HR XPERIENCE Poland

• Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Hoppegarten - HR XPERIENCE GmbH

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Opinie o HR XPERIENCE Poland Szczecin

Nie przegap nowości o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.!

26.10.2022 12:42

Czesc, czy moze ktos napisac pare zdan jakie wrazenia z pracy w Lingen/magazn z artykulami odziezowymi, jak warunki mieszkaniowe? Z goty dzieki i pozdrawiam!
    Jadę jadę

31.10.2022 10:07

Tak , z Sanoka, [email protected]

01.11.2022 08:27

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz. Bardzo staramy się o to aby stale poprawiać nasze procesy oraz dopasowywać je do potrzeb naszych pracowników. Jeśli moglibyśmy wg. Ciebie mieć lepszą organizację pracy, to zapraszam do bezpośredniego kontaktu ze mną. Zbiorę wszystkie wymienione przez Ciebie punkty oraz poruszę je na spotkaniu z kierownikiem projektu. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Kobietka

29.10.2022 23:35

Cześć wybiera się ktoś z okolic Krakowa 2 listopada w okolicę Bielefeld? Potrzebuje z kimś się zabrać [email protected]
    Patka

27.10.2022 20:22

Cześć, Czy ktoś może się wypowiedziec na temat pracy w magazynie w Peine? Jak wygląda zakwaterowanie?

26.10.2022 21:22

Na magazynie w Ulm, bardzo mała liczba godzin. Codziennie przyjeżdżają nowe osoby do pracy, ale agencja przecież nie ma na to wpływu ???????????? Nikt nie potrafi porozmawiać z pracodawcą i tego wyjaśnić.

27.10.2022 09:09

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz. Zapewniam, iż rozmowy z klientem są cały czas prowadzone. Rozumiem Twoje rozczarowanie ale wiem również, że ilość godzin w najbliższych dniach na pewno sie poprawi. Zbliża się Black Friday, a co za tym idzie ilość zleceń będzie wzrastać. W razie jakichkolwiek pytań lub osobnych kwestii zapraszam do bezpośredniego kontaktu na adres mailowy: [email protected]. Wierzę, że wspólnie uda nam się rozwikłać wszelkie niejasności. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Komisjoner ULM

26.10.2022 10:26

Drugi mój magazyn, drugi projekt i znowu brak godzin również w müller ulm... ostatnio wypuścili nas po 4.5h pracy a kolejne dni 1-1.5h wcześniej wychodzimy niemal codziennie - zmieńcie nazwę na pół etatu xperience, bo tak to za chwilę będzie wyglądać. Codziennie na magazynie szkolą się nowe osoby mimo braku godzin pracy, miesiąc przepracowany i wypłaty po odliczeniach spodziewam się ledwo 1000 euro, żenada...

26.10.2022 11:52

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz. My jako firma staramy się aby pracy było jak najwięcej. Nie mamy żadnego wpływu na to, ile w rzeczywistości klient będzie nam oferował godzin. Jesteśmy w ciągłym kontakcie ze zleceniodawcą starając się walczyć o każdą minutę. Za niedługo rozpocznie się sezon, stąd ilość godzin na pewno ulegnie podwyższeniu. W razie dodatkowych pytań lub osobnych kwestii zapraszam do bezpośredniego kontaktu na adres mailowy: [email protected]. Wierzę, że wspólnie uda nam się rozwikłać wszelkie niejasności. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Malek

26.10.2022 10:22

Dzien dobry, czy sa bedziecie Panstwo w najblizszym czasie prowadzic rekrutacje na operatorow wozkow widlowych?

26.10.2022 11:09

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Dobrze się składa, bo akurat startujemy z nowym projektem w miejscowości Hamm (obok Dortmundu). Skontaktuj sie w tym celu z naszą rekrutacją. Numer telefonu: +48 91 852 17 41 Mail: [email protected] Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Maly

26.10.2022 09:42

Czesc Wam, ja pracuje w Edece i jestem od poczatku zadowolony. Kasa sie zgadza i to najwazniejsze :)

19.10.2022 13:22

Witam, czy ktoś pracuje na magazynie drogeryjnym w Ulm i mógłby coś opowiedzieć jak wygląda praca?

24.10.2022 17:42

Tak

25.10.2022 14:32

A ty kiedy masz termin?

