Verona Consulting

3 Dodaj opinię
Verona Consulting
3 1180 5 1

Opinie o Verona Consulting

Filtruj opinie po kryteriach:

Młody Dzik
 Opinia

Nie ukrywam miałem do wyboru pracę na umowie o pracę w supermarkecie ale dawali jakoś 1800 na rękę więc wybrałem VC gdzie za samo przegadanie 160 godzin w ciepełku i wśród fajnych dziewczyn zarabiam minimum 2200 na czysto.

Pomocna?
Tak36Nie5
tak
 Opinia
@HGW 13.01.2019 19:24

Anonimku. Prawda jest taka (nie mówmy o emocjach) zarobki spokojnie powyżej 2 45 minut płatnych przerw wypłaty na czas bezpłatne ubezpieczenie dobre godziny 8 do 16 reszta to twoje odczucia a to co napisałam PRAWDA.

Pomocna?
Tak52Nie5
cacy
 Opinia

Jeśli już w telemarketingu to tylko tutaj. Tak ze względu na zarobki jak i normalną atmosferę. Nikt tu nie chodzi z napompowanym ego. I co również ważne nie trzeba biegać za tym co się zarobiło. Wszystko na czas podane na tacy.

Pomocna?
Tak34Nie6
kasia
 Opinia

pracuje już 4 miesiące chociaż miałam to być praca na chwile... trzymają mnie tu dobre zarobki przede wszystkim ale atmosfera i sama praca tez nie jest zła, praca prosta chodź monotonna. Wciąż szukam pracy ale jak do tej pory nie znalazłam lepszej oferty - mam elastyczny grafik, ludzkie godziny pracy i kasa wychodzi mi super pierwszego miesiąca była ty tylko podstawa (chociaz i ona małą nie jest) teraz świetnie sobie radze i biorę 3 tys za siedzenie tak wiec ja jetsem zadowolona i szczerze mogę polecić to miejsce pracy :)

Pomocna?
Tak43Nie10
Ktoś kto długo pracuje
 Opinia

Jest dobrze.

Pomocna?
TakNie
x1
 Opinia

Po przejściach (picerstwie na kasie) w 2 innych lubelskich cc i 3 miesiącach pracy stwierdzam, że jeśli już na słuchawkę to tylko w VC. Nie musze się martwić o zarobione pieniążki zawsze kilka stów powyżej 2 tys. do ręki i bez wkur... na pseudokadrę jak gdzieś indziej.

Pomocna?
TakNie
kasia
 Opinia

pracuje już 4 miesiące chociaż miałam to być praca na chwile... trzymają mnie tu dobre zarobki przede wszystkim ale atmosfera i sama praca tez nie jest zła, praca prosta chodź monotonna. Wciąż szukam pracy ale jak do tej pory nie znalazłam lepszej oferty - mam elastyczny grafik, ludzkie godziny pracy i kasa wychodzi mi super pierwszego miesiąca była ty tylko podstawa (chociaz i ona małą nie jest) teraz świetnie sobie radze i biorę 3 tys za siedzenie tak wiec ja jetsem zadowolona i szczerze mogę polecić to miejsce pracy :)

Pomocna?
Tak43Nie10
miśka
 Opinia
@kasia 10.01.2019 14:24

Też tak mam. Nagadać się trzeba ale przynajmniej nie na darmo :)

Pomocna?
Tak10Nie5
zima
 Opinia
@kasia 10.01.2019 14:24

Ja miałam tylko przez lato :) a wszystko wskazuje, że przezimuje kasa i ludzie tu mnie trzymają.

Pomocna?
Tak6Nie4
Myszka
 Opinia
@kasia 10.01.2019 14:24

Za samo siedzenie to tu nie płacą :) trzeba się nagadać a wtedy i owszem pensja dobra.

Pomocna?
Tak3Nie4
Klaudia
 Opinia
@kasia 10.01.2019 14:24

Pani Kasiu A czy umowę o pracę dają ?

