HR XPERIENCE Poland

• Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Hoppegarten - HR XPERIENCE GmbH

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Opinie o HR XPERIENCE Poland Szczecin

Nie przegap nowości o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.!

Zenon

17.08.2017 12:09

Słyszałem o agencji dobre opinie ale bardzo podoba mi się , że na tym wątku można uzyskać tak dużo informacji. Czyżby to pracownicy agencji tak pisali?
    Para

17.08.2017 10:49

Szukamy transportu na 28 sierpnia do Haldensleben. Jesteśmy z okolic Katowic. Czy również ktoś wybiera się tam do pracy w tym terminie? Czy ktoś może mi polecić jakie obuwie ochronne zakupić? Z góry dziekuje:)
    Kobieta87

15.08.2017 21:05

Witam, czy ktoś jedzie z tej firmy na stanowisko: * Hörselgau (okolice Gothy) – praca w magazynie z karmą dla zwierząt i książkami * Haldensleben (okolice Magdeburga) – praca w magazynie z odzieżą Jeśli ktos pracował na w/w stanowisku to moze dorzucić kilka słow jak wygląda praca itd. Wraz z chłopakiem pojadę na pewno z tej firmy 21-22 sierpnia.
    Kobieta

23.08.2017 19:23

Dziękuję za info. Długo tam pracowałas? Czy byłaś w stanie cokolwiek więcej odlozyc? :) Z góry dziękuję za odpowiedź.
    Aleale

14.09.2017 14:45

Dwa miesiące pracowałam. Jak pracujesz 200 godzin to zarobisz....ale jakim kosztem....zero odpoczynku...
    Dytaa

15.08.2017 14:42

W Haldensleben jest różnie. Jest bardzo słaba organizacja, trzeba sie o wszystko samemu dopytywac, bo koordynatorzy bardzo mało mówią. Trzeba ich pilnować z zameldowaniem... Praca ogólnie lekka chociaż zdarzają sie strajki i wtedy trzeba siedzieć w domu. Są dwie zmiany w poniedziałki i wtorki od 5:30 do 15:00 i od 15:00 do 00:30 reszta tygodnia to od 8:30 do 17:30/17:00. W każdym tygodniu przypada obowiazkowo jeden wybrany dzień wolny, rzadko kiedy pracuje sie 6 dni w tygodniu. Po 6 miesiącach pracy przez agencję można przejść bezpośrednio na Hermesa i wtedy się więcej zarabia tylko trzeba mieć własne mieszkanie.

16.08.2017 12:31

Witam, projekt w Haldensleben jest jednym z największym, obecnie pracuje tam ponad 100 osób. Staramy się, aby praca była jak najlepiej zaplanowana i zorganizowana oraz eliminujemy ewentualne problemy. Odnośnie strajków w magazynie dot. pracowników zatrudnionych bezpośrednio przez pracodawcę - niestety nie mamy wpływu na te dni przestoju, które mogą się zdarzyć. Tak, ma Pan rację - istnieje możliwość zatrudnienia bezpośrednio przez niemieckiego pracodawcę. Wiąże się to z większymi zarobkami, ale i koniecznością samodzielnego wynajęcia zakwaterowania. Pozdrawiamy
    Antek

13.08.2017 20:45

Znam agencję z poprzednich wyjazdów i mogę mówić same dobre rzeczy. Kompetentni, uprzejmi i sumienni. Z pewnością jeszcze skorzystam z ich pośrednictwa.
    Kratt

12.08.2017 00:51

Witam ktoś w najbliższym czasie wybiera się do Haldensleben ??? Magazyn z odzieżą Ktoś tu pisał że zarobki od 850 euro.. Jak tam jest na prawdę? Bo za 850 euro oplacic mieszkanie jedzenie to praktycznie nic nie odłożysz a do Polski pare EUR wysłać musze
    kris

12.08.2017 21:37

Witam. Jadę do haldensleben od 14.08.17 Co i jak dam Ci znać na Priv. Podaj email.
    kris

11.08.2017 21:12

Witam. Jadę z Wrocławia do haldensleben w niedzielę. Mogę zabrać 2 osoby. Tel 602 718 690
    kobieta87

15.08.2017 21:07

Aktualne?