24.10.2022 16:45

Dlaczego pobieracie tyle kasy za mieszkanie skoro w Niemczech każda agencja otrzymuje dietę dla pracownika i to wcale nie małą?
    Mariola

25.10.2022 13:23

Tyle kasy? Pracuje w Poing, płace 190 EUR miesięcznie, gdzie w tym Hotelu jest wywieszka, jakby ktoś chciał to może nocować tam za 22 EUR dziennie, czyli miesięcznie ponad 6 stów. Wole jednak płacić 190 :D

25.10.2022 13:29

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Diety otrzymują pracownicy, którzy są oddelegowani do pracy w Niemczech oraz posiadają polską umowę. W razie jakichkolwiek pytań lub osobnych kwestii zapraszam do bezpośredniego kontaktu na adres mailowy: [email protected]. Wierzę, że wspólnie uda nam się rozwikłać wszelkie niejasności. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

22.10.2022 21:28

Miska

24.10.2022 09:35

Ja tez normalnie dostalam pieniadze. Agencja jest super. Takie glupoty tu piszecie.

25.10.2022 08:39

Dzien dobry, dziękuję za Twój komentarz. My jako firma nie mamy możliwości usuwania komentarzy. W poprzednim wpisie wspominałem już, że energetyczne zostało wypłacone, jak również można go uzyskać podczas rozliczenia rocznego (w razie, gdy na dany moment nie udało się pozytywnie rozpatrzyć wniosku). Może napisałbyś do mnie prywatnie na maila? Na pewno będę w stanie rozwiać Twoje wszelkie wątpliwości. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    nikola

18.10.2022 12:53

Dzień dobry, ile wynosi wynagrodzenie na magazynie Ludwigsfelde po odciągnięciu kosztów mieszkania?
    nikola

24.10.2022 08:50

a jest możliwość wyrabiania nadgodzin?

24.10.2022 15:56

Jeśli są zlecenia to tak, kwestia dogadania się
    Ciekawy

23.10.2022 11:47

Może ktoś napisać parę słów o hotelu w Zossen ,jaki standard pokoi ,czy jest łazienka w pokoju,jak z kuchnią, netem jaka atmosfera na hotelu ,czy blisko jest jakiś większy market ,jak z lodówką czy jest w pokoju czy może jakieś wspólne w kuchni i interesuje mnie adres .Z góry dziękuje i pozdrawiam :)

24.10.2022 09:36

Ja tammieszkalem i zawsze sobie chwalilem.

24.10.2022 15:55

Dokładnie. Pięciogwiazdkowy hotel to to nie jest wiec tez nie oczekujmy luksusów bo przyjechaliśmy do pracy a nie leżeć w hotelu. Naprawdę nie jest zle

24.10.2022 15:46

Cześć czy byłaby jakaś dziewczyna chętna do pracy do Verl? Miałam jechać ze. znajomą, ale, że wyjazd nam się przedłużył o tydzień to chyba zrezygnowała. Start pracy 3 listopada. Jeśli byłby ktoś chętny piszcie na mail: [email protected] opowiem o szczegółach.

Oferty pracy - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Pracownik magazynu spożywczego (M/F/D)

Kerpen

65 - 68 PLN / h

Schichtleiter - Kierownik Zmiany (M/F/D)

Unna

11970 - 14280 PLN / m

Operator wózka widłowego (M/F/D)

Verl

75 - 78 PLN / h

Specjalista ds. administracji (M/F/D)

5000 - 5300 PLN / m

Social Media Sourcing Specialist (M/F/D)

5000 - 5500 PLN / m

IT HelpDesk Technician (M/F/D)

6000 - 7500 PLN / m

Ewa

24.10.2022 15:36

Witam czy ktos moglby mi pomoc ze znalezieniem tu pracy?Chce wyne hac w listopadzie.BArdzo prosze o jakies info niewiem jak sie za to zabrac.Pozdrawiam
    Jola

24.10.2022 14:43

Witam, czy ktoś może coś powiedzieć o projekcje w Sachsenheim ( magazyn odzieżowy). Jak z ilością godzin pracy i jak daleko jest zakwaterowanie od magazynu?
    Blondyn

24.10.2022 06:18

Cześć. Wybieram się do Radeburg. Możecie przekazać info o pracy na magazynie? Godziny, nadgodziny…?

24.10.2022 09:50

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz. Na projekcie w Radeburg pracujemy 35-40 h tygodniowo. W razie jakichkolwiek pytań lub osobnych kwestii zapraszam do bezpośredniego kontaktu na adres mailowy: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Karolina.

22.10.2022 16:36

Tragiczna agencja. Zero szacunku do ludzi. Nie polecam. Życzę powodzenia szukającym pracy a zarazem dobrze wam radzę: Dajcie sobie 2 godziny dłużej i poszukajcie NORMALNEJ agencji.