Pomocna?
Tak1Nie3
Kotuś
 Opinia
@kasia 10.01.2019 14:24

niestety ale elastyczne godziny pracy to bujda jest nacisk na pelny etat a ofert sporo i z lepszymi warunkami!!! zapraszam do NAS

Pomocna?
Tak2Nie
x1
 Opinia
@Kotuś 19.05.2019 11:22

Nie żartuj trollu :) Wszyscy wiedzą, że jedynie VC jest wypłacalne i nie robi machlojek przy wypłatach :) Z ciekawości do was... tzn gdzie?

Pomocna?
TakNie
Ałsialala
 Opinia

Spoko kadra i ekipa a moneta pewna i bez łażenia za swoim jak bywa w tej branży... Jak dla mnie 3+ 4- ;)

Pomocna?
Tak5Nie4
Kotuś
 Opinia
@Ałsialala 11.04.2019 13:42

niestety możesz być pewna że są o 200% lepsze firmy telemarketingowe.. wystarczy chieć!!!!!!!!!!!a wam sie nie chce szukać lepszej pracy!!!!!!!

Pomocna?
Tak1Nie1
Papież Franciszek
 Opinia

Czy na tym forum jest ktoś normalny, z kim można merytorycznie podyskutować, czy same ustawiane opinie pracowników żeby przypodobać się przełożonym, bo jak przyjdzie więcej dzieciaków pracować do telespamu na wakacje to będzie premia?

Pomocna?
Tak2Nie4
Xo
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Papież Franciszek 11.05.2019 12:17

Co masz na myśli?

Pomocna?
TakNie2
Lucyfer
 Opinia
@Papież Franciszek 11.05.2019 12:17

Jaka może być merytoryczna dyskusja z kimś kto: 1. Nie pracuje w naszej Firmie. 2. Ubliża wszystkim pracownikom telemarketingu czyli około 350000 tysiącom ludzi w Polsce? 3. Pracuje na rzecz konkurencji. Pytanie retoryczne. Troll bedzie zaprzeczał. Niech każdy w swojej głowie dobrze się zastanowi: kto mający (jak twierdzi) o wiele lepsza pracę zawracałby sobie gitarę udzielaniem się na forum firmy, z którą nie ma nic wspólnego? Jesteś zainteresowana pracą to przyjdz i sama sprawdz. Nie słuchaj nikogo. Tak zawsze najlepiej. A gnomy zawsze będą narzekać.

Pomocna?
Tak2Nie2
MMM
 Opinia
@Lucyfer 13.05.2019 08:16

Hmmm może były pracownik, który był i widział i ma coś do powiedzenia? To że się tu pracowało (dłużej czy krócej) nie zobowiązuje do wystawiania pozytywnych opinii.... Każdy pisze co uważa... Ja mam teraz pracę na umowę i nigdy w życiu bym TU nie wróciła... choćbym miała sprzątaczką zostać... bo dla mnie zawód sprzątaczki jest mniej uwłaczający... a jak ktoś pracuje tu i uważa, że jest super to jego sprawa :)

Pomocna?
Tak2Nie1
Papież Franciszek
 Opinia
@Lucyfer 13.05.2019 08:16

"Ubliża wszystkim pracownikom telemarketingu" - jakim pracownikom? xD Siedzenie 8 godzin na czterech literkach, kopiuj-wklejki i czytanie 1,5-min. regułki z kartki czyli coś co umie każdy to takie kosztujące wiele umiejętności i wysiłku zajęcie, że trzeba mieć tytuł przed nazwiskiem? ;-) He-He-He. Zaraz spadnę. "Pracuje na rzecz konkurencji" - wszystkie takie firemki to to samo. "Hurtowe" dzwonienie po przypadkowych ludziach i zapraszanie na spotkania z niemieckimi/hiszpańskimi akcesoriami kuchennymi i pościelami o zawyżonych cenach do kilku tysięcy zł. Zmienia się tylko nazwa call center ale to prawie zawsze Philipiak albo inny Eco Vital, które systematycznie dostają kary od UOKiK, nawet ostatnio.

