HR XPERIENCE Poland

• Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Hoppegarten - HR XPERIENCE GmbH

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Opinie o HR XPERIENCE Poland Szczecin

Nie przegap nowości o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.!

Jahve

15.12.2017 13:35

Odrazdzam komisjonowanie w Haldensleben, bardzo male zarobki, nic nie odlozycie.

29.07.2016 01:31

Harry

09.08.2016 00:20

Podtrzymuje wypowiedz wyzej
    antek

12.12.2017 21:50

witam a gdzie pracowałeś ? co robiłeś? gdzie było tak źle? [email protected] pisz tu...
    Judyta

12.12.2017 12:26

Witam czy ktos sie wybiera na wyjazd Rottenburg am Neckar (okolice Stuttgartu)18.12.2017 lub był tam i moze sie podzielic doswiadczeniem była bym bardzo wdzięczna pozdrawiam [email protected]
    Taakkjjjuuu

06.12.2017 14:39

Hej, a może ktoś powiedzieć ile można zarobić tak przykładowo na miesiąc ?
    Vandame

04.12.2017 19:04

Haldensleben czy ktos wybiera sie do pracy na ten magazyn odziezowy a moze juz ktos tam jest i moze napisac jak ogolnie tam jest jakie warunki pracy ,jak wyglada sprawa z mieszkaniami
    Yolo

05.12.2017 10:43

Generalnie są tutaj dwa Hermesy zależy na który trafisz. Ja pakuje jedna rzecz do folii i Wysylam. Zależy również na jaki dział trafisz. U mnie pracuje się 5dni w tygodniu lub jeżeli pracujesz w sobote to masz dzien wolny za to w tygodniu. Są dwie zmiany, 5:30-14:30 lub 14:30-23:30 w piątki zawsze się kończy o 22. W soboty zmiana od 9do18. Dwie przerwy po 30min za które oczywiście nie płacą. Mieszkania mogą byc, okolo 240€ za miesiac. 16km do pracy. Ogólnie Hr Xperience jako agencja i tu koordynatorzy na miejscu pracują bardzo dobrze. Rozwiązują każdy problem i służą pomocą ☺ polecam ☺
    Zapyt?

31.08.2017 12:04

Witam, ktoś może napisać jakieś info na temat Halbenslaben magazyn Hermesa? Mieszkania? godziny? i ogolnie jak sie pracuje?
    Vandame

04.12.2017 19:00

A powiedz mi czy trzeba znac jezyk niemiecki czy wystarczy angielski
    Yolo

05.12.2017 10:32

Nie trzeba znac jezyka. Rzadko się zdarza, że ktos rozmawia po angielsku. Są koordynatorzy oni Ci beda tłumaczyć ☺
    Krystian

30.11.2017 15:00

Witam. Wraz z dziewczyna dostaliśmy ofertę pracy na komisjonowaniu w Lubenau. Czy ktoś mógłby bliżej opisać jak warunki mieszkaniowe i praca ? Z góry dziękuję

02.12.2017 01:22

Witam praca ok sama w sobie chociaż do lekkich nie należy słoiki puszki dużo ciężkich artykułów praca na chwilę obecną to max czyli 10h 45min praca na 3 zmiany należy rozumie to jednak tak że nie będziecie chodzili na 6,14,22 możecie iść na 14 15 20 i do oporu przez pierwsze 2 tygodnie okres próbny pracujecie po 4 h
    Komisjoner

02.12.2017 02:23

Praca lekka nie jest duzo ciezkich artykułów dziwne rozlozenie magazynu voice pick nie podaje lokacji po koleji mozesz miec np 8 kartonow chipsow i nagle 30 kartonow mleka sam sobie wyobraz co z tym zrobic praca zaleznie od zapotrzebowania czesto tzw max czyli 10:45 zmiany rozne 9.15.5.6.20 zalezy... Kokosow nie ma

02.12.2017 01:19

Jeśli chodzi o lubbenau to praca do lekkich nie należy przeważnie pracuje się maksymalny czas czyli 10h 45 min gdzie 45 min odliczanie z czasu za przerwy kwatery to zależy jak się trafi bywa różnie na mój gust pracę na magazynie można by usprawnić ale to moja osobista sugestia gdyż pracowałem w innych centrach ogólnie żeby zarobić trzeba zapierniczac jak mała mrówka norma niby nie duża ale jak się trafi kijowe zlecenie ciężko wyrobić tyle w temacie

28.11.2017 18:59

Czy ktos pracowal na magazynie w Freienbrink na butelkach i skrzynkach? Jakie warunki pracy mieszkanie .

