HR XPERIENCE Poland

• Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Hoppegarten - HR XPERIENCE GmbH

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Opinie o HR XPERIENCE Poland Szczecin

Nie przegap nowości o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.!

Tomek

10.10.2022 08:19

Ktoś pracował bądź pracuję na projekcie w Coesfeld? Jak tam jest? Jakie warunki mieszkaniowe i zarobki?
    An

16.10.2022 17:00

Odradzam Mieszkania to jakies nieporozumienie

17.10.2022 08:35

Dzień dobry, dziękuję za pozostawienie komentarza. Projekt Cosefeld cieszy się bardzo dobrą renomą, stąd dziwi mnie Twoja opinia. Zależy mi na tym, aby każdą sprawę zbadać indywidualnie, dlatego zapraszam do bezpośredniego kontaktu oraz napisania mi dokładnie, które zakwaterowanie masz na myśli. Pozostaję do Twojej dyspozycji pod adresem mailowym: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Wiktoria

16.10.2022 16:21

Jaki jest minimalny czas pracy? Czy jest możliwość pracy tylko na 2/3 miesiące? I z czym się wiąże ewentualne zerwanie umowy wcześniej?

17.10.2022 08:30

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Nie istnieje taki zapis jak minimalny okres zatrudnienia. Jeśli z jakiegokolwiek powodu musisz rozwiązać z nami stosunek pracy, to możesz to zrobić z zachowaniem okresu wypowiedzenia. Wszystkie zapisy znajdują się w umowie. Czy mógłbym jeszcze dodatkowo w czymś pomóc? Jeśli tak to zapraszam do kontaktu mailowego: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Pati

11.10.2022 10:12

(usunięte przez administratora)Ale taka jest prawda, że ostatnio tylko szukacie i przyjmujecie ludzi z własnym autem. A to wy powinniście zapewniać transport taka agencja i nie stać was. Ktoś chcę pracować jest normalny i dyskryminacja z powodu braku auta. Tylko proponujecje jeden projekt w Poing bo tam dojeżdżać można S-bahn. Na innym projekcje pamiętam były busy kierowca nie było problemu.
    Ksawier

14.10.2022 23:00

Dokładnie, to i tak taniej, niż jakbym miał swoim jeździć.
    Kasia z Ernsting

16.10.2022 22:42

Nie wiem, jaki masz projekt na myśli, ja byłam na dwóch, wcześniej na ciuchach w Breuninger, teraz na Ernsting i na obu projektach jeździłam busem bo nie mam prawka, jakbym miała taka opcje co piszesz ze jest w Poing, to tez spoko.
    Milla

15.10.2022 14:08

Cześć Wybiera się ktoś może na projekt 26 października do Verl na komisjonowanie zabawek książek,gier?

16.10.2022 12:33

K.M Dlaczego ? Możesz rozwinąć swoją wypowiedź
    Komisjoner Ulm

11.10.2022 08:27

Odradzam projekt Müller Ulm, brakuje godzin ludzie wściekli, wypłaty mizerne, jak zwykle za dużo ludzi zatrudnili na sezon.
    Abc

12.10.2022 15:18

Kiedy będą nadgodziny, w listopadzie/grudniu? Ludzie przyjechali do pracy teraz, a nie za miesiąc czy dwa... Agencja obiecuje przez telefon dużą liczbę godzin, żeby zachęcić do pracy, a to wcale nie jest prawdą. ''Godziny na pewno będą, bo o tym zapewnia nas nasz klient. To on dyktuje ile osób ma być zatrudnionych na dany sezon." Nikt z agencji nie potrafi porozmawiać z pracodawcą i zapytać po co kolejni nowi ludzie, skoro nie ma pracy dla tych co są już na miejscu?
    ona

14.10.2022 13:55

Myslisz, ze agnecja nie rozmawia z Müllerem? To lezy w interesie dwoch stron, zeby te godziny byly. Na pewno sie to poprawi. Wszystko zalezy ile jest zamowien.

