4.3/5

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o HR Navigator

Opinie o HR Navigator Kraków

Nie przegap nowości o HR Navigator!

Kejzor

27.07.2018 12:01

Potrzebowałem wyplaty zebym mogl sobie troche odlozyc bo mialem duzo wydatkow. Wiadomo, ze takie wyjazdy i praca do najlżejszych nie naleza, ale przynajmniej udalo mi sie troche odlozyc. zawsze to lepiej jak ma sie cos w zapasie.
    nodik

22.08.2018 16:07

wlasnie tez potrzebowalem kasy na szybko i generalnie to sprawnie to wszystko poszlo
    egon

03.08.2018 15:21

sama robota najlzejsza nie jest, nie ma co sie oszukiwac, jedzie sie glownie dla kasy i to w sumie jest najwieksza motywacja. Jakbym mial mowic czy bylo warto to mysle, ze tak bo z pustymi rekami nie wrocilem i starczylo na duzo wiecej niz przyslowiowe waciki.
    JAcky

21.08.2018 15:47

zgadzam sie w 100%
    krzyś

30.07.2018 20:42

jak wyglada praca w neuenstein? na sortowni paczek ? jak jest z dojazdem z BEBRA ? jakie warunki mieszkaniowe?
    krzyś

08.08.2018 00:11

dzieki za odpowiedz no myśle że jeśli nie spróbuje to się nieprzekonam. ja bede tam gdzie ty termin mam na 3.09. a jak wygląda sprawa z praniem i gotowaniem sa jakieś garnki patelnie czy brać swoje trzeba?
    kowboj

19.08.2018 21:53

Krzyś z całym szacunkiem nie chciałbym Cie nie zniechęcać ale szkoda Twojego czasu,$$$ a przede wszystkim szkoda zdrowia. Byłem i nie polecam. Ugotujesz sie w kofrze (kontener), trafi się z 2x pod rząd podwójny papier i ręce z waty a gdzie do fajrantu... Skanujący mają sporo lżej ale żeby "awansować" na takie "stanowisko" musisz się wykazać nie lada mocny fizycznie ale i psychicznie możesz nie ogarnać. Praca na budowie to jest nic w porównaniu do tej jakże ciekawej oferty. Garnki i itp. są ale lepiej wchodzą słodycze podczas pracy by podbić glukozę. Wydatek energetyczny jest ponad przeciętny. To tak ode mnie. Nie polecam, ale wybór należy do Ciebie.
    Dawid.

30.07.2018 13:19

Witam, potrzebuję opinii na temat pracy przy rozładunku i załadunku/sortowaniu paczek w Kassel. Mam zamiar wyjechać do pracy w tym tygodniu jednak wolałbym przed tym poznać opinie osoby która przwpracowała tam miesiąc.
    wukus

06.08.2018 11:58

Praca nie jest lekka to fakt. Robota fizyczna nikomu nie sluzy...ja tam jechalam jednak z mysla o tym, ze pracujac fizycznie w kraju nie odloze zadnej kasy, dlatego zdecydowalem sie na wyjazd, z reszta nie tylko ja. Chyba wiekszosc osob tak robi jak potrzebuje zarobic na cos wiecej niz tylko na zycie. Bylo tak, jak sie spodziewalem i pewnie gdybym potrzebowal to pojechalbym jeszcze raz.

22.06.2018 17:58

Jaki

08.07.2018 11:24

Nie wiem czy to Ty ale faktycznie pracowal tu jeden Blazehj. Znany gosciu. Malo sie nie zapil i nie zacpal. Jak zaczal przeginac, nie chodzil do roboty bo nie byl wstanie stac na nogach. Jesli to wlasnie Ty to przestan pieprzyc. Rok pracowales, jak zaczales miec za duzo kasy, jak bys sie zachlal i zacpal to cie zwolnili. Skoro rok pracowales to musialo byc ok. To po co to pieprzenie. Powodzenia Chłopie w nowym miejscu.
    Ten co wraca na hajs

