Opinie o VERONA CONSULTING SP Z O O

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VERONA CONSULTING SP Z O O

sdv

Pracuję od 2 tygodni, minus to problemy z grafikami ciągle mam 2 zmianę i po 4-6h zamiast 8 (jestem przyzwyczajony że całe życie chodzę na 1 zmianę i strasznie się tym denerwuję, do tego te soboty...), ponoć obiecują od następnego tygodnia tylko 1 zmianę i 8h no zobaczymy jak będzie. Jeśli chodzi o zapraszanie, to prawda jest prosta jak ktoś jest zainteresowany to i tak się zapiszę, ale ludzie są nastawieni bardzo źle bo myślą że to ściema, do tego na tygodniu badanie to bez sensu bo 95% pracuje i nie ma czasu jaki jest sens przekonywać kogoś kto i tak nie przyjdzie bo pracuje?

ulix

jak dla studenta to moim zdaniem spoko praca, bo grafik elastyczny i nie są to rozmowy typowo sprzedażowe, a kasa zawsze w terminie. jednak trzeba się uodpornić na niektóre komentarze płynące z słuchawki, a jeśli chodzi o koordynatorów i trenerów to tutaj już różnie bywa, trafiają się lepsze i gorsze jednostki

Ila

Ja pracowałam w Lublinie na Zana. Gadasz jak katarynka :) Trenerki sa fajne dużo się mozna nauczyć. Jedyny mankament to chamski trener. Reszta ok i zarobki jak na studenta w miarę.

Paulina

Cześć a pracował ktoś w dziale potwierdzeń? jak tam jest?

Igor
@Paulina 10.11.2017 13:40
Cześć a pracował ktoś w dziale potwierdzeń? jak tam jest?

Potwierdzenia są trudne, trzeba dzwonić nawet po kilka razy. Idz na zaproszenia, dobra rada. ;)

marmoladka

pracuje w veronie od niedawna i szczerze mowiac trenerzy sa super zawsze pomoga ale trzeba miec nerwy ze stali i byc w dobrym stanie psychicznym, nie raz trafiaja sie ludzie chamscy i to naprawde przygnebiajace. Atmosfera spoko najtrudniej nabic zaproszenia by nabic srednia w sumie zalezy od dnia.

kolo

jest podobno praca W ABRIGA RADOM NA STAROMIEJSKIEJ JEST TO nowy oddział co za tym idzie i nowi pracownicy praca poniedziałek piątek od 8-16 płaca 2000 i więcej plus nagrody zależy od stanowiska jest i call center praca gdzie można się nauczyć cos.

Dziunia

Wszystko zależy co za takie pieniądze trzeba robić. Praca w biurze czy też na słuchawce za 2500-3000 to uważam jest dobra stawka. Jeśli masz wyższe aspiracje to szukaj pracy w innej firmie lub korporacji.

ona
@Dziunia 21.08.2017 10:20
Wszystko zależy co za takie pieniądze trzeba robić. Praca w biurze czy też na słuchawce za 2500-3000 to uważam jest dobra stawk...

na sluchawkach 9,5 za godzine jak przepracujesz 120 godzin to masz szanse na premie do tego obowiaskowo 2 soboty a zaprasza sie na badania podobno ,(

Dziunia

Bardzo pomocne są wpisy pracowników, można łatwiej podjąć decyzję o aplikowaniu.

Gwiazdeczka

Praca w Veronie jest spoko. Pracują tu fajni, młodzi ludzi i tworzymy super team. Fakt, że się nie nudzimy, ale dużo się uczę, każdy dzień coś wnosi. Pieniądze też mogą być, fajny system motywacyjny.

Dera

O jakiej pracy mówi ogłoszenie "Praca dla każdego i w każdym wieku.Bez doświadczenia!!!!"" Może mi ktoś podsunąć kilka informacji? Bardzo mnie zaintrygowała ta oferta, może jest jakaś nietypowa praca?

Agata

@Anna czyli jak rozumiem - Twoja siostra jest zadowolona z zatrudnienia? Dlaczego w takim razie Ty nie jesteś przekonana, że byłby to dobry pomysł? Na jakim stanowisku w VERONA CONSULTING SP Z O O pracuje?

