jakby mogli to by zagkaskali i wysr.li a gdy potem pojawił się problem z morda. Gdy się odchodziło oczywiście był problem bo przecież to jest dar tam pracować. OMG...laska która najpierw była kierowniczką czy kimś tam stała się dyrektorem to na koniec udawała że nie widzi że się żegnam. Kulturka. Kierowniczki i dyrektorki (usunięte przez administratora) trzymające stanowisko myślą że są bóg wie kim...no dramaaaa. Pozdrawiam desperatów jeszcze tam pracujących i szczęściarzy którzy odeszli. PS ludzie nie idźcie tam!

20.06.2022 16:08

Jeśli ktoś komuś nieprzedłuża umowy to napewno ma podstawę a teraz oczernianie kogoś w internecie to chyba coś na bardzo niskim poziomie
    Ktoś

04.07.2022 00:59

Oczywiście że mają podstawę, a podstawą jest to że pracownik ma robić za 3/4 bo pozwalniali ludzi za wyniki. To niech zatrudnią pracowników pokroju niekltórych kierowców. To na zmianie zamiar pełnego składu bedzie 2 osoby. A skoro są na tyle, świetni to jestem ciekawa jakby alfy z supportu kllientów obsługiwały. Zapomniał (usunięte przez administratora) jak cielakiem był.
    Anonym

14.12.2021 15:56

Czytam te opinie i każdy kto to dodał powinien pomyśleć co sobą reprezentuje obrażając innych. Pracując tu kilka lat można się domyślić kto wypisuje takie rzeczy. Obrażanie ludzi w taki sposób tylko pokazuje kto reprezentuje jaki poziom :) support zawsze jest pomocny i niewazne czy to jest trenerka, mentorka czy tlowie. Problem w tym że jest coś oczekiwane od pracowników? Chyba to jest w dorosłym życiu codziennością, zarabiasz to nie będziesz leżał i pachniał i dostawal za to pieniądze. Ktos będzie pracował za Ciebie a ty bedzisz psuł wyniki teamu bo Ci się nie chce nawet mając prace zdalna robić cokolwiek, to konsekwencje typu plan naprawczy albo powrot w biura są normalnością w każdej firmie. Jesli nie masz sobie nic do zarzucenia, nikt nie będzie cie niczym "straszył"Jeśli Ci tak bardzo źle, nie odpowiada Ci wszystko, struktura pracownicy, sposób zarządzania, pensja - to na co liczysz ? Zwolnij się i każdy będzie zadowolony :) w dzisiejszych czasach każdy myśli że za darmo coś dostanie. Chyba nie tak funkcjonuje świat , warto czasem docenić co się ma, bo niektórzy ludzie nawet tego nie mają. Ale będąc odważnym w świecie internetu zawsze można obrażać i komentować innych :) ludzie, ogarnijcie sie bo właśnie największą (usunięte przez administratora) jesteście wy :)
    never again

27.04.2022 15:56

podlizywanie się i nic więceej
    ktos taki

14.06.2022 12:28

Kolego, nie wiesz co piszesz. To co robi teraz ta fima w projekcie Telefonici to juz jest (usunięte przez administratora). Macie szczescie ze nikt jesczce was do sadu nie powzal, ale tylko dlatego ze macie swierzaczkow nie znajacych dobrze swoich praw.
    Omg

25.05.2022 08:22

Jak ktoś komuś nie będzie pasował to się zawsze coś na kogoś znajdzie żeby wyrzicic Z rovoty ludzi ktorzy wlozyli w nia duzo serca i zaangazowania a Jeden z głównych ura bura szefów podwóra udający kolegę każdego jest po prostu dramatycznie fałszywy i konfident nawet nie ma co się rozpisywać na jego temat bo myślę że każdy podzieli moja opinie i każdy wie o kogo chodzi na szczęście jest osobą od niewiadomo czego (podobno cyferek?) która ma mało kontaktu z ludźmi bo nie nadaje się do niczego

28.04.2022 10:15

Czy widzieliście nowe ogłoszenie o pracę Concentrix CVG International na stanowisko Technical Support? Pojawiło się 3 marca na GoWork.pl. Planujecie na nie aplikować?
    Nowo zatrudniona

18.05.2022 19:44

Tak aplikowałam i w sumie dostałam się. Zauważyłam że firma podchodzi pod typowa korpo rozmowy itp. Ale ta stara amerykańska korpo teraz już inaczej to wygląda. Mam pytanie jak i czy łatwo jest osiągnąć te benefity i jak z praca zdalnie czy chętnie przyznają pracownikom? Na kogo najlepiej uważać?
    Dario

28.04.2022 11:13

Najgorsza słuchawka Lublina, nieudolnie próbująca zakłamywać rzeczywistość, pierwszy raz widzę żeby pracownicy i support dodawali pochlebne opinie żeby ocieplić wizerunek firmy, która jak tak dalej pójdzie będzie łapać ludzi pod Plazą bo zabraknie (usunięte przez administratora) do pracy... Szacun
    Potężny Agent

28.04.2022 19:54

Przecież już w tym momencie brakuje im ludzi, bo nikt rozumny nie chce tu pracować. Wieje desperacją na kilometr - najpierw maksymalnie utrudnili odejście pracownikom z dłuższym stażem, a teraz nie odpuszczą nawet świeżakom rezygnującym na etapie szkolenia. Nękają telefonami, prośbą i groźbą próbują przekonać do zmiany decyzji. Sami sobie odpowiedzcie na pytanie czy tak zachowuje się poważna firma.
    Never again

26.04.2022 09:43

Zdecydowanie nie polecam, pracowałam na dwóch projecktach, na pierwszym nagle przestałam zdawać coachingi, na drugim feedbacku zero i pożegnanie na kilka dni przed końcem umowy. Mydlą oczy, osaczają, nie doceniają jakichkolwiek starań. Początki są naprawdę spoko, ale później albo dojeżdżają, albo olewają i nagle kończą współpracę.
    Marlena86

10.03.2022 10:49

Pracuję od 2 miesiecy w projekcie z niemieckim. Trochę się wahałam przez opinie po otrzymaniu oferty ale jednak przyjęłam ją. Jest sporo opinii o tym, że Team Leaderzy nie zwracają uwagi na pracowników tylko na wyniki i chyba z tym się nie zgodzę, bo ja się nie czułam ignorowana i jak na początku dużo pytałam to odpowiedź zawsze otrzymałam. Pracuję zdalnie z Częstochowy i byłam w Lublinie na "onboarding". Mi się osobiście to podobało, nigdy w Lublinie nie byłam a tutaj wszystko przez firmę było opłacone, fajny hotel, także po pracy zwiedziłam kawałek miasta. Póki co jest okej.
    Monia