12.10.2022 17:16

Ile wynosi mniej więcej wypłata na czysto po odtrąceniu mieszkania w miejscowości Verl na magazynie książek gier jeśli jest się singlem ? Liczę na odpowiedz POZDRAWIAM MILLA

13.10.2022 13:21

A czy jest minimalna gwarantowana ilość godzin, np. to 151 g na miesiąc . bo nie o to chodzi , żeby jechać do pracy i w miesiącu robić tylko 100--120 godz bo nie ukrywam nie jadę tam po to by siedzieć na mieszkaniu tylko pracować

14.10.2022 13:37

Dzień dobry, tak, minimalna liczba godzin na tym projekcie wynosi 150 h. W tym miesiącu wyrobiliśmy nawet 178 h (bez pracujących sobót). Pozostaję do Twojej dyspozycji pod adresem mailowym: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    pati

14.10.2022 08:39

witam, jezeli na projekcie coesfeld przepracowałam powyżej 170 h, w miałam jeden dzień urlopu, czy nadgodziny są płatne w tym przypadku +25%?

14.10.2022 13:33

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Wg IGZ dodatek za nadgodziny przysługuje jeśli pracownik przepracował w miesiącu ilość godzin większą niż: ilość dni roboczych w danym miesiącu x 8h. Czyli w miesiącu wrześniu liczymy to tak: 22 dni robocze *8h = 176 h. Pani pracowała 170 h, a więc nie osiągnęła wartości 176 h. Czy mógłbym jeszcze w czymś pomóc? Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

12.10.2022 15:55

Natalia

13.10.2022 08:01

Cześć podpinam się pod pytanie bo też chciałabym wyjechać do Niemiec. Dziewczyna 23 lata
    Aska

13.10.2022 14:04

Też jesteś bez auta ? :)
    Order picker

12.10.2022 11:07

Panie Macieju, mam pytanie odnośnie projektów magazyny spożywcze. Na których można jeszcze komisjonować ze skanerem/monitorem? Nie lubię pracować na słuchawkach i chciałbym wiedzieć, czy jeszcze gdzieś można pracować klasycznie ze skanerami, ekranami. Pozdrawiam.

12.10.2022 11:22

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Na ten moment mamy projekty, na których wyłącznie są używane zestawy słuchawkowe. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

13.10.2022 00:56

Sonnefeld jest komisjonowanie bez słuchawek monitora i bez skanera.Na projekcie w Coesfeld masz komisjonowanie na monitorze
    Aga

12.10.2022 01:22

Jasne w Bestsecret pracują ludzie z karalnością i naruszają tym dobro firmy

12.10.2022 09:58

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz. Nie dopuszczamy do tego aby jakikolwiek pracownik został zatrudniony bez zaświadczenia o niekaralności. Będziemy na pewno sprawdzać wszystkie dokumenty ponownie. Bardzo Ciebie proszę abyś skontaktowała się ze mną osobiście w celu wyjaśnienia niezgodności. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Xxx

12.10.2022 01:06

Hey. Czy jeśli mam karalność i nie mogę mieć zaświadczenia chociaz chce się podjąć pracy to mogę? Słyszałam ,że jak się nie da to zapominają o tym i normalnie można pracować bynajmniej jest tak w Bestsecret.
    Michał

12.10.2022 01:23

Tak

12.10.2022 09:45

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Wszyscy pracownicy powinni być w posiadaniu owego zaświadczenia. Bardzo proszę, abyś skontaktował/ła się ze mną bezpośrednio. Czekam na Twoją wiadomość pod adresem mailowym: [email protected]. Wierzę, że wspólnie uda nam się rozwikłać wszelkie niejasności. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Ciekawa

08.10.2022 11:52

Chcialabym dopytac jak wygladaja te pokoje za 100e na projekcie MyToys. Czy sa to pokoje w hotelu z lazienka w pokoju i aneksem kuchennym czy pokoje w domu? I jakie wychodza realne wyplaty?
    Ciekawa

09.10.2022 18:31

Ilu osobowe są to domy? Bo kwota za mieszkanie jest nizsza niz na innych projektach wiec zastanawiam sie z czym to sie wiaze, czy sa jakies gorsze warunki czy o co chodzi?

10.10.2022 21:12

Witaj, dziękuję za Twoje pytanie. Mieszkania są 4, czasami 6 osobowe, w zależności od lokalizacji. Standardem nie odbiegają jednak od tych na innych projektach. Cena za zakwaterowanie ustalana jest w porozumieniu z firmą, u której świadczy się pracę. Niektóre z nich chcą uczynić swoją ofertę atrakcyjniejszą niż pozostałe. Jeżeli masz jeszcze jakiekolwiek pytania zapraszam do bezpośredniego kontaktu. Czekam na Twoją wiadomość pod adresem mailowym: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    John