Kamila

Na jakim stanowisku pracujesz?

Destabilny

Bardzo często na podstawie niezbyt udanego kontaktu z pracownikiem HR z firmy oceniamy samą firmę. A przecież to jest tylko pracownik i nie musi być idealny?

Anna

"(usunięte przez administratora) Ja nie mam opinii bo nie pracowałam, ale moja siostra tam pracuje i próbowała mnie namówić... nie zamierzam :)" (usunięte przez administratora)Nie warto sobie głowy zawracać.

Apsik

(usunięte przez administratora) Ja nie mam opinii bo nie pracowałam, ale moja siostra tam pracuje i próbowała mnie namówić... nie zamierzam :)

Agata

@Dziunia, niestety nie znalazły sie w Twojej odpowiedzi rzeczy, o które pytałam czyli elastyczność godzin, umowa, czy minimalna liczba do wyrobienia godzin w pracy. Jeśli atmosfera w firmie jest w porządku na pewno pracuje się lepiej ale to dla potencjalnych pracowników VERONA CONSULTING SP Z O O, nie wszystko.

Dziunia

VERONA CONSULTING to sprawdzona firma z opinią dobrego pracodawcy. Można spokojnie tu pracować. Jestem jedynie zaskoczona niektórymi opiniami na forum. Może to nie jest ideał firmy ale nie narzekajcie bo nie jest źle. Ja pracuję z super ludźmi i dlatego chwalę.

Zzzzzik

Byłem w ubiegłym tygodniu na rozmowie na Kelles-Krauza. Pani która przeprowadziła ze mną rozmowę sprawia wrażenie jakby żyła w innym świecie. Na pytanie co do umowy odpowiedziala ze nie studiowała prawa I żebym poszedł do prawnika. Zaproponowała mi pracę Ale po sszkoleniu zrezygnowano z mojej osoby mimo, że mówiłem na rozmowie, że nie jestem dyspozycyjny w soboty.. porażka

Agata

@Dziunia, czy to sprawdzone informacje? W aktualnych ofertach pracy stawki nie są podawane więc czy byłaś na rozmowie rekrutacyjnej? Jeśli tak to na pewno oprócz zarobków inne osoby chciałyby wiedzieć coś na temat elastycznych godzin, które VERONA CONSULTING zapewnia. Czy jest minimalna liczba godzin do wyrobienia w tygodniu?

Danusia

Szukając pracy dopytywałam i wiem, że VERONA CONSULTING ma dobrą opinię jako pracodawca. Wprawdzie na forum te opinie są różne ale to pewnie też jest norma.

Agata

Jakie obecnie stawki są oferowane nowym konsultantom? Obecnie firma prowadzi kilka rekrutacji - w tym właśnie na te stanowisko. Czy praca opiera się na sztywnym grafiku od - do, czy też istnieje możliwość pracowania w elastycznych godzinach pracy? Praca konsultanta to posada, która często wybierana jest przez studentów, a dla nich elastyczne godziny pracy to fundament dobrego zatrudnienia.

Agata

@Paulina a ty jakie widzisz plusy pracy u tego pracodawcy? Każda opinia jest bardzo ważna - a szczególnie te, które są podparte konkretnymi przykładami.

Paulina

VERONA ma taki zakres swojej działalności który nie wszystkim odpowiada i ja to rozumiem, ale dlaczego tak krytycznie oceniacie ludzi którzy tu pracują? Wszyscy mamy prawo do wyboru i jest wielkim nietaktem takie zachowanie. To spoko firma ale nie dla wszystkich.

Dera

Ponieważ bardzo podoba mi się prace na telefonie i słyszałam sporo dobrego o firmie dlatego postanowiłam aplikować. Pracuje tu wprawdzie niedługo ale bardzo jestem zadowolona , mam fajna atmosferę i pracuje z fajnymi ludźmi. Może zarobki jeszcze mam słabe .

Bartolonus

Czy mógłby mi ktoś powiedzieć o ewentualnych ofertach pracy? Nigdzie nie mogę nic znaleźć. Sporo dobrego słyszałem o firmie i widzę , że tu też mają dobre opinie.

