HR XPERIENCE Poland

• Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Hoppegarten - HR XPERIENCE GmbH

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Opinie o HR XPERIENCE Poland Szczecin

Nie przegap nowości o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.!

Tomek

28.09.2022 13:37

Witam wybieram się 12.10 na e-comers do Coesfeld przez tą agencję, można prosić o opinie, jak praca? i jak wyglądają zakwaterowania?
    Nowa

28.09.2022 00:45

Witam. Znalazłam ogłoszenie na stronie agencji na magazynie w Coesfeld-lette. Może ktoś się wypowiedzieć na temat pracy na tym magazynie? Pozdrawiam
    Lejdi

25.09.2022 20:35

Cześć, czy ktoś pracuje w Ludwigsfelde lidl? Opinie jakieś? Jak mniej więcej się wychodzi na 1 klasie podatkowej ? Jacy ludzie? Chciałabym podjąć pracę w Lidlu

26.09.2022 07:44

Dzień dobry, wszystko jest zależne od ilości wypracowanych godzin w danym miesiącu. 130 godzin jest sumą gwarantowaną, czyli minimalnie wychodzi: 130x13,50x0,7=1230, minus mieszkanie 300. W sezonie zwykle można zarobić więcej. Czy mógłbym jeszcze dodatkowo w czymś pomóc? Jeśli tak to zapraszam do kontaktu mailowego: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

17.09.2022 16:08

Jestem na projekcie Sonnefeld. Był to projekt dla osób bez znajomości języka ponieważ miał być polski koordynator. Koordynator był ale już go nie ma. Chcąc coś załatwić w formie trzeba proso jakąś osobę która zna język, a niestety nie chętnie chcą załatwiać czyjeś sprawy. Jeśli nie znacie języka to odradzam ten projekt bo w pracy jesteście zostawieni sami sobie..
    Pracownik 2

25.09.2022 16:21

Pracuje na sonnefeld, sama nie znam języka, nigdy nie ma problemu z załatwieniem żadnej sprawy, nadmieniam, ze jeśli człowiek wyraża choć trochę chęci, żeby sam ogarnąć sobie sprawy to i tak to zrobi sam czy z koordynatorem, pozdrawiam :)

26.09.2022 07:40

Dzień dobry, dziękuję za Twoją pozytywną opinię! Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    DAREK

19.09.2022 20:48

Czy ktoś pracował w STRIEGIESTAL pod Dreznem .Aplikuje do tej pracy i jestem ciekaw jak to wyglada
    Majka

20.09.2022 09:03

Hejka, ja pracowalam. W sumie to wszystko bylo okej. Musialam tylko zjechac bo mialam troche spraw w Polsce do zalatwienia.
    Darek

21.09.2022 18:07

Dzięki za info. Mam zamiar się załapać tam i dlatego moje pytanie????
    Chętny

20.09.2022 20:53

Witam, za dwa tygodnie wybieramy się do Ulm na magazyn i kierujemy pytanie do osób, które tam pracują lub pracowały. Jakie są warunki jak chodzi o pracę? Jaka atmosfera oraz jakie wsparcie ze strony przełożonych? Oraz jakie są warunki mieszkaniowe? Polecacie ten projekt? Sami się za 2 tygodnie przekonamy, ale fajnie jest mieć wyobrażenie sytuacji wcześniej na podstawie zdań innych Z góry dziękuję!

21.09.2022 09:09

Ogólnie jest spoko...robota łatwa i lekka tylko trochę nudna...al godziny są i do pracy chodzisz cały czas...jeśli chodzi o koordynatorøw to mega ludzie ...pani Gosia i Agata...chętne do pomocy...oczywiście jeśli nie grasz wariata nie kłamiesz i chodzisz do pracy...to zawsze Ci pomogą ...a kwatery zależy gdzie trafisz ...warunki są dobre tylko czasem ludzie z którymi mieszkasz już mniej...ale koordynatorzy tutaj dbają o dobrą atmosferę w domach ...polecam
    Malek

20.09.2022 09:05

Hello wszystkim, ja bylem juz na dwoch projektach w tej firmie i zawsze wszystko bylo zalawione. Super koordynatorzy przede wszystkim. Teraz wybieram sie do Ulm. Moze tez ktos jedzie od pazdziernika?
    Darek

