HR XPERIENCE Poland

• Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Hoppegarten - HR XPERIENCE GmbH

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Opinie o HR XPERIENCE Poland Szczecin

Nie przegap nowości o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.!

Agnieszka @hr expiernce

22.04.2024 16:05

Czy ktoś pracuje w Poing (pracownik magazynu z art.odziezowymi) dostalam ofertę na Maj. Jest tak dużo Polaków i jak z normą bo wiem że jest da się ja zrobić i po ile godzin tak na prawdę się tam robi i ogólnie jak praca ?

28.04.2024 21:09

Bardzo dobrze Pokój w hotelu lub pokój w mieszkaniu. Polecam, standard bardzo wysoki.

01.05.2024 15:46

Pokoje jednoosobowe są dla Team Leadera Standard to pokoje dwuosobowe
    Monika

25.04.2024 20:23

Hejka , czy ktoś się orientuje jak wygląda praca w Lübbenau, jak z mieszkaniem i czy ciężka praca :)
    Xla

26.04.2024 12:35

Dołączam się do pytania :) jak ktoś wie co to za magazyn? Spożywka, odzieżówka?
    Xxx

26.04.2024 12:31

Czy są przyjęcia na projekt w Haldensleben?
    xx

26.04.2024 09:26

Ktoś może napisać coś o zakwaterowaniu do pracy w Poing?

26.04.2024 18:28

Ciężko powiedzieć coś o zakwaterowaniu bo albo trafisz na hotel albo na mieszkanie, ogólnie w porządku.
    Mistrzunio

31.12.2021 12:18

Byłem na projekcie w Coesfeld. Praca ogólnie ok, nic ciężkiego do roboty, bardziej można się zanudzić niż narobić. Adekwatne wynagrodzenie do takiej pracy. Wszystko spoko z małym potknięciem że mieliśmy 3 przez 3 miesiące same popołudniówki, bardzo męczące to było. Pomoc koordynatorów oceniam na plus. Godziny z zeit konta wypłacane przy ostatniej wypłacie (uzbierało się 2400 z premia) także na plus. Na mieszkania trafiłem fajne bo 2 razy się przeprowadzałem i warunki były spoko. Wiadomo że w każdej agencji coś będzie nie tak, ale jak pracujesz i chodzisz do pracy normalnie nie zachlewając pały to nikt do niczego się nie przyczepia. Całość oceniam na plus także polecam.
    Shilon

05.09.2023 15:26

Chodzi ci o pracę czy o agencję pracy ?

22.04.2024 14:15

Jeśli byłeś całe 9 miesięcy...możesz przybliżyć mniej wiecej jakie wypłaty dostawałeś?
    Patryk

21.01.2024 17:33

Witam czy ktoś słyszał o projekcie na ciuchy okolice Magdenburga jak praca wygląda i jakie są zakwaterowania ?
    Bylapracownica

19.04.2024 13:50

W Rossmanie zarobki 1350 euro z dwoma sobotami ????????
    P

19.04.2024 21:28

Na jakim projekcie?
    K

19.04.2024 14:41

Hej, mam takie może dość nietypowe pytanie do pracowników magazynów drogeryjnych Rossmann (najlepiej jakby był ktoś z Burgwedel) Czy na tych magazynach podczas komisjonowania jest gorąco czy są w jakiś sposób klimatyzowane? Chodzi o ciuchy jakie mam ze sobą zabrać (nie mam dużo miejsca) i kwestia czy nastawiać się na pracę w krótkim rękawie ciągle czy raczej dłuższe Kiedyś pracowałam na innym magazynie i tam było dosyć chłodno ale to spożywka A jak z Rossmann? Chodzi generalnie o Burwedel koło Hannoveru

16.04.2024 11:39

Czy ktos pracuje moze na magazynie drogeryjnym w Ulm i moglby powiedziec cos o pracy i srednich zarobkach?
    @Anonim

18.04.2024 09:13

Robota jest ok . Teraz jest martwy okres a ściągają prawie że codziennie nowe osoby . Kończymy pracę codziennie 1/2 h wcześniej . Co do zarobków różnie zależy od działu

06.02.2024 17:01

Witam, czy ktoś pracuje na magazynie w Haldensleben? Dostałem ofertę prace i rozważam wyjazd. Wyjazd od 19.02. Czy są normy? Jakie wypłaty? Czy ktoś wie jakie warunki mieszkalne? Cokolwiek może powiedzieć?