24.10.2022 09:40

Chyba cos Ci nie poszlo. Agencja jest super, wszystko wyplaca a no i koordynatorzy sa bardzo pomocni.

22.10.2022 08:02

Paxon

22.10.2022 16:08

Pracowałem tam na magazyn jyska jedziesz zbierać zamówienia zakwaterowanie spoko tylko net bardzo słaby
    Pracownik HR

23.10.2022 13:53

Po niemiecku, ale do ogarniecia. Kazdy daje rade. Zarobki - to zalezy ile godzin sie trafi w miesiacu. Agencja wszystkie godziny wyplaca, tylko 10 laduje na Zeitkonto, ale potem mozna wziac w tej kasie wolne . Z dwoma sobotami po odliczeniu chaty , podatkow i co tylko to 1500 na lapke spokojnie wyciagniesz.
    Nowy

22.10.2022 14:30

Czy jedzie ktoś do zarrentin ?

21.10.2022 15:46

Witam jak wygląda teraz sytuacjia w Coesfeld? Jak z mieszkaniami?
    Pati

22.10.2022 00:18

Mieszkania to jakaś Porazka. Koordynatorzy opanowali manipulowanie ludzmi do perfekcji. W skrócie unikajcie tego projektu dla swojego dobra. Traktują tu ludzi jak stado (usunięte przez administratora) Jeżeli masz godność swoją zawróć

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HR XPERIENCE Poland?

Krystian M

21.10.2022 20:37

Dajcie sobie spokój z tą HR Xperience.
    Izabela

21.10.2022 13:22

Czy mógłby ktoś podzielić się swoją opinią na temat pracy w Ludwigsfield w magazynie Lidla? Jak z zarobkami, jak mieszkanie i ogólna atmosfera w pracy?

21.10.2022 19:35

Praca nie jest ciężka :) zależy na jaką kwaterę trafisz, ale też nie jest źle. Koordynatorzy są bardzo pomocni i sympatyczni. Co do zarobków - zależy ile godzin wyrobisz. Gwarantują 130h, ale czesto jest możliwość nadgodzin.
    Nowy

20.10.2022 10:54

Witam czy ktoś może powiedzieć o projekcie na magazynie w ansbach i zarrentein? Czy system słuchawkowy jest po niemiecku i ciężki do opanowania? Dziękuję za odpowiedź

21.10.2022 10:02

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Na projekcie w Zarrentin jest system po niemiecku, niemniej dość łatwy do opanowania. W pierwszych tygodniach pracownik komisjonuje na skanerze aby przyswoić mu potrzebną do pracy wiedzę. W Ansbach posiadamy niemiecki system PBV. W razie jakichkolwiek dodatkowych pytań lub osobnych kwestii zapraszam do bezpośredniego kontaktu. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Zosia

20.10.2022 13:34

Ile wynosi minimalna ilość godzin jak nie mam w umowie napisane ? Czy jest możliwość, że będzie mniej niz 151 godzin ?

21.10.2022 09:43

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Godziny pracy są ustalane wg umowy ramowej IGZ. Informacje znajdują się w umowie. Najlepiej jak napiszesz do mnie bezpośrednio. Wyjaśnimy wtedy wszystkie Twoje wątpliwości. Pozostaję do Twojej dyspozycji pod adresem mailowym: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Mario85

17.10.2022 11:52

Polecam firmę. Pracowałem na kilku projektach. Zawsze była to odzieżówka. Wypłata na czas. Warunki pracy bardzo dobre. Koordynatorzy ok nigdy nie było problemu. Teraz wracam na jakiś czas do Polski ale na pewno na wiosnę znowu podejmę współprace z firmą. Polecam każdemu kto szuka stabilnego i dobrego zatrudnienia.
    Morfeusz

20.10.2022 15:29

Dzień .Dobry .Powie Pan jak wygląda projekt w Ulm jak się dojezdza do pracy bez auta i jak zakwaterowanie wygląda?