12.08.2022 09:57

Z HRką pracuje od 2020 roku. Na samym poczatku byl to projekt Hermes w okolicach Magdeburga a od stycznia jestem w Poing na Bawarii. Jak do tej pory nie mam wiekszych zastrzezen, oczywiscie zdarzylo sie, ze koordynator o czyms zapomnial ale przy takiej ilosci pracownikow, ktora byla w Hermesie (chyba okolo 200) to nie ma sie co dziwic. Jezeli chodzi o Poing a raczej Monachium, w ktorym mieszkamy to nie ma wiekszych problemow. dotychczas stawka byla slaba ale od sierpnia zostala podniesiona o 2e i na chwile obecna mamy 13,50e i zakwaterowanie w cenie 190e. Dodatkowo osoby, ktore sa zatrudnione powyzej 9 mc, otrzymuja stawke taka jaka obowiazuje w Best Secret. Na obecnym projekcie jest taki plus, ze biuro koordynatora znajduje sie bezposrednio na hali i wszystkie sprawy mozna zalatwiac z nim od reki.
    Klaudia

08.10.2022 13:47

Gdy zakończy się jeden projekt można od razu przenieść się na drugi? Czy wyłącznie 9 miesięcy można przepracować w ciągu 12 miesięcy? Da się ewentualnie przedlużyć ten sam projekt nowa umowa?

09.10.2022 14:16

Dzień dobry, w przeciągu 12 miesięcy można pracować minimum na dwóch projektach. Zgadza się, że 9 miesięcy to maksymalny czas zatrudnienia na jednym z projektów. Zachęcamy jednak do podjęcia pracy na innym zaraz po zakończeniu pierwszego. Niestety aby powrócić na ten sam projekt trzeba zrobić 3 miesiące i jeden dzień przerwy. Jeśli masz dodatkowe pytania zgłoś się do mnie proszę bezpośrednio na maila. Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Pytajaca

08.10.2022 00:17

Witam, powiedzcie mi prosze czy umowa jest rzeczywiscie niemiecka i skladki sa tez odprowadzane w Niemczech? Na jaka wyplate mozna liczyc przy stawce 12e i przepracowanych 160h?
    Stary nowy

08.10.2022 09:03

Tak,umowa i składki niemieckie. Rozliczasz się w DE , ubezpieczenie też w DE. Można być pewnym. 12 euro brutto to jakieś 10 netto na pierwszej grupie podatkowej. Więc 160 razy 10 minus mieszkanie i wychodzi. Agencja pewna nie ma zastrzeżeń , trzy projekty już zaliczyłem , aktualnie wyjeżdżam na czwarty
    Fufu

06.10.2022 13:19

Wyjeżdżam przez agencję lada chwila i nadal nie mam adresu zamieszkania żadnego nr tel przyznam szczerze, że jest to troszkę irytujące.
    Gienek

08.10.2022 08:02

A kiedy masz rozpoczęcie pracy ?
    Iw

06.10.2022 17:54

Czy ktoś pracuje w magazynie odzieżowym w Peine? Jaka praca?Jakie warunki mieszkaniowe?
    Kobietka

05.10.2022 19:48

Cześć Szukam osoby do wspólnego wyjazdu do Niemiec z autem. Chodzi o to że większość ofert jest z autem, ale też raźniej jechać w grupie:)
    Monika

06.10.2022 16:57

Hej, a masz już jakąś konkretną ofertę?
    Bartek

06.10.2022 01:28

W Poing na komisjonowaniu nie ma kamer to kradną. Sam wiem , że jakaś osoba wyniosła na kilkanaście tysięcy odzieży a pracuję nadal. Powinni skaner odzieży na bramkach robić, ale nie mają. Wstyd , że Polacy tak kradną!!!

06.10.2022 09:48

Dzień dobry, to są bardzo cenne informacje dla nas. Na pewno sie tym zajmiemy. Jeśli wiesz coś więcej na ten temat, bardzo proszę abyś napisał do mnie bezpośrednio. Pozdrawiam serdecznie, Maciej Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Tony