15.04.2024 13:57

Praca w Haldensleben lekka. Stoisz przy taśmie i pakujesz ubrania w foliówki lub komisjonujesz zamówienia do wózków. Co do zarobków sie nie wypowiem bo byłam niecałe 3 tyg. Jeśli ktoś wybiera się w parze lub grupie to UWAGA minusem jest to, że Hermes daje wam osobno wolne dni i nie patrzy na to, że jesteście grupą dojazdową więc jeśli ktoś z twojej grupy będzie miał dzień pracujący a reszta wolne, to będziecie musieli go dowieść i odebrać z miejsca pracy.

16.04.2024 11:26

Dzień dobry!

Dziękuję za Twoją opinię. Co do zasady, jeśli na etapie rekrutacji kandydat zgłosi, że chce stworzyć grupę dojazdową z konkretnymi osobami, to informacja ta jest przekazywana również do klienta. W efekcie godziny pracy będą rozplanowane w taki sposób, aby cała grupa mogła wspólnie dojeżdżać do magazynu. W sytuacji zmiany grupy, wystarczy zgłosić informację koordynatorowi tak, aby ponownie zaplanować godziny pracy dla całej grupy. Pozdrawiam, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    beznazwy

26.02.2024 14:01

Czy odzywali już do kogoś z związku z pracą z Haldensleben ? Ktoś już zaczął tam pracę ?
    @pracownik

14.04.2024 19:20

Ja też jestem na liście rezerwowej ale od kwietnia początku jednak dzwoniłam codziennie i dostałam z chłopakiem umowę na projekt do Lubbenau i jedziemy w sobotę do pracy.

15.04.2024 14:04

Byłam na projekcie w Ludwigswelde i Ulm. Jeśli chodzi o Ludwigswelde to praca jest 4-5 dni w tygodniu..najczęściej jednak 4, a zarobki to ok. 1200 euro. Raczej jest to opcja dla ludzi którzy dojeżdżają codziennie z Polski na ten magazyn. Ludzie życzliwi, pakujesz i komisjonujesz wszystkie gadżety i ubrania lidlowskie. Co do Ulm - praca 6 dni w tyg od pon do sob i zarobki ok.1500 euro. Praca lekka i mega nudna. Chodzisz z wanną i zbierasz słodycze napoje karmy zabawki. Nic szczególnego. Na obu projektach miałam dobre zakwaterowanie ale z agencją zawsze różnie. Jedni mają dobrze drudzy nie.

14.04.2024 19:30

Czy ktoś może podejmuje pracę przez HR w Lübbenau na magazynie spożywczym?
    Magda

11.04.2024 20:31

Mam pytanie odnośnie pracy w magazynie w miejscowości Gera - czy za pośrednictwem firmy można odpłatnie uzyskać uprawnienia na wózki elektryczne?
    marta123@hrexperience

10.04.2024 15:55

Dzień Dobry, Witam, Mam pytanie wypłatę za marzec Państwo przelewają konkretnie w dniu? Dziękuję za odp Pozdrawiam
    Dar

11.04.2024 10:49

Wypłata przelewana jest do 15 dnia roboczego banku czyli do ca 20 dnia każdego miesiąca
    marta123@hrexperience

11.04.2024 19:55

Do 20-go agencja ma czas rozumiem jednak mam nadzieję,że wypłata będzie troszkę wcześniej Dziękuję

