HR XPERIENCE Poland

• Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Hoppegarten - HR XPERIENCE GmbH

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Opinie o HR XPERIENCE Poland Szczecin

Nie przegap nowości o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.!

majek

05.06.2017 09:59

Napisze coś ktoś więcej o pracy na magazynie z odzieżą (pakowacz) w Haldensleben? Warunki pracy ,warunki zakwaterowania, zarobki, na jak długo mozna się zatrudnić.
Miiii

25.06.2017 20:56

Praca w Haldensleben jest super minusem jest to, że dużo chodzisz min 15 km robisz zamówienia przy ubraniach na każde ubranie buty naklejasz etykiety I tak non stop kończysz zaczynasz nowe w ciągu dnia zrobisz od 600-1300 sztuk ubrań zależy od zamówienia, godziny są zawsze minimum 150 h w miesiącu max 180 10 godzin idzie na zeitkonto wypłata od 850-1050 euro netto. Mieszkania ok hotele spoko praca super nie narzekam ludzie jak wszędzie znajdą się fałszywi i normalni na wszystko masz czas spokojna normalna praca
Anonimowa

17.08.2017 10:46

Jesli mogę zapytać jakie są średnie zarobki? Po odliczeniu już mieszkania 250euro?
Ulka

09.05.2017 16:26

Korzystałam z ich pośrednictwa i pracowałam w Horselgau, wszystko było ok. Denerwujący są Polacy , którzy tylko wykłócają się o wszystko. Firma HR XPERIENCE jest spoko i nie powodu do narzekania, wszystko było ok.
Arunio

08.05.2017 08:31

Praca w Horselgau męcząca nie dla leniwych kobiet.
Tomasz

02.05.2017 23:00

HR XPERIENCE ma tak mało ofert pracy a szkoda. Szukam pracy na kolejny wyjazd i właśnie chcę z nimi jechać gdyż wiem, że mogę dobrze zarobić i nie będę miał żadnych niespodzianek.
Ona25

03.05.2017 10:19

właśnie szkoda... ja już czekam kilka miesięcy żeby się dostać na jakikolwiek projekt ale bezskutecznie. I nie wiem czy odpuścić sobie tą firmę ciągle tylko słyszę że oddzwonią a jakoś nie dochodzi do tego. a Ty jak długo czekasz?

02.05.2017 18:47

witam, również dostaliśmy oferte pracy w Hörselgau okolice Gothy jako komisjoner w art. zoologicznymi, mamy pytanie jak to wygląda w praktyce
Ciekawa

04.05.2017 17:25

Ja pracuje w Horselgau jako komisjoner plyt i ksiazek na dziale thalia. Dzial z artykulami zoologicznymi nazywa sie zoo. Na zoo jezdzi sie takimi wozkami. W pierwszy dzien zdaje sie na to egzamin i dostaje uprawnienia. Na thalii chodzi sie z wozkiem ciagnietym wlasnymi silami. Na obu dzialach praca polega na komisjonowaniu zamowien ze skanerem. Na zoo jest ciezej poniewaz trzeba dzwigac worki np z karma albo zwirek. Tyle ze sie nie nachodzi czlowiek bo na thalii minimum 15 km dziennie sie robi. Teraz mamy caly czas nadgodziny. Dzien w dzien. Normalnie praca jest od 5 do 13.45 albo od 14 do 22.45. z nadgodzinami wyglada to tak od 5 do 14.45 albo od 15 do 00.45. w sobote osoby ktore maja tydzien na rano ida na 7.30 do pracy. Ci ktorzy maja popoludniowki zazwyczaj wzywani sa do pracy w sobote na 10 badz 11. Pracuje tutaj miesiac i w kazda sobote bylam w pracy. Teraz jest praca ale jak robi sie coraz mniej zamowien to agencje puszczane sa po 2 godzinach do domu albo bywa tez tak ze przychodzi sie na 5 albo 14 i slyszy sie zeby jechac od razu do domu. Tak bywa niestety...

08.05.2017 14:41

Dziękuję za info. A jak z mieszkaniem i dojazdami? Język jest potrzebny? Jeśli mozesz to pisz na [email protected]. pozdrawiam
nowy

29.04.2017 13:28

Czy ktoś z was pracował w miejscowości Hörselgau okolice Gothy jako komisjoner w art. zoologicznymi??