Angelika
@Bartolonus 14.07.2017 10:31
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć o ewentualnych ofertach pracy? Nigdzie nie mogę nic znaleźć. Sporo dobrego słyszałem o firmie i w...

Poszukaj ofert pracy na portalach z ofertami pracy typu olx itp. Szukają na pewno ludzi do pracy do telefonicznej rejestracji na badania. Ja tam wysłałam CV jakiś czas temu i od razu do mnie zadzwonili.

Angelika
@Bartolonus 14.07.2017 10:31
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć o ewentualnych ofertach pracy? Nigdzie nie mogę nic znaleźć. Sporo dobrego słyszałem o firmie i w...

Poszukaj ofert pracy na portalach z ofertami pracy typu olx itp. Szukają na pewno ludzi do pracy do telefonicznej rejestracji na badania. Ja tam wysłałam CV jakiś czas temu i od razu do mnie zadzwonili. Pracuję do dziś

Dziunia

Zgadzam się z ta opinią. Pracować trzeba wszędzie czy w call center, markecie, w Holandii na jabłkach.

Mania

Zawsze tak jest, że część osób chwali sobie firmę a druga część nie powie nic dobrego. Dlaczego tak jest czy ktoś się zastanawiał nad tym? Uważam, że nigdzie nie jest idealnie i jak ktoś będzie chciał to znajdzie powód do narzekania.

Daria

Ja pracuje w oddziale w Radomiu. Kasa 9,50zł, jak na Radom nie jest źle. Robię o koło 175H miesięcznie, tylko ze pracuje na innym dziale niż telemarketing. Moja trenerka spoko, jak jest w innych działach nie wiem. Nie zdarzyło się w Radomiu, przynajmniej za mojej kadencji opóźnienie w pensji. U nas zawsze na czas i raczej się zgadzają. Robota nie jest zła, U nas dużo przyszło nowych twarzy, ale fakt, trenerzy wymagają I pilnują :)

Dera

Pracuję w firmie od niedawna i chce podkreślić, że nikt mnie nie namawiał do tego wpisu a chcę powiedzieć, że jest mi tu dobrze

Dziunia

Mam pytanie i nadzieję, że może mi ktoś pomoże. Nie widziałam nigdzie żeby VERONA miała aktualnie jakieś oferty pracy. Jak się pracuje w firmie, z lektury wpisów widzę , że trochę narzekacie. Myślę, że zawsze jest część osób zadowolonych a część nie.

Aśka
@Dziunia 21.06.2017 22:16
Mam pytanie i nadzieję, że może mi ktoś pomoże. Nie widziałam nigdzie żeby VERONA miała aktualnie jakieś oferty pracy. Jak się...

Poszukują cały czas osób do pracy, zadzwoń do nich albo przynieś osobiście CV. Ja pracuje tu od miesiąca i nie mogę narzekać. Wiadomo jak w każdej pracy są osoby zadowolone i te mniej zadowolone.

ululululuaa

Ja chciałam zapytać ile badań na dzień rejestrujecie jak pracujecie po 8h dziennie? Ja 11 czasami 12 na dzień jak pracuje 8h i nw czy dużo czy nie. I czy mam już premię i jak się liczy tą premię pracuje 5 dzień i dobrze tego nie ogarniam i o co chodzi z tym że trzeba mieć przepracowane godziny i jest jakaś prowizja.

blablabla
@ululululuaa 20.06.2017 19:22
Ja chciałam zapytać ile badań na dzień rejestrujecie jak pracujecie po 8h dziennie? Ja 11 czasami 12 na dzień jak pracuje 8h i...

dlaczego nie zapytasz o to swojego trenera tylko szukasz odpowiedzi na forum ?

Xyzyzc
@ululululuaa 20.06.2017 19:22
Ja chciałam zapytać ile badań na dzień rejestrujecie jak pracujecie po 8h dziennie? Ja 11 czasami 12 na dzień jak pracuje 8h i...

Zazwyczaj średnia wymagana na badaniach to 2.5 na 8 godzin, czyli 20 rejestracji. Na wysyłce norma to 3.5 czyli 28 zaproszeń.