20.09.2022 17:33

A co tam będziesz robił

20.09.2022 15:36

Witam. Czy pracował, ktoś na projekcie w Hannoverze i mógłby siè wypowiedzieć?
    Utrzymanie czystości lubbenau

15.09.2022 17:29

Nie polecam pracy na sprzątaniu reinigung w Lubbenau w firmie Kaufland. Praca sama w sobie nie jest trudna, wręcz powiem ze banalna, ale ludzie którzy tam pracują na siebie nawzajem donoszą do szefostwa, nie da się tam normalnie pracować. Rotacja ludzi na sprzątaniu potężna, co tydzień się ktoś zwalnia i ktoś przyjmuje, bo normalna osoba ucieknie szybko. Jeśli chodzi o szefostwo sprzątania jest problematyczne, nie idzie się dogadać, ciagle za mało zrobione, ciagle źle, chociaż jest już wszystko czyste to szefowa przyjdzie i zawsze coś znajdzie. Podkładają specjalnie różne rzeczy, żeby sprawdzić czy się sprząta, czy się je zbiera. Tragedia, gorszej pracy nigdy nie miałam. Szefowa wkręciła swojego faceta na miejsce kierownika projektu sprzątania a ten nawet nie potrafi słowa po niemiecku powiedzieć, nikt nie wie po co on tam siedzi. Jest jak jej cień, bez niej ginie. Już lepiej iść na komisjonowanie, zrobić normę i mieć spokoj
    Mobbing

19.09.2022 21:59

Jako były pracownik mogę napisać od siebie że szefostwo na sprzątaniu stosuje mobbing. Praca w porządku ale nie da się wytrzymać psychicznie z nimi.

20.09.2022 09:00

Dzień dobry, mobbing to bardzo poważny zarzut, obok którego nie możemy przejść obojętnie. Proszę pilnie o kontakt na adres mailowy: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Emilia

19.09.2022 15:27

Witam,chciałam zapytać jakie są warunki mieszkaniowe w Peine i czy mieszkanie jest daleko od pracy?

20.09.2022 08:55

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Nasze zakwaterowania spełniają wszystkie wewnętrzne standardy firmy HR XPERIENCE. Mieszkania znajdują się w różnych lokalizacjach. Staramy sie jednak aby droga do pracy była krótka. Czy mógłbym jeszcze dodatkowo w czymś pomóc? Jeśli tak to zapraszam do kontaktu mailowego: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

19.09.2022 19:20

Na projekcie Sonnefeld nie ma koordynatora od 30 sierpnia. Jest na projekcie w Altenkunstadt, ale na magazynie w Sonnefeld nie.

20.09.2022 08:42

Dzień dobry, koordynator z Altenkunkunstadt jest rowniez odpowiedzialny za inne obiekty, starając się przy tym zapewnić każdemu wsparcie. Proszę uzbroić się w cierpliwość, od 10.10. będzie na projekcie znajdować się dodatkowa osoba, która zostanie dedykowana tylko miejscowości Sonnefeld. W razie jakichkolwiek pytań lub osobnych kwestii zapraszam do bezpośredniego kontaktu na adres mailowy: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

18.09.2022 14:44

Mariola

19.09.2022 07:19

Z koleżanką wybieramy się 24 września do ULM. Jakie są warunki mieszkaniowe i jaka stawka na godzinę. Nam obiecali 13,50 a krążą różne opinie. Team Leaderzy są ok?s da się dogadać.

19.09.2022 12:24

Dzień dobry, dziękuję za zapytanie. Na projekcie Ulm od dnia 15.08. obowiązuje stawka 13 €. W naszej ofercie rownież jest mowa o tej stawce. Proszę sprawdzić jeszcze raz. Może cos Państwo przeoczyliście lub pomyliliście oferty. W razie jakichkolwiek pytań lub osobnych kwestii zapraszam do bezpośredniego kontaktu na adres mailowy: [email protected]. Wierzę, że wspólnie uda nam się rozwikłać wszelkie niejasności. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Monika

16.09.2022 22:21

Ta firma to kpina, koordynatorzy nie odbierają telefonów zero zainteresowania. Stałyśmy godzinę pod pracą i nikt nie wyszedł do nas a miał być ktoś kto nas wprowadzi na teren zakładu pracy. Dobrze że koleżanka znała niemiecki i poszłyśmy do biura i nas wpuścili. Pierwszy i ostatni raz!
    Monika

18.09.2022 10:39

Firma MyToys a miejscowość to Gernsheim.

