HR XPERIENCE Poland

• Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Hoppegarten - HR XPERIENCE GmbH

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Opinie o HR XPERIENCE Poland Szczecin

Nie przegap nowości o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.!

Jarek

01.04.2018 21:36

(usunięte przez administratora).Ciesze sie ze juz tam nie pracuje .a W polsce nie wiedza o niczym kieruja pracownikow do pracy nawet nie wiedza gdzie sa lepsze agencje niz ta cala hr

03.04.2018 09:58

to może podasz te lepsze i powiesz co dokladnie bylo nie tak i gdzie byłes ?
    Lapa

30.03.2018 03:31

Wyjeżdżam z dziewczyną do haldensleben od 09.03 :) wszystko ok chciałem zepytać się jak dokładnie wygląda tam sytuacja ze zmianami? Jeżeli ktoś chętny mogę zabrać z Gorzowa

27.03.2018 18:12

Jak z ofertą w Ulmie na magazynie drogeryjnym.Ile dni w tygodniu pracuje się rzeczywiście oraz na którym dokładnie magazynie pracownicy z HR są przydzieleni ?
    Piotr

21.03.2018 17:40

Mam oferte do kremmen na komisjonowanie. W umowie 130h 12e brutto i 300e za mieszkanie, jakie sa realne place tam? Mam 1 klase podatku. Pozdrawiam
    Olcia

15.03.2018 23:07

Czy ktoś był w Ulm na komisjonowaniu artykułów drogeryjnych? Jeśli tak to jak tam jest warto jechać?

20.03.2018 16:10

Niemieckiego niby trzeba znac ale czasami sie czepiaja jak nie rozumiesz. Zalezy od dzialu. Jak przejdziesz na Hermesa to juz przydaloby sie troche znac, bo trzeba ogarnac mieszkanie i skompletowac papiery. Ale zawsze mozesz poznac kogos na miejscu, kto Ci pozniej pomoze. Przy maksymalniej premi wyplata ok 930. To glownie dlatego, ze co miesiac zabieraja Ci 20 godz na zeit konto i masz placone za ok 130 xD Jak je zapelnisz to do 1000 dobijesz. Mi sie udalo szybko przejsc na hermesa na szczescie ( po niecałych 4 miesiącach)

20.03.2018 16:13

Przez Hr -8,91 brutto Hermes - 11 + brutto Za ta sama robote :)
    Olek

18.03.2018 22:40

Witam mam pytanie ile w rzeczywistości pracuje się godzin miesięcznie na komisjowaniu drogeryjnym w ULM? Z góry dziękuję za odpowiedź.
    Darek

18.03.2018 22:00

Witam czy mam pytanie czy na tym komisjowaniu drogeryjnym w ULM można zarobić więcej niż 900e? Czy trzeba posługiwać się językiem niemieckim?
    Kamcia

16.03.2018 23:51

Można więcej informacji na temat pracy w Ulm magazyn drogeryjny jak praca atmosfera jakie warunki mieszkaniowe itp
    Kolo

16.03.2018 09:21

Witam. Cos wiadomo o pracy na magazynch w Kremmen

14.03.2018 19:17

ktoś był w ulm na komisjonowaniu? Albo się wybiera na 19 marca?
    Tak

16.03.2018 07:54

Witam . Ja wybieramy się na 19
    Pomorze

13.03.2018 12:53

Czy ktoś wybiera się do kremmen ? Przyjmowanie i przepakowywanie zwrotów wysyłek internetowych?
    To ja

07.03.2018 09:39

Witam czy ktoś pracował może w Ulm na komisjonowaniu? Jak tam jest bo nie wiem czy warto jechać
    Aa

07.03.2018 16:09

Na magazynie drogeryjnym?
    To ja

08.03.2018 09:47

Tak na magazynie drogeryjnym
    Aa

07.03.2018 16:09

Witam czy ktoś pracowal w ulm na magazynie drogeryjnym? I mógłby powiedzieć mi jak wyglądaja zarobki i czy praca jest spoko

Oferty pracy - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Social Media Sourcing Specialist (M/F/D)

5000 - 5500 PLN / m

Schichtleiter - Kierownik Zmiany (M/F/D)

Unna

11970 - 14280 PLN / m

Koordynator ds. zakwaterowania pracowników/ Housing Assistant (M/F/D)