21.10.2022 09:38

Dzień dobry, na projekcie Ulm mamy zorganizowane grupy samochodowe oraz posiadamy busy firmowe. Zakwaterowania są do 30 km od magazynu. W razie jakichkolwiek pytań możesz się ze mną kontaktować bezpośrednio: [email protected]. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Natalia

06.10.2022 20:09

Pracuje na magazynie w miejscowości Verl. Nie jest to moja pierwsza praca tego rodzaju ale za to pierwsza udana. Agencja HR Xpirience naprawdę zrobiła na mnie duże wrażenie jeśli chodzi o oferty pracy czy samo zainteresowanie pracownikiem. Praca sama w sobie jest łatwa i lekka. Koordynatorzy bardzo się angażują i nigdy nie są obojętni na jakiekolwiek sprawy. Jestem zadowolona że trafiłam na koordynatora Michała który potrafi załatwić każda sprawę i ma świetny kontakt z pracownikami. Dba o to aby każdy czuł sie dobrze w pracy czy na zakwaterowaniu. Jeśli są tylko jakieś nieścisłości związane z pracą, godzinami itd. to On stara się wszystko rozwiązać odrazu i nie odkłada takich spraw na "potem". Bardzo polecam tą agencje zarówno dla osób które już wyjeżdżają od dłuższe czasu jak i dla osób które chciałyby spróbować pracy za granicą.

07.10.2022 10:00

Cześć, czy możesz napisać jaki rodzaj pracy wykonujesz?
    Aska

20.10.2022 17:31

A jak z wyróżnieniem godzin? Idzie wyrobić więcej godzin czy ciężko?

Kontakt - HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.

Al. Wojska Polskiego 81 70-481 Szczecin

Branża główna: Rekrutacja i HR

Motyl

13.10.2022 15:22

Wita. Czy ktoś pracuje z was na projekcie verl? Jak wyglada zakwaterowanie oraz praca? Czy są normy?

20.10.2022 17:25

Też jestem ciekawa,bo wybieram się do Verl
    Ona

18.10.2022 20:41

Jak wyglada projekt verl? Jak warunki mieszkaniowe?
    Noak

19.10.2022 08:40

Bardzo dobre.
    milla

20.10.2022 13:14

a jak zarobki ?
    N

19.10.2022 16:20

Czy posiadają państwo projekty dla Par ?

20.10.2022 09:42

Dzień dobry, tak, oczywiście posiadamy projekty dla par. Zgłoś się proszę do naszej rekrutacji. Poniżej znajdziesz dane kontaktowe: Numer telefonu: +48 91 852 17 41 Mail: [email protected] Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Obecny pracownik

17.10.2022 19:13

Nie polecam pracy w Kaufland Lubenau jako pracownik na prace porządkowe i sprzątanie. Jestem dopiero jakiś czas, ale już mam dosyć. Szefostwo trudne, robota do niczego. Jestem po słowie z jedną z naszych z kompletowania palet. Nie wiem czy się tam nie przeniosę- podobno jest dobrze. Też z HR Ixperience

20.10.2022 09:31

Dzień dobry, dziękuję za Twój komentarz. Czy napisałbyś do mnie bezpośrednio na maila? Chciałbym się bliżej przyjrzeć tej sprawie. Czekam na Twoją wiadomość i z góry dziękuję za wyrozumiałość. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

20.10.2022 09:33

Zonk

04.09.2022 14:18

Pracuję w Coesfeld. Zarobki tutaj to masakra jakaś. Obecnie nie ma godzin, siedzieliśmy po dwa dni w tygodniu w domu. Jak już chodziliśmy do pracy to rzadko były całe dniówki. Po odjęciu za kwaterę i busa za sierpień zoatanie na czysto 900 euro. Masakra jakaś. Jakim prawem pobieracie za busa tyle kasy skoro dwa dni w tygodniu są wolne i mamy niepełne dniówki, kto to ustalał? Powinno być to w takiej sytuacji inaczej rozliczane.
    On

19.10.2022 13:16

Co możesz powiedzieć o magazynie drogeryjnym w Ulm? Chodzi mi konkretnie o zarobki, godziny czy jest trochę nadgodzin i o zakwaterowanie. Był bym wdzięczny za każdą informacje
    Radek

20.10.2022 07:25

Elo, to przyjedz na komisjonowanie do Kauflandu w Lubbenau . Jestem juz piaty miesiac. Godzin od groma , czasami ledwo oddycham ale biore jeszcze robote w dni wolne , bo idzie duzo godzin naczepac, a i robota calkiem mi podeszla i do tego premie juz czepie.