Pomocna?
Tak2Nie
Młoda jestem
 Opinia

Dobra firma a jak dla mnie bez dzieci to takie 4-5 x 500+ :D

Pomocna?
TakNie
...
 Opinia

Jednym odpowiada innym nie. Jak w życiu. Niektórzy wolą jabłka inni gruszki... Najlepiej skosztować osobiście. Tak czy inaczej każdy ma tutaj szansę. Tyle. Pieniądze pewne i na czas co wcale w tej branzy normą nie jest...

Pomocna?
Tak2Nie
Lucyfer
 Opinia

Jeśli szukasz pracy i nie masz nic przeciwko rozmowom to najlepiej przyjdz i sam/a spróbuj. Gwarantuję, że nikt tu na siłę nikogo nie trzyma i jest gro osób, którym dobrze się tu zarabia i pracuje. Nie słuchajcie nikogo tylko przetestujcie same. Nie wolno ufać ludzikom, którzy się nie sprawdzili. Osobiście pracuję tu już drugi rok i możecie mi wierzyć wszystko przed Wami. Polecam.

Pomocna?
Tak1Nie2
Beta
 Opinia
@Lucyfer 13.05.2019 13:44

Co by nie mówić praca może nie jest bułką z masłem ale wszystko inne tak ludzie jak i zarobki jako takie lepsze niż socjale czy minimalna krajowa.

Pomocna?
Tak1Nie1
JA TO JA
 Opinia

Dobra i taka praca a wstydzić to się moga ci którzy tylko na socjal i 500+ liczą.

Pomocna?
Tak3Nie2
Papież Franciszek
 Opinia
@JA TO JA 10.05.2019 13:38

Zacznijmy od tego, że pracować to ty nie umiesz. Siedzisz na czterech literkach 8 godzin, klepiesz dwuminutową formułkę do wyuczenia w pół dnia i klikasz ctrl-c i ctrl-v, więc zasiedzenie, próżność i rozleniwienie to prędzej twoja działka niż beneficjentów 500+. Jeśli o twoje zarobki chodzi prawie każda firma takie oferuje jeśli nie lepsze. Ps. Przepraszam, pomyliłem się - pokrzykiwanie do studentów "ciśnijcie zaproszenia" może wymaga jakiegoś wysiłku, ale zaradnością to ty chyba nie grzeszysz.

Pomocna?
Tak4Nie4
człek
 Opinia

LUDZIE ogarnijcie sie tu jest telemarketing: trzeba mówić i przekonywać taka ta praca. Zarobki na czas i jako takie zawsze grubo powyżej dwójki na czysto

Pomocna?
Tak1Nie2
***
 Opinia

Nie będzie to pochwalny poemat w końcu nie jest to idealna i wymarzona praca ale jedno tu jest pewne (a w tej branży gdzie każdy może pracować to nie jest wcale tak mało) p e w n a i niegłodowa pensja. Tylko struny głosowe nadwyrężone i trochę ciasno i głośno. Przerwy co 2 godziny 15 minutowe więc nie tak źle. Ogólnie 3 gwiazdki.

Pomocna?
Tak3Nie3
Papież Franciszek
 Opinia

Czytam te chwalebne litania i epopeje narodowe o tym, jak to pracownicy zarabiają wręcz miliardy, stać ich na luksusowe samochody, stawiają wille z basenem i jest to najlepsze miejsce pracy na kuli ziemskiej, więc mam takie pytanie czy ta prestiżowa, wielce elitarna i solidna firma z najbardziej ugruntowaną pozycją na polskim rynku jeszcze funkcjonuje przy zatrudnieniu ludzi o braku innych kwalifikacji poza siedzeniem 8 godzin, kopiuj-wklejaniem, czytanką z kartki i wypełnianiem tabelek w Excelu? Czy ktoś waszej kadry ma jakiś dyplom albo doświadczenie pracownika zarządu/kierownika wyższego szczebla? Zatrudniacie kogoś innego niż studenciaków i licealistów dorabiających na wakacje/ferie, których i tak się pozbywacie po 2 tygodniach, żeby przyszli następni? xD Macie chociaż umowę o pracę? Przysługują wam jakieś urlopy wypoczynkowe, L4 albo na żądanie? Bo wiem, że w waszym "dziale potwierdzeń" (tym luksusowym, dla światowej elity) żaden trener ani szkoleniowiec, którego poznałem dłużej jak miesiąc lub w porywach do trzech nie zagościł.