05.08.2018 04:03

Haha, zajebiaszvzo ???? jak poroenujesz zarobek do zasilku to wszystko w tym temacie ????????????????
    Robcio

30.07.2018 15:28

chcialbym pojechac do pracy jakos pod koniec sierpnia, poczatkiem wrzesnia, Jakies info? Chodzi mi tu o dorobienie sobie na kilka miesiecy.
    Marunio

31.07.2018 15:38

Dałbyś jakiś kontakt do siebie? Bo też się wybieram a chciałbym się dowiedzieć więcej o tej pracy.
    Robcio

01.08.2018 14:48

wielkie dzięki, to sie skontaktuje. Wiem, że to nie wakacje, ale cos za coś. zalezy mi bardzo na kasie, a wiem ze tu bede mogl sobie odlozyc. Dobrze wiedzieć, że warunki mieszkaniowe w porządku!
    seb

20.07.2018 09:49

wszystko bylo zgodne z umowa, dostalem tyle kasy ile przewidywalem

20.07.2018 17:25

Same pozytywy ostatnio czyżby HR się poprawił a może ktoś podstawiony opisuje ten dobrobyt ja tam zmian nie widzę
    Rebel

23.07.2018 15:24

Ja byłem kiedyś i niedawno pojechałem i moim zdaniem się trochę pozmieniało. W sensie pozytywnym oczywiście. Bardzo fajny koordynator, dobre warunki i praca nawet niezgorsza.
    Andzia

18.07.2018 13:28

Mnie się udało bo całkiem sprawnie przebiegł sam proces rekrutacji.
    Stah5n

13.07.2018 11:27

Jak patrze na ich strone to faktycznie sporo ofert maja i na rozne prace. Każdy coś dla siebie moze znalezc, bardzo czytelnie. Dobry znajomy własnie mi polecił i czytam o firmie teraz wszędzie gdzie mogę. Tu też widze dobre opinie to się może jednak skusze.

13.07.2018 21:26

Zastanów się i szukaj lepszej oferty i umowy
    Stah5n

16.07.2018 15:53

Wybór jest duzy.
    Agata

07.07.2018 00:02

@Błażej Rozumiem, że nie masz najlepszych odczuć co do pracy w tej firmie, niemniej jednak, mógłbyś podzielić się swoją opinią w nieco bardziej merytoryczny sposób, tak aby reszta użytkowników mogła skorzystać z Twojej opinii? Pamiętajmy o zasadach tego forum.
    Mirek

10.07.2018 00:49

Problem w tym, że to nie chodzi o merytoryka, to ma być poprostu krzyk, chęć pokazania samemu sobie, że jestem ważny. Ten Człowiek może pracował faktycznie lecz cośmy nie wyszło i teraz szuka winnych swojej niezaradności, a może nigdy nie pracował tylko lubi w taki sposób dodawać sobie ambicji. Przykre :( :( :(
    Kaśka

08.07.2018 10:47

@ Błażej . Nie siej zamętu. Jak nie wiesz jakie są przepisy i nie sprawdziłeś. Ja zrezygnowałam z pracy w pl. Przed wyjazdem sama to dokładnie sprawdziłam w zusie. Pracownik oddelegowany ma podstawę składek ZUS nie mniejsza niż przeciętne wynagrodzenie w Polsce. W tym roku to ok 4500 pln. Z takich właśnie powodów przyjechałam do pracy za granice z polska agencja. W Polsce miałam odprowadzane składki od 1/2 etatu najniższej krajowej, mimo, ze zasuwałam po kilkanaście godzin dziennie. Czyli od kwoty 1050 brutto. Dlatego wybrałam taka firmę. Ty Błażej pewnie jestes na tyle młody, ze nie musisz myśleć o emeryturze. Ja juz muszę zacząć o tym myśleć. Także nie mów tego co nie jest prawda.
    Marcin