Oferty pracy - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Schichtleiter - Kierownik Zmiany (M/F/D)

Unna

11970 - 14280 PLN / m

Koordynator ds. zakwaterowania pracowników/ Housing Assistant (M/F/D)

6000 - 7000 PLN / m

Specjalista / Specjalistka ds. rozwoju sprzedaży

8500 - 8500 PLN / m

IT HelpDesk Technician (M/F/D)

6000 - 7500 PLN / m

Social Media Sourcing Specialist (M/F/D)

5000 - 5500 PLN / m

Operations Manager z językiem niemieckim (M/F/D)

11000 - 14000 PLN / m

Burgwedel

04.04.2024 14:43

Cześć, jakie opinie o projekcie w Burgwedel? Pracuje tam ktoś? Jak warunki do pracy, zakwaterowanie i koordynatorzy? Pozdro

01.03.2024 16:22

Hej! Poszukuje kogoś to jest aktualnie na projekcie w Poing. Mam kilka pytań odnośnie pracy.
    Medzik

23.03.2024 13:42

Ogólnie jak jest w tej pracy, jak zakwaterowanie, wypłaty, czy koordynatorzy są pomocni. Jak najwięcej informacji chce wiedzieć jeśli dasz radę opisać to będę wdzięczna !
    LukKar

25.03.2024 08:11

Czy komisjonowanie jest na piechotę, czy na wózkach? W jakich godzinach się pracuje, czy są dwie zmiany? Jaki standard kwater i jak zarobki? Pozdrawiam
    PL

24.03.2024 17:40

@PS1947 jak mam pytanie czy są tam godziny? Jak mieszkania?
    @ pracownik point

23.01.2024 16:58

Pracowalem w Poing 9 miesięcy na komisionowaniu .Ogólnie praca nie jest ciężka warunki mieszkaniowe na halenbross .pokoik 2 osobowy mały bez luksusu ale da się przeżyć. Minus trochę daleko do pracy .Marcelina nasza koordynatora bardzo pomocna kobita .co do niemieckiego szefostwa zibi i henry też ok .Jeżeli trafisz, na zmianę Zibiego nie ma co narzekać.Na tej zmianie pracuje też Anna polka też spoko zawsze pomoże.
    Wilkk

23.03.2024 14:01

Hej a ile km miałeś do pracy? I czy był dojazd kolejka, mamy wyjazd do prscu do poing i babka mówiła że będzie można doejzezc kolejka do pracy a nocleg w jakim był miesicie dokładnie?

21.03.2024 21:19

hhghg

22.03.2024 09:44

Cześć, a ja mam pytanie dostaliście już konkretną odpowiedź na temat tego że wyjazd 3 kwietnia i mają już wszystkich ludzi na tym projekcie?
    Mia

20.03.2024 23:33

Opowie ktoś coś więcej o tym zakwaterowaniu, jakie oferują na stanowisku Koordynator Projektu z językiem niemieckim (M/F)? W sensie, czy trzeba za to dopłacać i ile ewentualnie. Ceny teraz lokali są kosmiczne na wynajem, zastanawiam się, czy to będzie mi się opłacało.
    Byly pracownik

21.03.2024 19:04

Warunki zakwaterowania dla koordynatorów są w porządku,ogółem agencja ma zadbane lokacje. Co do płatności,koordynator płaci coś ok.200€ za mieszkanie. Wcześniej wymieniłam + i - pracy jako koordynator, ale była to chyba bardzo "niewygodna" wypowiedź,więc została usunięta.

19.03.2024 20:20

Witam, czy są jakieś fajne oferty godne polecenia na magazynie?