Pomocna?
Tak14Nie10
Włodzimierz
 Rekomendacja
@Papież Franciszek 12.04.2019 10:51

Jego Fałszywa Świątobliwość ma tyle wspólnego z papieżem Franciszkiem co ta "opinia" z prawdą... Już na pierwszy rzut oka widać, że nie pracowałeś u nas w firmie. Kto tu pisze o miliardach? Basenach? Wiem starałeś się być zabawny... Nie wyszło. Równie dobrze takie "zarzuty" mógłbyś postawić pracownikom supermarketów, linii produkcyjnych, i milionom innych osób, które po prostu zarabiają na życie. Nie czekają na zasiłki, nie żerują na innych tak jak zapewne ty. Wielce wykształcony, spasiony, ociekający złotem i pychą. Zaprawdę powiadam ci mam wyższe wykształcenie (filozofia, marketing) i pracuje tutaj już 3 rok. Jak w 99% call center umowa jest na zlecenie ale zarobki większe niż na niejednej umowie o pracę. Oczywiście nie mam na myśli takich jak ty... miliarderów, dla których skromne 2200-3000 na czysto stanowią równowartość wydatków na waciki. Zdrowia życzę bo na resztę jest już za późno.

Pomocna?
Tak6Nie11
Papież Franciszek
 Opinia
@Włodzimierz 15.04.2019 09:13

Jaśniepan nie raczył zauważyć, że istnieje coś takiego jak "sarkazm", a akurat na tym forum chwalebnych wpisów o tych legendarnych zarobkach jest jak grzybów po deszczu. Skąd Szanowny Pan raczył wywnioskować, że niezadowolenie z danego miejsca pracy przesądza o lenistwie i życiu na zasiłkach? Na pracę nie narzekam. Firma i specjalizacja nieco inna i przysługuje mi wszystko, co zawarłem w moim poście. Skąd wniosek, że zarobki są najważniejsze? Musisz bardzo zaniżać poziom intelektualny swoich czytelników jak i współpracowników, skoro według ciebie pieniądze są dla nich niemalże jedyną i najważniejszą rzeczą w ich pracy. Pomijam fakt, że jak się zostaje kilka godzin dłużej niejednokrotnie bez poinformowania przez przełożonych (nie wciskaj kitu, że nie, bo tak działa wasz ten dział potwierdzeń) to faktycznie zarabia się nieco więcej niż na umowie o pracę, ale trzeba nie mieć żadnych innych zajęć, żeby cały dzień spędzać w miejscu pracy. Jedna rzecz też mnie zdumiewa: filozof o wyższym wykształceniu i pracuje na słuchawce wciskając darmowe jednorazowe chińskie produkty? Brawo.

Pomocna?
Tak8Nie8
Włodzimierz
 Opinia
@Papież Franciszek 19.04.2019 16:19

Skąd wniosek, że pracuję na słuchawce? Braki z logiki? Jeśli Jego Świątobliwości tak dobrze (w innej firmie) to czemu użala się na naszym profilu? Czyżby po prostu ta inna firma, to wielce "szanowna" konkurencja? Tak jest zapewne. I nie jest to sarkazm tylko stwierdzenie faktu.

Pomocna?
Tak6Nie9
Papież Franciszek
 Opinia
@Włodzimierz 23.04.2019 08:11

Przecież nie trzeba nic umieć, żeby siedzieć, czytać z kartki i robić kopiuj-wklejki, tak samo żeby "awansować" na "szkoleniowca" lub "trenera" czy "koordynatora" gdzie tak samo robi się kopiuj-wklejki w Excelu i klepie formułkę, tylko nie do słuchawki a do studentów i licealistów ze szkolenia, jaką formułkę z kolei oni mają klepać. Co ty mi tu będziesz kit wciskał i przerzucał winę na urojoną konkurencję. Nie dziwię się, że nawet nie ma u was normalnej umowy o pracę, a rotacja jest chyba większa niż w McDonaldzie i to nieraz w kadrze nie można dłużej zagościć xD