07.01.2022 02:53

Witajcie Kochani. Mam pytanie ponieważ znam niemiecki i tak myślę czy złożyć podanie czy nie bo jest bardzo dużo negatywnych opinii , może ktoś napisać jak jest w Concentrix w Lublinie? Pozdrawiam Monika

24.02.2022 14:15

@MONIA Jeśli jesteś osobą, która lubi kontakt z klientem i posługujesz się biegle językiem niemieckim to zawsze warto próbować swoich sił w procesie rekrutacyjnym. Najbardziej rzetelnym sposobem weryfikacji czy firma odpowiada Tobie to sprawdzić samemu :)

24.02.2022 14:21

@BYLY PRACOWNIK Dbanie o naszych pracowników i tworzenie pozytywnego środowiska pracy jest dla nas priorytetem. Jesteśmy smutni, że twoje doświadczenie tego nie odzwierciedlało. Projekt, o którym mowa jest związany ze sprzedażą co jest podkreślane zarówno w ofercie pracy oraz w procesie rekrutacyjnym.
    Pracowałam!

08.10.2021 15:36

Pracowałam! Szkolenie 20 kilka dni, później pomoc jednego z agentów. Pierwszy tydzień ,,korepetycji,, dawał nam chłopak który pracuje od początku projektu, pokazał nam co i jak, przyglądał się jak pracujemy, dawał rady i ogarniał po nas bałagan, stworzył nam grupę na której odpowiadał na pytania jak czegoś nie wiedzieliśmy, na końcu zrobił nam integrację (szacun). Później zastąpiła go dziewczyna która miała ksywę ,,tabelka,, nie polecam. Następnie spotykasz się z rzeczywistością tej firmy, kłamstwo, wyzysk i mydlenie oczu, że możesz się rozwijać i zarabiać więcej. Ps. Dziewczyny na RTA są cudowne, pozdrawiam!
    Doświadczona

16.02.2022 06:05

Może nie każdemu chce się komentować na tym portalu? Zwyczajnie wola zapomnieć o tym koszmarze concentrix i do niego nie wracać :)?

23.02.2022 16:35

@PRACOWAŁAM! Dziękujemy za Twoją opinię. Faktycznie, dużą wartością naszej firmy są szkolenia, do których przykładamy szczególną uwagę. Cenimy w naszej organizacji to, że dajemy naszym pracownikom możliwość awansu na stanowiska Supportowe poprzez rekrutację tylko i wyłącznie wewnętrzną. Każdy pracownik ma szansę wziąć w niej udział. Rekrutacje są otwierane w zależności od potrzeb biznesowych - być może pracowałaś z nami zbyt krótko, aby spróbować swoich sił w rekrutacji na wyższe stanowiska. Zgodnie z prawem pracy pracujemy 7,5 godziny (praca) + 1 godzinę (przerwa) i respektujemy tygodniowe normy czasu pracy (40 godzin).

18.02.2022 16:03

Czy wiesz, że Concentrix jest obecny w 40 krajach na 6 kontynentach?

Nasi pracownicy porozumiewają się w ponad 70 językach.

Imponujące, prawda? :)

Jeśli chcesz pracować w języku, który znasz, to wiedz, że w Concentrix czeka na Ciebie kariera!
    News image

18.02.2022 15:07

Zapraszamy na 2 min wycieczkę po Lublinie Concentrix :)

Hard worker

13.12.2021 13:21

A to I ja dodam o u. Ale tak samo się dzieje we wszystkich projektach. Firma śmiech. Cały support do wymiany. TLowie oczekują wyników nie interesując się niczym innym. Jak nie masz wyników to plan naprawczy. Nie zliczę na placach dwóch rak ile wyrzucili pracowników bo coś im nie pasowało. Dobraly się zarowno na u jak i ue, tak jak w sumie wszyscy tlowie, jeden niechluj wiecznie najarany, bylem świadkiem jak jaral trawke w kiblu firmowym i na spotkaniu firmowym. pozostali też jakby z lapanki. Zero wsparcia tylko rob to tak rob to tak . W oststniej rekrutacji wygrali znajomi TLow, gdzie tlka z ue bedzie wpierac ludziom głupie korpogadki o mozliwosciach rozwoju. Nowy manager jest żałosny. Udaje ze jest super ziomkiem a tak naprawdę ma sporo za uszami I wszyscy to wiedzą. Zastąpił naszego piprzedniego szefa ktory awansował na dyrektora, który jest taki sam , nic go nie interesuje tylko tabelki. Potrafil powiedzieć dużo przykrych rzeczy ludziom . Połowa supportu LGBT , w tym nasz grafikowy (I wsparcie mentalne o którym nizej) który układa grafiki dla starych znajomych jak sobie chcą, pozostali mają ciągle pod górkę. Chody maja ziomki jednym słowem. Mentorzy są albo bez wiedzy albo totalnymi chamami. Byłem świadkiem jak mentorka zwyzywała agenta na spotkaniu grupowym, bo nie spodobala jej sie jego opinia. Trenerka tak samo, chamska i z łaska pomaga komukolwiek jakby pracowała za kare, qa przemadrzaly do bolu, zachowuje się jak "prezes". Nie pamietam kiedy byly jakiekolwiek podwyżki, oczekiwania sa coraz wieksze a nic w zamian. Zero docenienia pracownikow z dluzszym stazem. Nie jestem jedynym pracownikiem ktory rozwaza zlozenie wypowiedzenia. Czlowiek co chwila się gotuje. Podsumowując... "kiedyś to bylo".
    Były hard worker

16.12.2021 11:25

Niestety potwierdzam wszystko co napisałeś. Zaczynałam w projekcie z 1 linią obsługi klienta, a co kilka miesięcy nowe obowiązki. Skończyło się, że ogarniało się kilka linii i trzeba było co chwilę ogarniać nowych pracowników. A podwyżki? Co rok dla każdego o ok 100 zł brutto, bo inflacja. Z jr na zwykłego agenta, czy seniora. Jak myślicie, co ich różniło? Około 150 zł brutto ???? Zdaję sobie sprawę, że im dłużej tam się jest, odnosi się wrażenie, że jak wyjdzie się z tej banki, to nic nas nie czeka - tak tutaj są doceniane starania i wyniki. Zawsze za mało. Czujesz się bezużyteczny. A to rzutuje na życie prywatne. Znam kilka osób z projektu ue lbn, które są w kiepskim stanie psychicznym i kilka lądowało na L4 psychiatrycznym i do dziś się leczy, i chodzi na terapię. Taka jest niestety prawda.