06.10.2022 01:15

Praca w Bestsecret Poing . Dział komosjonowania jest tragiczny wymagają normy które czasami da się wyrobić . Zależy to od zamówień.Jeżeli wydłużona dodatkowo godzina pracy na zmianie 2 wtedy norma jest osiągalna. Mimo to są zawyżone . Dużo artykułów jest pomijane przez pracowników a okazuje się ,że są w kartonie jak nie w tym który pokazuje skaner to gdzieś obok. W ciągu całej liczby godzin traci się tak nawet 1.5 h na szukanie paru rzeczy . Pracuję wiele ludzi a czekanie na supervisora czyli osobę ,która pomaga szukać danego produktu bywa zbyt długie wtedy wyrzuca z zamówienia. Zdarza się , że lampy w alejce przy szukaniu artykułu gasną temat poruszany jest dość długo nic z tym nie robią . Co do hotelu przyjeżdzajcie tu jak już w parach . Często ludzie na pokoju się zmieniają nie dotrwają do końca umowy. W pracy spotkałem się ,że dużo Polaków z tej agencji kradnie cieszą się tym ile ciuchów potrafią wynieść bo wsadzają w majtki a nawet ubierają bluzy na siebie wychodząc w nich a ochrona tego nie widzi. Nie polecam

06.10.2022 09:37

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz nt. pracy w Poing. Skontaktuję się na pewno z odpowiednimi osobami w naszej firmie, w celu wyjaśnienia niejasności, które się pojawiły. Już teraz pragnę zapewnić, że dokładnie zbadam tę sprawę, jednak proszę o chwilę cierpliwości. Jeżeli masz jeszcze dodatkowe uwagi lub spostrzeżenia, zapraszam do bezpośredniego kontaktu. Czekam na Twoją wiadomość pod adresem mailowym: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Hubert

05.10.2022 18:10

dziendobry ja z takim pytanie czy wolne od pracy 3 października i 31 października są płatne tak jakby się chodziło do pracy?

06.10.2022 09:30

Dzień dobry, dziękuje za Twoje pytanie. 3.10 obowiązuje cały land, a 31.10 tylko w wybranych, także jest to zależne, gdzie dokładnie pracujesz. W razie jakichkolwiek pytań lub osobnych kwestii zapraszam do bezpośredniego kontaktu na adres mailowy: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HR XPERIENCE Poland?

Ewelina

06.10.2022 05:14

Tony zapewne nic z tym w Poing nie zrobią przeczytają komentarz i kordynatorzy to przemilczą..
    Natalia

06.10.2022 01:34

W Poing na komisjonowaniu widzę puste worki po ubraniach...Jak pracować skoro nie ma tych rzeczy w pudełkach.Fakt kradną . Ciuchów sporo a firma w monitoring nie umie się odpowiednio zaopatrzyć.
    Tony

06.10.2022 01:00

Witam . Chciałbym się podzielić opinią na temat pracy w bestsecret Poing.
    Pracownik w klopocie

02.10.2022 16:09

I znowu temat projekt Kaufland Sprzatanie wraca. Było zebranie wszyztkich i jest jeszcze gorzej . Ludzie się buntują, jeszcze gorzej mówią o kierownikach , bo jest serio coraz gorzej.  To nie jest normalna atmosfera pracy , a Pan koordynator Daniel dalejj snuje się sprawiajac wrażenie jakby coś robił. To byl naprawde dobry zespol, a teraz jest klapa. Kierownictwo apelujem o  poprawe- bez zlośliwości.

03.10.2022 13:49

Dzień dobry dziękuję za Twój komentarz. Czy mógłbym Ciebie prosić o zgłoszenie się do mnie bezpośrednio? Chciałbym wyjaśnić z Tobą pewne kwestie oraz usłyszeć od Ciebie więcej na ten temat. Dla nas atmosfera oraz warunki w pracy są bardzo ważne, dlatego nie chcemy przejść obok tego komentarza obojętnie. Czekam na wiadomość od Ciebie. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Łukasz

05.10.2022 22:48

Nie wiem o co chodzi z tym sprzątaniem. Ja pracuje też na Kauflandzie ale na Komisie. Praca w porządku, szef Hr w porządku. Nawet norme już robię. Jestem zadowolony. Szczerze polecam. Za kilka miesięcy chce się dostać na etat w Kauflandzie.
    Wiki

05.10.2022 21:23

Cześć czy ktoś wybiera się do Poing magazyn z odzieżą na 25.10.22?
    Gustaw

04.10.2022 12:12

Polecam pracę magazyn Baur Bawaria. Dobra atmosfera praca ok. Dobra współpraca z koordynatorem. Ze strony firmy Hr xperience bardzo duża pomoc i bardzo chętnie pomagają w załatwianiu różnych problemów. Jeszcze raz polecam magazyn Baur Bawaria.
    Ola

04.10.2022 18:59

Co to za Baur? Baur Bawiaria? W Bawari są 4 Baury.