20.10.2022 06:44

Witam, planuje jechać do Edeka w Bersberdorf na komisjonowanie. Ktoś tam pracuje? Jakieś opinie?
    Ola

14.10.2022 20:33

Osobiście polecam projekt w Poing. Czytając komentarze na temat innych projektów cieszę się ze wybrałam akurat ten, bo tutaj nigdy nie odwołują wcześniej do domu już nie wspominając o odwołaniu całego dnia. A praca jak praca, moim zdaniem jak na każdym innym magazynie odzieżowym. Są działy komisjonowania ( z tego co się orientuje to 2 z różnymi produktami), dział pakowania, wykładania towarów i jeszcze kilka innych. Osoby reprezentujące agencje są pomocne i wszystko wyglada w miarę profesjonalnie od tej strony. Jeśli ktoś przyjechał faktycznie do pracy, żeby sobie zarobić trochę kasy to chyba jest to dobre miejsce tym bardziej ze z tego co słyszałam jest to projekt gdzie nawet w martwym dla logistyki okresie noworocznym i tak się pracuje około 160h miesięcznie.
    Seanjohn

19.10.2022 11:36

Cześć . Czy pralka w hotelu jest płatna i czy na dostępna jest zamrażarka? Pozdrawiam.
    Ola

19.10.2022 19:22

Mamy aktualnie 2 pralki, które są w cenie zakwaterowania. Z tego co wiem to w każdym pokoju jest lodówka z zamrażalnikiem, co prawda niewielkim, ale zawsze coś
    Tomcio

19.10.2022 18:08

Witam mam pytanie czy są jeszcze wolne miejsca na projekcie w Poing?

02.10.2022 08:19

Cześć czy ktoś z Was pracuje w magazynie drogeryjnym Ulm i mógłby coś opowiedzieć o pracy? Z góry dziękuję :)
    On

19.10.2022 13:20

Czy pracujesz w Ulm?
    Nenesterok12

18.10.2022 18:41

Chcę zapytać o pracę na magazynie w Wittenberge. Jak wyglądają mieszkania ilu osobowe są i czy jest możliwość dojazu do pracy własnym autem?
    Nenesterok12

19.10.2022 10:56

To dlaczego Pani powiedziała mi że na ten projekt nie ma wolnych terminów?

19.10.2022 11:15

Dzień dobry, myślę, że zaszło tu jakieś nieporozumienie. Może Pani z rekrutacji miała na myśli to, że nie jest dokładnie znany termin rozpoczęcia projektu. 3.11.2022 to jest planowany start. Jeśli jednak nie znajdziemy konkretnej grupy. to może nastąpić małe przesunięcie, Proszę zadzwonić do rekrutacji oraz wyjaśnić sytuację lub napisać do mnie bezpośrednio na maila. Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]
    Gad1818

18.10.2022 22:00

Witam. Jak wygląda praca w projekcie wittenberg. Jak wyglądają godziny (dużo czy brakuje) Jak wygląda zakwaterowanie warunki itp. Ile wynosi dojazd z mieszkania do pracy
    Arek

18.10.2022 13:58

Witam . Jak wygląda dojazd do i z pracy na projekcie Poing ? Chodzi mi o dojazd praca -Hotel . Czy firma organizuje transport ( busy , samochody służbowe ) czy trzeba we własnym zakresie dostać się z miejsca zakwaterowania do pracy ? Czy wymagane jest prywatne auto ? Czy miesięcznie wychodzi te 1500 euro netto ???

18.10.2022 15:12

Dzień dobry, dziękuję za Twoje pytanie. Większość pracowników dojeżdża do pracy kolejką miejską S-Bahn, która znajduje się około 10 minut drogi pieszo od hotelu. Jeżeli chodzi o zarobki to na chwilę obecną oscylują one okolicach 1400-1500 € netto już po odliczeniu kosztów zakwaterowania. Czy mógłbym jeszcze w czymś pomóc? Pozdrawiam serdecznie, (usunięte przez administratora) Kwiatkowski Manager ds. kontaktu z pracownikami Kontakt mailowy: [email protected]

18.10.2022 10:57

Ja bylem juz 2 razy na komisjonerce. Kasa zawsze na czas. Pomoc firmy tez zawsze zapewniona byla.
    XXX

13.10.2022 21:17

Jeśli komuś zależy na godzinach to polecam projekt BesSecret w Poing. Niezależnie od miesiąca pracuje się tutaj minimum 5dni w tygodniu po 8h. My jesteśmy mega zadowoleni
    Olcia

16.10.2022 19:21

To ile wypłata,i czy są nadgodziny mozliwe
    XXX

17.10.2022 18:56

Po odliczeniu mieszkania wychodzi około 1300 - 1350€ bez nadgodzin. Teraz na zmianie popołudniowej pracuje się godzinę dłużej więc powinno być trochę więcej. Do tego jest bonus za obecność który ma być wypłacony pod koniec roku. Fajne jest to, ze można sobie mniej więcej zaplanować wpływy, bo z reguły są podobne bo nie wyganiają wcześniej do domu itd.

Zostaw merytoryczną opinię o HR XPERIENCE Poland Sp. z o.o.