10.02.2022 15:17

@INNY HARD, Dziękuję bardzo za twoją opinię :)
    Projekt U

09.02.2022 09:55

To jak firma potraktowała pracowników w tym roku to zwykle (usunięte przez administratora) Od początku zatrudnienia była ustalona ścieżka karier. W momencie gdy spora liczba pracowników sięgała końcówki tej piramidka, nastały czasy pandemii i awanse wstrzymano (czyt. Jedynie realną podwyżkę też). Mamiono nas ponad rok, że ścieżki zostaną przywrócone. A na początek roku „wspaniała informacja”, że ścieżki zostaną skasowane na zawsze, a pensje pracowników ze stażem 3 lat pracy zrównane z tymi osób nowo zatrudnionych. Nie ma to jak dążyć do czegoś od początku zatrudnienia, a na koniec dowiedzieć się, że sprawa jest nieaktualna.

10.02.2022 15:14

Cześć Projekt U, promujemy jasne zasady wynagradzania pracowników. Przykro nam słyszeć jeśli zmiany dotykają Ciebie w sposób negatywny natomiast w celu wyjaśnienia sytuacji najlepiej skontaktuj się ze swoim Menadżerem.
    Anna

18.05.2021 23:13

Serdzenie nie polecam! Wyzysk jak w każdym CC w Lublinie. Czarują hesełkami o światowym korpo, ale minimalna krajowa i brak podwyżek jak wszędzie. Pracowałam na projekcie dla dużego producenta (usunięte przez administratora) Odnośnie warunków pracy to wszystkie opinie z przełomu 2020/2021 są prawdziwe: podwyżek nie ma, nie było i nie będzie, awansów brak (chyba że dla swoich) oraz ciągłe dorzucanie obowiązków, a zarobki jak pracownik na okresie próbnym :) Tradycyjnie odbierasz telefony i robisz maile, no chyba, że masz czat to wszystko na raz. Nadgodziny rozdają bez pytania w gratsie. Ci co nie wytrzymują, biorą L4 pomimo magicznego dodatku 200 PLN za ich brak. Premii nie dostałam nigdy, chyba że to były kwoty niezauważalne na przelewie np. 40 PLN. Odnośnie rekrutacji to jest parodia, bo pomimo dużego odsiewu potrafią zatrudnić ludzi, co odpadają sami lub po prostu się nie nadają. Wygląda to tak, że rekrutacja jej non stop i wtedy biorą według klucza, a jak odejdzie 5 pracowników i robi się kocioł, to łapanka z ulicy i bierzemy jak leci. I tak na koniec, o bonus trudno a wylecieć łatwo. Wystarczy, że losowo klient/firma czepi się np. do jednej rozmowy. A i standardowo odpowiadasz za błędy sprzedawców i serwisantów, którzy mają na klienta (usunięte przez administratora) ale ty musisz błagać go o litość, jak nie to minus w ocenie za brak empatii, na zasadzie przykro mi, ale (usunięte przez administratora). Jeszcze raz nie polecam.
    Koti

10.01.2022 19:41

A Ty nie mozesz zgłosić do inspekcji? Jak tak każdy będzie liczył na innych, to nikt się tego nie podejmie. Warto zacząć od siebie.

10.02.2022 14:53

Cześć Anna, Przepraszamy, że nie miałaś dobrego doświadczenia w Concentrix. Dziękujemy za twoją opinię. Wzięliśmy to pod uwagę i przekazaliśmy feedback do naszego zespołu zarządzającego.
    Pracowałam

12.01.2022 19:27

Pracowałam w projekcie niemieckojęzycznym 3 lata, i początkowo byłam zadowolona - przyjaźni ludzie, co tydzień nowe inicjatywy (raz ciasto, raz soki, raz dzień pizzy itp) I cele realne do wykonania. Z każdym miesiącem jednak zakres obowiązków się powiększał, rosły wymagania, aż do momentu, gdzie stało się to absurdalne i niemożliwe do wykonania (mam na myśli głównie sprzedaż, gdzie będąc uczciwym człowiekiem i robiąc wszystko zgodnie z regułami nie da się zrealizować sprzedaży na 100%, no chyba że przepisuje się umowy innych agentów na siebie, co jest częstą praktyką, a chyba nie muszę mówić, że jest nieuczciwe i teoretycznie zabronione, a Team Liderowie mają to gdzieś). Jest sporo osób, które osiągają wyniki powyżej 100 %, bo obiecują klientom gruszki na wierzbie, i wielokrotnie miałam wątpliwą przyjemność tłumaczenia się przed klientami i zbierania nieuprzejmości, ale nikt nic z tym nie robi. To praca dla cwaniaków i osób, które lubią się podlizywać. Ponad 50 połączeń na dzień, praca 8 i pół godziny, a w soboty 8, i przymusowe odrabianie pół godziny w poniedziałki, tak że czasami pracuje się i 9 i pół godziny i nie masz wyjścia. Ustalanie urlopu na rok w przód- w listopadzie 2021 musisz zaplanować cały urlop na kolejny rok i musisz się tego trzymać. Presja i porównywanie pracowników. Plotkowanie o pracownikach. Tłumaczenie się, dlaczego powiedziałeś klientowi tak a nie inaczej, i dlaczego nie zrobiłeś w jednym połączeniu 3 prób sprzedażowych? Rotacja pracowników tak duża, ze w ciągu pół roku zmienia się połowa teamu. Można spróbować, ale na dłuższą metę nie da się tam wytrzymać, no nie da się

10.02.2022 14:43

Dbanie o naszych pracowników i tworzenie pozytywnego środowiska pracy jest dla nas priorytetem. Jesteśmy rozczarowani, że twoje doświadczenie tego nie odzwierciedlało. Dziękujemy za Twoją opinię, przekażemy ją naszemu zespołowi zarządzającemu.
    Raphal0505