Pomocna?
Tak6Nie5
Papież Franciszek
 Opinia
@Włodzimierz 23.04.2019 08:11

Przecież nie trzeba nic umieć, żeby siedzieć, czytać z kartki i robić kopiuj-wklejki, tak samo żeby "awansować" na "szkoleniowca" lub "trenera" czy "koordynatora" gdzie tak samo robi się kopiuj-wklejki w Excelu i klepie formułkę, tylko nie do słuchawki a do studentów i licealistów ze szkolenia, jaką formułkę z kolei oni mają klepać. Co ty mi tu będziesz kit wciskał i przerzucał winę na urojoną konkurencję. Nie dziwię się, że nawet nie ma u was normalnej umowy o pracę, a rotacja jest chyba większa niż w McDonaldzie i to nieraz w kadrze nie można dłużej zagościć xD

Pomocna?
Tak3Nie5
Włodzimierz
 Opinia
@Papież Franciszek 28.04.2019 17:02

Nie podniecaj się... Zjedz banana. W 99% call center obowiązuje umowa zlecenie. Nie wiedziałeś tego? Co tak przeżywasz? Podobno pracujesz w firmie idealnej... Więc czego tu szukasz? Są tacy, którym odpowiada ten rodzaj pracy. Eugeniusze podobni do ciebie mają inne, bardziej intratne propozycje. Powodzenia. Amen.

Pomocna?
Tak4Nie5
Papież Franciszek
 Opinia
@Włodzimierz 29.04.2019 14:44

Wciskania kitu studentom ciąg dalszy? Jest na odwrót. Każda stabilna, dobrze płatna praca ze ściśle określonymi regulacjami ma umowę o pracę, a nie zlecenie. Tak to można roznosić ulotki. Udzielam się tu, no i co? Jest jakiś zakaz?

Pomocna?
Tak5Nie6
:D
 Opinia
@Papież Franciszek 01.05.2019 06:50

Przestań świrować. Każdy widzi, że jesteś płatnym trollem :D

Pomocna?
Tak2Nie4
Papież Franciszek
 Opinia
@:D 02.05.2019 10:58

To proszę o oświecenie na rzecz której firmy pracuję. Wiesz, że w tym momencie są to insynuacje, które poddają w wątpliwość reputację twojej firemki? Czy twój pracodawca o tym wie? A, zresztą...nie wróżę tam kariery. Popracujesz max. z pół roku, może awansujesz na pokrzykiwacza od "ciśnięcia zaproszeń" albo innego kopiuj-wklejacza a potem dostaniesz papierek z wypowiedzeniem do podpisania żeby kręciła się rotacja i zmienisz zdanie kiedy znajdziesz coś lepszego.

Pomocna?
Tak2Nie5
Mysz
 Opinia

Pierwsze call center w którym (a pracowałam w 2) nie boję się o zarobione pieniążki. I ludzie jacyś normalniejsi.

Pomocna?
Tak5Nie1
Max Raz
 Opinia

Lepiej tutaj zarabiać niż czekać na jakiś cud lub super ekstra ofertę pracy. Tak podchodzę, pozytywnie.

Pomocna?
Tak3Nie2
Gąska
 Opinia

Dobra praca dla gaduły jaką jestem a jak coś gdzieś kiedyś to powiem do widzenia.

Pomocna?
Tak3Nie2
Optymista
 Opinia

Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Nie jest tak źle a o 200% lepiej niż wieczne szukanie....

Pomocna?
Tak3Nie2
Free
 Opinia

Jak na telemarketing to bardzo dobra firma. Śmiem twierdzić, że najlepsza w L. Wypłacalni i to nie minimalnie. Projekty łatwizna.

Pomocna?
Tak2Nie5
polecam vc
 Opinia

Można przyzwoicie zarabiać, bardzo dobra firma szczególnie dla osob w trudnej sytuacji i po przejściach z różnymi chwilowkami. Kasa na czas i co do złotówki.