Kontakt - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Al. Wojska Polskiego 81 70-481 Szczecin

Branża główna: Praca tymczasowa

Stary nowy

04.10.2022 17:38

Witam . Jedzie ktoś z Podkarpacia na projekt MyToys do Gernsheim od 8 listopada? Tak pytam bo można by się było zabrać razem. Ja nie mam samochodu a ktoś może jedzie to zawsze koszty dzielone ???????? Pozdrawiam
    Szymon

04.10.2022 15:29

Witam, rozważam wyjazd do Gernsheim, był ktoś i może sie wypowiedzieć?
    Tomek

03.10.2022 13:53

Witam mam takie pytanie chce pierwszy raz wyjechać przez państwa agencję w związku tym mam pytanie czy numer podatkowy i ubezpieczenia trzeba samemu załatwiać czy agencja to załatwia? I jak jest z meldunkiem pozdrawiam

04.10.2022 10:12

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Takie formalności załatwiane są przez naszą firmę na miejscu. Czy mógłbym jeszcze dodatkowo w czymś pomóc? Jeśli tak to zapraszam do kontaktu mailowego: [email protected] Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Aa

30.09.2022 16:45

Witam. Jesteśmy zainteresowane pracą w Gernsheim na magazynie. Proszę o szczegóły pracy od kogoś kto tam już pracuje albo też może ktoś jedzie w najbliższym czasie?;)
    Kuba

03.10.2022 17:12

Witam. Ja wybieram się od listopada. Oferta wydaje się dość spoko. Z doświadczenia wiem że HR ma projekty lekkie i przyjemne więc tu nic napewno będzie podobnie. Jakbym ktoś podrzucił info o zakwaterowaniu to by było miło ???? Pozdrawiam
    Maryska

04.10.2022 09:22

Ja tam kiedys pracowalam i bylo fajnie. Nie wiem jak jest dzisiaj. Ale skoro projekt nadal funkcjonuje to chyba jest okej:)
    Patryk A

03.10.2022 18:51

Cześć, zastanawiam się nad oferta pracy w Freienbrink/Grunheide Czy ktoś tam pracuje/pracowal i może mi powiedzieć jak yo wyglada? Ogolnie, jak z pracą (ciężka czy do ogarnięcia, jak wygląda sytuacja z zakwaterowaniem i jak to wygląda finansowo) Polecacie/odradzacie? Dzięki
    On

04.10.2022 09:21

Hej, praca jest do ogarniecia. Bardzo mili ludzie na projekcie.
    G.........@@@

02.10.2022 13:22

Wybieram się do pracy na magazyn spożywczy Striegistal okolice Drezna. Czy lokacje są w porządku ? Jaka jest odległość z lokacji do pracy ? Czym się dojeżdża do pracy . Ile tak średnio można zarobić miesięcznie netto już po wszystkich opłatach ?

03.10.2022 13:55

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Stawka godzinowa na projekcie w Striegistal to 14 €. Zakwaterowania znajdują się do 20km od magazynu. Pracownicy bardzo sobie chwalą dobrą atmosferę w pracy. Jeśli masz więcej pytań odezwij się proszę do mnie bezpośrednio na maila. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

04.10.2022 09:17

Dzień dobry, tak zgadza się. Na tym projekcie jest dojazd we własnym zakresie. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    kandydat

03.10.2022 14:20

CZEŚĆ . pracował ktos na magazynie odziezowym Bawaria-okolice Monachium? jak wyglada praca ,ciezko ja ogarnąć,jak mieszkania ?
    GK

17.08.2022 22:23

Mam pytanie odnośnie pracy na magazynie drogeryjnym bądź z odzieżą. Jaki jest minimalny okres podjęcia pracy?

03.10.2022 13:43

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz. Tego typu dane są przez nas odpowiednio chronione. Wykorzystujemy je w dalszym procesie zatrudniania Ciebie na projekt. Takie formalności są dla nas w dalszych etapach zatrudnienia bardzo ważne, stąd pytamy o nie już na samym początku. Jeśli masz więcej pytań odezwij się do mnie na maila. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Bożena

03.10.2022 13:52

Napisałam do Pana na e-mail.
    ...