02.09.2021 21:34

Przykro mi, że ciężko od jakiegoś czasu wyrazić pozytywną opinię o tej firmie. Ludzie, którzy kiedyś zapałem i uśmiechem przychodzili do tej pracy, już tu nie pracują albo są zniechęceni. Wprowadzenie obsługi całodobowej na infolinii (usunięte przez administratora) zniszczyło cały klimat, jaki można było bardzo wyraźnie odczuć każdego dnia. Klient nie jest taki zły, gdy dookoła panuje dobry humor, przyjazne nastawienie. Czasami naprawdę lepiej było w pracy niż w domku. Obecnie z tych dobrych wspomnień i fantastycznego klimatu zostały już tylko zdjęcia xD Można odnieść wrażenie, że dodatkowo oliwy do ognia dolewa tu Kierownik projektu (usunięte przez administratora), który wyraźnie odpowiednio ubranymi słowami podkreśla, jak nasze zdanie się liczy w tej firmie.
    krzyś

10.01.2022 16:24

Kto jest teraz kierownikiem/czką na (usunięte przez administratora)? Dalej orendżowcy tam swoje porządki wprowadzają? I tak do samego końca, ich lub projektu :-)
    BabaJaga

03.01.2022 12:08

Praca w Concentrix to ciężki kawałek chleba. Osobom które tak jak ja, nie są odporne na długotrwały stres wynikający z eskalacji klientów, straszenia sądami - nie polecam tej pracy. Po dwóch miesiącach- pierwszy to przede wszystkim pakiet 3 tygodniowych szkoleń, odechciewa się tam pracy, a, motywacja spada. Niestety na dłuższą metę nie da się tam pracować.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Concentrix CVG International?

Kontakt - Concentrix CVG International

Tadeusza Szeligowskiego 6 20-883 Lublin

Branża główna: Usługi i doradztwo IT
    mlody dynamiczny

14.12.2021 09:23

nie wiem jak na u.. ale na ue to poracha, ciagle oczekiwanie ... tleaderka jest przekonana ze jej wychodzi i ze swietnie prowadzi "mlody dynamiczny zespol" a tak naprawde to szkoda słow na to jak zarzadza zespolem. siedzenie na sluchawie i jak im cos nie pasowalo to oczywiscie plAN naprawczy, zwalnianie agentow na porzadku dziennym.. oczywiscie ziomeczka naszego menagera, tylko czekac jak zostanie kolejnym menago jak i on ;) a jej narzeczony zostal oczywiscie czlonkiem supportu w innym projekcie po zwolnieniu za zlamanie zasad.. ;) jak zyc panie premierze ;)))
    Kk

19.12.2021 23:17

PrawdA
    Nikt

02.12.2021 00:59

Będzie o projekcie na U. Od ponad roku nadal Junior Specjalista. Kasa taka sama co osoby nowo zatrudnione. Ale wiadomo, nie samą kasą człowiek żyje. Satysfakcji z pracy również brak. Idziesz, dajesz z wszystko a w nagrodę dostaniesz informację że kolejkę trzeba ogarnąć i musisz krócej siedzieć na ticketach, bo dużo osób na L4. Nie ma co się starać w tej firmie, zupełnie nic to nie daje, nawet szansy na awans. Ale spróbuj tylko zażartować z sytuacji. Ostatnie rekrutacje, w tym aktualnie obecne, to zwykły pic na wodę. Wygrywa i tak zawsze koleżka, który został wybrany w przedbiegach. Sytuacja doprowadza do tego że osoby najbardziej ogarnięte rezygnują i idą dalej. Dynamiczny zespół? Jeśli chodzi o rotacje pracowników to jak najbardziej. Jedynym plusem tego projektu są agenci którzy stworzyli świetną atmosferę i dzięki którym chce się jeszcze walczyć. Więc jeżeli szukasz pracy na już, spokojnie CNX przyjmuje wszystkich. Brak możliwości rozwoju, słaba kasa, procedury utrudniające życie agentom, idiotyczna korpo gadka na każdym kroku - jeśli to Cię kręci śmiało aplikuj.
    Xzy

06.12.2021 11:53

I umowa na czas nieokreślony na juniorze. Ciekawe czemu dużo osób ucieklo
    Xzy

16.12.2021 10:32

Co?
    lllll

15.12.2021 10:49

nasz wielki analityk taki sam szef podwóra hueh , na site uwaza sie za niewiadomo kogo, jak juz przychodzi do biura to tylko z drugim rta plotkuja, a ten drugi to tak samo powinien sie zastanowic co mowi do kogo i gdzie bo sciany maja uszy niestety
    Asefg

14.12.2021 21:38

H3he a ciekawe ile nam big bosss da podwyżki pewnie ochłapy dostaniemy q support zgarnie resztę jak zwykle
    Jeszcze pracownik

12.12.2021 11:28

Chciałbym podzielić się opinia na temat projektu na (usunięte przez administratora). Ogólnie praca nie jest ciężka, po prostu odpisywania na zgłoszenia (nie ma sluchawy i na tyle dobrych wiadomości). Jeśli chodzi o agentów to ludzie są spoko, ale jeśli chodzi o osoby zarządzające to jest parodia. Firma do dziś zasłania się pandemia i nie wypala a należnych pieniędzy że ścieżek karier, najlepsze jest to, że dla zwykłych pracowników jest to wstrzymane, ale już dla supportu nie jest. Jak zawsze są równi i równiejsi. Najlepszy temat to KOLESIOSTWO. Chcesz trafić na wyższe stanowisko? Jeśli masz kogoś z rodziny na wyższym stanowisku w tej firmie to nie będzie problemu. Teraz podam dwa przykłady: 1. Jeden chłopak został zwolniony za ZLAMANIE ZASAD BEZPIECZEŃSTWA. Grubo nie? Ale to nie problem, został zatrudniony w innym projekcie, okazuje się, że ma brata TL w (usunięte przez administratora). 2. Dziewczyna, która tylko spała w pracy, była na wiecznym l4, nie miała w ogóle wyników, została TL w projekcie U, jeszcze sami jej zaproponowali to stanowisko, co się okazuje? Ma siostrę TL w (usunięte przez administratora). Przypadek? Będąc w temacie supportu, to śmiech. Facet, który jest mentorem, w ogóle nie zna się na robocie, jak zwróciliśmy uwagę TL, że nie ma wiedzy merytorycznej, oni całkowicie nas zlali i powiedzieli, że to my jesteśmy negatywnie nastawieni do pracy. Ogólnie mają gdzieś to co mówimy, na każde nasze ualwagi odpowiadają LUBICIE NARZEKAĆ. No tak, lubimy narzekać jak pensja jest głodowa. Na nasze zażalenia ze ścieżkami karier, słyszymy, żebyśmy już skończyli rozmowy na ten temat. Super podejście. Najlepsza jest jedną TL (ta co dostała pracę po znajomości), każdego straszny powrotem do biura, bo nie ma innych argumentów. Najlepsze jest, że jeden człowiek z projektu, powiedział, że podczas rozmowy na zoom, miała otwarta butelkę piwa na szafce. Patologia. Jedyne normalne osoby z supportu to trenerka, która ma olbrzymią wiedzę i zawsze pomoga, RTA z którymi idzie się dogadać na luzie i mentorka, która też ma olbrzymią wiedzę i na nasze narzekania na pracę nigdy nas nie zbyła. Pracuje w tym projekcie ponad dwa lata. Na szczęście złożyłem wypowiedzenie, bo mam dosyć tego burdelu i kolesiostwa na każdym kroku. Olewają pracowników, dla nich liczą się tylko tabelki. Ogólnie jeśli chcesz zarabiać najniższa krajowa i patrzeć na kabaret, to jest praca dla Ciebie. A jeśli masz dodatkowo w rodzinie jakiegoś TL w telefonice to masz gwarancję miejsca na wyższym stanowisku.