28.11.2017 18:31

Witam czy ktos jest przez ta agencje w pracy na magazynie na butelkach, skrzynkach w Freienbrink ?
    Nowa

20.11.2017 21:28

W Rhenusie w Horseglau przyjmuja duzo ludzi a pozniej nie ma pracy dla wiekszosci i po 4 godzinach idzie sie do domu lub przymusowe wolne dni.
    onlyyou

15.11.2017 22:36

Czesc ! Czy ktos w najbliższym czasie wybiera sie fo Ulm ?? Proszę o kontakt
    Karollo 35

20.11.2017 18:56

Ja wlasnie probuje załatwic wyjazd.

04.11.2017 00:44

Witam ,jadę do pracy w Horselgau czy ktoś może się tam wybiera 20.11
    Andrzej

04.11.2017 13:36

Praca w każdą sobotę rano i w każdą niedzielę od 19 do 3.45 nadgodziny obowiązkowe.PRACA CIĘŻKA

14.11.2017 21:12

ja tam jade

Oferty pracy - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Schichtleiter - Kierownik Zmiany (M/F/D)

Unna

11970 - 14280 PLN / m

Koordynator ds. zakwaterowania pracowników/ Housing Assistant (M/F/D)

6000 - 7000 PLN / m

Specjalista / Specjalistka ds. rozwoju sprzedaży

8500 - 8500 PLN / m

IT HelpDesk Technician (M/F/D)

6000 - 7500 PLN / m

Social Media Sourcing Specialist (M/F/D)

5000 - 5500 PLN / m

Operations Manager z językiem niemieckim (M/F/D)

11000 - 14000 PLN / m

Drew

23.09.2017 16:57

Witam. Czy jest ktos wstanie powiedziec co kolwiek na temat pracy w magazynie w Ohrdruf. Dostalem propozycje i właśnie ja rozważam. Z gory dziekuje za odpowiedź.

06.11.2017 13:14

ponawiam pytanie tez rozważam ta opcje ? wie ktoś coś ? praca warunki mieszkaniowe ?

02.11.2017 10:24

Proszę jeszcze o pomoc może ktos wie gdzie są lepsze warunki pracy w horselgau Czy w haldensleben.Dziekuje

02.11.2017 09:45

Witam czy ktoś orientuję się jak to jest z wypłatą Jeżeli mam zagwarantowane 130 godzin to Wypłatę dostaję tylko za 130 godzin a resztę godzin dostaje na zeitkonto i czy są one wypłacane?

31.10.2017 17:29

Witam mam zacząć pracę w Horselgau na magazynie z żywnością dla zwierząt czy ktoś ma jakieś opinie na temat tej pracy? Dziękuje
    cenie sie

25.10.2017 17:53

Pracuje ktoś może w Bielefeld? Na magazynach ile zostaje po odliczeniu juz mieszkania rachunków jedzenia i dojazdów? Bo w Polsce mam ok 530 euro wiec te 1100euro musi mi zostac
    Urlik

16.10.2017 10:34

HR XPERIENCE Poland to normalna agencja pracy z dobrymi ofertami.
    Hartman

12.10.2017 18:23

Złożyć wniosek o kredyt pilny na 3%, aby spłacić rachunki lub rozpocząć działalność? Więcej informacji Odpowiedz na ten adres e-mail: [email protected]

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HR XPERIENCE Poland?

wenrat

12.10.2017 15:03

Czy ktoś pracował/pracuje na magazynie w Ohrdruf? Jakie są tam warunki pracy, mieszkaniowe, kwestie dojazdów do pracy? Z góry dziękuję za informację.
    Uzer