10.08.2017 16:00

Witam pracuje ktos w neumunster jak zarobki ? Zakwaterowanie itd ?
    jack

14.08.2017 10:35

tragedia praca ciezka nie zorganizowana nigdy nie wiesz kiedy skonczysz. pozatym warunki mieszkaniowe nie do przyjecia np 8 osob w domu dla max 6 mieszkanie mialo byc wyposarzone a tam nic, wszystko sie sypie. nie polecam tej agencji

16.08.2017 12:26

Witam, staramy się zapewnić wyposażenie w mieszkaniu w Neumünster, czasami niestety trochę to trwa. W przypadku braków proszę się kontaktować z kierownikiem projektu. W ofercie, którą Pan zaakceptował było wpisane, że pracuje się do ostatniego zamówienia. Ponadto pracownicy otrzymują wypłatę za liczbę godzin, więc większa liczba godzin pracy jest związana z większym wynagrodzeniem. Pozdrawiamy
    Daga

09.08.2017 20:05

Witam! Chciała bym się dowiedzieć jak wygląda praca i mieszkanie w Hörselgau. Dostaliśmy propozycję pracy na magazynie z rzeczami biurowymi i karma dla zwierząt. Jesteśmy również ciekawi ile się zarabia netto za cały miesiąc. Dziękuję za wszystkie informację
    Majster

09.08.2017 17:18

Czy podpowiecie coś o pracy koordynatora pracowników?
    Pracownik Neumunster...

15.09.2017 10:10

pracujesz jak zwykly pracownik na makazynie. a po pracy zajmujesz sie papierami w domu. tak jak Koordynator z Neumunster. (usunięte przez administratora)Koordynator powinien zajmowac sie i pomagac ludzią , w zameldowaniach itp.
    XYZ

06.08.2017 23:22

Na magazynie w Neumunster jest fajna atmosfera, pracy jest dużo (w miesiącu można spokojnie 160-200 godzin wypracować jeżeli będziecie robić 6 dni w tygodniu) . Szkolenie będzie trwało tydzień, żeby nauczyć się magazynu i układania produktów na wózkach.
    Paweł

04.08.2017 12:22

Witam,projekt magazyny w Ulm,praca od 28 sierpnia do końca roku.Szukam ludzi którzy się tam wybierają. Żeby pogadać na temat i może wspólnie się tam wybrać.Pozdrawiam ludziska ;) [email protected]
    KaKa

03.08.2017 15:30

Jedzie ktos do Neumunster do magazynu 14.08.17? Jesli jest ktos i ma chec sie zgadac to prosze o wiadomosc.
    Ona

17.08.2017 17:25

Wyjechała Pan/i? Jak jest na miejscu?
    Ona

17.08.2017 17:25

Wyjechała Pan/i? Jak jest na miejscu?
    ola

03.08.2017 10:59

Witam, dostaliśmy ofertę pracy właśnie z tej Agencji, nie mamy własnego pojazdu by tam dojechać, będzimy załatwiać busa, gorzej będzie tam na miejscu z dojazdem z miejsca zakwaterowania do miejsca pracy. Czy ktoś miał podobną sytuacje? Czy Agencja organizuje dojazd sama?
    taktak

04.08.2017 10:27

Za zrzutkę na paliwo nie brał bym nikogo... niestety auto to nie samo paliwo także nie liczcie że ktoś Was za półdarmo będzie dowoził :)
    agresywny

08.08.2017 16:54

Standard to 50 euro z Niemiec zachodnich na łebka

02.08.2017 21:02

Pracuje ktos w Lubbenau ? Ile na godzine ? Jak zakwaterowanie ? Praca ?
    Ulminak

01.08.2017 16:34

Czy HR XPERIENCE nie ma nowych ofert pracy? Może ktoś ma więcej wiedzy w tym temacie i mógłby podzielić się tym na forum? Przed aplikacja lubię uzupełnić informacje żeby nie bćc zaskoczonym, nie lubię tracić czasu.
    Nowa

31.07.2017 18:37

Czy mógł by mi ktoś powiedzieć coś więcej o pracy na magazynie w Ulm? Ilość godzin,wypłaty.Czy po zakończeniu projektu jest możliwość dłuższej współpracy na innym magazynie /projekcie?Bardzo proszę o odpowiedź
    Blue

27.08.2017 16:17

Mieszkanie w hotelu pracowniczym. Pokoje dwu lub trzyoosobowe. Kuchnia na kilka pokoi czyli na kilkanascie osob.