Henry

Czy VERONA nie ma zupełnie nowych ofert pracy? Pełen skład świadczy, że w firmie jest dobrze i ludzie nie zmieniają firmy. Czytałem opinie na forum i widzę, że dużo osób pisze bardzo pozytywnie o firmie.

Jagna

W Lublinie jest bardzo ok, zespół w porządku, rzeczywiście kadra bardzo bezkonfliktowa, ale fakt, że praca strasznie wyczerpująca, a zależy jeszcze na jaką bazę się trafi

blablabla

Chciałam zapytać dzisiaj pracowałam pierwszy raz i miałam przyjść na 2h i przez te 2 h zrobiłam rejestrację na 1 badanie tylko załamałam się trochę. Mam pytanie czy jak ktoś przychodzi rano i siedzi 8h i przez te 8h umówi na 1,2 lub 3 badania to zwalniają czy nie mam premii tylko a tak to normalnie pracuję i mam 9.50h ?

Dzial Rekrutacji
@blablabla 14.06.2017 19:02
Chciałam zapytać dzisiaj pracowałam pierwszy raz i miałam przyjść na 2h i przez te 2 h zrobiłam rejestrację na 1 badanie tylko...

Oczywiście, zdajemy sobie sprawę, ze na początku pracy wynik może być różny, raz lepszy, raz gorszy. Nasi trenerzy będą dbać o efektywność pracy każdego pracownika, więc jeśli będą widzieć, ze potrzebujesz pomocy to na pewno ją uzyskasz, NIE ZAŁAMUJ SIĘ :) NIE MA CZYM, Wystarczy trochę chęci a wypracujesz sobie wszystko tak by wynik był na odpowiednim poziomie.

Dzial Rekrutacji
@blablabla 14.06.2017 19:02
Chciałam zapytać dzisiaj pracowałam pierwszy raz i miałam przyjść na 2h i przez te 2 h zrobiłam rejestrację na 1 badanie tylko...

Wszystkich zainteresowanych podjęciem pracy na terenie Radomia zachęcam do złożenia swojej aplikacji na adres rekrutacja.radom@veronaconsulting.pl Oferujemy: Stawkę godzinową od 13zł brutto atrakcyjny system premiowy pracę w centrum miasta stabilną pracę Nie wymagamy od Ciebie doświadczenia. Wszystkiego nauczymy Cię od podstaw.

debra

Pracuje w Lublinie, mi podoba się to, że od samego początku zależało mi na dopasowanym grafiku, nic nie było ukrywane od samego początku, firma ma też swoje wymogi .. ale która jej nie ma? Podchodzą uczciwie do sprawy, dają coś od siebie ale też chcą żebyś i ty wykazał uczciwość. To jest praca dla odpowiednich ludzi, wiadomo nie każdy się odnajdzie. Moim zdaniem negatywne opinie piszą osoby którym nie chciało się pracować i albo zostały zwolnione, albo się nie odnalazły. Według mnie lepiej pracować w Veronie niż sprzedawać jakieś abonamenty albo inne takie... Polecam!

Dera

VERONA CONSULTING ma skrajnie różne opinie na forum i myślę, że są to wypowiedzi szczere. Każdy inaczej odbiera sytuacje mające miejsce w firmie, może właśnie tak trzeba . To jest dobra firma z drobnymi mankamentami.

Magda W.

Cześć. Polecam firmę. Pieniądze są zawsze na czas, 13 zł brutto + premie. Pracuję tu juz kilka miesięcy i jestem zadowolona.

Agnieszka
@Magda W. 08.06.2017 08:48
Cześć. Polecam firmę. Pieniądze są zawsze na czas, 13 zł brutto + premie. Pracuję tu juz kilka miesięcy i jestem zadowolona....

Pracuje tu ktoś z Lublina?

kamil

a gdzie Verona w Łodzi!? chciałem tam na wakacje do pracy iść... a ich nie ma!

maria

Mnie wychodzi 20 -- 26. Zl na rękę. Dodatkowo nagrody sauna. Bicze wodne. Masaż .polecam

ruddy

polecam firmę, solidna i prawilna

Danuta

VERONA to jedna z dobrych firm, zależy jeszcze co się robi?