11.10.2017 17:32

Szukam pracy i zdobyłem trochę informacji miedzy innymi o HR XPERIENCE Poland . Wynika z nich, że firma jest dobrym pracodawcą i jęśli było coś nie tak to zwykły przypadek.
    Marina

12.10.2017 03:35

Jest ok polecam! Pracuje 1.5mc i nie narzekam :)
    niki

04.10.2017 09:00

Witam wiadomo coś więcej o magazynach koło berlina ktoś się wybiera.
    kazio

28.09.2017 17:31

Witam.Chciałbym się dowiedzieć ile naprawdę można zarobić w haldensleben, czytam opinie i wszyscy piszą że (usunięte przez administratora)na reke, czy to jest suma po odliczeniu mieszkania?

12.10.2017 03:32

800-900euro po odliczeniu
    Monika

25.09.2017 09:28

Witam. Wyjeżdżam na projekt do Berbersdorf do Edeki. Zakwaterowanie w Rosswein. Może ktoś coś powiedzieć na temat warunków mieszkaniowych i o pracy na tym magazynie?
    Sasza

13.10.2017 00:20

Moniko , zapewne już tam jesteś . Możesz napisać jak tam jest w tym Berbersdorfie ? Jakie kwatery i przede wszystkim warunki pracy ? Kolega pracował w Edece , ale w innej części Niemiec. Pracę bardzo sobie chwalił. Podobno praca w wielkich magazynach , które są podzielone na jakieś trokeny , frisze , obsty i inne jakieś. Jaka atmosfera w pracy w/g Ciebie ? Czy Niemcy są w porządku w stosunku dla Polaków ?
    Karol

21.09.2017 23:12

Jakim busem miejskim mozna dojechac z Handesleben z okolic magazynu Hermesa do Seehausen?? Ktos sie orientuje. Jaka cena biletu.
    Kinia

15.10.2017 13:23

600 albo 603

Kontakt - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Al. Wojska Polskiego 81 70-481 Szczecin

Branża główna: Praca tymczasowa

Prawdewampowiem123

19.09.2017 18:21

hej:D byłam na tym magazynie, praca jest wybitnie lekka , jeździ sie wózeczkiem lub wanna i zbiera zamówienia. Zakwaterowanie to 240 euro /mies, warunki zalezy gdzie trafisz, jak do vahldorfu (ok 10 km do pracy) to fajne pokoje czysto i spokojna okolica, ale są miejsca jak zihausen(nie wiem jak to napisac -pisze jak słysze) i tam warunki sa dużo gorsze 40 km od pracy . jest jesczez takie miejsce 2 km od magazynu mowi sie na to przychodnia i tam warunki są kiepskie ale jak meiszkanie na chwile to mozna dać rade, zimnooo jest tam. Koordynatorzy to pożal sie boze panowie których trzeba prosic wrecz błagać zeby coś załatwili, najlepiej dowiadywac się duzo na własną ręke i w miare możliwosci jezykowych ogarniac sprawe w biurach samemu bo z zameldwoaniem i wymeldowaniem robią takie problemy jakby chodzilo o zameldowanie całego haldensleben w jeden dzień. Ja zostalam zameldowana po 2 tygdonaich a z wymeldowaniem to szkoda gadac, wymeldowana zostalam po 2 tygodniach odkad zjechala do polski, Pensja pierwsza wypłata po 2 tygodnaich pracy była ok. (usunięte przez administratora)euro a druga za cały miesiąc pracy ok.(usunięte przez administratora)euro.
    Leo messi

21.09.2017 19:40

Cała prawda o Haldensleben,nic dodać nic ująć
    Katarina

13.09.2017 20:53

Polecam tą firmę i to bardzo. Pracowałam z nimi na dwóch projektach, teraz pracuje bezpośrednio u właściciela magazynu i jestem bardzo zadowolona. Gdyby HR nie dał mi szansy kilka miesięcy temu i nie przyjął do pracy to ciągle pracowała bym na kasie za minimalną w Polsce. Pracuję teraz w Haldensleben (poł roku byłam tam pracownicą HR) i miło mi spotykać ludzi pracujących z HR. Przyjmują tam ludzi bez doświadczenia, pary, każdy pracowity sobie poradzi. Praca lekka, ale dużo chodzenia, fajna atmosfera. W 100 % mogę ich polecić.
    Jack