6000 - 7000 PLN / m

Specjalista / Specjalistka ds. rozwoju sprzedaży

8500 - 8500 PLN / m

IT HelpDesk Technician (M/F/D)

6000 - 7500 PLN / m

Operations Manager z językiem niemieckim (M/F/D)

11000 - 14000 PLN / m

Ja toja

06.03.2018 14:03

Praca ok. Organizacje i kontakt z koordynatorami pozostawie bez komentarza
    Igor

11.01.2018 11:57

Podpowiedzcie jak się pracuje z firmą . Czy wyjazdy są dobrze zorganizowane?
    Xoxo

04.03.2018 14:39

Nie przesadzaj, jesli jest za duzo osob a za malo samochod to nomalne ze sie nie da. Dla mnie lepiej jest dogadac sie z kims na tenat kasy za paliwo niz placic wlasnie jakies agencji nie wyobeazalne sumy

06.03.2018 12:11

Auta służbowe? Moze jeszcze frytki do tego? Haha co za ludzie....Bez auta to mozesz sobie na wyspy leciec do pracy
    Kaja

05.03.2018 19:53

Pan (usunięte przez administratora)w jakiej miejscowości jest koordynatorem?
    Xoxo

04.03.2018 14:43

Ja na ta firme nie narzekam pracuje tu chwile, praca jest naprawda w moim przypadku lekka i dobra, zakwaterowanie tez ok nowo wyremontowany budynek mieszalny w malej miejscowosci sa awarie ale wlasciciel na bierzaca naprawia, fakrycznie lz tego co tu slysze od innych zarobiki w tej firmie nie sa powalajaca, ale chodziaz agencja jest fair, z zaliczkani nie ma problemu i z wyplatami tez nie. Pozdrawiam
    Tomek

02.03.2018 11:53

Płaca 800 euro. Z mieszkaniami to różnie bywa jak trafisz tak trafisz . Pani z hr wogole nie wie na czym polega praca . A pomocy od koordynatora nie ma tak nie ma tylko o karach ciągle mówią . Nie polecam tej agencji.

13.02.2018 21:24

Czy wyjeżdża ktoś 26.02.2018 do Haldensleben? :)
    Nigdy więcej

20.02.2018 16:01

Szczerze? Odradzam. Pracowałam tam. Praca ogólnie fajna nie ma się co przyczepić, mieszkania zależy jak trafisz, ale organizacja? (usunięte przez administratora) Takich ludzi jak tam to jeszcze nigdy nie widziałam, o wszystko trzeba się prosić przez długi czas a każdy tylko zwala na drugiego.. A do tego ta wypłata (usunięte przez administratora).. Odliczasz paliwo, jedzenie i niewiele zostaje. Totalna porażka

21.02.2018 21:54

Z tego co wiem istnieje szansa (oczywiście po odpowiednim okresie próbnym) na zatrudnienie bezpośrednio u niemieckiego pracodawcy, który podobno chętnie przejmuje ludzi od HR EXPERIENCE. Jeśli to prawda i warunki są lepsze to powiedzenie ,,od czegoś trzeba zacząć" nabierają innego znaczenia. Chyba, że to bujda.

16.02.2018 17:42

pracuje tam od listopada ludzie i sama praca ok i zakwaterowanie tez ok a zarobki to juz dla jednych ok a dla innych nie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HR XPERIENCE Poland?

16.02.2018 13:49

Czy ktoś posiada informacje o komisjonowaniu na magazynie agd w Ohrdruf? Jaka praca, warunki mieszkaniowe, zarobki?
    Xyz

11.02.2018 21:41

Mógłby ktoś podać mi stronkę, na której sprawdza się payrolle?
    merceustus

15.02.2018 17:49

tylkoona

24.01.2018 11:02

Hejka. Czy któraś z osóbek wie może kiedy jest wyjazd do pracy w haldensleben? Oprócz tego 5 lutego?
    Marianka

09.02.2018 20:04

wyjazd na 19 do Haldensleben, ktos jeszcze?