19.09.2022 11:39

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz. Bardzo mi przykro, że taka sytuacja miała w ogóle miejsce. Zawsze staramy się, aby koordynator był na miejscu o umówionej godzinie. Myślę, że musiało tu zajść jakieś nieporozumienie. Może napiszesz do mnie prywatnie i wyjaśnimy do końca tą kwestię? Pozostaję do Twojej dyspozycji pod adresem mailowym: [email protected]. Zależy mi na tym, aby każdą sprawę zbadać indywidualnie, dlatego zapraszam do bezpośredniego kontaktu. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

16.09.2022 21:36

Najgorsza firma w jakiej byłem. Pracujemy na projekcie w Gernsheim,mieliśmy wynajęty hotel i rano przyszła obsługa i kazała nam się wynosić bo firma nie opłaciła zakwaterowania. Teraz jesteśmy w drugim hotelu oddalonym o 55 km od pracy. ODRADZAM I PRZESTRZEGAM Każdego Zero szacunku do drugiego człowieka że strony tej firmy.
    Paweł

17.09.2022 18:39

Dokładnie miałem podobną sytuację i odrazu podziękowałem za współpracę

19.09.2022 11:35

Dzień dobry, dziękuję za Twoja opinię. Znam sytuację, o której piszesz i wierzę, że to wydarzenie mogło być dla Was bardzo frustrujące. Chciałbym nadmienić, iż to hotel nie wpisał naszej rezerwacji do systemu, co skutkowało tym, że obsługa zawitała u Was. Po rozmowie z managerem projektu dowiedziałem się, że otrzymaliście Państwo już kwaterę oddaloną tylko 5 km od miejsca pracy. Wierzę, że taka sytuacja nie powtórzy sie już nigdy i że pomimo tak przykrego zdarzenia będziecie zadowoleni ze współpracy z nami. W razie jakichkolwiek pytań lub osobnych kwestii zapraszam do bezpośredniego kontaktu na adres mailowy: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Kamil

15.09.2022 18:24

Witam 11 października rozpoczynamy z kolegą pracę na magazynie z ciuchami w Lingen może ktoś coś powiedzieć nt pracy oraz ile wychodzi podstawa po odliczeniu mieszkania?

19.09.2022 11:12

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Projekt w Lingen dopiero co wystartował, stąd też ciężko jest dokładnie Tobie napisać więcej szczegółowych informacji. Średnio można przyjąć, ze przy stawce 13,50€ i 170 godzinach wyjdzie 2295 € brutto. Następnie trzeba przyjąć klasę podatkową i rozliczyć dla siebie w kalkulatorze kwotę netto. Czy mógłbym jeszcze dodatkowo w czymś pomóc? Jeśli tak to zapraszam do kontaktu mailowego: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Michal

12.09.2022 13:20

Dzień dobry, interesuje mnie podjęcie pracy u Państwa w oddziale Gernsheim. Mam pytanie dotyczące dojazdu do pracy. Na forum wyczytałem że jest bus firmowy ale płatny, mogę wiedzieć jaka kwota? Dziękuję za odpowiedz
    GK

14.09.2022 22:22

Mnie też zapewniano że jest bus. Niby 80e kosztuje. A jak przyjechałam na kwaterę to się okazało że tutaj gdzie mieszkam nie jeździ bus. I jesteśmy z koleżanką uzaleznione od współlokatorów. Bo oni mogą ale wcale nie muszą zabierać nas do pracy. I tak szczerze to tylko ich dobra wola. Bo zostały byśmy bez transportu do pracy ????