02.05.2017 18:37

Witam, równiez dostaliśmy ofertę pracy Hörselgau okolice Gothy jako komisjoner w art. zoologicznymi, jesteśmy ciekawi jak to wyglada w praktyce??
Jusi3993

17.06.2017 17:16

Jaką agencje?
mila

21.04.2017 18:08

szkoda ze ludzie bez samochodu nie mogaa sie dostać tutaj do pracy przez ta firmę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Melisa

21.04.2017 11:55

Pracuje ktoś w Lübbenau? Jakieś opinie?
Olek

19.04.2017 13:37

Jak jest rekrutacja to jaki czas zeby zaczac prace ? jest chociaż tydzień ? czy z dnia na dzień? Przecież w Polsce też trzeba dać wypowiedzenie jak co...
Pb-ołów

15.04.2017 11:48

Agencja bardzo profesjonalna.Zasługuje na 5 gwiazdek.Trochę wkurza mnie w niej to,że ludzie bez samochódu muszą długo czekać na ofertę pracy choć posiadają doświadczenie i znają języki. Fajnie bybyło gdyby agencja posiadała własne samochody dowożące ludzi do pracy.Byłoby napewno ekologiczne,przyjemnie i tanio.Serdecznie pozdrawiam całą Agencję Hr Xperience i życzę dalszych sukcesów.Jedyna Agencja ,która szanuje Ludzi.
marian

17.04.2017 16:41

właśnie ludzie czekają po kilka miesięcy co sa bez aut..
Barbula

09.04.2017 12:27

Czy HR XPERIENCE Poland nie ma więcej ofert pracy za granicą? Interesuje mnie głównie praca dla kobiety? Słyszałam , że to fajna agencja i spokojnie można z nimi wyjechać za granicę. Gdyby ktoś wiedziała proszę o info.
Hatti

14.04.2017 07:36

długo się czeka.. obiecali mi że zadzwonią jak bed jakies oferty a nie zadzwonili. Niepotrzebnie poprzednie oferty z innych prac odrzucałam bo czekałam tutaj i juz czekam tak 4 miesiace.. jeszcze miesiac poczekam i rezygnuje z tej agencji :( niestety..:(

03.04.2017 14:02

Szanowni Państwo, niestety nie możemy zapewnić pracy wszystkim osobom, które do nas aplikują, ponieważ byłoby to niemożliwe. Ponadto w trakcie rekrutacji na poszczególne projekty bierzemy pod uwagę różne czynniki np.: doświadczenie w pracy przy komisjonowaniu art. spożywczych z zestawem pick by voice (w j. niemieckim), posiadanie własnego auta, gotowość do wyjazdu w konkretnym terminie. W przypadku pojawienia się nowej oferty wysyłamy e-mailem propozycję pracy do osób spełniających kryteria i widniejących w naszej bazie. Pozdrawiamy HR XPERIENCE
Kamil

03.04.2017 15:57

witam pani Ewelino a czy jeśli ktoś pracował w waszej firmie ale krótko to czy drugi raz też jest brany pod uwagę na nowy projekt?
Sztywne31

31.03.2017 22:05

W Haldensleben jest fajnie, super praca ludzie i zakwaterowanie :) kasa spoko

Oferty pracy - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Pomocnik produkcji/ Monter komponentów k/m/d

Allendorf

10600 - 11400 PLN / m

Specjalista ds. Kadr i Płac (M/F/D)

Szczecin

Operator wózka widłowego (M/F/D)

Verl

75 - 78 PLN / h

Specjalista ds. SEO i Content Marketingu (M/F/D)

8000 - 9000 PLN / m

Pracownik magazynu spożywczego (M/F/D)

Kerpen

65 - 68 PLN / h

IT HelpDesk Technician (M/F/D)

6000 - 7500 PLN / m

Poważny29

31.03.2017 09:29

Praca w Haldensleben jest ok nie jest ciężko, zakwaterowania super w dobrym standardzie i kasa ok
Anonimowa

17.08.2017 10:43

Jeśli moge zapytać ile można zarobic netto po miesiącu? Po odliczeniu mieszkania 250euro. Ile zostaje na rękę..? (wiadomo trzeba jeszcze za coś żyć itd ale to już każdy sobie ustala ile wyda itp)
xyzt

29.03.2017 11:23

Czekam kilka miesięcy na dostanie się do tej firmy.. nie wiem czy problemem jest to że nie mam auta chyba tak. czy jak będzie nowy projekt jest szansa ze się dostanę?
xyzt

03.04.2017 10:16

tez sie zastanawiam czy z innej oferty ale bardziej wolałabym z ta firma ale nie wiem ile czekac tez za długo nie moge bo ile mozna zobaczymy. :( nie ma sensu dzwonic do biura bo i ta to samo mówia..:(
...