20.09.2017 17:36

Jesli mozna zapytac jak rozni sie stawka gdy pracujesz bezpośrednio u właściciela firmy?
    Olek

11.09.2017 21:00

Czy możesz wyjaśnić kwestię tego wynagrodzenia? To nie masz stawki wpisanej na umowie? To są podstawowe błędy jakie popełniamy podpisując dokumenty.!
    Urealniony

08.09.2017 12:31

Czy jak się rozmawia o pracy to można sobie wybrać pracę? Sadzę, że HR XPERIENCE przedstawia wiele ofert czyli trzeba dopytywać wcześniej co wybrać z oferty!
    Ulik

04.09.2017 23:29

Widziałem, że HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o. ma zapotrzebowanie na stanowisku -Koordynator grupy pracowników z j. niemieckim . Może ktoś ma wiedzę czy to jest aktualne? Podpowiedzcie kilka istotnych informacji przed rozmową w firmie. Będę bardzo wdzięczny.
    Weronika

01.09.2017 15:13

@Pracownik a jaką dostałeś umowę? Jak wygląda dojazd do pracy? Ile czasu zajmuje? @OLEK co najbardziej podoba Ci się w pracy w firmie HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.? To ważne informacje dla osób zatrudniających się tutaj.

01.09.2017 18:11

Umowa o pracę niemiecka. Dojazd do pracy we własnym zakresie (do 30km)
    Kara 333

29.08.2017 22:03

Witam czy jak podpisywaliscie umowę wysłaną przez emaila w pl to czy jest kara zawarta za nie wywiazanie się w umowie
    OLEK

29.08.2017 18:58

Fajna firma, nawet nie mają zbyt dużo nowych ofert.
    Tomasz

25.08.2017 14:59

W Horselgau jest zoo plus, także trafia się karma dla konia 25kg we worku gdzie trzeba to dźwignąc na racka, albo przy 16stkach multum żwirku Tigerino podobnie jak z puszkami - stoisz przez 15 minut i do każdego kartonu ładujesz oporowo. Już lepiej próbować się dostać na Thalie, tam przynajmniej drobiazgi są ale z buta. A co do agencji spoko, nie ma o co się przyczepić.
    Olek

24.08.2017 22:37

Mam zamiar aplikować do HR XPERIENCE Poland i robiłem rozeznanie. Okazuje sie, że firma dobrą opinię jako pracodawca.

23.08.2017 23:05

Haldensleben ktoś się wybiera w najbliższym czasie? PROSZĘ O Kontakt :)
    Klaudi

13.10.2017 14:32

Ja się wybieram????. Pracujesz tam?

13.10.2017 23:24

Tak:)
    Lina♡

22.08.2017 22:18

Witam jak to jest z podatkiem drogowym w Niemczech, gdzie go trzeba zapłacić?
    leo messi

20.08.2017 17:58

w horselgau sa przymusowe nadgodziny,praca w kazda sobote i niedziele,niedziela od 19.00 do 3.45.a poza tym wszystko ok
    potenjalnyklient

24.08.2017 13:09

Cześć. Czy możesz coś więcej powiedzieć o warunkach mieszkaniowych (ilu osobowe pokoje, czy to są domki czy może hotel pracowniczy), jakie są rzeczywiste zarobki netto za cały miesiąc. Z góry dziękuję.
    Leo messi

16.09.2017 07:12

Dwanaście osób do jednej kuchni i jednej łazienki....200 godzin pracy w miesiącu to zarobisz.....
    Ula

20.08.2017 13:04

Dla mnie HR XPERIENCE to fajna agencja , dobrze że mało o nie szumu.

Zostaw merytoryczną opinię o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.