19.09.2022 11:00

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Opłata za busa wynosi 80 EUR za miesiąc. Jeśli pracę rozpoczynasz np. w środku miesiąca, to opłata wynosi 2 EUR w jedną stronę. Czasami, gdy bus jest nieosiągalny, tworzone są grupy dojazdowe wśród pracowników, którzy dysponują samochodami. Wówczas pracownicy uzgadniają kwotę opłaty między sobą. W razie jakichkolwiek pytań lub osobnych kwestii zapraszam do bezpośredniego kontaktu na adres mailowy: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

18.09.2022 10:43

Witam, Mam pytanie jak jest z tą kara za nie przyjechanie na projekt. Jak się rozchorowałem to co mam zrobić. Przecież nie przyjadę z gorączka do pracy

19.09.2022 10:15

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Kara nie obowiązuje w przypadku choroby oraz poinformowania nas o tym fakcie przed przyjazdem na projekt. Czy mógłbym jeszcze dodatkowo w czymś pomóc? Jeśli tak to zapraszam do kontaktu mailowego: [email protected] Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

18.09.2022 16:56

Super współpraca. Jasne warunki i cała organizacja jak najbardziej na plus. Zawsze pomocni, życzliwi i troskliwi koordynatorzy. Warunki mieszkaniowe na 5+. Ogólnie jestem bardzo zadowolona i zastanawiam się nad kolejnym projektem z tą firmą.

19.09.2022 09:11

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za Twoją pozytywną opinię! Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Damian

15.09.2022 16:52

Witam, jak wygląda jeszcze sprawa z zakwaterowaniem w miejscowości Lübbenau. Czy to są prywatne mieszkania ? Bloki ? Hotele? Po ile osób na mieszkaniu i w pokoju ??

15.09.2022 17:09

Dzień dobry, zakwaterowanie na projekcie Kaufland Lübbenau jest w mieszkaniach (w blokach). Wszystkie zakwaterowania są zarządzane bezpośrednio przez HR XPERIENCE. Mieszkania znajdują sią w odległości 2-3 km od miejsca pracy (nie ma problemu z dojściem pieszo do magazynu). Maksymalna ilość pokoi w mieszkaniu to 3, a najwyższa ilość osób to 5. Pokoje są jedno lub dwuosobowe (w zależności od dostępności w danym terminie). Czy mógłbym jeszcze dodatkowo w czymś pomóc? Jeśli tak to zapraszam do kontaktu mailowego: [email protected]. Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Prezes

14.09.2022 16:24

Porażka Porażka i jeszcze raz Porażka! Praca na firmie ok ale mieszkania? To jakieś nieporozumienie, obiecują ladne dobrze wyposażone mieszkania a jedziesz do szopy a nie mieszkania gdzie nie ma kuchni, karaluchy, wszelkiego rodzaju robaki, myszy tragedia ( dodają ze po remoncie ) Nie dają meldunku i ciągle przeprowadzki w miesiącu juz moja 5 debilizm z ich strony brak szacunku.

15.09.2022 15:21

, witaj, na samym wstępie mogę przeprosić Ciebie za te niedogodności jakie wystąpiły. Proszę skontaktuj się ze mną pisząc na mój adres mailowy - [email protected], a chętnie wesprę Ciebie w rozwiązaniu wszelkich problemów. Zależy mi na zadowoleniu każdego pracownika. Czekam na Twoją wiadomość. (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HR XPERIENCE Poland?

Paula

14.09.2022 10:25

Czy w hr można zmienić projekt w trakcie trwania drugiego? Dajmy na to pojade na projekt, nie sporoba mi się i będę chciała zmienić na inny. Jest u was w firmie taka możliwość? Czy wtedy okres wypowiedzenia z zakwaterowania tez wynosi 2 tyg?

14.09.2022 15:01

, witaj, Owszem istnieje możliwość zmiany projektu, jednak z wielu przyczyn jest to trudne i skomplikowane. Dlatego proces rekrutacji jest tak opracowany, aby dobrać odpowiednio projekt pod kandydata, aby ten był zadowolony. Pamiętaj, że zawsze możesz porozmawiać o wszystkim z naszym działem rekrutacji, gdzie otrzymasz wszelkie odpowiedzi na nurtujące Ciebie pytania. Zapraszam do kontaktu. (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    A.