29.11.2021 23:14

Świadectwo pracy zalane pocztą, myśle że nic więcej nie trzeba dodać. PS: koperta czysta, tylko w środku kawka na papierze, wstyd.
    łazankowa

18.11.2021 23:11

Będzie długo, ale gorąco zachęcam. Opinia dotyczy projektu z elektroniką. Nie jestem w stanie opisać jak firma (w tym projekcie) była i jest w złej kondycji zaczynając od niekompetentnego supportu, który chyba jest tylko od dekoracji a nie od pomocy agentom aż po brak skutecznych rozwiązań co do różnych procedur, które negatywnie odbijają się w komunikacji agent-klient... Bo przecież agent ma wpływ na to jak szybko naprawi serwis produkt lub jak szybko odpowie dział reklamacji i do tego wpłynie na wysłanie zamówienia, no tak, OCZYWIŚCIE! Wg klienta agent to ma być od wszystkiego (mimo, że na wiele spraw nie ma wpływu), bo support i osoby od quality nie pozwalają wyprowadzać klientów z błędu i wskazywać im, że są inne działy a nie jeden ogólny od wszystkiego (a to by mogło pomóc i klientom rozjaśnić sprawę ale po co)... Sami agenci oczywiście pozostawieni sami sobie i nie raz z większą wiedzą merytoryczną niż sami liderzy, co jest naprawdę zadziwiające. Chwała im, że niedawno "góra" zrezygnowała z infolinii 24/7 bo nie było nic lepszego niż siedzenie w wigilię do 22 czy północy (bo oczywiście klient ma wtedy sprawę niecierpiące zwłoki pod tytułem "zepsuł mi się produkt, gdzie jest serwis??") albo w sylwestra. O tym, jak nieumiejętnie i na ogromną niekorzyść pracownika były wyliczane wszelakie bonusy nie wspomnę. Przykre, że trzeba było się dopominać milionami maili o swoje i dostając konkretne sprostowanie po dobrych parunastu dniach. Sama atmosfera w firmie odkąd odeszły "stare wygi" znacznie się pogorszyła. Ale tak to jest, jak firma zmusza swoimi poczynaniami i niskimi wypłatami do samowolnego odejścia tych najbardziej miłych, pomocnych agentów, którzy mieli więcej wiedzy merytorycznej niż liderzy. A takie stanowisko trochę reprezentowała firma pt: "jeśli masz zamiar hejtować, to lepiej odejdź", co nie jest zbyt zdrowym podejściem. Niektórzy też odeszli do innych firm, bo widocznie lepsze zarobki i warunki, co nie jest szczególnym trudem po CNX. Dobrze, że w mojej obecnej pracy szefostwo szanuje pracowników, miłe zaskoczenie. Co się dziwić, w CNX panuje kolesiostwo - przynajmniej tak to wygląda z perspektywy mojej i innych agentów (bazując na niektórych komentarzach tu i zdaniu innych) - bez znajomości nie ma szans na awans i równe, dobre traktowanie. Ktoś tu też wspomniał o podwyżkach, magiczne podwyżki są, ale jakim kosztem? Wmuszanego crossskilla? Zabraniem bonusu za absencję, który motywował chociaż pracowników, by nie brali UŻ czy innych form wolnego i byli produktywni bo mieli po co? Jakiś czas temu same szefostwo prosiło, by SKRÓCIĆ (!!!) swoje L4 by wspomóc zespół i wrócić szybko do pracy. Oczywiście, bo da się skrócić chorobę na żądanie, bo słupki i targety ważniejsze niż własne zdrowie... To tylko pokazuje, jaki był i jest tu wyzysk... Kandydaci, zastanówcie się, czy jest to zdrowe podejście do człowieka, zwłaszcza w tym okresie, gdy panuje wirus wiadomo jaki... No i oczywiście wyliczanie co do sekundy przekroczenie tzw. aftercalli i licznika średniego czasu rozmów, które nie mogą być za długie bo już niższy wynik projektu... Robotyczna praca na dyktando, szkoda. Nadal bez przekonania? Wyzyskiem można też nazwać proszenie się parę razy osób nadzorujących kolejkę tzw. RTA, czy można iść za potrzebą i oczywiście nie można, dopóki nie będzie zgody, bo psucie wyników by było albo nie ma tzw. miejsca na taką małą przerwę personalną (bo K O L E J K A). Rekordem chyba była odpowiedź po pół godzinie czy po niecałej godzinie. Trochę uwłaczające człowiekowi moim zdaniem, żeby trzeba było wypraszać o takie rzeczy... Idealne warunki na siedzenie w pracy 8,5 h (!) ponieważ oczywiście lunch 30 minutowy jest BEZPŁATNY i wliczony w czas pracy. To tak się da? To normalne? Nawet w tej materii CNX się odznacza inaczej od normalnych warunków pracy. Co do tego jeszcze... firma nie zapewnia zbyt szybko umowy na czas nieokreślony, no chyba, że sprzedaje się swoje życie prywatne na rzecz pracy, albo przymila się "władzy", to wtedy już po okresie próbnym można liczyć na umowę na czas nieokreślony, bo taki pomimo nawet dobrych wyników zwykły agent będzie miał ciągłe bzdurne przedłużanie umowy na 3 miesiące czy 6. Super stabilność finansowa, wcale się nie trzeba martwić o swój byt! Wymuszony urlop w grafiku w dniach, w których się nie chciało to też żadna nowość, prośby pracownika o konkretny czas na urlop nie są nigdy respektowane. Dobrze, że osoby "decyzyjne" mają urlopy wtedy kiedy tylko chcą, do pozazdroszczenia! Ale... Żeby nie było w tej wypowiedzi pełno negatywów, powiem, że kawę mieli tam naprawdę dobrą i naprawdę wygodne fotele. :) Ostatnim plusem jest poznanie tam fajnych ludzi, dzięki którym aż praca była przyjemniejsza i bardziej produktywna!
    Tez pracowalam

16.11.2021 09:36

(usunięte przez administratora). Dramat. Olewanie klientów przez (usunięte przez administratora) a zbierają po tyłkach pracownicy concentrix a. Ale przełożeni nic z tym nie robią bo trzeba włazić (usunięte przez administratora) I tak klient dzwonią słyszy ze na koniec wystawia opinie konsultantowi, która ma wpływ na jego premię. (!!) A jak klient 2 miesiące nie może doczekać się wymiany sprzętu to po zlosci wystawia negatywną opinię i jeszcze szydzi z konsultanta, który i tak nie ma na nic wpływu. Chociaż wysyła setki tabelek z ponagleniami do (usunięte przez administratora)w imieniu klienta. A premia faktycznie od tego zależy i obiecywane(usunięte przez administratora) dostają starzy konsultanci po znajomości. Pseudo coaching niejakiej Eweliny to tylko poganianie, krytyka "bo co (usunięte przez administratora) sobie pomyśli ". A wszelkie próby wprowadzenia jakichś zmian z korzyścią dla klienta i dla konsultantów ma gdzieś. Nie daj Boże jak ktoś jest asertywny i ma swoje zdanie to wylot od razu. Pracownik ma się tylko i wyłącznie zgadzać z przełożonymi i przyklaskiwać. Reszta to mydlenie oczu
    Xyz

28.10.2021 18:35

Czytając komentarze już się nie dziwię, czemu tyle razi do mnie dzwonili z różnymi propozycjami projektów. Powodzenia dla pracowników, a to co wyczyniają pracodawcy (wnioskując z Waszych opinii ) ... żałosne
    dobre sobie

01.11.2021 10:43

jakby kazdy chciał podjac prace czytajac wczesniej wypociny na necie to nikt nigdy by zadnej nie wział bo pod kazda znajdziesz setki niezadowolonych cwaniaczków ze swoimi żalami
    Muniek

27.10.2021 19:24

CNX Lublin = Wyzysk, (usunięte przez administratora) zastraszanie, zabieranie pieniędzy, menadzerowie zatrudniani po znajomości, katastrofa, poganianie jak w (usunięte przez administratora), zatrudnianie ludzi na chybił trafil aby zapełnic luki bez wykształcenia czy odpowiedniej znajomości jezyka, zmuszanie do nadgodzin, każda sekuna jest liczona, każde siku jest rejestrowane, zabronione sa rozmowy między pracownikami!!!!I wiele innych. Odradzam ze wszystkich sił!!!!!!!!

27.10.2021 19:09

Omijajcie CNX Lublin szerokim łukiem, blagam was. Najgorszy pracodawca lubelszczyzny nazywajacy siebie najlepszym.Pracowalem ponad 3 lata ciagla walka o pieniądze Ci nalezne w pełni, ciagła walka z niedouczonymi kolesiami kolesiów którzy zjaną sie tylko na podlizywaniu. Zero wiedzy merytorycznej czy wsparcia od Liderów czy pseudo coauchów. Ciągle cisnienie - "zbierzcie calla" ciagłe one to one gdzie musisz sie tlumaczyc dlaczego tak a nie inaczej powiedziałęs klienowi. Ciągłe maile - ok 30 lub 40 dziennie: A Kasia to mogla sprzedac tyle a tyle - dlaczego ty mnie możesz? A Zbycho to zaproponowal tyle a tyle dlaczego Marcelowi sie nei udąlo tyle albo więcej - opisz natychmiast jakie dzialania podejmiesz żeby osiągnąc cel. Ciagłe straszenie wyrzuceniem z pracy jak nie wyrobisz celu, straszenie powrotem do biura w pandemii w rozkwicie jak team celu nie osiagnie...DNO totalne...BŁAGAM OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM
    Marlena

09.08.2021 21:23

Projekt obsługi producenta elektroniki leci na łeb na szyję! Pracuję od ponad roku i to co się dzieje to istna tragedia! Lawinowo uciekają ludzie, pracy po uszy, a nowych naiwnych brak. No i temat wisienka: zarobki, gdzie firma czeka na podwyżki od x lat. Bajeczka z Covid się kończy, bo w wynikach finansowych nie ma to odbicia, a jak hajsu nie było, tak minimalna krajowa nadal. Zapraszam wszystkich desperatów, bo nie wyjdę nigdy do kibla! Najlepiej takich bez doświadczenia, bo dłużej będą żyli w przekonaniu, że taki bajzel to normalna sytuacja w zakładzie pracy.
    dobre sobie

26.09.2021 03:23

oj bobasek się obraził? wzruszyłem się :D a co z tego bobasku jest nieprawda co napisałem? 3300 brutto? od wrzesnia kazdy tyle ma, bonus concentriksowy własnie wraca od pazdziernika, przerwy 2x15, 30 minutowa i 12 minut personala. Nie pisz na komunikatorze z mamą to moze sie dowiesz w koncu gdzie jestes :D biedaczek. I jeszcze ten opis ,,kandydat".....czyli w (usunięte przez administratora)byłes(usunięte przez administratora). widziałes? :D standardowo, tacy wiedza najwiecej haha
    Ania

23.10.2021 09:12

A możesz napisać coś więcej o tym projekcie ? Na czym polega ta praca ? W jaki sposób wyrabia się premie ? Czy jest ona wypłacana co miesiąc ? I ile mniej więcej jej jest. Co to są te dodatkowe bonusy ? Czy firma jakieś dodatki świąteczne daje ?
    MietekJ

08.10.2021 12:00

Support (usunięte przez administratora), zrobi w firmie drugi (usunięte przez administratora). Oni inaczej nie potrafią. W półtorej roku położyli projekt(usunięte przez administratora). Od 2,5 roku jest gehenna.
    Zadowolony

26.09.2021 16:10

Świetne miejsce pracy! Czuć miłą, rodzinną atmosferę. Ach to kumoterstwo! Nic dodać nic ująć. Po prawie 4 latach istnienia projektu (usunięte przez administratora) Agenci doczekali się aż 400 zł podwyżki! Brutto! Ale to i tak dużo… bo przecież projekt nie zarabia. Agentom odebrano jakakolwiek szanse na rozwój: a to przez (jak wspominałem wyżej) „kolesiostwo”, a to przez zamknięcie ścieżek karier. Premia roczna w wykonaniu CNX to zabawne kwoty w wysokości 40-70zł. Brutto. Jeszcze trochę i przychodząc tu do pracy będziesz agentem o najdłuższym stażu pracy, bo właśnie tak doceniają tutaj dobrych pracowników. Niektóre stanowiska supportowe to też HIT. Support tak nie ogarnia co się wokół niego dzieje, że wysługuje się innymi agentami, wmawiając, że to wszystko na poczet ich rozwoju. Oczywiście nie wszyscy z supportu są tacy sami. Najbardziej dobija fakt braku komunikacji: kiedy firma Cię potrzebuje to poruszy niebo i ziemie, by do Ciebie się dobić, ale kiedy to Ty potrzebujesz czegoś od firmy… firma ma cię gdzieś. I to nawet własny Team leader.
    Tomasz

26.09.2021 21:22

Wyniki mają być na już, ale odmrożenie awansów to innym razem.
    Zadowolony

26.09.2021 21:33

@Tomasz O ile kiedykolwiek to nastąpi. ????

13.09.2021 11:42

Pracuje w jednym z projektów z j.polskim (elektronika). Praca jest od poniedziałku - niedzieli, 24/7. Co do zaplanowania zmian idzie się dogadać z osobami robiącymi plany. Pracę nocną robią osoby, które same się zgłaszają, bo dostają za to dodatkowe 500 zł. Praca jest dosyć standardowa - odbieranie połączeń, pisanie maili i czatów. Szkolenie dobre, trenerzy kompetentni. Kierownictwo w porządku, pomagają zrozumieć pracę i klientów. Od wrzesnia firma zwiekszyła pensje, daje dodatkowe możliwości związane z przeszkoleniem do innych linii. Do zgarnięcia są też 2 dodatkowe bonusy (do 800 zł).
    TakiSiusiak

22.09.2021 14:38

@Marcin co Ty za androny pleciesz? Ostatnie kompetentne osoby z Supportu odeszły (bo były kompetentne i miały tego świadomość). Działowi TeamLeaderzy mają mgliste pojęcie o swoich działach. Z resztą Ty też guzik wiesz ale świetnie odnajdujesz się w monitoringach, czerpiąc radość z tej namiastki władzy jaką Ci dano. Ostatnimi kompetentnymi ludźmi w projekcie Koreanskiego giganta jest garstka agentów, ale kolejne innowacyjne pomysły jak zniesienie dodatku za brak absencji czy dodawanie drugiego dużego działu do obsługi za mniej niż kurtyzana nalicza sobie za godzinę prędzej niż później zmotywuje tych ostatnich. Mam szczerą nadzieję że przyjdzie taki dzień kiedy skończysz przyjmować serwis na pralkę, odbierzesz klienta z urządzeń mobilnych a na czacie będziesz parował soundbar z lodówką bo można. Podsumował bym to cytatem z Silnego ale i tak wiesz co zrobi z tobą Babilon????
    Szczery nie to co Marcin

23.09.2021 00:51

Pracuje w jednym z projektów z j.polskim (elektronika). Praca jest od poniedziałku - niedzieli, 24/7. Co do zaplanowania zmian nie idzie się dogadać z osobą robiącą plany. Kilka tygodni z rzędu, w których masz zagrafikowane ciągiem po 6dni pracy? Czemu nie. Pracę nocną robią osoby, które wytypuje osoba układająca grafik, nawet jeśli zaznaczoną one w preferencjach dni wolnych, że nie chcą mieć w przyszłym miesiącu zmian nocnych. Praca jest dosyć standardowa - odbieranie połączeń, pisanie maili i czatów. Jest ona jednak utrudniona przez szkolenie, które nie wyjaśnia nic nowym pracownikom, którzy muszą uczyć się od starszych stażem pracowników, a ci od jeszcze starszych, przez co często dochodzi do nieporozumień i przekazywania klientom błędnych informacji. Od wrzesnia firma zwiekszyła pensje, ale od stycznia minimalna pójdzie w górę i znów będziemy zarabiać tyle co nic. daje dodatkowe możliwości (czyt. zmuszenie pracownika i nie obchodzenie się z jego opinią czy chce czy nie) związane z przeszkoleniem do innych linii, co polega na obsłudze dwóch różnych działów (w praktyce 2 razy więcej pracy) za pieniądze tak śmieszne, że wstyd o tym pisać. Do zgarnięcia są też 2 dodatkowe bonusy (do 800 zł), które jak większość wielkich nowości są szumnie ogłaszane, a w praktyce mało kto i mało kiedy je zobaczy.
    Dario

22.09.2021 12:38

Projekt Samsung w kilku zdaniach: - Szkolenie do pracy słabe, 90% wiedzy zdobywa się samodzielnie od pracowników oczywiście bo kadra ma zero pojęcia. -Kadra ma pojęcie o nieudolnych próbach mobbingu i zastraszania, wieczne maile o tym jak zły jest wynik i jak trzeba oddać serce i duszę firmie żeby ten wynik poprawić -Zakłamanie, wyzysk, obłuda, z którą na takim poziomie nie spotkałem się nigdzie indziej w życiu zawodowym. -Za mojej kadencji zarobki na poziomie 2900 brutto plus jakieś tam premie, które ktoś tam gdzieś tam widział, jak wszystko cały miesiąc spisywał na kartce a potem kolejne 3 miesiące się o nią kłócił -Praca świątek piątek bez dodatków wiecznie brakuje im ludzi wiecznie słaby wynik, dzwonią po ludziach na L4 żeby wracali bo wynik spada -Jest wydzielona osoba do patrzenia jak długo trwa twoja przerwa między połączeniami, bo każda rozmowę z klientem trzeba zakodować, jak za długo (powyżej 30 sekund) to wypisują na Messengerze, który masz mieć obligatoryjnie otworzony gdzie jesteś ?!?! Wynik spada. -Rotacja ciągła i duża, w ciągu roku odeszło około 60% kadry projektu, który stanowi 100 osób, ci co mogli uciekli jak najszybciej, zostali ci, którzy chyba nie widzą już dla siebie innej opcji w życiu chociaż ta jest cienka jak (usunięte przez administratora) węża Podsumowując praca żałosna, najgorsza jaką miałem, odradzam każdemu, nie warto przeżywać nieudolnych prób mobbingu i kłótni kiedy możesz siku a kiedy nie
    Wyjdź ze swojej strefy komforu