31.08.2017 17:58

Po opłaceniu mieszkania 850-950 zależy ile godzin.
    Nowa

31.07.2017 18:36

Man

28.07.2017 22:49

HR XPERIENCE dobrze organizują wszystkie wyjazdy i ludzie mogą spokojnie pracować. To jest bardzo ważne, żeby nie rozpraszać się.Ja ich dobrze wspominam, nie miałem żadnych problemów z wypłatą bo była na czas i zawsze się zgadzała!. Mieszkania mają też dobre.
    Daro94

28.07.2017 10:55

Wyjeżdżam do Haldensleben z podkarpacia na 07.08, jeśli ktoś tez sie wybiera a nie ma transportu mogę kogoś zabrać po drodze, mam wolna tylna kanapę, jak ktoś zainteresowany zostaw nr odezwę się

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HR XPERIENCE Poland?

27.07.2017 23:32

Pracuje ktos w neumunster ? Jak zarobki ile godzin ? Jak zakwaterowanie ? Itd ?
    Karollo34

03.08.2017 15:25

Witam.Wybierasz sie moze do neumunster? Ja mam propozycje wyjazdu na 14.08. Jest moze ktos kto bedzie jechal?

18.08.2017 10:49

Pracuje ktoś Neumünster ile godz jak zakwaterowanie ??

27.07.2017 23:30

Pracuje ktos w neumunster ? Jak zarobki ile godzin ? Jak zakwaterowanie ? Itd ?
    Maleńki

10.07.2017 09:12

Czy może ktoś podpowiedzieć jak się pracuje i mieszka w Hörselgau? Słyszałem o agencji sporo dobrego ale opinie na forum nie są zbyt przychylne i mam wątpliwości. Zastanawiam się czy aktualne są oferty?
    Praca

08.07.2017 08:45

Hej. Jest ktoś ze Szczecina chętny na dojazdy do pracy w okolice Berlina ? Mam samochód , ale potrzebuje chociaż jedną osobę , wówczas koszty paliwa idą na pół. Im więcej osób tym lepiej. Jakby co proszę pisać : [email protected] Pozdrawiam
    Mareczek

02.07.2017 11:18

Fajna agencja, sprawdziłem na własnej skórze i teraz poczytałem opinie i widzę, że jesteście zadowoleni. Chwali im się to, że tak fajnie organizują robotę.
    Adrian

27.06.2017 11:16

Hej ma ktoś może jakieś info o pracy komisjoner w Thiendorf, jak sama praca i jakie warunki mieszkaniowe, może ktoś był, jest? :)
    Marcin

27.06.2017 17:53

Hej, właśnie zastanawiam się nad wyjazdem do pracy na magazynach w Thiendorf, ale nie mogę uzyskać żadnych informacji odnośnie mieszkań i samych warunków pracy. Zastanawiam się czy jest to nowy obiekt etc. Proszę o informacje

Kontakt - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Al. Wojska Polskiego 81 70-481 Szczecin

Branża główna: Praca tymczasowa

Uzer

24.06.2017 22:30

HR XPERIENCE dzięki wam byłem, pracowałem i trochę zwiedziłem. Jak odsapnę to znowu wyjadę z wami jak dacie robotę.
    Agnieszka

23.06.2017 22:40

Jak wygląda sytuacja w Hörselgau są godziny? jak warunki mieszkaniowe? da się zarobić
    Rob

30.06.2017 20:43

bez własnego auta też są osoby, normę wyrobisz bez problemu żadnego a po 2 nie ma na nią nacisku żadnego ze strony przełożonych pracujesz swoim tempem i tyle ;) ważne żebyś pracowała a nie np. przegadała większość czasu w alejce czy coś w tym stylu ;)