12.09.2022 23:18

Witam! Czy ktoś z Was się orientuje czy są przyjęcia na magazynie w Coesfled ?

13.09.2022 17:48

, witaj, wyślij swoje zgłoszenie klikając w link: https://hr-xp.com/komcsf, czekamy na Twoją aplikację. (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

13.09.2022 14:24

Praca była w porządku, ludzie też, pokoje małe, mieszkanie nie wyposażone, kontakt z koordynatorem ciężki…Sam fakt że przyjechaliśmy na miejsce zakwaterowania a tu umowa na 20 stron, uważajcie na wypowiedzenia mieszkania!! Za wszystko próbują wciskać kary, jak najdalej od tej agencji!! Serdecznie nie polecam.

13.09.2022 17:46

, witaj, dzięki za Twoją opinię, choć jest anonimowa i ciężko się do niej odnieść. Gdybyś jednak chciał się ze mną skontaktować i przekazać konkretniejsze info zwrotne, to zostawiam Tobie mój bezpośredni adres mailowy: [email protected]. Chętnie przyjrzę się bliżej zaistniałej sytuacji. (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Koordynator projektu

13.09.2022 14:33

Na waszej stronie internetowej widziałem, że poszukujecie koordynatora projektu, czy to jest aktualne? Jeśli tak, to w jakiej lokalizacji?

13.09.2022 17:43

, witaj, tak cały czas poszukujemy. Wyślij proszę swoje zgłoszenie klikając w link: https://hr-xp.com/pl/praca-z-niemieckim.html a dział rekrutacji się z Tobą skontaktuje i przedstawi oferty. (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    mela

13.09.2022 12:29

Hej, Zastanawiam się nad aplikowaniem na stanowisko team leadera/brygadzisty. Czy ktoś z Was pracował na tym stanowisku? Jak Wasze wrażenia i opinie?
    Kamila

12.09.2022 11:42

Czy mają Państwo jakieś oferty pracy w Ludwigsfelde na magazyn szukam dla 4 Pań?

12.09.2022 14:28

, witaj, Do Ludwigsfelde możesz aplikować poprzez ofertę zamieszczoną na naszej stronie internetowej https://hr-xp.com/pl/oferta/pracownik-magazynowy-ludwigsfelde.html, a w razie jakichkolwiek pytań możesz kontaktować się z naszym działem rekrutacji. (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

Kontakt - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Al. Wojska Polskiego 81 70-481 Szczecin

Branża główna: Praca tymczasowa

07.09.2022 21:26

Pracuje na projekcie któryś miesiąc, jestem zadowolony ze współpracy i sądzę, że inni też skoro ekipa od dłuższego czasu się nie zmienia, a osoby, które odchodziły z prywatnych powodów wracają po czasie. Praca jak praca, chcesz zarobić to musisz pracować, kasa się zgadza. Bliskość granicy też ma znaczenie.

09.09.2022 16:33

Praca to utrzymanie czystości na magazynie logistycznym albo dla kobiet sprzątanie biur i WC. Ogólnie spoko, bo jest kilka różnych stanowisk i jak nie odpowiada tobie jedno to prosisz szefostwo o zamianę. Jak jesteś efektywny to zrobisz tu karierę a jak nie to dostaniesz kwit do domu. Ogólnie praca stała i tylko takich ludzi tu zatrudniają.

12.09.2022 10:36

Nie ma lekko dla leniwych a nie dla osób, które chcą pracować na umówię stabilnej i zarabiać dobre pieniądze. Na tym projekcie pracują osoby, które mają po 50 lat i pracują tu jak ja po kilka lat.
    Monia