08.07.2018 20:18

Kaśka tak postepuje dzisiejsza mlodziesz i ci co niewiele z życiu przeszli. Uciekamy z kraju za praca za granica. Jedziemy, zarabiamy kilka razy tyle co w domu i szybciutko zaczynamy narzekać, chcieć więcej. Gdzie w Polsce 1000 czy więcej legalnie zarobisz. Na czarno i owszem. Taka jest prawda. Do tego nic co mamy nie potrafimy uszanować. Skończyły sie czasy wyjazdów za granice do lepszych prac w wakacje za marki. Zreszta nawet wtedy trzeba było sie tez wysilic. Nic za darmo nie było i nigdy nie będzie. I nie porównujcie sie do Niemców czy Anglików. Jesteśmy Polakami i sami sobie miejsce w szeregu zawdzięczamy. :(
    Niebo

15.06.2018 11:25

Pracuje ktos w pralni w Bawarii? Mozna cos wiecej na temat pracy nam obiecali mieszkanie dla pary ze bedziemy sami na mieszkaniu. Czy jest bardzo ciezko?
    Jendruś

05.07.2018 14:53

Ludzie, powiem wam tyle, że jadziłem na konkurencyjne kontrakty zagraniczne z inną firmą i robota była przy rozbieraniu mięsa. Nieważne. Chciałem napisać, że w porównaniu z moimi wcześniejszymi doświadczeniami z takich wyjazdów, koordynacja, warunki pracy i zakwaterowania w porównaniu z tym co mam teraz są nieporównywalne . Człowiek musi kilka takich turnusów zrobić z firmami żeby wiedzieć jak to jest. Generalnie więc polecam
    Loola

06.07.2018 12:37

Zaplecze socialne jest naprawdę spoko. Poza tym to tak jak ktoś napisał, cisza spokój. A robota, do łatwych nie należy. Tylko jak sobie pomyslisz że w polsce za to samo dostajesz 3 X mniej kasy to sie od razu chce pracować.
    Hejo

04.07.2018 12:13

Polecam ta firmę. Praca dla ludzi którzy nie potrafią nic innego robić jak podnosić ciężkie paczki .Kontakt z koordynatorem znakomity oczywiście jak coś od ciebie potrzebuje .Hotel rewelacyjny jak ktoś lubi zabytki i skrzypiace podłogi. Podsumowując praca dla mało ambitnych
    Błażej

06.07.2018 11:33

Również byłem, zobaczyłem, nie polecam, nie zamierzam tam wracać
    Rodos

25.06.2018 15:37

Totalny brak pojęcia w załatwianiu formalności w oddelegowaniu pracowników zagranicą. Pani tam siedząca nie dość ze jest znudzona życiem to jeszcze brak jakiegokolwiek pojęcia o tym co mówi i przedstawia. Ogólnie jakie pierwsze wrażenie taka późniejsza współpraca. Kręcenie i niewiedza rzutuje na jakość tej agencji pracy.
    Anonimowy gość

01.07.2018 12:51

A co do pracy w sortowni to się zastanówcie czy płacicie za godziny czy za akord bo jak narazie praca tam jest na akord a pieniądze są za godziny :)
    Niewiedza

04.07.2018 09:49

Zawsze wszyscy wszystko wiedza lepiej. Moze załoz swoja agencje i wtedy nie bedziesz krecil nosem. Zgadzam sie z jednym ze koordynatorka nie nadaje sie do niczego. Burczy,krzyczy i cały czas jest zajeta. Pracownikow ma ...
    Emi

03.07.2018 23:24

Praca na pralni jest super, spokój, nikt Cię nie goni. Raczej pracujesz na różnych stanowiskach. To jest poprostu Bawaria. Dużo Czechów, jest trochę Polaków. Mieszkania naprawde fajne, każde jest dwu osobowe. Jak pojedziesz para to mieszkacie sami. A do dyspozycji dwa pokoje, kuchnia, łazienka. Jak mieszkasz na parterze to masz jeszcze taras a jak na pietrze to balkon. Zależy jak trafisz. :)
    Marcin