Nowy Pracownik

Witam, chciałabym odnieść się do niektórych komentarzy. Byłam na rozmowie w sprawie pracy we wtorek 9.05, zaproszono mnie na szkolenie w środę 10.05. Od czwartku zaczęłam pracę już samodzielnie. Wszystko to co powiedziane zostało na rozmowie, puki co się sprawdza. Stawka większa niż w innych call-center, praca jednozmianowa. Na rozmowie nie ukrywano, ze szukają osób dyspozycyjnych na potwierdzenia. Progi premiowe wytłumaczone, dla mnie to ważne bo wiem za co mogę zarobić dodatkowa kasę. Szkolenie wystarczające by zacząć prace samemu. Trenerzy czuwają nad każdym przez 8 godzin mojej pracy. Co prawda nic nie sprzedaję, ale obiekcje się zdarzają co również było mówione na rozmowie. Atmosfera puki co dobra, ludzie którzy pracują nie wypowiadają się źle o pracy. Poprosiłam o dzień wolny ze względu na matury, nie było problemu. Myślę, że dobrze trafiłam. Oby tak dalej.

Dziunia

Myślę, że nie każdy nadaje się do pracy w takiej firmie jak VERONA CONSULTING . Czasami nieodpowiednia praca jest wielką traumą. Prosta rada zmienić prace.

Krzysiek Lublin

Zaczalem prace w Veronie dwa tygodnie temu i jest spoko. Jestem studentem wiec grafik dopasowuje sobie do zajec, czasami pracuje po 4h czasami po 8. za poprzedni miesiac nawet dostane ladna premie. Trenerki od samego poczatku pomagają, ludzie co tam pracują sa mili. Jak dla mnie firma jest ok, praca równiez.

Dziunia

@Ktossss Myślę, że to Ty masz problem w wykonywaniu obowiązków. Powinieneś pomyśleć o zmianie pracy. Czasami tak jest, że jak człowiekowi praca nie odpowiada to jest męczarnia i nic dobrego z tego nie wynika jedynie frustracja . Praca z telefonem nie dla Ciebie.

Nika

Oczywiście że się da. Negatywy piszą tylko Ci którym się pracować nie chce... Nikt nikogo nie zwalnia bez przyczyny. Zarabia się w tej pracy pieniądze... i to nie małe... a czy nie o to chodzi? Ludzie wymyślają tysiące powodów by postawić firmę w złym świetle zamiast przyjść i pracować. ja dzisiaj pracę zaczynam od godziny 12 bo jestem tak dyspozycyjna... nikt nie ma o to pretensji... Nie rozumiem niektórych komentarzy.

Regina

Czy nie da się powiedzieć coś pozytywnego na temat firmy? Chyba nie jest tak źle jak niektórzy piszą?

studentka

Studiuję, w Lublinie fajnie dopasowują mi grafik do uczelni, czasami pracuję tylko 2 godziny dziennie więc jest super. Kasa zawsze na czas, jak pracowałam więcej godzin w styczniu to wyszło mi nawet 14 zł za godzinę już na rękę.

anonim

(usunięte przez administratora)

luna

Grafik jest elastyczny więc ja serwuje sobie po internecie poza pracą i nie mogę patrzeć na takie debilstwa jak Twój wpis. Praca jak praca. Gdybyś chciał pracować zgodnie z sumieniem powinniśmy wszyscy siedzieć w domu. Reszty nawet nie chce mi się komentować. Pozdrawiam i Wesołych świąt Ci życzę.

Paulinka

A do ktorego dnia miesiaca wyplata jest

luna
@Paulinka 12.04.2017 14:05
A do ktorego dnia miesiaca wyplata jest

do 15 dnia każdego miesiąca, z naciskiem DO. Nigdy nie mieli obsuwy w tym temacie, jak najbardziej firma wypłacalna. niektórzy pracownicy biorą fajną kasę, po 2500 czy 3000. Można zarobić.

Zostaw opinię o VERONA CONSULTING SP Z O O - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VERONA CONSULTING SP Z O O