09.09.2022 08:12

W firmie HR XPERIENCE wykonuje zawód Sprzataczki czyli utrzymaniem stanu sanitarno - higienicznego i dba o ogólny wygląd pomieszczeń w biurach, toaletach, prysznicach,korytarzach i na hali. Do głównych obowiązków moich należy-zamiatanie i zmywanie podłogi, odkurzanie, opróżnianie koszy na (usunięte przez administratora) ścieranie kurzy, pilnuje, aby w toaletach zawsze było mydło, ręcznik i papier toaletowy. Do dyspozycji mam wózek dostosowany do potrzeb na stanowiska pracy. Instrukcja każdego działu jest jasna i przejrzysta. W razie pytań mogę liczyć na swoją przełożoną. Jedni twierdzą, że jest to prosty, łatwy i przyjemny zawód, w którym sprawdzi się absolutnie każda osoba, inni głośno krzyczą, że jest to ciężka i niewdzięczna profesja. Wiele zależy od Ciebie. W naszym przypadku obowiązuje 1godz przerwy. W naszym zakresie jest czy podzielimy na pół godziny czy godz. W razie komunikacji (pytań,watpliwosci)mamy do dyspozycji telefon służbowy który pobieramy po pod pisaniu listy obecności. Mamy grupę na Wthas App na której możemy się komunikować w czasie pracy z pracodawcą. Bardzo dużą pomoc mamy w zakresie urlopów czy losowych dni. Do pracy przychodzę z miłą chęcią. Bardzo polecam pracę w naszej firmie HR XPERIENCE.

12.09.2022 10:32

, witaj, dzięki za Twoją opinię i realne opisanie jak wygląda Twoja praca. Powodzenia :) Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Matejko

12.09.2022 04:29

Witam. Chciałem zapytać jak wygląda sytuacja, z pracą i mieszkaniem jeśli chodzi o Hannover? Jak np też z godzinami :)
    Pablo

10.09.2022 15:00

Czy może ktoś szczerze powiedzieć ile zarabia na stanowisku brygadzisty? Chodzi mi o to ile zostaje Wam na rękę po opłaceniu noclegu itd W Polsce zarabiam ponad 5k, jestem zainteresowany ale zastanawiam się czy jest sens rezygnować skoro podobnie zarobie w DE
    expracownik

11.09.2022 23:11

Na jednym z projektów kiedyś było 13euro/h, plus dodatek koordyantorski. Pensja brygardzisty z nadgodzinami i po opłatach podchodziła ok 2000 euro. Teraz pewnie może być nieco więcej, bo stawki w DE rosną.
    Anka

11.09.2022 19:51

Czy może ktoś powiedzieć ile firma pobiera z pensji jeśli macie zakwaterowanie nie w pokoju a kawalerce? Zastanawiamy sie z partnerem nad wyjazdem ale nie chciałabym mieszkać w jakimś mieszkaniu pracowniczym czy hotelu z obcymi. Słyszałam że HR może pomóc znaleźć kawalerke, ale ile to kosztuje?

10.09.2022 09:09

Witam, na projekcie w Gernsheim jest praca na 2 zmiany, w jakich godzinach są te zmiany?
    Blondi

18.08.2022 18:59

Hej, mam zamiar wybrać się na projekt do Poing. Proszę powiedzcie mi szczerze - ile tak naprawdę można tam zarobić? Wiem, że 13.50€/h ale jak to wygląda w praktyce? Ile zostaje po odliczeniu wszystkich kosztów? Przeczytałam kilka stron opinii i zgłupiałam totalnie bo co inna osoba to pisze o innych zarobkach

29.08.2022 09:55

Dzień dobry, wypłaty znajdują się w przedziałach od 1200 do 1600 €. Proszę jednak pamiętać, że ilość godzin w danym miesiącu może się różnić i wpływać znacząco na końcową wypłatę. W razie czego pozostaje do Twojej dyspozycji pod adresem mailowym: [email protected] Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

09.09.2022 10:36

Dzień dobry, tak, zgadza się. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Oliwia123

07.09.2022 10:09

Witam, planujemy wybrać się na projekt w Ludwigsfelde, stąd moje pytanie czy są tam jakieś gwarantowane liczby godzin oraz ile po odliczeniu mieszkania można zarobić?