23.06.2018 11:20

Ja nie pracowale ale będę. Pracuje moj kumpel i jest zadowolony. Nie jest łatwo ale warunki dobre, nie ma żadnych jazd. Kasa bardzo dobra tak jak mówili na początku. W zeszłym miesiącu chłopaki mieli nawet po 1400 euro pracując po 8 - 9 godzin. Naprawdę dbają o pracownikow i pomagają. Każdy jest zameldowany, wynagrodzenia płaca szybko i dużo przed 10, jak masz wątpliwości to wszystko możesz wyjaśnić z koordynatorem. Jak obiecują kasę za polecenie innej osoby to wypłacają. Także naprawdę spoko. Ja zaczynam rekrutacje, a wiem, ze maja dużo chętnych, bo jest jakaś lista oczekujących. Pisze obiektywnie, bo mam info od kumpla, który mnie ściąga.
    chemia

26.06.2018 11:57

to porządnie zarobić można jak za 8-9 godzin tyle sie dostaje. przemyśle sobie jeszcze raz ten wyjazd.
    Tak jest

03.07.2018 23:18

W Polsce na budowie za 14 godzin dziennie i 6 dni w tygodniu to nawet polowy niedostaniesz. A wszystki naczarno.
    kn

28.06.2018 16:04

polecaam!
    Philip

29.06.2018 09:46

Nikt za darmo nic nie dostanie !!! Pracowalem w Polsce tez ciezko i zarabialem tylko kolo 2000 co miesiac smiech na sali.... Tutaj jest ciezko ale przynajmniej mozna fajnie zarobic 5000 zl a 2000 to jest roznica wiadomo jest troche ciezej i trzeba robic swoje. Zalezy wszystko kto jak jest nauczony pracy jak ktos kiedys ciezko pracowal to szybko sie przyzwyczai a jak ktos ledwo co opuscil mamusie to raczej bedzie mial ciezko. To jest praca dla facetow!!!
    Tanzen

02.07.2018 09:45

Dokładnie, każdy chce tylko dużo zarabiać i najlepiej to leżeć do góry brzuchem. I najlepiej żeby Państwo wszystko mu dawało. Jak chcemy być druga Japonia to zacznijmy od siebie.
    Byłem_widziałem

22.06.2018 21:24

Praca nie jest dla każdego. Jeśli ktoś wcześniej nie pracował ciężko fizycznie może dostać lekkiego szoku. Rozładunek jak Cie mogę :D ale załadunek. . . Nie życze nikomu pracy w takim takim tempie. Agencja jako agencja jest jak najbardziej w porządku. Wypłaty na czas. Warunki mieszkaniowe bardzo dobre, towarzystwo też jest w porządku. Wiadomo wszędzie się jakaś czarna owca trafi. Ogólnie polecam Agencje, lecz jeśli chodzi o w/w stanowisku nie jest to praca dla każdego. Jednakże spróbować nie zaszkodzi.
    Taka prawda

02.07.2018 00:11

I mozna bes hejtu wypowiedziec sie o tym co sie zastalo i jak sie ocenia. Tak wlasnie u nas jest, ciezka zapierd... ale jak ktos chce to da rade a reszta jest ok. Tylko niech przyjezdzaja normalni.
    fifirifi

04.06.2018 15:17

ja wróciłem zadowolony. na pewno jeszcze nie raz i nie dwa pojadę. rzetelna firma, żadnych kłopotów.
    Haha

29.06.2018 10:43

Haha
    Zanim

22.06.2018 14:38

Mam pozytywne doświadczenia związane z tą firmą - dobry kontakt od początku do końca, dobrze przepracowany czas i korzystne warunki finansowe i do pracy. Nic dodać nic ująć.
    Ptyś

22.06.2018 22:29

A co tam robiłeś? Listy pakowałeś ? Kontakt z kim miałeś dobry chyba z kolegą z pokoju bo z gościem w czerwonych spodniach raczej nie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HR Navigator?