20.03.2024 15:54

Oferty wiszą na stronie ale jak przyjdzie co do czego to ludzie dostają info że mają dalej czekać albo że jednak pracy na tym projekcie nie ma Pytanie więc po co wiszą oferty skoro co chwilę ktoś pisze że ma czekać

21.03.2024 14:44

Dzień dobry! Oferty pracy są regularnie aktualizowane, odzwierciedlając bieżące potrzeby naszych klientów. Niestety, zapotrzebowanie na pracowników może zmieniać się dynamicznie, co wpływa na dostępność poszczególnych ofert. Jest to zależne od zewnętrznych czynników, na które nasza firma nie ma bezpośredniego wpływu. W razie pojawienia się zapotrzebowania na kandydatów do pracy, niezwłocznie się z Panem skontaktujemy. Pozdrawiam, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HR XPERIENCE Poland?

Damian93

16.03.2024 16:40

Dzień Dobry. Czy w okolicach Haldensleben Hr experience ma projekt Hermesa tylko czy są jeszcze jakieś?
    Jarek

15.03.2024 21:43

Witam, wybieram się na magazyn w Ulm w najbliższym czasie, ktoś opisze jak warunki mieszkaniowe, ile można zarobić i jak sama praca na magazynie, dzięki z góry za odpowiedzi, pozdrawiam :)
    Beznazwy

22.02.2024 09:30

Wie ktoś jakie jest wynagrodzenie na projekcje Ulm ? I jak to wygląda z dodatkami ?
    Ehh

01.03.2024 05:19

To nie ma dodatków za wyrobienie normy ?
    Antek

15.03.2024 16:58

Można sobie wyrobić premie do 500 euro na komisjonowaniu . Byliśmy ,i premia była normalnie wypłacana
    Dmd

13.03.2024 14:04

Hej, czy może ktoś opowiedzieć więcej o pracy w Berbersdorf? Bo wyjeżdżam z dziewczyną w niedzielę i chciałbym się dowiedzieć czy jest tam w porządku?? I wasze ogólne opinie :)
    Kinga

12.03.2024 15:19

Nie polecam (usunięte przez administratora) Razem z chłopkiem mamy doświadczenie, pracowaliśmy już w HR i dostaliśmy informacje że nie ma obecnie ofert k mamy czekać (od miesiąca już ponad czekamy) Tymczasem znajoma bez języka i doświadczenia dostała ofertę Paranoja, szkoda czasu na tą firmę Szukajcie gdzie indziej

13.03.2024 09:52

Dzień dobry Kingo, Przykro nam, że nie udało się znaleźć oferty dla Ciebie. Obecnie posiadamy ciekawą ofertę na operatora wózka Ameise/FFZ w Burgwedel, być może zainteresuje Cię ta oferta. Nie musisz mieć uprawnień FFZ, gdyż przed rozpoczęciem pracy organizujemy kurs w celu uzyskania stosownych dokumentów. Warto zainteresować się tą ofertą, ponieważ jest to szansa na rozwój, zdobycie nowych umiejętności. Projekt startuje na początku kwietnia. Rekrutacja zbiera listę osób chętnych, więc zachęcam aby zgłosić się ponownie na maila: [email protected] Pozdrawiam serdecznie Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami [email protected]
    Karolina

09.03.2024 16:10

Czy są tu może jacys byli/ obecni Team leaderzy? Widziałam ogłoszenie właśnie na to stanowisko i chciałbym zapytać o opinie na ten temat kogoś kto zna to stanowisko Jakie wrażenia? Polecacie czy nie?
    Dawid

09.03.2024 16:39

To zależy Jeśli chcesz po prostu zarobić parę groszy i nie wiążesz swojej przyszłości z Niemcami albo nie zależy ci na nauce niemieckiego a po pracy chcesz po prostu odpoczywać to zostań zwykłym pracownikiem magazynowym Jeśli chcesz zostać w Niemczech na dłużej, chcesz nauczyć sie języka i zarobić trochę lepiej to jeśli już mówisz po niemiecku warto spróbować Pracowałem kiedyś jako team leader i moim zdaniem minusy TeamLeader : Musisz pracować w weekendy (podpisywanie umów), mało czasu wolnego dla siebie, ciągle musisz być pod telefonem, dodatkowy stres Plusy TeamLeader: lepsze zarobki (niedużo ale jednak), szansa na naukę języka, lepsze cv, lepsze warunki zakwaterowania

Kontakt - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Al. Wojska Polskiego 81 70-481 Szczecin

Branża główna: Praca tymczasowa

Kamila

07.03.2024 23:40

@Pracodawca Czemu w ofercie w haldensleben jest informacja o premii świątecznej a nie otrzymaliśmy takiej pracując na tym projekcie? A pracujemy od sierpnia?