21.08.2017 09:02

Dzień dobry, nadgodziny wynikają ze wzmożonej liczby zamówień w magazynie oraz sezonu urlopowego. Zmiany oraz godziny pracy ustala właściciel magazynu, nie mamy na to wpływu. Pozdrawiamy HR XPERIENCE
    bea

22.06.2017 09:14

Czy ktoś wyjeżdża 26 czerwca do pracy w Haldensleben i jest z okolic Zielonej Góry ?
    Ula

21.06.2017 22:00

Fajna agencja, można spokojnie wyjechać do pracy.!
    Oleg

18.06.2017 15:49

HR XPERIENCE nie ma obecnie ofert pracy? Czasami korzystałem z ich pośrednictwa i chcę powiedzieć, że było ok. Może ktoś mógłby podzielić sie informacją jeśli coś wie? Jakie warunki mieszkaniowe ostatnio dają ?
    Olka

20.06.2017 17:30

Witam czy mi się wydaje czy cięzko się dostać do tej firmy?????? ciągle tylko obiecują ze wysla oferty pracy na poczte nic nie ma a wystwaiają na swojej stronie... a czlowiek czeka

16.06.2017 10:43

Wyjeżdżam z tej firmy. Na pewno napisze jak jest :) Oby było dobrze:)
    ciekawski

06.06.2017 14:26

Ktoś coś wie może o pracy na magazynie w Neumunster 60 km od Hamburga? Ile mniej więcej wychodzi miesięcznie netto przy stawce 9.23 brutto? Piszą coś o "banku godzin" powyżej 130 które zapewniają . Może się ktoś wypowiedzieć jak to tam wygląda? 130 h w skali miesiąca jest bardzo małą ilością godzin , przez telefon mówią że w praktyce jest ich więcej , ale chciał bym dowiedzieć się coś właśnie o tym ich banku . Ktoś pracujący tam może się wypowiedzieć?
    Rumcajs.

03.10.2017 17:06

bank godzin to nic innego jak zeitkonto. To jest powszechna praktyka w wiekszosci firm posrednictwa pracy. Wyglada to mniej wiecej tak, ze w umowie masz jakis tam zapis, ze dostajesz pieniadze za okreslona liczbe godzin (przypuscmy, ze za 156). A pracujac regularnie w miesiacu przepracujesz kolo 180h. Wiec wyplate dostajesz za 156h a ta reszta, w tym przypadku 24h przechodzi na zeitkonto. Pieniadze z zeitkonta wyplacane sa w formie urlopu na przyklad, badz przy rezygnacji z pracy. Wyplacaja tez jak na zeitkoncie wyrobisz 156h, wtedy w jednym miesiacu masz 2 wyplaty. Tylko trzeba na to uwazac, bo kroja przy tym nieziemsko. Nie dosc, ze przy przepracowaniu 180h odciagaja ci podatek, to jeszcze z zeitkonta robia drugi podatek z najwyzszej klasy podatkowej. Wiec de facto na podatkach kroja podwojnie. Az dziw bierze, ze jest to legalne. Ale posrednictwo pracy tez jakos na ludziach musi zarobic.
    ciekawski

06.06.2017 14:25

majek

05.06.2017 09:59

Napisze coś ktoś więcej o pracy na magazynie z odzieżą (pakowacz) w Haldensleben? Warunki pracy ,warunki zakwaterowania, zarobki, na jak długo mozna się zatrudnić.
    Miiii

25.06.2017 20:56

Praca w Haldensleben jest super minusem jest to, że dużo chodzisz min 15 km robisz zamówienia przy ubraniach na każde ubranie buty naklejasz etykiety I tak non stop kończysz zaczynasz nowe w ciągu dnia zrobisz od 600-1300 sztuk ubrań zależy od zamówienia, godziny są zawsze minimum 150 h w miesiącu max 180 10 godzin idzie na zeitkonto wypłata od 850-1050 euro netto. Mieszkania ok hotele spoko praca super nie narzekam ludzie jak wszędzie znajdą się fałszywi i normalni na wszystko masz czas spokojna normalna praca
    Anonimowa