08.04.2017 19:53

To skad sie potem biora takie osoby bez auta na projektach ktore agencja wciska na sile tym ktorzy maja samochod i nie chca wozic takich darmozjadow co mysla ze auto jezdzi na powietrze
Magdaa 28

28.03.2017 23:52

Witam, jak wygląda praca w Haldensleben na magazynie z odzieżą? Ilu ludzi tam pracuje jaka atmosfera w pracy, zamieszkanie?
Nie- Byle kto

31.03.2017 18:10

Firma w której jest projekt zasługuje na najwyższą ocenę , ale sam HR okazał się wielkim niewypałem . Komisjonowanie to praca lekka i prosta, lecz nie ma praktycznie żadnej komunikacji z koordynatorami na każdym szczeblu.(usunięte przez administratora) Można trafić na dość wygodne kwatery,ale jest też opcja trafienia do nor typu seehausen czyli hotel pracowniczy (usunięte przez administratora) Byłam wystarczająco długo (usunięte przez administratora) Nie Polecam!!!
Maja

27.03.2017 22:28

Najlepszy jest magazyn w LUBBENAU he he
sca

04.04.2017 21:34

a gdzie jest ten Bumbebau pod Londynem gdzieś?
mati

02.06.2017 13:04

Czy to ironia??? Czy rzeczywiste odczucia, mam tam jechać ze prosilbym o odpowiedz.
Maja

27.03.2017 22:27

Najlepszy jest magazyn w LUBBENAU he he
On

11.08.2017 16:14

Maja bylas moza tam na magazynie jak tam
Robert

27.03.2017 11:08

Też polecam ta firmę 1000%. dwa razy musiałem zrezygnować.. niestety z projektów. ;/ chciałbym znowu sie dostać do pracy tylko na ta chwile chyba nie ma ofert pracy?
Iza

19.03.2017 10:15

HR XPERIENCE to super firma, oby więcej takich było.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HR XPERIENCE Poland?

Kamilla

16.03.2017 09:47

czy osoby bez aut też są przyjmowane do pracy?????
Gosia

10.03.2017 10:23

Czy ktos moze powiedziec czy agencja ma do zaoferowania tylko mieszkania czy jakies hotele pracownicze tez? I ile placiliscie badz placicie za zakwaterowanie. Pozdrawiam
Marta89

10.03.2017 09:39

Dzień dobry czy na obecną chwilę są aktualne oferty pracy dla kobiet jako komisjoner?????? Wysłałam cv miesiąc temu i nic.. więc nie wiem czy to trzeba dzwonić czy czekać na telefon? w tej firmie? jak wysłane cv?

10.03.2017 09:07

@[email protected] dzięki za komentarz. Co najlepiej wspominasz?
[email protected]

10.03.2017 15:05

Co wspominam magazyn w Goschaim atmosferę kumpli koordynatora pensjonat wogóle było fajnie szkoda że skończyła się tam praca chętnie bym tam wrócił
[email protected]

09.03.2017 18:12

Witam pracowałem w tej firmie prawie rok nie mam żadnych pretęsji di nich są w porządku chętnie bym do nich wrócił ale niewiem czy mnie jeszcze wezmą a ci wypisują bzdury robili po kilka dni i się zwalniali albo. nawet nie poszli wogóle do pracy polecam tą firmę i może mnie jeszcze wezmą Pozdrawiam Paweł Piotrowski

01.03.2017 09:09

@Kama, może warto w takim razie zapisać się na jakiś szybki kurs języka niemieckiego? Możesz też skontaktować się z firmą bezpośrednio - wspólnie może znajdziecie jakiś kompromis!
Ona34

01.03.2017 15:11

Oferty bez języka też są.. trzeba dzwonić sprawdzać. Byłam na jednym projekcie było super. tylko musiałam zjechać niestety do Polski co żałuję ale czasami tak bywa :( Mam nadzieję że latem dostanę się ponownie bo będę mogła już wyjechać.