Ekspert

22.06.2018 01:05

(usunięte przez administratora) skazany sam na siebie ewentualnie osobę z którą przyjechaliśmy...
    okno58

21.06.2018 11:42

robiłem we francji na budowie. spoko wypłata. myśle że zostane na dłużej.
    Co my

19.06.2018 15:52

Polecam każdemu, bo warunki miałem przyzwoite i dostałem tyle pieniędzy ile mi powiedzieli że dostanę. Na nic nie narzekałem.
    widz

06.06.2018 12:19

nie wiem co taki hejt jak idzie bez problemu sobie załatwić porządną robote dzięki tej firmie. no trzeba się napracować tam i to nie ma co liczyć na obijanie sie ale robota była, piniądze były więc pozytywnie.
    Cel

18.06.2018 00:28

Jak celem jest naprawde kasa to wszystko da sie ogarnąć. Bo sie chce i ma sie cel. Praca i miejsce jest cały czas, bo cwaniaki przyjeżdzają i szybciutko wyjeżdżają. Miałem to co obiecali. Za każdym razem a byłem w paru miejscach.
    Michu

15.06.2018 20:09

Pracowałem i jednak wrocilem. Nie bylem wstanie robic nocek. Ale robota do zniesienia. Kwatery jak se znajdziesz miejsce i kumpli to tez daje rade. W zeszłym roku byla dzienna zmiana iwtedy chetnie bym wrocil. Podobno jest szansa znowu na dzienna zmiane. Dobra kasa nawet jak na taka robote.
    Dawid

17.06.2018 15:00

Jak chcesz niemieckiej emerytury to pracuj bezpośrednio u niemca.to wtedy bedziesz po cos to robil. Ja akurat tez mam kwity na wozki widlowe i rekrutacja tez kazala mi je doslac,bo moga zawsze sieprzydac. Ale w gls wiadomo bylo, ze takiej roboty nie ma. Robilem w komisjonerce bo tam w wiekszosci uprawnienia sa potrzebne. Ale troche porobilem i juz nie chce bo tam dopiero jest zapierdziel i walki z kasa. Zawsze ci wykarza,ze nie zrobiles normy. Wiec wole tutaj robic.
    Mysio

17.06.2018 15:58

W komisjonerce trzeba używać mózgu na rozładunku nie
    skubin

10.06.2018 18:03

Witam. Planuje wyjechać do Niemiec pracować w sortowni kurierskiej GLS. Jaką macie opinie na temat tej pracy? Dodam jeszcze, że niestety nie mam swojego samochodu, żeby codziennie dojeżdżać tam do pracy z kwatery, czy jest to duży problem?
    Młody

17.06.2018 13:49

Tak trzeba byc twardympanie panisko. Koordynator nawet w wasza strone palcem nie kiwnela. A muza wlasnie od was szla glownie. Jak nowy mlody czy nie od was cos zrobil to odrazu i pani koordynator sie pojawia. A co do grila to podobno to grill kupiony przez firme i dla wszystkich. Szkoda ze oplat za wejscie do ogrodka nie pobieraliscie.
    Lady

17.06.2018 15:54

To prawda. Ta (usunięte przez administratora)nie widzi nic więcej poza swoim ja, psem No i swoim kolanem. To stanowisko nie dla niej.

Kontakt - HR Navigator

ul. Kalinowa 96 32-447 Kraków

Branża główna: Praca tymczasowa
    Ela

16.06.2018 10:34

Na Bawarii podobno u Niemca pracuje polska brygadzistka i zajmuje sie Polakami. Czy to prawda?
    Aneta

16.06.2018 14:13

Tak, maja u siebie polska brygadzistka. Także bez języka spokojnie mozna jechać.
    anonimowy gość

13.06.2018 13:52

Ta firma to jedno wielkie (usunięte przez administratora) tu jest taki kompot że nawet nie da się siedzieć a o pracy to już szkoda gadać po końcu pracy wychodzisz jak z wojny z kordynatorką nie idzie się dogadać problemy zdrowotne a ty i tak musisz pracować ja kończę tu pracę nie będę marnował czasu na to (usunięte przez administratora) .
    Anonimowy gość