13.02.2018 21:13

Ja również wybieram się z partnerem 29 do Haldensleben. Jesteśmy dobrej myśli. Byle gdzieś się zaczepić. Zobaczymy jak będzie.
    Zen

14.12.2017 17:45

Odłożyć się za wiele nie da reszta 5/10
    Artur@

26.01.2018 11:23

No tak w niemczech jest dużo innych ofert i nawet za stawki 2000+ netto. Ale w takich pracach jak szlifierz odlewów czy montaż okien musisz mieć doświadczenie i najlepiej papier. Praca na magazynach czy produkcji wszędzie jest podbnie płatna przez agencje- bo jak nie znasz języka to Cię nie przyjmą normalnie. Różnica jest taka, że wszystko zależy czy są to landy wschodnie- stawka min 8.91 czy zachodnie- min 9,23. Oczywiście wszystko zależy od tego jak kto korzysta z życia. Jak palisz fajki i dużo pijesz to nic ci nie zostanie. Ja zarabiając 700-800e na rękę odkładałem 500e. W Polsce raczej tyle nie odłożysz. Ludzie przyjeżdżają do niemiec bez języka, bez wykształcenia i bez doświadczenia i chcą zarabiać na początek 1500e na rękę. A tak jak obserwuję to mało kto z takich osób chcę się uczyć języka i się rozwijać.
    nikita

10.02.2018 23:35

Internet ci wyłączyli chłopie? 1750€ na rękę, proszę bardzo, energo silesia w Osterburken, praca w Stadtmueller, moze byc nawet przez dako jak chcesz. Bez języka tylko kołchoz, trzeba robić.
    Gsjdu

28.01.2018 14:31

Witam. Czy ktoś jedzie od lutego na projekt Lidl do kremmen? Może ktoś tam już pracował i może coś powiedziec
    Kuba

08.02.2018 16:22

Ja tam robię , polecam prace .... sama praca jak i ludzi genialni ;) jak bym mógł prosić o jakiś kontakt do firmy lub osoby która rekrutuje ludzi do kreemen był bym wdzięczny ;)
    Jackob

08.02.2018 17:41

Witam. Pracuje tam pół roku. Praca jak i ludzi genialni ;) Mam prośbę , może Pan podać kontakt do kogoś ,kto zajmuje się rekrutacją ludzi do Lidla? ( potrzebuje zmienić agencje)
    Ewa

05.02.2018 12:40

Serdecznie odradzam brak organizacji a mieszkania brak słów!

Kontakt - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Al. Wojska Polskiego 81 70-481 Szczecin

Branża główna: Praca tymczasowa

Sergio

25.01.2018 15:51

Witam, jedzie ktoś 5 lutego do Frankenthal ? Chciałbym się dowiedzieć coś więcej o tej firmie. Miał ktoś z nią kontakt ?
    misio misia

05.01.2018 17:55

kto mi napisze cos wiecej na temat pracy w haldensleben. bo po rozmowie z koordynatorem ktory ma mi udzielac informacji stalam sie negatywnie nastawiona.
    Brudny Harry

24.01.2018 20:29

1000euro netto- zakwaterowanie i zostaje 750euro800euro. pozdro 600
    Kate

25.01.2018 12:56

Taka wyplata to chyba po wzieciu wczesniej zaliczki. Ja tam pracowalam i po odjeciu za mieszkanie wychodzilo mi na reke 900-1000 euro. Nigdy mniej niz 900 nie zarobilam.
    XXX

01.12.2017 23:03

Czy ktos pracowal na komisjonowaniu na edece w Grunheide ?

25.01.2018 12:28

Ja.

25.01.2018 12:56

Ja.
    Szymon

13.12.2017 21:11

Witam. Czy może ktoś pracuje bądź pracowal w Grunheide okolice Berlina? można przyblizyc na czym tam praca polega i jakie warunki mieszkalne sa? z Gory dzięki za info
    cnc

17.12.2017 19:29

Pomocnik magazynowy / sortowacz, Grünheide (okolice Berlina – 70 km od granicy z Polską), ogłoszenie bardzo skąpe w informacje, np. jakie stawki godzinowe, ile za mieszkanie, ile godzin w miesiącu średnio itp.