08.03.2024 06:22

No się nie dziwię że nie dostaliście premii skoro pracowaliście od sierpnia Trzeba mieć przepracowane pełne pół roku (czyli wcześniej niż od sierpnia) bez żadnej absencji

08.03.2024 14:18

Dzień dobry, Pracownik otrzyma premię, tzw. Weihnachtsgeld jeśli ma co najmniej 6 miesięcy stosunku pracy i przypada to na ostatni dzień listopada lub ostatni dzień czerwca. W razie wątpliwości warto porozmawiać bezpośrednio z przełożonym. Pozdrawiam serdecznie Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami [email protected]
    Mati

07.03.2024 15:09

@pracodawca Dzień dobry, mam pytanie - kiedy będzie dostępny ponownie projekt magazyn odzieżowy Breuninger w Sachsenheim?

07.03.2024 15:18

Dzień dobry, poprosze abyś w tym celu skontaktował się z naszym działem rekrutacji na maila: [email protected] Pozdrawiam serdecznie Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami [email protected]

08.03.2024 10:26

Dzień dobry, na ten moment nie posiadam szczegółów dotyczących tego projektu. Proszę o kontakt z działem rekrutacji, który z pewnością udzieli wszystkich potrzebnych informacji dotyczących obecnie prowadzonych projektów. mail: [email protected] Pozdrawiam serdecznie Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami [email protected]
    Kamil

03.03.2024 21:26

Witam, jakie zarobki są w Haldensleben, magazyn Hermes?
    Magda

05.03.2024 13:23

Zależy od działu na którym pracujesz Są działy gdzie są nocki, a są takie gdzie masz dwie zmiany tylko

03.03.2024 14:54

Witam chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca na magazynie w ludwigsfelde oraz jakie są warunki mieszkaniowe ?
    Mat

23.02.2024 20:24

Witam czym jest ta „premia wakacyjna” czymś Ala wakacje pod grusza ? I jakie są warunki by ja otrzymać? Pozdrawiam

28.02.2024 16:33

Jeśli na dzień 30.06 masz przepracowane pełne sześć miesięcy to dostaniesz premię wakacyjną, jeśli pracujesz krócej to nie dostaniesz nic.

02.03.2024 22:00

Na danym projekcie. 200 euro brutto.
    Ughh

28.02.2024 19:04

Czy każdy dostaje wszystkie informacje 3 dni przed wyjazdem ? Czy są jakieś wyjątki ? Jutro mi się zbliża 3 dzień a ja dalej nic nie wiem
    Mat

29.02.2024 20:59

Dostaniecie adres i numer telefonu do koordynatora do którego macie zadzwonić o umówić się na godzinę przyjazdu żeby podpisać umowę Spokojnie Wiem że to irytujące, bo sam pamiętam jak przed pierwszym wyjazdem dostałem po południu kontakt do koordynatora a musiałem jechać do DE następnego dnia rano

01.03.2024 12:49

Dzień dobry. Zapewniam, że nasz dział Rekrutacji robi wszystko co w ich mocy. Adres zakwaterowania oraz numer kontaktowy do Koordynatora będzie wysłany na adres mailowy podany w zgłoszeniu. W razie chęci uzyskania większej ilości informacji dot. wyjazdu, zachęcam do kontaktu bezpośrednio z osobą, która przeprowadzała rekrutację. Pozdrawiam serdecznie Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami [email protected]
    Krystian

01.03.2024 08:58

Pytanie do pracodawcy, czy pracujac od 01.01-30.06 dostane premie wakacyjna o ktorej jest mowa w ofercie? Jezeli tak , to ile wynosi? Dziekuje.
    Malowany93

29.02.2024 18:34

We wtorek jadę do ulm na magazyn drogeryjny Ktoś coś jak lokacja tam wygląda i praca mniej więcej w skrócie ?