15.06.2018 11:51

To skoro tak się da to napierdalaj ze skręconym nadgarstkiem przez 8 godzin i 20 minut przerwy zobaczymy czy twoja kolejna wypowiedź będzie taka Cięta nie wiesz co przeżyły niektóre osoby jak ich traktowano i nie mówię że sobie na to zasłużyli bo nie byli nikomu winni a najwięcej masz do powiedzenia skręć nadgarstek i idź napierdalaj jak twoje wypowiedzi są takie mądre... ;)
    Tornado

15.06.2018 13:59

Jeden gosc podobno prosil o karetke po tym jak mu paczka na palec spadla haha nic sie gosciowi oczywiscie nie stalo. Podejscie niektorych ludzi jest ponizej krytyki byle by na zwolnienie isc. Dobrze ze zaczeli to tepic bo potem jak ktos jest naprawde chory i potrzebuje wplnego to go nie ma bo jakis pajac sciemnia chorobe zeby miec wolne czy l4 i nie ma jak zpstac w domu bo wszyscy musza byc w pracy
    Zero

09.06.2018 23:15

Znowu draka firma zatrudnia głuchoniemych chłopaki pracują bardzo dobrze na weekend dochodzi do tagi że jeden z nich dostaje w twarz pogotowie szycie wargi itd ,I co się staje człowiek zostaje zwolniony nie ma nawet szans na obronę no ale cóż już został wykorzystany przez firmę HR NAVIGATOR więc może wracać do domu jak to Pan D.Kpowiedzial LICZY SIĘ SZTUKĄ
    Kosmo

10.06.2018 21:05

Koledzy to prawda że źle z nim postapili ale to nie wszystko zwolnili ich wszystkich , o co tu chodzi co ta firma robi z ludźmi . A na koniec usłyszeli że są głuchymi debilami . Zastanówcie się wszyscy czy warto w takiej firmie pracować i nie chodzi o ciężką pracę ponad ludzkie siły w gls ale o traktowanie ludzi jak bydło chociaż złe traktowanie zwierząt jest w Polsce karalne a z firma hr nie ponosi żadnej odpowiedzialności za swoje złe czyny
    Prawda

14.06.2018 22:38

Zatrudnili gluchoniemych, bo sa otwarci na pomoc. Ale goscie przegieli, to sie skonczylo. Teraz niby szkoda ich, a jak przyjechali to sie wiekszosc dziwila, co oni tu robia i po co ich zatrudnili. Nie ma znaczenia kim jesteś jak przegniesz to nie ma zmiluj. Tak powinno byc. A Panowie naprawde dali ognia.
    Se

08.06.2018 14:59

HR Navigator oceniam na plus!!!
    Były

09.06.2018 23:27

To chyba jesteś kadrową
    Ania

08.06.2018 15:09

Nie polecam
    Tomek

31.05.2018 09:38

Pracowalem ponad 2 miesiace bylo ciezko ale liczylem sie z tym jadac do tej pracy musialem zakonczyc wspolprace ze wzgledu na zdrowie i tutaj jest problem bo wyjechalem zaraz na drugi dzien po dostarczeniu zwolnienia zeby nie olacic za kwatere a i tak potrocili mi za okres do konca umowy.
    kamil234

29.05.2018 21:35

Czesc , jadę 05.06 na sortowanie paczek Gls. Jak ktos też jedzie w tym samym czasie to proszę pozostawienie adresu mailowego. odezwe sie.
    baca

30.05.2018 03:34

Załatw sobie od razu transport powrotny
    pott

30.05.2018 10:51

dam znać koledze bo miał jechać.
    Wyszlo szydlo z worka

30.05.2018 07:03

Czemu pracownicy z kilkuletnim doswiadczeniem odchodza z firmy?
    Ram pam pam

04.05.2018 17:28

Witam jadę 12 stego maja do pracy na magazynie GLS w kassel. Wie ktoś jakie warunki panują na mieszkaniach itp?
    Piotrek