01.10.2022 11:56

Nie polecam projektu w Sachsenheim. Praca i zarobki są okej, problemem jest kierownik projektu, który zaczyna interesować się pracownikiem dopiero wtedy, kiedy ten złoży wypowiedzenie, a brakuje mu ludzi. W jednym dniu organizowane jest spotkanie, na którym dowiadujemy się o tym, że część z nas będzie musiała przenieść się na inny projekt, a w drugim że jednak przenosin nie będzie. W ostateczności zwolnili kilkudziesięciu ludzi, którym po kilku dniach zaproponowali jednak powrót do pracy. Pracownicy zorientowali się, jak niepewna jest ta praca i jak źle zarządzany jest projekt i zwolnili się sami, przez co brakuje im ludzi. Standard mieszkania zależy od tego jak się trafi. Zdarzało się, że para mogła dostać ładną kawalerkę, ale ostatnio kierownictwo postanowiło upchać ludzi i według planu w jednym z mieszkań miało być 8 osób. Mimo że praca była naprawdę w porządku, a ludzie na projekcie fajni, to kierownik projektu i filozofia agencji polegająca na oszczedzaniu na wszystkim sprawili, że pozostał mi tylko niesmak.

01.10.2022 19:43

Potwierdzam, projekt w Sachsenheim to totalna porażka. Ale wydaje mi się też że jest to w dużej mierze "zasługa" firmy, czyli Breuningera. Osoby z agencji nie są najlepiej traktowani przez nich, są poprostu gorszym sortem, co pokazuje sytuacja którą opisałeś, bo to firma każe zwalniać ludzi, tak samo jeśli pójdziesz na L4 to możesz się pożegnać z pracą.. Chociaż agencja też nie jest bez winy, bo jeśli chce utrzymać pracowników to nie powinna doprowadzać do takich sytuacji. No ale klient nasz pan..
    Pola

03.10.2022 09:58

Tak Worklogistic zapewnią ładne mieszkania, a dla par kawalerki, tak samo jak każda inna agencja. W HR gdy zglosi się chęć zmiany zakwaterowania lub powie się o jakimś problemie w odpowiedzi dostaje się wiadomość że zakwaterowania spełniają standardy które powinno zapewnić się pracownikowi i na tym koniec. Skoro dla Was normą jest upychanie ludzi ile się da to nie dziwne ze macie takie opinie.
    Gutieres

20.09.2022 14:05

Polecam pracę we Freienbrink na Obście. Spoko atmosfera, dużo Polaków co ułatwia komunikacje na magazynie. Jedna zmiana, więc luz. Pieniądze dobre i godziny są :)))
    Piotr

26.09.2022 20:22

Cześć a jak we Freienbrink z zakwaterowaniem?
    Andrzej

02.10.2022 09:12

A czym się zajmujecie we Freienbrink? Pracujecie na magazynach spożywczych? Praca ciężka czy do ogarnięcia? Jak z zakwaterowaniem? Daleko of miejsca pracy?
    Monika

02.10.2022 08:37

Cześć, czy ktoś pracował bądź pracuje na magazynie drogeryjnym w Ulm? Możecie opowiedzieć coś o pracy i warunkach? Dziękuję bardzo :)
    Ona

30.09.2022 12:05

Ktoś może pracował w Hanowerze ? I moze się wypowiedzieć

30.09.2022 02:41

Krystian M

30.09.2022 10:03

Pracowałem 3 razy przez HR Xperience i nie było problemów z zakwaterowaniem.
    Krystian M

27.09.2022 15:36

Dzisiaj aplikowałem że jestem zainteresowany pracą. I dostałem odpowiedź na maila że nie mają w tej chwili dla mnie ofert pracy ta odpowiedź była dla mnie dziwna bo na Facebooku co chwilę są oferty pracy przez HR Xperience.

28.09.2022 15:44

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Reklama na Facebooku mogła się pojawić wcześniej, a w między czasie stanowiska się zapełnłly. W kolejnych dniach na pewno będziemy mieli nowe zapotrzebowania. Proszę najlepiej wysłać swoje dokumenty na adres: [email protected] Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

Zostaw merytoryczną opinię o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Oferty pracy - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Social Media Sourcing Specialist (M/F/D)

5000 - 5500 PLN / m

Operations Manager z językiem niemieckim (M/F/D)

11000 - 14000 PLN / m

Schichtleiter - Kierownik Zmiany (M/F/D)

Unna

11970 - 14280 PLN / m

Koordynator ds. zakwaterowania pracowników/ Housing Assistant (M/F/D)

6000 - 7000 PLN / m

Specjalista / Specjalistka ds. rozwoju sprzedaży

8500 - 8500 PLN / m

IT HelpDesk Technician (M/F/D)

6000 - 7500 PLN / m