17.08.2017 10:46

Jesli mogę zapytać jakie są średnie zarobki? Po odliczeniu już mieszkania 250euro?
    Ulka

09.05.2017 16:26

Korzystałam z ich pośrednictwa i pracowałam w Horselgau, wszystko było ok. Denerwujący są Polacy , którzy tylko wykłócają się o wszystko. Firma HR XPERIENCE jest spoko i nie powodu do narzekania, wszystko było ok.
    Arunio

08.05.2017 08:31

Praca w Horselgau męcząca nie dla leniwych kobiet.
    Tomasz

02.05.2017 23:00

HR XPERIENCE ma tak mało ofert pracy a szkoda. Szukam pracy na kolejny wyjazd i właśnie chcę z nimi jechać gdyż wiem, że mogę dobrze zarobić i nie będę miał żadnych niespodzianek.
    Ona25

03.05.2017 10:19

właśnie szkoda... ja już czekam kilka miesięcy żeby się dostać na jakikolwiek projekt ale bezskutecznie. I nie wiem czy odpuścić sobie tą firmę ciągle tylko słyszę że oddzwonią a jakoś nie dochodzi do tego. a Ty jak długo czekasz?

02.05.2017 18:47

witam, również dostaliśmy oferte pracy w Hörselgau okolice Gothy jako komisjoner w art. zoologicznymi, mamy pytanie jak to wygląda w praktyce
    Ciekawa

04.05.2017 17:25

Ja pracuje w Horselgau jako komisjoner plyt i ksiazek na dziale thalia. Dzial z artykulami zoologicznymi nazywa sie zoo. Na zoo jezdzi sie takimi wozkami. W pierwszy dzien zdaje sie na to egzamin i dostaje uprawnienia. Na thalii chodzi sie z wozkiem ciagnietym wlasnymi silami. Na obu dzialach praca polega na komisjonowaniu zamowien ze skanerem. Na zoo jest ciezej poniewaz trzeba dzwigac worki np z karma albo zwirek. Tyle ze sie nie nachodzi czlowiek bo na thalii minimum 15 km dziennie sie robi. Teraz mamy caly czas nadgodziny. Dzien w dzien. Normalnie praca jest od 5 do 13.45 albo od 14 do 22.45. z nadgodzinami wyglada to tak od 5 do 14.45 albo od 15 do 00.45. w sobote osoby ktore maja tydzien na rano ida na 7.30 do pracy. Ci ktorzy maja popoludniowki zazwyczaj wzywani sa do pracy w sobote na 10 badz 11. Pracuje tutaj miesiac i w kazda sobote bylam w pracy. Teraz jest praca ale jak robi sie coraz mniej zamowien to agencje puszczane sa po 2 godzinach do domu albo bywa tez tak ze przychodzi sie na 5 albo 14 i slyszy sie zeby jechac od razu do domu. Tak bywa niestety...

08.05.2017 14:41

Dziękuję za info. A jak z mieszkaniem i dojazdami? Język jest potrzebny? Jeśli mozesz to pisz na [email protected]. pozdrawiam

29.04.2017 13:28

Czy ktoś z was pracował w miejscowości Hörselgau okolice Gothy jako komisjoner w art. zoologicznymi??

02.05.2017 18:37

Witam, równiez dostaliśmy ofertę pracy Hörselgau okolice Gothy jako komisjoner w art. zoologicznymi, jesteśmy ciekawi jak to wyglada w praktyce??
    Jusi3993

17.06.2017 17:16

Jaką agencje?

Zostaw merytoryczną opinię o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Oferty pracy - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Schichtleiter - Kierownik Zmiany (M/F/D)

Unna

11970 - 14280 PLN / m

Koordynator ds. zakwaterowania pracowników/ Housing Assistant (M/F/D)

6000 - 7000 PLN / m

Specjalista / Specjalistka ds. rozwoju sprzedaży

8500 - 8500 PLN / m

IT HelpDesk Technician (M/F/D)

6000 - 7500 PLN / m

Social Media Sourcing Specialist (M/F/D)

5000 - 5500 PLN / m

Operations Manager z językiem niemieckim (M/F/D)

11000 - 14000 PLN / m