25.01.2018 12:26

Pracowałem w grunheide, za 180h lacznie z premia za norme wzialem na reke 1030euro po odliczeniu mieszkania. koordynator zmienia sie co miesiac wiec nie idzie nic z nikim zalatwic. odradzam
    clo

18.01.2018 16:00

witam jedzie ktoś do neumunster na 05/02/18 albo ktos juz jest/był prosze o info na temat pracy i mieszkania ,atmosfery ktoś? coś?
    clo

21.01.2018 18:40

a był już wcześniej cos więcej wiecie na temat tej pracy ?
    Kasia 1986

24.01.2018 14:46

Nie był jeszcze tam
    Jajko

23.01.2018 20:31

Cześć jedzie ktoś 5.02 autem do haldensleben ? Moze fajnie bylo by sie zabrac razem ...zawsze to raźniej i ekonomiczniej?:) Pozdrawiam
    ZIOM

16.01.2018 20:14

WITAM CZY KTOS WIE COŚ NA TEMAT PRACY JAKO KOMISJONER W NEUMUNSTER?
    trazor

17.01.2018 13:45

Też mam tam ofertę i ciekaw jestem opinii
    trazor

22.01.2018 19:42

A jaką miałeś stawkę? Bo teraz kuszą 11 brutto.
    Sebekk

10.01.2018 17:38

Witam mam pytanie na temat pracy czy mają oferty pracy dla par np na magazynie odziezowym mamy dosw jako pikcer packer
    Skyr

27.12.2017 07:07

Jakieś opinie na temat pracy w okolicach Gothy? Lub ogólnie o komisjonowaniu w innych miejscowościach? Może ktos byłby chętny na wyjazd w połowie stycznia?
    sansei

27.12.2017 20:17

Ja myślę o wyjeździe w połowie stycznia ale do Grünheide. No chyba że już tam nie będzie miejsc to może gdzieś indziej. Ale na razie mało informacji o zarobkach i kwaterach.
    sansei

25.12.2017 19:37

Szukam informacji o pracy w Grünheide. Ile można zarobić netto przy ilu nadgodzinach i w jakiej klasie podatkowej? Ile kosztuje kwatera i jakie są warunki?
    Yolo

16.11.2017 19:00

WITAM! Niedługo z chłopakiem wyjeżdżamy do Haldensleben na magazyn z odzieżą. Może ktos nam cos powiedzieć na temat pracy, zarobków oraz mieszkania?
    Beti

15.12.2017 18:32

Witam czy wyjechali już państwo do pracy na magazyn w Haldensleben ? Ponieważ razem z chłopakiem mamy wyjazd w styczniu . Pozdrawiam
    jusiaaa

25.12.2017 11:34

my tez jedziemy z chlopakiem do haldensleben w styczniu 8.01
    Ana

31.08.2017 11:21

Witam,czy ktoś wyjeżdża na 4.09 do magazynu Helmes Fulfilment w Haldensleben. Szukam transportu,czy ktos moze mnie zabrać?
    szok!

18.12.2017 16:02

Za 900 euro pojechałeś do pracy do Niemiec człowieku? To jest 3700zł!!! I jeszcze 30 km do pracy dojeżdżasz za swoje? W Polsce Ukraińcy tyle zarabiają gdy robią po 12 godzin!
    Kaska

19.12.2017 09:01

Ja tam pracowalam i wiem, ze za tak lekka prace (zero ciezarow, tylko duzo chodzenia) malo gdzie mozna zarobic wiecej. Po przepracowaniu kilka miesiecy w HR Hermes przejmuje ich pracownikow i wtedy sie zarabia troche lepiej (ale mieszkanie trzeba najac samemu). Generalnie polecam, praca latwa, mila atmosfera a komu nie pasuje, niech zostaje w PL i robi po 12 godz. dziennie.
    dandan

18.12.2017 16:22

Witam. Poszukuje informacji na temat pracy na magazynie w Rottenburg am Neckar. Jaka jest specyfika pracy, czy koordynatorzy są w porządku no i jak z zakwaterowaniem? Po opłaceniu kosztów ile zostaje mniej więcej na czysto? Pozdrawiam.

15.12.2017 15:36

Praca w Haldensleben bardzo fajna, mieszkanie ok ( ok 20 km do pracy ) koordynatorzy w porządku, kasa....troche mniej niz najniższa krajowa mnius 240 za mieszkanie. Na cale szczescie mozna zostac szybko przejetym przez Hermesa i zaczac zarabiac jak czlowiek ;)

Zostaw merytoryczną opinię o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.