22.09.2021 17:14

Żenada... Wyjdź ze swojej strefy komfortu...
    Tomasz

22.09.2021 19:05

Mamy wyjść i akceptować ten niski poziom projektu?
    uwolniony z CNX

16.09.2021 13:47

Pracowałam w różnych miejscach, ale to co dzieje się w Concentrix w Lublinie to po prostu patologia- moja wypowiedź dotyczy projektu (usunięte przez administratora). Tak zakłamanych ludzi jak na stanowiskach Supportowych ciężko spotkać gdzie indziej, pomijać ich bardzo niską wiedze merytoryczną (jedynie inni agenci są w stanie pomóc), są po prostu fałszywi i każdy patrzy jak komuś zaszkodzić. Przełożeni w większości to amatorzy zarzadzania, którzy niewiele wiedzą na jego temat. Nie potrafią zarządzać swoim czasem, a co dopiero zespołem. Praca jest bardzo męcząca, ale nie z powodu klientów, a samej atmosfery, wiecznego dokładania obowiązków bez konsultacji z kimkolwiek, bez przełożenia finansowego. Faktycznie można dostawać bonusy, ale należy wszystko samodzielnie i skrupulatnie zapisywać, ponieważ w każdym rozliczeniu są błędy- oczywiście na niekorzyść pracownika. Same reklamacje ciągną się czasem miesiącami. Szkolenia są mało warte, bo na linii ma się do czynienia dokładnie z innymi zagadnieniami, mam wrażenie, że osoby za nie odpowiedzialne nigdy nie odebrały nawet jednego połączenia. To samo z super innowacyjnymi rozwiązaniami, które tak na prawdę niosą więcej problemów. Wyniki operacyjne są coraz gorsze, ludzie masową składają wypowiedzenia i przebywają na L4. Jeżeli ktoś chciałby dostać awans to jedynie znajomości- przyjaciel rekrutuje Cię na dane stanowisko? Nikt nie będzie miał żadnych podejrzeń, to nic, że nie posiadasz nawet wszystkich umiejętności wymaganych do zajęcia danego stanowiska i tak je dostaniesz :D O pracownika się nie da, kiedy jest się chorym przełożony dzwoni z prośbą o skrócenie L4 bo sytuacja operacyjna nie pozwala na tyle absencji. Firma wymaga i nie daje NIC w zamian. Nie polecam!
    Obecny

20.09.2021 12:49

Prawda.

16.07.2021 11:28

Czy w Convergys poza podstawowym wynagrodzeniem obowiązują jeszcze jakieś świadczenia dodatkowe?
    Michał

22.08.2021 19:48

Ale przecież w sierpniu może rozliczą ten z maja :D Mają prędkość jak SSD (usunięte przez administratora) :)
    Jacek

31.08.2021 12:21

Tak, nazywamy to nadgodzinami :)
    XYZ

29.08.2021 20:34

Projekt pewnej aplikacji do zamawiania jedzenia. Minimalna krajowa, zero bonusów. Zamrożone awanse poziome, więc siedzisz rok i dłużej jako junior specialist, bo koronawirus. Świetna zasłona dymna. Dokładają obowiązków, bo zlikwidowali chyba z 3 działy. Pracujesz po polsku i angielsku, bo czasem dzwoni do Ciebie osoba anglojęzyczna. Za pracę w obu językach nie masz dodatkowo płacone. Procedury się zmieniają co chwilę, a trenerzy oraz team liderzy wymagają, żeby się ich trzymać kurczowo jak pijany płotu, bo trzeba dbać o jakość rozmowy, a te procedury się co chwila zmieniają. Często zaprzeczają jakiejkolwiek logice, a procedury są tam zwane, o ironio, logikami. Co tydzień lub dwa masz odsłuchy swoich rozmów i jesteś punktowany/a za każde małe potknięcie i ciągle masz ciśnięte, że masz podnosić jakość swojej rozmowy. Szkoda tylko, że nie idzie za tym lepsza wypłata. Czy pracujesz byle jak, czy się starasz, płacone masz tak samo, więc zero motywacji. Brak wolnego w święta, chyba, że masz takie szczęście, że zagrafikują Ci wolne. Ale jak w jedne święta jest wolne, to w inne musisz pracować, choć zdecydowanie wolałbyś spędzić czas sam lub z rodziną. Nie na słuchawce i słuchać rozszczeniowców, którym musisz pomóc, bo oni płacą i wymagają, a Ty nie masz odpowiednich narzędzi i każesz im czekać na to, aż inny dział dokona zmian, o które dzwoniący prosi. Dzwoniącymi są restauratorzy. Niektórzy są w porządku, a niektórym słoma z butów wyłazi, bo to wielki ważny restaurator, który prowadzi pięciogwiazdkową budę z kebsem i jest szanowany i on sobie nie pozwoli. Dużo ludzi ucieka. Wcale się nie dziwię. Za takie pieniądze się zwyczajnie nie opłaca. Zwłaszcza, że siedzisz 8,5 godziny, bo masz niepłatną dużą przerwę, którą musisz wykorzystać, a najpóźniej przerwę masz wykorzystać godzinę przed końcem pracy. Jedyne plusy, to mili ludzie w HR oraz fajni współpracownicy. No i też wiem, jakich lokali nie odwiedzać, bo jego właścicielem jest skończony burak i nie zamierzam go wspierać finansowo zamawiając u niego cokolwiek.
    Gargamel

29.08.2021 18:15

Świetna robota, polecam każdemu!! Zachęcam do składania CV z polecenia (jak ktoś pali fajkę przed budynkiem to weźcie od niego podpis na CV), bo bonus za polecenie szybciej rośnie od zarobków!! Jak tak dalej pójdzie to na urlopy przestaną wysyłać w tym roku :D

Zostaw merytoryczną opinię o Concentrix CVG International