29.05.2018 13:05

Nie byłem tam więc mogę się mylić. Trafiłem tu można by tak powiedzieć trochę przypadkowo bo również szukam pracy za granicą ale 4 lata pracowałem w branży kurierskiej i z tego co wiem GLS nie bieże gabarytów więc kosiarka może i tak ale meble? mm chyba nie
    baca

29.05.2018 16:01

I tu się mylisz człowieku meble to nic jeszcze., kosiarki,części metalowe jeszcze brakuje tu koł od pociągów
    Damian

29.05.2018 11:29

Uważajcie żeby czasem nie mieć wypadku w pracy HR załatwia wan lipne ubezpieczenie które jest dla wczasowiczów nie osób pracujących !! Ja miałem wypadek i byłem w szpitalu . Po pół roku od zakończenia pracy przyszło mi do zapłaty 60 euro za hospitalizację . Śmieszne nie pakujcie się w to (usunięte przez administratora) , są o wiele lepsze firmy . Pozdrawian
    Lokalna Koordynator

29.05.2018 12:26

Panie Damianie, zostały Panu udzielone przez Pracodawcę wszystkie warunki świadczenia prywatnego ubezpieczenia Biznes&Podróż. Ergo Hestia w 100% pokrywa hospitalizację. Proszę wstrzymać się od takich komentarzy, zanim uzyska Pan wszystkie informacje od ubezpieczyciela... Do tej pory ŻADEN pracownik nie płacił za leczenie... A może ubezpieczyciel podważył zasadność przedłużania L4? Nota bene - biorąc pod uwagę szanse, jakie Panu zostały dane i prośby o pozostawienie na projekcie, dziwię się Pana opinii o nas... Pozdrawiam serdecznie
    pepe

25.05.2018 20:47

Witajcie. Jadę około 18 czerwca do pralni na Bawarię, ktoś mógłby napisać coś więcej o tej pracy? Jak mieszkania? Nie chcę żadnych meneli na mieszkaniu, bo z takimi już miałem do czynienia. Przeważnie jak daleko mieszka się od zakwaterowania do miejsca pracy?
    robson

28.05.2018 16:03

czy to prawda ze pary w Bawarii dostają mieszkanie tylko dla siebie?? jak w rzeczywistości wygląda sprawa zarobków?? faktycznie poniewierają się w tym praniu igły i inne tego typu rzeczy ze szpitali??
    pepe

28.05.2018 17:51

Dzięki za odpowiedź. Napisz tylko jak możesz w jakim sensie trudna jest ta praca :-)
    pan piotr

22.05.2018 12:55

Witam. Planuję wyjechać na około 3 miesiące do Neuenstein. Praca w sortowni kurierskiej w godzinach wieczornych/nocnych. Może ktoś coś powiedzieć o pracy i zakwaterowaniu?
    KOwboj

23.05.2018 15:05

Życie zweryfikuje plan tego jakże ambitnego człowieka.
    fm

25.05.2018 12:27

zweryfikuje czy nie, jak sie czlowiek nastawi na robote wymagajaca to sobie poradzi. zakwaterowanie da sie przezyc.
    always

22.05.2018 10:38

a ktoś może był na produkcji we francji???

23.05.2018 04:11

Nie polecam byłem ,widziałem
    maxito

23.05.2018 15:41

Dobra wypłata, warunki nie najgorsze. Nie ma co przesadzać.

19.05.2018 22:31

Dove

23.05.2018 12:58

Niby czym zaszalal? Bardzo dobrze zrobił! Nie ma miejsca dla obiboków jak się komuś nie chce robić A jak już robi to z wielką łaską to niech sobie jedzie do domu.

Zostaw merytoryczną opinię o HR Navigator

Oferty pracy - HR Navigator

Magazynier / Operator Wózka Widłowego (m/k/n)

Homberg

WalletIcon