09.09.2022 10:31

Dzień dobry, sezon występuje nawet 3 razy do roku. Mamy tu na myśli święta, wyprzedaże oraz inne okazje. Czy mógłbym jeszcze dodatkowo w czymś pomóc? Jeśli tak to zapraszam do kontaktu mailowego: [email protected] Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

09.09.2022 10:35

Dzień dobry, dziennie pracujemy w granicach 6-8 godzin. Soboty są również od czasu do czasu pracujące. Pozostaję do Twojej dyspozycji pod adresem mailowym: [email protected] Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

08.09.2022 15:25

Witam. Czy jest możliwość zabrania ze sobą 2 letniego kota, który posiada paszport?

09.09.2022 10:33

Dzień dobry, dziękuję za Twoje zapytanie. W naszym regulaminie nie przewidujemy zabierania ze sobą zwierząt. W razie jakichkolwiek pytań lub osobnych kwestii zapraszam do bezpośredniego kontaktu na adres mailowy: [email protected] Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Hnz

08.09.2022 10:27

Witam. Chciał bym się dowiedzieć czy wynagrodzenie jest wypłacane co tydzień czy co miesiąc?

08.09.2022 14:01

Dzień dobry, wynagrodzenie przelewane jest raz w miesiącu. Czy mógłbym jeszcze dodatkowo w czymś pomóc? Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Hnz

08.09.2022 11:02

Witam. Czy wynagrodzenie jest wypłacane co miesiąc czy są też tygodniówki? I czy przejazd jest jest gwarantowany z miejsca zamieszkania do wybranego miejscowości w Niemczech?

08.09.2022 13:59

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Wynagrodzenie przelewamy raz w miesiącu. Dojazd jest na własną rękę, niemniej jednak współpracujemy z firmą dowozową, która może odebrać Ciebie z miejsca zamieszkania oraz zawieźć na docelowe zakwaterowanie. Pozostaję do Twojej dyspozycji pod adresem mailowym: [email protected] Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

03.09.2022 15:10

Czy może ktoś podzielić się wrażeniami z pracy w HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.?
    Lili

07.09.2022 10:26

A to prawda za łóżko 250 e to trochę sporo i od października 265e to naprawdę lekkie przegiecie ale wszystko drożeje więc...

07.09.2022 17:18

Taaa... tyle dobrze, że wypłaty też od 01.10 się podnoszą więcej..
    Magda

22.08.2022 17:04

Jak wygląda praca na magazynie drogeryjnym Ulm?? Brak znajomości języka jest dużym problemem?? Ile godzin można wyrobić w miesiacu?? Jaki jest system pracy??
    Pracownik Müller

07.09.2022 10:51

Ceny są dość wysokie zresztą zalezy od szczęścia Zależy jakie mieszkanie Kawalerki 700€ Pokoje od 500€
    Pracownik Müller

07.09.2022 10:53

Zdecydowanie praca bezpośrednio Większe pieniądze i stabilność Pierwsza umowa na pół roku i trzy następne również Po 2 latach umowa stała
    nie Szymek ;)

07.09.2022 10:53

Od niedawna pracuję w Peine (w okolicach Hamburga). Praca jest lekka, mili współpracownicy oraz zarząd. Przygotowujemy i pakujemy odzież do wysyłki. Na początku było zamieszanie u klienta, ponieważ projekt tylko wystartowal i niektóre rzeczy były nieogarnięte do końca. Ale teraz jest bardzo dobrze uporządkowane i praca stabilna. Mieszkanie jest dobre. Mozna spokojnie pracowac, polecam serdecznie. To jest moja pierwsza praca w Niemczech i mialem dużo obaw przed wyjazdem, ale kadra zatrudnienia oraz wspolpracownicy obalili wszystkie obawy. Serdecznie polecam prace w HRce

Zostaw merytoryczną opinię o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Oferty pracy - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Specjalista / Specjalistka ds. rozwoju sprzedaży

8500 - 8500 PLN / m

IT HelpDesk Technician (M/F/D)

6000 - 7500 PLN / m

Social Media Sourcing Specialist (M/F/D)

5000 - 5500 PLN / m

Operations Manager z językiem niemieckim (M/F/D)

11000 - 14000 PLN / m

Schichtleiter - Kierownik Zmiany (M/F/D)

Unna

11970 - 14280 PLN / m

Koordynator ds. zakwaterowania pracowników/ Housing Assistant (M/F/D)

6000 - 7000 PLN / m