28.02.2024 13:48

Hej, jest ktoś na projekcie w Ludwigsfelede? Jaka jest rzeczywista ilość godzin? Jak praca ? :)

27.02.2024 18:16

Darek

28.02.2024 10:22

Myślę, że lepiej jeśli zwrócisz się z tymi pytaniami do działu rekrutacji

28.02.2024 10:52

Dzień dobry. W celu uzyskania odpowiedzi na powyższe pytania, proszę o kontakt pod adresem e-mail: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami [email protected]
    majka

27.02.2024 14:44

Czy byłby ktoś chętny na wspólny wyjazd na początku maja na komisjonowanie? Magazyn drogeryjny Proszę o kontakt na maila [email protected]
    Wera

26.02.2024 17:41

Czy można liczyć na wyjazd do Hermesa w następnym tygodniu ? Terminy z początkiem marca podobno @Pracodawca ?

27.02.2024 08:45

Dzień dobry. Nabór cały czas trwa, w związku z tym zachęcam do zaaplikowania przez naszą stronę internetową: https://hr-xp.com/pl/aplikuj.html, wówczas nasz dział rekrutacji skontaktuje się z Panią i udzieli wszystkich informacji. Pozdrawiam serdecznie Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami

12.02.2024 17:10

Hej wszystkim.Czy pracuje ktoś aktualnie (bądz pracował) na jednym z dwóch projektów na komisjonowaniu w Gochsheim lub Marktredwitz? Czy są to te same projekty co w Edece w Ansbach?czy tylko miejsca zakwaterowań?
    Michał

24.02.2024 15:10

@kandydat Lodówka pewnie będzie jedna na całe mieszkanie. To jest akurat minus tych mieszkań (zakładam że tak będziecie mieli, bo byłem na 3 projektach HRki i zawsze tak jest). Więc generalnie nie bierz za dużo jedzenia bo pewnie będziesz miał dla siebie 1 półkę w lodówce Co do mieszkania to zależy jak traficie bo wiem że w Berbersdorfie jest też hotel pracowniczy i niektórzy tam mieszkają A jak nie to masz normalne mieszkanie w bloku Pewnie będziecie mieszkać w 4-6 osób, tak zazwyczaj jest Mieszkania zazwyczaj ok, jak to w bloku Zdjęć kwater nigdy nie dają ale nie martw się, w baraku spać nie będziesz
    Michał

24.02.2024 15:30

Formalności nie masz właściwie Jeszcze w Polsce podpisujesz umowę przez neta, a potem w Niemczech spotykasz się z koordynatorem i podpisujesz to samo ale na papierze Później powinien Cię zaprowadzić na kwaterę i powiedzieć kiedy i o której zaczynasz To właściwie tyle
    Nowa

23.02.2024 11:33

Hej, ile dni przed rozpoczęciem pracy wysyłają bądź dzwonią z informacjami dotyczące pracy min. Jakie zakwaterowanie będzie , gdzie będziemy pracować , co trzeba wziąć i o której się pojawić pierwszy dzień i wsio wsio ? Bo czekam i czekam a za tydzień juz zaczynam …

23.02.2024 12:19

Dzień dobry. Wszystkie informacje otrzyma Pani na maila podanego w zgłoszeniu, najpóźniej 3 dni przed terminem przyjazdu na zakwaterowanie. Pozdrawiam serdecznie Maciej Kwiatkowski Manger ds. kontaktu z pracownikami [email protected]

Zostaw merytoryczną opinię o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.