Kontakt - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Al. Wojska Polskiego 81 70-481 Szczecin

Branża główna: Rekrutacja i HR

27.02.2017 16:13

Widzieliście już nowe oferty pracy? http://www.gowork.pl/praca/praca-fizyczna-budownictwo-ochrona;b/neumunsterhaldensleben;l?oferta_opinie=gowork59400690362091 Będziecie aplikować? :)
Kama

27.02.2017 17:43

Ja bym z chęcią aplikowała tylko ze tam komunikatywny język niemiecki ;[ szkoda......
Mauzer

22.02.2017 13:55

Pracowałem za ich pośrednictwem i było super. Wszystko dopięte bez uwag. Ciężko było się dostać ale jak sprawdza pracownika to następnym razem jest łatwiej.
Ona25

07.02.2017 11:39

Aha dziękuję pani Ewelino za odpowiedź. To w takim razie czekać na nowe projekty pracy? chyba już prędzej się dostanę niż tak czekać na jedno wolne miejsce w pracach.. :(
Onaa25

07.02.2017 07:35

Czy są na tą chwilę oferty pracy bez języka niemieckiego i bez posiadania samochodu ???????? czy ktoś teraz będzie wyjeżdżał do pracy?????????? Nie wiem czemu tak trudno się dostać ??????!!!!!!!!! dziwne.

07.02.2017 09:23

Dzień dobry, trudno się dostać, ponieważ na jedno wolne miejsce pracy przypada kilkudziesięciu chętnych i niestety nie wszystkim możemy zagwarantować pracę. Osobom, które wysłały do nas swoje CV wysyłamy aktualne oferty e-mailowo i przeprowadzamy proces rekrutacji. Pozdrawiamy HR XPERIENCE
Zuch

03.02.2017 13:22

Czy ktoś się orientuje o ofercie pracy dla koordynatora usług sprzątających, czy to może być dla kobiety?

06.02.2017 12:02

Dzień dobry, najważniejsze jest spełnianie wymagań dot. m.in.: dobrej znajomości języka niemieckiego oraz doświadczenia w zarządzaniu personelem sprzątającym. Płeć nie ma żadnego znaczenia - dotyczy to tej i innych rekrutacji. Pozdrawiamy HR XPERIENCE
ona

26.01.2017 07:28

kiedy bedzie cos dla kobiet??????????????????????
Jagoda

24.01.2017 13:35

Witam jakie są warunki mieszkaniowe [email protected]

11.12.2016 18:59

Uzer

10.01.2017 14:41

Proponuję pisać do szefów jak coś źle funkcjonuje, po co piszesz o sprawach wewnętrznych na forum, co to daje?
Ala22nowa

29.11.2016 23:28

Witam , czy ktos.pracowal w porzednim roku w czasie swiat w tej agencji i dostał dodatkowe swiateczne pieniadze? Bo wiem ze inne agencje je wyplacaja jesli pracownik przepracuje przynajmniej pół roku, jak to jest tu?
Nowa

29.11.2016 17:16

Pani Ewelino są jakieś wolne miejsca pracy dla kobiet?
Aneta

28.11.2016 12:31

Cześć, jedzie ktoś do Weilerswist 04. grudnia?
riki

23.12.2016 07:32

ja pytam bo też tu pracuję i chciałem się z tobą umówić

06.02.2017 14:33

Jestem z okolic Lublińca i chce jechać swoim samochodem, pracujesz już tam ? Jak praca i jak zakwaterowania ?
Nowy

25.11.2016 11:22

Razem z kolega chcemy się wybrać do pracy na komisjonowanie, możecie mi powiedzieć jak wygląda stawka godzinowa/miesięczna brutto netto to będzie nasza 1 praca za granicą ile kosztuje utrzymanie i mieszkanie da rade jeszcze coś odłożyć czy słabo? Nadgodziny wypłacają czy raczej wolne jakie są godziny pracy?
Anna

24.11.2016 20:31

Witam jeśli ktoś jedzie do Ulm bardzo proszę dać znać bo mnie ta oferta interesuje ale proszę dać znać jak jest na miejscu z pracą oraz jakie warunki mieszkaniowe
Maciek

17.11.2016 11:35

szkoda ze bez aut nie zatrudniają bo duzo byłoby chętnych
Honda

04.02.2017 20:26

nie zatrudniają bo później są problemy ze ktoś nie chce zabrać a ma takie prawo albo że nie będzie go w pracy bo nie ma jak dojechać. .

06.02.2017 12:08

Dzień dobry, zatrudniamy również osoby nieposiadające samochodów. Choć rzeczywiście czasami specyfika pracy na danym projekcie (system zmianowy) sprawia, że posiadanie auta jest dużym atutem w procesie rekrutacji. Pozdrawiamy HR XPERIENCE

Zostaw merytoryczną opinię o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.