Pomocna?
Tak5Nie1
daria
 Opinia

JAK DLA MNIE OK :) co niektórzy zawsze znajda powód do narzekania.. dla mnie najważniejsze ze wynagrodzenie sie zawsze zgadza i na czas. jak za taka prace dobrze płaca kadra wporzadku godz pracy świetne. Czasem człowiekowi sie nie che prowadzic tych rozmów ale przecież za to nam płąca :)

Pomocna?
Tak6Nie3
spoko
 Opinia

ok firma spoko kasa i ekipa jak komuś nie odpowiada nikt na siłę nie trzyma

Pomocna?
Tak5Nie4
była
 Opinia

4- najwyższa ocena jaką dałam telemarketingowni, pracowałam 3 miesiące i to co najważniejsze czyli piniądz :) się zgadza i jest na czas poza tym fajni, normalni ludzie.

Pomocna?
Tak2Nie4
MKS
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Ludzie i pieniądze ok. Sama praca nieco monotonna ale jest dużo przerw bo w sumie 45 minut oczywiście za które jest płacone.

Pomocna?
Tak4Nie4
Lena
 Opinia

Jestem młoda :) i dla mnie za takie gadu gadu to naprawdę fajny zarobek :) Jasne, że czasem chce się rzygać tymi rozmowami ale na lepsze to niż użeranie się z ludzmi w realu...

Pomocna?
Tak5Nie4
rikitiki
 Opinia

Najważniejsze, że ludzie w porządku i szmal w terminie nie tak jak w niektórych pożal się boże firemkach...

Pomocna?
Tak2Nie4
Królowa
 Opinia

Nic za darmo. Dla młodych i tych po 50+ bardzo dobre miejsce do zarabiania nieminimalnych pieniędzy.

Pomocna?
Tak3Nie4
Realistka
 Opinia

Nie wszyscy mają znajomości, bogate CV lub rodziców :) i dla tych jest VC. Praca specyficzna ale przyzwoicie płatna. Polecam. Lepiej spróbować niż wiecznie szukać...

Pomocna?
Tak4Nie3
Marta
 Opinia

Jak sie nie lubi rozmawiać i tak naprawdę nie szuka się pracy ale miejscówki gdzie czy się stoi czy leży... To nie ma sensu tutaj przychodzić. Pieniądze pewne i przyzwoite ale tylko dla pracowitych. Innym odradzam. Po co później pisać głupoty?

Pomocna?
Tak1Nie6
"Nina"
 Opinia

Pewna kasa i lepsza niż w innych cc. Nie mówiąc o minimum krajowym. Tylko trzeba swoje robić nikt tu za siedzenie nikomu nie płaci.

Pomocna?
Tak2Nie5
Klaudia
 Opinia

Witam . Mam pytanko czy dostaje się od razu umowę o pracę ? Pozdrawiam ciepło ;)

Pomocna?
Tak1Nie4
avatar
 Opinia
@Klaudia 25.03.2019 14:21

Umowa zlecenie z bezpłatnym ubezpieczeniem, najczęściej na rok, ale zarobki większe niz na niejednej up nie mówiąc o minimalnej czy stażu, przy 160-170 godzinach w miesiącu dobrze ponad 2 tysiące.

Pomocna?
Tak1Nie4
Ona
 Opinia
@Klaudia 25.03.2019 14:21

Dwa dni szkolenia. Siadasz dzwoniss(usunięte przez administratora) czyli umowa zlecenie. Nie masz ma niej praw xD musisz liczyc na dobroć pracodawcy xD jededynym plusem jest to ze mozeez to robote rzucic z dnia na dzien xD

Pomocna?
Tak3Nie4
"Nina"
 Opinia
@Ona 28.03.2019 23:11

Kasa za to lepsza niż na niejednej umowie o pracę. Lekko nie jest ale bez przesady, pieniądze pewne.

Pomocna?
Tak1Nie6
marzenka
 Opinia

praca marzeń to nie jest ale zarobki świetne dostałam szanse na zarabianie dużej kasy mimo iz nie miałam doświadczenia Polecam wszystkim , początki bywają ciężkie ale to kwestia wdrożenia się, kadra pomocna

Pomocna?
Tak2Nie5

Zostaw opinię o Verona Consulting - Lublin

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Verona Consulting

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny